Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#511 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 30 August 2010 - 20:17

Είδαμε και το 44!
Spoiler:

Posted Image

#512 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 August 2010 - 15:03

Έφτασα ως το 39 και πραγματικά έχω πολύ θετικές εντυπώσεις από την σειρά πια, μακάρι να το συνεχίσει έτσι μέχρι να φτάσει το manga τουλ.

Το animation έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από την αρχή, το soundtrack τα σπάει όπως πάντα και οι φωνές των χαρακτήρων μου φαίνονται ταιριαστότατες πια. Οι αλλαγές στο περιβάλλον/σενάριο που κάνουν συγκριτικά με το manga πολύ καλές επίσης, πχ

Spoiler: erza arc

Τόσο θετικά την βλέπω την σειρά που δεν θα παραπονεθώ και για την γνωστή απόλυτη έλλειψη αίματος... πραγματικά μόνο αυτό να μην είχε και θα μιλούσαμε για ένα πολύ decent shonen.

Κλείνοντας, uber Erza :love:, από τις αγαπημένες μου πια shonen γυναίκες. Με το παρελθόν της πια περιέχει μια καλή δόση των πάντων που πρέπει να έχει μια ισορροπημένη shonen χαρακτήρας. Ανυπομονώ να φτάσω και σε αυτά με τον Luxus όμως, μιας και το αγαπημένο μου arc.

Και επειδή είμαι στις καλές μου, πάρτε και το vol.2 του OST, έχει πολύ ωραία κομματάκια μέσα (μέχρι και metal version του FT theme XD).

Edited by Zoro, 31 August 2010 - 15:13.

#513 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 31 August 2010 - 15:54

εγο οταν αποφασισα να το δο μου πιραν τον ιπολογιστι και εχο μινι με τιν επιθιμια

#514 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 31 August 2010 - 21:37

Και επειδή είμαι στις καλές μου, πάρτε και το vol.2 του OST, έχει πολύ ωραία κομματάκια μέσα (μέχρι και metal version του FT theme XD).

Oh Arigatou Lexus-kun! Έχει γ@μάτα κομματάκια!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#515 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 31 August 2010 - 23:52

εγο οταν αποφασισα να το δο μου πιραν τον ιπολογιστι και εχο μινι με τιν επιθιμια

Δεν εχασες και παρα πολλα, ευχαριστη και αναλαφρη σειρουλα ειναι μεν, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

Ειμαι λοιπον στο 42 (το ξερω, εχω μεινει πισω), και μεχρι τωρα δεν εχω πολυ σοβαρα παραπονα, με μονες εξαιρεσεις τους μαγικους κυκλους και το οτι δεν μου αρεσουν οι νεοι κακοι (παιζει να εχουν τα μεγαλυτερα κλισε στην σειρα). Η ερζα συνεχιζει να μας αποκαλυπτει την τεραστια συλλογη της απο υπεροχες πανοπλιες/ενδυμασιες, η juvia εγινε moe και ο γκαζιλ εδωσε ρεσιταλ στην ολοκαινουργια συντεχνια :if:. Τωρα θελω να δω την mira να γινεται badass!

Btw lexus, thanks για το link. Aυτη η σειρα εχει τα καλυτερα soundrack που εχω δει σε ανιμε :kawaii: Αααχ~ κελτικη μουσικη:blingeye2:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#516 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 September 2010 - 22:11

Spoiler: 44

#517 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 02 September 2010 - 23:22

Αχ ναι!:blush2:
Spoiler:
Σαν να άρχισε να στρώνει το arc. Αντε να δούμε, πόσο.

Posted Image

Posted Image

#518 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 06 September 2010 - 17:12

Είδα και το απίθανο 45!!!

Spoiler:

Posted Image

#519 Randell

Randell

Jelly

• Members
  • 40 posts

Posted 06 September 2010 - 18:51

Δεν βλέπω το anime (δεν με ενθουσίασε ποτέ), αλλά μιας και λέτε για το αν κλείσει η σείρα :

Spoiler: Manga spoilers

#520 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 07 September 2010 - 00:31

Υλικο υπαρχει για να συνεχιστει και μαλιστα αρκετο. Το θεμα ειναι αν παει καλα οικονομικα στην ιαπωνια, αν ναι, τοτε σιγουρα θα το συνεχισουν... τα καλυτερα ερχονται

Πολυ μικρο μου φανηκε το 45. Πιστευω οτι επρεπε να δωσει περισσοτερο χρονο...
Spoiler:

#521 Daiotakou

Daiotakou

Feel my bite baby

• Members
  • 43 posts

Posted 08 September 2010 - 15:50

Ξεκίνησα τη σειρά με πολλές επιφυλάξεις κ είδα 8 επεισόδεια μονοκοπανιά. Ήρθε λοιπόν η ώρα να πω τη γνώμη μ... Λοιπόν καταρχάς το σχέδιο μοιάζει πολύ λιγότερο στο OP απο ότι φαινόταν αρχικά. Σε γενικό επίπεδο πάντως είναι πολύ μετριο, με λίγες λεπτομέρειες κ πολύ απλοικό ειδικά όσον αφορά τον σχεδιασμό των δετερυόντων χαρακτήρων. Η αισθητική μοιάζει μεχρι στγμής πολύ παιδική με ελάχιστες εξαιρέσεις
Spoiler:
αλλά μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός των περισσότερων πρωταγωνιστών. Το σενάριο είναι συνηθισμένο αλλά έχει πολλά twists που κρατούν αμέιωτο το ενδιαφέρον ( κατι που σημαίνει ότι το Manga πρέπει να είναι πολύ καλό κ απο οτι διάβασα στο Post...) Πάντως όσο προχωρά η σειρά γίνεται αρκετά καλύτερη. Αυτό π με χάλασε τελείως είναι το μονίμως χαζοχαρούμενο κλιμα που επικρατεί ακόμα και σε κάποιες σοβαρές μάχες. Αν η αισθητική και το όλο feeling δεν σοβαρέψουν και " σκοτεινιάσουν " κάπως μάλλον θα φάει drop... Πάντως το 8ο επεισόδιο τα έσπαγε μεγαλοπρεπώς κ η Erza είναι ΘΕΑ σε αντίθεση με την σπαστικιά τη Lucy
OH MY GOD !!!!! THEY KILLED KENNY!!!!:cry5::cry5::cry5:

#522 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 September 2010 - 17:13

Spoiler: 45

#523 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 09 September 2010 - 04:03

Spoiler: 45

πραγματι το μανγκα δεν συγκρινεται με το ανιμε για ολο σχεδον αυτο το arc και ειδικα σε αυτη τη σκηνη εγω απογοητευθηκα ιδιαιτερα.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#524 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 09 September 2010 - 14:44

Να ρωτησω αυτους που διαβαζουν το μανγκα.Το επ 45 σε ποιο chapter αντιστοιχει για να συνεχισω το διαβασμα απο εκει
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#525 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 09 September 2010 - 17:35

λολ αυτή που κάνει τη φωνή του χάπι κάνει και τη φωνή του αλφόνσο έλρικ από το brotherhood