Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#211 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 16 February 2010 - 14:41

Δε σκοπεύουμε να ασχοληθούμε και τόσο μαζί του. Ούτε καν για θάψιμο. :kakaka:

Α οκ, γιατί αυτή την εντύπωση δώσατε. Ne?
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#212 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 16 February 2010 - 15:12

Μας σόκαραν τα φρύδια του και δε μπορούσαμε να μη το σχολιάσουμε. :canthelp: Πάντως, αν και δε τον θεωρώ ωραίο, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον Kyohei του. Να λέγονται και τα καλά.

Αλήθεια, αυτό που πόσταρα πιο πριν πάει στο dorama news. Ώρα για μεταφορά...

#213 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 16 February 2010 - 15:13

Ναι και το δικό μου ποστ ήταν σε σχέση με το ντράμα αλλά το έφεραν εδώ... whatever.

#214 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 16 February 2010 - 18:25

Παιδιά, είχε παραγίνει το θέμα με τον Kame τα φρύδια του και τα γενικότερα χαρακτηριστικά του στο currently watching dorama thread γι αυτό όποιο από τα ποστ αυτά δεν επηρέαζε την συνοχή της συζήτησης μεταφέρθηκε εδώ.

Τώρα σ' αυτό που λέτε, ναι έχει πολύ θηλυκά χαρακτηριστικά ο Kame όπως όμως και η πλειοψηφία των Ιαπώνων idols/ηθοποιών της τελευταίας δεκαετίας. Είναι ελάχιστοι οι Ιάπωνες που έχω δει να διαφημίζονται εδώ και σε άλλα παραπλήσια μέρη, που είναι εμφανισιακά "άντρες". Ηell!:bahhh: Το 99% των αρσενικών idols που υπάρχουν σ' αυτό το thread, σε crossdressing βάζουν κάτω όλες τις transexual που έχουν κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου της Δύσης.
Και μην μου πείτε ότι είναι άλλη φυλή κτλ. Αυτό το ξέρω. My point is ότι από την στιγμή που και οι υπόλοιποι που αρέσουν στην μία ή στην άλλη είναι θηλυπρεπείς ποιο το νόημα να ασχολούμαστε με έναν που δεν είναι ότι έχει και τραγική διαφορά απ' αυτούς. Εξάλλου είναι και θέμα styling. Η μόδα στην Ιαπωνία είναι το kawai μέχρι παρεξηγήσεως.

Ρε σεις, τώρα ανακάλυψα για να καταλάβετε ότι στην εικόνα που έχει στο wiki για το Bloody Monday ,δεν ήταν κοπέλα, αλλά ο πρωταγωνιστής.:kakaka:

Posted Image

Posted Image

#215 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 17 February 2010 - 03:05

λοιπόν, κοντεύω να πάθω ασφυξία και μάλλον έχω ήδη πάθει αφυδάτωση μαζί από τη χαρά μου [δε μου φτάσανε 2 λίτρα νερό ακόμα για να ηρεμήσω], οπότε αν ό,τι λέγεται σε

ΑΥΤΟ

το ποστ στην Eden, τότε θα έχουμε DVD των Eito από το Countdown LIVE. Which means Babunman, Wanshan Ronpin, Torn, all the new Xmas songs and the castle stage, no?

EITO, PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE. Sachou-san, onegaishimasu, let this be true!

Με βλέπω ν'αγοράζω ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ από αυτό, και το limited edition και το RE. ΘΕΕ ΜΟΥ, ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ!

preorder links still not out, but DAMMIT, THIS IS GOING TO BE PRICELESS~!
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#216 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 17 February 2010 - 12:04

COUNT-DOWN DVD?
Omg this is scream-worthy if it's true.

#217 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 17 February 2010 - 12:20

Isn't it? Με βλέπω να μου φεύγουν όλα τα savings για pre-order πραγμάτων που κάνουν release τον Mάρτιο, μια με το school calendar [even if I'm in Daigaku now XD] και μια μ'αυτό! Και μόλις χθες κατάφερα να πάρω το 47 LE [there is still this priceless thing around and I got eBay's last copy >///////////<]...My poor money is so few, and yet Eito still eat it away!! XDDD

FIRST PRE-ORDER LINKs OUT~

http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=TEBI-8823

http://www.hmv.co.jp/en/product/detail/3779758

http://www.yesasia.com/global/countdown-live-2009-2010-in-kyocera-dome-osaka-japan-version/1022193060-0-0-0-en/info.html

Couldn't help it and OF COURSE ordered it. Finally. Yes, oh FINALLY <3

ΕDIT : I think I saw it in amazon too <3 Ureshiiii~ THANK YOU TEICHIKU, THANK YOU SACHOU <3

Edited by Hitorinai Kokoro, 17 February 2010 - 12:33.

Posted Image
~ ~

#218 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 17 February 2010 - 14:15

Ω θεοί! Νέο DVD? Μόλις έφαγα τα τελευταία λεφτά στην κάρτα για το νέο single των NewS. Αλλά πρέπει να πάρω και αυτό. ΠΡΕΠΕΙ! Πρώτη φορά βγάζουν Countdown live, πόσο μάλλον των Kanjani8! Φτου! Και ήθελα και το DVD των Tegomassu και της Koda Kumi but I guess priorities are priorities & Eito are a priority actually!

Επίσης ερώτηση: Hitorinai Kokoro πόσο έσκασες για τη LE 47? Εγώ είχα δώσει γύρω στα 70 ευρώ όταν την έκανα preorder. Και ντρέπομαι που το ομολογώ, αλλά ακόμα δεν έχω κάτσει να δω το ντοκιμαντέρ μετά από τόσα χρόνια. Όλο το ξεχνάω. Τα μισά DVD που έχω αγορασμένα δεν τα έχω δει. *hides in a corner*

#219 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 17 February 2010 - 16:21

To 47 LE το πήρα με έκπτωση από το eBay γιατί δε μου φτάνανε τα υπόλοιπα, γύρω στα 32 ευρώ [ήταν 15%off] χωρίς shipping fees~ Εγώ πιο πολύ για το documentary το πήρα! Αν και όταν με το καλό έρθει θα κάτσω να το δω όλο σωστά~ To 47 πρέπει να είναι το πιο αγαπημένο μου από τα DVD τους, άσε που το έχει μάθει απέξω σχεδόν και ο τρίχρονος αδελφός μου~ Σχεδόν κάθε μέρα βλέπουμε το RE!

Όρίστε, βγήκε και το amazon preorder link~

http://www.amazon.co.jp/COUNTDOWN-LIVE-2009-2010-%E4%BA%AC%E3%82%BB%E3%83%A9%E3%83%89%E3%83%BC%E3%83%A0%E5%A4%A7%E9%98%AA-DVD/dp/B0038M3ARM/ref=sr_1_21?ie=UTF8&s=dvd&qid=1266397667&sr=1-21
Posted Image
~ ~

#220 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 17 February 2010 - 16:53

Μωρέ και γω για τα ντοκιμαντέρ το πήρα (άλλο αν δεν τα είδα ποτέ) *is a person who buys LEs for the collection value* και πρέπει να βάλω κώλο κάτω να τα δω. Θα αγγαρέψω την φίλη μου που κάθεται και βλέπει ό,τι της βάζω να το δούμε.

32 είναι πολύ καλή τιμή με τζάμπα τα μεταφορικά. Έτσι, ως Kanjani8 fan πρέπει να μαζέψεις τα άπαντα τους. Εμένα μου λείπουν τα πρώτα τους single και τα πρώτα 2 DVD τους. Αν και δεν κυκλοφορούν συχνά πράγματα δυστυχώς έχω ichiban τους Arashi που κυκλοφορούν κάθε 3 και λίγο και δεύτερους τους KAT-TUN που κι αυτοί κυκλοφορούν πολύ συχνά. Οι άλλοι Johnnys πέφτουν λίγο πιο πίσω αλλά μου τρώνε και αυτοί τα λεφτά μου (KinKi Kids, Kanjani8, NewS & Takkitsuba). + οι άλλοι μη-Johnnys που τείνω να αγοράζω. Δύσκολο πράγμα το fangirling...

#221 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 24 February 2010 - 11:21

Να και τα preview των JE calendars, για όποιες ενδιαφέρονται~

[media]http://www.youtube.com/watch?v=p1-9hQ6iZh0[/media]

LOL για το μέγεθος του ημερολογίου των ΚΤ. Κακία μου, αλλά το χάρηκα που το ημερολόγιό τους είναι τόσο μικρό^^΄And Tegoshi? Τελικά το 'χει κατευχαριστηθεί το crossdressing τελευταία!

I personally care only for my K8 preorder :3 It's the biggest calendar of all and they're fooling around half naked *drools* Θέλω πολύ να δω πώς θα το σκανάρουν αυτό φέτος <3
Posted Image
~ ~

#222 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 24 February 2010 - 19:43

και περσυ των ΚΤ δεν ηταν μεγαλο... it's supposed to be a daily calendar tho, so it's more than reasonable that way :3 Α4+ μεγεθος και τοσα πολλα φυλλα would be too much i think...
judging from the preview, the NEWS calendar looks really nice =w=b αν κανουν ολοι crossdressing, i can't wait to see it scanned XD

since arashi reached 10th year and stopped releasing calendars, κι εγω eito πηρα φετος :3 seems nice and 'breezy' |D looking forward to the whole thing =w=/
ελπιζω μονο να μην ειναι υπερβολικα μεγαλο, γιατι θα εχω ενα θεμα με το που θα βρω να το κρεμασω :wet2:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#223 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 24 February 2010 - 20:59

Ώχ, κατάλαβα, πάλι scans galore θα γεμίσει η Jone όταν το πάρουνε οι ΄πρώτοι...*sigh*
Mm, I don't know, δεν είπανε και πολλά για να καταλάβεις =3 Αλλά αν όντως κάνουνε όλοι crossdressing, θα 'θελα να δω τον Ryoτη Ryoko σε hostess style, oh yes XD Από okan σε hostess!

Oh, that's the reason they stop? Uwah, I'm glad I'm a fan of the junior groups too then XD I'll be getting theirs when Eito reach their tenth year [not too far away in the future, unfortunately ><]

αχ, ναι, είναι κι αυτό ένα θέμα...Πρέπει να κάνω χώρο στον τοίχο μου. Με βλέπω να κατεβάζω τη μοναδική Bleach αφίσα που έχει επιζήσει ανάμεσα στους GazettE και τα JE >.>
Posted Image
~ ~

#224 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 24 February 2010 - 23:14

I'll get the KAT-TUN one of course. Είναι βολικό που είναι τόσο μικρό. Αυτό σημαίνει ότι θα το χρησιμοποιήσω. Φέτος λοιπόν μόνο 1 ημερολόγιο αντί για τα καθιερωμένα 2. Τ_Τ
Τέλος πάντων... Αν και των NewS φαίνεται πολλά υποσχόμενο αλλά όσο και να λατρεύω τα βυζάκια του Pi και την ντίβα Tegoshi, I'll go with just the scans. :3

#225 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 February 2010 - 13:42

τα νέα αφορούν τον θεό μου Oguri Shun
ο οποίος για ακόμη μια φορά θα χαρίσει τη φωνή του σε anime
μόνο που τώρα θα την δώσει στον πρωταγωνιστή της σειράς και όχι σε sidekick.

[media]http://cdn.myanimelist.net/images/manga/3/10241.jpg[/media]

Actor Shun Oguri (Gokusen, Hana Yori Dango [2005], Crows Zero, Fullmetal Alchemist: The Movie - Conqueror of Shamballa) will voice his first starring role in an over-the-air television anime when Rainbow - Nisha Rokubō no Shichinin premieres on April 6. The anime adapts George Abe and Masasumi Kakizaki's acclaimed manga about six junior delinquents and their mentor at the Shōnan Special Reform School near Tokyo in 1955. The story follows the boys' lives during their time in the school and the years after they leave. The manga won the Shogakukan Manga Award in 2006 and has sold over 30 million copies over the course of the first 21 volumes. The 22nd and final manga volume is shipping on Saturday.

Hiroshi Koujina (Kiba, Majin Tantei Nōgami Neuro) is directing the anime at MADHOUSE studio. Hideo Takayashiki (Akagi, Kaiji, Maison Ikkoku) is supervising the scripts, and Ai Kikuchi (animation director on Kiba, Majin Tantei Nōgami Neuro) is designing the characters.

λατρεύω την φωνή του...ελπίζω να λατρέψω και το anime.