Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

CNN για Anime, Πειρατία και Οικονομία.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 11 August 2009 - 01:22

Ένα ρεπορτάζ του CNN γενικά για τα anime και την πειρατεία.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=2YYJ5DiIrn0[/media]
Posted Image

#2 Chasapos

Chasapos

    Ninja in training

  • Members
  • 379 posts

Posted 11 August 2009 - 09:04

Καλό το θέμα... όσο για την πειρατεία δηλ τα fansubs δεν έθιξε το ζήτημα ότι η αγορά μεγαλώνει και προσελκύει κόσμο μέσω αυτής... χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την πειρατεία. Απλά λέω ότι αν δεν υπήρχαν τα fansubs το πιθανότερο θα ήταν να μην ασχολιόταν ο Δυτικός κόσμος με τα άνιμε.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#3 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 11 August 2009 - 11:07

αα εδω υπαρχει ενα μικρο λαθος, πολλα ατομα που ειναι φαν οχι μονο κατεβαζουν αλλα αγοραζουν κατα μεγαλη ποσοτητα, ενταξει εμεις τι να κανουμε, αφου δεν πουλανε τιποτα στην ελλαδα, και τα ανιμε που βλεπουμε ειναι παλι στα αγγλικα και εχουν την απαιτηση να τα αγοραζουμε αν δεν τα πουλανε σε τοπικα μαγαζια ; ελεος.

ezgif.com-resize.gif