Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#181 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 October 2009 - 20:51

Κάθε Δευτέρα έχει νέο ep και μερικές μέρες μετά subbed.

Εγώ πια κατεβάζω από τους Ryugan (πρώην moo-shi), γιατί απέδειξαν ότι είναι αφοσιωμένοι στο FT και, σε αντίθεση με τους Taka που έχουν τόσες σειρές να subbαρουν και καθυστερούν, αυτοί προς το παρών ασχολούνται μόνο με αυτό, κάνοντας πιο ποιοτική δουλειά, για μένα, ειδικά στον τομέα εικόνας.

οι animelipse κανει καλυτερη δουλεια
Posted Image
Posted Image

#182 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 25 October 2009 - 21:05

Πριν λίγα λεπτά κάναμε release κι εμεις το Fairy Tail ως Animearth

μπορείτε να κατεβάσετε το τορρεντ απο δω http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=92842
περιμένω σχόλια :3 :D
Posted Image

#183 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 October 2009 - 21:23

οι animelipse κανει καλυτερη δουλεια

Ναι αλλά είναι ελληνικό group και δεν μπορώ να συνηθίσω τα ελληνικά σε anime πια. :P

Εγώ αναφερόμουν σε όσους θέλουν English subs.

Επίσης που το ξέρεις ότι έχουν κάνει καλύτερη δουλειά, σύγκρινες κανονικά τα επεισόδια και των 2 groups ως προς ήχο, εικόνα και μετάφραση;

#184 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 26 October 2009 - 17:10

Παιδια, το 2ο επεισοδιο του fairy tail που κατεβασα απο το animeclipse επαιζε μονο σε ενα απο τα media players μου και περα απ' αυτο κολουσε. Eχει συμβει το ιδιο σε καποιον απο εδω? Αν ναι, πειτε μου τι φταιει μπας και το διωρθοσω :emptyonexg1:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#185 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 26 October 2009 - 23:08

Παιδια, το 2ο επεισοδιο του fairy tail που κατεβασα απο το animeclipse επαιζε μονο σε ενα απο τα media players μου και περα απ' αυτο κολουσε. Eχει συμβει το ιδιο σε καποιον απο εδω? Αν ναι, πειτε μου τι φταιει μπας και το διωρθοσω :emptyonexg1:

No idea μιας και δεν βλέπω από ac, αλλά αν δεν έχεις ένα από τα 2 καλύτερα players, δλδ: cccp (όπου θα διαλέξεις μεταξύ zoom player και media player classic, εγώ προτιμώ το πρώτο) ή kmplayer, τώρα είναι η σωστή ευκαιρία! :riiight: Παίζουν τα πάντα! (εκτός κι αν δεν κατέβηκε σωστά το επεισόδιο, οπότε θα αναγκαστείς να το κατεβάσεις ξανά)

Με την ευκαιρία να πω ότι βγήκε το 3ο επεισόδιο από horriblesubs :P, σχόλια αργότερα!

Edited by Zoro, 26 October 2009 - 23:19.

#186 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 27 October 2009 - 11:16

Ωραιο το τριτο επεισοδιο,αν και το χαλασασν λιγο με τον τροπο που εβαλαν να φενεται η φωτια του natsu οταν πολεμησε τους vanish brothers...και περιμενα πιο αστεια την φωνη του duke of evaroo/everlue.Αλλα,την σκηνη ninja natsu την εκαναν αρκετα αστεια!

#187 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 27 October 2009 - 11:49

Από ότι άκουσα και άλλα παιδιά είχαν παρόμοιο πρόβλημα, ανάμεσα τους και εγώ αλλά εγκατέστησα τον codec coreavc και ύστερα το επεισόδιο αναπαράχθηκε κανονικά. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: coreavc
Posted Image

#188 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 October 2009 - 12:35

Σας ευχαριστω πολυ παιδια :ureshii: δεν θα αφησω ουτε ενα απο τα προγραμματα εκτος. Ανυπομωνω για το 3ο επεισοδιο!

Posted Image

#189 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 27 October 2009 - 13:00

Σας ευχαριστω πολυ παιδια :ureshii: δεν θα αφησω ουτε ενα απο τα προγραμματα εκτος. Ανυπομωνω για το 3ο επεισοδιο!

Δεν εχει ηδη βγει?Ισως ειναι επειδη εγω ολα τα anime τα βλεπω online και δεν τα κατεβαζω...αλλα το τριτο επεισοδιο εχει βγει στο narutowire απο χτες το μεσημερι!

#190 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 October 2009 - 13:24

Δεν εχει ηδη βγει?Ισως ειναι επειδη εγω ολα τα anime τα βλεπω online και δεν τα κατεβαζω...αλλα το τριτο επεισοδιο εχει βγει στο narutowire απο χτες το μεσημερι!

Υup, εχει βγει απο horrible subs και crunchyroll αν δεν κανω λαθος.
Βασικα θα περιμενω τους taka (προσπαθω να προοθω τους ελληνικους υποτιτλους οσο μπορω), μιας και το δευτερο το εβγαλαν εντος εβδομαδας. Πιστευω πως μπορω να κανω 3-4 μερες υπομονη :if:

Posted Image

#191 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 27 October 2009 - 13:41

Το σπαει το 3ο επεισοδιο και απο οτι βλεπω αυτο το anime θα εχει λαμπρο μελλον

btw οποιος θελει να δει το fairy tail online μπορει να κοιταξει και στο animecrazy.net

#192 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 27 October 2009 - 16:33

θα ηθελα να πω την γνωμη μου.. εχω διαβασει ολα τα chapters και δεν μου αρεσαν οι κυκλοι/seals στις επιθεσεις(θυμιζουν FMA εξαιρετικα) , το σχεδιο ειναι λιγακι πιο παιδικο , δεν ειδα καθολου αιμα και δεν εχει το harcore style του manga...ελπιζω να διορθωθει αλλα οπως αναφερατε κανενα endless shounen δεν αρχιζει τελεια...υπομονηηηη...btw το 3ο επεισοδειο ηταν εξαιρετικα αστειο.. καιρο ειχα να γελασω ετσι.. παντως ενα εχω να πω..

natsu
gray
erza :wooi2:
και..
Spoiler:

FTW !!!

Υ.Γ. ειναι μεσα στα τοπ 5 shounen manga (imo) .. worth reading !

EDIT: το opening και τα battle soundtracks μ αρεσαν αρκετα!

Edited by didimakia, 27 October 2009 - 16:36.
ξεχασα να γραψω κατι..xD

2bbd14fc.jpg

#193 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 27 October 2009 - 17:36

Και το τρίτο επεισόδιο είχε πολύ γέλιο.Έχει γίνει ένα απο τα αγαπημένα μου(ελπίζω να γίνει endless χωρίς πολλά και βαρετά fillers).
Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσει την άνοδο(και τα αστεία:kakaka:).

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#194 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 October 2009 - 20:53

Ειχε πολυ φαση το 3ο επεισοδιο.:hihi2:

#195 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 27 October 2009 - 22:34

Όσοι παρακολουθείτε το manga, σοβαρεύει αργότερα καθόλου ή παραμένει έτσι ψιλοχαζοχαρούμενο?

15fkk04.jpg