Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Πώς βλέπετε anime;

• Please log in to reply
206 replies to this topic

#121 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 01 December 2010 - 00:33

τώρα που λέτε για ipod και κινητά, μερικά αγαπημένα επεισόδια τα μετατρέπω μέσω converter και τα βλέπω στο PSP.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ μόνο αυτά που μου άρεσαν και ήθελα να τα ξαναδώ έβαζα.
Το PSP βέβαια έχει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη. Εκεί βλέπεις πολύ πιο άνετα.
Πχ, είχα στο ipod το τελευταίο επεισόδιο του Code Geass R2 και παρόλο που οι υπότιτλοι δεν διαβάζονταν με την καμία (ευτυχώς πάνω κάτω ήξερα τι λέγανε) το έβλεπα και πορωνόμουν ξανά και ξανά και ξανά......... Ε... ναι, δεν έχει τύχει να δω καινούργιο επεισόδιο εκτός υπολογιστή. Καλύτερα βέβαια γιατί θέλω να το απολαμβάνω. Το μόνο καλό που είχε το iPod ήταν ο ήχος. Και η εικόνα δεν είχε pixels, μια χαρά φαινόταν.... αλλά μικρή!! Κι ούτως ή άλλως όταν βλέπω καινούργιο anime δεν μπορώ να είμαι στο δρόμο και να με αποσπάνε χίλια δυο πράγματα. Θέλω σπιτάκι, ηρεμία, και πλήρη προσήλωση στο επεισόδιο!!!
:hero:
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#122 DaiKenja

DaiKenja

άλλου παπά Evangelion

• Members
  • 42 posts

Posted 01 December 2010 - 09:48

Με το 15''κάτι στο λαπιτόπ... γιατί την 19''ρα οθόνη, βλέπεις, την έκαψα... τυχαίο? δε νομίζω... δε με χαλάει όμως γιατί το laptopάκι μπορείς να το πάρεις κ αγκαλιά στο κρεβάτι... αλλά επειδή δεν αντέχεις μέχρι να πας στο σπίτι, κυρίως βλέπω στο γραφείο κ στη μούγκα, εκεί δε έχω 17''αρα - για ποικιλία. Εν ολίγης, anime βλέπω όπου, όποτε κ όπως μπορώ!

#123 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 December 2010 - 13:55

Πώς και δεν είχα ποστάρει (το e-pen0r μου) εδώ? :P

40" 720p Sony Bravia μέσω HDMI από το pc, like a true otaku.
Posted Image
Posted Image

#124 DaiKenja

DaiKenja

άλλου παπά Evangelion

• Members
  • 42 posts

Posted 01 December 2010 - 14:25

Sony Bravia[/URL] μέσω HDMI από το pc, like a true otaku.

:nod2: <βαθιά υπόκλιση>

#125 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 01 December 2010 - 19:00

PC + 19'' LCD + καρέκλα + Steelseries 4H (με αυτά raidάρω, με αυτά ακούω μουσική, γενικά πολύ βολικό headset :P)

Απλά πράγματα. Βέβαια θέλω κάποτε μια τεράστια full HD-lazorzpewpew-super-duper τηλεόραση και ένα καναπέ ή πολυθρόνα με στήριγμα για τα ποδαράκια μου αλλά παίζει να με παίρνει ο ύπνος σε κάνα τέτοιο artifact, οπότε την έχω δει disciple και την αράζω στην καρέκλα ετσι ώστε να μήν κοιμάμαι στα all-nighters :P
Posted Image

#126 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 24 December 2010 - 01:49

πλεον στη 15ρα ο8ονη του laptop μου, και τα καταπλικτικα headphones μου...:hahaha: whatever...παλιοτερα τα βλεπα σε μεγαλυτερη οταν χρησημοποιουσα το pc ακομα ^^
τωρα εχω βολευτει στο HP laptopaki moy :)
フカフカ

#127 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 03 January 2011 - 16:44

Συνδέω το λάπτοπ στην 40"άρα TV μου για καλύτερη απόλαυση....:joyful:

Posted Image

#128 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 03 January 2011 - 18:35

O_O

Στο δωμάτιό μου, κάθομαι στην καρέκλα μου (ανατομική =D) μπροστά στο Mac μου (22"), φοράω το headset (Logitech something lol), απλώνω τα πόδια μου σε μία χαμηλότερη καρέκλα, σβήνω το φως και ανάβω τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που έχω στολίσει το γραφείο μου. Μετά, χαλαρώνω και παρακολουθώ! (Συνήθως 2 επεισόδια την μέρα).

Υ.Σ. Όταν δεν είναι διακοπές Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς, απλώς δεν σβήνω το φως (λαμπάκια γιοκ!) >.>

#129 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 03 January 2011 - 20:25

Με σουβλάκια..βασικά έτσι κυρίως διαβάζω manga. Για manga γεμάτα αντρίλα όπως Berserk, Toriko , Worst, Crows, Gantz απαιτείται πάντα μια καλή μπύρα από το ψυγείο.:hehehe:
Posted Image

#130 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 03 January 2011 - 21:14

στο δωματιο μου,αγκαλια με το laptop,ηχεια στο τερμα!! :)

#131 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,281 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 January 2011 - 13:49

Με σουβλάκια..βασικά έτσι κυρίως διαβάζω manga. Για manga γεμάτα αντρίλα όπως Berserk, Toriko , Worst, Crows, Gantz απαιτείται πάντα μια καλή μπύρα από το ψυγείο.:hehehe:

να υποθεσω πως τα μανγκα ειναι γεματα λαδιες και σταζουν......

#132 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 04 January 2011 - 13:53

να υποθεσω πως τα μανγκα ειναι γεματα λαδιες και σταζουν......

Ε μιλούσα για διάβασμα στο pc:hot:, εννοείται πως όταν αγοράζεις volumes τα διατηρείς σε άριστη κατάσταση...
Posted Image

#133 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 posts

Posted 04 January 2011 - 14:34

Αγκαλια με το λαπτοπ (15'') στο κρεββατι κουκουλωμενη με τα σκεπασματα και ολα τα φωτα σβηστα..:Blissfull:

#134 MangaRebel

MangaRebel

Διαδρομή για Δαφνί...

• Members
  • 61 posts

Posted 04 January 2011 - 16:41

Όπου να 'ναι κι όπως να 'ναι, αρκεί να είναι ανιμέ:bike:

Αν και προτιμώ να βλέπω στο πανάρχαιο λαπιτόπι μου, κάτω απο το πάπλωμα :blingeye2::riiight: ^_^

Don't look back... :tensai:

#135 Guest-23320

Guest-23320

..................

• Members
  • 29 posts

Posted 04 January 2011 - 17:34

Μέχρι πρόσφατα στο pc ή σε DVD στην τηλεόραση αλλά προχθές αγοράσαμε καινούρια TV με usb που παίζει avi,mkv,mp4 κατευθείαν από εξωτερικό δίσκο... :joyful: