Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#616 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 06 November 2010 - 01:03

πως και προσεξες την Ultear περισσοτερο απο την Sherie εσύ ρε veg3ta??

Δε μου αρεσε το προσωπο της Sherry οπως ηταν σχεδιασμενο στο 52. Επισης την προτιμουσα με την παλια goth-lolita στολη της ;)

Απ' την η αλλη η Ultear με αυτο που φοραει ειναι αδυνατον να μην την προσεξεις :nbleed:
Posted Image

#617 tass0s

tass0s

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 06 November 2010 - 18:51

Σε ενα επεισοδιο του οποιου αριθμο δεν θυμαμαι ειχα προσεξει αυτο το ακυρο(και σε τοσο ακαταλληλη στιγμη...)εχετε καμια ιδεα τι ειναι?

Edit (RiDeLub): Επεισόδιο 39 περί τα 16:00

Spoiler: Episode 39

Edited by RiDeLub, 06 November 2010 - 20:35.

Posted Image

#618 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 06 November 2010 - 20:30

Αφού το έχουμε το Fairy Tail anime thread γιατί να μην ποστάρουμε εδώ τις απορείες μας.

Έσβησα τις αστείες απαντήσεις γιατί με την μεταφορά εδώ η ερώτηση έγινε serious :P

Συμφωνώ στο WTF.... ούτε το θυμάμαι ούτε και ξέρω τι είναι...

Edit: Πρόσθεσα στο post το επεισόδιο και ένα spoiler tag για ελάφρυνση του φόρτου.

Edited by RiDeLub, 06 November 2010 - 20:37.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#619 tass0s

tass0s

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 06 November 2010 - 22:56

Αφού το έχουμε το Fairy Tail anime thread γιατί να μην ποστάρουμε εδώ τις απορείες μας.

Έσβησα τις αστείες απαντήσεις γιατί με την μεταφορά εδώ η ερώτηση έγινε serious :P

Συμφωνώ στο WTF.... ούτε το θυμάμαι ούτε και ξέρω τι είναι...

Edit: Πρόσθεσα στο post το επεισόδιο και ένα spoiler tag για ελάφρυνση του φόρτου.

Ενταξει καλυτερα εδω ετσι κι αλλιως fun-post ητανε...(αληθεια καθισες και εψαξες που ηταν η σκηνη μονο και μονο για να την γραψεις?μωρε μπραβο...)
Posted Image

#620 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 November 2010 - 12:51

Spoiler: 52

#621 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 08 November 2010 - 21:57

ευτυχως που υπαρχει και το ανιμε γιατι τι γινοταν στην αρχη της μαχης τα ειχα πρακτικα ξεχασεi!
ευτυχως που η angel σουταρε τον creepy τυπο που ελεγε συνεχεια "men" επειδη μου την δεινεi στα νευρα περισσοτερο απο οτι δινει στην Ερζα <_<

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#622 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 13 November 2010 - 13:27

Ακόμα να γράψετε για το 53; :oo: Ας κάνω την αρχή... :P

Spoiler:

Posted Image

#623 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 13 November 2010 - 17:07

Δε μου αρεσε το προσωπο της Sherry οπως ηταν σχεδιασμενο στο 52. Επισης την προτιμουσα με την παλια goth-lolita στολη της ;)

Όταν τα λέω εγώ αυτά για την Juvia, με κυνηγάτε!!

Σε ενα επεισοδιο του οποιου αριθμο δεν θυμαμαι ειχα προσεξει αυτο το ακυρο(και σε τοσο ακαταλληλη στιγμη...)εχετε καμια ιδεα τι ειναι?

μάλλον για comic relief το κόβω...

ευτυχως που υπαρχει και το ανιμε γιατι τι γινοταν στην αρχη της μαχης τα ειχα πρακτικα ξεχασεi!
ευτυχως που η angel σουταρε τον creepy τυπο που ελεγε συνεχεια "men" επειδη μου την δεινεi στα νευρα περισσοτερο απο οτι δινει στην Ερζα <_<

γιατί μωρέ... εγώ τον πήγαινα τον τύπο, αφού είχα καταντήσει να λέω συνέχεια MEN MEN, μέχρι που έσπασα τα νεύρα της αδερφής μου!!
Spoiler:

Posted Image

#624 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 November 2010 - 18:02

53 = meeeeeeeeh

Spoiler: 53

#625 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 14 November 2010 - 20:12

επειδη διαβαζω εδω ζοφερες προβλεψεις για το μελλον της μαχης (με την εννοια οτι θα ειναι κακογραμμενο τυπικο shonen) θα σας πω οτι θα εκπλαγειτε ευχαριστα, δεν λενε πως το fairy tail θα ειναι το επομενο μεγαλο shonen τσαμπα.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#626 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 November 2010 - 23:54

επειδη διαβαζω εδω ζοφερες προβλεψεις για το μελλον της μαχης (με την εννοια οτι θα ειναι κακογραμμενο τυπικο shonen) θα σας πω οτι θα εκπλαγειτε ευχαριστα, δεν λενε πως το fairy tail θα ειναι το επομενο μεγαλο shonen τσαμπα.

..my foot.

spamtastik off: για να το δουμε ..

#627 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 November 2010 - 15:53

Το έπιασα ξανά ως το 50 και έχω να πω ότι μένω ικανοποιημένος για το πως χειρίστηκαν το Laxus arc.

Λίγο με χάλασε η μάχη Fried-Mirajane (αν και πρόσθεσαν καλές extra επιθέσεις στην τελευταία), αλλά κατά τ' άλλα όλα τα υπόλοιπα έγιναν ικανοποιητικά καλά. Έβαλαν και τις σκηνές που είχαν κόψει, πρόσθεσαν κάποια omakes και σε συνδυασμό με το βελτιωμένο σχέδιο και cool OST το έσωσαν.

Imba o Laxus πάντως, όπως και στο manga. Πολύ φάση όλες του οι επιθέσεις, ωραίες οι μάχες με Mystogan και τους 2 Dragon Slayers και ειδικά όταν έκανε το Fairy Law κορυφώθηκε η ένταση. Από κει και πέρα ΟΚ αρκετά παράξενο που έγινε καλός μετά, αλλά σε όλα του τα flashbacks το πήγαν και καλά ότι πάντα καλός ήταν και απλά περνούσε την rebellious age που λίγο έως πολύ όλοι οι έφηβοι περνάνε... ε και αυτή απλά ήταν η shonen εκδοχή της :P. Για τα δεδομένα της σειράς δεν με χάλασε πολύ, παραμένει και εδώ το fave arc μου so far.

Απίστευτο και που παραλίγο η σειρά να κοπεί αλλά τελευταία στιγμή σώθηκε λόγω popularity. Τα 2 τελευταία arcs ήταν από τα καλύτερα άλλωστε ευτυχώς. Το επόμενο και ακόμα πιο πολύ το παραεπόμενο είναι κάπως πιο μέτρια πάλι, οπότε αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρει για την επόμενη season. Ελπίζω πως ναι δλδ γιατί το τωρινό arc στο manga έχει πιθανότητες να γίνει το καλύτερο so far, τα σπάει και θα ήθελα να το δω animated.

Τέλος, το τωρινό opening είναι το καλύτερο so far imo και επιτέλους ένα που "μένει". Συγκριτικά με τα κυρίως χαρούμενα προηγούμενα openings αυτό δίνει έναν πιο δραματικό τόνο και έχει καλές σκηνές, συνδυασμένες ωραία με το song. Keep it up FT!

Edit (RiDeLub): Επεισόδιο 39 περί τα 16:00

Spoiler: Episode 39

Γενικά ο mangaka βάζει κάποιους κουφούς χαρακτήρες εδώ κι εκεί και στο manga, όπως πχ δες εδώ, πάνω αριστερά στο μεσαίο πάνελ. Κάποιοι υποθέτω είναι cameos από τα προηγούμενα έργα του (πχ ο Plue ξέρω έρχεται από το Rave Master κανονικά) και άλλοι απλά random cameos. :P

Edited by Zoro, 17 November 2010 - 16:07.

#628 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 19 November 2010 - 01:49

+++++++++++++++++++
επισης 54 is out

#629 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 November 2010 - 09:41

Spoiler: 54

#630 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 02 December 2010 - 02:00

56 is out (www.tokyotosho.info)

Ωραιο επ, πολλοι χαρακτηρες, το σχεδιο πολυ καλο. Επισης απιστευτο το Ending Song. Πολυ μ'αρεσει