Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Shut Hell (Shuto Heru)


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 August 2009 - 23:50

Shut Hell

Posted Image

Author & Artist : Itoh Yu
Year : 2008
Genre : Action, Drama, Gender Bender, Historical, Horror, Seinen


Υπόθεση

Ο Sudou είναι ένας νεαρός άντρας ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει συνέχεια παραστατικά όνειρα με αιματηρές μάχες. Σε κάποια φάση στην καθημερινή του ζωή προσεγγίζεται από την Suzuki, ένα ντροπαλό και ήρεμο κορίτσι. Όταν η Susuki επισκέπτεται το διαμέρισμα του Sudou και παίζει ένα όργανο που έχει κατασκευάσει ο Sudou μεταφέρεται στο έτος 1209 με την μορφή μιας γυναίκας που ονομάζεται Shut Hell και η Suzuki είναι ένας νεαρός πρίγκηπας των Μογγόλων με το όνομα Yurul/ Yururu (depends on how anyone wants to pronounce it).

Γρήγορα μαθαίνει ότι το άτομο με το όνομα Shut Hell ή αλλιώς Evil One πρόκειται για μία πολεμίστρια που σπέρνει τον πανικό ακόμη και στους Μογγόλους, έναν από τους πιο ισχυρούς στρατούς στην ιστορία.

Παρακολουθούμε επίσης το πως η μοίρα την μετέτρεψε σε αυτό το άτομο, αλλά και το πως έφερε στον δρόμο της τον Yurul ο οποίος είναι ένα παιδί με αγάπη για τον πολιτισμό έστω και αυτόν των αντιπάλων της φυλής του, και ανησυχίες για το μέλλον.

Κάθε ένας από τους ήρωες έχει τους δικούς του στόχους να εκπληρώσει και το δικό του μονοπάτι να ακολουθήσει.


Έχουν βγεί τα δέκα πρώτα chapters μέχρι στιγμής τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στο Mangafox (προσοχή μόνο με την σειρά γιατί το 9ο έχει για κάποιο λόγο μπει πρώτο στην κατάταξη). Το ιστορικό στοιχείο συνδυάζεται με το υπερφυσικό και οι σκηνές δράσης και ανελέητης σφαγής με τα αντιπολεμικά μηνύματα. Έχει πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα και σε μεταδοτικότητα συναισθημάτων (και όχι δεν εννοώ μόνο το να σφίγγεται η καρδιά σου καθώς βλέπεις χέρια πόδια μάτια και εντόσθια να πετάγονται ανέμελα γύρω γύρω). Ειδικά οι σκηνές μάχης είναι πάρα πολύ καλά αποδοσμένες. Η ιστορία φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρουσα αν και σίγουρα δεν έχει ξεδιπλωθεί πλήρως μέχρι στιγμής. Το κλίμα όμως της στέπας του 13ου αιώνα δίνεται απίστευτα ρεαλιστικά σε κάποιες φάσεις.

Μοναδική μου ένσταση κάποιες μικρολεπτομέρειες όπως για παράδειγμα

Spoiler:

Παρολαυτά δεν αποτελούν κάτι το σημαντικό για την όλη πορεία της σειράς. Σίγουρα θα δείξει περισσότερα στο μέλλον αλλά μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης.

Posted Image


Spoiler: ΥΓ


Edited by iristella, 13 August 2009 - 00:48.


#2 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 13 August 2009 - 00:04

Αχ τι ορεα ειμαι ο πρωτος που ποσταρει για πρωτη φορα, ορεα, να σου πω την γνωμη μου, διαβαζωντας την υποθεση ειναι αρκετα ενδιαφερουσα, βεβαια ειναι αρκετα του τυπου μου, αρα θα το διαβασω. Φευγω για mangafox. thank ya. Spiky.
ΕDIT : Το διαβασα, μπορω να πω οτι ειχε μια συνηθισμενη αρχη και τιποτα το προτοτυπο, Προχωραμε στο επομενο για να δουμε.
η παρακατω σποιλερ εικονα την θεωρησα πολυ προστιχια, καπως.
Spoiler:

Edited by LethalMike, 13 August 2009 - 00:20.

ezgif.com-resize.gif


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 August 2009 - 00:38

To βιολί εννοεί η κοπέλα, που πήγε το μυαλό σου:hahaha:?
Και αναφορικά με το πρώτο chapter

Spoiler: 1


#4 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 13 August 2009 - 15:00

βασικα σε πολλα πηγε το μυαλο μου, αλλα οσο αφορα το οτι δεν ειναι προτοτυπο, ηταν πολυ συνηθισμενη η αρχη, με το ονειρο λεω.

ezgif.com-resize.gif


#5 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 August 2009 - 15:09

Kαι σήμερα βγήκαν και τα chapters 11 + 12 με τα οποία ολοκληρώνεται το πρώτο volume. Ελπίζω να μην τους πάρει αιώνες μέχρι να δούμε τον δεύτερο.

Πληροφοριακά στο mangafox κάτι έχει παιχτεί με τα chapters και δεν μου τα εμφανίζει. Όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα κατεβάστε τα κατευθείαν από το blog του Milky Translation.

Going to read them. Θα επανέλθω με εντυπώσεις αργότερα. Οι τίτλοι πάντως φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντες.

#6 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 13 August 2009 - 18:55

Βασικα δεν ξερω εγω αν εχω το συγκεκριμενο προβλημα αλλα ποτε ποτε δεν μπορω να καταλαβω τι δειχνουν οι εικονες. Παραξενο, εχει κανενας απο εσας το ιδιο προβλημα ; Ή εγω ειμαι βλακας.

ezgif.com-resize.gif


#7 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 August 2009 - 01:10

Tι να πω. Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη σειρά δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα. Οι μάχες και γενικά το σχέδιο και η σκηνοθεσία της είναι αρκετά ξεκάθαρα σε σχεση με άλλες σειρές που έχω συναντήσει.

Ιn other news βγήκε και το chapter 13 και μέχρι στιγμής η σειρά κυλάει πολύ ωραία και ομαλά. Μου αρέσει το πως εξελίσσεται η αναδρομή στο παρελθόν όπως και οι main characters. Cant wait for the next chapters. To βλέμμα παράνοιας της ηρωίδας ώρες ώρες είναι πραγματικά ανατριχιαστικό.

Lol το ωραίο είναι ότι μέσα σε λιγότερο ένα μήνα η σειρά έφτασε τις 95,000 views στο mangafox. Και κατα συρροήν αναγνώστες να είναι πολλοί πάλι μιλάμε για μεγάλο κοινό.

Plus ένα ωραίο scan που κατέβασα από τον Scanlator.

Spoiler:


#8 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 October 2009 - 16:01

*bump*

I hope i am not the only one still reading this. >__<

Chapter 14 is out!

H σειρά εξελίσσεται πολύ όμορφα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η εναλλαγή ανάμεσα σε σκληρές σκηνές και πιο συναισθηματικές καθώς και η αναλογία με την οποία συμβαίνει αυτό και στους ίδιους τους χαρακτήρες. Έτσι το ίδιο πράγμα και ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να παρουσιαστεί από πολλές γωνίες δίνοντας στον αναγνώστη μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Spoiler: 14