Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Umineko No Naku Koro Ni

• Please log in to reply
327 replies to this topic

#121 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 22 August 2009 - 09:42

Spoiler: 7+8

Graphic Novel Spoiler. Read at your own risk
Spoiler:

Ίσως και να μην έγινα κατανοητη αλλά όσο σπαστικο και αν είναι στο anime και δεν κολάει, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους viewers

#122 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 24 August 2009 - 01:32

Απόλυτο μηδέν.

Αφήνουμε το censoring στην άκρη.

Spoiler:

Seriously, even Rei's ending was better than this shit.

Go suck some male genitals, Studio Deen.

Spoiler: EDIT

Edited by Putin, 24 August 2009 - 02:07.

HnH5aB0.jpg

#123 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 August 2009 - 15:00

Μέχρι στιγμής μου αρέσει πάρα πολύ. Τα πρώτα 5 επεισόδια είχαν πιο πολύ σασπένς αλλά είναι ωραίο το πως το έχουν κάνει τώρα που προσπαθούν η Beatrice και ο Battler να αναγκάσουν ο ένας τον άλλο να υποχωρήσει. Κάποιες φάσεις με τις μαγείες ήταν λίγο WTF αλλά είναι νωρίς ακόμα για να το πω βλακεία. Επίσης το OP και το ending είναι εξαιρετικά. :nod:

Όταν το έδειξα στον αδερφό μου είπε ότι του θυμίζει Silent Hill. :oo:

15fkk04.jpg

#124 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 27 August 2009 - 03:23

Ep 9 F**k, Censoring παντού.

After all the legal issues after Higurashi no naku koro ni - Kai, the authors decided to censor Uminkeo's murdering and corposes. You cannot see the most bloody and grotesque parts of the show until its disc sell.

DAMN THEM!!!

Edited by The Tragic Prince, 27 August 2009 - 03:38.

#125 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 27 August 2009 - 11:22

...Τι να κάνουν οι άνθρωποι? Η εμπειρία και ο φόβος φυλάνε τα έρημα.

Ή μήπως, αντί για censoring, προτιμάμε να ξαναδούμε ΑΥΤΟ:

Posted Image

(...θυμούνται οι παλιοί, μαθαίνουν και οι νεότεροι)

#126 balu_kun

balu_kun

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 27 August 2009 - 13:21

Μετά από 8 επισόδεια, μπορώ να πω ότι η σειρά έχει ενδιαφέρον στοιχεία μυστηρίου και ωραίο animation. Οι χαρακτήρες είναι αρκετά ενδιαφέροντες (Maria-chan my personal favorite), το σκηνικό και background από τα αγαπημένα μου για τέτοιου ειδους σειρά και η μουσική καλοφτιαγμένη το λιγότερο. Από την άλλη πλευρά, είναι υποδέεστερο του Manga στο συναίσθημα που μου βγάζει εμένα τουλάχιστον. Είναι σαν να βιάζονται να χωρέσουν πολλά πράγματα σε ένα επισόδειο. Ίσως αν δεν είχα δει το εκπληκτικό Higurashi πρώτα να μου άρεσε περισσότερο.
Spoiler:

Posted Image

#127 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts

Posted 27 August 2009 - 21:18

Episode 9 is out
Spoiler:

#128 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 August 2009 - 00:38

Episode 9 is out

Spoiler:

τα novel spoilers βαζε τα σε δικο τους spoiler. Ναι σιγουρα καλυτερο απο το προηγουμενο επισοδειο. Πιο καλα δομημενο, ειχε και καλο action.

#129 balu_kun

balu_kun

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 31 August 2009 - 09:19

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, γενικά καλό επισόδειο το 9. Αυτό που δεν μου αρέσει, στα τελευταία 2 επισοδεία της σειράς, είναι το έντονο supernatural στοιχείο που έχει βγεί για να "εξηγήσει" κάποιες καταστάσεις. Αλλά ευελπιστώ ότι όλα αυτά τελικά θα εξηγηθούν με λογική ( In Battler-sama we put our trust ).
Έχοντας δεί και το higurashi, πιστεύω ότι η υπομονή στο τέλος θα ανταμειφθεί :congrats:
Posted Image

#130 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 September 2009 - 18:21

Δεν ξερω αν αναφερθηκε και συγγνωμη για την επαναληψη αν εχει αναφερθει, αλλα προσεξατε οτι στο καινουριο arc η Βeatrice φοραει καινουρια ρουχα στο ΟP?
Posted Image

#131 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 September 2009 - 20:54

ναι δικιο εχεις.
δυσκολευομαι να διαλεξω ειναι η αληθεια. με τουαλετα ειναι classy, αλλα με μινι και highthighs ειναι haaaaawt
επ 7: πολυ ξυλο.... την σαπισε την Μαρια. μετα ειναι να μην κανει uu uu uu uuuuu?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#132 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts

Posted 09 September 2009 - 22:15

episode 11 is out!
Spoiler:

Είμαι αρκετά γρήγορη θα έλεγα γιατί τώρα μόλις είδα οτι ούτε το 10 δεν ανέλυσε κανένας.
Ετσι όπως παει...

#133 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 09 September 2009 - 22:26

Πότε καλέ πρόλαβες και το είδες :oo: ?

10
Spoiler:

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#134 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 10 September 2009 - 00:58

ep11
DAMN THEM
Spoiler:
Μια απο τις αγαπμένες μου σκηνες και κρατησε λιγοτερο απο 2 λεπτα

Rest in Peace my most beloved Rosa musou scene...

Ας μην μιλησω καλυτερα για τα Tea Parties
Spoiler:

Κανονικα περίμενα να έχε αλλο 1 επ γτ απο το προηγουμενο επ δεν μπορουσα να πιστεψω οτι θα τα χωρουσαν ολα σε 1 μονο επισοδιο

Το μόνο που με άφησε ικανοποιημένο ηταν
Spoiler:

Edited by The Tragic Prince, 10 September 2009 - 01:33.

#135 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 10 September 2009 - 08:17

Λοιπόν, επειδή δεν έχω καμιά διάθεση να περνάω μέρες αγωνίας και μετά να ψειρίζω τα λάθη κάθε επεισοδίου, το παρατάω για την ώρα και το ξαναπιάνω μόλις τελειώσει. :unlucky:

15fkk04.jpg