Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Πώς βλέπετε anime;

• Please log in to reply
206 replies to this topic

#61 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 15:35

Λιώννω αμετρητες ωρες στην 17αρα οθονη του Laptop μ με μια μπουκαλα νερο διπλα μ.

#62 SasukeUchiha

SasukeUchiha

Sasuke 4 ever!

• Members
  • 73 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2009 - 03:54

Παιδια εγω εχω home cinema και ετψ ειμαι οκαπ....χεχε

#63 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2009 - 05:11

και ναι,νέος ανάπηρος εφευρετικός τρόπος ανακαλύφθηκε!
επειδή το κρεβάτι μ ακουμπάει σε τοίχο και το γραφείο μου στο κρεβάτι,κεφάλι να ακουμπάει σε τοίχο με μαξιλάρια,πλάτη στο κρεβάτι,πόδια απλωμένα πάνω στ γραφείο και lap top πάνω στο στέρνο :hahaha:
και εξέλιξα και το διαβάζω-manga-στο-δρόμο-no-jutsu φέγγωντας με το i-pod τις σελίδες όταν είμαι σε σκοτεινό δρόμο :tensai:

#64 Vizard_Ioannis

Vizard_Ioannis

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 11:57

εγω απο την αλλη βλεπω anime και διαβαζω manga οπως και οπου να ειναι
αρκει να εχουν καλη αναλυση και δυο ηχια για να ακουω....!τα anime.

#65 Koshin

Koshin

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 01:22

Τ ^^

Anyway δεν ξέρω τι είναι φλωριά και τι δεν είναι, αλλά εγώ απολαμβάνω κάτι μόνο όταν είμαι τέρμα λάσκα και χαλαρός.

Οπότε 2 επιλογές ακολουθώ :

1. Ξάπλα κρεβατάκι 2 μέτρα απ'το pc, και τα βλέπω στην 24ρα μου full hd, με surround 5.1 σύστημα γύρω μου.
^^

Καρέκλα = πιάσιμο για μένα, προγραμματίζω που προγραμματίζω έτσι, αν έκανα και τις προβολές έτσι ζήτω που κάηκα.

Ακρίβως το ιδιο , μη μου πεις μόνο οτι είσαι στη πληροφορική του πανεπιστημίου αθηνών και οτι η οθόνη σου ειναι ASUS γιατι τοτε ειναι ανεξιγητη η συμπτωση.

#66 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 16:07

Ακρίβως το ιδιο , μη μου πεις μόνο οτι είσαι στη πληροφορική του πανεπιστημίου αθηνών και οτι η οθόνη σου ειναι ASUS γιατι τοτε ειναι ανεξιγητη η συμπτωση.

Όχι ακριβώς...
Πληροφορική σπούδασα αλλά όχι στο πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά στο new york college.
Κι η οθόνη είναι samsung btw... :tensai:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#67 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 17:23

Εγω καθομαι στην αναπαυτικη καρεκλιτσα μου (ενα ποτηρακι νερο) και καθομαι με τις ωρες...
Καποιες φορες (αλλα σπανια)επειδη εχω λαπτοπ το περνω στο κρεβατακι μου και λιωνω(το κανω οταν ειμαι αρρωστοςπολυ λιγες φορες μην φανταστειτε)Αλλα το κυριο οπλο μου ειναι τα ματια μου:hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#68 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 17:39

Αν είναι σε 4:3 το anime τότε το βλέπω στη 19αρα TFT Screen αλλιώς ή ξαπλώνω στο κρεβάτι ή κάθομαι σε αυτή τη καρέκλα
Spoiler:
που είναι δίπλα από το κρεβάτι μου και τα βλέπω στην 26αρα LCD τηλεόραση που έχω συνδέσει με το PC.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#69 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 20:59

Συνήθως στο πισι τα βλέπω και γω, καθιστός.

Πρόσφατα προσπάθησα να δω στο νετμποοκ ενώ ήμουν ξαπλωμένος, αλλά συνήθως με έπαιρνε ο ύπνος.
Για αυτό σταμάτησα να βλέπω άνιμε.

#70 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 12:15

καρεκλίτσα ,υπολογιστάκος ,ποδαράκια στο γραφειάκι κ ανιμάκια ,αυτή είναι η συνταγή ;)

#71 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 13:06

Εγω βλεπω anime στην οθονη του υπολογιστη και με ακουστικα για μιν τραβαω την προσοχη των γονιων και αρχισουν να κανουν κακα σχολεια για τα anime.

#72 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 23:18

[attachment=1448:2/0/7/2/1850.attach]
στην μεσαια βλεπω ανιμου, δεξια εχω ανοιχτο explorer και αριστερα irc, msn κλπ.
το VAIO το εχω αν χρειαστει να παω σε καποιο αλλο δωματιο, και τον υπολοιπο εξοπλισμο, αμα δνε εχει ρεστα ο πακετας.
μονο ενα κακο υπαρχει ρε γαμωτο. ειναι αβολη η καρεκλα...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#73 Lacrimosa

Lacrimosa

Elfen Lied Fan

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 09:01

Στο PC με τα ποδια πανω στο γραφειο,ξηρους καρπους η κέικ,και δυο μπουκαλια πορτοκαλαδα.

#74 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 10:04

Ξαπλωμένος στο κρεββάτι μου, στην 32αρα LCD που έχω συνδέσει με HDMI cable και για καλή μου τύχη η TV ήταν και FullHD input :P
Συνήθως δε μασουλάω τίποτα. :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#75 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 526 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 11:27

Βασικά στο pc με την καρέκλα και τιποτε να τσιμπώ αν μου έρθει η όρεξη συνδέω το laptop με την τηλεόραση και απολαμβάνω:nosey:

MbcN7u5.png