Sorry αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το intro του mgs 2 επειδή είναι eyecandy είναι χειρότερο από το intro του personal nightmare, που πιο σοβαρό ας πουμε και δείχνει κάτι το διαφορετικό.
Η σκήνη στο mgs είναι αρκετά προσεγμένη, με ωραίες λήψεις, κι αν θυμάμαι οι animators είχαν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην βροχή,νομίζω είχαν επεξεργαστεί την κινησή της για να μοιάζει αληθινή.
Anyway L(έτσι εγώ σε θυμάμαι από παλιά) νομίζω ότι η κάθε εποχή έχει την δική τεχνοτροπία.Από τα βιντεο που ποστάρεις μάλλον φαίνεται πως υποστυρίζεις το 2d gaming γενικότερα.Επειδή λοιπόν θίγεται το θέμα του αν το 2d gaming είναι καλύτερο από το 3d gaming (εκεί τελικά καταλήγουμε) κι ότι παλιότερα φτιάχναν καλύτερα παιχνίδια, θά ήθελα αν γίνεται να φτιαχτεί ένα thread που να αφορά αυτό το θέμα.
καθε αλλο απο off topic ειναι το θεμα.
Αν ελεγε "καλυτερη 3D εισαγωγη απο ιαπωνικες βιντεοκονσολες" τοτε θα ηταν off topic. Απλα λεει γενικα και αοριστα, καλυτερη εισαγωγη, οποτε μετρανε και αλλοι τομεις. Εκτος πια και αν αυτος που ανοιξε το θεμα εννοουσε μονο τα τρισδιαστατα ιαπωνικα οποτε παω πασο
Και εγω μεγαλωσα μεν με το ιαπωνικο NES αλλά τότε ειχα εντυπωσιαστεί περισσότερα απο μια γερμανικη Amiga 2000 που δυστηχως δεν ειχα στην κατοχη μου αλλά αφιερωσα αρκετο καιρο στα παιχνιδια που υπηρχαν τοτε.
Στην αναγεννηση των κονσολων συνησφεραν οι ιαπωνικες εταιριες, αλλα στους υπολογιστες τα πραγματα ηταν αλλιως.