ok wtf κοιταω εδω και ωωωωωρες τις εικονες που εχετε ποσταρει στο παρελθον και βλεπω κυριως βυζια βυζια βυζια ρογες panties εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμ γκουχουγκουχου μα τοσο πολυ σας εφαγε η
Spoiler:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Anime Pictures Trivia
Posted 28 July 2009 - 21:31

Posted 28 July 2009 - 21:56
Κατι μας είπες...
Posted 28 July 2009 - 22:50
Posted 28 July 2009 - 22:57
και συμφωνω με τον ero-senin, γτ ετυχε τις τελευταιες μερες να διαπιστωσω με τα ματια μου τι βλεπετε και διαβαζετε.
να ξερετε οτι δεν εχουμε πιασει το δικο σας επιπεδο ακομη, γιατι δεν ποσταρουμε εικονες και δνε συζηταμε εδω μεσα Doujinshi.
οποτε, αντε στους βελγους να δειτε αν ερχομαι
τελος, αν μας ζητανε στο anime recommendations hentai, δεν ειναι δικο μας το φταιξιμο που δεν το κανουν στο σωστο thread.
εχετε το δικαιωμα να παραπονεθειτε στο καταλληλο thread.
Posted 28 July 2009 - 23:34
Εμείς δεν βάζουμε βρακιά και κώλους εδώ μέσα(στο anime trivia εννοώ) και λέμε "Α αυτός ο πισινός κάτι μου θυμίζει, το έχω δει το anime αυτό." Δηλαδή πόσο δίκαιο είναι αυτό; Όπως είπα:
Όπως επίσης για yaoi σε άσχετα μέρη, που σε σχέση με αυτά που βλέπετε εσείς τα yaoi είναι εντελώς "παιδικά". Για yaoi τα λέμε στα yaoi thread. Και έχε στο νου σου ότι αν κάποιες το παρακάνουν σε κάποια thread, το κάνουν κατα 99% από αντίδραση σ' αυτό που εσείς ξεκινήσατε.Αν είχαμε ecchi για γυναίκες και ποστάραμε συνέχεια, εσύ πως θα ένιωθες;
Edited by Nighteyes, 28 July 2009 - 23:39.
Posted 29 July 2009 - 00:11
δεν σας ειπα εγω να μην βαζετε yaoi εικονες εδω μεσα. οποτε τα παραπονα σας σε αυτον που το εκανε.Melkor, δεν θες να καταλάβεις.
Εμείς δεν βάζουμε βρακιά και κώλους εδώ μέσα(στο anime trivia εννοώ) και λέμε "Α αυτός ο πισινός κάτι μου θυμίζει, το έχω δει το anime αυτό." Δηλαδή πόσο δίκαιο είναι αυτό; Όπως είπα:Όπως επίσης για yaoi σε άσχετα μέρη, που σε σχέση με αυτά που βλέπετε εσείς τα yaoi είναι εντελώς "παιδικά". Για yaoi τα λέμε στα yaoi thread. Και έχε στο νου σου ότι αν κάποιες το παρακάνουν σε κάποια thread, το κάνουν κατα 99% από αντίδραση σ' αυτό που εσείς ξεκινήσατε.
επιπλεον εγω δεν πηγα να παραπονεθω πουθενα οτι εσεις ασχολειστε με yaoi. εσεις παραπονιεστε συνεχεια οτι ασχολουμαστε με κωλους και βρακια. το καταλαβαινω οτι αισθανεστε πνιγμενες γτ ειμαστε πλειοψηφια οποτε παει αναλογικα η συχνοτητα τετοιων ποστς.
λυπαμαι αλλα θα σε στεναχωρεσω. DEAL WITH IT.
δεν θα καταπιεστω εγω για να μην αισθανεστε εσεις πνιγμενες, οπως δεν βλεπω και εσας να καταπιεζεστε.
αλλα μην στεναχωριεστε. μια και ειδα το περιεχομενο αυτων με τα οποια ασχολειστε, καταλαβα οτι δνε υπαρχει κανενα προβλημα με ενα doujinshi thread. δεν θα το κανω τωρα γτ δεν εχω το υλικο ( εκτος και αν εχει ο Saito την καλοσυνη και το αναλαβει αυτος). αν αυριο δν εχει φτιαχτει το πισι, απο βδομαδα.
stay tuned, για να εχετε πραγματικα λογο να παραπονιεστε.
αλλα ειλικρινα δεν προκειται να κατσω να σε πεισω. κυριως γιατι δεν καθομαι στο πισι μου και δεν θα μπορεσω να αντιμετωπισω στα ισια τον ιερο πολεμο που θα κυρηξουν τα οριγισμενα και πεινασμενα fangirls.
κατα δευτερον, εχω καλυτερες δουλειες να κανω απο το να προσπαθω να σου αποδειξω γιατι απο την δικια μου οπτικη τουλαχιστον ειναι ελαφρως πιο υγειες οι αντρες να βλεπουν 2D ετεροφυλοφιλικα "μπιφτεκωματα" ( οπως εμαθα οτι ειναι η ορολογια) απο τα 2D ομοφυλοφιλικα που βλεπουν οι γυναικες
τελος, μαντεψε! δν εχει κανενα νοημα. οσον αφορα εμενα, μπορειτε να βλεπετε οτι θελετε. αλλα σταματηστε να με πρηζετε για αυτα που βλεπω εγω.
Posted 29 July 2009 - 00:25
Η αληθεια ειναι παντως πως (παροτι δεν υπαρχει καποιος κανονας ωστε να μην γινεται) στο παρον thread η πλειοψηφια εικονων ειναι απο ecchi. Κι οχι τπτ αλλο εμεις που δεν τα ξερουμε δεν μπορουμε να βρουμε ποτε τπτ
Τεσπα καλο θα ηταν να υπαρχει ενας "ατυπος" κανονας ωστε να μην πεφτουν συνεχομενες εικονες απο το ιδιο ειδος γιατι κατανταει κουραστικο. Προσωπικη αποψη παντα.
Edited by batigoal9, 29 July 2009 - 00:34.
Posted 29 July 2009 - 00:32
Δεν καταλαβαίνω προς τι η οργή Κυρίου.δεν σας ειπα εγω να μην βαζετε yaoi εικονες εδω μεσα. οποτε τα παραπονα σας σε αυτον που το εκανε.
επιπλεον εγω δεν πηγα να παραπονεθω πουθενα οτι εσεις ασχολειστε με yaoi. εσεις παραπονιεστε συνεχεια οτι ασχολουμαστε με κωλους και βρακια. το καταλαβαινω οτι αισθανεστε πνιγμενες γτ ειμαστε πλειοψηφια οποτε παει αναλογικα η συχνοτητα τετοιων ποστς.
λυπαμαι αλλα θα σε στεναχωρεσω. DEAL WITH IT.
δεν θα καταπιεστω εγω για να μην αισθανεστε εσεις πνιγμενες, οπως δεν βλεπω και εσας να καταπιεζεστε.
αλλα μην στεναχωριεστε. μια και ειδα το περιεχομενο αυτων με τα οποια ασχολειστε, καταλαβα οτι δνε υπαρχει κανενα προβλημα με ενα doujinshi thread. δεν θα το κανω τωρα γτ δεν εχω το υλικο ( εκτος και αν εχει ο Saito την καλοσυνη και το αναλαβει αυτος). αν αυριο δν εχει φτιαχτει το πισι, απο βδομαδα.
stay tuned, για να εχετε πραγματικα λογο να παραπονιεστε.
αλλα ειλικρινα δεν προκειται να κατσω να σε πεισω. κυριως γιατι δεν καθομαι στο πισι μου και δεν θα μπορεσω να αντιμετωπισω στα ισια τον ιερο πολεμο που θα κυρηξουν τα οριγισμενα και πεινασμενα fangirls.
κατα δευτερον, εχω καλυτερες δουλειες να κανω απο το να προσπαθω να σου αποδειξω γιατι απο την δικια μου οπτικη τουλαχιστον ειναι ελαφρως πιο υγειες οι αντρες να βλεπουν 2D ετεροφυλοφιλικα "μπιφτεκωματα" ( οπως εμαθα οτι ειναι η ορολογια) απο τα 2D ομοφυλοφιλικα που βλεπουν οι γυναικες
τελος, μαντεψε! δν εχει κανενα νοημα. οσον αφορα εμενα, μπορειτε να βλεπετε οτι θελετε. αλλα σταματηστε να με πρηζετε για αυτα που βλεπω εγω.
Το πρόβλημα είναι κυρίως γι αυτό το thread. Τι μου ανακατεύεις άλλα; Και ποσώς με ενδιαφέρει τι θα δεις εσύ. Το ότι για να βρούμε μία pic εδώ μέσα θα πρέπει να γίνουμε η εγκυκλοπαίδεια του ecchi, με ενδιαφέρει. Και να κάνεις doujinshi: με γεια σου και χαρά σου. Το ότι δεν ποστάρουν γυναίκες συχνά σ' αυτό το thread δεν έχει σχέση με το πόσες είμαστε αλλά με τις pic που επιλεγετε και βάζετε 8 στις 10 φορές. Το αν θα βάλουμε yaoi εδώ, επίσης δεν είναι το πρόβλημα. Προσωπικά είμαι κατά του να μπουν yaoi εδώ όπως και ecchi, γιατί αποκλείουν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.
Όσων αφορά τα υπόλοιπα να πω συνοπτικά, γιατί το παραχέσαμε με τα off topic, ότι εγώ δεν έθιξα τα γούστα κανενός και δεν αναφέρθηκα σε φυσιολογικά και μη. Αφού όμως το αναφέρεις, αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό να φτιάχνεται κάποιος με hentai με βιασμούς και εξαναγκασμούς παρθένων εφήβων(Είδα πρόσφατα το Immoral sisters το οποίο πρότεινες εσύ btw), εγώ πάλι θεωρώ πιο φυσιολογικά τα ομοφυλικά "μπιφτεκωματα" όπως λες.
Επειδή όμως δεν ξεκίνησα εγώ προσωπική επίθεση, ειδικά για τα γούστα των άλλων, το κόβω εδώ. Για περαιτέρω όποιος θέλει pm me.
Posted 29 July 2009 - 03:36
Κατά δεύτερο λόγο δεν ήξερα ότι η ύπαρξη συγκεκριμένων thread είναι ενδεικτικό του κατά πόσο κάποιος περνάει φάση σεξουαλικής στέρησης. Last time I checked ανάλογα thread υπάρχουν ΚΑΙ για τα δύο φύλα οπότε ή αυτό δεν είναι κριτήριο, ή στην συγκεκριμένη περίπτωση είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. In any case invalid arguement is invalid.
Κατά τρίτο λόγο για να διευκρινήσω κάτι που ειπώθηκε πιο πάνω, τα yaoi/hentai/yuri έχουν αποκλειστεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι με την λογική του ότι λόγω ακαταλληλότητας αποκλείουν ομάδες (τις μικρότερες ηλικίες συγκεκριμένα) του forum από το να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Παραμένει όμως γεγονός ότι και τα ecchi αν και επιτρεπόμενα αποκλείουν τις περισσότερες φορές το γυναικείο κοινό από το παιχνίδι για μεγάλα διαστήματα. Πιστεύω το να υπάρξει λίγη κατανόηση, και το να μην γίνονται ecchi μαραθώνιοι κάθε τρείς και λίγο δεν είναι κάτι το υπερβολικό να ζητήσει κανείς. Μπορείτε βέβαια να το αγνοήσετε καθότι είναι περίπτωση ανάλογη του να ζητήσει κάποιος από τον γείτονά του να μην έχει την μουσική στο τέρμα σε ώρα που δεν είναι κοινής ησυχίας.
Σε κάθε περίπτωση παρακαλώ να μην επαναληφθεί τέτοια συζήτηση.
Edited by iristella, 29 July 2009 - 05:50.
Posted 29 July 2009 - 11:50
πολυ δηθεν το παιζεις εσυ.......θα εισαι το victim no2 μετα τον σερεστρουμ so look outτα παραπονα σας στα αναλογα threads παρακαλω.
και συμφωνω με τον ero-senin, γτ ετυχε τις τελευταιες μερες να διαπιστωσω με τα ματια μου τι βλεπετε και διαβαζετε.
να ξερετε οτι δεν εχουμε πιασει το δικο σας επιπεδο ακομη, γιατι δεν ποσταρουμε εικονες και δνε συζηταμε εδω μεσα Doujinshi.
οποτε, αντε στους βελγους να δειτε αν ερχομαι
τελος, αν μας ζητανε στο anime recommendations hentai, δεν ειναι δικο μας το φταιξιμο που δεν το κανουν στο σωστο thread.
εχετε το δικαιωμα να παραπονεθειτε στο καταλληλο thread.
δεν σας ειπα εγω να μην βαζετε yaoi εικονες εδω μεσα. οποτε τα παραπονα σας σε αυτον που το εκανε.
και δν παραπονεθηκε σε σενα αλλα φγενικα οποτε ξεκολλα
κι αμα δν θεσ να νιωθεις καταπιεσμενος δες ενα χενται 10 χενται οσα τραβα ψυχη σου και χυσε να τελειωνεις
και κατι γενικο οκ ποσταρετε τα βυζακια σας και κωλαρακια αλλα τουλαχιστον βαζετε σποιλερ ταγκ να εχουμε τουλαχιστον τη δυνατοτητα να μην τα δουμε αν δν θελουμε
βασικα το υγειες ειναι να βρεις μια κοπελα και να τη μπιφτεκωσεις ...οταν περνας τα 18 τουλαχιστον ειναι καιρος να αποκτησεις ζωη και οχι να τη βρισκεις σε μια οθονη αλλα οκ επηδη οοοολοι το κανουν δν θα κατσω εγω να βαλω μυαλο στους αντρες απλα σας λεω πως ειναι προσβλητικο γκαι εχω 1002 λογους αμα θελετε βυζια να τα βλεπετε ελεος κι εγω εχω δει χενται αλλα δν κανω ετσιαλλα ειλικρινα δεν προκειται να κατσω να σε πεισω. κυριως γιατι δεν καθομαι στο πισι μου και δεν θα μπορεσω να αντιμετωπισω στα ισια τον ιερο πολεμο που θα κυρηξουν τα οριγισμενα και πεινασμενα fangirls.
κΑΙ ΟΧΙ δν την εχω δει φορουμ τρολλ θα προτιμουσα οτι εγραψα να το στελνα σε πμ αλλα βαριεμαι απλα να το κανω
παντως αποτι βλεπω αρκετες κοπελες νιωθουν καπως οταν βλεπουν αυτες τις εικονες ααααααραααα δν τα βγαζω απτο μυαλο μου
και btw dear ιριστελλα εγω απλα εκανα μια παρατηρηση οκ δν το συνεχιζω
ευχαριστω
Posted 29 July 2009 - 11:58
Όποιος συνεχίσει θα φιλοδωρηθεί ανάλογα.
Lucy Nyu με τέτοιο τόνο και εκφράσεις χάνεις το δίκιο που ενδεχομένως έχεις. Μπορούσες να πεις ακριβώς το ίδιο πράγμα πολύ ευγενικότερα.
EDIT. Το anime pic trivia δεν είναι ο καταλληλότερος χώρος για τέτοιου είδους διαφωνίες. Αν εξακολουθείτε να έχετε ένσταση υπάρχει και το
Edited by iristella, 29 July 2009 - 12:14.
Posted 29 July 2009 - 12:04
[επίσης για κάποιο λόγo νιώθω off-topic...
Posted 29 July 2009 - 12:13
Posted 29 July 2009 - 12:15