Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dorama Pictures Trivia
Started By
Glastenen
, Jun 02 2009 15:26
601 replies to this topic
Posted 23 June 2009 - 15:30
Άντε να απαντήσω εγώ: Byakuyakou
Πρέπει να διαβάσω το βιβλίο σε κάποια φάση. :P
Πρέπει να διαβάσω το βιβλίο σε κάποια φάση. :P
Posted 23 June 2009 - 16:04
Ελεγα μπας και το έβρισκε κανάς άλλος! Όντως αυτή η σειρά με είχε κάνει καρδιακιά. Την αγάπησα όσο λίγες. Γι αυτό αγόρασα και το βιβλίο αλλά έχω διαβάσει μόνο μια σελίδα (too many kanji letters) .
Οκ πάμε σε κάτι γελοιωδώς εύκολο τώρα αλλά αυτό το screencap το λατρεύω υπερβολικά! Έκανα kyaaa όταν είδα τη σκηνή.

Περιμένω κάποια που με ξέρει πολύ καλά να απαντήσει! XDDD
Οκ πάμε σε κάτι γελοιωδώς εύκολο τώρα αλλά αυτό το screencap το λατρεύω υπερβολικά! Έκανα kyaaa όταν είδα τη σκηνή.

Περιμένω κάποια που με ξέρει πολύ καλά να απαντήσει! XDDD
Posted 23 June 2009 - 17:25
Hissatsu shigotonin!
Γιεεε! Βρηκα ενα και εγω!!
Γιεεε! Βρηκα ενα και εγω!!
Posted 23 June 2009 - 17:37
Yep yep! Άντε βρήκες και συ ένα! Απλά καιγόμουν να το βάλω! Όταν ο Mabo φίλησε τον άντρα της ζωής μου έγινα πουρές χαχαχα! Do go on! ^_^
Posted 23 June 2009 - 20:38
Χαχαχα! Καταλαβαίνω. Και εγώ το ίδιο θα είχα πάθει!
Λοιπόν, βάζω κάτι εύκολο!
Λοιπόν, βάζω κάτι εύκολο!

Posted 23 June 2009 - 20:49
mr.brain

Posted 23 June 2009 - 20:53
hai hai!
Δικό σου!
Δικό σου!
Posted 23 June 2009 - 21:41
ενα στα γρηγορα coz I can't be around much~ don't expect confirmation,just go on if you know it 

Posted 23 June 2009 - 21:42
Majo Saiban!
Βάζω σε λίγο εικόνα
Βάζω σε λίγο εικόνα
Posted 23 June 2009 - 22:07
Ok! Got it!

Posted 23 June 2009 - 22:43
stand up?
Spoiler:
Posted 23 June 2009 - 22:45
Oχι.
Για να βοηθησω, ειναι απο την προηγουμενη σαιζον.
Για να βοηθησω, ειναι απο την προηγουμενη σαιζον.