Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

07-Ghost

• Please log in to reply
136 replies to this topic

#31 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 May 2009 - 18:19

Spoiler: 7

ΟΙ αλυσιδες μου τη δινουν απιστευτα!!! ποτε θα τις βγαλει να παρει ο διαολος? γενικα η σειρα ειναι πολυ μετρια, σεναριο, χαρακτηρες, fight wise αλλα θα τη παρακολουθησω μαλλον εως τελους, εως τωρα γυρω στο 6 περνει.

Τα τελευταια επισοδεια εκτος απο κατι λιγες πληροφοριες ειναι μια συνεχομενη επαναληψη.

#32 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 21 May 2009 - 18:48

Spoiler: 7

Spoiler:

ΟΙ αλυσιδες μου τη δινουν απιστευτα!!! ποτε θα τις βγαλει να παρει ο διαολος?

εμενα να δεις. εδω και τοσες μερες απεδρασε και τις φοραει ακμ:burningbe3:

#33 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 May 2009 - 19:22

Spoiler:

εμενα να δεις. εδω και τοσες μερες απεδρασε και τις φοραει ακμ:burningbe3:

ναι απλως νομιζω υπηρχαν καποιες αντιθετες γνωμες, anyway it doesn't matter.

Spoiler:

#34 holly

holly

Anime Newbie

• Members
  • 50 posts

Posted 23 May 2009 - 22:00

η σειρά μ'αρέσει πολύ για κάποιο ανεξήγητο λόγο (ή μάλλον για 3 ανεξήγητους λόγους... Frau, Labrador & Castor :wooi2:)

κι εμένα όμως μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι αλυσίδες...
να δείτε που μέχρι να τελειώσει η σειρά αξκόμη θα τις φοράει...:Crying2:

#35 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 23 May 2009 - 23:28

κι εμένα όμως μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι αλυσίδες...
να δείτε που μέχρι να τελειώσει η σειρά αξκόμη θα τις φοράει...:Crying2:

nani...:oo:
ελπιζω να κανεις λαθος:chigau:

#36 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 23 May 2009 - 23:36

Οντως αυτες οι αλυσιδες ειναι σπαστικιες.Το κακο ειναι οτι δεν μου την σπαει μονο αυτο,με νευριαζει αυτος ο συνεχες μονολογος των δυο ηρωων.Ολη την ωρα ακουμε teito.mikage.teito.mikage.Ελεος δηλαδη.

#37 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 25 May 2009 - 19:31

Ρε παιδιά πείτε κάτι άλλο από τις αλυσίδες, εντάξει κάποια στιγμή θα βγουν.. :bahhh:
Πάντως το anime αυτό είναι ότι πρέπει για fangirls :nbleed: (και εγώ μέσα :roar:)

#38 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 26 May 2009 - 08:58

ΟΙ αλυσιδες μου τη δινουν απιστευτα!!! ποτε θα τις βγαλει να παρει ο διαολος? γενικα η σειρα ειναι πολυ μετρια, σεναριο, χαρακτηρες, fight wise αλλα θα τη παρακολουθησω μαλλον εως τελους, εως τωρα γυρω στο 6 περνει.

Τα τελευταια επισοδεια εκτος απο κατι λιγες πληροφοριες ειναι μια συνεχομενη επαναληψη.

Λοκε ξεχνας το βασικο-οι αλυσιδες δεν ειναι για την σειρα ειναι για τις φουκαριαρες τις fangirls που φαντασιςνονται αυτον μαζι με τον bishounen επισκοπο:tensai:
Απο κει και περα 8α συμφωνησω-γενικα μεχρι στιμγης η σειρα εχει τελειως ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο το οποιο γενικοτερα σπαει τα νευρα και τουλαχιστον εμενα με εχει ξενερωσει ως καποιο βα8μο.Οσο για τον μικαγκε νομιζω εκανε μπαμ οτι δεν ειχε ερ8ει για καλο σκοπο στην εκκλησια απο την αρχη της εμφανισης του.Ας ελπισουμε να εχει καλη καταληξη η ολη υπο8εση γτ δεν 8ελω να βαφτει η εκκλησια και ιδιαιτερα η πισινα της μικρης και α8ωας γοργονας:nbleed: με αιμα

Posted Image

#39 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 May 2009 - 19:00

Εμενα παντως μου αρεσει ολο το story με την διαφυγη απο τον στρατο,το eye of mikhail και το ασυλο στην εκλησια.Τα τελευταια 3 επισοδια ειναι οντως ολοιδια μεταξυ τους, αλλα αυτο δε σημαινει τιποτα.Παντως απο τις μαχες εχω και εγω παραπονα, μπορουσε να τις κανει πιο καλες.

qzMHWHd.png

#40 yuuki21

yuuki21

Starting...

• Members
  • 30 posts

Posted 27 May 2009 - 21:32

τελικά είχαν νόημα οι αλυσίδες και δεν βγήκαν απο την αρχή όπως έδειξε το επισοδειο 7....είμαι πολύ περίεργη να δω την συνέχεια... Τελικά ο teido έγινε αιχμάλωτος του Ayanami?

#41 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 28 May 2009 - 13:21

Λοκε ξεχνας το βασικο-οι αλυσιδες δεν ειναι για την σειρα ειναι για τις φουκαριαρες τις fangirls που φαντασιςνονται αυτον μαζι με τον bishounen επισκοπο

Ο Kel - chan μπήκε στο νόημα!Άμα ήταν κ οι τρεις επισκοπάδες (!) μες στις αλυσίδες κ γω στη μέση τότε θα μιλάγαμε για την απόλυτη φαντασίωση!:hahaha:

Όριστε, κόπηκαν οι αλυσίδες του (πάει κ η φαντασίωση...), να δω για τι άλλο θα μιλάτε τώρα πια...

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#42 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 May 2009 - 20:53

Spoiler:

qzMHWHd.png

#43 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 29 May 2009 - 00:07

Ο Kel - chan μπήκε στο νόημα!Άμα ήταν κ οι τρεις επισκοπάδες (!) μες στις αλυσίδες κ γω στη μέση τότε θα μιλάγαμε για την απόλυτη φαντασίωση!:hahaha:

Όριστε, κόπηκαν οι αλυσίδες του (πάει κ η φαντασίωση...), να δω για τι άλλο θα μιλάτε τώρα πια...

klein mein! ολες να τις ειχαν με αλυσιδες, who gives a damn....

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler: 8

#44 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 June 2009 - 22:05

ep9, omfg

Spoiler: