Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Umineko No Naku Koro Ni

• Please log in to reply
327 replies to this topic

#286 Enema

Enema

...με μεταλλικο νερο

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 13:54

Μαλιστα, οποτε αν καταλαβα καλα

Spoiler:

ps: gomennasai για τα σποιλερ πιο πριν ξεχαστηκα:shutup:

#287 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 14:02

Μαλιστα, οποτε αν καταλαβα καλα

Spoiler:

ps: gomennasai για τα σποιλερ πιο πριν ξεχαστηκα:shutup:

όπως είπα και πρίν
Spoiler:

#288 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:00

You can also try the games, It helps

#289 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:03

You can also try the games, It helps

το ήξερα οτι θα πεταγόσουν να το πείς κάποια στιγμή. Φυσικά και έχει δίκιο. Θα ευχαριστηθείς αυτήν τη σειρά πολύ καλύτερα

#290 Enema

Enema

...με μεταλλικο νερο

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:26

Σας ευχαριστω:gotit:

Μηπως ξερετε που μπορω να τα βρω ή με τι keywords να τα ψαξω (βρισκω μονο επισοδεια anime στα τορεντ)? Αν και ομολογω οτι οσο ειδα απο το gameplay στο youtube δεν με ενθουσιασε τοσο.

#291 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 16:52

Σας ευχαριστω:gotit:

Μηπως ξερετε που μπορω να τα βρω ή με τι keywords να τα ψαξω (βρισκω μονο επισοδεια anime στα τορεντ)? Αν και ομολογω οτι οσο ειδα απο το gameplay στο youtube δεν με ενθουσιασε τοσο.

Για ότι θές να ρωτήσεις για το παιχνίδι παρακαλώ πήγαινε εδώ
Απλά να ξέρεις οτι είναι κάτι σαν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο. Το μόνο που κάνεις είναι να διαβάζεις

#292 Enema

Enema

...με μεταλλικο νερο

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 17:06

Μαλιστα. Και μια τελευταια ερωτηση (για τωρα....:bleh: ) Θα εχουμε και 2η σεζον? Αν ναι ποτε περιπου υποθετουμε οτι θα βγει?

#293 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 17:18

Μαλιστα. Και μια τελευταια ερωτηση (για τωρα....:bleh: ) Θα εχουμε και 2η σεζον? Αν ναι ποτε περιπου υποθετουμε οτι θα βγει?

είναι λίγο δύσκολη η απάντηση για τους εξής λόγους:

1.
ο τρόπος που τελείωσε η σειρά το καθιστά πρακτικά αδύνατο να συνεχιστεί γιατί έκοψαν πολλά στοιχεία σημαντικά για την ροή της συνέχειας. Αν κάνουν κάποιο edit ίσως και γίνει κάτι αλλά και παλι είναι αμφιλεγόμενο

2.
Οι πωλήσεις σε dvd ήταν χαμηλότερες από όσο θα περίμεναν και επίσης υπήρχε απίστευτο rage από τους φαν του τίτλου που προφανώς ζητούσαν κάτι κατα πολύ καλύτερο από αυτό που είδαν.

Σίγουρα θα συνεχιστεί σε 2η σεζόν αλλα νομίζω θα αργήσει πολύ στην υλοποίηση

#294 Enema

Enema

...με μεταλλικο νερο

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 21:13

Σημερα (προ ολιγου) τελειωσα το anime.

Πρεπει να ειμαι το μοναδικο ατομο εδω περα που

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Ας βελτιωναν λιγο το σχεδιο βρε γμτ... Τι αεροσακους εχουν ολες εκει περα! Και γιατι ειναι τοσο ασχημες οι γυναικες οταν θυμωνουν?

Επιπλεον, θα το χαρακτηριζα ως καπως βαρυ στην κατανοηση. Δεν θα ελεγα οτι ειναι απο τα ανιμε που μπορεις να τα δεις μονοκοπανια, αλλα 1 game ή 2 επισοδεια την μερα για να μπορεις να τα επεξεργαστεις λιγο.

Spoiler:

Spoiler:

Σε γενικες γραμμες θα ελεγα οτι ειμαι ευχαρηστημενος (θα τους συγχωρησω για τις ατελειες :canthelp:) και θα ηθελα να δω 2η σεζον (τελικα με την beato τι γινεται στα υπολοιπα? ). Να ευχηθω επισης καλυτερο σχεδιο και καλυτερη αναπτυξη χαρακτηρων :smokingg: (σχεδον μηδενικη ή εγω δεν την καταλαβα -αν υπαρχει- )

Ασχετο περα απο το VN, το manga λεει τιποτα?

ps: οοουυυυπς ξεχασα. προσοχη spoiler!

Spoiler:

ps2: τι ειναι το tea party?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Enema: 05 Μάρτιος 2010 - 21:22

#295 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 13:02

Σημερα (προ ολιγου) τελειωσα το anime.

Πρεπει να ειμαι το μοναδικο ατομο εδω περα που

Spoiler:

ps2: τι ειναι το tea party?

Κάνεις λάθος, και εγώ ήμουν από τους λίγους αρκετά καμμένους (ή ηλίθιους) που
είδαν εως το τέλος το... ας το πούμε anime.

Spoiler:

Τέλος πάντων, φαίνεται πως δεν έχεις παίξει το visual novel (να το κάνεις το συντομότερο!)
Tea party υπάρχουν πάντα μετά το τέλος κάθε επεισοδίου, ένα human tea parta και ένα ???? δηλ. Witches tea party. Για να σου δώσω να καταλάβεις:
Στο 1ο επεισόδιο:
Spoiler:

Στο 2ο επεισόδιο:
Spoiler:

Στο 3ο επεισόδιο:
Spoiler:

Στο 4ο επεισόδιο:
Spoiler:

Στο 5ο επεισόδιο: Sorry, δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, ας βοηθήσει κάποιος...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#296 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 18:36

Κι εγώ είμαι απ' τους λίγους που είδαν το anime και τους άρεσε. Και μιας και όλοι έλεγαν πόσωο ανώτερο είναι το VN, το αγόρασα κι αυτο. Σαφώς και είναι καλύτερο, αλλά εμένα ακόμα μου αρέσει το anime, αν και δεν θα τους συγχωρέσω ποτέ το το τελευταίο επισόδιο (και το οτι δεν χρησιμοποίησαν το remix του Dreamenddischarγer, που μου αρέσει περισσότερο απο το original, και διάφορα σχεδιαστικά λάθη, π.χ. την Lucifer ναα πεθαίνει 2 φορές, oppai σε μέγεθος καρπουζιού και τις Stakes να αλλάζουν χρώμα μαλλιού).Πάντως, the anime didn't do justice to Battler, τον οποίο ήθελα ώρες ώρες να πλακώσω στις φάπες, ενώ στο παιχνίδι είναι μια χαρά τύπος.

Αγαπημένος χαρακτήτας, με μεγάάάάάάάλη διαφορά, η αδικιμένη Eva Beatrice, που όλοι μισούν, ενώ :madtodeath: την Ange

Dawn of the Golden Witch spoiler
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#297 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 20:36

Κι εγώ είμαι απ' τους λίγους που είδαν το anime και τους άρεσε. Και μιας και όλοι έλεγαν πόσωο ανώτερο είναι το VN, το αγόρασα κι αυτο. Σαφώς και είναι καλύτερο, αλλά εμένα ακόμα μου αρέσει το anime, αν και δεν θα τους συγχωρέσω ποτέ το το τελευταίο επισόδιο (και το οτι δεν χρησιμοποίησαν το remix του Dreamenddischarγer, που μου αρέσει περισσότερο απο το original, και διάφορα σχεδιαστικά λάθη, π.χ. την Lucifer ναα πεθαίνει 2 φορές, oppai σε μέγεθος καρπουζιού και τις Stakes να αλλάζουν χρώμα μαλλιού).Πάντως, the anime didn't do justice to Battler, τον οποίο ήθελα ώρες ώρες να πλακώσω στις φάπες, ενώ στο παιχνίδι είναι μια χαρά τύπος.

Αγαπημένος χαρακτήτας, με μεγάάάάάάάλη διαφορά, η αδικιμένη Eva Beatrice, που όλοι μισούν, ενώ :madtodeath: την Ange

Κοίτα το μόνο καλό στο anime, ήταν το σχέδιο, οι φωνές και το opening... Κατά τα άλλα το είχανε ψιλο******* εώς καρα*******...
Την Ange γιατί τη :madtodeath: καλέ, μια χαρά κοπελίτσα είναι! Εγώ μισώ απίστευτα την Eva Beatrice, είναι τόσο σπαστική, στρίγκλα τσ***α θέλω να τη στραγγαλίσω!
Αααααααααααχ είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες:lovulovu::wooi2::kawaii:
I want to take Evatrice hooooooooomeeeeeeee! ~Hauuuuuuuuu~

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από One Winged Bird: 06 Μάρτιος 2010 - 20:43

Δημοσιευμένη  εικόνα

#298 Enema

Enema

...με μεταλλικο νερο

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 19:39

Evatrice??? Αυτη δεν την χωνευω ΚΑΘΟΛΟΥ ομως:madtodeath: Εμφανιστηκε ετσι ξαφνικα απο το πουθενα και αρχισε να σκοτωνει, duh!

Eπιπλεον
Spoiler:

#299 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 19:57

Evatrice??? Αυτη δεν την χωνευω ΚΑΘΟΛΟΥ ομως:madtodeath: Εμφανιστηκε ετσι ξαφνικα απο το πουθενα και αρχισε να σκοτωνει, duh!

Eπιπλεον

Spoiler:

Η σκηνή αυτή ήταν στο novel και έκαναν τη βλακεία να μην τη βάλουν στο anime. Το video που είδες είναι πολύ πιο κοντά στο πρωτότυπο.

15fkk04.jpg

#300 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 19:59

Eπιπλεον

Spoiler:

Ναι το fan-made video που είδες στο youtube είναι η αντοίστιχη σκηνή ακριβώς όπως είναι στο visual novel. Δηλαδή
Spoiler:

Υ.Γ:
Ούτε εγώ τη χωνεύω την Evatrice! Δεν είναι γαμάτη:awww:;Τα σπάει!
Δημοσιευμένη  εικόνα