Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Umineko No Naku Koro Ni
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2009 - 20:20
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2009 - 21:55
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 05:21
Helping to get the message across... thread title edited.Just tell everyone to read the novels. Και θα ειναι ολοι χαρούμενοι
Επίσης: tags.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 06:54
Helping to get the message across... thread title edited.
Επίσης: tags.
:hahaha:i loled here
όλα τα περίμενα αλλά το oh desire να γίνει tag. Ε αυτό δεν το περίμενα με τίποτα. 'Aσε που το συγκεκριμένο τραγούδι θα μου δημιουργήσει προβλήματα με την αθλιότητα που το δέρνει.
"σακρεφαισίγκ του γκοοοντ!"
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 07:38
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 11 Δεκέμβριος 2009 - 07:44
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 10:09
Κι εγώ που κατέβασα να δω την πρώτη σειρά με σκοπό να δω αυτην στο καπάκι, τι θα κάνω τώρα;Γιατί όποτε κάνουν, ο οποιοσδήποτε, μεταφορά βιβλίου οι 9 στις 10 θα είναι αποτυχία;
είναι ένα γενικώς αναπάντητο ερώτημα,θα μπορούσα να πώ ισοδύναμο με το πρόβλημα του τετραγωνισμού του κύκλου. Είναι άλυτο
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 10:53
Όχι επειδή τάχα μου θεωρώ το ανιμε αριστούργημα, αλλα γιατί μια αποψη του στυλ "αποφυγε το και διαβασε μόνο τα νόβελς" δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενική. Αυτή η αποψη θα επρεπε να λέγεται κατ ιδίαν, οταν καποιος ερθει και μας ρωτήσει "να το δώ?" Κι αν πιστευουμε ότι δε χρειαζεται, να του πουμε την αποψη μας.
Οχι να δίνουμε απ την πρώτη στιγμη και απο το πρωτο δευτερολεπτο πρωτου καν κανει ο άλλος ενα κλικ την εντυπωση ότι το ανιμε είναι για τον καραγκιόζη.
Αν θεωρούμε ότι τα νόβελς είναι ανώτερα, μπορούμε να το αναπτυξουμε μεσα από συζήτηση στο κυρίως σωμα του τόπικ,(και αυτό κάνουμε άλλωστε τόσο καιρό που υπάρχει το τόπικ) όχι να το φοράμε στο κούτελο.
Δεν ξέρω...μου rorico-φάνηκε και μου κακοφάνηκε να μπει τετοιος τίτλος φορα παρτίδα....
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 15:41
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 16:42
Αν δε αξιζει θα το δουν απο τα comments μεσα στο thread...
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 16:57
Δηλαδή εντάξει, μπορεί να μην κάνει και πολύ καλή δουλειά η Deen αλλά το adaptation είναι αρκετά πιστό στο novel (πετσοκομμένο βέβαια, αλλα δε δείχνουν άσχετα δικά τους πράματα).
Και επίσης το 3ο arc, που απότι βλέπω είναι το σημείο που ξενερώσανε πολλοί εδώ πέρα, μάλλον είναι το arc με το καλύτερο adaptation so far.
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 17:56
Και το Monster ακόμα αν το παρουσίαζαν στο ανιμε με όλες τις εξηγήσεις κομμένες, του κώλου θα ήταν η σειρά.
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 18:47
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 21:12
Και όταν για το umineko, τα περισσότερα παράπονα είναι ότι η Deen δεν έβαλε τη σωστή μουσική στο σωστό σημείο, ε μάλλον άλλα πιο χοντρά τα κάνουν σωστά
Disclaimer: Έχω παίξει μόνο το πρώτο novel και επίσης συχνάζω και στα forum του animesuki οπότε έχω σιχαθεί λίγο το whining
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 13:57
Γενικό συμπέρασμα: Είδα αρκετά