Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#331 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 July 2010 - 09:52

είχε πάει για solo conserts στο L.A !!
και γύρισε τωρα...αν και θα ξαναπει να κανει κάποια ακόμα!! οπότε δεν θα μπορει να παρευρεθει με τους KaT-TUN στα consert τους...αλλα ελπίζουμεγια την έκπληξη!!

Μάθατε τίποτα για αυτές τις συναυλίες;
είχαν ανταπόκρισεί;
έχουμε κουτσομπολιά γενικά απο την Αμερική με τον JIn?

#332 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 06 July 2010 - 15:36

Μάθατε τίποτα για αυτές τις συναυλίες;
είχαν ανταπόκρισεί;
έχουμε κουτσομπολιά γενικά απο την Αμερική με τον JIn?

απο όσο γνωρίζω για τον jin υπήρχε ανταπόκριση.. αλλα τα εισιτήρια δεν εξαντλήθηκαν κιόλας!
γενικά όμως καλά..!
αυτές τις μέρες όντως επέστρεψε ιαπωνία και βρίσκεται εκεί τώρα.. προφανώς ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλια του με τους φίλους του ή κάτι τέτοιο και αναμένεται να επιστρέψει αμερική! :sigh2: πάντως απο ότι θυμάμαι η γενίκη ιδέα ήταν πως θα γυρνούσε κατα τον οκτωβριο σωστα??

ελπίζω μια και βρίσκεται στην πατρίδα να θυμηθεί να πάει στον κομμωτή του!! :sadist:

Kαι για ν'αφήνουμε και τα ποπάκια στην ησυχία τους, δείτε τί έκανε ο Mao των SID για το cover του επόμενου Rock and Read που θα βγεί στις 19 Ιουνίου

Posted Image

Just when I had an idea to write him in a fic as a geisha...:hot: Δεν έπαιζα ένα τζόκερ καλύτερα;

Πάντως Nyan, Manly τελείως, δεν μπορώ να πω. ΥOY'RE PRETTIER THAN ANY OF US, AND YOU'RE A MAN, BOY!!!!:nod:

εγώ πάντως τον λατρεύω όπως και να ναιιιιι!!!!!!!:awww: Ιt's mao after all!!!

Edited by yami, 07 July 2010 - 14:47.

#333 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 12 July 2010 - 23:21

Δεν νομίζω να είναι τελειώς for sure ακόμα, αλλά αφού θα είναι drama theme, θέλω να ελπίζω...

Δεν ξέρω πώς, γιατί, ή ποιός καλός άνθρωπος το αποφάσισε, but apparently Eito are doing the theme for GM Odore Doctor, και θα έχουν καινούριο single [ούτε 2 μήνες μετά το release του WOnderful World, isn't it?] που θα βγει στις 25 Αυγούστου. Η πρώτη φορα που κ'ανουν drama theme, και δεν είναι καν lead ο ρόλος του Ohkura~ I like what I'm seeing. Like, FINALLY~~!

Μετ'απ'αυτό, τί άλλο να ευχηθώ; <3 Κάποιος αποφάσισε να μας κανει το φετινό καλοκαίρι καλύτερο;

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕWS ENA KAINOYPIO SINGLE! ANTE, ANTE!
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#334 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 13 July 2010 - 00:15

ο Jin εκοψε τα μαλλιά του και είναι πολύ κουκλάκι!!:lovulovu::lovulovu:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=MCt8-eu54m0&feature=player_embedded[/media]

#335 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 July 2010 - 07:48

τα 'κοψε?μάλλον τα 'βαψε θέλεις να πεις,γιατί από την τελευταία φορά που τον είδα σε photoshoot τα είχε στο ίδιο μάκρος.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#336 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 13 July 2010 - 08:24

Lol,τώρα μόλις είδα το βίντεο...κι εμένα μου φαίνεται ότι τα έκοψε λίγο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!XD Είναι τόσο κουκλί εδώ :kawaii:

#337 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 14 July 2010 - 10:19

Τί ακριβώς είναι κουκλάκι σ'αυτό;;;;;;;;;;;;;; Χίλιες φορές η προηγούμενη φορά που είχε έρθει απ' το LA κι ας μην του άρεσε αυτουνού του ίδιου *shrug* Απαπα.
Posted Image
~ ~

#338 jun

jun

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 14 July 2010 - 15:53

o jin δεν φαινεται σαν να εχει παχυνει πολυ? η' ιδεα μου ειναι? η' φταει η καμερα

*
μ'αρεσει η φωτογραφιση του mao

Edited by jun, 14 July 2010 - 16:10.

#339 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 16 July 2010 - 20:14

Ένα καλό κι ένα κακό...

Mας άφησε ο vocalist των Kagerou, Daisuke, ο οποίος είχε heart problems από τότε που γεννήθηκε, κι ακόμα και το όνομα της μπάντας [mayfly] meant that he'd die eventually without knowing when. Heart illnesses are like time bombs t.t Rest in Peace, we'll never forget you.

Hum, τελικά ήταν confirmed οτι τα καντζανάκια θα κάνουν το theme στο drama που θα παίξει ο Ohkura, και είναι ναι είναι ροκιά, και απ'ότι λένε τα discriptions στα preorder sites ναι θα έχουμε band preformance και στην άλλη LE τη συνέχεια και τα κομμάτια των άλλων 4 από το Prologue of the Patch. Επίσης, το καινούριο τραγούδι το παίξανε ο Yoko κ ο Shingo στο Recomen και έχει κάνει ένα υπέροχο leak, το οποίο για όποιον ενδιαφέρεται μπορείτε να κατεβάσετε σε αρκετά καλό quality για radio rip από 'δω.
Posted Image
~ ~

#340 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 16 July 2010 - 21:26

hitotinai kokoro τα λογάκια σου για το μπεμπέ μου!!!!!! έλα έλα nee-chan!

και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! εισακούστηκαν οι χιλιάδες προσευχές μου! ο jin όπως όλες είδατε στο βίντεο κουρεύτηκε και είναι και πάλι κουκλί!!!!!!!!!!!!!!!!! :awww:

και δεν πάχυνε απο ότι βλέπω ίσα ίσα νομίζω πως τον τελευταίο χρόνο έχει χάσει αρκετά επειδή προφανώς ο ίδιος το ήθελε!

και σε μια εβδομάδα βγαίνει το......... BANDAGE!
δείξε μας λοιπόν την αξία σου!!!!!!!! :ureshii:

#341 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 16 July 2010 - 22:12

hitotinai kokoro τα λογάκια σου για το μπεμπέ μου!!!!!! έλα έλα nee-chan!

και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! εισακούστηκαν οι χιλιάδες προσευχές μου! ο jin όπως όλες είδατε στο βίντεο κουρεύτηκε και είναι και πάλι κουκλί!!!!!!!!!!!!!!!!! :awww:

και δεν πάχυνε απο ότι βλέπω ίσα ίσα νομίζω πως τον τελευταίο χρόνο έχει χάσει αρκετά επειδή προφανώς ο ίδιος το ήθελε!

και σε μια εβδομάδα βγαίνει το......... BANDAGE!
δείξε μας λοιπόν την αξία σου!!!!!!!! :ureshii:

Mercy επιτέλους με τη Jinoμανία σας. :wet2: Σοβαρά τώρα δεν με νοιάζει που όλες είστε τρελές μαζί του, παλιοψωνάρα και εγωίσταρος είναι. :mador2: Ας πάει να κάνει αυτός τη συνεργασία με τον Timbaland που λένε οι DBSK, αφού θέλει τόσο τους αμερικανικους ways of showbiz, να έρθει και στην ευρώπη να σκοτωθείτε όλες στα Live του κλωτσοπατινάδα για να τον δείτε. Όποιο συγκρότημα κι αν πάει ο ένας να κάνει λίγο σόλο, μαλλιά κουβάρια γίνονται στο τέλος. Όταν οι KT θα γίνουν ΚΑ.Τ.Τ.U.N. γιατί το KA θα είναι ΚΑΜΕΝΑSHI, εκεί να σας δω. Θα το φάνε το παιδί τα όνειρα του Ακανίση >.>

I loved KT for what they were until 2006. That's why Kanjani8 & retarded Vkei bands are way better.:kakaka:
Posted Image
~ ~

#342 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 16 July 2010 - 23:21

Πφφφφ....εγώ πάντως μέχρι να γυρίσει τον Οκτώβρη και να μπουν επιτέλους όλα σε μία σειρά δεν πιστεύω τίποτα. Λέω να πιστέψω στα τελευταία λόγια του Kame και του Koki :joyful:

#343 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 16 July 2010 - 23:30

είμαι πολύ συγχυσμένη για να σου απαντήσω!! δεν θα πάμε θάλασσα ρε απο βδομάδα?? θα δεις εσύ! θα σε πνίξω στα βαθιά !! :kakaka:

όχι ντάξει να σου πω.... σε σένα δεν θέλω να λέω πολλά γιατί ξέρω πως στην αρχή σου άρεζε! αυτό και μόνο αρκεί! αν δεν τον συμπαθείς για το πως εξελίχθηκε είναι δικό σου θέμα!
θα συμφωνήσω κιόλας σε όλα όσα είπες! και εγώ τον προτιμώ όπως παλιά αλλά και τώρα δεν με χαλάει! είμαι πιστή φαν και νομίζω πως έχει κάθε δικαίωμα να ψωνίζεται διότι τίποτα δεν του λείπει.. αν δεν ψωνιστεί αυτός ποιος θα ψωνιστεί?
στην τελική ας μην λέμε πολλά! εμένα μου αρέσει σαν τραγουδιστής!
για χαρακτήρα τον γουστάρω και έτσι όπως είναι αλλά ας μην ξεχνάμε οτι τον γνωρίζουμε απλά μεσα απο τις φήμες.....

.... είπε και συνέχισε να βλέπει dragon zakura...! :kakaka:

#344 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 17 July 2010 - 05:18

όχι ντάξει να σου πω.... σε σένα δεν θέλω να λέω πολλά γιατί ξέρω πως στην αρχή σου άρεζε! αυτό και μόνο αρκεί! αν δεν τον συμπαθείς για το πως εξελίχθηκε είναι δικό σου θέμα!
θα συμφωνήσω κιόλας σε όλα όσα είπες! και εγώ τον προτιμώ όπως παλιά αλλά και τώρα δεν με χαλάει!
για χαρακτήρα τον γουστάρω και έτσι όπως είναι αλλά ας μην ξεχνάμε οτι τον γνωρίζουμε απλά μεσα απο τις φήμες.....

Εγώ δεν λέω τίποτα. Διαβάστε τα μεγάλα comments σ'αυτό το Post στην kattunlove, και ειδικά αυτό στην 3η σελίδα λίγο πιο κάτω από το δικό μου [Hyuuga_princess], η κοπέλα φαίνεται ότι ξέρει τί λέει. Καλά θα κάνει το καλόπαιδό σας να το σκεφτεί ΠΟΛΥ αυτό που πάει να κάνει.

http://community.livejournal.com/kattunlove/6376317.html

Και ο χαρακτήρας του είναι χάλια μαύρα, αν σκεφτείς ότι ουσιαστικά τους κοροϊδεύει τους άλλους 5 κάτι χρόνια τώρα. Δεν κατάλαβα δηλαδή, ό,τι θέλει θα τους κάνει; Κι αν σκεφτείς ότι το μισό για να μην πω κ παραπάνω fanbase των KT είναι φανγκερλς του Jin, σκέψου τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στα ίδια τα μέλη και στη δουλειά τους. Καλά δε μ'άρεσε εμένα καθόλου όλο το promo από τα rumours για το Bandage ακόμα....

*clings to Eito* You'll be my saviors and my omamori forever, guys <3
Posted Image
~ ~

#345 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 17 July 2010 - 11:12

Εγώ δεν λέω τίποτα. Διαβάστε τα μεγάλα comments σ'αυτό το Post στην kattunlove, και ειδικά αυτό στην 3η σελίδα λίγο πιο κάτω από το δικό μου [Hyuuga_princess], η κοπέλα φαίνεται ότι ξέρει τί λέει. Καλά θα κάνει το καλόπαιδό σας να το σκεφτεί ΠΟΛΥ αυτό που πάει να κάνει.

http://community.livejournal.com/kattunlove/6376317.html

Και ο χαρακτήρας του είναι χάλια μαύρα, αν σκεφτείς ότι ουσιαστικά τους κοροϊδεύει τους άλλους 5 κάτι χρόνια τώρα. Δεν κατάλαβα δηλαδή, ό,τι θέλει θα τους κάνει; Κι αν σκεφτείς ότι το μισό για να μην πω κ παραπάνω fanbase των KT είναι φανγκερλς του Jin, σκέψου τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στα ίδια τα μέλη και στη δουλειά τους. Καλά δε μ'άρεσε εμένα καθόλου όλο το promo από τα rumours για το Bandage ακόμα....

*clings to Eito* You'll be my saviors and my omamori forever, guys <3

Εμένα πάλι θέλω να μου επιτρέψετε να μην το πιστέψω ακόμα,γιατί παρόλο που είναι σε όλα τα περιοδικά,τις τηλεοράσεις and so on,αν δεν δω την τελείως official ανακοίνωση,δεν θα το πιστέψω. Έχω σπαστεί αρκετά με όλα αυτά από χτες το βράδυ,αλλά αντέχω ακόμα...