Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

Ōkami Fansubs

• Please log in to reply
110 replies to this topic

#61 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 14:59

το μονο μου παραπονο ειναι το ενοχλητικα τεραστιο karaoke στο gits 2.0, στην εισαγωγη.
τα ιαπωνικα, στο πλαι αριστερα, ειναι περιττα για μενα, και η ασπρη τεραστια γραμματοσειρα μου χαλαει ολη την ατμοσφαιρα... το ιδιο ακριβως παραπονο εχω και για το αντιστοιχο σημειο στην innocence, απο AC βεβαια... κριμα ειναι να ειναι τοσο ομορφη η εικονα και να εχεις μεσα στη μεση ολο αυτο το κειμενο...

ενα και μοναδικο το παραπονο μου. στο συνολο ειναι φανταστικη δουλεια. η ιδια η ταινια βεβαια θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη... XD

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#62 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 02:35

Serestrum, δεν ξέρω πόσο ενοχλητικά μπορεί να είναι για σένα γράμματα τα οποία βρίσκονται στα άκρα της οθόνης, και απλά βρίσκονται εκεί. Χωρίς εκρήξεις, πεταλουδίτσες και τα συναφή. Ούτε τεράστια είναι η γραμματοσειρά, ούτε άσπρη.

Είναι οι στίχοι του τραγουδιού με μια κανονική γραμματοσειρά για όσους θέλουν να καταλάβουν το τραγούδι. Ένας λόγος παραπάνω που είναι σε μια αρχαϊζουσα Ιαπωνική διάλεκτο, και οι περισσότεροι δεν μπορούν να καταλάβουν.

Υ.Γ. Και προφανώς είναι ίδιο στο Innocence, αφού το ίδιο άτομο έχει επιμεληθεί και τις δύο ταινίες! ;)
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#63 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 02:45

ειναι αρκετα ενοχλητικο, δεν συμπαθω τα καραοκε ειναι η αληθεια, προτιμω λιτα πραγματα. απλα η παρατηρηση μου ειναι πως θα ηταν πολυ πιο ομορφο στο ματιπροτιμουσα, να ηταν και οι λατινικοι χαρακτηρες ( ξεχναω πως τα λενε...) και οι ελληνικοι, στο κατω αριστερο μερος της οθονης με το μισο μεγεθος απο οσο ειναι τωρα. και καθολου ιδεογραμματα...

πχ σημειο που μου χαλαει πολυ την ατμοσφαιρα :

Spoiler:

οπως και να εχει, το σχολιο μου το εκανα, λεπτομερειες ειναι αυτα, η ταινια ειναι το θεμα.
ανυπομονω να δω το Innocence σε 720 και ανω αυτη τη φορα ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Serestrum: 06 Μάρτιος 2010 - 02:52

#64 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 08:39

Θα συμφωνήσω με προλαλήσαντα κυρίως όσο αφορά το χρώμα που κάνει αντίθεση με το σκοτεινό στυλ των ταινιών gits ειδικά τόσο μεγάλο που είναι το font. Όντως επηρρεάζει την ατμόσφαιρα. Αλλά πράγματι είναι λεπτομέρεια μικρό το κακό.

PS : Όσο αφορά το innocence θα σκότωνα και γω για να το δω σε 1080p καλό bluray-rip και με καλά subs. ^^

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#65 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 12:32

PS : Όσο αφορά το innocence θα σκότωνα και γω για να το δω σε 1080p καλό bluray-rip και με καλά subs. ^^

Καλομελέτα κι έρχεται...
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#66 Madarb

Madarb

astatus

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 10:02

Για τυχόν πιστούς εκεί έξω, μόλις βγήκε το 27ο επεισόδιο Μεταλλικού Αλχημιστή.:thatsit:

オオカミの中心部

#67 vtheofilis

vtheofilis

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 01:05

Ghost Hound....Onegai....:cry5:

#68 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 02:29

Το καλό πράγμα θέλει και τον χρόνο του. Patience, τα παιδιά όταν είναι έτοιμα θα μας ενημερώσουν σχετικά...:thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#69 vtheofilis

vtheofilis

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 21:32

Συγνώμη, είναι που αργεί να κατέβει και το NGE και έχω πάθει σύνδρομο στέρησης....:canthelp:

#70 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 11:02

Όπως είχαμε πει λίγο καιρό πριν, το Ghost in the Shell 2: Innocence από Bluray βρίσκεται στον tracker μας και σας περιμένει! ;)
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

#71 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 17:09

Bravo ρε παίδες γι'αυτό σας αγαπάμε. ^^
Can't wait to watch. :blingeye2:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#72 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 21:20

Όπως είχαμε πει λίγο καιρό πριν, το Ghost in the Shell 2: Innocence από Bluray βρίσκεται στον tracker μας και σας περιμένει! ;)

παιζει να ηθελα να κανω το παιδι σου για 10 δευτερολεπτα, αλλα τωρα μου περασε...

#73 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2010 - 15:41

Τώρα το είδα, nice... θα το τιμήσω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#74 lexalkon

lexalkon

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2010 - 21:20

Καιρό έχει να ενημερωθεί το νήμα.

FMA ως και επεισόδιο 34 για όποιον ενδιαφέρεται για μια επανάληψη στα ελληνικά...

Δε θυμάμαι επίσης αν έχει αναφερθεί ότι έχει βγει και η 2η και 3η OVA του FMA Brotherhood σε 720p.

Enjoy λοιπόν σε κάθε ενδιαφερόμενο:thatsit:
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.

#75 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2010 - 21:21

Κανα νεο για το ghost hound ρε παιδακια.... Π_Π