Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The X-box planet

• Please log in to reply
263 replies to this topic

#166 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 16 September 2010 - 10:00

χαρας ευαγγελια για αυτους που ειχαν sega saturn (μεταξυ των οποιων ειμαι και εγω).
-ο δημιουργος των panzer dragoon και phantom dust (Yukio Futatsugi) μετα απο πολλα χρονια απραξιας ετοιμαζει ενα παιχνιδι αποκλειστικα για kinect που λεγεται "project draco". στην ουσια θα ειναι ενα panzer dragoon χωρις χειριστηριο.η πρωτη concept art εικονα δειχνει οτι θα εχουμε επιτελους το panzer dragoon νεας γενιας που περιμενα τοσο καιρο.
Posted Image
-η treasure θα επανακυκλοφορησει το καλυτερο shooterακι ολων των εποχων στο xbla.
ειναι το radiant silvergun το οποιο θα εχει αναβαθμισμενα γραφικα και φυσικα με το επικο "dog mode" ναναι παρων.
Posted Image

Edited by kakashi sensei, 16 September 2010 - 10:14.

#167 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 September 2010 - 23:43

μετα την ανακοινωση της "βελτιωμενης" εκδοσης του ff13 για 360 στην ιαπωνια ηρθε και αυτη η δηλωση απο τον nomura
http://www.andriasang.com/e/blog/2010/09/08/nomura_versus_xiii_tweet/
με λιγα λογια ακομα μια αποκλειστικοτητα της sony σπαει υπερ του 360.

Σορυ, αλλα γιατι διαβασα το αντιθετο;

"All I can say right now as a developer is that Versus is being developed specifically for the PlayStation 3."

Ναι, δε διεψευσε την πιθανοτητα να γινει porting αργοτερα, αλλα ουτε εδωσε και κανενα hint οτι θα γινει.
Posted Image

#168 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts

Posted 17 September 2010 - 00:28

Σορυ, αλλα γιατι διαβασα το αντιθετο;

"All I can say right now as a developer is that Versus is being developed specifically for the PlayStation 3."

Ναι, δε διεψευσε την πιθανοτητα να γινει porting αργοτερα, αλλα ουτε εδωσε και κανενα hint οτι θα γινει.

αυτη η λεξη κανει ολη τη διαφορα.
αντι να πει exclusively, που θα μπορουσε ανετα να το πει, ειπε specifically.
και αν το συνδυασεις με αυτα που ειπε πιστευω βγαζει ενα νοημα.

#169 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 01 October 2010 - 13:03

Venom HDMI Cable

Υπάρχει έστω και ένας λόγος να δώσω 15 ευρώ παραπάνω για να πάρω το official;

#170 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 06 October 2010 - 08:37

http://kotaku.com/5656638/better-clear-some-space-for-kinect-or-move-house

Εpic fail, Microsoft! Get back to the classic way of gaming που τα πας κάλυτερα πλέον.

Τελικά φαίνεται ότι το X-Box 360 είναι η αγαπημένη κονσόλα της Treasure. Πέρα από το Ikaruga HD και το αναμενόμενο Radiant Silvergun (για τ' οποίο όταν πρωτοδιάβασα πριν μια-δυο βδομάδες έκανα τούμπες από την χαρά μου) το επόμενο shoot' em up project της θα είναι για την κονσόλα της Microsoft που ξέρει να εκτιμά καλύτερα τα 2D shooters (κι όχι μόνο). :ureshii:
Και λέγοντας για Treasure:
http://kotaku.com/5655427/treasures-bangai+o-hd-delayed-for-a-very-good-reason

OMG! OMG! OMG! Άλλος ένας θεϊκός τίτλος (τον οποίο έχω λιώσει στο DS) για X-Box 360! Kι ακόμα να πάρεις X-Box 360 κύριε Vetus; Nτροπή σου! :unlucky:

#171 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts

Posted 18 October 2010 - 17:31

μετα τις υπονοιες του nomura περι μεταφορας του final fantasy versus xiii στο 360 ερχεται και αυτο
http://kotaku.com/5666556/job-listing-causes-further-final-fantasy-versus-xiii-on-xbox-360-speculation

#172 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 18 October 2010 - 17:35

Η οριστική απάντηση θα έρθει με το ιαπωνικό release και μόλις αρχίσουν οι συζητήσεις περί Localisation.Υπομονή και σύντομα θα τελειώσει οριστικά η ιστορία (και από ότι φαίνεται με θετικά για τους 360 Only κατόχους).

In other news δανείστηκα το FFXIII και δεν μπορώ να καταλάβω από που τόσο hate...

#173 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 18 October 2010 - 18:19

Ωχ μακάρι να βγει σε 360 το versus γιατί είχαν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες να πάρω ps3 μόνο για την πάρτι του.

#174 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 09 November 2010 - 14:04

Eπειδή μάλλον θα κληρονομήσω το xbox 360 του αδερφού μου, υπάρχει κάποιο tutorial "για το πώς να παίζω περισσότερα παιχνίδια"; Υπάρχει και ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο xbox γιατί είχε βγάλει τις τρίτες κοκκινές γραμμές και πήγε στη microsoft για service. Τώρα είναι gg αλλά είχε ήδη "κολπάκι" περασμένο από "ειδικό κατάστημα", το οποίο ο "καταστηματάρχης" αφαίρεσε για να παεί στην αντιπροσωπεία της microsoft.
Επίσης τί παίζει με το xbox live γενικότερα και αλλά και το xbox live και τα "κολπάκια".

#175 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 09 November 2010 - 15:42

Κολπατζή:P

Αρχικά τα rrod που έβγαλε το Xbox σας(οι κόκκινες γραμμές) είναι γενικότερα πρόβλημα της κονσόλας, και οχι του δικού σας Xbox. Για περισσότερα παιχνίδια, καλύτερα να το πας στον "καταστηματάρχη" να το ξανακάνει, γιατι είναι μεγάλη φασαρία να το κάνεις μόνος σου. Επισης αν το αναλάβει ο "καταστηματάρχης" να ξέρεις οτι αργά ή γρήγορα θα φας ban απο το xbox live αρα αυτομάτως τέρμα τα online multiplayer. Αρα διαλέγεις και παίρνεις. ;H καταστηματάρχης, ή online

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#176 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 09 November 2010 - 15:56

Χμμ, από κάτι λίγα που έψαξα και ακόμα πιο ελάχιστα που διάβασα για να μπει το "κόλπο" πρέπει να ανοίξει ο σκληρός του xbox και να περάσει το κόλπο μέσω usb. Και θεωρητικά υπάρχουν updates για τα "κόλπα" γιατί η microsoft ανανεώνει το security και επειδή οι "κολποκατασκευαστές" βρίσκουν συνέχεια τρόπους για να τα περνάνε αυτά.
Βασικά κανένα site με "κόλπα" θέλω για να δω τί και πώς και να πάω πιο ενημερωμένος σε κάποιον "καταστηματάρχη" για να μη με πιάσει κότσο και μου βαλεί τίποτα παλιό ένω έξω κυκλοφορεί κατί πιο καινούργιο.

Βασικά τώρα(έχει σίγουρα 1,5 χρόνο) που μας το διόρθωσαν αν μπει "κόλπο", θα εμφανιστεί και πάλι το rrod ή τώρα το xbox δεν έχει θέμα;

#177 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 09 November 2010 - 16:18

Ειναι αναγκη να μπλεξετε με κολπα?
Εγω που επαθα red ring of death πριν ενα χρονο,το στειλανε στη γερμανια.
Αργησε λιγο,αλλα εκαναν καλη δουλεια.
Τωρα,αμα το εχετε τσιπαρει,δικο σας θεμα...

O6rrvsU.jpg

#178 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 09 November 2010 - 18:05

Nαι αυτό θέλω να πω, ότι το τσιπάραμε και μετά έπρεπε να το ξετσιπάρουμε για να πάει στη microsoft. Αν το τσιπάρουμε ξανά θα ξαναεμφανίσει το rrod ή άπαξ και το φτιάξουνε δεν ξαναεμφανίζεται το rrod;

Ειναι αναγκη να μπλεξετε με κολπα?

Nαι, γιατί έτσι και αλλιώς το xbox κάθεται και μαζεύει σκόνη και με τέτοιο παρελθόν rrod, chip κλπ, δεν θέλω να το πουλήσω και επίσης είναι μερικά παιχνιδάκια που έχω βάλει στο μάτι, αλλά το gaming δεν είναι πλέον πρώτη προτεραιότητα για να ξοδέψω 40 ευρώ και πάνω για κάθε game.
Mην το γυρίσουμε όμως σε γενική συζήτηση περί "one piece".
Spoiler:

Edited by aboumonkey, 09 November 2010 - 18:11.

#179 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 14 November 2010 - 15:57

Βασικά είναι ανάλογα τα παιχνιδάκια που έχεις βάλει στο μάτι. Αθήνα ειδικά μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα παιχνίδια απο 5 μέχρι 20 euros , και είναι σε άριστη κατάσταση. Έτσι μπορείς να χρησιμοποιείς και το live pου επιτέλους ήρθε officially στην Ελλάδα. Το μόνο θέμα είναι ότι προφανώς δεν βρίσκεις τα πολύ καινούρια σε τέτοιες τιμές.

Posted Image

#180 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 14 November 2010 - 17:56

Μηπως μπορεις να μας πεις περισσοτερες πλυροφοριες σχετικα με το live,γιατι ειμαι μπερδεμενος.
Απο που αγοραζω τις καρτες?
Ποσο κανουν?

O6rrvsU.jpg