Luffy vs Eustass KiddΠολύ καλή θα είναι πιστεύω,μιας και μεταξύ των 2 Supernovas με τα υψηλότερα bounties,να δούμε και ποιός διατάζει εδώ.
Luffy vs BlackbeardΑπό τις καλύτερες και που πρέπει να δώσει πιο πολύ προσοχή ο Y-oda sensei μας,θεωρητικά απ'αυτές στην λίστα μπορεί να θεωρηθεί η καλύτερη(κερδίζει την ψήφο μου).
Zoro vs Trafalgar LawΕπίσης πολύ καλή και ενδιαφέρουσα,αν και σίγουρα ο Law θα τα κάνει πολύ δύσκολα για τον Marimo μας...δεν θα μου φαινόταν πολύ να το βλέπουμε να καταλήγει σε draw(ε τώρα να χάσει ο Zoro δεν νομίζω

).
Zoro vs MihawkΜάλλον η 2η καλύτερη μετά από Luffy vs Blackbeard,έπικ και από τις πιο αναμενόμενες.
Shanks vs WhitebeardΤην είδαμε ήδη μια φορά και δεν το πολυκόβω να ξαναβλέπουμε τέτοια,εκτός κι αν το manga οδεύει προς τα κει αυτή τη στιγμή.
Όπως και να χει την βλέπω να είναι από τις τελευταίες του Whitie αν γίνει.
Ace vs LuffyΠολύ απίθανο να την δούμε,αν γίνει θα 'ναι ημισοβαρή,ίσα ίσα για να καθορίσουν ποιός είναι πιο δυνατός εκείνη τη στιγμή...όσοι έχουν αδέλφια θα καταλάβουν(
*raises hand*),γίνονται συχνά τέτοιες.
Sanji vs Zoroε;

Βλέπουμε συνεχώς τέτοιες,δεν νομίζω ότι κολλάει εδώ...αν γίνει πάντως,ο φρύδης θα τις φάει,όπως πάντα.
Sanji vs SmokerΑν έχει death wish ο μάγειρας τότε ναι,θα την δούμε...άντε αν θυσιαστεί για να τον καθυστερήσει και να ξεφύγουν οι δικοί μας,αλλιώς δεν την πολυβλέπω.
Robin vs AokijiΤσού,έχω παρατηρήσει ότι η ικανότητα της Robin,όσο καλή κι αν είναι,έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα:δεν μπορεί με την καμία να τα βάλει με Logias,σε αντίθεση με άλλα μέλη του πληρώματος.
Με την ικανότητα που έχουν να μετατρέπονται σε κάποιο στοίχειο θα ξέφευγαν έυκολα από τα χέρια της και θα κατέληγε πάλι παγοκωλόνα στην περίπτωση.
Luffy vs CobyΗ 3η καλύτερη απ'αυτές στην λίστα,πολύ πιθανόν,και εδώ θα δούμε πόσο πολύ εξελίχτηκαν και άλλαξαν οι 2 τους και τι θα υπερισχύσει,το καθήκον ή η φιλία;...πολυαναμενόμενη κι αυτή!

Πέραν αυτόν εγώ θα θελα πολύ να δω
Gear 2nd Luffy vs Aokiji,να δούμε αν η θερμότητα του σωματός του θα κάνει την διαφορά και θα μπορεί να τον αγκίζει αυτή τη φορά.
Και φυσικά ξεχάσατε όλοι...τον
Dragon!!!...δεν θα πω πολλά:σε μια μάχη με οποιονδήποτε,να δούμε επιτέλους τι εστί το υψηλότερο bounty που υπάρχει!
Edited by Zoro, 25 March 2009 - 13:33.