Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Πορνογραφία μόνο για ενήλικες; Γιατί;

• Please log in to reply
206 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Σε πια ηλικία πιστεύεται ότι θα πρέπει να μπορεί κάποιος να δει πορνο; (160 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Σε πια ηλικία πιστεύεται ότι θα πρέπει να μπορεί κάποιος να δει πορνο;

1. 18 και άνω (28 ψήφοι [17.50%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 17.50%

2. 15 και άνω (68 ψήφοι [42.50%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 42.50%

3. 12 και άνω (26 ψήφοι [16.25%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.25%

4. να μην υπάρχει περιορισμός (23 ψήφοι [14.37%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 14.37%

5. να μην επιτρέπεται γενικώς, είναι του σατανά! (15 ψήφοι [9.38%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 9.38%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#46 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 11:46

Σε πόσες τσόντες έχετε δει να χρησιμοποιούν προφυλακτικό;

Θα μπορούσα να αναφέρω κι άλλα πράγματα, αλλά και μόνο αυτό αρκεί.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#47 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 11:47

καλα ουτε εγω το τηρησα με την ηλικια γιατι το απαγορευμενο ειναι και καλυτερο....οσο για την σεξουαλικη διαπαιγαγωγιση υπαρχουν σχολικες ταινιες που λενε για τα προφυλακτικα και το aids...τωρα ταινιες σχολικες που να σου λενε πως να γ@μ@ς δεν υπαρχουν...και ουτε το βρισκω αναγκαιο.

#48 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 12:01

Σε πόσες τσόντες έχετε δει να χρησιμοποιούν προφυλακτικό;

Θα μπορούσα να αναφέρω κι άλλα πράγματα, αλλά και μόνο αυτό αρκεί.

και σωστα κανουν!
η εκκλησια απογορευει τα προφυλακτικα

#49 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 12:09

ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

Αφού ηρέμησα, θα κάνω μια προσπάθεια να το ξαναγράψω.

Να βλέπει το κάθε άτομο ΤΣΟΝΤΑ όταν αυτό νιώθει περίεργο έτοιμο.

Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να επέμβει ο κηδεμόνας θα ήταν το να "επιτρέπει" στο παιδί του μόνο σόφτκορ τσόντες, μέχρι μία ηλικία.
Και για να μάθει 5 πράματα το παιδί και για να μην ασπρίζει το αγοράκι το κρεββάτι το βράδυ άθελα του. :bike:

Αυτό γιατί οι τσόντες από ένα σημείο και μετά ξεφεύγουν από τα "νορμάλ" πλαίσια που αποδέχονται οι περισσότεροι. Το αναφέρουν εξάλλου και οι περισσότερες τσόντες στην αρχή, πως οι πράξεις που ακολουθούν ίσως να μην είναι υγιής μπλα μπλα μπλα.
Έτσι αν το παιδάκι δεν παίρνει και πολλές στροφές, όταν πάει πρώτη φορά για φίκι φίκι λογικό είναι να έχει υψηλές "απαιτήσεις", νομίζοντας ότι θα ικανοποιήσει και το/τη σύντροφο από πάνω.

Πάνω κάτω αυτά που είναι και ο Σπώνης.

Δε ψηφίζω τίποτα, αφού ούτε υποστηρίζω να υπάρχει ένα στάνταρ όριο, αλλά ούτε και να είναι το παιδί ελεύθερο να βλέπει ακροβατικά στο κρεββάτι (και όχι μόνο).

HnH5aB0.jpg

#50 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 13:24

Αν και με καλυψαν καποια εξαιρετικα posts (Iristella, Teachan, SteveCof) θα ηθελα να προσθεσω οτι στα 14 του ενα ατομο εχει μολις ξεκινησει να αντιλαμβανεται το αλλο φυλο και εχει πολλα πραγματα να ανακαλυψει σχετικα με το πως θα πρεπει να ειναι η σχεση του με αυτο. Το χειροτερο πραγμα κατα τη γνωμη μου θα ειναι αντι να μαθει τα παραπανω με τον απλο, αργο αλλα και γλυκο τροπο, να δει κατ'ευθειαν το τελικο ψυχρο (δεδομενης της φυσης των ταινιων) αποτελεσμα που θα του δημιουργησει λαθεμενη εικονα για το πως θα πρεπει πραγματικα να αντιμετωπιζει το αλλο φυλο. Και στην τελικη, κατι παει στραβα αν τα παιδια ανακαλυψουν το σεχ πριν απο την αγαπη.

ΥΓ@phm, το οτι υπαρχει αυτη η απαγορευση σημερα δεν ειναι θεμα συνηθειας ή υποκρισιας αλλα απορροια ερευνων απο επιστημονες/ψυχολογους. Βρες μου ενα σοβαρο αρθρο που υποστηριζει οτι ειναι υγιες το να βλεπει ενα 14χρονο τετοια θεαματα και το συζηταμε σε αλλη βαση.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 13:53

ΥΓ@phm, το οτι υπαρχει αυτη η απαγορευση σημερα δεν ειναι θεμα συνηθειας ή υποκρισιας αλλα απορροια ερευνων απο επιστημονες/ψυχολογους. Βρες μου ενα σοβαρο αρθρο που υποστηριζει οτι ειναι υγιες το να βλεπει ενα 14χρονο τετοια θεαματα και το συζηταμε σε αλλη βαση.

Βασικά πίστεψε με αν έβρισκα ένα επιστημονικό άρθρο περί του θέματος και αν εξηγούσε γιατί δεν κάνει, δεν θα άνοιγα αυτό το thread. Ο λόγος που το άνοιξα είναι γιατί δεν μπόρεσα προσωπικά να βρω κάτι σχετικό... Βλέπεις θεωρείται τόσο δεδομένο και αυτονόητο που δύσκολα θα βρεις σχετικές πληροφορίες.

Άλλωστε έχω κι εγώ τις επιφυλάξεις μου για αυτό άλλωστε και ψήφισα από 12 και άνω και όχι χωρίς περιορισμούς. Απλά το point μου είναι... Αφού έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι βλέπουν τσόντα από μικρή ηλικία, τότε πως λέμε ότι πειράζουν; Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να πει το εξής. Αν επιτρέπονταν τότε η τάση να βλέπουν τα νεαρά άτομα τσόντες θα είχε τα αποτελέσματα που αναφέρονται πιο πάνω.

Φυσικά δεν περιμένω στην πράξη να υπάρξει any time soon κάποια σχετική αλλαγή, η δομή της κοινωνίας μας είναι τέτοια όπου απλά δεν γίνεται. Απλά το ερώτημα είναι, γιατί να υπάρχει μια καθολική τάση τα περί του sex να είναι απόκρυφα.

Ίσως είναι στην φύση μας το να ντρεπόμαστε, και πιστεύω ότι έχει να κάνει με το εξής. Επειδή ακριβώς το ερωτικό κομμάτι είναι ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι του ανθρώπου και επειδή στην ουσία έχει να κάνει με το ότι 2 άνθρωποι ανοίγονται και πλησιάζουν ο ένας τον άλλον σε συνδυασμό με το ότι υπάρχει το ζήτημα ζήλιας, ίσως είναι πολύ επώδυνο για τον άνθρωπο να μιλάει ανοιχτά για κάτι ας το πούμε πολύ προσωπικό.

Παρόλα αυτά όμως πολλά κομμάτια της ανθρώπινης φύσης σήμερα μας δημιουργούν διάφορα προβλήματα. Ας πούμε το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος σήμερα θεωρείται τουλάχιστον από την επιστήμη αλλά και από πολύ κόσμο φυσιολογικό. Πριν μερικές δεκαετίες όμως το να είσαι ομοφυλόφιλος θεωρούνταν ανωμαλία ακόμα ΚΑΙ από την επιστήμη. Το ίδιο ισχύει για παράδειγμα και για τον ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία και ένα σωρό άλλα.

Ας πούμε τα ζώα δεν κρύβονται, είναι γυμνά και απλά ακολουθούν τις ορμές τους. Εμείς όμως ζούμε σε μια κοινωνία με μια τέτοια δομή όπου τα κατώτερα ένστικτα γίνεται αντιληπτό ότι είναι πρωτόγονα και για αυτό και απορρίπτονται.

Παρόλα αυτά όμως νομίζω πως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι όντως υποκριτικό να λέμε ότι η τσόντες κάνουν κακό (ειδικά από άτομα όπου έχουν δει τις άπειρες τσόντες και συνεχίζουν να το κάνουν). Διότι όταν είμασταν σε μικρότερη ηλικία βλέπαμε τσόντες. Αν κάναν τόσο κακό, τότε πως γίνεται και υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι με φυσιολογική σεξουαλική ζωή; Η μήπως η ενοχές ότι η τσόντα είναι κακό βοήθησε στον να καταλάβουν τι είναι καλό και τι κακό;

Προφανώς ένα ρεαλιστικό μέτρο θα ταν το εξής. Δεν λέω να μειώνονταν το όριο στα 12, ας μειώνονταν στα 16 η 17. Απλά το ζήτημα είναι το εξής. Στην παρούσα φάση η πορνογραφία θεωρείται κάτι το επιβλαβές. Για αυτό στην ουσία είναι άνω των 18 νομίζω, όπως είναι και το κάπνισμα κλπ. Είναι σαν να σου λένε, δες το με δική σου ευθύνη.
phmava.php

#52 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 14:18

Εγω πιστευω οτι στον τομεα της σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης τα πραγματα ειναι χαοτικα και περα καθε ελεγχου διοτι στην διαρκεια αναπτυξης ενος ατομου μπαινουν παραμετροι οπως παρεες, οικογενια, εν γενει ο χαρακτηρας που διαθετει και ουτο καθ'εξης...

Το μονο που μπορει να κανει η κοινωνια ειναι να φροντισει με σοβαρο μαθημα σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης την ενημερωση πανω στους κινδυνους που μπορει προκειψουν, ωστε να μην εχει ο εφηβος προβληματα.

Οσο αναφορα το ΤΑΒΟΟ πανω στο σεξ (και οχι στην βια οπως ανφερε ο phm) εγω πιστευω οτι ειναι κατι που πλεον δεν ισχυει διοτι αμα καποιο παιδι δει τηλεορασει για μια βδομαδα σιγουρα θα παρει μια πολυ καλη ιδεα και για τα δυο...αφηστε το internet.

Δυστηχως η γενια του 80 -90 που ξηπναγε το πρωι για να δει καρτουν και να χαρει την παιδικοτητα της εχει εξαφανιστει, πλεον τα παιδια ωριμαζουν στο θεμα του σεξ και της βιας πολυ γρηγορα κατι που για εμενα ειναι θλιβερο.

#53 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 15:49

Βασικά για μένα τα όρια πρέπει να υπάρχουν ωμός από την στιγμή που από την ηλικία τον 13-14 οι κοπελίτσες κυκλοφορούν σαν να μην πω πως και λένε θέλω να με γ***** ο τάδε ε τι να πεις? Εκεί δεν φτενέ οι τσόντες αλλά οι άρρωστη κοινωνία μας. Εγώ ψηφίζω 15 επειδή σε αυτήν την ηλικία μπορεί να διάλεξη τι του αρέσει να βλέπει τώρα όσο μιμητέ ένας 15 την τσόντα που βλέπει άλλο τόσο την μιμητέ και ο άλλος που είναι 30. Αυτά από μένα ... α και γιατί πρέπει να μιλάμε για αυτό? Επειδή η γνώση πρέπει να μεταδίδετε όπως λέει και ένας pervert φίλος μου.

#54 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 16:22

[off-topic]]Βασικα, χαιρομαι αρκετα που αυτο το θεμα εχει κρατησει ενα αρκετα υψηλο επιπεδο ως τωρα και βλεπω οτι και οι δυο πλευρες εχουν κατι λογικο να πουν...[/off-topic]

Δυστηχως η γενια του 80 -90 που ξηπναγε το πρωι για να δει καρτουν και να χαρει την παιδικοτητα της εχει εξαφανιστει, πλεον τα παιδια ωριμαζουν στο θεμα του σεξ και της βιας πολυ γρηγορα κατι που για εμενα ειναι θλιβερο.

x2 Δυστυχως
Have you ever seen the Lain?

#55 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 18:39

Όπως όλοι ξέρουμε στην πραγματικότητα ακόμα και ένα παιδί 5 ετών έχει πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό...είναι ο πλέον άγραφος κανόνας...Θα συμπληρώσω σε αυτό που είπε ο phm για τις ενοχές...
Είναι απολύτως λογικό...γιατί αν ένα παιδί σε μικρή ηλικία δει μια τσόντα άγρια και δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση,θα το θεωρήσει λογικό...αν όμως ξέρει λόγο νομοθεσίας ότι αυτό είναι παράνομο,αναγκαστικά και υποσυνείδητα θα μπει σε μια διαδικασία να σκεφτεί για ποιον λόγο είναι παράνομο..εκεί θα ανακαλύψει μόνος και με την βοήθεια της οικογένειας του τι είναι το σωστό και τι το λάθος....
Αυτός πιστεύω είναι ο λόγος ύπαρξης τέτοιας απαγόρευσης...Πίσω από τα χαρτιά δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία...Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο...όπως η σχέση του παιδιού με την οικογένεια...Μπορεί κάλλιστα ενα παιδί 16 χρονών να είναι πολύ πιο όριμο και ενημερωμένο σεξουαλικά από κάποιον/α άνω των 20....κάποιοι λέτε πως δεν πρέπει να γίνεται για να μην κάνουν λάθη τα παιδιά...ας πάρουμε ένα αγόρι 20 χρονών στο οποίο ούτε η οικογένεια βοήθησε ούτε τίποτα..και δεν έχει οριμάσει καθόλου...και αυτός δεν θα κάνει λάθος? και αυτός δεν θα κάνει πέρα τα μαλλιά της γυναίκας για να έχει καλύτερο πλάνο?..
Εν ολίγοις δεν έχει σημασία η ηλικία...σημασία έχει το οικογενειακό περιβάλλον πάνω από όλα....Πιστεύω πως το 70% από εμάς είδαμε τσόντα από τα 13.....δεν βγήκαμε ανώμαλοι....Αρα δεν έπαιζε τον σημαντικότερο η ηλικία...γιατί όταν το παιδί νιώθει ελεύθερο και άνετα απέναντι στουσ γονείς του,όταν δει μια τσόντα θα έχει το θάρρος να μιλίσει με τον πατέρα του,την μητέρα του ή κάποιον άλλον...ο οποίος θα τον βοηθήσει και αυτός με τον τρόπο του να κατανοήσει κάποια πράγματα...

Θα τελειώσω με μια ερώτηση...

Έχουμε 2 άτομα 20 χρονών,τον Μπερτόδουλο και τον Γιορίκα...
Ο μπερτόδουλος έβλεπε τσόντες από τα 12,είχε πολύ καλή σχέση με τους γονείς του και λίγο λίγο άρχισεν α τα συζητάει,για μερικά τον είχανε ενημερώσει από μόνοι τους..

Ο Γιορίκας είδε την πρώτη του τσόντα στα 18..Και αυτός είχε καλή σχέση με τους γονείς του αλλά ήξερε μόνο όσα του είχαν πει...δεν είχε ποτέ οπτική επαφή για να του αποκτήσει κιάλα ερωτήματα...

Και οι 2 τους έχουν πολύ καλή αγωγή και είναι καλά παιδιά...Και για πρώτη φορά κάνανε έρωτα στα 18..
Τα ερωτήματα είναι τα εξής....

1: ποιος από τους 2 είχε καλύτερη σεξουαλική ζωή (τον πρώτο καιρό τουλάχιστον)?
2: ποιος ευχαρίστησε περισσότερο την παρτενέρ του?
3: ποιος έκανε περισσότερα σοβαρά λάθοι τις πρώτες φορές που μπορεί να πλήγωσαν την κοπέλα?

Τι πιστεύεται εσείς και γιατί?
Θέτω αυτό το ερώτημα επειδή μου αρέσει πολύ το επίπεδο της συζήτησης και θέλω μια καλή επικοδομητική ανταλλαγή απόψεων....

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#56 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 18:48

ο μπερτοδουλος θα ηταν τρυφερος μιας και ποιο εμπειρος γιαυτο και θα γουσταρε η κοπελα....

ο γιορικας θα την βαραγε για θανατο μια και δεν ειχε τοση οπτικη εμπειρια οπωτε θα γουσταρε η κοπελα...

#57 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 19:49

δυστυχώς στις μέρες μας η σεξουαλική διαπαιδαγώγιση των νέων δεν γίνεται πλέον απο τους γονείς τους Η και απο τα σχολεία όπως θα έπρεπε αλλά απο φίλους και ταινίες,πράγματα τα οποία μόνο λάθος ιδέες θα δώσουν στους νέους και κυρίως στα μικρά παιδιά.
για αυτό και ψήφισα απο τα 15 και πάνω γιατί αυτές οι ηλικίες ούτε μικρές,αλλά ούτε και μεγάλες μπορεί να τις πεί κανείς.αυτά απο εμένα

#58 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 19:49

Στο θέμα των ενστίκτων και των ζώων να πω ότι τα ζώα φέρονται με πολύ περισσότερο σεβασμό στους συντρόφους τους από ότι οι συμμετέχοντες σε ερωτικές ταινίες. Και πάνω από όλα δεν στηρίζουν ολόκληρη βιομηχανία γύρω από την αναπαραγωγική διαδικασία. Επίσης τα ζώα δεν γνωρίζουν συνειδητά την έννοια του οικογενειακού προγραμματισμού και όυτε έχουν μέσα προφύλαξης (τα οποία αγνοούν συνειδητά) απο τα ΣΜΝ.

Θεωρώ επίσης των παραλληλισμό μεταξύ του δικαιώματος στην έκφραση του σεξουαλικού προσανατολισμού και του δικαιώματος στην τσόντα από τα 12 τουλάχιστον ατυχή.

Ένας γενικός τύπος που να καλύπτει όλα τα άτομα δεν υπάρχει. Η σήμανση των ερωτικών ταινιών είναι περίπου με την σήμανση για το ποτό (17 και άνω). Πολλοί νέοι και έφηβοι πίνουν αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα και σωστό. Μπορεί να έχει κανείς το μέτρο να μην υποστεί συνέπειες μπορεί όμως και όχι. Σε κάθε περίπτωση όμως η προειδοποίηση ότι κάτι απευθύνεται σε ενήλικο κοινό είναι αρκετό σημάδι για να μην έχει κανείς το δικαίωμα να πει "δεν ήξερα".

Και κάτι ακόμη. Όσοι περιμένουν να ενημερωθούν από τις ερωτικές ταινίες για την ερωτική τους ζωή νομίζω αναζητούν την γνώση στο λάθος μέρος. Είναι σαν να περιμένει κανείς την ανάλογη συμβουλή από το Cosmopolitan. Οι ερωτικές ταινίες σε μεγάλο μέρος δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Και πάνω από όλα οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί και δεν ικανοποιούνται με τα ίδια πράγματα. Το τι ικανοποιεί τον/την σύντροφό του καθενός το μαθαίνει από την αλληλεπίδραση και την συζήτηση μαζί του και όχι μέσω της κάθε ανακριβούς και γεμάτης γενικεύσεις ταινίας.Σε κάθε περίπτωση οι ερωτικές ταινίες ΔΕΝ αποτελούν μέσο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

#59 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 20:20

Σε κάθε περίπτωση οι ερωτικές ταινίες ΔΕΝ αποτελούν μέσο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

I agree. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν νομίζω πως το κάνουν 3 άντρες με 1 γυναίκα είναι διαπαιδαγωγικό. :deadga6:

Και λέτε πως μερικά άτομα μικρής ηλικίας τα βλέπουν έτσι και αλλιώς, άρα γιατί να τα απαγορεύουμε; LoL αυτό είναι το ίδιο με το να λέμε να μην απαγορεύουμε τα ναρκωτικά, αφού μερικοί τα παίρνουν έτσι και αλλιώς... :puke:

Somebody lock this plix plox :bahhh:

#60 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 20:29

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται lock, εχει κρατηθει ενα επιπεδο και η κουβεντα παει μια χαρα.
Have you ever seen the Lain?