Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ BLEACH ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 June 2009 - 15:21

Ε: Από που κατεβάζω κι εγώ επεισόδια Bleach ;

Για να κατεβάσεις επεισόδια με torrent θα πας εδώ (προσθέτεις τον αριθμό των επεισοδίων που αναζητάς). Για να κατεβάσεις με direct download θα πας εδώ (θέλει εγγραφή) ή εδώ

Ε: Τα κατέβασα αλλά δεν παίζουν/δεν βλέπω υπότιτλους.

Α: Βάλε CCCP.

Ε: Bleach με ελληνικούς υπότιτλους υπάρχει;

Υπάρχει από Animeclipse μέχρι το επεισόδιο 25, και από Αnimearth από το επεισόδιο 206 και μετά. Γίνεται επίσης μια προσπάθεια μετάφρασης μετά το 25 εδώ.

Ε: Ποιά επεισόδια είναι τα fillers στο Bleach?

Tα επεισόδια 10 , 33 και 50 με τον Don Kan'onji , τα Bounto Arcs 64-109, τα επεισόδια 128-137 με διάφορα τρεχάματα στην Karakura, τα επεισόδια 168 - 189 με την Lurrichio και τον νεο Captain της Team 5 τα επεισόδια 204-205 με την Lurrichio και τα επεισόδια 230 - 255 με τις υλοποιήσεις των Zanpakuto. Τα επόμενα 10 επεισόδια από αυτά θα είναι επίσης fillers οπότε το canon story υπολογίζεται να ξεκινήσει από το 265 και μετά.

E: Πόσες ταινίες έχουν βγεί?

Συνολικά έχουν βγεί τρεις ταινίες.

1. Bleach the Movie: Memories of Nobody
2. BLEACH The DiamondDust Rebellion
3. BLEACH: Fade to Black

Kαι πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι μέσα στο 2010 θα βγεί και η 4η.

Edited by Nighteyes, 08 March 2011 - 18:44.