Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#241 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 22:57

I meant the song that's gonna be released on iTunes~ X3

ごめん、my bad then ^^;;

οι οποίοι είναι και χιλιάδες έτσι μη το ξεχνάμε....

πιστεύω ότι δύσκολα να έρθει μεγάλο όνομα Ιαπωνικό εδώ πέρα μόνο του
εδώ άλλα τεράστια ονόματα δεν έρχονται που έχουν και λαό ...

well, no αλλα και σε οσους ειμαστε ειναι πρωτο ονομα, without a doubt... αυτος κι ο Gackt θα κανανε τζερτζελο οσο να πεις :P

IAWTC. ειδικα τελευταια που το interest γι αυτες τις μπαντες εχει αυξηθει και κανουν successful tours σε Ευρωπη και Αμερικη μπροστα σε πολυ περισσοτερο κοσμο απ'οτι θα μπορουσε να μαζευτει ποτε εδω...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#242 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 23:09

ごめん、my bad then ^^;;

well, no αλλα και σε οσους ειμαστε ειναι πρωτο ονομα, without a doubt... αυτος κι ο Gackt θα κανανε τζερτζελο οσο να πεις :P

IAWTC. ειδικα τελευταια που το interest γι αυτες τις μπαντες εχει αυξηθει και κανουν successful tours σε Ευρωπη και Αμερικη μπροστα σε πολυ περισσοτερο κοσμο απ'οτι θα μπορουσε να μαζευτει ποτε εδω...

Lucy μου, εν φαρμακοτρίφτη αδελφή μου, ας ενώσουμε τα χέρια και ας φανταστούμε ένα live των S.K.I.N.
:kawaii::kawaii::joyful::joyful:

(για Gazette δεν λέω τίποτα αν δεν έχω αιμοστατικό ορό κοντά.. :nbleed: )

#243 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 23:21

(για Gazette δεν λέω τίποτα αν δεν έχω αιμοστατικό ορό κοντά.. :nbleed: )

seconds this so hard.

Εύχομαι πραγματικά να ζήσω να το δω ΕΔΩ. Γιατί Ιαπωνία όσο να πεις πεφτει μακριά, και στις περισσότερες Penniless φοιτήτριες δεν είναι και τόσο εύκολο ούτε ευρώπη να πάνε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#244 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 23:24

Ο Miyavi είναι θεός και you are a blasphemer to doubt him and should be stoned to death!!!!

lol Πολύ γέλιο αυτή η ταινία.

Του ριξα μια ματιά του Miyavi που λέτε γιατί ούτε εγώ τον ήξερα.:hihi2:Εντάξει δεν το πολυκοιτάω και το θέμα με την Ιαπωνική showbiz. Γενικά δεν πάω τις showbiz αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Aπό τα j-pop groups τον προτιμώ. Όντως κάτι σε Gackt μου θύμισε σε πιο νεαρή ηλικία. Και όντως, πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει μεγάλο θέμα αν ερχόντουσαν εδώ και οι δύο. Με σωστό promotion από τις ελληνικές διαφημιστικές και κανάλια(και με λογικό εισιτήριο), μόνο από περιέργεια θα πήγαινε κόσμος. Θα είχε πολύ γέλιο το τι θα ακούγονταν στα κανάλια. Θα έκανα και ανακωχή με την τηλεόραση και θα έβλεπα ακόμα και κουτσομπολίστικες πρωινές εκπομπές για να δω τι θα λένε.:kakaka:

Βέβαια και πάλι σε κάποια βίντεο καλά που ήξερα φύλο από πριν και που είχε το piercing στο χείλος (btw sorry σε όλους τους body piercing lovers αλλά οσο τον κοιτούσα μου ερχόταν μια ακατανίκητη επιθυμία να πιάσω χαρτοπετσέτα και να του σκουπίσω το στόμα: Μου φαινόταν σαν να είχε λερωθεί από σοκολάτα.:kakaka:Φταίει το χρώμα του κυρίως υποθέτω, που ήταν σκούρο και όχι ασημί.:hihi2:) γιατί θα τον μπέρδευα με γυναίκα. Να δω το
Itoshii Hito στην Ελληνική tv και τα σχόλια έπειτα κι ας πεθάνω.:kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#245 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 23:47

Να δω το [/SIZE][/SIZE]Itoshii Hito στην Ελληνική tv και τα σχόλια έπειτα κι ας πεθάνω.:kakaka:

Για αυτά τα σχόλια χαίρομαι που είμαι τόσα χιλιόμετρα μακρυά απ'την Ελλάδα...:joyful:
Ένας πανέμορφος άντρας με απίστευτη αισθητική κι ας είναι περίεργο το στυλ του θα τους κατέστρεφε τα παιδιά ενώ το κάθε σαρακινό σκυλί που βγάζουν για πρότυπο με look βλαχομπαρόκ πόρνης και μια ελαφριά πορτοκαλί απόχρωση απ'το fake tan είναι καλό...

#246 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 00:01

Για αυτά τα σχόλια χαίρομαι που είμαι τόσα χιλιόμετρα μακρυά απ'την Ελλάδα...:joyful:
Ένας πανέμορφος άντρας με απίστευτη αισθητική κι ας είναι περίεργο το στυλ του θα τους κατέστρεφε τα παιδιά ενώ το κάθε σαρακινό σκυλί που βγάζουν για πρότυπο με look βλαχομπαρόκ πόρνης και μια ελαφριά πορτοκαλί απόχρωση απ'το fake tan είναι καλό...

Φςςςςςςςςς! Τι είπες τώρα! Με σκότωσε! XD
Και όντως ο Meeves είναι κουκλί. Και η κόρη του όταν μεγαλώσει αν του μοιάζει έστω και λίγο θα είναι μια θεά!

#247 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 02:18

Φςςςςςςςςς! Τι είπες τώρα! Με σκότωσε! XD
Και όντως ο Meeves είναι κουκλί. Και η κόρη του όταν μεγαλώσει αν του μοιάζει έστω και λίγο θα είναι μια θεά!

Τι σόι βασίλισσα είμαι αν δεν μπορώ να αποκεφαλίζω με τα λόγια,ε;

Ναι.. κι εγώ περιμένω να δω πως θα είναι το mini-meev. Φαντάζεσαι να μην πάρει το δέρμα του πατέρα της; Προσωπικά αν ο πατέρας μου είχε τέτοιο αλαβάστρινο δέρμα και δεν το κληρονομούσα, θα του έβαζα βόμβα να γίνει σαν τον Mello για να μάθει να κάνει κακή διαχείρηση γονιδίου! :hiding_something:

#248 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 02:30

Ο Meeves είναι ο Miyavi;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#249 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 02:49

Ο Meeves είναι ο Miyavi;

はい。 :P

#250 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 21:30

Top 5 Earners in Johnny's Entertainment & Top 5 Earners Among Young Actresses
Top 5 Earners in Johnny's Entertainment
1. Nakai Masahiro (SMAP)
2. Kimura Takuya (SMAP)
3. Kusanagi Tsuyoshi (SMAP)
4. Kokubun Taichi (TOKIO)
5. Sakurai Sho (Arashi)

* Nakai Masahiro is paid between 3 million and 4 million yen (US$33,171 - US$44,228) for every program he hosts. Currently hosting 6 regular programs. Has 4 solo CMs.

* Kimura Takuya has 9 CMs. The earnings vary but starts from a base of 50 million yen (US$552,850).

* A premium CM that stars all 5 members of SMAP reportedly costs about 500 million yen (about US$5.5 million).

Top 5 Earners Among Young Actresses
1. Nakama Yukie
2. Becky
3. Aibu Saki
4. Ueto Aya
5. Aragaki Yui

* Nakama Yukie commands between 50 million and 60 million yen (US$552,850 - US$663,420) per CM.

* Becky is on 10 regular TV programs and has 9 CMs.

* Aibu Saki has 9 CMs at about 40 million yen (US$442,280) each.

* Ueto Aya has 21 CMs, Aragaki Yui 8.

* Miyazaki Aoi actually is in 2nd place with 10 CMs at about 50 milion (US$552,850) each but with divorce rumours and uncertainty in her future, she had been left out of the rankings.

From 'Shukan Emi Show' broadcast on 6th March.

όχι και άσχημα τα τζονάκια άδικα ανησηχούσα...
και το κοριτσάκι μου η Becky και αυτή καλά τα πάει
αλλά θα πάθει τίποτα με τόσα που κάνει.

#251 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 23:49

διαβασα στο lj ότι οι kat-tun:love: θα κάνουν περιοδία και κορεα και ταιβαν εκτός απο ιαπωνία και ο Jin θα παει αμερική για το δικό του τουρ!!
nande Jin??:cry5:...
τι να πω..αμα είναι αληθεια..καλη επιτυχία σε όλους τους!!

#252 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 00:04

ok σοβαρα τωρα, raise your hand if you were surprised at that

*ringing silence*

yeah, didn't think so either...

Δε χρειαζεται να κρεμαμε πλερεζες απο τωρα, δε ξερεις πως μπορει να βγει απαξ και γινει, αλλα in all honesty, ισως και να ηταν καλυτερα... Ολοι ξερουμε αλλωστε οτι αν περνουσε απ το χερι του ιδιου του Akanishi, οι ΚΤ δε θα ηταν η πρωτη του προτεραιοτητα (και το θετω κομψα σε εγκληματικο βαθμο αυτη τη στιγμη)

with or without him, εγω χαιρομαι που οι KAT-TUN θα κανουν Αsia tour, even with Kame representing two letters instead of one. Good luck to everyone :3

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#253 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 01:02

o Akanishi για περιοδεία πάει ή για να κρύψει τίποτα βρομοδουλειές του όπως έκανε παλιότερα;
αχ θέε μου είναι και tottaly overated...θα ξεράσω....

#254 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 08:24

*κρατάει κουβά*
Μην ανησυχείς Έρι. Με λίγη μουσική που σου αρέσει θα σου περάσει η τζινίαση. Αρρωσταίνει τους πάντες αυτό το παιδί. Και μην αρχίσουμε να μιλάμε για το τι θεωρεί ο καθένας οverrated.

Ρε κορίτσια τι να τον κάνουμε τον Τζιν; Έτσι είναι... πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί τον αγαπάω τόσο πολύ... Πρέπει να μας αποζημιώσει με 1000 φορές περισσότερη όρεξη όταν γυρίσει, γιατί δεν είναι απλά ένας *******... Ποιο να είναι αυτό το περίφημο σχέδιό του; Ουφ και έχω γενικά τόσα νεύρα αυτές τις μέρες...

EDIT
Λοιπόν, και πριν βιαστούμε να κρίνουμε κανέναν, μόλις διάβασα ότι ο Τζιν είχε αρχικά προγραμματίσει να πάει με τους άλλους στο Ασιατικό τουρ πριν του έρθει η πρόσκληση για την Αμερική. Μετά από συζήτηση με τους άλλους αποφάσησε να αλλάξει το πρόγραμμά του. Από την στιγμή που οι 5 φαίνεται να τον καταλαβαίνουν και να τον αποδέχονται, εγώ δεν μπορώ να προσθέσω κάτι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από marilena_r: 25 Μάρτιος 2010 - 08:37

Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#255 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 11:35

Ας πάει με το καλό να του φύγει το άχτι. Δεν είναι ότι δεν τον καταλαβαίνω. Γεννήθηκε σε λάθος χώρα οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα ήθελε να φύγει. Επίσης είναι δυνατόν να χάσει τα επικά after-party που θα ακολουθήσουν τα σόου του; Not a fat chance! Ούρα θα κάνουν οι θαυμάστριες του για ένα... αυτόγραφο (ας το θέσω έτσι).

Τον Jin αν θυμάστε τον είχαμε χάσει και μια φορά το 2006 (αν και οι περισσότερες εδώ δεν ήσασταν στο fandom τότε). Και εκείνη την εποχή δεν ξέραμε αν θα γυρίσει καν γιατί δεν είχε πει πότε θα γύριζε. Σε 6 μήνες, σε ένα χρόνο, ποτέ... Τώρα ξέρουμε ότι θα επιστρέψει Οκτώβρη. Αν δε θέλει να τον μαζέψει το Αλλοδαπών και να τον απελάσει... Χεχεχε... Τέλος πάντων καλά να ναι το παιδί και τίποτα άλλο. He is my alter ego after all! :333

Και τι καλά, ασιατική τουρ για τους υπόλοιπους! Και γιατί όχι νέο single! ^^ (To Bokura no machi de ήταν μια χαρά και χωρίς το Α)