p.s. ο τυπάς με την κοτσίδα από το dark guild δεν είναι καραμπάμ cameo του Shikamaru από το Naruto? XP Ήθελα να το πω στο προηγούμενο επεισόδιο αλλά στην όψη της super θεάς ξεχάστηκα! XD
Χαχα κι εγώ ακριβώς λόγω Erzaς ξέχασα να το αναφέρω!!

Ήδη από την πρώτη του εμφάνιση, στο τέλος του 4ου επεισοδίου, αυτή η κοτσίδα στον αέρα και στρόγγυλο πρόσωπο μου θύμισαν αυτόν... οι σκιές ήταν το κερασάκι! Λέγεται και Kageyama, μην υπάρχουν αμφιβολίες για την χρήση σκιών!
p.s. Yosha! Erza fans unite!!
Εγώ θα έλεγα Fairy Tail fans unite, τώρα που βελτιώνεται η σειρά! Μην ξεχνάμε και εμάς τους Lucy fans!
Για κάποιο παράξενο λόγο, αν και συνήθως δένομαι πιο πολύ με τους cool και δυνατούς χαρακτήρες, ακόμη και σε γυναίκες, εδώ μου έκανε πιο κλικ η Lucy. Αλλά και η Erza θεά φυσικά! Ειδικά τότε που φόρεσε την full πανοπλία και που έβαλε Natsu και Gray να συμφιλιωθούν αμέσως για να κυνηγήσουν τον τύπο!! <3
Και αφού είχα τόσο περιέργεια το 6ο που το είδα από Horriblesubs (σημάδι βελτίωσης, μιας και τελευταίες βδομάδες τα άφηνα να μαζεύονται από ryugan) μου έμεινε ιδιαίτερα το σχέδιο του Shinigami (Erigor; ). Πολύ έξυπνο να παγιδεύσει την ομάδα εκεί για να πάει να σκοτώσει τους guild masters αλλού, ενώ ο χωρισμός Gray-Natsu μου έδειξε ότι ο Gray είναι κομματάκι πιο ώριμος τελικά (εκεί που του είπε "if you find him, give him a thrashing" και "don't you die on me") από τον Natsu. Και η τελική του επίθεση με τον πάγο πολύ cool... όσο κρατάει τα ρούχα πάνω του έχει μυαλά φαίνεται!

Τέλος, προσθέτω και ότι πάω πολύ την φωνή του Cancer... ο τύπος κάνει απίθανη δουλεία όταν λέει ~ebi και ~cancer, πιάνει εντελώς το κλίμα του χαρακτήρα νομίζω! Βάζουν και ωραία μουσική και ηχώ για συμπλήρωμα!
Πρώτη φορά που αναμένω να δω τι θα γίνει στο επόμενο! Νομίζω πια είναι ασφαλές να πούμε ότι η σειρά στρώνει!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 17 Νοέμβριος 2009 - 17:11