Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 25 Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη!

• Please log in to reply
144 replies to this topic

#76 私の死んだ兄弟

私の死んだ兄弟

Kirin is undefeatable

• Members
  • 11 posts

Posted 27 September 2009 - 12:50

παιδες καλο το παρτυ. Ωραιος ο κοσμος αλλα απο τυχη τιποτα...
ειναι δυνατων να με πιασει πυρετος κατα την ωρα του παρτυ και να φυγω...
ε παιδια πειτε με αν δεν ειμαι γκαντεμης....:hot:
I've had it with all of you.This is the End! Kirin!

#77 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 27 September 2009 - 13:18

είσαι.
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#78 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 27 September 2009 - 13:19

Υπηρχαν πολλα καλα και ενδιαφεροντα cosplays και οπως παντα ειδαμε τους παλιους μας φιλους και καναμε νεες γνωριμιες (you know who you are ;) ).

Ελπίζω να συμπεριλαμβάνεις & εμένα και όχι μόνο τις διάφορες κοπελιές που σε έβλεπα συνέχεια να μιλάς με. ;)

Some random thoughts:

- Χάρηκα πολύ που *επιτέλους* κατάφερα να συναντήσω το community της μαμάς-πατρίδας (& των παρεμφερών περιοχών, για να καλύψουμε & κάποιους ακόμη ;)) μου από κοντά! Συγκίνηση! :lovulovu:

- Το Captain Harlock group απλώς ΤΑ ΕΣΠΑΓΕ! Ακόμη & τα συγκριτικά πιο απλά κουστούμια ήταν eye-catching. :riiight:

- Gintoki!

- Λόγω δικού μου botch χρειάστηκε να φύγω αρκετά νωρίς (στις 00.00). Kinda stuck με το φίλο μου που εμφανίστηκε. Τεσπά... Τουλάχιστον δεν ήμουν λιώμα για το Eating Meeting την επόμενη στην Αθήνα.

- Την προηγούμενη φορά είχε ποιο πολύ κόσμο *μέσα* στο Coffix από γύρω στις 23.00!? Γιατί κυριολεκτικά δε μπορούσες να περάσεις (έτσι όπως είναι & η κατανομή του μαγαζιού...).

- Ο Xa0s έχει κάποιο δίκαιο με το Μ.Δ. & τη Θεσσαλονική. Και εμένα αμέσως μου εκδηλώθηκε μόλις έφτασα. Βέβαια, υπήρχε & πολύ καλός λόγος (καταραμένα γυαλιά ηλίου, είστε το flaw στο κουστούμι). - Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. :hahaha:

- Να δούμε τώρα πότε θα καταφέρω να παρευρεθώ σε κανένα? Τέλη Δεκεμβρίου θα παίξει τίποτα?
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#79 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 27 September 2009 - 15:29

Οκ ηταν πολυ ωραιο το παρτυ αν και ημασταν σχεδον ολη την ωρα εξω(σπανιο), ηταν και πρωτη μου φορα με κοσπλευ και στην αρχη ήμουν σφιγμενος αλλα μετα χαλαρωσα:riiight:
Δεν τραβηξα πολες φοτο οριστε οσες εχω:
Spoiler:
κλασσικος ρορικο με μενα:hero: devil - piece
Spoiler:
το καλυτερο κοσπλευ κατα τη γνωμη μου:wooi2::lovulovu::nbleed: πειστικα να δω το ανιμε!
Υ.Γ. μπορω να χρησιμοποιήσω τη πιο κατω που μαστε μαζι στο deviant art id?
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

ειχα και αλλες φοτο με τον μαστερ πιο πανω αλλα δεν τον καταφερα σε καμια με ανοιχτα τα ματια:hahaha:!
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

για μεγαλυτερη αναλιση στο flickr μου: http://www.flickr.com/photos/matassos/
νταξι τα'χω και σε αναλυση 3800χ2500 αλλα δεν νομιζω να χρειαζονται!:hot:
στις πιο κατω βαρεθικα να γραφω σχολια μιλανε μονες τους:ureshii:
ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα στο ποστ μια ωρα το εγραφα...

#80 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 27 September 2009 - 18:17

- Βασικά, περπάτησα από τη Βαλαωρίτου μέχρι τη ΧΑΝΘ με τη στολή. Ήταν ένα cosplay στίγμα μέσα στο Κέντρο, αλλά από την άλλη τα geta είναι okay για να στέκεσαι around με αυτά, αλλά όχι για πολύ / έντονο περπάτημα (ouch).
----

#81 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 27 September 2009 - 20:04

Spoiler:
το καλυτερο κοσπλευ κατα τη γνωμη μου:wooi2::lovulovu::nbleed: πειστικα να δω το ανιμε!
Υ.Γ. μπορω να χρησιμοποιήσω τη πιο κατω που μαστε μαζι στο deviant art id?

Ευχαριστώ για τα καλά σ λόγιαα :wooi2: αν ζητάς απο μένα την άδεια να το χρησιμοποιήσεις έχεις το ελεύθερο να το βάλεις για id :D
Posted Image

#82 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 27 September 2009 - 23:08

Μετά που θα ξανακοιμηθώ και θα ξαναξυπνήσω......

Δηλαδη ποσες φορες ξανακοιμασαι και ξαναξυπνας την ημερα???:P:P
Παντος οταν (με το καλο :P) κανω και εγω cosplay θελω εσενα μακιγιεζ και την mithuna ενδυματολογο...:smokingg::orly::tensai::nanana:

#83 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 28 September 2009 - 00:00

το πιθανότερο είναι να καταλήξεις ημίγυμνος και πασαλιμένος με σκιά της ere due.
Posted Image

#84 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 28 September 2009 - 00:31

Και χρωματιστό μαλλί..... πάντως εγώ δεν έχω πρόβλημα.. αφού υπάρχει θύμα εθελοντής που προσφέρεται..... θέλω να δοκιμάσω και κατά πόσο το eye liner κάνει καλά σχέδια....
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#85 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 28 September 2009 - 01:47

Εχω πασαληφτει με μπογια ξανα..Και ειχα και χρωματιστο μαλλι..Τωρα το ημιγυμνος θα ειναι εμπειρια :P..Ποτε μπορειτε???:wis::wis:

#86 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 September 2009 - 04:07

Αρχισαμε....
Τα κοριτσια εχουν αγριες διαθεσεις....
Hell προσεχε δεν ξερεις τι γηνετε τοσα ακουμε....:D

Λοιπον γενικοτερα ειμαι αυστηρος κριτης αλλα το καλο παντα το λεω, οποτε ουτε και τωρα θα κρυφτο!!
Το παρτι απο αποψη μουσικης........ (αντε να μην λερωσω το στομα μου) το ευτυχες για εμενα ηταν οτι τουλαχιστον δεν ηταν μονον η αποψη μου αλλα η αποψη πολλων και ασε που ηταν και οφλαμοφανες...!!
Κατι που φυσικα δεν υσχιε για τις θυληκες παρουσιες του παρτι που την καταβρικαν με τους Ρουβαδες σε fusion με την Βανδη τραγουδιστες τις J.rock που μονο δεν λυποθημησαν (αυτο ακομη το προνομιο το κραταει ο Ρουβας μας με τους Beatles), βεβαια υπηρχαν και 1-2 λαμπρα παραδηγματα! Τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα ασε που το οφλαλμολουτρο αρεση γενικοτερα!!

Εν ολιγης το παρτι απο αποψη μουσικης πολυ χλιαρο για αρκετους απο τους συμετεχωντες!!
Απο ατομα ποσοτηκα δεν περιμενα πολους Σεπτεμβρη εχουμε αλλα δεν πηγε και ασχημα οσοι μπορεσαν ηρθαν!
Απο παρεα ομως εσκιζε πραγματικα....!!!! Δεν λεγαμε να φυγουμε ευγε παντα τετοια!!

Οποτε σιγουρα μπορουσαμε να εχουμε κλασεως καλυτερη μουσικη αλλα απο δεσημο και παρεα ημασταν κατι παραπανω απο καταπληκτικα!!!
Αντε και εις ανοτερα!!!:riiight:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#87 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 28 September 2009 - 07:16

Μιλώντας για τη μουσική, μία punk-ish τύπισσα με ένα τατουάζ στο δεξί μέρος του σαγονιού της που έπαιξε τουλάχιστον μία φορά ξέρει κανείς ποια ήταν?
----

#88 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 posts

Posted 28 September 2009 - 14:49

παιδες καλο το παρτυ. Ωραιος ο κοσμος αλλα απο τυχη τιποτα...
ειναι δυνατων να με πιασει πυρετος κατα την ωρα του παρτυ και να φυγω...
ε παιδια πειτε με αν δεν ειμαι γκαντεμης....:hot:

Είσαι είσαι!!!! αλλα και εσυ προκαλείς την μοιρα σου!!! :himitsu:
Γενικά πολυ ωραίο παρτυ!!!:wooi2:
Σχετικα είχε κοσμο για Σεπτέμβρη οπώς ειπε και ο Goggeta SSJ6 αν και λείπανε αρκετά άτομα! Τώρα για την μουσική.... γουστα είναι αυτα! Τι να κανει πια και η διευθυνση προσπαθεί να τους ευχαριστει όλους... Παρέα και ορέξη να εχεις και περνας τέλεια!:wooi2:

Spoiler:

#89 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 September 2009 - 18:43

Ταδε εφη Konart!!

Παρέα και ορέξη να εχεις και περνας τέλεια!:wooi2:

Thanks my girl!!!:riiight::riiight::riiight:
Βαλτο για signature!!:congrats::hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#90 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 28 September 2009 - 18:49

Παντως, ο τυπας με το σημα της Κονοχα στη μπλουζα... Μαλλον το κανε λιγο αναποδα!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: