Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Umineko No Naku Koro Ni
Posted 03 June 2012 - 01:13
Posted 03 June 2012 - 10:55
Posted 03 June 2012 - 17:19
Posted 03 June 2012 - 22:36
Ειχε
Spoiler:
Posted 20 November 2013 - 00:42
Είμαι στο επεισόδιο 9. Δεν θέλω ακόμη να σχολιάσω κάτι, θα τα πω όλα μαζεμένα στο τέλος. Πραγματικά όμως δεν άντεξα και θα ήθελα να μου λύσετε 1 απορία.
Να σημειωθεί πως δεν έχω ασχοληθεί με τα VN και πώς διάβασα μονάχα τα σχόλια μέχρι το επεισόδιο 9 για να μην σποιλεριαστώ, οπότε τις ταπεινές μου συγνώμες αν έχει απαντηθεί. Αν έχει είμαι ΠΟΛΥ περίεργη πάντως να ακούσω το πώς...

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Posted 20 November 2013 - 02:48
Spoiler:
Posted 20 November 2013 - 07:28
διαβασε και τα novels η το manga αν εχεις χρονο. ειναι καλυτερα σε σχεση με αυτο το τερατουργημα
Posted 20 November 2013 - 15:53
Spoiler:
Edited by Regina, 20 November 2013 - 15:53.

Posted 20 November 2013 - 18:46
ποιος σου ειπε οτι δεν του πλασαρει οτι επιθυμει? XD Ακομα κι αν του λεει αληθεια
Posted 21 November 2013 - 09:06
Spoiler:
Posted 22 November 2013 - 20:41
Spoiler:
Αυτές τις ερωτήσεις απέφυγα να τις κάνω, γιατί αν άρχιζα τις ερωτήσεις θα έφτιαχνα ένα σεντόνι 5 μέτρα έτσι σκατά που τα χουν κάνει! Διάλεξα την πιο ουσιαστική μιας και τις υπόλοιπες κάπως θα μπορούσα να τις δικαιολογήσω με μπόλικούς τόνους φαντασίας! Απ' ότι κατάλαβα, όλα εξηγούνται αμήν τι άλλο στα vn...
Να σου πώ όμως κάτι? Πλέον δεν μου καίγεται καρφάκι και να μάθω. Έχω ξενερώσει τη ζωή μου και δεν οφείλεται μόνο στο anime αλλά πολύ φοβάμαι στο έργο γενικότερα...Θεωρώ πολύ κουραστικό το πώς στήθηκε το ταμπλό. Δε λέω, η εξιχνίαση δολοφονιών μέσω πολλαπλών οπτικών γωνιών αποτελεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σκηνοθετική άποψη ΑΛΛΑ για να σε κρατήσει πρέπει να στηθεί ωραία και καλόγουστα. 100+ ώρες επιλογών που τρώνε erase και φτου κι απ την αρχή με τελείως διαφορετικό storyline και την επαναληψιμότητα να δίνει και να παίρνει είναι ικανές να σου προκαλέσουν πονοκέφαλο και κατάθλιψη μαζί. Κι εγώ τη σέβομαι την υγεία μου. Δλδ και εξηγήσεις να πάρω η γυναίκα, όταν μου αλλάζεις συνεχώς τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο εξελίχτηκαν τα γεγονότα χωρίς να ακολουθείς κάποιο ΕΞΥΠΝΟ μοτίβο, λυπάμαι αλλά δεν θα με κρατήσεις κύριε σκηνοθέτα παύλα συγγραφέα παύλα ο,τι τέσπα υποτίθεται ότι είσαι. ![]()
Όπως και να χει, thanks again για την βοήθεια και την καλή σου θέληση ![]()

Posted 23 November 2013 - 12:05
Να σου πώ όμως κάτι? Πλέον δεν μου καίγεται καρφάκι και να μάθω. Έχω ξενερώσει τη ζωή μου και δεν οφείλεται μόνο στο anime αλλά πολύ φοβάμαι στο έργο γενικότερα...Θεωρώ πολύ κουραστικό το πώς στήθηκε το ταμπλό. Δε λέω, η εξιχνίαση δολοφονιών μέσω πολλαπλών οπτικών γωνιών αποτελεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σκηνοθετική άποψη ΑΛΛΑ για να σε κρατήσει πρέπει να στηθεί ωραία και καλόγουστα. 100+ ώρες επιλογών που τρώνε erase και φτου κι απ την αρχή με τελείως διαφορετικό storyline και την επαναληψιμότητα να δίνει και να παίρνει είναι ικανές να σου προκαλέσουν πονοκέφαλο και κατάθλιψη μαζί. Κι εγώ τη σέβομαι την υγεία μου. Δλδ και εξηγήσεις να πάρω η γυναίκα, όταν μου αλλάζεις συνεχώς τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο εξελίχτηκαν τα γεγονότα χωρίς να ακολουθείς κάποιο ΕΞΥΠΝΟ μοτίβο, λυπάμαι αλλά δεν θα με κρατήσεις κύριε σκηνοθέτα παύλα συγγραφέα παύλα ο,τι τέσπα υποτίθεται ότι είσαι.
Posted 23 November 2013 - 15:49
Oops!
Lol
Edited by Regina, 23 November 2013 - 17:06.