Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Umineko No Naku Koro Ni

• Please log in to reply
327 replies to this topic

#301 Enema

Enema

...με μεταλλικο νερο

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 20:14

I see. Αποτι καταλαβα πρεπει να αρχισω το VN. :smokingg:
Spoiler:

ps: Δεν χωνευω οτι την εβατρις, ουτε την εβα! Maria ftw! Αντε και λιγο η beatrice!
pps: Ξερει κανεις που θα βρω το VN? Ειναι ανεβασμενα ολα τα επισοδεια βεβαια στο youtube αμα ειναι φασαρια για να το κατεβασω.

#302 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 19:13

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν μου αρέσει η Ange,απλά ποτε δεν μου έκατσε σαν χαρακτήρας.Φυσικά και την λυπήθηκα όταν την πείραζαν οι συμμαθήτριές της, δεν είμαι και τόσο άκαρδη :P Αλλά όταν έφαγε το ξύλο της, καθόλου δεν με πείραξε !!! Μου άρεσε όμως που
Spoiler:

Ε καλά, η Eva Beato αρέσει σε λίγους και εκλεκτούς που εκτιμούν τα ψυχικά της χαρίσματα :P!!! Αλλά να μην σου αρέσει και η Beatrice ?? Η Maria φυσικά και μου αρέσει, και η psycho και η νορμάλ πλαυρά της
Spoiler:
Και η Eva είναι η αγαπημένη μου από τους ενήλικες, συνδιάζει bitchiness με τρυφερότητα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#303 Enema

Enema

...με μεταλλικο νερο

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 14:08

Μωρε καλη ειναι η beatrice, αλλα μου την σπαει γιατι ειναι ολιγον τι εγωιστρια και ακαρδη.
Ξεκινησα το VN παντως..... ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΙΜΕ. INFORMATION OVERLOAD:blurah5:. Τωρα καταλαβαινω γιατι ολοι επιμενουν στο VN. Απλα πολυ περισσοτερο πραμα.

#304 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 21:39

Ξεκινησα το VN παντως..... ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΙΜΕ

Obviously και που να δεις και παρακάτω

#305 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 09:57

Μωρε καλη ειναι η beatrice, αλλα μου την σπαει γιατι ειναι ολιγον τι εγωιστρια και ακαρδη.

Διάβασε το VN, εώς το 5ο ep, και ίσως να αλλάξεις γνώμη...
Τέλος πάντων, ξαναέριξα μια ματιά το VN, το πέμπτο επεισόδιο συγκεκριμένα, και μου
φάνηκε ενδιαφέρουσα η φάση που η Virgilia λέει:
Spoiler:

Ή αυτό που λέει ο Battler:
Spoiler:

Επειδή λοιπόν μου κέντρισε το ενδιαφέρον το έψαξα λίγο στο google, και
απ' ότι φαίνεται αναφέρεται σε κάποιο ποίημα του Δάντη όπου ο Virgil τον οδηγεί στην κορυφή του βουνού Πουργκατόριο
εκεί συναντάει την αγαπημένη του(συνονόματη της Beato) και τον οδηγεί στον Παράδεισο.
Ίσως λοιπόν αυτή να ήταν η πηγή έμπνευσης του Ryukishi07 για το Umineko, δυστυχώς
όμως δεν βρήκα κάτι το συγκεκριμένο, αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό, links would be greatly appreciated.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από One Winged Bird: 14 Μάρτιος 2010 - 21:54

Δημοσιευμένη  εικόνα

#306 Enema

Enema

...με μεταλλικο νερο

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2010 - 17:02

Niceeeeee
Το επ5 δεν το εχω δει ακομα, παντως βιργιλια, βεατρικη, κτλ, το πρωτο πραγμα που μου εφεραν στο μυαλο ηταν την κολαση του δαντη
(διαβασα τα σποιλερ και 1) Συγκινηθηκα [μεταξυ μας αυτα], 2) εφυγε ενα βαρος απο πανω μου)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Enema: 15 Μάρτιος 2010 - 20:57
αχ αυτα τα ορθογραφικα....

#307 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2010 - 17:42

Ή αυτό που λέει ο Battler:

Spoiler:

Επειδή λοιπόν μου κέντρισε το ενδιαφέρον το έψαξα λίγο στο google, και
απ' ότι φαίνεται αναφέρεται σε κάποιο ποίημα του Δάντη όπου ο Virgil τον οδηγεί στην κορυφή του βουνού Πουργκατόριο
εκεί συναντάει την αγαπημένη του(συνονόματη της Beato) και τον οδηγεί στον Παράδεισο.
Ίσως λοιπόν αυτή να ήταν η πηγή έμπνευσης του Ryukishi07 για το Umineko, δυστυχώς
όμως δεν βρήκα κάτι το συγκεκριμένο, αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό, links would be greatly appreciated.

http://en.wikipedia.org/wiki/Divine_comedy

Επίσης Πουργκατόριο είναι το Καθαρτήριο.

15fkk04.jpg

#308 d34dp00l

d34dp00l

Σάπιος Χρήστης

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2010 - 23:37

Ρε guys, μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα 1280x720 του anime; :hmmm:
Έχω βρει κάποια από gg, αλλά όχι όλα. To Ep1 ας πούμε ακόμα το ψάχνω. :run:
Καμιά ιδέα; Ή link για το site των gg;:hot:
Spoiler:

"I enter these hallowed halls a conquerer, yesss. Unwilling though I was to follow my namesake's instructions, it has all come down to this: the ultimate risk, for the ultimate prize. A day of reckoning, with those who made us slaves! And now, Optimus Prime, in memory of the Decepticons, for the glory of the Predacons, for the Cybertron that is rightfully ours! I unleash the storm of vengeance—farewell!" - Megatron II (Beast Wars)

#309 kagura

kagura

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 19:03

ειδικα στο ending theme στο μερος πρωτο του τραγουδιου αν προσεξετε φωναζουν"ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑ,ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑ,Σ'ΑΓΑΠΩ"
source:animenewsnetwork
τσεκαρετε το εκει
senza amore la verita non si vede
θυμισου το καλα ... majo wa anata no shi o matte iru dakara:)gambatte ne?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 TifaFFun

TifaFFun

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 18:44

Γεια και χαρά! :hihi2: Μόλις έκανα account στο anime.gr και ήθελα να συζητήσω μία άποψη σχετικά με την πιθανή λύση του Umineko (σημειωτέον, έχω παρακολουθήσει μόνο το anime και σκοπεύω να ξεκινήσω το VN σύντομα, αν και ξέρω λίγο περί
Spoiler:

Anyway, από όταν μπήκανε τα red truths στο παιχνίδι, μου φάνηκε λίγο fishy το όλο θέμα. Η σκέψη μου είναι η εξής :

Spoiler:

#311 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2010 - 18:53

Γεια και χαρά! :hihi2: Μόλις έκανα account στο anime.gr και ήθελα να συζητήσω μία άποψη σχετικά με την πιθανή λύση του Umineko (σημειωτέον, έχω παρακολουθήσει μόνο το anime και σκοπεύω να ξεκινήσω το VN σύντομα, αν και ξέρω λίγο περί

Spoiler:

Anyway, από όταν μπήκανε τα red truths στο παιχνίδι, μου φάνηκε λίγο fishy το όλο θέμα. Η σκέψη μου είναι η εξής :

Spoiler:

Αν δεν έχεις διαβάσει το 5ο ep, ΜΗΝ πατήσεις το spoiler tag!
MAJOR SPOILERS FOR EPISODE 5 AHEAD!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#312 balusama

balusama

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 15:19

Εμένα πάντως μ΄άρεσε το anime όχι τόσο όσο το Manga (Που δεν έχει όλα τα chapters μεταφρασμένα ακόμα εκτός από την πρώτη season). Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να παίξω τα VN's, άρα δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Either way, λατρεύω τις δουλειές του Ryukishi07, οπότε ελπίζω σε 2η season όσο τπτ

P.S. Πιστεύω θα φάω κράξιμο :hot:
P.S.2. Θέλω να παίξω τα VN's :cry5:

#313 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2012 - 20:22

Λοιπόν, λοιπόν.

Τώρα τέλιωσα το anime και έχω μείνει αρκετά απογοητευμένη από το τέλος. Πρέπει να αρχίσω τα vns τα οποία ,άμα καταφέρω να εγκαταστήσω, θα πάρουν φωτιά τώρα το καλοκαίρι.

Έχουμε και λέμε:

Spoiler:

Αρκετά καλή σειρά, με μια μεγαλούτσικη πτώση στο τέλος.

#314 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2012 - 21:20

Λοιπόν, λοιπόν.

Τώρα τέλιωσα το anime και έχω μείνει αρκετά απογοητευμένη από το τέλος. Πρέπει να αρχίσω τα vns τα οποία ,άμα καταφέρω να εγκαταστήσω, θα πάρουν φωτιά τώρα το καλοκαίρι.

Έχουμε και λέμε:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Αρκετά καλή σειρά, με μια μεγαλούτσικη πτώση στο τέλος.

Το οποίο επαναλαμβάνω δεν είναι τέλος, είναι η μέση της σειράς. Παρόλα αυτά ακόμα και αυτό το τέλος το κάναν σαν τα μούτρα τους. Αν θες να δεις κάτι πιο σωστό στο ύφος της σειράς, δες αυτό το βίντεο που είναι fanmade.
Spoiler: ending του anime

phmava.php

#315 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2012 - 23:43

ακομα χειροτερο το fanmade απο το πραγματικο τελος του ανιμε δεν μπορει η beato απο super biatch να γινεται τοσο emo στο τελος και ο battler δηλαδη :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jeffhardy: 02 Ιούνιος 2012 - 23:45