Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dorama Pictures Trivia

• Please log in to reply
601 replies to this topic

#106 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 16:21

Όχι που δεν θα το ήξερες εσύ.:congrats:

Είχα την εντύπωση ότι βάλανε και από άλλες χώρες γι αυτό το είπα.:nosey: Κι εγώ θα προτιμούσα Ιαπωνία βέβαια, γιατί προσωπικά δεν βλέπω σειρές από άλλες ασιατικές χώρες λόγω γλώσσας. Τζάμπα listening.:congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#107 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 23:14

Δεν βλέπω φως. Ο δεξιά που λέγαμε, έχει παίξει σε πάρα πολλές σειρές και ταινίες και θα τον δούμε και εδώ αν και όχι στο πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν διαβάσετε τα ονόματα στο link και δεν δείτε ένα πολύ γνωστό εκτός του πρωταγωνιστή, θα φάω το καπέλο μου παπούτσι μου.:erk:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#108 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 06:49

Sexy voice and Robo? :P

Ε αμα δεν ειναι αυτο... Aπο το συγκεκριμενο 2 επεισόδια είδα και βαρεθηκα. Παντως αν και απιστευτα κουλο, οταν ειδα τη foto λεω "λες να'ναι ο Kenichi? μπαα σιγα..." Τελικα ειμαι genius! :congrats:

#109 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 11:48

Όχι ρε συ.:dazed: Αφού είπα ότι δεν είναι πρωταγωνιστής στο Kamui gaiden. Δεν είναι ο Kenichi. Κοιτάξτε την λίστα των ηθοποιών είπα. http://asianmediawiki.com/Kamui_gaiden
Εκτός αυτού είχα πει, πολύ γνωστός, 8 χρόνια μεγαλύτερος του Jun, στη σειρά υποδύεται τον δικηγόρο και είναι του 2006.

Πάω να φάω το παπούτσι μου τώρα.:stubborn: Πέδιλο ή μπότα; (Ά ρε Τσάρλι...Ήταν οι αρβύλες καλές; )

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#110 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 12:01

Μην το φας άσε! Απαντάω εγώ!
Bengoshi no Kuzu.

Lol! Όντως είχες δώσει πολλά Hints!

#111 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 12:08

λέει η σειρά? έχουμε και μια άλφα συμπάθεια στον άνθρωπο, άμα είναι καλή να την προτιμήσουμε, να την προτιμήσουμε!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#112 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 12:27

Μην το φας άσε! Απαντάω εγώ!
Bengoshi no Kuzu.

Lol! Όντως είχες δώσει πολλά Hints!

Δεν με θέλει...Τελικά είναι της μοίρας μου μόνο εσύ να τα βρίσκεις. Ναι κι εγώ έτσι νομίζω έδωσα πολλά.

Kirenahana, λέει. Αν και δυστυχώς δεν ολοκληρώνεται. Λόγω αυτοτελή χαρακτήρα των επεισοδίων όμως, δεν ενοχλεί αυτό αλλά ήθελα να δω τι θα γίνει τελικά. Κάτι λέει στο τέλος για συνέχεια αλλά μάλλον είναι αστείο. Είναι βασισμένο σε manga btw. Κι εγώ λόγω συμπάθειας την ξεκίνησα, αλλά γενικά είναι καλή σειρά όχι μόνο ο Hideaki, που τον βρήκα πολύ γλυκό στον ρόλο αυτό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#113 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 12:29

yatta! arigato! τώρα ας επλίσουμε να την κάνει κανένας seed στο d.addicts... Και γω το βρήκα αλλά με 7 λεπτά καθυστέρηση, αν και μόνο λόγω hint... Θα προλάβω να απαντήσω άλλη φόρά...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 12:37

さてさて続きは...

Posted Image

Αυτό θα είναι κάπως δύσκολο. Είναι και παλιά σειρά.

#115 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 14:19

Όχι ρε συ.:dazed: Αφού είπα ότι δεν είναι πρωταγωνιστής στο Kamui gaiden. Δεν είναι ο Kenichi. Κοιτάξτε την λίστα των ηθοποιών είπα. http://asianmediawiki.com/Kamui_gaiden
Εκτός αυτού είχα πει, πολύ γνωστός, 8 χρόνια μεγαλύτερος του Jun, στη σειρά υποδύεται τον δικηγόρο και είναι του 2006.

Πάω να φάω το παπούτσι μου τώρα.:stubborn: Πέδιλο ή μπότα; (Ά ρε Τσάρλι...Ήταν οι αρβύλες καλές; )

:hahaha::hahaha::hahaha:
Oπως φανηκε και απο προηγουμενο post μου αρχιζω να αποκτώ ενα θεματάκι με τα "δεν". Δυο συνεχόμενες φορες διάβασα το αντίθετο...

Φταίει αυτή η νέα μέθοδος αναγνωσης που προσπαθω να εφαρμοσω τις τελευταιες μέρες μπας και βγάλω τη μικροβιολογία... Αλλα μάλλον θα μου εχουν ξεφύγει και εκεί ΠΟΛΛΑ δεν... Κλαφτα χαραλαμπε δλδ θα γραψω.

Και μην παραπονιεστε με αυτό το pictures trivia που τα βρισκετε μονο 2-3 ατόμα. Ειναι νέα μοδα και κάποιοι απο εμας κανουμε περισσότερο χρόνο να γίνουμε γνώστες τόσων σειρων. :P Σε 1-2 χρονια ίσως να εχουμε περισσότερο ανταγωνισμο. Αλλα αν παρω παραδειγμα απο αυτα που γινονται στο anime pictures trivia, οταν πας ο καημενος να φτασεις σε ενα Α επιπεδο, παει το παιχνιδι στο επομενο level και ετσι πάντα οι ίδιοι θα τα βρισκουν.:nanana:

#116 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 15:48

:hahaha:
Βασικά μόνο με την εικόνα δεν βρίσκονται. Μόνο αν το έχεις δει. Αυτά που βρήκα, πως τα βρήκα εδώ που τα λέμε; Καλά να είναι η βοήθεια του κοινού και το 50-50.:congrats: Δεν ξέρω και πολλές φάτσες ακόμα όπως και οι περισσότεροι. Γι αυτό σας έβαζα συνθηματικά στις φωτό: ψαλίδια, αρκούδια...Και διάφορα hint τύπου Ηρακλή Πουαρό.:hahaha:

さてさて続きは...

Αυτό πάει για το Bengoshi no Kuzu;:nosey:Άκουσες τίποτα για 2η σεζόν;

Το πρόβλημα με την μυωπία παραμένει: Τι κρατάει τώρα αυτή στο χέρι της; Δεν ξέρω ποια είναι βέβαια, ούτε ο κύριος στο βάθος. Πάντως για να έχει κάνει κρεβάτι τις καρέκλες φαίνεται πως την βγάζουνε καιρό στο δωμάτιο. Ένορκοι είναι;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#117 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 16:01

Love & Peace?

#118 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 16:20

Χμ. Συνδυάζοντας την απάντηση της Yami με την απορία μου "Τι κρατάει στο χέρι αυτή"/"Πολύ καιρό κάθονται εκεί", ας πω:
Psychometrer Eiji;:nosey:(Είναι δεν είναι, ενδιαφέρον φαίνεται πάντως.)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 21:24

Ντιν νταν! Μόλις γύρισα και το βρήκε η Nighteyes! Psychometrer Eiji it is! 2nd season με την Kudo Shizuka! Κρίμα που μόνο η πρώτη σεζόν έχει υπότιτλους!

Οκ συνέχιζεις!
Και όχι το Bengoshi no Kuzu απ΄ότι ξέρω δεν έχει ακουστεί τίποτα για σίκουελ!

#120 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2009 - 02:11

Yami, πάλι εξαιτίας σου το βρήκα. Βρίσκεις τους ηθοποιούς κι εγώ την σειρά. Λοιπόν θα κάναμε καλό team.:congrats:
Posted Image

Προσέξτε τις στάμπες στα ρούχα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα