Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dorama Pictures Trivia
Started By
Glastenen
, Jun 02 2009 15:26
601 replies to this topic
Posted 23 June 2009 - 23:14
Ααχαχαχα! Το ομώνυμο PV επισκιάζει τα πάντα!
Ναι αυτό είναι!
Ναι αυτό είναι!
Posted 24 June 2009 - 01:00
Εξ αποστάσεως και με λίγη μυωπία
μου φέρνει σε Toma αλλά δεν είμαι σίγουρη. Οπότε λέω Voice αν και άσχετη η υπόθεση με dvdάδικο. (Μπορεί μετά το νοσοκομείο να πήγε να αγοράσει καμιά ταινία.
)Δεν μου κολλάει βέβαια και το prison break που νομίζω ότι είναι η 2η σεζόν η οποία βγήκε πρωτύτερα, αλλά στο Voice μου ταίριαξε το χτένισμα του Toma. (Να δεις που τελικά δεν είναι αυτός γι αυτό δεν μου βγαίνουν οι ημερομηνίες.
)

Posted 24 June 2009 - 01:08
*fangirl hawk eyes*Εξ αποστάσεως και με λίγη μυωπία
μου φέρνει σε Toma αλλά δεν είμαι σίγουρη.
どう見ても松本潤ですよ。XD
Posted 24 June 2009 - 01:18
Extra hint: Στο Background παίζει το Hoshi wo Mezashite των NewS! No really! 
I can hear it! *Minna iru kaaaaaai? Hoshi wo Mezashiteeeeee* Yep that's it!

I can hear it! *Minna iru kaaaaaai? Hoshi wo Mezashiteeeeee* Yep that's it!
Posted 24 June 2009 - 02:16
Εμενα γιατι το αετησιο ματι μου επιασε κατευθειαν Τζουν και οχι Τομα; Τσκ τσκ χειροτερευω

Spoiler:
Posted 24 June 2009 - 09:21
Ρε, δεν εκανες λαθος! Ο Jun είναι! Ο_ο Και εγω το ίδιο καταλαβα(και λεω η κακομοιρα, να και ένα που ξέρω επιτελους, αν και δεν μου πηγε το bambino στο μυαλο
)
Oταν ομως ειδα Toma αμφεβαλα για τον εαυτο μου και λεω "ε, ηταν το πρωτο drama που είδα, μαλλον δεν τον προσεξα τον Toma". Και παω και κοιταω στο dramawiki και το παιδί δεν εχει καμια σχεση με το bambino.

Oταν ομως ειδα Toma αμφεβαλα για τον εαυτο μου και λεω "ε, ηταν το πρωτο drama που είδα, μαλλον δεν τον προσεξα τον Toma". Και παω και κοιταω στο dramawiki και το παιδί δεν εχει καμια σχεση με το bambino.
Posted 24 June 2009 - 11:16
ερώτηση: βάζουμε μόνο ιαπωνικές σειρές ή και ταιβανέζικες-κινέζικες-κορεάτικες?
αν βάζουμε κι απ'τ'άλλα, μήπως είναι το Romantic Princess -χωρίς να μαι και σίγουρη, αφού στα μισά σιριαλ φοράνε κάποια στιγμή μια στολή αρκουδάκι/σκυλάκι-? αν είπα τραγική πατάτα, please ignore...
αν βάζουμε κι απ'τ'άλλα, μήπως είναι το Romantic Princess -χωρίς να μαι και σίγουρη, αφού στα μισά σιριαλ φοράνε κάποια στιγμή μια στολή αρκουδάκι/σκυλάκι-? αν είπα τραγική πατάτα, please ignore...
Posted 24 June 2009 - 12:36
Ναι ρε παιδιά ο Jun είναι. Το είπε η Yami ότι μάλλον είναι αυτός (Στα Ιαπωνικά, αλλά έκανα αποκωδικοποίηση: Καλά να είναι η μετάφραση του google.
Και η a2a βοήθησε λέγοντας για το τραγούδι, το οποίο λογικό ήταν να διαφημίστηκε στην σειρά την χρονιά που βγήκε οπότε κατέληξα στο bambino.) οπότε παράτησα τον Toma και έκανα στροφή 360 μοιρών στην αναζήτηση της σειράς.
Kirenahana, ναι, μπορούμε να βάλουμε γενικά ασιατικές σειρές, αλλά αυτή που έβαλα είναι ιαπωνική. Το αρκούδι κάνει βόλτες σε ανύποπτους χρόνους σε κάθε επεισόδιο της σειράς(Το έχω ξανα αναφέρει σε άλλο thread. Κανείς δε με διαβάζει.
) και αυτός που κάθεται από δεξιά είναι 8 χρόνια μεγαλύτερος από τον Jun(Μια που μιλάμε γι αυτόν) και στην σειρά υποδύεται τον δικηγόρο. Έγινε το 2006.

Kirenahana, ναι, μπορούμε να βάλουμε γενικά ασιατικές σειρές, αλλά αυτή που έβαλα είναι ιαπωνική. Το αρκούδι κάνει βόλτες σε ανύποπτους χρόνους σε κάθε επεισόδιο της σειράς(Το έχω ξανα αναφέρει σε άλλο thread. Κανείς δε με διαβάζει.

Posted 24 June 2009 - 14:59
Εγώ το έχω βρει αλλά δεν το λέω. Κωμωδία είναι και με πολύ γνωστούς ηθοποιούς μάλιστα.
Αν πάντως βάλουμε στο παιχνίδι και άλλες ασιατικές σειρές δε θα γίνει υπερβολικό; Ειδικά οι κορεάτικες που μοιάζουν μεταξύ τους. Προτείνω να μείνουμε στις ιαπωνικές. Αλλά αν κάποιος θέλει ας βάλει και σειρά άλλης εθνικότητας.
Αν πάντως βάλουμε στο παιχνίδι και άλλες ασιατικές σειρές δε θα γίνει υπερβολικό; Ειδικά οι κορεάτικες που μοιάζουν μεταξύ τους. Προτείνω να μείνουμε στις ιαπωνικές. Αλλά αν κάποιος θέλει ας βάλει και σειρά άλλης εθνικότητας.