Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#301 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 02 February 2010 - 21:49

Και με αρκετο censorship μαζι.............

Δυστυχως ετσι ειναι. Οτι αιμα ειχε το manga το αντικατεστησαν στο anime με κατι μαυρες γραμμες που υποτιθεται οτι ηταν πληγες XD.
Παντως μου αρεσε το επειδοσιο.
Spoiler:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#302 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 05 February 2010 - 16:13

Ενταξει ειναι αρχη ακομα, ολοι θα δυναμωσουν πιο μετα,οσο αναφορα το arc
πολυ καλο και ο Leon, που απορω γιατι στα Subs Τον εχουν Lyon, ειναι απ τους αγαπημενους μου χαρακτηρες,οσο αναφορα την ιστορια της Ul πραγματικα συγκινηθηκα κι ας το χα διαβασει πολυ καιρο πριν στο manga .
Οσο αναφορα το animaton οντως εχει βελτιωθει σε σχεση με τα πρωτα επεισοδια,οπως εγινε και στο Op

Τον λενε lyon,πιο μετα βλεπουμε εναν αλλον που τον λενε Leon.

Το επεισοδιο 16 πραγματι πολυ ωραιο,αν και μου την εσπασε πραγματικα το censorship...
Spoiler:

Παρολα αυτα το επεισοδιο 15 ηταν τελειο,και τωρα εκοψαν σχεδον τελειως τα seals και τα repeated scenes!!!

Edited by Nighteyes, 14 May 2010 - 09:17.
spoiler tag edited

#303 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 05 February 2010 - 17:00

Τον λενε lyon,πιο μετα βλεπουμε εναν αλλον που τον λενε Leon.

Το επεισοδιο 16 πραγματι πολυ ωραιο,αν και μου την εσπασε πραγματικα το censorship...

Spoiler:

Παρολα αυτα το επεισοδιο 15 ηταν τελειο,και τωρα εκοψαν σχεδον τελειως τα seals και τα repeated scenes!!!

Αυτον που Οπως ειπες τον βλεπουμε μετα δεν τον λενε Leon αλλα
MANGA
Spoiler:

Και οσο αναφορα το pupil της Ur τον λενε Leon .

manga
Spoiler:

Edited by Nighteyes, 14 May 2010 - 09:25.

#304 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 10 February 2010 - 10:41

Now that was a good episode
Το καλύτερο μέχρι στιγμής για μένα είχε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ δράματος και χιούμορ και μακάρι να το συνεχίσουν έτσι.
Από την άλλη το αρκ για μένα τελείωσε και το επόμενο επ δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον και θα περιμένω το επόμενο αρκ ελπίζω μόνο να μην το ταράξουν σε φιλλερς.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#305 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 12 February 2010 - 21:09

Ωραιο επεισοδιο ,οπου να ναι τελειωνει το arc Και μετα ερχονται καλυτερα:blingeye2:

#306 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 25 February 2010 - 03:15

19 φιλλερ...
Στο 20 θα δείξει την ιστορία του happy...οπότε για το επόμενο arc το βλέπω να αρχίζει 21-22.
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#307 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 26 February 2010 - 21:52

19 φιλλερ...
Στο 20 θα δείξει την ιστορία του happy...οπότε για το επόμενο arc το βλέπω να αρχίζει 21-22.

Ναι,στο 21 θα αρχισει το επομενο arc...

Παντως για καποιο λογο αν συγκρινεις το animation στα πρωτα επεισοδια και τωρα,τωρα ειναι πολυ καλυτερο...

Τελος παντων,το arc που ερχεται ειναι πολυ καλο,οποτε ενα ακομα filler δεν θα πειραξει...:canthelp:

#308 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 26 February 2010 - 22:08

Πολυ γελιο σε αυτο το επεισοδιο. Πρεπει να ομολογησω οτι οι actors του φαιρυ ταιλ ειναι καταπληκτικοι απο ολες φυσικα τις αποψεις!

Posted Image

#309 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 27 February 2010 - 15:38

Ναι,στο 21 θα αρχισει το επομενο arc...

Παντως για καποιο λογο αν συγκρινεις το animation στα πρωτα επεισοδια και τωρα,τωρα ειναι πολυ καλυτερο...

Τελος παντων,το arc που ερχεται ειναι πολυ καλο,οποτε ενα ακομα filler δεν θα πειραξει...:canthelp:

Αν εννοείς φίλλερ την ιστορία του Happy,δεν είναι(υπάρχει και στο μανγα,αλλά πιο μετά)

Εγώ θέλω να δω πως θα συνδέσουν το σημείο που μπήκαν στην πόλη,τώρα που δείξαν το φίλλερ...
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#310 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 27 February 2010 - 23:37

Αν εννοείς φίλλερ την ιστορία του Happy,δεν είναι(υπάρχει και στο μανγα,αλλά πιο μετά)

Εγώ θέλω να δω πως θα συνδέσουν το σημείο που μπήκαν στην πόλη,τώρα που δείξαν το φίλλερ...

Και εγω αυτο αναρωτιεμαι,το ξερω οτι το ειχε και στο manga,αλλα και μονο που δεν εχει καμια σχεδον σχεση με αυτα τα επεισοδια ειναι filler...

#311 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 01 March 2010 - 14:08

Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Το επεισόδιο μπορεί να αρχίζει με την παρέα να γυρίζει απο μια άλλη δουλειά. Ελπίζω να είναι το τελευταίο filler το επόμενο (αν και βασισμένο σε omake) γιατί το arc που ακολουθεί είναι εξαιρετικό !

#312 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 02 March 2010 - 13:10

Αστειο ηταν αυτο το επεισοδιο,αλλα αυτα που ερχονται θα ειναι ακομα καλυτερα...ελπιζω.

#313 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 03 March 2010 - 20:01

super kawaii το επεισοδειο...:kawaii::kawaii::kawaii:

#314 nikol

nikol

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 04 March 2010 - 21:17

Ναι, ηταν πολύ καλό επεισόδειο!!!!! :wooi2: Τώρα θα μπούμε και σε καλή arc!!!!!!!!!

#315 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 05 March 2010 - 19:58

Πολυ ωραιο επεισοδιο. Απο το να βαλλουν ολα τα filler μαζεμενα καλυτερα να τα βαζουν λιγα-λιγα (αν και δεν ηταν ακριβως filler)

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*