Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 21:33
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Qcra0eOyhAM[/media]
Η Shibasaki Kou δείχνει πραγματικά τελείως διαφορετική απ'ότι τη θυμάμαι.
Πού να το φανταζόμουν πέρυσι το καλοκαίρι όταν διάβαζα το μάνγκα ότι θα γίνει ταινία με Nino & Tacchon...
Εύχομαι να είμαι όντως εκεί όπως προγραμματίζω εκείνη την εποχή, θέλω τόσο πολύ να το δω in time..
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 11:24
μπράβο του
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 16:06
+++ to that, and Ohkura was thrilled to act with an actor like him XD Κάπου διάβασα ότι κι ο Νίνο είναι χαρούμενος που θα παίξουν μαζί, και είπε τον Tacchon kakkoi μ'ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτια =3
Εγώ πάντως απ'όλα εκεί μέσα πραγματικά το ρόλο του ο Tamaki Hiroshi περιμένω να δω πώς θα τον ενσαρκώσει.
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:52
ακουστηκε οτι εφυγε απο τα τζωνυ'ς και δεν θελω με τιποτα να εξαφανιστει!

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 21:24
Θα σηκωνόμουν να πάω, αλλά my saved money μου μετα βίας θα φτάνουν για την είσοδο/εισιτήριο/whatever θα υπάρχει, Plus the transportation fee... :/
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 21:25
και σιγά μην τον ξέρει τόσο κόσμος ώστε να γίνει πανικός...
(εγώ πάντως δεν τον ξέρω)
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 21:35
早っ!! D: χαθηκε να ηταν μεσα στο Πασχα? ._.To ότι ο Miyavi έρχεται μέσα στο World Tour στην Ελλάδα στις 15 του μήνα, αλλά ότι ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΥΘΕΝΑ δε λέει σε ποια πόλη
[ναι καλά, πάλι οι Αθηναίοι θα το χαρούν ό,τι στοίχημα]θα πάει, ΑΚΟΜΑ???
yeah...αν υπηρχε η απειροελαχιστη πιθανοτητα να παει Θεσ/νικη αντι για Αθηνα,I could probably drag myself(and fork out some money) there since my Mondays are relatively free anyway..

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 21:35
Αυτό που θα γίνει θα είναι world release από το SURVIVE στο iTunes.
Αυτά παθαίνει κανείς αν ακούει τη μικρή του αδελφή και δεν τα τσεκάρει μόνος του *Points to self*
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 21:36
Eri άκυρο αυτό που λες. Τον Miyavi τον ξέρουν στάνταρ όσοι ασχολούνται με ιαπωνική μουσική. Είναι πρώτη μούρη στο καβούρι!
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 21:39

*nods*nods* Miyavi got a lot of people into jrock :ppEri άκυρο αυτό που λες. Τον Miyavi τον ξέρουν στάνταρ όσοι ασχολούνται με ιαπωνική μουσική. Είναι πρώτη μούρη στο καβούρι!
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 21:49
Καλά, εννοείται ότ αν ερχότανε θα έτρεχα κι εγώ να βρω εισιτήρια! Κι η δικιά μου αδελφή είναι τρελή και παλαβή, θα'πρεπε τελικά να το κάνουμε κουαρτέτο το γκρουπάκι και να πάμε XDDDD
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 21:49
あ、そうか! :O how much do these stuff normally cost?
the tickets and stuff? depends on many factors... αν υποθετικα ερχοταν ο miyavi ποτε παντως, κανα 25αρι-30αρι το πολυ is my guess
lol tho ppl... I can totally justify panic attacks, (have happened to me too:sadist:) αλλα ακομα και τα dates να δεις μονο, δεν αναρωτιθηκε κανεις πως ειναι δυνατον να εμφανιστει σε 10 μερη στην Ευρωπη την ιδια μερα ο ανθρωπος? XDD
SURVIVE's release schedule
March 10th: Japan
March 12th: Austria, Australia, Finland, Germany, Ireland, Italy, Netherlands, Switzerland
March 15th: Belgium, Denmark, France, Greece, Luxembourg, New Zealand, Norway, Portugal, Sweden, U.K.
March 16th: Mexico, Spain
March 23rd: Canada, U.S.A.
Επισης, 15 Μαρτιου ειναι η Δευτερα που μας ερχεται! ΧDD Ιt would be too ridiculous an announcement to be true

For the record, o miyavi αυτη την εποχη εχει Ιαπωνικη tour μεχρι το Μαϊο, και τον Ιουνιο ξεκιναει U.S.&Canada tour... Let's keep dreaming..... T____T
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 22:01
οι οποίοι είναι και χιλιάδες έτσι μη το ξεχνάμε....Eri άκυρο αυτό που λες. Τον Miyavi τον ξέρουν στάνταρ όσοι ασχολούνται με ιαπωνική μουσική. Είναι πρώτη μούρη στο καβούρι!
πιστεύω ότι δύσκολα να έρθει μεγάλο όνομα Ιαπωνικό εδώ πέρα μόνο του
εδώ άλλα τεράστια ονόματα δεν έρχονται που έχουν και λαό ...
αν και να σου πω καλά θα ήταν να ερχόταν κανένας...
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 22:02
I meant the song that's gonna be released on iTunes~ X3the tickets and stuff?
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 22:40
οι οποίοι είναι και χιλιάδες έτσι μη το ξεχνάμε....
πιστεύω ότι δύσκολα να έρθει μεγάλο όνομα Ιαπωνικό εδώ πέρα μόνο του
εδώ άλλα τεράστια ονόματα δεν έρχονται που έχουν και λαό ...
αν και να σου πω καλά θα ήταν να ερχόταν κανένας...
Ο Miyavi είναι θεός και you are a blasphemer to doubt him and should be stoned to death!!!!
Επίσης είναι αρκετά τρελιάρης για να έρθει έτσι απλά για το κέφι του.. (έτσι θέλω να ελπίζω anyway..). Ελπίζω επίσης να κάνει κάποια συναυλία στην Αγγλία και να τον δω εδώ. Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα εξαντλούνται τα εισητήρια!!!!