Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Umineko No Naku Koro Ni

• Please log in to reply
327 replies to this topic

#256 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2009 - 20:20

Ωραία. Τώρα πόσος κόσμος θα κρίνει από το anime ότι η σειρά είναι μια βλακεία? Αυτό μόνο με ανησυχεί, κατά τα άλλα σκασίλα μου. Από δω και πέρα μόνο novels.

15fkk04.jpg

#257 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2009 - 21:55

Just tell everyone to read the novels. Και θα ειναι ολοι χαρούμενοι

#258 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 05:21

Just tell everyone to read the novels. Και θα ειναι ολοι χαρούμενοι

Helping to get the message across... thread title edited. :P

Επίσης: tags.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#259 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 06:54

Helping to get the message across... thread title edited. :P

Επίσης: tags.

:hahaha:i loled here
όλα τα περίμενα αλλά το oh desire να γίνει tag. Ε αυτό δεν το περίμενα με τίποτα. 'Aσε που το συγκεκριμένο τραγούδι θα μου δημιουργήσει προβλήματα με την αθλιότητα που το δέρνει.
"σακρεφαισίγκ του γκοοοντ!" :deadga6:

#260 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 07:38

its ''sacrificing a sheep to a god'' actually (παρολο που κανεις δεν ακουει αυτο) Oh desire is Kinzo's trademark from now on. Accept it :P Αν και προσωπικά καθε φορα που εβλεπα τα επ ελεγα Oh Fu*k! SACRIFICE DEEN TO GOD!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 11 Δεκέμβριος 2009 - 07:44

#261 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 08:31

:hahaha:
Κι εγώ που κατέβασα να δω την πρώτη σειρά με σκοπό να δω αυτην στο καπάκι, τι θα κάνω τώρα;:emptyonexg1: Γιατί όποτε κάνουν, ο οποιοσδήποτε, μεταφορά βιβλίου οι 9 στις 10 θα είναι αποτυχία; :erk:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#262 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 10:09

:hahaha:
Κι εγώ που κατέβασα να δω την πρώτη σειρά με σκοπό να δω αυτην στο καπάκι, τι θα κάνω τώρα;:emptyonexg1: Γιατί όποτε κάνουν, ο οποιοσδήποτε, μεταφορά βιβλίου οι 9 στις 10 θα είναι αποτυχία; :erk:

είναι ένα γενικώς αναπάντητο ερώτημα,θα μπορούσα να πώ ισοδύναμο με το πρόβλημα του τετραγωνισμού του κύκλου. Είναι άλυτο

#263 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 10:53

Παιδιά, διαφωνώ τελειως με το νεο τίτλο του τόπικ.
Όχι επειδή τάχα μου θεωρώ το ανιμε αριστούργημα, αλλα γιατί μια αποψη του στυλ "αποφυγε το και διαβασε μόνο τα νόβελς" δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενική. Αυτή η αποψη θα επρεπε να λέγεται κατ ιδίαν, οταν καποιος ερθει και μας ρωτήσει "να το δώ?" Κι αν πιστευουμε ότι δε χρειαζεται, να του πουμε την αποψη μας.
Οχι να δίνουμε απ την πρώτη στιγμη και απο το πρωτο δευτερολεπτο πρωτου καν κανει ο άλλος ενα κλικ την εντυπωση ότι το ανιμε είναι για τον καραγκιόζη.

Αν θεωρούμε ότι τα νόβελς είναι ανώτερα, μπορούμε να το αναπτυξουμε μεσα από συζήτηση στο κυρίως σωμα του τόπικ,(και αυτό κάνουμε άλλωστε τόσο καιρό που υπάρχει το τόπικ) όχι να το φοράμε στο κούτελο.

Δεν ξέρω...μου rorico-φάνηκε και μου κακοφάνηκε να μπει τετοιος τίτλος φορα παρτίδα....

#264 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 15:41

Το μυνημα εληφθει.

qzMHWHd.png

#265 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 16:42

συμφωνω με tomodachi και θεωρω οτι πρεπει να αλλαχτει παλι ο τιτλος πισω στο κανονικο, αμα αρχισουμε να αλλουζε τιτλους σε σειρες και να βαζουμε τις αποψεις μας ( ασχετα αν υπαρχει δικιο απο πισω ) μαυρο φιδι που μας εφαγε.

Αν δε αξιζει θα το δουν απο τα comments μεσα στο thread...

#266 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 16:57

Επίσης πάντως, νομίζω ότι αν κάποιου δεν του αρέσει καθόλου μα καθόλου το anime, δε θα του αρέσει ούτε το novel.

Δηλαδή εντάξει, μπορεί να μην κάνει και πολύ καλή δουλειά η Deen αλλά το adaptation είναι αρκετά πιστό στο novel (πετσοκομμένο βέβαια, αλλα δε δείχνουν άσχετα δικά τους πράματα).

Και επίσης το 3ο arc, που απότι βλέπω είναι το σημείο που ξενερώσανε πολλοί εδώ πέρα, μάλλον είναι το arc με το καλύτερο adaptation so far.

#267 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 17:56

Λάθος. Η σειρά έχει κρατήσει τα βασικά γεγονότα του novel αλλά χάνει σε κάτι πάρα πολύ. Στο novel για κάθε τι που συνέβαινε υπήρχε μια εξήγηση και κάθε γεγονός και μυστήριο αναλυόταν και συζητιόταν σε βάθος. Εδώ αυτές οι σημαντικές συζητήσεις και πληροφορίες έχουν κοπεί, με αποτέλεσμα ένα παράξενο γεγονός που αρχικά είχε τη λογική του εδώ να φαίνεται σαν τρύπα του σεναρίου ή κάτι τυχαίο (π.χ. γιατί οι συγγενείς έχουν παράξενα ονόματα, γιατί φέρεται έτσι η Μαρία, γιατί ήταν έτσι η Ange και η Eva στο τέλος του τρίτου μέρους κτλ κτλ κτλ). Μένουν δηλαδή τα πολύ βασικά, αλλά χάνεται η αφήγηση, η ανάπτυξη χαρακτήρων, η ανάλυση και η προσοχή στη λεπτομέρεια που έδιναν αξία στο αρχικό έργο παρά τα εξωπραγματικά που συνέβαιναν. Δηλαδή στο πως μπορούν να στηρίξουν αυτό που παρουσιάζουν.

Και το Monster ακόμα αν το παρουσίαζαν στο ανιμε με όλες τις εξηγήσεις κομμένες, του κώλου θα ήταν η σειρά.

15fkk04.jpg

#268 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 18:47

No worries ppl, δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει έτσι ο τίτλος, απλά αλλάχτηκε για λίγο εν βρασμώ ψυχής (και για να μπει ο κόσμος στο νόημα :hahaha: )

E5VV38U.jpg

#269 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 21:12

Τέλοσπάντων, δε θα βγάλουμε άκρη, απλά εγώ να σημειώσω ότι οι Higurashi fans, γκρινιάζανε πάλι για το adaptation ότι το πετσοκόψανε (και όντως έτσι είναι), αλλά το anime τελικώς άρεσε σε πολλούς.

Και όταν για το umineko, τα περισσότερα παράπονα είναι ότι η Deen δεν έβαλε τη σωστή μουσική στο σωστό σημείο, ε μάλλον άλλα πιο χοντρά τα κάνουν σωστά :P

Disclaimer: Έχω παίξει μόνο το πρώτο novel και επίσης συχνάζω και στα forum του animesuki οπότε έχω σιχαθεί λίγο το whining :P

#270 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 13:57

είπα κι εγώ να κάτσω να παρακολουθήσω τα specials
Spoiler:

Γενικό συμπέρασμα: Είδα αρκετά