Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dorama Pictures Trivia
Started By
Glastenen
, Jun 02 2009 15:26
601 replies to this topic
Posted 29 July 2009 - 01:42
Τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό;
Δεν ήθελα να το συνεχίσω πάλι εγώ, αλλά πως να αντισταθώ που το είδα και πρόσφατα; Είναι και ο Kaname φάτσα φόρα...
YAOH
μα γι'αυτο ακριβως το εβαλα γιατι ειναι αδυνατον να αντισταθει κανεις και να μην απαντησει!

κι εγω το βλεπω τωρα τελευταια... ειναι καλο, ειναι τιγκα στους hosts και εχει Kitamura Kazuki in animal print suits (για να μην πω για το lipgloss-γυαλιστκο βερνικι πατωματος) αλλα για καποιο ανεξιχνιαστο λογο με ζοριζει να το τελειωσω... :/ wtf self?

and btw ειμαι η μονη που θεωρει τον τιτλο υπερβολικα cheesy? :pp
next one is yours:ureshii:
Posted 29 July 2009 - 01:50
Golden Bowl
Posted 29 July 2009 - 02:46
since i'm kinda out of series (μαλλον φταιει που εχω να κατεβασω completed σειρα 6-7 μηνες τωρα) :\
ahem...feel free to put sth ;.;
ahem...feel free to put sth ;.;
Posted 29 July 2009 - 12:19
Ok then το συνεχίζω εγώ:

Το θεωρώ δύσκολο προσωπικά. Για να δούμε...

Το θεωρώ δύσκολο προσωπικά. Για να δούμε...
Posted 29 July 2009 - 18:24
ζήτω που καήκαμε δηλαδή? Άμα και συ το θεωρείς δύσκολο...
Posted 29 July 2009 - 21:29
In a way... Για μένα εύκολο είναι, άντε και για 1-2 άλλους. Βασικά αν ξέρεις τι μου αρέσει σε σειρά μπορείς να μαντέψεις. Αν δυσκολευτείτε θα βάλω και άλλο screencap. Θέλω ακριβή τίτλο της σειράς!
Posted 29 July 2009 - 22:02
Όχι όχι πρόκειται για σειρά διαφορετικού είδους την οποία άντε να έχουν δει 5-6 άτομα στην Ελλάδα. Και ακόμα λιγότεροι να έχουν το κόλλημα που έχω εγώ. Πρακτικά το έδωσα... Λέμε τώρα! XD
Posted 29 July 2009 - 22:14
Κανά Kamen Rider θα ναι

Posted 29 July 2009 - 22:36
σωστά τα κάμεν ραιντερ μονο εκείνη τα βλέπει..
αλλά είανι πάρα πολλά για να μπουν σε τρίβια.
αλλά είανι πάρα πολλά για να μπουν σε τρίβια.
Posted 29 July 2009 - 22:47
Χμ...Κι εγώ υπέθεσα τίποτα με yakuza. Δεν σε ξέρω αρκετά καλά.
Αν είναι Kamen raider μου φαίνεται περίεργο που δεν τα βλέπει κόσμος. Μεχρι κι εγώ η άσχετη το έχω ακουστά. Άσε που το είδος μου θυμίζει power rangers που πριν καμιά δεκαετία το έβλεπαν όλα τα πιτσιρίκια. Οπότε λογικό να τους έμεινε κάτι. Τεσπα, είπαμε άσχετη.
Ας ακολουθήσω την διαίσθηση σας λοιπόν. Kamen Rider Agito;
Ο λόγος οι οθόνες στις φωτό(Ωραίο κριτήριο
). Μου κάθεται σαν καλό έτος το 2002 για να μπει κάτι σε flat και σε αυτό το μέγεθος, σε Ιαπωνική σειρά. (Η ηλεκτρονικός αποφάνθηκε.
)

Αν είναι Kamen raider μου φαίνεται περίεργο που δεν τα βλέπει κόσμος. Μεχρι κι εγώ η άσχετη το έχω ακουστά. Άσε που το είδος μου θυμίζει power rangers που πριν καμιά δεκαετία το έβλεπαν όλα τα πιτσιρίκια. Οπότε λογικό να τους έμεινε κάτι. Τεσπα, είπαμε άσχετη.
Ας ακολουθήσω την διαίσθηση σας λοιπόν. Kamen Rider Agito;
Ο λόγος οι οθόνες στις φωτό(Ωραίο κριτήριο

Posted 29 July 2009 - 22:50
βασικα δεν εχει νοημα να δεις kamen rider... είναι σαν να βλέπει power rangers.. Nομίζω..
αλλά τώρα που λες μπορεί και να είναι yakuza lol
αλλά τώρα που λες μπορεί και να είναι yakuza lol