Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 09 September 2012 - 18:15
αυτο το αρκ με εχει σπασει τα νευρα.... Lucy = damsel in distress ,που μου την εχουν αιχμαλωτη με τετοιο τροπο ωστε να εξυπηρετει τν ενα και μοναδικο στοχο ..να φαινονται τα καλλη τς καλυτερα....>_>
κι μου φαινεται οτι απλα εβαλαν οτι χαρακτηρα-κακο βρηκαν.Εκαναν μια μιξη Edolas-Oracion και να ο κακος που θα καταστρεψει τν κοσμο....πολυ πρωτοτυπια.... παρε και μαι εκκλησια και να αρκ 800 επεισοδια.....
~παντα ταπεινη μου αποψη!~
Posted 09 September 2012 - 18:20
Συμφωνω κι εγω με την mirana...
αυτο το αρκ με εχει σπασει τα νευρα.... Lucy = damsel in distress ,που μου την εχουν αιχμαλωτη με τετοιο τροπο ωστε να εξυπηρετει τν ενα και μοναδικο στοχο ..να φαινονται τα καλλη τς καλυτερα....>_>
κι μου φαινεται οτι απλα εβαλαν οτι χαρακτηρα-κακο βρηκαν.Εκαναν μια μιξη Edolas-Oracion και να ο κακος που θα καταστρεψει τν κοσμο....πολυ πρωτοτυπια.... παρε και μαι εκκλησια και να αρκ 800 επεισοδια.....
~παντα ταπεινη μου αποψη!~
Δεν έχω δει καθόλου τα φίλλερ αλλά το Α-1 έχει μία ΄παράδοση στα χειρότερα κι από τον θάνατο φίλλερ οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα σας απογοήτευσε κι αυτήν την φορά.

Posted 16 September 2012 - 19:51

Posted 29 September 2012 - 09:39
Επιτέλους!
Next Episode: SABERTOOTH!!!
Αλήθεια τελείωσαν τα filler; Επιτέλους μπαίνουμε στο επόμενο arc που είναι κορυφή
Posted 29 September 2012 - 09:50
Posted 29 September 2012 - 09:54
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο ήταν το τελευταίο πριν τα φίλλερ και ποιο θα είναι τώρα το επόμενο, γιατί έχω να ασχοληθώ κάτι μήνες με το FT
Πριν τα filler γυρίσανε από το Tenrou Island μετά από 7 χρόνια και μετά τα filler ακολουθεί ένα τουρνουά
Posted 06 October 2012 - 18:32

Posted 20 November 2012 - 13:52
Ερωτηση για το ανιμε:
Βελτιωθηκε καθολου το animation ή γινεται ακομα ουμπερ ντουμπερ Power up, σουπερ μπουνια χωρις καθολου animation --->τεραστια εκρηξη και ξαφνικα ο αντιπαλος εμφανιζεται τέζα????
Ακόμα δεν έχω δει κάτι τέτοιο... έχω μια ελπίδα ότι στις επόμενες "μεγάλες" μάχες ίσως το βελτιώσουν, αλλά λογικά ούτε καν.
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Posted 24 November 2012 - 17:04