Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#286 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 23 December 2009 - 23:36

Αρχιζει ωραιο arc...και δεν ειχα κανενα παραπονο απο αυτο το επεισοδιο...

#287 nikol

nikol

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 24 December 2009 - 13:56

To επεισόδιο ήταν τέλειο!!!! :joyful: Πιστεύω οτι από αυτό το arc έξαρτάται η κάθοδος ή η άνοδος του anime μιας και είναι το πρώτο μεγάλο arc στο fairy tail

#288 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 04 January 2010 - 22:53

O gazille μοιαζει με πιθηκο σε αυτο το opening...ευχομαι να τον αλλαξουν οταν φτασει η ωρα να τον δειξουν και στο anime...Το καινουριο opening δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα,αν και μου φανηκε περιεργο να αλλαξουν opening σε 12 επεισοδια...το κανουριο ending παντως μου φανηκε καλυτερο απο το προηγουμενο...

Τωρα για το επεισοδιο,δεν εχω να πω πολλα,εκτος απο το οτι ακολουθησαν πιστα το manga,χωρις να αλλαξουν τιποτα σχεδον,και οτι η μαχη gray vs lyon ηταν αρκετα καλη...Μου αρεσε που τονισαν οτι σε καθε ανθρωπο το ice magic ειναι διαφορετικο,κανοντας τον παγο του lyon πιο γαλαζιο και πιο μυτερο...

#289 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 January 2010 - 02:26

ελεος ρε..πως ειναι ετσι ο gazzile...damn u animators! spoiling one of the best chars...:@

2bbd14fc.jpg

#290 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 05 January 2010 - 10:41

Οντως λιγο περιεργο να αλλαξουν opening απο το 12ο επεισοδιο αλλα τελοσπαντων. Το opening βασικα να και δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο μου ψιλοαρεσε. Το ending σχετικα αδιαφορο. Ο Gazille, ενταξει, οχι και σαν πιθηκος, του φερνει ομως λιγο :hahaha:.

Το επεισοδιο μια χαρα μου φανηκε.
Spoiler:

Edited by Jorg, 07 January 2010 - 11:44.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#291 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 05 January 2010 - 20:52

Πολυ καλο επεισοδιο .Το καινουργιο Opening μια χαρα αν και το πρωτο μου αρεσε πιο πολυ,περιεργο που αλλαξε απο τοσο νωρις:nosey:

#292 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 10 January 2010 - 12:59

Πιστεύω πως το 12 ήταν το καλύτερο επεισόδειο μέχρι στιγμής! Ωραία μουσική, καλό animation, story σε πολύ καλύτερα επίπεδα απότι πριν! hope it keeps that way, το καινούργιο opening έχει μερικές ωραίες φάσεις (είναι πιο δημιουργικό από το προηγούμενο :P) όπως και το ending, me likes..

#293 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 10 January 2010 - 14:09

Μια χαρά το επεισόδιο.
Μού άρεσε διότι αρχίζουμε να μαθαίνουμε και κάποια πράγματα για τον Gray.
Το καινούργιο opening με ξάφνιασε (αφού άλλαξαν opening απο το 12)(το παλιό μου άρεσε πιο πολύ).

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#294 Blaez

Blaez

Bomb a head!

• Members
  • 29 posts

Posted 12 January 2010 - 17:25

Το νεο episode ηταν παρα πολυ ωραιο και ειχε και ωραιες σκηνες γελιου ^^ Και επιτελους μια νεα επιθεση του natsu οπου δεν ειχε ολη εκεινη την προετημασια (με τον δρακου κτλ) και νομιζω πως ειναι η πρωτη φορα που η γροθια του ερχεται σε επαφη χωρις εκεινα τα flash hit :nosey: Επιτελους αρχιζει και φαινεται ολο και πιο ωραιο με καθε νεο επισοδειο :ureshii:
Posted Image

The True DragonSlayer :burningbe3:

#295 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 28 January 2010 - 08:15

ίσως το καλύτερο επεισόδιο που έχουμε δει μέχρι τώρα η ιστορία της ul είχε πολύ συγκίνηση ελπίζω έτσι να συνεχίσει μιας και φαίνεται στα τελευταία επεισόδια αρχίζουν και παίρνει καλό δρόμο η σειρά
Posted Image

#296 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 January 2010 - 16:19

οντως ηταν το καλυτερο επεισοδειο προς το παρων... επιτελους την ειδα ανιματεd την ιστορια των gray/lyon/UI... πολυ συναισθημα...:nanana:

Edited by didimakia, 28 January 2010 - 19:17.

2bbd14fc.jpg

#297 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 28 January 2010 - 19:14

Η αλήθεια είναι ότι έχει φτιάξει κάπως η σειρά, το animation έχει βελτιωθεί σε σχέση με την αρχή και η δράση είναι πιο έντονη και δεν καθυστερεί αφού η χρήση των seals έχει μειωθεί ενώ και το συγκεκριμένο αρκ είναι καλύτερο απο τα προηγούμενά.
Βέβαια κάποια προβλήματά παραμένουν με κυριότερο οτι η ιστορία δεν είναι και η καλύτερη και είναι αρκετά αφελής και με πολλά κενά(ειδικά το φλάσμπακ του gray με την δάσκαλο του ήταν ολο τρυπητό) γενικά οπότε πάνε να το σοβαρέψουν λιγάκι αποτυγχάνουν.
Spoiler:

Η σειρά απέχει πολύ ακόμη από τα άλλα μεγάλα sounen άλλα τουλάχιστον παρουσιάζει μια βελτίωσή και μακάρι αυτό να συνεχιστή και στην συνέχεια.
Καλά αυτή η Lucy μιλάμε πολύ άχρηστη/αδύναμη μου θυμίζει την sacura στην αρχή του naruto και δεν μου αρέσει καθόλου.

Edited by melkior, 28 January 2010 - 19:22.

[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#298 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 31 January 2010 - 20:49

Ενταξει ειναι αρχη ακομα, ολοι θα δυναμωσουν πιο μετα,οσο αναφορα το arc
πολυ καλο και ο Leon, που απορω γιατι στα Subs Τον εχουν Lyon, ειναι απ τους αγαπημενους μου χαρακτηρες,οσο αναφορα την ιστορια της Ul πραγματικα συγκινηθηκα κι ας το χα διαβασει πολυ καιρο πριν στο manga .
Οσο αναφορα το animaton οντως εχει βελτιωθει σε σχεση με τα πρωτα επεισοδια,οπως εγινε και στο Op

#299 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 01 February 2010 - 22:47

καλό το επεισόδιο 16 εντάξει δεν ξετρελάθηκα όσο το αντίστοιχο κεφάλαιο στο manga αλλά μου άρεσε βέβαια η μάχη ήταν αρκετά καλή μπορώ να πώ.
Posted Image

#300 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 February 2010 - 19:16

Και με αρκετο censorship μαζι.............

qzMHWHd.png