Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#226 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 28 February 2010 - 21:33

Βγήκε το πρώτο trailer-teaser για το Ohoku, την ταινία Nino & Ohkura.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Qcra0eOyhAM[/media]

Η Shibasaki Kou δείχνει πραγματικά τελείως διαφορετική απ'ότι τη θυμάμαι.

Πού να το φανταζόμουν πέρυσι το καλοκαίρι όταν διάβαζα το μάνγκα ότι θα γίνει ταινία με Nino & Tacchon...

Εύχομαι να είμαι όντως εκεί όπως προγραμματίζω εκείνη την εποχή, θέλω τόσο πολύ να το δω in time..
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#227 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 March 2010 - 11:24

σιγά το treiler αυτός ο νίνο πρέπει να έχει τρελή παραγωγικότητα μέσα στο 2009 και 2010
μπράβο του

#228 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 01 March 2010 - 16:06

Kαλά, ότι δε λέει και πολλά πέρα από την υπόθεση της ταινίας και τους δυο βασικούς του καστ το ξέραμε από report, απλά έχουμε το πρώτο visual proof. Κάτι είναι κι αυτό.

+++ to that, and Ohkura was thrilled to act with an actor like him XD Κάπου διάβασα ότι κι ο Νίνο είναι χαρούμενος που θα παίξουν μαζί, και είπε τον Tacchon kakkoi μ'ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτια =3

Εγώ πάντως απ'όλα εκεί μέσα πραγματικά το ρόλο του ο Tamaki Hiroshi περιμένω να δω πώς θα τον ενσαρκώσει.
Posted Image
~ ~

#229 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 posts

Posted 04 March 2010 - 15:52

γνωριζει καποια \ καποιος τι θα συμβει με τον yamashita shoon?

ακουστηκε οτι εφυγε απο τα τζωνυ'ς και δεν θελω με τιποτα να εξαφανιστει! :(
φρικουλακια ROCKS! :ureshii:

#230 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 11 March 2010 - 21:24

To ότι ο Miyavi έρχεται μέσα στο World Tour στην Ελλάδα στις 15 του μήνα, αλλά ότι ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΥΘΕΝΑ δε λέει σε ποια πόλη [ναι καλά, πάλι οι Αθηναίοι θα το χαρούν ό,τι στοίχημα] θα πάει, ΑΚΟΜΑ???

Θα σηκωνόμουν να πάω, αλλά my saved money μου μετα βίας θα φτάνουν για την είσοδο/εισιτήριο/whatever θα υπάρχει, Plus the transportation fee... :/
Posted Image
~ ~

#231 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 March 2010 - 21:25

σιγά μην είναι ακριβά τα εισιτίρια...
και σιγά μην τον ξέρει τόσο κόσμος ώστε να γίνει πανικός...
(εγώ πάντως δεν τον ξέρω)

#232 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 March 2010 - 21:35

To ότι ο Miyavi έρχεται μέσα στο World Tour στην Ελλάδα στις 15 του μήνα, αλλά ότι ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΥΘΕΝΑ δε λέει σε ποια πόλη [ναι καλά, πάλι οι Αθηναίοι θα το χαρούν ό,τι στοίχημα] θα πάει, ΑΚΟΜΑ???

早っ!! D: χαθηκε να ηταν μεσα στο Πασχα? ._.

yeah...αν υπηρχε η απειροελαχιστη πιθανοτητα να παει Θεσ/νικη αντι για Αθηνα,I could probably drag myself(and fork out some money) there since my Mondays are relatively free anyway.. :P but Athens is a big no-no at this time of the year.. ;|

#233 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 11 March 2010 - 21:35

Scratch that. wrong info >.>

Αυτό που θα γίνει θα είναι world release από το SURVIVE στο iTunes.

Αυτά παθαίνει κανείς αν ακούει τη μικρή του αδελφή και δεν τα τσεκάρει μόνος του *Points to self*
Posted Image
~ ~

#234 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 11 March 2010 - 21:36

Βασικά θα κάνει release μέσω Itunes το νέο του κομμάτι. Το λέει στο My Space του. Σιγά μην ερχόταν. Αν ερχόταν βασικά θα έτρεχα σαν τρελή να βρω εισητήρια. Η αδερφή μου ακόμα σκίζει σουτιέν για τον Meeves!

Eri άκυρο αυτό που λες. Τον Miyavi τον ξέρουν στάνταρ όσοι ασχολούνται με ιαπωνική μουσική. Είναι πρώτη μούρη στο καβούρι!

#235 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 March 2010 - 21:39

あ、そうか! :O how much do these stuff normally cost? :P

Eri άκυρο αυτό που λες. Τον Miyavi τον ξέρουν στάνταρ όσοι ασχολούνται με ιαπωνική μουσική. Είναι πρώτη μούρη στο καβούρι!

*nods*nods* Miyavi got a lot of people into jrock :pp

#236 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 11 March 2010 - 21:49

I learned MYV 3 years after I got into Jrock orz Εμένα την αρχή μου την κάνανε οι L'arc, μετά πέρασα κατ'ευθείαν στους gazette, janne d'arc, gackt και δε συμμαζεύεται, και μετά στον MYV.

Καλά, εννοείται ότ αν ερχότανε θα έτρεχα κι εγώ να βρω εισιτήρια! Κι η δικιά μου αδελφή είναι τρελή και παλαβή, θα'πρεπε τελικά να το κάνουμε κουαρτέτο το γκρουπάκι και να πάμε XDDDD
Posted Image
~ ~

#237 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 March 2010 - 21:49

あ、そうか! :O how much do these stuff normally cost? :P

the tickets and stuff? depends on many factors... αν υποθετικα ερχοταν ο miyavi ποτε παντως, κανα 25αρι-30αρι το πολυ is my guess

lol tho ppl... I can totally justify panic attacks, (have happened to me too:sadist:) αλλα ακομα και τα dates να δεις μονο, δεν αναρωτιθηκε κανεις πως ειναι δυνατον να εμφανιστει σε 10 μερη στην Ευρωπη την ιδια μερα ο ανθρωπος? XDD

SURVIVE's release schedule
March 10th: Japan

March 12th: Austria, Australia, Finland, Germany, Ireland, Italy, Netherlands, Switzerland

March 15th: Belgium, Denmark, France, Greece, Luxembourg, New Zealand, Norway, Portugal, Sweden, U.K.

March 16th: Mexico, Spain

March 23rd: Canada, U.S.A.

Επισης, 15 Μαρτιου ειναι η Δευτερα που μας ερχεται! ΧDD Ιt would be too ridiculous an announcement to be true :P (και αμα ερχοταν οντως, be sure οτι θα το μαθαιναμε πολυ νωριτερα :3)

For the record, o miyavi αυτη την εποχη εχει Ιαπωνικη tour μεχρι το Μαϊο, και τον Ιουνιο ξεκιναει U.S.&Canada tour... Let's keep dreaming..... T____T

Posted Image

Spoiler: &#33909

#238 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 March 2010 - 22:01

οι οποίοι είναι και χιλιάδες έτσι μη το ξεχνάμε....

πιστεύω ότι δύσκολα να έρθει μεγάλο όνομα Ιαπωνικό εδώ πέρα μόνο του
εδώ άλλα τεράστια ονόματα δεν έρχονται που έχουν και λαό ...

αν και να σου πω καλά θα ήταν να ερχόταν κανένας...

#239 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 March 2010 - 22:02

the tickets and stuff?

I meant the song that's gonna be released on iTunes~ X3

#240 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 11 March 2010 - 22:40

οι οποίοι είναι και χιλιάδες έτσι μη το ξεχνάμε....

πιστεύω ότι δύσκολα να έρθει μεγάλο όνομα Ιαπωνικό εδώ πέρα μόνο του
εδώ άλλα τεράστια ονόματα δεν έρχονται που έχουν και λαό ...

αν και να σου πω καλά θα ήταν να ερχόταν κανένας...

Ο Miyavi είναι θεός και you are a blasphemer to doubt him and should be stoned to death!!!!

Επίσης είναι αρκετά τρελιάρης για να έρθει έτσι απλά για το κέφι του.. (έτσι θέλω να ελπίζω anyway..). Ελπίζω επίσης να κάνει κάποια συναυλία στην Αγγλία και να τον δω εδώ. Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα εξαντλούνται τα εισητήρια!!!!
:run: