Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 13:54

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 13:57
Από εκεί και πέρα η επιλογη είναι δική σου.
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 14:02

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 19:39
Για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.mininova.org/tor/3110499
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 21:10
Επισης η προσπαθεια να σοβαρεψει λιγο η σειρα με το μυστικο του βιβλιου και το θεμα πατερα γιου ηταν εντελως αποτυχημενη

Παιζει για μενα αυτο να ειναι το χειροτερο επ μεχρι τωρα ακομη και απο το πρωτο επ το animation ηταν τελειως για τα μπαζα αν αυτη η σειρα μπορει να συναγωνιστη one piece naruto εγω παω πασο οχι τιποτα αλλο αλλα με αυτα που ειχα ακουσει περιμενα κατι αλλο αν δεν βελτιωθη συντομα θα την αφησω μεχρι να πιασει τουλαχιστον κανενα καλο τσαπτερ για να δω αν λεει τελικα κατι η απλως το anime θα ειναι fail.
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 22:55
Καλα τι fail επ ηταν αυτο η μαχες ηταν για τα μπαζα καμια ενταση ολες ετσι στο κωμικο ειναι η σοβαρευουν καμια στιγμη?
Επισης η προσπαθεια να σοβαρεψει λιγο η σειρα με το μυστικο του βιβλιου και το θεμα πατερα γιου ηταν εντελως αποτυχημενηSpoiler:οσο για το δευτερο μισο ενας αχταρμαςαπλως πετουσαν απο σκηνη σε σκηνη χωρις κανενα απολυτως νοημα.
Παιζει για μενα αυτο να ειναι το χειροτερο επ μεχρι τωρα ακομη και απο το πρωτο επ το animation ηταν τελειως για τα μπαζα αν αυτη η σειρα μπορει να συναγωνιστη one piece naruto εγω παω πασο οχι τιποτα αλλο αλλα με αυτα που ειχα ακουσει περιμενα κατι αλλο αν δεν βελτιωθη συντομα θα την αφησω μεχρι να πιασει τουλαχιστον κανενα καλο τσαπτερ για να δω αν λεει τελικα κατι η απλως το anime θα ειναι fail.
Εχεις δικιο σε αυτο,αν αφαιρουν καθε ιχνος αιματος οπως εκαναν τωρα,και δεν ξεκολησουν απο την ιδεα οτι ειναι ωραιο το να δειχνουν την ιδια σκηνη 500 φορες,τοτε παει χαλασαν και αλλο ενα τελειο manga...αν και οσο προχωραει η ιστορια θα ειναι ολο και δυσκολοτερο να αφαιρουν τις βιαιες σκηνες και να διχνουν τα ιδια και τα ιδια.Το λεω επειδη οι πιο μετα μαχες θα εχουν μονο επιθεσεις οπως karryu no teken και karyyu no houkou.Αλλα,αρχιζει το Elsenwand arc,που ειναι σχετικα ωραιο...
Υ.Γ:Το δευτερο μισο του επεισοδιου εχει σχεση με το τι θα γινει μετα,αλλα δεν υπιρχε στο manga.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 16:06
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 22:57
FAIRY FAIL.
Αθλιες μαχες και ακομα χειροτερα πραγματα για μια σειρα που πλεον γινεται η πιο εμπορικη πατατα της φετινης σεζον.
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 00:29
Εντάξει ειναι πλέον επίσημο.Εκεί που νόμιζα οτι κάπως θα φτιάξει η συγκεκριμένη σειρά συνεχίζω ακόμα να απογοητεύομαι.Νομίζω πλεόν ότι ο καλύτερος τίτλος είναι
FAIRY FAIL.
Αθλιες μαχες και ακομα χειροτερα πραγματα για μια σειρα που πλεον γινεται η πιο εμπορικη πατατα της φετινης σεζον.
Εγω θα συνεχιζω να το βλεπω εχρι να φτασουν στις μεγαλες μαχες...στο τελος αυτου του arc θα εχει μια,αλλα σε εκεινη υπαρχει πιθανοτητα να ειναι (παλι) ιδιες ακριβως οι επιθεσεις κλπ...αλλα οελω να δω πως θα ειναι στην μαχη natsu vs gazille,σε καμποσα επεισοδια,που θα αναγκαστουν να κανουν τον natsu να προχωραει σε μια μαχη,και θα βγαλουν(αν δεν το κανουν τοτε τι να πω)εκεινο τον αθλιο τροπο που κανει τις μαγιες,που ενω ειναι με πολλες λεπτομεριες αυτα τα στρογγυλα που εμφανιζονται μπροστα τους,(πραγμα που δειχνει οτι για καποιο λογο δινουν σημασια στα πιο αχρηστα πραγματα μονο)τα δειχνει συνεχεια!
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 15:26
Εντάξει ειναι πλέον επίσημο.Εκεί που νόμιζα οτι κάπως θα φτιάξει η συγκεκριμένη σειρά συνεχίζω ακόμα να απογοητεύομαι.Νομίζω πλεόν ότι ο καλύτερος τίτλος είναι
FAIRY FAIL.
καλα εκτος απο το οτι κατουρη8ηκα στα γελια η αλη8εια ειναι οτι μεχρι να μπει στο ζουμι ειναι λιγο κουκουρουκου και επιμενω να το βλεπω γιατι βασιζομαι στο μανγκα και το μανγκα ειναι καλο τουλαχιστον απο ενα σημειο και μετα
p.s.επιτελους λιγη erza!!!
Kiseki wa kanau hazu!!!
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 21:58
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 22:22
αυτά τα crests και τα φαντασμαγορικά σκηνικά στα μαγικά να μην είχαν και θα ήταν μια χαρα....
Ευτυχως αυτα φτιαχνονται συνιθως με τον καιρο...με τοσα μαγικα που εχει να δειξει,λογικα θα τα δειχνουν διαφορετικα και σιγουρα οχι με ενοχλητικες λεπτομεριες!
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 23:29

Το αρνητικό του μέχρι και το τέταρτο επεισόδιο είναι, όπως επισυμάνθηκε παραπάνω, το fail σενάριο, που φαίνεται σαν ο mangaka να προσπαθεί να φτιάξει κάτι "WOW" αλλά στην τελική τρώει τα μούτρα του XP φτιάχνοντας ιστοριούλες που θυμίζουν συνηθισμένο d&d campaign μαθητών λυκείου στην καλύτερη

Το καλό στο anime είναι ότι έχει πολλές δώσεις ανάλαφρου χιούμορ και μερικούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες (όπως ο θεός ο underpants-dude και η Erza που πιστεύω θα γίνει και η αγαπημένη μου) το sountrack είναι επίσης συμπαθητικό
Μέχρι στιγμής το πιο θετικό είναι πως ο Natsu έχει τον ίδιο voice actor με τον Shimon από το gurren lagann XD αυτό αμέσως ανεβάζει τα win levels του anime κατά 500!

anyway, μάλλον θα το συνεχίσω το anime επειδή χρειάζομαι κάτι πιο χαλαρό μετά από τόσα chapters gantz καπάκι!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 08 Νοέμβριος 2009 - 23:40
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 19:57
Αλλά τελείως κλεμενο από το Op.
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 22:50
Ωραίο είναι αλλά έχει μερικά νούμπικα στοιχεία. Πάντως εχω μείνει 2 επεισόδια πίσω , πρέπει να τα δω.... Φωνές Chopper , Misa (μπορεί να το χουν πει κι άλλοι αλλά ας το πω και γω)...
Αλλά τελείως κλεμενο από το Op.
Το λενε πολλοι αυτο,αλλα ολα τα shounen ιδια ειναι...
Το πεμπτο επισοδιο ηταν καλυτερο απο το προηγουμενο,ηταν λιιιιγο καλυτερο το animation,στο opening φανηκε αυτο που εδιξε τον natsu να ειναι οπως στο manga(δηλαδη να εχει εκεινο το χαμογελο με τα μυτερα δοντια ολη την ωρα).Τωρα,ο πρωτος θανατος στο anime,που ο eligor σκοτωσε εκεινον τον σταθμαρχη,αρχιζει το πρωτο ωραιο arc...
Τωρα,δεν μου αρεσε οτι κοντιναν τη φουστα της erza,στο manga ηταν ως το γονατο και την εκαναν ισα-ισα να μη φενεται το εσωρουχο στο anime...
Εξηγησαν και εκεινο το filler στο προηγουμενο επεισοδιο,οποτε να μην περιμενουμε filler σε στυλ bleach,που δεν εχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχεση με την ιστορια.
Παντως αυτο που μου αρεσε ηταν τα μαγικα του kageyama,τα εκαναν να φενονται αρκετα ωραια,μπορω να πω καλυτερα απο το manga που φενοταν μονο κατι μαυρα σκηνια.
Αλλα,παλι εδιξαν το karyyu no tekken ακριβως ολοιδιο με το πρωτο επεισοδιο...
EDIT:Τωρα θυμιθικα και οτι δεν εκαναν τον kageyama κλωνο του shikamaru οπως ηταν στο manga.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από M@R!()$: 09 Νοέμβριος 2009 - 22:59