(no rush since I decided to watch logh this summer.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Umineko No Naku Koro Ni
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 05:33
(no rush since I decided to watch logh this summer.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 15:53
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 16:58
Χμμμ αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται, τα mystery/film-noir πάντα με κέρδιζαν, και από μια πρώτη ματιά μοιάζει σίγουρα πιο seinen-ish απ'το Higurashi, οπότε will check it at some point. ^^
(no rush since I decided to watch logh this summer.)
Εγώ πάλι που είδα το πρώτο επεισόδιο σπάστηκα...
Και από το σπαστικό παιδάκι, και από τα βυζιά που κυκλοφορούν ατίθασα, και από τον λιγούρη πρωταγωνιστή, και από το ψεύτικο (και ταυτόχρονα διάφανο) των χαρακτήρων. Δλδ ποιος χαρακτήρας φαίνεται πως ίσως να μην είναι αυτό που δείχνει; Πού είναι η αίσθηση μυστηρίου του higurashi; Εγώ απογοητεύτηκα από το πρώτο επεισόδιο, αλλά ελπίζω, διότι πρώτο είναι ακόμα...
(Και στο LoGH μην ξεχάσεις να δεις ΚΑΙ τα υπόλοιπα ova πέρα των 110).
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 17:31
Εγώ πάλι που είδα το πρώτο επεισόδιο σπάστηκα...
Και από το σπαστικό παιδάκι, και από τα βυζιά που κυκλοφορούν ατίθασα, και από τον λιγούρη πρωταγωνιστή, Εγώ απογοητεύτηκα από το πρώτο επεισόδιο, αλλά ελπίζω, διότι πρώτο είναι ακόμα...
Έλεος! 1ο επ είναι. Οκ για το σπαστικό παιδάκι (και να σε πληροφορήσω πως ακόμα δεν έχει γίνει σπαστικό) Μην ανησυχείς για τα βυζιά δε θα ξαναδείς αναφορές, ο πρωταγωνηστής δεν παραμένει λιγούρης παρακάτω αν αυτο σε ικανοποιεί.
Επίσης εξηγησε σε παρακαλω τι εννοεις με
Τι συμπερασματά εβγαλες δλδ?και από το ψεύτικο (και ταυτόχρονα διάφανο) των χαρακτήρων. Δλδ ποιος χαρακτήρας φαίνεται πως ίσως να μην είναι αυτό που δείχνει;
Είναι 1ο επ?Ίσως? Btw Εχω διαβάσει τα visual novel οπότε μπορώ να εκφέρω ανέτα τη γνώμη οτι είναι καλύτερο απο το higurashi σε θέμα μυστηρίου αντικειμενικάΠού είναι η αίσθηση μυστηρίου του higurashi;
Και όπως ανέφερες 1ο επ είναι ακόμα, δές και παρακάτω και μετά μπορείς να απογοητευτείς η να ενθουσιαστεις.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 21:04

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 21:26
H αλήθεια είναι ότι με ικανοποιεί.Μην ανησυχείς για τα βυζιά δε θα ξαναδείς αναφορές, ο πρωταγωνιστής δεν παραμένει λιγούρης παρακάτω αν αυτό σε ικανοποιεί.
Περιμένω να δω ένα σοβαρό mystery, αν ήθελα λιγούρη και βυζιά θα έβλεπα comedy.
Μακάρι λοιπόν να λείψουν αυτά και να μ' αρέσει.
Είπαμε ελπίζω γιατί είναι πρώτο ακόμα, αλλά ειλικρινά, για πρώτο με χάλασε γιατί περιμένω πολλά από αυτό.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 21:31
επ ευκαιρια λοιπον, ηθελα να πω, οτι μαλλον θα συνεχισουμε να βλεπουμε αναλογου υφους ανιμου, καθως οι εταιριες ειδανε οτι το ολο mystery/conspiracy/thriller πουλαει πολυ ( λεγε με DN , CG, Ηigurashi κλπ)
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 23:38
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 00:38
Δεύτερον, δεν έχω δεί πολλά ακόμη, αλλά μου αρέσει οτι βλέπω... και οτι ακούω!
Δε χρειάστηκε παρα να ακούσω το OP για να πορωθώ και τι πορωτική μουσική indeed.
Όσο για το επεισόδιο, very promising.
Έχουμε ένα μάτσο κοράκια που είναι λες και βγήκαν απο το "Άπληστοι Κληρονόμοι", ένα goth loli με ικανότητες και "ειδικές ανάγκες", έναν γέρο που gets off και μόνο στη σκέψη ενος άλλου loli (BEATRICEEEEEE!), ένα emo "έπιπλο" και διάφορα άλλα άτομα που όλο και κάποια τρέλα θα κρύβουν. Ειλικρινά, όλοι οι άλλοι κάνουν τον ανωμαλιάρη Battler να φαίνεται normal σε σύγκριση!
Ωραία ξεκινάει το πράγμα! Δίνουν και ένα hint για paranormal πράγματα για να κινήσουν το ενδιαφέρον και φαντάζομαι θα μας γκαστρώσουν μέχρι να μάθουμε τι τρέχει τελικά. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι τόσο απλό που να το ψιλιάζεσαι απο το πρώτο επεισόδιο, αλλά απο όσα μου είπαν για το novel (και αν σκεφτούμε τον δημιουργό), μας περιμένουν εκπλήξεις.
Το animation αρκετά καλό αν και με ξίνισαν λίγο οι τυπικές άνιμε γκριμάτσες και τα εφφέ γύρω απο την ανωμαλία του Battler. Προτιμώ απο "σοβαρή" σειρά να λείπουν τα anime-faces. Δε το χαλάει βέβαια καθώς σοβάρεψε αρκετά γρήγορα το πράγμα. Ελπίζω να μείνει σοβαρό.
Προσωπικά η Maria δε με πείραξε (εκτος απο την αρχή), γιατί όταν έβαλε τα κλάμματα ήταν πολύ freaky φάση. Τα λολαμένα loli τα πάω σε τέτοιες σειρές. Αν ξανα ακούσω αυτό το "uu! uu!" όμως θα τη κρεμάσω, θα τη κάψω, θα τη μαχαιρώσω και θα τη ξανακάψω!
Ελπιζω να μη πάει μόνο σα το Higurashi που μετά απο βίαια και γαμάτη πρώτη σεζόν κόντεψε να με κοιμήσει στη δεύτερη. Δε λέω, ωραίο το μυστήριο, αλλά όταν το παρατραβάς χωρίς να "ρίχνεις στο κοινό κανα κόκκαλο", χάνεται το ενδιαφέρον. Το Higurashi το παράτησα κάπου στη μέση της δεύτερης γιατί απλά όλο και πιο μπέρδεμα γινόταν χωρίς να δίνει κάτι που να προκαλεί ενθουσιασμό. Προσωπική γνώμη βέβαια.
Όσο για τους υπότιτλους, εκτος του οτι οι CoalGuys την έχουνε δεί masters of disaster και είναι σπασ@ρχίδες, η release ήταν για κλάμματα! Χάλια ποιότητα και αυτά τα αναθεματισμένα ass! Χρειάστηκε να φορτώσω το RAW που ήταν και HD, να μετατρέψω τους ass σε srt και να τα "κολλήσω" μαζί σε mp4 HD αρχείο για να τα πάω στο ερ'μο το Xbox 360. Καλά που πήρα καινούριο υπολογιστή και είναι γρήγορος...
Κάτι είδα για SeaCats εδώ. Μάλλον αυτούς θα προτιμήσω. Αναλόγως της ποιότητας βέβαια. Δεν έχω όρεξη να φτιάχνω μόνη μου το κάθε επεισόδιο απο τα raw οπότε θα με βόλευε κάτι καλό.
Katayoku no Tori σε loop λοιπόν, αναμονή για το επόμενο και υπομονή μέχρι να βγεί το single γιατί ψοφάμε όλοι φαντάζομαι για τη full version του τραγουδιού!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 09 Ιούλιος 2009 - 00:46
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 16:03
EP2 τι μου λες τωρα!!!!!!
ενταξει τρελαθηκα πολυ ασχημα με τις εξελιξεις σε αυτο το επισοδειο!! πραγματικα το ενα πανω στο αλλο, μπορει στο πρωτο κομματι να ηταν λιγο αργο το pace αλλα στο 2ο .....
μολις βρηκαμε τη 1η πολυ δυνατη σειρα του καλοκαιριου, need more and i need it now ^_^
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 23:47
Άντε, θα δοκιμάσω άλλη μία αλλιώς πρέπει να περιμένω εξωτερικά subs να work my magic ξανά...
Δοκίμασα. Πάλι δεν είναι HD. Κάνω πάλι τσατσιά λοιπόν. Raw+extracted subs = What I want
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 10 Ιούλιος 2009 - 00:30
Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 01:20
gg subs, ε;
Άντε, θα δοκιμάσω άλλη μία αλλιώς πρέπει να περιμένω εξωτερικά subs να work my magic ξανά...
Δοκίμασα. Πάλι δεν είναι HD. Κάνω πάλι τσατσιά λοιπόν. Raw+extracted subs = What I want
νομιζω δε πηραν τα HD raws γτ το καναλι που τα προβαλει βαζει censoring ... για πες μας αν το κατεβασες πως ηταν
Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 04:57
[/URL]