Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 6 Ιουνίου, Αθήνα!

• Please log in to reply
32 replies to this topic

#16 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 06 June 2009 - 17:24

Second cosplay attempt canceled too:uhh:
It`s going to be the plain me...

#17 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 07 June 2009 - 08:53

Thanks for all the fun :wooi2:

at Arashi I was liek -> :oo::nanana: :nbleed::cry5: :if::joyful: :blush2::awww: :lovulovu:

πολλές νέες φάτσες ομγ :oo: we spread and infect xD

καλό καλοκαίρι σε όλους! :byejg9:

πάω να ξανακοιμηθώ :nanana:

Posted Image

#18 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 07 June 2009 - 12:21

Lol τι ώρα γύρισες εσύ;

Ναι καλά και γω στους Arashi ήμουν στον 7ο! Ειδικά επειδή στο Kotoba Yori Taisetsuna Mono ο Sho φοράει αμάνικό (καλά αυτό το φετίχ θα με φάει!)!!! Και να μην αναφέρω το λατρεμένο μου Lovejuice που ψόφαγα να το ακούσω σε party!
Την επόμενη φορά θέλω DJ Ozma, Kishidan και Super Junior T!

Και Σοφία ξέχασα να ρωτήσω πως λέγονταν εκείνοι οι τυπάδες που έμοιαζαν με host και χόρευαν parapara με τις gal! Ήταν θεοί!

#19 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 07 June 2009 - 12:53

περιμενω απο χθες το βραδυ να ακουσω εντυπωσεις απο το παρτυ που δεν ηρθα τελικα:Ρ πειτε πειτε πειτε

#20 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 07 June 2009 - 13:15

περιμενω απο χθες το βραδυ να ακουσω εντυπωσεις απο το παρτυ που δεν ηρθα τελικα:Ρ πειτε πειτε πειτε

+1!!! Πείτε πως περάσατε για να σκάσουμε από την ζήλια εμείς που δεν ήρθαμε!!:erk:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#21 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 07 June 2009 - 13:56

πέρασα για κάνα 20λεπτό, χάρηκα πολύ που τα eipa με τον odin. πολύ ωραίο κοσπλαυ ο six winged angel και ο dark seraphim, pity που η ψηφοφορία έγινε με περίεργο τρόπο και δεν πήρανε όσους ψήφους άξιζαν

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#22 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 07 June 2009 - 14:26

Πέρασα λίγο να χαιρετήσω Odin και Glast, μαζί με τη Lana Fey, τον Tec Goblin και άλλα παιδιά εκτός forum. Καλή φάση φάνηκε, αλλά ήμανε πτώμα και έφυγα νωρίς.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#23 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 07 June 2009 - 16:31

Καλά ήταν :) , είχε ωραία μουσικούλα.
Spoiler:

#24 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 07 June 2009 - 17:24

Ούτε και γω μπόρεσα να κάτσω μέχρι το τέλος τελικά.... Και δεν άκουσα τα "καλά" που παίζει η somnium. Next time

Πολύς κόσμος, πάααααρα πολλές καινούριες φάτσες, καλή μουσική, καλή παρέα, υπέροχα cosplay, τρελαμένα fangirls! Με λίγα λόγια ακόμα ένα φοβερό πάρτυ!

#25 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 07 June 2009 - 19:43

Posted Image

You lack hatred :hahaha::hahaha::hahaha:
(pic stolen by Wisdom :P)

Φάση είχε χθες, επιτέλους κάναμε αυτο το akatsuki cosplay (αν και μείναμε μόνο 2 στην τελική XP). Τελικα υπήρχε αρκετός κόσμος, πράγμα που δεν περίμενα αρχικά, και έσκασαν μύτη κάποια ενδιαφέροντα cosplay XD Κρίμα που το animotheme στην μουσική άρχισε μετά τις δύο, αφού φύγαμε, αλλά καφριλιάσαμε πάρα πολύ μέχρι τότε :hihi2: Η ψηφοφορία ήταν λίγο περίεργη και ούτε που την καταλάβαμε βέβαια (γκουχ) but whatever :P

κρίμα που όπως άκουσα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πεχτεί άλλο event μέσα στο καλοκαίρι..

Edited by Six Winged Angel, 07 June 2009 - 23:09.

#26 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 08 June 2009 - 00:13

παντος ((κατα τιν γνομη μου παντα)) το παρτυ δεν ηταν τοσο ωρεο οσο αφτο τον akai panda δεν ξερω γιατι αλλα μ φανικε λιγος ο κοσμος λιγα τα coplay και γενικα δεν υπηρχε και πολλη ορεξη,,ισος να φτεει η ζεστη,ισως το οτι πολλα παδια εδιναν πενελληενιες,,ισως βεβεα να λεω και μλκιες:hahaha::P:P αλλα εμενα ετσι μου φανηκε..και οντος η ψηφοφορια ηταν λιγο περιεργη και δεν βγηκαν cosplay που ΕΠΡΕΠΕ να ειναι στην 5νταδα κατα την αποψη μου αλλα για αφτο δεν αποφασιζω εγω αλλα ο κοσμος...τεσπα θα περιμενουμε το επομενο παρτυ με ανιπομονισια:):):):congrats:

#27 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 08 June 2009 - 01:43

Posted Image

You lack hatred :hahaha::hahaha::hahaha:
(pic stolen by Wisdom :P)

Φάση είχε χθες, επιτέλους κάναμε αυτο το akatsuki cosplay (αν και μείναμε μόνο 2 στην τελική XP). Τελικα υπήρχε αρκετός κόσμος, πράγμα που δεν περίμενα αρχικά, και έσκασαν μύτη κάποια ενδιαφέροντα cosplay XD Κρίμα που το animotheme στην μουσική άρχισε μετά τις δύο, αφού φύγαμε, αλλά καφριλιάσαμε πάρα πολύ μέχρι τότε :hihi2: Η ψηφοφορία ήταν λίγο περίεργη και ούτε που την καταλάβαμε βέβαια (γκουχ) but whatever :P

κρίμα που όπως άκουσα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πεχτεί άλλο event μέσα στο καλοκαίρι..

o sasuke εχει υπεροχη μυτουλα:Ρ ποιος ειναι?

#28 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 08 June 2009 - 01:58

o sasuke εχει υπεροχη μυτουλα:Ρ ποιος ειναι?

Ποια ειναι θες να πεις:tensai:
Παντως η ψηφοφορια ηταν σικε.Καποια ατομα πασχισαν με αιμα και ιδρωτα για μηνες ωστε να κανουν πετυχημενο cosplay(SWA,και ο Αντωνης που ντυθηκε Sasori,epic cosplay)και να ταιριαζει στον χαρακτηρα.Ενα ομως καταλαβα το εξης απο αλλα cosplay Naruto:H καταρα των Uchiha ή ειναι να πεθαινουν ή να γινονται χοντροι :smokingg:

header.jpg?t=1485907896

#29 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 08 June 2009 - 02:34

Φιλε μου Monkey D Tasos βρησκω το ((χιουμορ)) σου ηληθιο και εριστικο και στο κατω κατω αν δεν σου αρεσε το cosplay μου η εγω μπορουσες ανετα να ερθεις να με βρεις εκεινη την ωρα και να μου το πεις μπροστα μου αλλα δεν φτανει μεχρι εκι η μαγκια σου φενετε,τελος παντον επιδη το thread δεν φτιαχνικε για να βλεπει ο κοσμος εμας να βριζομαστε αν θες μπορουμε να συνεχισουμε την κουβεντα μας με pm...

#30 Wisdom

Wisdom

Dark Desire

• Members
  • 23 posts

Posted 08 June 2009 - 09:49

Χεχεχε! Ναι ναι, η photo τα σπασε!!! Να ναι καλά η Λουκία (μικρός Sasuke) που υποστίριξε όλες τις (ελαφρά yaoi) σκηνές με τους Uchiha Brothers... *Κόντεψα να λυποθημίσω από το nosebleed :nbleed:*

Six Winged Angel & anyone, feel free to steal my photos (τα best of έχουν ανέβει στο profile μου ^^)

Edited by Wisdom, 08 June 2009 - 09:55.