Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

"Summer Farewell" J-Music Party 4 Ιουλίου @ Dasein
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 23:11

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 01:47
ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ

άμα σας είπα καμιά μωλακία το αλκόολ μίλησε όχι εγώ

εχω χάσει τη φόρμα μου

πάμε αύριο να τελειώσουμε την ύλη διοικητικό και μετά ΠΔ ΙΙ

τι αμαρτίες πληρώνω;

φιλάκια σε όλους και τα λέμε στο επόμενο πάρτι!

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 08:04

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 17:29

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 15:10
Μονο εγω και κανα δυο παιδια ειχαμε κανει cosplay δυστηχος,,, αλλα ενα εχω να πω τρομερα βιντεο στην αρχη,,μα να βαλει x-men kαι iron man δεν το περιμενα με τιποτα
,,μακαρι να μπενουν τετια βιντεο σε ολα τα παρτυ...
Μα δεν ήσουν ο μόνος που έκανε cosplay! Ήταν και μερικές κοπέλες που είχαν ντυθεί gothic lolitas.
Και εγώ δεν περίμενα να δω τα opening από αυτά τα cartoon (άσε που είχα ξεχάσει τελείως πως κάποτε τα έβλεπα στην tv!).
Πάντως στο επόμενο πάρτυ καλό είναι ο κόσμος να έχει μειώσει το τσιγάρο, γιατί οι περισσότεροι την βγάλαν έξω από το dasein!

Άντε καλό μας Καλοκαίρι!
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 15:44
Η αντάποκρισής σας για ακόμα μια φορά ήταν τεράστια, και σας ευχαριστούμε.
Το θέμα του καπνίσματος το είδαμε και μεις, και φάγαμε χθες πόση ώρα να συζητάμε με τους ιδιοκτήτες διάφορες εναλλακτικές. Τα πράγματα είναι κάπως ρευστά, και κανείς δεν ξέρει τι θα ισχύσει τελικά. Πάντως να ξέρετε ότι μέχρι το Σεπτέμβρη που είναι το επόμενο cosplay πάρτι μας, το θέμα θα έχει διευθετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ευχόμαστε να περάσετε ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι.