Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Wolf Guy (Ookami no Monshou)

• Please log in to reply
217 replies to this topic

#166 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 01 September 2010 - 07:59

New Chapter!
Chapter 70 is out!

#167 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2010 - 21:41

Spoiler: 70

#168 DuKe

DuKe

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 05 September 2010 - 13:37

Tea-chan, Από που πηγάζει αυτό το μίσος ενάντια στον Akira ? Did some wolf crap in your corn flakes? :tongue:
Πέρα απ'την πλάκα όμως, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και τις αντιπάθειες του... οκ.. αλλά οι συγγραφείς δεν ξέρουν να γράφουν? Κακοφτιαγμένος αντί-ήρωας? Για στάσου...

Spoiler:

#169 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 September 2010 - 13:47

Just for the record αυτό δεν είναι double account της γράφουσας.:hihi2:

#170 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 September 2010 - 14:49

Tea-chan, Από που πηγάζει αυτό το μίσος ενάντια στον Akira ? Did some wolf crap in your corn flakes? :tongue:
Πέρα απ'την πλάκα όμως, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και τις αντιπάθειες του... οκ.. αλλά οι συγγραφείς δεν ξέρουν να γράφουν? Κακοφτιαγμένος αντί-ήρωας? Για στάσου...

Spoiler:

Έκατσες κι έγραψες ολόκληρη έκθεση, λέγοντάς μου πολύ ωραία "λίγα τα λόγια για τους λύκος, είτε τό'να, είναι τ'άλλο" ενώ μετά πας και αναλύεις το τί είναι ένας λύκος σε αυτό το manga συγκεκριμένα. Πώς το κατάφερες, ακόμη αναρωτιέμαι.

Απλά διάλεξες είτε να μη διαβάσεις το σημείο στο post μου με το οποίο διαφωνείς, είτε να το καταλάβεις εντελώς λάθος.

Και αυτό είναι το καλό με το Wolf Guy. Πολύ πετυχημένα, ο συγγραφέας δημιούργησε έναν χαρακτήρα όπου κι αυτός πίστευε ότι δε μπορεί να κριθεί με ανθρώπινα μέτρα και σταθμά. Αλλά είναι εξανθρωπισμένος: θυμάται, έχει συναισθήματα, έγνοιες. Εάν ήταν κλασσικός λυκάνθρωπος, θα ήταν ένα κτήνος. Αλλά ο Akira έκανε το λάθος να θεωρήσει τον εαυτό του όχι μόνο ξεχωριστό, αλλά μάλιστα ανώτερο. Αυτός, που έχει συσχέτιση με ένα ζώο, κάτι κατώτερο από τους ανθρώπους, θεώρησε τον εαυτό του ανώτερο έχοντας ως βάση μόνο τη φυσιολογία. Πνευματικά, τα ίδια είναι.

Καλημέρες.

Συνεχίζω να μισώ τον Akira, btw. Σκατόποαιδο είναι.

Posted Image

#171 DuKe

DuKe

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 05 September 2010 - 15:54

Έκατσες κι έγραψες ολόκληρη έκθεση, λέγοντάς μου πολύ ωραία "λίγα τα λόγια για τους λύκος, είτε τό'να, είναι τ'άλλο" ενώ μετά πας και αναλύεις το τί είναι ένας λύκος σε αυτό το manga συγκεκριμένα. Πώς το κατάφερες, ακόμη αναρωτιέμαι.

Γιατί ο συγγραφέας βασίστηκε σε μερικά πράγματα για του λύκους, για την συμπεριφορά τους και και πως τα έβαλε αυτά στο manga (διαφοροποιήσεις), το μέσον είναι ο Akira που σαν λυκάνθρωπος μιλάει για το πως αισθάνεται ένας λύκος λόγο της φύσης του.

--------------------

Απλά διάλεξες είτε να μη διαβάσεις το σημείο στο post μου με το οποίο διαφωνείς, είτε να το καταλάβεις εντελώς λάθος.

Και αυτό είναι το καλό με το Wolf Guy. Πολύ πετυχημένα, ο συγγραφέας δημιούργησε έναν χαρακτήρα όπου κι αυτός πίστευε ότι δε μπορεί να κριθεί με ανθρώπινα μέτρα και σταθμά. Αλλά είναι εξανθρωπισμένος: θυμάται, έχει συναισθήματα, έγνοιες. Εάν ήταν κλασσικός λυκάνθρωπος, θα ήταν ένα κτήνος. Αλλά ο Akira έκανε το λάθος να θεωρήσει τον εαυτό του όχι μόνο ξεχωριστό, αλλά μάλιστα ανώτερο. Αυτός, που έχει συσχέτιση με ένα ζώο, κάτι κατώτερο από τους ανθρώπους, θεώρησε τον εαυτό του ανώτερο έχοντας ως βάση μόνο τη φυσιολογία. Πνευματικά, τα ίδια είναι.

Καλημέρες.

Γενικά, ο Akira είναι ένας όχι και τόσο καλοφτιαγμένος αντι-ήρωας με τη μισανθρωπιά του, τη μοναξιά του και τη βιαιότητά του... και ξέρουμε πού καταλήγουν όλοι αυτοί: στον τάφο, μετά από ένα συγκινητικό λόγο. Γιατί δε νομίζω να επιζήσει ο Akira, όχι επειδή υπάρχει κάποιος δυνατότερος, αλλά επειδή έτσι προστάζει η ιστορία. :canthelp

Καληνύχτες :orly:
------------

Έγραψα ολόκληρη έκθεση γιατί μπορώ να κάνω το οτιδήποτε άλλο εκτός απ'το να διαβάζω για την εξεταστική. :P Καλά κάνεις και τον μισείς... ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του απολύτος σεβαστό, δεν έχω πρόθεση να σε κάνω μέλος στο fan-club του.

Ειλικρινά πάντως δεν έχω σκοπό να σου την μπω/πω ή τίποτα τέτοιο, ελπίζω να μην με παρεξήγησες, απλά μου αρέσει πολύ το wolf guy και λατρεύω τους λύκους... αφού υπάρχει κάποιος που είναι κατά, γιατί να μην υπάρχει και κάποιος υπερ :smokingg:

#172 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 September 2010 - 16:13

Βασικά Τσαγάκι και οι κανονικοί Λυκάνθρωποι έτσι όπως τους έχουμε δει στην συγκεκριμένη σειρά δεν είναι κτήνη. Πχ η μάνα του Akira μια χαρά φαινότανε.

Και τουλάχιστον με βάση τα οσα έχουμε δει για το παρελθόν του Akira και τα όσα έχει περάσει δεν έχω καταλάβει ποιά κατά την γνώμη σου θα ήταν η σωστή οπτική γωνία του χαρακτήρα.

Τώρα για το ότι θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο etc etc νομίζω η τελευταία ενδοσκόπηση αποκάλυψε αυτό που υποψιαζόμασταν εδώ και αρκετό καιρό ότι κοινώς μπούρδες έλεγε για να πείσει τους άλλους αλλά και τον εαυτό του, ενώ ουσιαστικά και αυτοκριτική κάνει και δεν θεωρεί τον εαυτό του τόσο υπεράνω όσο αφήνει να εννοηθεί. Και ως ένα βαθμό το θεωρώ και πολύ λογικό γιατί δεδομένου ότι δεν έχει ακούσει και καμιά καλή κουβέντα ως τώρα στην ζωή του ή θα το έριχνε στον ακραίο emo κομπλεξισμό ή θα του έβγαινε ως αντίδραση. Plus από την στιγμή που η ανθρώπινη κοινωνία τον έχει στην απ' έξω (και είναι και λίγο κινδυνος θάνατος) και εκ των πραγμάτων διαφορετικός από αυτούς ποιός ο λόγος να θεωρεί τον εαυτό του μέρος της?

#173 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 20 October 2010 - 22:16

από τότε που έκλεισαν πολλά sites που μπορούσα να βρω manga έχασα επαφή με το wolfguy... έχει κανεις να μου προτείνει κάποια λύση?

#174 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 October 2010 - 22:19

Nα το κατεβάζεις κατευθείαν από τους scanlator.

Αν και έχουν καιρό να βγάλουν chapter

#175 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 20 October 2010 - 22:26

their links doesnt seem to work for me...
δοκίμασες να τα πατήσεις και σου λειτουργούν?

#176 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 October 2010 - 22:44

Xμμ την τελευταία φορά που είχα δοκιμάσει λειτουργούσαν. Tώρα ούτε και μενα μου βγαίνει κάτι. Anw δοκίμασες mangatraders ή irc?

#177 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 20 October 2010 - 23:59

τα links των mangatraders βγάζουν download error (lol τι τύχη και αυτή..)

από irc πως?

#178 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 October 2010 - 00:06

Aπό εδώ? (και έχουν και το 71 yay!)

Aν δεν δουλεύει και αυτό θα φάω τα κοτσίδια μου

#179 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR