Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 6 Ιουνίου, Αθήνα!


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#31 Asaph

Asaph

    Okama's way

  • Members
  • 158 posts

Posted 08 June 2009 - 10:01

Νταξει δεν ησαστε μονο 2 Akatsuki... :P

Naruto spoiler
Spoiler:


#32 Somnium_in_Tenebris

Somnium_in_Tenebris

    Hoshi wo Mezashite

  • Members
  • 107 posts

Posted 08 June 2009 - 13:52

Αρχικά να ευχαριστήσω πάρα πολύ όσους συμμετείχαν στο event, είτε ως DJ (Speedgrapher, Glastenen) , είτε ως διοργάνωση (DaSein), είτε ως κοινό! Το πάρτυ έκλεισε κατά τις 5παρά και μέχρι τότε υπήρχαν άτομα που έκαναν headbanging non-stop xDDD

Προσωπικά πέρασα πάρα πολύ καλά και το ίδιο φάνηκε από τις αντιδράσεις που έβλεμα τριγύρω μου, καθώς επίσης και τα request που έπεφταν βροχή. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να επαναλάβω τραγούδια ή να ξαναπαίζω καλλιτέχνες που δεν προλάβαν κάποιοι να ακούσουν, αν και το ζήτησαν επιτακτικά επειδή έτυχε να έρθουν λίγο αργότερα, πάντα έχω πάρα πολύ υλικό να παρουσιάσω και προσπαθώ να συμπεριλάβω όσο δυνατόν περισσότερα διαφορετικά πράγματα. :drink:

Όσο για τα άνιμε που αναφέρθηκαν, παίζονταν από τις 9 και υπήρχαν παντού μέσα στις playlist,μέχρι τέλους, - αρκεί να τα αναγνωρίζατε- , δε ξέρω εάν εννοείτε για τα 80's άνιμε, τα οποία όντως παίχτηκαν πιο αργά.

Για την ψηφοφορία, παρακαλώ να μου εξηγήσουν όσοι το ανέφεραν τι ακριβώς σημαίνει το "παράξενος τρόπος" και "σικέ", γιατι ιδίως η δεύτερη λέξη ακούγεται πολύ βαριά για να εκτοξεύεται με τόση ευκολία, χωρίς βάσιμους λόγους. Η ψηφοφορία διενεργήθηκε κανονικά, όπως πάντα, βλεπε συγκέντρωση ψήφων, φανερή καταμέτρηση, όπου όποιος επιθυμούσε μπορούσε να παρακολουθήσει, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ανακοίνωση μέσω μικροφώνου. Το μόνο παράξενο ήταν το ότι αν και είχα ζητήσει να συγκεντρώθούν οι ψήφοι ως τις 12, υπήρχε κόσμος που έδινε χαρτάκια για πολλή ώρα μετά, οπότε και παρέτεινα την διαδικασία. :knock-knock:

Τα cosplay των παιδιών ήταν όλα αξιοσημείωτα, εξαιρετικά και ιδιαίτερα δημιουργικά, ενώ είχα φροντίσει να υπάρχουν χαρτάκια ψηφοφορίας στα περισσότερα τραπέζια προκαταβολικά. Παρόλα αυτά σύνολο υπήρχαν μόνο περίπου 30ψήφοι, που ανέδειξαν την τελική τετράδα...Επίσης από την 5η θέση και μετά υπήρχαν άτομα με 2ψήφους και κάτω.

Την επόμενη φορά, αν πιστεύετε πως κάποιο cosplay αξίζει, παρακαλώ ψηφίστε το και παρακινήστε κι άλλο κόσμο να κάνει το ίδιο, τα αποτελέσματα δεν βγαίνουν δια μαγείας, ούτε έχει σημασία το υποκειμένικό κριτήριο, του αν ήταν καλά ή όχι. Αν δεν τα στηρίξετε εσείς τότε δε θα κερδίσουν, simple as pie. ;)

Πέραν της μικρής αυτής παρένθεσης, το γενικό mood ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο και η προσέλευση αθρόα, αν και ειλικρινά περίμενα να υπάρχει μειωμένη κίνηση λόγω εκλογών και εξετάσεων. Συνέβη όμως το αντίθετο , to my surprise και σας ευχαριστούμε όλους!

Οι αντιδράσεις για το release party ήταν επίσης πολύ θετικές και αρκετός κόσμος ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει για τους καλλιτέχνες, οπότε να περιμένετε κι άλλες παρουσιάσεις νέων κυκλοφοριών στο μέλλον!

To Secret Band μας αυτή τη φορά ήταν η Horror Punk band "Darkside Mirrors"! Μπορείτε να ακούσετε περισσότερα δείγματα της δουλειάς τους εδώ http://www.myspace.com/darksidemirrors και να τους στείλετε τα μηνύματά σας! Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο Myspace μας και στην ιστοσελίδα μας φυσικά.

Αναμένατε νέα ανακοίνωση για πάρτυ με τη νέα σεζόν, θα τα ξαναπούμε σύντομα! :gotit:

p.s. Glastenen : Arashi ftw <3

p.s. a2a το ξερα ότι θα το προσέξετε το συγκεκριμένο ,mwehehe xDDD

Edited by Somnium_in_Tenebris, 08 June 2009 - 14:13.


#33 Xa0s

Xa0s

    Gambate o kudasai !!!

  • Members
  • 341 posts

Posted 08 June 2009 - 14:16

Αν κ πήγα αργά είδα εκπληκτικά πολύ κόσμο σε σχέση με αυτό που περίμενα (λόγο τρίμερου κ εκλογών).Επίσης έχω την εντύπωση οτι ο Sasuke μετά από όλοι του την εκπαίδευση έμαθε κ το Kage Bunshin no Jutsu γιατί πρέπει να μέτρησα τουλάχιστον 3-4 σε διαφορετικά στάδια -ΗΛΙΚΙΕΣ (και να σκεφτεί κανείς ότι από ότι μου είπανε αρκετά Cosplay είχαν αποχωρήσει ) Ίσως να μπορουσαμε να τούς βάλουμε κ κατά Arc...Εγώ ευτυχώς πρόλαβα το κομματι τον 80s Όποτε δεν έχω παράπονο..Επίσης πολλές νέες φάτσες όπως είπαν κ οι προηγούμενοι γεγονος που δείχνει την Δυναμική του Πράγματος..

Κλείνοντας να κάνω κ εγώ 1 ερώτηση κ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει αν μπορεί:Ποιο ήταν αυτό το χαρούμενο τραγουδάκι που οι 5αδα τραγουδιστών στο Video Clip εμφανίστηκε μόνο με 1 φύλο συκης????

I would likePosted Image for a pet...