Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Quiz Show

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#1 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 May 2009 - 16:52

The Quiz Show

Posted Image

• Title: ザ・クイズショウ
  • Title (English): The Quiz Show
  • Format: Renzoku, across two seasons
  • Genre: Suspense, psychological
  • Broadcast network: NTV
Τhe story kinda goes like this:
o Tazaki Toru (Katagiri Jin) ειναι κλεισμενος σ'ενα ασυλο. Δε θυμαται τιποτα αλλο εκτος απο τη δουλεια του ως παρουσιαστης του δημοφιλους τηλεπαιχνιδιου "Τhe Quiz Show",
Ο μονος του επισκεπτης -και ο μονος που γνωριζει οτι ο διασημος host MC Tazaki ειναι κλεισμενος σε ιδρυμα- ειναι ο παραγωγος του show, Yamanobe Kengo (Totsugi Shigeyuki <333333333 m(_ _)m)
Ο παικτης που θα καταφερει να απαντησει 7 ερωτησεις φευγει με 10.000.000 yen ή εχει το δικαιωμα να δοκιμασει την τυχη του στη "Dream Chance" και να ζητησει οτιδηποτε επιθυμει ως βραβειο. Needless to say, ποιος θα αφηνε την ευκαιρια να παει χαμενη?
The questions start innocently enough, but then get uncomfortably personal. "Ποσο χρεος εχετε?", "Ποτε ξεκινησατε να κλεβετε τους πελατες σας?", "Με ποιον κοιμηθηκατε το βραδυ που πεθανε ο φιλος σας?" : D : D : D

Πως συνδεονται οι καλεσμενοι του show? Tι κρυβεται στο παρελθον του παρουσιαστη και ποια ειναι η σχεση με του με τον παραγωγο?
Τhis drama is generally all about showing how "the price for getting what you want, is getting what once you wanted"

Προσωπικη αποψη:
As suspenseful and thrilling as it could get. Το γρηγορο pace και η μικρη διαρκεια των episodes (οσο κι ενα anime episode) το κανουν να φευγει νερακι.
Φοβερες ερμηνειες απο τον Katagiri Jin αλλα κυριως τον Totsugi Shigeyuki που δινει ρεστα και κανει τζαμια να τριζουν απο το total psychotic coolness του ως παραγωγος
(oσοι ειδατε Uta no Onii-san ετοιμαστειτε για uber shock, εκανε τον Prince Himuro εκει :pp). *Totsugi fangirl spotted*
Απο ενα σημειο και μετα νομιζω most people would figure out several stuff αλλα αυτο δεν το μειωνει καθολου γιατι αν και προσωπικα ειχα καταλαβει τι παιχτηκε στο τελος, οι ερμηνειες παραμενουν too awesome...
Το μονο που μου την εσπασε καπως
Spoiler: ATTENTION!UBER MEGA LAST EPISODE SPOILER!!!111ONE

Aυτο τον καιρο προβαλλεται το "The Quiz Show: Golden"

Posted Image

Not quite a second season, not a total remake...
Διαφορετικο cast και αν και εχει τρελες ομοιοτητες με το προηγουμενο, στο επεισοδιο 3 μου φαινεται οτι δεν θα ειναι remake κι ο,τι οσο παει θα διαφοροποιηθει απο το προηγουμενο.
Το γεγονος επισης οτι οι main charas ειναι περισσοτερο 3 και οχι μονο 2 (host-director-producer instead of host-producer) αποτελει μεγαλο πατημα για διαφορετικη εξελιξη των πραγματων στο μελλον. Ειδωμεν! :wis:

Dramawiki

First season theme:
Pay Money to my Pain - Paralyzed Ocean
[media]http://www.youtube.com/watch?v=0eZh3punXZI[/media]
Second Season theme:
Arashi - Ashita no Kioku
[media]http://www.youtube.com/watch?v=gNg1hw6hGTU[/media]

p.s. η δευτερη season υπαρχει για torrent download στο d-addicts καθως και στα individual pages των subbing groups που το εχουν πιασει (SBK και STORMY)
η πρωτη δυστυχως απ'οσο ξερω υπαρχει μονο στην jdramas community του livejournal, η οποια απαιτει account και join...
αν το χει πετυχει καποιος αλλος available elsewhere ας το πει...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#2 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 11 May 2009 - 17:04

Ok time to see MY bias:
SHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
*Sho crazy fangirl spotted*

:nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod:
Uber cool drama! Δυστυχώς δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ αντικειμενική σε κάτι που παίζει ο Νο1 άντρας μου...
Αλλά αν θέλετε να ξέρετε είναι καταπληκτικό σαν ιδέα και στήσιμο γενικότερα (μιλώντας από πείρα 250+ dramas). Αν γουστάρετε μυστήριο και σασπένς με μια μικρή δόση χιούμορ το The Quiz Show είναι για σας.

Τώρα όλα αυτά για τη 2η σεζόν. Την πρώτη περιμένω να τη δω μετά τη 2η. Είμαι σίγουρη πως θα τη λατρέψω γιατί όπως είπε η LucyBR, ο Totsugi Shigeyuki είναι <3333. Ηθοποιός με ταλέντο που του τρέχει από τα μπατζάκια! Και τον έχω δει μόνο σε κωμικούς ρόλους ως τώρα!

Again...
[fangirl spazz] SHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΟΥ KTHNXBAI! I NEED TO SEE THOSE GOD-LIKE ARMS OF YOURS! [/fangirl spazz]

#3 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 11 May 2009 - 17:12

Καλά είναι φοβερές και οι 2 σαιζόν. Εμένα βέβαια μου αρέσει πιο πολύ η 2η, αλλά το ότι σε κάθε επεισόδιο κάποιον κυνηγάνε για να έρθει με το ζόρι στο πλατώ με ενόχλησε. Ελπίζω να το κόψουν αυτό.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#4 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 May 2009 - 17:38

^αυτο κι εμενα καπως μου εκανε... γιατι οχι τιποτα αλλο αλλα πως θα βγαλει ο Honma-kun αλλα 9 episodes να κανει αυτο που θελει στο show και να πετυχει τον -αγνωστο ακομα σκοπο του ετσι οπως παμε..? απο ενα σημειο και μετα δε θα στεκει i think...

[fangirl spazz] SHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΟΥ KTHNXBAI! I NEED TO SEE THOSE GOD-LIKE ARMS OF YOURS! [/fangirl spazz]

φημες που θελουν τα νηματα που αποτελουν τα μανικια στο κοστουμι του MC Kamiyama να εχουν ειδικη επενδυση απο ειδκο κραμα τιτανιου και kryptonite για να μην εξατμιστουν ελεγχονται ως ανακριβεις xD

Posted Image

#5 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 posts

Posted 11 May 2009 - 17:54

εγώ η καημένη στο πρώτο είμαι ακόμα (μας καθυστερούνε διάφορες καταστάσεις !) αλλά αυτό που μου άρεσε τρελά ήταν ο σκηνοθέτης! δεν ξέρω αν είναι και στο πρώτο έτσι, αλλά αυτό που κάνει που παρουσιάζει το show όντως ως show και όχι ως σκηνικό μέσα σε dorama, μου φάνηκε πολύ πρωτότυπο. Και το έκανε και πολύ καλα. Επίσης επαληθεύεται η άποψή μου οτι ο Sho μοιάζει με ψυχοπαθή ώρες ώρες! και οχι a2a το λέω με καλή έννοια με ξέρεις άλλωστε XD
nosebleed is not a myth... XD

#6 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 11 May 2009 - 18:26

Καλά εννοείται δεν ενοχλούμαι! Psycho Sho turns me on! Με τρομάζει και μένα ώρες ώρες αλλά είναι ένας από τους εκατομμύρια λόγους που τον λατρεύω.

Και ο Yokocho είναι uber hotness γενικώς! Υπάρχουν τόσοι που δεν τον εκτιμάνε όσο πρέπει που θλίβομαι! Τ____Τ

Επίσης η Maya Miki με έχει αφήσει άφωνη! Την είχα συνηθίσει σε κουλ ρόλους και τώρα τη βλέπω να τρέχει σαν το Βέγγο σε κάθε επεισόδιο!

@Lu: Αν τα μανίκια του Sho δεν είναι φτιαγμένα από ειδικό μέταλλο για να αντέχουν υψηλές θερμοκρασίες (σαν αυτό που φόραγε ο Johnny Storm στους Fantastic 4) τότε γιατί δεν εξατμίζονται; Στα κονσέρτα αργά ή γρήγορα αυτό συμβαίνει!
Μπράτσα Sho=My absolute fantasy (Για να εξηγούμαστε στους αδαείς! XDDD)

#7 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 May 2009 - 18:52

δεν ξέρω αν είναι και στο πρώτο έτσι, αλλά αυτό που κάνει που παρουσιάζει το show όντως ως show και όχι ως σκηνικό μέσα σε dorama, μου φάνηκε πολύ πρωτότυπο.

στο πρωτο ειναι λιγο διαφορετικα γιατι δεν ειχε τοσο budget, και συνεπως οχι τοσους κομπαρσους να κανουν τους AD, cameramen και γενικως το filming crew...
και παλι σου εδινε insight στην ολη κατασταση καπως και ηταν επισης σαν κανονικο show

Και ο Yokocho είναι uber hotness γενικώς! Υπάρχουν τόσοι που δεν τον εκτιμάνε όσο πρέπει που θλίβομαι! Τ____Τ

@Lu: Αν τα μανίκια του Sho δεν είναι φτιαγμένα από ειδικό μέταλλο για να αντέχουν υψηλές θερμοκρασίες (σαν αυτό που φόραγε ο Johnny Storm στους Fantastic 4) τότε γιατί δεν εξατμίζονται; Στα κονσέρτα αργά ή γρήγορα αυτό συμβαίνει!

[eito fangirl]
ειναι επειδη ειναι ασχετοι και δεν εχουν βιωσει τι παει να πει "Υoko and his awesomeness in action!"
πρωτα βλεπουμε eito varieties και μετα κρινουμε Yoko imo :drink:
[/eito fangirl]

still 9 episodes to go... :P καποια στιγμη μπορει να υποκυψουν >DD

Posted Image

#8 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 May 2009 - 00:18

βλέπω και τις δυο σειρές παράλληλα, είμαι τώρα στο 3ο επεισόδιο και στις δύο σειρές.
Μου ξύνισε αρχικά η ιδέα ότι απο φυσιολογική σειρά έγινε Τζόνις σειρά, αλλά τουλάχιστον
τα παληκάρια παίζουν καλά, αν και ώρες ώρες μου φαίνετε ότι η δεύτερη σειρά "κλάπηκε" για να προωθηθουν αυτοί οι δυο.. don't know. πάντως ο τύπος απο τους kanjani
είναι kowai Λέμε ενώ ο τύπος απου τους arashi είναι MOE.

η πρώτη σειρά φαίνετε εξίσου ενδιαφέρον απλά δεν έχει τοσο καλό budget όσο η δεύτερη.
ωστόσο είναι πιο ρεαλιστική τουλάχιστον ως εκεί που είδα.

who is eito?

#9 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 15 May 2009 - 06:16

Νομίζω ότι η δεύτερη σειρά είναι πιο ρεαλιστική γιατί σου δείχνει όλη την αναμπουμπούλα που θα είχε δημιοργηθεί αν είχε συμβεό όντως κάτι τέτοιο. Η πρώτη είναι πιο σκοτεινή. Αλλά παρόλα αυτά, σε καμία από τις δυο σειρές δεν σου δείχνει τις αντιδράσεις του κοινού. Μόνο της μικρούλας στην δεύτερη.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#10 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 15 May 2009 - 11:12

ενώ ο τύπος απου τους arashi είναι MOE.

COULDN'T AGREE MORE! (Δικιά μου είσαι συ?) Sho is adjkgfgiojwegtgrjg... Ok HUGE BIAS IS HUGE! Αλλά τι να κάνουμε; Η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή (μαζί με την ΙΟΝ αμυγδάλου)!

who is eito?

Eito is Kanjani8. Οι Ιάπωνες το 8 το προφέρουν eito οπότε τους έμεινε να τους λένε σκέτο Eito.

#11 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 16 May 2009 - 18:50

Spoiler: The Quiz Show Golden ep 5

#12 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 17 May 2009 - 21:22

Ep 5 as well:
Spoiler:

Ειλικρινά τρέμω από ενθουσιασμό! Και είναι ιδέα μου ή ο Sho είναι όλο και καλύτερος; I was gaping at him the whole freakin' time! O________________O

#13 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 24 May 2009 - 15:23

εγω ειμαι στο 4 γιατί ακολουθω τα subs...
εχω να δηλωσω παντως οτι ο Sho μαλλον μου αρεσει περισσοτερο ως host απ τον Katagiri τελικα. Οπως και να το κανουμε ειναι πιο "χλιδα" εμφανισιακα και εχει πιο cool και aloof style απο τον Tazaki "epic frizz" Toru, το οποιο συνεπαγεται οτι ειναι και πιο πειστικος ως host of an uberfamous tv show.
add to that το οτι ο Sho εχει real actual μεγαλη και διαφορων ειδων εμπειρια in actual hosting of shows and there you have it...
i actually wanna see more of the personal anguish, non-hosting scenes tho...

Posted Image

#14 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 May 2009 - 11:50

ερώτηση τώρα τα subed επεισόδια τα κατεβάζουμε μόνο απο d addicts?

#15 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 25 May 2009 - 17:21

ερώτηση τώρα τα subed επεισόδια τα κατεβάζουμε μόνο απο d addicts?

p.s. η δευτερη season υπαρχει για torrent download στο d-addicts καθως και στα individual pages των subbing groups που το εχουν πιασει (SBK και STORMY)

*quotes self from first post*

βεβαια here's the thing...
προσφατα και τα 2 groups εκαναν clean-up και για να κανεις join στις communities τους πια θελει παραπανω διαδικασια και approval...
τα αρχεια των stormy εχουν αποσυρθει απ τη jdramas, μπορεις να τα βρεις ακομα -προς το παρον- ομως στην asian_doramas community (οπου btw το quiz show υπαρχει και softsubbed απ ο,τι ειδα)
οι SBK απ την αλλη, οποτε κανουν νεο release τα αφηνουν ανοιχτα για 48 ωρες κι απο κει και περα λουκετο και οποιος προλαβε τον κυριον οιδε..
διαλεγεις, κρινεις και ενεργεις αναλογως... :sigh2:

κι ολα αυτα για κατι αναισθητους που συνεχιζουν το εργο με τα sreaming sites... *ahem* >_>

Posted Image