Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kingdom Hearts in Greek


  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

#1 Sora

Sora

    Gintama Hype

  • Members
  • 682 posts

Posted 20 March 2009 - 04:43

Title: Kingdom Hearts
Author: Shiro Amano
Λιγα λογια...
Eπειδη εχω ελευθερο χρονο και βρηκα ενα πολυ ωραιο προγραμματακι το οποιο ονομαζεται Gimp 2.6 αποφασισα να μεταφρασω το kingdom hearts στα ελληνικα, ασχοληθηκα 5 ωρες για να τo φτιαξω, ειναι η πρωτη φορα το οποιο κανω κατι τετοιο και ελπιζω το 1ο κεφαλαιο να σας αρεσει

Περιγραφη-Πλοκη
Η στορία αρχίζει με τον Sora και τους φίλους του, Riku και Kairi, να φτιάχνουν μια σχεδία για να φύγουν από το απομονωμένο νησί στο οποίο ζουν και να γνωρίσουν καινούριους κόσμους. Την νύχτα της αναχώρησής τους όμως, μια εφιαλτική καταιγίδα καταστρέφει την πατρίδα τους και ο Sora μεταφέρεται αναίσθητος σε μια καινούρια διάσταση. Εκεί γνωρίζει τους Donald και Goofy ( ναι, τους γνωστούς), απεσταλμένους του βασιλιά Mickey. Οι τρεις τους λοιπόν αρχίζουν μια αναζήτηση όχι μόνο για τους χαμένους φίλους του Sora, αλλά και για την πηγή του κακού, που δεν είναι άλλη από την κακιά μάγισσα της Ωραίας Κοιμωμένης, Μαγκούφαvillains) των κλασσικών ταινιών κινουμένων σχεδίων της Walt Disney Pictures με βασικό σκοπό να βοηθήσει τις δυνάμεις του σκότους να κυριαρχήσουν στο σύμπαν. (Maleficent), η οποία συγκρότησε ένα Συμβούλιο αποτελούμενο από διάσημους "κακούς"

Μέσα από το ταξίδι ο Sora αποκτά το όπλο του, ένα κλειδί με μαγικές ιδιότητες. Μετά από κάθε μάχη, ο Sora βρίσκει την κλειδαριά του κάθε κόσμου και τον κλειδώνει, έτσι ώστε να μην απορροφηθεί από το σκοτάδι, όπως το νησί του. Παράλληλα, ο Donald και ο Goofy προσπαθούν να φέρουν εις πέρας την δική τους αποστολή, να βρουν δηλαδή τον βασιλιά τους, που εξαφανίστηκε αφήνοντας μονάχα ένα γράμμα. Εννοείται, φυσικά, ότι όπουν πατούν ρωτούν και για την τύχη της Kairi και του Riku.


Bηματα
1.τα κατεβαζω απο ενα manga site πχ
www.stoptazmo.com
2. τα επεξεργαζομαι με το gimp 2.6
3.τα κανω upload στο www.photobucket.com ωστε να μπορω να τα μεταφερω με link

Spoiler:


Status
-Current Chapter 1
-Updated on 20-3-2009

Posted Image

Links Removed


Edited by Phantom Duck, 28 March 2009 - 02:54.
Links Removed


#2 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 20 March 2009 - 15:54

Amazing work!!!Μπράβο για την δουλειά:congrats:.Το διάβασα όλο.Ανυπομονώ για το επόμενο chapter!!!:blingeye2:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#3 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

    Cloud Gets Owned

  • Members
  • 221 posts

Posted 20 March 2009 - 15:58

Nice!! Keep up the good work!! :riiight::riiight:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#4 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

    Ο Δεκαπτέρυγος

  • Members
  • 1,409 posts

Posted 20 March 2009 - 16:16

Καλή προσπάθεια! Αλλα μιας και το κανεις στα ελληνικα καλο θα ηταν ολοκληρωμενο: τόνοι, σημεια στιξης ελληνικα, οχι αγγλικα ερωτηματικα. Επισης στην αρχη ρωταει ο Σορα "ποια" ειναι η Κάιρι, οποτε ειναι "ποια εισαι" οχι "ποιος εισαι"... Νομιζω οτι την πρωτη-πρωτη σελιδα δεν την εχεις...

Keep it up! Για πρωτη προσπαθεια ειναι μια χαρα!

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#5 Skiarxon

Skiarxon

    Starcaller

  • Members
  • 134 posts

Posted 20 March 2009 - 16:16

Gimp rulz.We support the open-source.

Καλό θα είναι να βάζεις τόνους.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#6 Sora

Sora

    Gintama Hype

  • Members
  • 682 posts

Posted 21 March 2009 - 01:31

Ευχαριστω για τις παρατηρησεις γιατι πρωτη φορα προσπαθω και πρεπει να μαθω απο τα λαθη μου... θα προσπαθησω να βελτιωθω...

Επισης στην αρχη ρωταει ο Σορα "ποια" ειναι η Κάιρι, οποτε ειναι "ποια εισαι" οχι "ποιος εισαι"...

Keep it up! Για πρωτη προσπαθεια ειναι μια χαρα!

Tο διορθωνω αμεσως , χιλια thanks δν το ειχα παρατηρηση

Edited by Sora, 21 March 2009 - 01:40.


#7 odin

odin

    Lord of valhalla

  • Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 21 March 2009 - 03:04

Μιας και το project αυτο προκειται για μεταφραση ενος υπαρχοντος εργου στην ελληνικη και οχι για δημιουργια καποιου νεου,μεταφερθηκε στην κατηγορια Ελληνικά Fansub/Scanlation Groups:ureshii:

#8 Ankaa

Ankaa

    :]

  • Members
  • 121 posts

Posted 21 March 2009 - 13:57

Πολύ καλη δουλεία :)

#9 ssj2sanji

ssj2sanji

    This is suicide season!

  • Members
  • 723 posts

Posted 21 March 2009 - 18:54

nice work:chigau:κριμα που το εχει διαβασει πιο πριν στα αγγλικα:uhh:

#10 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 28 March 2009 - 03:05

Sora, δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αφαιρέσουμε τα links από το πρώτο post. Ο λόγος είναι πως βγήκε επίσημη ανακοίνωση πως η εν λόγω σειρά θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά. Επιπροσθέτως, δίνεις credits στο .aNiMe//GR. Είναι καλό σαν προώθηση του forum μεν και σε ευχαριστούμε για την σκέψη, θα μπορούσε όμως να μας δημιουργήσει προβλήματα με copyrights μακροπρόθεσμα, και αυτό είναι το τελευταίο που θα θέλαμε.

Μπορείς να συνεχίσεις τα scanlations, όμως με δική σου ευθύνη και όχι μέσω του .aNiMe//GR. Προσωπικά πάντως δεν βλέπω τον λόγο για μια τέτοια κίνηση μιας και οι τόμοι θα κυκλοφορήσουν σύντομα και σε πολύ χαμηλή τιμή. Ο σκοπός των fansubbers/scanlators είναι να διαδωθεί η συγκεκριμένη σειρά στη χώρα τους, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση επετεύχθη και με το παραπάνω.

Μακάρι κάποια στιγμή να κυκλοφορούν στη χώρα μας τόσα manga ώστε να μην υπάρχει λόγος για δημιουργία ελληνικών scanlations. Ως τότε το συγκεκριμένο thread κλειδώνεται, πάμε γι' άλλα :Blissfull:

E5VV38U.jpg