Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 8 Ψήφοι

Anime Pictures Trivia

• Please log in to reply
13430 replies to this topic

#4981 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 21:31

ok wtf κοιταω εδω και ωωωωωρες τις εικονες που εχετε ποσταρει στο παρελθον και βλεπω κυριως βυζια βυζια βυζια ρογες panties εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμ γκουχουγκουχου μα τοσο πολυ σας εφαγε η

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4982 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 21:47

Spoiler:

Όχι δεν σας αφήνουμε.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4983 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 21:56

ναι μίλησε και ο jiraiya...
Κατι μας είπες...

#4984 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 22:50

Η αληθεια ειναι οτι αυτες τις εικονες τις βρισκουνε οσοι ασχολουνται με τετοιου ειδους anime και εκεινοι με τη σειρα τους βαζουν κατι παρομοιο ,ετσι οι "ακαταλληλες" εικονες συνεχιζονται χωρις σταματημο.

#4985 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 22:57

τα παραπονα σας στα αναλογα threads παρακαλω.
και συμφωνω με τον ero-senin, γτ ετυχε τις τελευταιες μερες να διαπιστωσω με τα ματια μου τι βλεπετε και διαβαζετε.
να ξερετε οτι δεν εχουμε πιασει το δικο σας επιπεδο ακομη, γιατι δεν ποσταρουμε εικονες και δνε συζηταμε εδω μεσα Doujinshi.
οποτε, αντε στους βελγους να δειτε αν ερχομαι

τελος, αν μας ζητανε στο anime recommendations hentai, δεν ειναι δικο μας το φταιξιμο που δεν το κανουν στο σωστο thread.
εχετε το δικαιωμα να παραπονεθειτε στο καταλληλο thread.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#4986 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 23:34

Melkor, δεν θες να καταλάβεις.
Εμείς δεν βάζουμε βρακιά και κώλους εδώ μέσα(στο anime trivia εννοώ) και λέμε "Α αυτός ο πισινός κάτι μου θυμίζει, το έχω δει το anime αυτό." Δηλαδή πόσο δίκαιο είναι αυτό; Όπως είπα:

Αν είχαμε ecchi για γυναίκες και ποστάραμε συνέχεια, εσύ πως θα ένιωθες;

Όπως επίσης για yaoi σε άσχετα μέρη, που σε σχέση με αυτά που βλέπετε εσείς τα yaoi είναι εντελώς "παιδικά". Για yaoi τα λέμε στα yaoi thread. Και έχε στο νου σου ότι αν κάποιες το παρακάνουν σε κάποια thread, το κάνουν κατα 99% από αντίδραση σ' αυτό που εσείς ξεκινήσατε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 28 Ιούλιος 2009 - 23:39

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4987 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 00:11

Melkor, δεν θες να καταλάβεις.
Εμείς δεν βάζουμε βρακιά και κώλους εδώ μέσα(στο anime trivia εννοώ) και λέμε "Α αυτός ο πισινός κάτι μου θυμίζει, το έχω δει το anime αυτό." Δηλαδή πόσο δίκαιο είναι αυτό; Όπως είπα:Όπως επίσης για yaoi σε άσχετα μέρη, που σε σχέση με αυτά που βλέπετε εσείς τα yaoi είναι εντελώς "παιδικά". Για yaoi τα λέμε στα yaoi thread. Και έχε στο νου σου ότι αν κάποιες το παρακάνουν σε κάποια thread, το κάνουν κατα 99% από αντίδραση σ' αυτό που εσείς ξεκινήσατε.

δεν σας ειπα εγω να μην βαζετε yaoi εικονες εδω μεσα. οποτε τα παραπονα σας σε αυτον που το εκανε.
επιπλεον εγω δεν πηγα να παραπονεθω πουθενα οτι εσεις ασχολειστε με yaoi. εσεις παραπονιεστε συνεχεια οτι ασχολουμαστε με κωλους και βρακια. το καταλαβαινω οτι αισθανεστε πνιγμενες γτ ειμαστε πλειοψηφια οποτε παει αναλογικα η συχνοτητα τετοιων ποστς.
λυπαμαι αλλα θα σε στεναχωρεσω. DEAL WITH IT.
δεν θα καταπιεστω εγω για να μην αισθανεστε εσεις πνιγμενες, οπως δεν βλεπω και εσας να καταπιεζεστε.
αλλα μην στεναχωριεστε. μια και ειδα το περιεχομενο αυτων με τα οποια ασχολειστε, καταλαβα οτι δνε υπαρχει κανενα προβλημα με ενα doujinshi thread. δεν θα το κανω τωρα γτ δεν εχω το υλικο ( εκτος και αν εχει ο Saito την καλοσυνη και το αναλαβει αυτος). αν αυριο δν εχει φτιαχτει το πισι, απο βδομαδα.
stay tuned, για να εχετε πραγματικα λογο να παραπονιεστε.

αλλα ειλικρινα δεν προκειται να κατσω να σε πεισω. κυριως γιατι δεν καθομαι στο πισι μου και δεν θα μπορεσω να αντιμετωπισω στα ισια τον ιερο πολεμο που θα κυρηξουν τα οριγισμενα και πεινασμενα fangirls.
κατα δευτερον, εχω καλυτερες δουλειες να κανω απο το να προσπαθω να σου αποδειξω γιατι απο την δικια μου οπτικη τουλαχιστον ειναι ελαφρως πιο υγειες οι αντρες να βλεπουν 2D ετεροφυλοφιλικα "μπιφτεκωματα" ( οπως εμαθα οτι ειναι η ορολογια) απο τα 2D ομοφυλοφιλικα που βλεπουν οι γυναικες
τελος, μαντεψε! δν εχει κανενα νοημα. οσον αφορα εμενα, μπορειτε να βλεπετε οτι θελετε. αλλα σταματηστε να με πρηζετε για αυτα που βλεπω εγω.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#4988 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 00:25

Ο καθενας εχει τα γουστα του και τις προτιμησεις του. Στα αντιστοιχα threads μπορουν να γραφουν οτι θελουν και οι μεν και οι δε. Δεν καταλαβαινω το προβλημα σας. Τωρα αν εχει φαει καποιον η αγαμια το ξερει μονο ο ιδιος. Το να ποσταρεις βυζια και κωλους δεν λεει κατι. Στα "κοινα" threads οπως εγω δεν θα θελα να βλεπω yaoi ετσι κι οι κοπελες μπορει να μην γουσταρουν να βλεπουν βυζια απο δω κι απο κει (οχι οτι ειναι ακριβως το ιδιο). Δεν θα πω προσωπικα σε καποιον να μην ποσταρει κατι τετοιο (εκτος αν ειναι explicit) απλα καλο θα ηταν να υπαρχει μετρο που υπαρχει απ'οσο εχω δει.
Η αληθεια ειναι παντως πως (παροτι δεν υπαρχει καποιος κανονας ωστε να μην γινεται) στο παρον thread η πλειοψηφια εικονων ειναι απο ecchi. Κι οχι τπτ αλλο εμεις που δεν τα ξερουμε δεν μπορουμε να βρουμε ποτε τπτ :P
Τεσπα καλο θα ηταν να υπαρχει ενας "ατυπος" κανονας ωστε να μην πεφτουν συνεχομενες εικονες απο το ιδιο ειδος γιατι κατανταει κουραστικο. Προσωπικη αποψη παντα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από batigoal9: 29 Ιούλιος 2009 - 00:34

#4989 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 00:32

δεν σας ειπα εγω να μην βαζετε yaoi εικονες εδω μεσα. οποτε τα παραπονα σας σε αυτον που το εκανε.
επιπλεον εγω δεν πηγα να παραπονεθω πουθενα οτι εσεις ασχολειστε με yaoi. εσεις παραπονιεστε συνεχεια οτι ασχολουμαστε με κωλους και βρακια. το καταλαβαινω οτι αισθανεστε πνιγμενες γτ ειμαστε πλειοψηφια οποτε παει αναλογικα η συχνοτητα τετοιων ποστς.
λυπαμαι αλλα θα σε στεναχωρεσω. DEAL WITH IT.
δεν θα καταπιεστω εγω για να μην αισθανεστε εσεις πνιγμενες, οπως δεν βλεπω και εσας να καταπιεζεστε.
αλλα μην στεναχωριεστε. μια και ειδα το περιεχομενο αυτων με τα οποια ασχολειστε, καταλαβα οτι δνε υπαρχει κανενα προβλημα με ενα doujinshi thread. δεν θα το κανω τωρα γτ δεν εχω το υλικο ( εκτος και αν εχει ο Saito την καλοσυνη και το αναλαβει αυτος). αν αυριο δν εχει φτιαχτει το πισι, απο βδομαδα.
stay tuned, για να εχετε πραγματικα λογο να παραπονιεστε.

αλλα ειλικρινα δεν προκειται να κατσω να σε πεισω. κυριως γιατι δεν καθομαι στο πισι μου και δεν θα μπορεσω να αντιμετωπισω στα ισια τον ιερο πολεμο που θα κυρηξουν τα οριγισμενα και πεινασμενα fangirls.
κατα δευτερον, εχω καλυτερες δουλειες να κανω απο το να προσπαθω να σου αποδειξω γιατι απο την δικια μου οπτικη τουλαχιστον ειναι ελαφρως πιο υγειες οι αντρες να βλεπουν 2D ετεροφυλοφιλικα "μπιφτεκωματα" ( οπως εμαθα οτι ειναι η ορολογια) απο τα 2D ομοφυλοφιλικα που βλεπουν οι γυναικες
τελος, μαντεψε! δν εχει κανενα νοημα. οσον αφορα εμενα, μπορειτε να βλεπετε οτι θελετε. αλλα σταματηστε να με πρηζετε για αυτα που βλεπω εγω.

Δεν καταλαβαίνω προς τι η οργή Κυρίου. :nosey:

Το πρόβλημα είναι κυρίως γι αυτό το thread. Τι μου ανακατεύεις άλλα; Και ποσώς με ενδιαφέρει τι θα δεις εσύ. Το ότι για να βρούμε μία pic εδώ μέσα θα πρέπει να γίνουμε η εγκυκλοπαίδεια του ecchi, με ενδιαφέρει. Και να κάνεις doujinshi: με γεια σου και χαρά σου. Το ότι δεν ποστάρουν γυναίκες συχνά σ' αυτό το thread δεν έχει σχέση με το πόσες είμαστε αλλά με τις pic που επιλεγετε και βάζετε 8 στις 10 φορές. Το αν θα βάλουμε yaoi εδώ, επίσης δεν είναι το πρόβλημα. Προσωπικά είμαι κατά του να μπουν yaoi εδώ όπως και ecchi, γιατί αποκλείουν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

Όσων αφορά τα υπόλοιπα να πω συνοπτικά, γιατί το παραχέσαμε με τα off topic, ότι εγώ δεν έθιξα τα γούστα κανενός και δεν αναφέρθηκα σε φυσιολογικά και μη. Αφού όμως το αναφέρεις, αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό να φτιάχνεται κάποιος με hentai με βιασμούς και εξαναγκασμούς παρθένων εφήβων(Είδα πρόσφατα το Immoral sisters το οποίο πρότεινες εσύ btw), εγώ πάλι θεωρώ πιο φυσιολογικά τα ομοφυλικά "μπιφτεκωματα" όπως λες.

Επειδή όμως δεν ξεκίνησα εγώ προσωπική επίθεση, ειδικά για τα γούστα των άλλων, το κόβω εδώ. Για περαιτέρω όποιος θέλει pm me.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4990 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 03:36

Kατά πρώτο λόγο είναι πραγματικά θλιβερό το ότι κάποιοι δεν μπορούν να διατυπώσουν ένα παράπονο, επιχείρημα χωρίς να περάσουν σε προσωπική επίθεση, προσβολή άλλων. Συγχαρητήριαλληπητήρια πραγματικά και στο ποστ που ξεκίνήσε την συζήτηση και σε πολλά από αυτά που την συνεχισαν...

Κατά δεύτερο λόγο δεν ήξερα ότι η ύπαρξη συγκεκριμένων thread είναι ενδεικτικό του κατά πόσο κάποιος περνάει φάση σεξουαλικής στέρησης. Last time I checked ανάλογα thread υπάρχουν ΚΑΙ για τα δύο φύλα οπότε ή αυτό δεν είναι κριτήριο, ή στην συγκεκριμένη περίπτωση είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. In any case invalid arguement is invalid.

Κατά τρίτο λόγο για να διευκρινήσω κάτι που ειπώθηκε πιο πάνω, τα yaoi/hentai/yuri έχουν αποκλειστεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι με την λογική του ότι λόγω ακαταλληλότητας αποκλείουν ομάδες (τις μικρότερες ηλικίες συγκεκριμένα) του forum από το να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Παραμένει όμως γεγονός ότι και τα ecchi αν και επιτρεπόμενα αποκλείουν τις περισσότερες φορές το γυναικείο κοινό από το παιχνίδι για μεγάλα διαστήματα. Πιστεύω το να υπάρξει λίγη κατανόηση, και το να μην γίνονται ecchi μαραθώνιοι κάθε τρείς και λίγο δεν είναι κάτι το υπερβολικό να ζητήσει κανείς. Μπορείτε βέβαια να το αγνοήσετε καθότι είναι περίπτωση ανάλογη του να ζητήσει κάποιος από τον γείτονά του να μην έχει την μουσική στο τέρμα σε ώρα που δεν είναι κοινής ησυχίας.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλώ να μην επαναληφθεί τέτοια συζήτηση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 29 Ιούλιος 2009 - 05:50

#4991 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 11:50

τα παραπονα σας στα αναλογα threads παρακαλω.
και συμφωνω με τον ero-senin, γτ ετυχε τις τελευταιες μερες να διαπιστωσω με τα ματια μου τι βλεπετε και διαβαζετε.
να ξερετε οτι δεν εχουμε πιασει το δικο σας επιπεδο ακομη, γιατι δεν ποσταρουμε εικονες και δνε συζηταμε εδω μεσα Doujinshi.
οποτε, αντε στους βελγους να δειτε αν ερχομαι

τελος, αν μας ζητανε στο anime recommendations hentai, δεν ειναι δικο μας το φταιξιμο που δεν το κανουν στο σωστο thread.
εχετε το δικαιωμα να παραπονεθειτε στο καταλληλο thread.

πολυ δηθεν το παιζεις εσυ.......θα εισαι το victim no2 μετα τον σερεστρουμ so look out
και δν παραπονεθηκε σε σενα αλλα φγενικα οποτε ξεκολλα
κι αμα δν θεσ να νιωθεις καταπιεσμενος δες ενα χενται 10 χενται οσα τραβα ψυχη σου και χυσε να τελειωνεις
και κατι γενικο οκ ποσταρετε τα βυζακια σας και κωλαρακια αλλα τουλαχιστον βαζετε σποιλερ ταγκ να εχουμε τουλαχιστον τη δυνατοτητα να μην τα δουμε αν δν θελουμε

βασικα το υγειες ειναι να βρεις μια κοπελα και να τη μπιφτεκωσεις ...οταν περνας τα 18 τουλαχιστον ειναι καιρος να αποκτησεις ζωη και οχι να τη βρισκεις σε μια οθονη αλλα οκ επηδη οοοολοι το κανουν δν θα κατσω εγω να βαλω μυαλο στους αντρες απλα σας λεω πως ειναι προσβλητικο γκαι εχω 1002 λογους αμα θελετε βυζια να τα βλεπετε ελεος κι εγω εχω δει χενται αλλα δν κανω ετσι
κΑΙ ΟΧΙ δν την εχω δει φορουμ τρολλ θα προτιμουσα οτι εγραψα να το στελνα σε πμ αλλα βαριεμαι απλα να το κανω
παντως αποτι βλεπω αρκετες κοπελες νιωθουν καπως οταν βλεπουν αυτες τις εικονες ααααααραααα δν τα βγαζω απτο μυαλο μου
και btw dear ιριστελλα εγω απλα εκανα μια παρατηρηση οκ δν το συνεχιζω
ευχαριστω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4992 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 11:58

20% warning στην δεσποινίδα γιατί συνεχίζει να flammarei να βγαίνει off topic και να γίνεται προσβλητικότατη ενώ έγινε ήδη σύσταση για ψυχραιμία.

Όποιος συνεχίσει θα φιλοδωρηθεί ανάλογα.

Lucy Nyu με τέτοιο τόνο και εκφράσεις χάνεις το δίκιο που ενδεχομένως έχεις. Μπορούσες να πεις ακριβώς το ίδιο πράγμα πολύ ευγενικότερα.

EDIT. Το anime pic trivia δεν είναι ο καταλληλότερος χώρος για τέτοιου είδους διαφωνίες. Αν εξακολουθείτε να έχετε ένσταση υπάρχει και το γκρινιάζω άρα υπάρχω Τι με ενοχλει σε αυτό το forum. Αν πάλι το θέμα έχει γίνει προσωπικό για κάποιους pms vms is the solution to your problem.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 29 Ιούλιος 2009 - 12:14

#4993 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 12:04

Στη ψιλοτύχη Gintama? Το έχω δει είμαι σίγουρος, αλλά η εικόνα δε βοηθάει και πολύ, δε μπορώ να θυμηθώ...

[επίσης για κάποιο λόγo νιώθω off-topic... :P ]

#4994 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 12:13

Τσου. Επειδή είναι όντως δύσκολη εικόνα από πολύ γνωστό και εύκολο anime, ορίστε άλλη μια κι όποιος προλάβει:P

Posted Image

#4995 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 12:15

hajime no ippo?

xbJ3b2w.jpeg