Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#211 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 October 2009 - 13:42

Btw o Gray προσωπικά μου θυμίζει και εμφανισιακά και αναφορικά με το φετίχ του να γδύνεται χαρακτήρα από το Minami-Ke. Δεν είμαι σίγουρη για το ποιος εμφανίστηκε πρώτος αλλά η ομοιότητα μεταξύ τους είναι μεγάλη.

Πρώτος εμφανίστηκε ο Hosaka από το Minami-ke.

Rin δεν είμαστε αυστηροί με την σειρά. Αυστηροί με το Studio είμαστε. Γιατί δεν νομίζω ότι ένα ενιαίο στυλ animation σε κάθε επεισόδιο και πιστότητα στο αρχικό ύφος του δημιουργού είναι κάτι το οποίο πρέπει να περιμένει ένας θεατής 300+ επεισόδια για να το δει, και ούτε απουσίαζε από τις σειρές που ανέφερες ευθύς εξαρχής (παντα με τα δεδομένα της εποχής τους). Το ίδιο ισχύει για το voice acting, την απίστευτη λογοκρισία, τα σκηνοθετικά φάουλ και κοινώς πολλά ζητήματα τα οποία επιμελήθηκε το studio Και δεν σχετίζονται με την ποιότητα του Manga και την ιστορία αυτή καθεαυτή.

+1 σε ότι είπε η Iristella. Αν και το voice acting είναι καλό.
Το ότι άλλαξαν το σχέδιο είναι το μεγαλύτερο φάουλ.

λες και το animation ειναι το μονο που μετραει σε ενα anime.
Με την ιδια λογικη οτι εχει βγει πριν το 2000 ειναι σκουπιδι και δεν αξιζει να το δουμε, αυτο βλεπω σε αυτο το Thread

Άλλο η προχειρότητα και άλλο η παλαιότητα.
Πχ δες το Seitokai no Ichizon και σύγκρινέ το με το σχέδιο και animation του Kenshin.

#212 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 28 October 2009 - 13:42

Όσοι παρακολουθείτε το manga, σοβαρεύει αργότερα καθόλου ή παραμένει έτσι ψιλοχαζοχαρούμενο?

Spoiler: manga spoilers

Edited by iristella, 28 October 2009 - 13:48.
spoiler tag inserted

#213 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 28 October 2009 - 13:46

Εμένα πάντως παιδιά μου αρέσει. Κανένα anime που προορίζεται πολλά επεισόδια δεν ήταν καλό από την αρχή.

Στο κάτω κάτω, όπως ειπώθηκε παραπάνω, χρειάζεται λίγος χρόνος για να γνωρίσουν οι τηλεθεατές τους χαρακτήρες και τον κόσμο της σειράς στην αρχή. Μετά έρχονται τα καλά σημεία. Δώστε του λίγο χρόνο.

Μια χαρά τα πάει μέχρι τώρα, με εξαίρεσα ένα-δύο λαθάκια τα οποία δεν τα θεωρώ αρκετά για να το παρατήσω
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#214 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 October 2009 - 13:52

Λοιπόν πάμε άλλη μία από την αρχή.

'Οταν αναφερόμαστε στο manga σε γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη στο anime βάζουμε spoiler tags.

Καλό είναι βέβαια να αποφεύγεται η εκτεταμμένη συζήτηση γύρω από το manga γιατί υπάρχει thread γι αυτό αλλά αν θεωρείτε ότι πρέπει να αναφέρετε κάτι έχετε υπόψιν σας ότι όσοι βλέπουν μόνο το anime μπορεί να μην θέλουν να το ξέρουν a priori. Και ναι αυτό ισχύει και για τις νύξεις και τις υπόνοιες.

Thread title slightly changed for emphasis.

#215 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 28 October 2009 - 14:04

Παιδια μιλατε πολυ γρηγορα ειπα κατι και σε λιγα λεπτα ειχε spoiler tag και μιλησαν αλλοι 2!

Λοιπον,η μεταφορα απο το manga στο anime ηταν πραγματι χαλια,αλλα πεστε μου ενα anime που να μην εκαναν το ιδιο...στο bleach στην αρχη αφεραισαν μια πολυ σημαντικη σκηνη που εδειχνε τον grand fisher να γινετε arrancar!Στο one piece αφεραισαν πολλα flashback απο το παρελθον του luffy και του red hair crew,μεσα στα οποια (οπως αναφερθηκε παραπανω)το γιατι εχει ραμματα κατω απο το ματι του ο luffy.Στο naruto δεν εχω διαβασει ακομα το manga,αλλα λογικα ολο και κατι θα εκαναν και εκει.

Αυτο που μου την σπαει στο fairy tail anime πολυ ειναι οτι οταν πολεμαει ο natsu δειχνει τα ιδια με τα προηγουμενα επεισοδια(εννοω το πως χτυπαει τις γροθιες του μεταξυ τους και εμφανιζεται ενα στρογγυλο πραγμα μπροστα του,τα μαιτα του φινονται σαν του δρακου και κανει το karyyu no teken)

#216 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 28 October 2009 - 14:44

Spoiler: manga spoilers

Αυτα που λες υπαρχουν και σε αλλα shounen τουλαχιστων το naruto,DBZ, που βλεπω εγω τα χει οποτε μονο πρωτοτυπο δεν ειναι θα ελεγα οτι ειναι τυπικο shounen οχι πως αυτο το κανει κακο.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#217 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 28 October 2009 - 15:11

Επειδή έχω σπαστεί από τους taka που δεν έχουν βγάλει άλλο επ. , από ποιο group να δω το 2ο και 3ο επεισόδιο? (αν έχει βγει ακόμα)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#218 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 28 October 2009 - 15:26

Εγώ το είπα και πιο πάνω ότι οι Taka είναι αργοί, γιατί ασχολούνται με πολλά projects και δεν προλαβαίνουν. Αλλά ακόμη και γρήγορα να το βγάζανε, έχω καθίσει να συγκρίνω το πρώτο επεισόδιο και των 2 και είμαι πια βέβαιος πως οι Ryugan είναι το καλύτερο group για το Fairy Tail atm, δεδομένου και ότι ασχολούνται μόνο με αυτό (είναι οι πρώην moo-shi btw).

Εδώ για το site τους και το 3ο δεν το έχουν βγάλει ακόμη btw, καθώς βγήκε προχτές. Πιστεύω ως Παρασκευή, όπως την προηγούμενη φορά, θα το έχουμε.

Αν πάλι δεν θες να περιμένεις you know the drill, horriblesubs is the answer. :P

Edited by Zoro, 28 October 2009 - 15:48.

#219 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 October 2009 - 15:29

Αυτο που μου την σπαει στο fairy tail anime πολυ ειναι οτι οταν πολεμαει ο natsu δειχνει τα ιδια με τα προηγουμενα επεισοδια(εννοω το πως χτυπαει τις γροθιες του μεταξυ τους και εμφανιζεται ενα στρογγυλο πραγμα μπροστα του,τα μαιτα του φινονται σαν του δρακου και κανει το karyyu no teken)

οντως και εμενα δεν μου αρεσει αυτο... θα γινει ρουτινα μετα απο πολλα επεισοδεια...

θα ηθελα να επισημανω οτι οι φωνες μου αρεσουν αρκετα... του νατσου μπορει να ειναι λιγο πιο βαρια απ οτι περιμεναμε αλλα και παλι εμενα μου αρεσει.. του happy θυμιζει πολυ του chopper και ειναι εκπληκτικα cute!

παντως αυτο που πραγματικα με χαλασε ειναι η αλλαγη στο σχεδιο... απλα fail.. βεβαια δεν θα φαει drop αλλα το ποσο ενθουσιασμενος ημουν οταν ακουσα οτι θα βγει σε ανιμε και το ποσο ειμαι τωρα δεν συγκρινεται...:emptyonexg1:

2bbd14fc.jpg

#220 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 28 October 2009 - 20:41

Το 3 ηταν αρκετα καλο επ και το καλυτερο μεχρι στιγμης.
Η γερες δοσης κωμωδιας ηταν καλες(ακομα και ο happy δεν με πειραξε οπως στο πρωτο)ενω και η μαχη αποτελει μια βελτιωση σε σχεση με τις προηγουμενες.
Ισως το μυστικο του βιβλιου να αποτελεσει την εναρξη καποιου καλου αρκ στην συνεχεια ειλικρινα το ελπιζω.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#221 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 28 October 2009 - 22:55

Ισως το μυστικο του βιβλιου να αποτελεσει την εναρξη καποιου καλου αρκ στην συνεχεια ειλικρινα το ελπιζω.

Οχι,το πολυ 1-2 αλλα επεισοδια θα βαλει σε αυτο το arc.Στο manga ηταν περισσοτερο,αλλα οτι εδειχνε σε ολο το arc εκει το εβαλαν σε ενα επσιοδιο εδω.Δεν ηταν πολυ σημαντικο,οποτε δεν εχω παραπονο.Το επομενο επεισοδιο προβλεπεται καλυτερο.

#222 Akihisa

Akihisa

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 28 October 2009 - 23:06

το σιγουρο ειναι οτι το fairy tail θα γινει μια τεραστια επιτυχια σαν naruto, bleach και onepiece. το γεγονος οτι η Aya Hirano κανει την φωνη της Lucy Hertaphillia εχει κανει την Ιαπωνια ανω κατω! και ενδεχεται να κρατισει αρκετα χρονια.

#223 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 29 October 2009 - 12:13

Εγω μολις τελειωσα το επεισοδιο 2 και ειμαι ακομα στο ετσι και ετσι.Η σειρα εχει αποτομα σκαμπανεβασματα και σιγουρα αυτο δεν ειναι υπερ της.Απο πλευρας ιστοριας καλο ηταν αφου μας παρουσιασε αρκετα πραγματα για την συντεχνια και τα ατομα που ειναι μεσα σε αυτην και μα8αμε και λιγα πραγματα για το παρελ8ον του natsu αλλα μετα η δραση και τα υπολοιπα γεγονοτα δεν κολλαγανε σε αρκετα καλο βα8μο.Το ανιματιον σε μερικα σημεια αλλαζει εντελως και αυτο με ξενιζει παρα πολυ.Μεχρι στιγμης το μονο που μετραει ειναι οι πλακες που γινονται αλλα απο κει και περα λιγα πραγματα

Posted Image

#224 Old_Man_Zangetsu

Old_Man_Zangetsu

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 30 October 2009 - 11:51

Τα δύο πρώτα ep της σείρας τα σπάνε . Το εφέ τον μαγικών ειναι φανταστήκο και ελείπε απο το manga . Άντε καλή άρχη να έχουμε!

#225 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 30 October 2009 - 13:38

παιδια εγω το κατεβαζα απο τους rage αλλα δυστηχως δεν εβγαλαν το τριτο επεισοδιο το κατεβασα απο τους horrible αλλα δεν μου αρεσε καθολου ειχαν βαλει και περιεργες λεξεις μπορειτε να μου προτεινετε καποιο γκρουπ που το βγαζει ?(δεν θελω ελληνικα) και συγνωμη για το off topic.
Posted Image