Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Quiz Show

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#16 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 17:40

well.. στο d addicts δεν είχε και πολλά επεισόδια απο την Golden version αλλά την asian doramas δεν την ήξερα τα βρήκα εκεί ευχαριστώ.

#17 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 15:10

Ep.6 was even more intense!

Spoiler:

OMG! Bring on 7! Seriously I'm too addicted!

Και Sho αγάπη μου είσαι όλο και πιο ωραίος! Σταμάτα γιατί δεν συγκεντρώνομαι στην ιστορία! :P

#18 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2009 - 18:29

Ok Το είδα και το τελευταίο επεισόδιο σήμερα το πρωί και ήδη μου λείπει!
Spoiler:

Τώρα θέλω να δω την 1η σεζόν όσο πιο σύντομα ευκαιρήσω!

Με αυτά τα subs τι παίζει τελικά; Θέλω να την κατεβάσω για να τη δει και η αδερφή μου να σχολιάζουμε μαζί.

Α ναι! Στο τέλος του επεισοδίου είχε και Preview του Karei Naru Spy το οποίο ήδη τα σπάει! (κάνω και ρίμες χαχα!)

#19 hananaki

hananaki

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 22:07

Εγω να πω την αληθεια την πρωτη season Την ειδα πιο πριν μιας κια ακουσα πως ειναι συνεχεια η δευτερη.Αυτο δεν ισχυει και πολυ,ανετα παρακολουθεις την δευτερη χωρις κανενα προβλημα.

Παντως Θεος ο Sho και ο Yoko μεχρι το 8 που εχω δει αλλα σαν το τρελο παραγωγο του πρωτου....αξιζει να δει κανεις τη σειρα μονο για το Totsugi Shigeyuki!Παντως και η δευτερη season απο τα καλυτερα της season εξελισσεται.Περιμενουμε με αγωνια υποτιτλους τωρα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#20 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 15:35

Οh god! Ειδα μέχρι το 9 της 2ης season!!!Ο_ο (την πρωτη δεν την ειδα ακομη :P)

Μιλαμε εχω γινει άγρια Sho fan τωρα! Ολα ξεκινησαν χθες, καθως προσπαθουσα να συνελθω απο την υπνηλια που μου προκαλεσε η ταινια του Jun με τα ερωτευμενα διδυμακια. Ειπα οτι θα δω 1 επεισόδιο... Μετα γίναν 2, 3, 4...

Μετα ολα τα αλλα ήταν καλα κρυμμενα στα forums των fansub groups, χωρις προσβαση για το κοινο. Αλλα είχα πωρωθει τόσο πολυ που δεν μπορουσα να περιμενω το torrent που θα βγει οταν ολοκληρωθει η σειρα και ετσι το ειδα απο streaming... Ακομη και αν μου βγηκαν τα ματια στην αρχη, αξιζε τον κόπο!:wooi2:

ΑΛΛΑ γιατι να το πιασω στην περιοδο που το μονο επεισόδιο που λειπει είναι το τελευταιο??? :nanana: Θα σκασω μιλαμε! Το προτελευταιο σε αφηνε με το σαγονι μέχρι το πατωμα! God, ποσο θα πρεπει να περιμενω...

#21 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 22:03

Streaming το Quiz Show? Κάποιο γκρουπ θα γίνει πυρ και μανία και δεν θα την αντέξω και άλλη μαλάκυνση...
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#22 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 00:06

επιτέλους ανέβηκε ολόκληρη η σειρά σε HD στο d-addict :D

#23 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2009 - 22:41

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι ειναι αυτο?????μολις τελιοσα το προτο επισοδιο!!!!ΤΕΛΙΟ απλα.Εντομεταξι το πρωι ευλεπα το Yoiko no Mikata και απο εκει που τον βλεπεις μεσα στην τρελη χαρα τον βλεπεις σε εναν τετιο ρολο...μου αρεσε πολυ.παω να δω το 2ο απλα ηθελα να το πω και μετα να παω να συνεχισω.Προβλεπετε καψιμο :awww:

#24 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 14:05

έχετε τίποτα λινκς για μένα την κακομοίρα
που δεν έχω βρει υποτιτλους απο το 5ο επεισόδιο του quiz show 2
μέχρι τέλος;

onegai shimasu.

#25 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 14:24

http://d-addicts.net/torrents/%5Bsbk%20%26%20je%20mix%5D%20the%20quiz%20show%20golden%20batch%20%2810%20eps%29%20hd.torrent

#26 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 14:50

domo arigato

#27 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 21:38

Είδα το Golden και
Spoiler:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#28 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 22:02

Αυτό το ντράμα μου είχε προταθεί και το είχα βάλει στη λίστα. Είναι το μόνο που ακόμα δεν έχει τικαριστεί ως downloaded. Αλήθεια, η πρώτη σεζόν υπάρχει κάπου στο ίντερνετ με υπότιτλους ή να πάω στο d-addicts για raw;

#29 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2011 - 23:33

^As far as I know, μόνο στην jdramas community του lj. Αν έχεις account/ είσαι πρόθυμος να φτιάξεις go full speed ahead (η πρώτη season είναι πολύ ανώτερη της δεύτερης), αλλιώς I wish you luck with those raws, γιατί δεν είναι και πρόσφατη ή ιδιαίτερα popular σειρά :/

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#30 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2011 - 23:45

ριξε μια ματια σε αυτο the quiz show 2;)

και αυτο για raw

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg