Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#1 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 16:47

Μιας και πέφτει τοσος πολυς fangirlισμός, (η eri μολις ειπε στο drama pictures trivia oτι θα αναγνώριζε τον shun απο τη μυτη του:hahaha:) νομίζω ότι χρειαζόμαστε ενα thread που θα μιλάμε για τους αγαπημένους μας.

Ο,τιδήποτε νεο για την προσωπικη τους ζωη, ενδιαφεροντα facts, couples κλπ. Αν και ο johnny δεν αφηνει τέτοια πραγματα να βγαινουν ευκολα στα fora, παντα κάτι μαθαίνει ο λαος. ^_^
(εχουμε και το social group βεβαια, αλλα καλο ειναι και ενα thread)

Ας κανει αλλος την αρχη παντως. Βαριεμαι να βρω τπτ τώρα. :P

Oλοι κρυβουμε μια Τατιανα μέσα μας! Εμπρος!

#2 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 17:51

Ok! Αυτό το τόπικ με ενδιαφέρει τα μάλα καθότι γνωστή κατίνα κουτσομπόλα.

Έχουμε και λέμε:

Ο Tamaki Hiroshi (29) γνωστός και αγαπητός από το ρόλο του Chiaki στη γνωστή σειρά Nodame Cantabile επιβεβαιώθηκε ότι είναι σε σχέση με την νεαρή και ανερχόμενη ηθοποιό Yoshitaka Yuriko(20) (Snakes & Pierces, Love Shuffle, Shiroi Haru). Τώρα το κατά πόσο είναι σοβαρός ο δεσμός τους δεν γνωρίζουμε. Πρόσφατα πάντως παραδέχτηκαν τη σχέση.

Παρομοίως ο ταλαντούχος ηθοποιός Totsugi Shigeyuki (36) βγαίνει με την επίσης ηθοποιό Inoue Waka (29) με σκοπό το γάμο. Περαιτέρω θα μάθουμε όταν φάμε τα κουφέτα.

Τώρα για τα juicy JE κουτσομπολιά αφήνομαι στην uwasako και αν βγει κάτι εξτρήμ το ποστάρουμε και εδώ!

#3 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 17:57

Ωχ τον χάσαμε τον Chiaki!:hahaha:

Εγω θυμαμαι οτι πριν λιγο καιρο είχα πέσει καπου που έλεγε οτι ο Nagase Tomoya τα εχει με την βασιλισσα της πλαστικης Ayumi Hamasaki...

#4 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 18:20

[gossip mode]
Yep, τα είχανε, και γι' αρκετό καιρό νομίζω, αλλά το 'χασε το κορμί το 2008 XD
Η Ayu, typically, μετά έκοψε τα μαλλιά της κι έβγαλε το talkin' 2 myself XD
Ο Mr Ayu-Mania θα ξέρει περισσότερα :3

Eπίσης λέγεται ότι Κame και KyonKyon τα είχανε και χωρίσανε κι αυτοί μέσα στο 2008:frozen:Can you believe that? I sure can't! XD

Και επίσης λέγεται ότι πρόσφατα η KyonKyon εθεάθη κάπου τόσο πιωμένη που δε μπορούσε να γυρίσει σπίτι μόνη και αυτός που τη μάζεψε ήταν ο Nino:stubborn:Σα να τα πήρε εργολαβία η KyonKyon τα Johnny's XDD
[/gossip mode]

Just the thread for me XD

6dqFccT.gif

#5 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 18:21

Παμπάλαια νέα! Έχουν χωρίσει από τα τέλη του 2007! Ο Nagase τα έχει με την Aibu Saki (τα βρήκανε στο Utahime) και το πάνε ολοταχώς για γάμο. Εθεάθη με μονόπετρο στο χέρι και ο ίδιος φαίνεται να το δήλωσε στην παρέα του ότι μέσα στο 2009 θα παντρευτεί!

#6 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 18:27

Lol, δωστε μου τα φώτα σας! :D

Μονο να μην πεσω σε κανα νεο με το Junako μου να με απαταει. XD

Αυτη η Kyonkyon διαβαζα οτι γενικα ειναι κατι σαν johnny's whore. (μπορει και να κανω λαθος βεβαια :S)

#7 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 18:35

O ακριβής όρος είναι jyannis kui (johnnys eater) και έχει κατά καιρούς δωθεί σε διάφορες σταρ που έβγαιναν με Johnnys. Πολλές από αυτές έχουν σκοπό το γάμο οπότε ρίχνουν δίχτυα δεξιά και αριστερά και ό,τι πιάσουν!

Η σύζυγος του KimuTaku, η Kudo Shizuka θεωρείται η πρώτη του είδους της. Είχε βγει με αρκετούς Johnnys πριν καπαρώσει τον νο1 γόη της ιαπωνικής show biz. Το ίδιο λέγεται και για την Aibu Saki αν και δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί.

Μην ανυσηχείς! Ο Jun έχει χρόνια σταθερή σχέση αγάπης με τα bling bling οπότε οι γυναίκες απλά πάνε και έρχονται. Αν και θα ψόφαγα να τον δω με την Aragaki Yui γιατί η χημεία τους στο Smile ήταν καταπληκτική.
Ο Nino είναι και αυτός σταθερός ως φαίνεται γιατί λένε πως είναι σε 5χρονη σχέση με την Nagasawa Masami και αν αληθεύει χαίρομαι γιατί τους βρίσκω εξαιρετικά ταιριαχτό ζευγάρι!

Πωπω! Τελικά είμαι πολύ κουτσομπόλα! Περισσότερο απ' ότι περίμενα. Αλλά τι λεω; Ως γνήσια Κόρη του Τσα το gossip κυλάει στις φλέβες μου! :hahaha:

#8 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 18:57

Xμμμ αφου αρχισα να ασχολουμαι με το αντικειμενο, εχω αυτο το 1 year old νεο. Λοιπον, σχολια a2a μιας και ειμαι σιγουρη οτι ξερεις τη συνεχεια! :hahaha: Παντως όπως βλεπω μονο ο Jun ειναι φρόνιμος. Tελικά αμα είσαι τόσο τελειος ειναι λίγο δυσκολο να μην ερωτευτείς τον εαυτό σου! Μακαρι να μεινει εκει για παντα.(just kidding :D)

Spoiler:

#9 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 19:24

Nαι, 2007 χώρισαν Ayu και Nagase, τα 'χω μπλέξει με τις ημερομηνίες XD

O ακριβής όρος είναι jyannis kui (johnnys eater) και έχει κατά καιρούς δωθεί σε διάφορες σταρ που έβγαιναν με Johnnys. Πολλές από αυτές έχουν σκοπό το γάμο οπότε ρίχνουν δίχτυα δεξιά και αριστερά και ό,τι πιάσουν!

Εξαιρετική τακτική, if you ask me XDDD a2a, please enlighten us!:nod2:

6dqFccT.gif

#10 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 20:21

Spoiler:

Οι εν λόγω φωτογραφίες του Aiba παρολίγον να του στοιχίσουν την παραμονή του στους Arashi. Η κοπέλα, μοντέλο στο επάγγελμα, πικράθηκε τόσο που χώρισαν που πούλησε τις φωτογραφίες σε κουτσομπολίστικο περιοδικό. Το αποτέλεσμα ήταν το περιοδικό να φάει μια μήνυση ΝΑ με το συμπάθειο από το γραφείο και σχεδόν να καταστραφει.
Ο Aiba ζήτησε δημοσίως συγνώμη αν και κατά τη γνώμη μου δεν έφταιγε αυτός. Όταν είσαι με την κοπέλα σου τα κάνεις κάτι τέτοια. Ελπίζω η τύπισσα να σαπίζει στην αφάνεια γιατί αυτό που έκανε ήταν πολύ άτιμο!

Επίσης άλλη γνωστή jyannis kui είναι η Kitagawa Keiko την οποία οι Paparazzi την τράβηξαν να γλωσσοφιλάει τον Yamapi (όταν ακόμα τα είχε με την Abiru Yuu) αλλά και τον Jun (προφανώς μια από τις κατακτήσεις του γόη). Ό,τι και να λένε πάντως για την Keiko-chan εγώ εξακολουθώ να τη λατρεύω! Και είναι κλάσσεις ανώτερη της Abiru!

#11 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 21:12

Τον Yamapi???????Leave Yamapi for me alone!!!
Πάντως μπράβο τόσο καιρό αναρωτιόμουν τι στον λούση συμβαίνει στην Ιαπωνία και τα πιο ωραία αγόρια της δεν έχουν κοπελιά(αφού άρχισα να σκέφτομαι μήπως υπάρχουν βαθύτερα αίτια).Για πείτε λοιπόν κι άλλα.Σε ένα άλλο φόρουμ πέτυχα μια φώτο του Toma να φιλάει μία.Αλλά δε θυμάμαι αν έλεγε τίποτα για σχέση.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#12 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 21:22

Καταρχην να πω οτι το thread θα επρεπε να μεταφερθει στο Japan section αφου φανταζομαι δεν εχει να κανει μονο με idols που εμφανιζονται σε doramas..

Επισης να τονισω οτι οπως εσεις κανατε hijack το thread μου με τα idols of the day, ετσι και εγω θα φροντισω να μην εχει ελειψη το thread απο νεα και κουτσομπολια για κοριτσακια.. It's payback time!!

Οσο για το χωρισμο της Ayumi με τον Nagase, ειναι οντως very old news...(Και η Ayu δεν εχει κανει τοσες πλαστικες...)

Και επειδη τα νεα πρεπει να ειναι φρεσκα, πριν απο λιγες ωρες οι Morning Musume αφιχθησαν στο αεροδρομιο του L.A για το πρωτο αμερικανικο τους live. Εχουν δωσει καποια live στην Χαβαη, αλλα αυτα δεν μετρανε αφου ηταν japanse fun-club events.

Στιγμιοτυπα απο την αφιξη και την υποδοχη απο τους αμερικανους Wotas παρακατω:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A1Ostwy0fqI[/youtube]

Spoiler:

Η συναυλια ειναι αυριο. Αυτη τη στιγμη πρεπει να διεξαγεται το Q&A Panel. Παντως αρνητικη εντυπωση προκαλεσε οτι η UFA δεν επετρεψε σε κανενα δυτικο site να παρει συνεντευξη απο τα κοριτσια. Η μονη εξαιρεση ηταν το JAME που λεγεται οτι πηρε μια μινι συνεντευξη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#13 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 23:05

LOOOL @ this thread XDD
brace for imminent τονους λασπη και χωμα (απ το πολυ θαψιμο :pp) :hahaha:

Ελπίζω η τύπισσα να σαπίζει στην αφάνεια γιατί αυτό που έκανε ήταν πολύ άτιμο!

she most probably is, γιατι αν το καλοσκεφτεις τοσο τζερτζελο εχει φαει το συγκεκριμενο σκανδαλο αλλα ξερει κανεις πως τη λενε? not :pp

το 99% του gossip που κυκλοφορει παντως κανει μπαμ αν ειναι φτιαχτο ή οχι... :P
real case: o Mizushima Hiro με την ayaka
"Τokyo-sports-is-recruiting-journalists-on-2chan-and-livejournal-fanfic-communities" case: o δαγκωνιαρης Ryo Nishikido και η OL
επισης το gossip παει αντιστοιχα με το popularity!
π.χ. απ τα johnny's τα λιγοτερα σκανδαλα τα χουν οι kanjani και τα περισσοτερα οι kat-tun κι ο yamapi xD
και πανε και με το αν εισαι active ή οχι εκεινη την περιοδο! μεχρι και για το Νakamaru των kat-tun ειχε βγει rumor οταν εκανε το Rescue.. :P
Spoiler:

εγω παντως εκτος απ το Nagase-Aibu υποστηριζω και το Okada Junichi-Aoi Yuu που παιζει εδω και καμποσο καιρο. otp ομως! Χ33b

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#14 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 21:12

DO NOT WANT!!
Posted Image
Ai-chan is clearly not impressed with Mana's masculinity.. :hahaha:

(απο το χθεσινο opening ceremony του Los Angeles Anime Expo)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 12:16

αλήθεια ακόμη δεν μαθεύτηκε τίποτα για την σχέσμη μου με τον kaname jun?