Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#241 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 11:57

anyway, μάλλον θα το συνεχίσω το anime επειδή χρειάζομαι κάτι πιο χαλαρό μετά από τόσα chapters gantz καπάκι! :Crying2:

Κ έλεγα ότι είμαι η μόνη μου σκέφτομαι να ξεκινήσω το Gantz ενώ βλέπω παράλληλα το Fairy Tail.:hihi2:

Όπως έλεγα λοιπόν, το συνεχίζω ακάθεκτη.Δεν μπορώ αν δεν πάρω την Happy δόση μου...Aye?:awww:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#242 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 17:08

Ωραίο το επεισόδιο.Παρατήρησα μια πολύ μικρή προσπάθεια ελάττωσης των seals (βλ.guard shadow).Το μόνο που με εκνεύρισε ήταν το karyyu no tekken και η εμφάνιση της φλόγας στα χέρια του Νatsu.Επίσης είχαν πλάκα οι σκηνές Natsu-Gray-Erza όπου έκαναν τους φίλους μπροστά στην Erza.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#243 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 18:12

Erza makes this anime awesome!!! :lovulovu: END. :lovulovu:

#244 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2009 - 23:37

Χεχε στο επομενο επεισοδιο βλεπουμε την erza να πολεμαει!

#245 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2009 - 19:44

Το αυτό!! Είδα το επεισόδιο 5, μιας και μόλις το βγάλαν οι ryugan, και γύρισα με πολύ θετικές εντυπώσεις!

Ήδη από πριν μου αρκούσε η Lucy για να συνεχίσω να βλέπω την σειρά, παρά την παιδικότητα της... αλλά τώρα που μπήκε και η Erza στην σκηνή, σαν να φτιάχνει το κλίμα επιτέλους!!

Καταρχάς η ομάδα είναι πιο κομπλέ τώρα, με Gray και Erza, ενώ τα αστεία τα βρήκα ήδη πολύ καλύτερα! Δεν θα ξεχάσω το Aye του Natsu, την μπουνιά που του έδωσε η Erza για να του φύγει η ναυτία, καθώς και το πως σταματούσαν να τσακώνονται οι 2 τους και χόρευαν, με το που γυρνούσε το κεφάλι η Erza!! :hahaha:

Αν και η κοκκινομάλλα δεν με τράβηξε όσο η ξανθιά ως τώρα, μπορώ να πω ότι είναι a close second! Πάντως πολύ πρωτοπορία για shonen... μέχρι τώρα όσες άλλες γυναίκες έχω δει στα endless είναι είτε κομπάρσοι, είτε έχουν μια α δύναμη, αλλά δεν φτάνουν τους (αρσενικούς) πρωταγωνιστές... αυτή ενώ, δεν ξέρω για πιο κει, αλλά ήδη μπήκε στο πλάνο ως η πιο δυνατή! Μπράβο του mangaka, χρειαζόταν και μια τέτοια!

Ο Natsu επίσης παρατηρώ ότι δεν είναι καθαρή απομίμηση του Luffy, έχει κι αυτός τις διαφορές του ευτυχώς, όπως ναυτία και ότι μου φάνηκε κάπως πιο έξυπνος και δυνατός από τον Luffy της αρχής, τουλάχιστον!

Και η ιστορία σαν να σοβάρεψε όμως με το lullaby και το Eisenwald guild... αν συνεχίσει έτσι πιθανώς και να δούμε την βελτίωση που όλοι περιμένουμε (και να μην βγει fail το anime)! Αναμένω να δω την συνέχεια! :wooi2:

#246 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2009 - 20:01

Eνταξει εγω να πω την αλη8εια δεν εν8ουσιαστηκα και τοσο.Προσωπικα πιστευω οτι 8ελει αρκετη βελτιωση ακομα.Μου τη σπαει το παρα πολυ παιδικο στυλακι που βγαζει γενικοτερα η σειρα.Ισως φταιει που ειμαι και λιγο εποιφυλακτικος και προκατατειλιμμενος εναντινω της απο την αρχη μετα τα τοσα κακα που ειχα ακουσει και δει.Αντε να τελειωσει το πρωτο αρκ να εχουμε και μια πιο σαφη εικονα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#247 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2009 - 20:12

Χμμ... αν και γενικά πέρα από τη χαλάρωση δε βλέπω άλλο νόημα στη σειρά, μου αρέσει που πάει να γίνει πιο σκοτεινή η υπόθεση. Για να δουμε...

15fkk04.jpg

#248 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2009 - 22:50

Το 6ο τα σπασε !!!!!!!!!! Mai waifu kicked ass :lovulovu:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#249 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2009 - 23:55

Το εκτο επεισοδιο μπορω να πω οτι ειναι ανετα πιο ωραιο απο ολα τα αλλα μαζι(αν και το ειδα στην χειροτερη ποιοτητα σε ολο το internet),περιμενω να το ανεβασουν αλλοι επειδη με τα παραμικρα μαγικα κολουσε...

ΕΙδαμε τον gray να πολεμαει,την erza να πολεμαει(omg epicness!)και αν το προσεξατε για πρωτη φορα ο natsu πολεμησε.Εννοω οτι δεν εκανε εκεινο το αθλιο karyu no teken(αλληλουια!!!!)

Επιτελους τωρα δεν ειναι ενοχλητικα τα seals,πχ erza,ισα ισα τωρα κανουν τα μαγικα να φαινονται καλυτερα,κατι που δεν το περιμενα οταν τα πρωτοειδα!!!

Ειδαμε και τον/την master του blue pegasus...σιγουρα ξαδερφος του/της ivankov απο το one piece!!!

#250 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 09:56

Το 6ο τα σπασε !!!!!!!!!! Mai waifu kicked ass :lovulovu:

Get your hands off my waifu!!!! :madtodeath::mador2:

Ωραίο το 6ο, η Erza τα έσπασε και πάλι! :lovulovu: Όσο υπάρχει αυτή δεν χρειάζομαι άλλο λόγο για να ευχαριστηθώ το anime XD! Παρόλαυτά γενικά έχει βελτιωθεί όπως υπόθηκε παραπάνω, ελπίζω να συνεχίσει προς τα πάνω και να μην πέσει/παραμείνει στα ίδια επίπεδα

p.s. ο τυπάς με την κοτσίδα από το dark guild δεν είναι καραμπάμ cameo του Shikamaru από το Naruto? XP Ήθελα να το πω στο προηγούμενο επεισόδιο αλλά στην όψη της super θεάς ξεχάστηκα! XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 17 Νοέμβριος 2009 - 11:49

#251 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 11:03

Πες τα ρε αρχοντα:nod::nod::nod::wooi2:
Spoiler:

Λοιπον το επισοδιακι τελειο ηταν τα εσπασε η Erza και ειμαστε ακομα στην αρχη:fromabove:

#252 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 12:03

p.s. ο τυπάς με την κοτσίδα από το dark guild δεν είναι καραμπάμ cameo του Shikamaru από το Naruto?

Ettoοο...είχα μια υποψία από το προηγούμενο επεισόδιο αλλά μετά το χθεσινό κατέληξα.Shikamaru is officially guest starring (με διαφορετικό voice actor βέβαια) in Fairy Tail!Ίσως το μόνο πράγμα που με ξενέρωσε αφάνταστα...κρίμας...κρίμας...Ακόμα κ η μαγεία του είχε σχέση με σκιές (έτσι μου φάνηκε δηλαδή)!!!Δηλαδή δεν έβρισκαν χαρακτήρες κ κότσαραν αυτόν?:fromabove:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#253 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 12:13

Ettoοο...είχα μια υποψία από το προηγούμενο επεισόδιο αλλά μετά το χθεσινό κατέληξα.Shikamaru is officially guest starring (με διαφορετικό voice actor βέβαια) in Fairy Tail!Ίσως το μόνο πράγμα που με ξενέρωσε αφάνταστα...κρίμας...κρίμας...Ακόμα κ η μαγεία του είχε σχέση με σκιές (έτσι μου φάνηκε δηλαδή)!!!Δηλαδή δεν έβρισκαν χαρακτήρες κ κότσαραν αυτόν?:fromabove:

Yeh βασικά οι σκιές σε συνάρτηση με την εμφάνιση είναι ο κύριως λόγος που τον θεωρώ πιο πολύ αναφορά στο naruto, παρά απλή σύμπτωση! Δεν νομίζω ο mangaka να αντέγραφε έτσι στην ψύχρα :terror2: (από την άλλη θα μου πείτε, one piece-like σχέδιο, but oh well!)

p.s. Yosha! Erza fans unite!!

#254 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 12:20

Πολύ ωραίο το επεισόδιο.Σε κάθε επεισόδιο και πιο πολλές μάχες και η Erza φυσικά έσκισε!

Παρόλα αυτά,εκεί που είπε ''Dance,my blades'' μου θύμισε κάτι απο Bleach.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#255 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 16:04

p.s. ο τυπάς με την κοτσίδα από το dark guild δεν είναι καραμπάμ cameo του Shikamaru από το Naruto? XP Ήθελα να το πω στο προηγούμενο επεισόδιο αλλά στην όψη της super θεάς ξεχάστηκα! XD

Χαχα κι εγώ ακριβώς λόγω Erzaς ξέχασα να το αναφέρω!! :P

Ήδη από την πρώτη του εμφάνιση, στο τέλος του 4ου επεισοδίου, αυτή η κοτσίδα στον αέρα και στρόγγυλο πρόσωπο μου θύμισαν αυτόν... οι σκιές ήταν το κερασάκι! Λέγεται και Kageyama, μην υπάρχουν αμφιβολίες για την χρήση σκιών!

p.s. Yosha! Erza fans unite!!

Εγώ θα έλεγα Fairy Tail fans unite, τώρα που βελτιώνεται η σειρά! Μην ξεχνάμε και εμάς τους Lucy fans! :lovulovu:

Για κάποιο παράξενο λόγο, αν και συνήθως δένομαι πιο πολύ με τους cool και δυνατούς χαρακτήρες, ακόμη και σε γυναίκες, εδώ μου έκανε πιο κλικ η Lucy. Αλλά και η Erza θεά φυσικά! Ειδικά τότε που φόρεσε την full πανοπλία και που έβαλε Natsu και Gray να συμφιλιωθούν αμέσως για να κυνηγήσουν τον τύπο!! <3

Και αφού είχα τόσο περιέργεια το 6ο που το είδα από Horriblesubs (σημάδι βελτίωσης, μιας και τελευταίες βδομάδες τα άφηνα να μαζεύονται από ryugan) μου έμεινε ιδιαίτερα το σχέδιο του Shinigami (Erigor; ). Πολύ έξυπνο να παγιδεύσει την ομάδα εκεί για να πάει να σκοτώσει τους guild masters αλλού, ενώ ο χωρισμός Gray-Natsu μου έδειξε ότι ο Gray είναι κομματάκι πιο ώριμος τελικά (εκεί που του είπε "if you find him, give him a thrashing" και "don't you die on me") από τον Natsu. Και η τελική του επίθεση με τον πάγο πολύ cool... όσο κρατάει τα ρούχα πάνω του έχει μυαλά φαίνεται! :hahaha:

Τέλος, προσθέτω και ότι πάω πολύ την φωνή του Cancer... ο τύπος κάνει απίθανη δουλεία όταν λέει ~ebi και ~cancer, πιάνει εντελώς το κλίμα του χαρακτήρα νομίζω! Βάζουν και ωραία μουσική και ηχώ για συμπλήρωμα!

Πρώτη φορά που αναμένω να δω τι θα γίνει στο επόμενο! Νομίζω πια είναι ασφαλές να πούμε ότι η σειρά στρώνει! :burningbe3:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 17 Νοέμβριος 2009 - 17:11