Συγγνωμη για Double Posting παιδια.Οντως, θα εβγαινε πολυ μεγαλο το κειμενο. Οπως και να 'χει μπορεις να το προσπαθησεις λιγο, που πιστευω θα εχει ενα καλο αποτελεσμα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssjchris: 19 Σεπτέμβριος 2012 - 19:24
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2012 - 19:22
Συγγνωμη για Double Posting παιδια.Οντως, θα εβγαινε πολυ μεγαλο το κειμενο. Οπως και να 'χει μπορεις να το προσπαθησεις λιγο, που πιστευω θα εχει ενα καλο αποτελεσμα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssjchris: 19 Σεπτέμβριος 2012 - 19:24
"Nothing is true, everything is permitted."
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2012 - 11:20
32. Finally…Fallarbor Time!!
Contest time!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 03 Νοέμβριος 2012 - 10:32
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2012 - 20:00
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2012 - 10:33
33. Battling round!!
Who will get the 3rdRibbon??
Εχοντaς φτaσει στην πολη Fallarbor μετa aπό πολύ δρομο, ο διaγωνισμος ποκεμον στον οποιο η Dawn ελπιζει νa κερδισει την 3η της κονκaρδa εχει ηδη ξεκινησει!! Μετa aπό τις εκπληκτικες τους πaρουσιaσεις στο πρωτο μερος του διaγωνισμου, τοσο η Dawn, οσο κaι ο Leo, κaτaφερaν νa περaσουν στο επομενο μερος συνεχιζοντaς νa διεκδικουν το επaθλο!! Ο 2ος γυρος μολις ξεκινησε bρισκοντaς την Dawn aντιμετωπη με την Randa κaι τον Leo aντιμετωπο με τον Adam!!ΜΠAΜ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 03 Νοέμβριος 2012 - 10:36
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2012 - 10:37
coming up next...
34. The battle which ressurects…
35. Professor Cosmo…could he be one of Team Magma??
36. The truth behind the Meteorite…
In leaque with Team Aqua???
37. Mt. Chimney in crisis…Leader Maxie appears!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 12 Ιανουάριος 2013 - 19:39
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2012 - 18:15
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 19:38
34. The battle which ressurects…
(flashback)
(end of flashback)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 12 Ιανουάριος 2013 - 19:39
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2013 - 13:29
35. Professor Cosmo…could he be one of Team Magma??
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 20 Ιανουάριος 2013 - 13:30
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2013 - 12:16
36. The truth behind the Meteorite…
In leaque with Team Aqua???
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 26 Ιανουάριος 2013 - 12:17
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 12:32
37. Mt. Chimney in crisis…Leader Maxie appears!!
ΜΠΑΜ
ΜΠΑΜ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 02 Φεβρουάριος 2013 - 12:32
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 14:27
38. Hoenn League…halfway there!!
Alf Vs Flannery!!
ΜΠΑΜ
-Brendan: Δεν βλεπω τιποτα…ΜΠΑΜ
-Flannery: Φλογοβολο εμπρος!ΜΠΑΜ
ΜΠΑΜ
-Flannery: Να παρει…ΜΠΑΜ
coming up...
39. Beautiful battle!
Milotic Vs Togekiss!!
40. Break through the confusion Hariyama!!
41. One Swellow does bring the evolution…
42. Fight your way through the normal types!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 15 Ιούνιος 2013 - 15:56
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2013 - 12:33
39. Beautiful battle!
Milotic Vs Togekiss!!
Η σημερινη μερα μας βρισκει στο δρομο προς τη πολη Petalburg και την επομενη μαχη μου σε σταδιο! Ο ηχος από ένα μικρο ποταμι, η μυρωδια από το φρεσκοκομμενο γρασιδι και τα ανθισμενα ανοιξιατικα λουλουδια είναι ότι πρεπει για ένα μικρο διαλειμμα προκειμενου να φυγει η ενταση των ημερων που προηγηθηκαν με την Ομαδα Magma αλλα και με το γυμναστηριο της Flannery!Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 15 Ιούνιος 2013 - 15:56
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 15:57
40. Break through the confusion Hariyama!!
Στο δρομο προς τη πολη Petalburg και το σταδιο του Norman, η Dawn, ο Brendan κι εγω διασχιζουμε ένα πολύ δυσβατο και γεματο βραχια βουνο προκειμενου να μπορεσουμε να κοψουμε δρομο!ΜΠΑΜ
ΜΠΑΜ
ΜΠΑΜ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 15 Ιούνιος 2013 - 15:57
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 16:21
Ανιμιωτισσες και ανιμιτες καλησπερα! Ευχομαι σε ολους εναν ομορφο και δημιουργικο χειμωνα και με ακομα περισσοτερα ανιμε φυσικα! Βαστατε εσεις που βλεπετε απειλητικα την εξεταστικη να κοντοζυγωνει κι εσεις που επιστρεφετε απο τις διακοπες για να προσγειωθειτε στη ρουτινα...μπορα ειναι θα περασει κι ας ειναι δυσκολο να προσαρμοστουμε! Μετα απο απουσια μερικων εβδομαδων επεστρεψα για να ολοκληρωσω το arc του Hoenn, ελπιζω να το απολαυσετε οσο το απηλαυσα εγω καθως το εγραφα! Ανοιχτος παντα σε νεες προτασεις και παρατηρησεις οπως θα ξερετε, σας αφηνω να συνεχισετε την ιστορια!
41. One Swellow does bring the evolution…
Εχοντας πια φτασει στη πολη Petalburg, το μερος για την επομενη μαχη μου σε σταδιο, η Dawn, o Brendan κι εγω ξεκουραζομαστε στο κεντρο ποκεμον. Ο αγωνας για το εμβλημα το 5ο μου εμβλημα θα δωθει αυριο για αυτό η νοσοκομα Joy εξεταζει όλα τα ποκεμον μου προκειμενου να βεβαιωθει πως είναι ετοιμα για τον Norman. Περιμενωντας λοιπον βρισκομαστε στην αυλη τσιμπολογωντας κατι μαζι με τα υπολοιπα ποκεμον μας!
-Dawn: Να παρει δε το πιστευω ότι εχασα την ευκαιρια να συναντησω μια τοσο καλη συντονιστρια που τυχαινει να είναι και η κορη του Norman…
-Brendan: Η May ειναι πολυ καλη εκπαιδευτρια ποκεμον και φοβερος χαρακτηρας! Εχει κληρονομησει τον ευγενικο χαρακτηρα της μητερας της και το μαχητικο πνευμα του πατερα της!
-Alf & Dawn: ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ?
-Βrendan: χαχαχα! Υποθετω πως επρεπε να σας το ειχα πει νωριτερα υποθετω! Γνωριζομαστε ναι..
-Alf: Πως?
-Brendan: Όταν ο Norman μετακομισε στη περιοχη Hoenn για να μπορεσει να δεχθει τη θεση του αρχηγου γυμναστηριου, εγκατασταθηκαν στη πολη Littleroot και εγιναν καλοι φιλοι με το μπαμπα μου..
-Dawn: ετσι εξηγουνται όλα!
-Brendan: Επισης τη μερα που η May αποφασισε να ξεκινησει το ταξιδι της, ο μπαμπας μου της εδωσε το πρωτο της ποκεμον το οποιο ηταν το
-Alf: ένα Torchic! Σωστα?
-Brendan: Πολύ σωστα, πως το ηξερες?
-Alf: Στη μαχη που δωσαμε χρησιμοποιησε ένα Blaziken, οποτε το συμπερανα..
-Brendan: Ώστε το Torchic της εφτασε κιολας στο τελευταιο του εξελικτικο σταδιο?? Γιατι εκπλησσομαι όμως…η May είναι εκπληκτικος ανθρωπος όπως προειπα!!
-Dawn: Ανυπομωνω να την συναντησω...
-Αlf: Σιγουρα θα τη βρουμε ξανα στο δρομο μας, ειδικα εφοσον ειναι συντονιστρια!
-Dawn: σωστα…μα τι στο καλο?? Brendan που ειναι το Tailow??
-Brendan: Το εξεταζει η νοσοκομα Joy..
-Αlf: Ακομα το προβλημα με το φαγητο??
-Brendan: Μακαρι να ηταν μονο το φαγητο…είναι η διαθεση, είναι τα παντα…αυτό που με ανησυχησε ακομα πιο πολύ είναι ότι σημερα το πρωι αρχισε να λαμπει και μετα από λιγο σταματησε τοσο ξαφνικα οσο ειχε ξεκινησει..
-Alf: χμμμ
-Joy: Alf! Μπορεις να ερθεις μια στιγμη σε παρακαλω?
-Dawn: Η νοσοκομα Joy..πανω στην ωρα!
-Brendan: Νοσοκομα πως είναι το Tailow?
-Joy: Μην ανησυχεις Brendan, ολα θα πανε καλα!! Alf μπορεις να ερθεις για λιγο μαζι μου?
-Alf: φυσικα…τι συμβαινει??
(Μετα από λιγη ωρα…)
-Joy: Οριστε η pokeball του Tailow Brendan!
-Brendan: Πως ειναι νοσοκομα Joy??
-Joy: πολυ καλυτερα απο οτι μπορεις να φανταστεις…ισως μια μαχη ποκεμον εναντια σε ένα άλλο ιπταμενο ποκεμον να του τονωσει το ηθικο!
-Brendan: Αυτό είναι ολο??
-Joy: ειμαι σιγουρη πως θα βρεις τα αποτελεσματα πολύ ενθαρρυντικα…πηγαινω τωρα γιατι εχω πολύ δουλεια!
-Brendan:χμμμ
-Alf: Μη στεναχωριεσαι Brendan…ας ακολουθησουμε τη συμβουλη της κι ας δωσουμε μαχη..
-Brendan: Καλα λοιπον…
-Dawn: (Aναρωτιεμαι τι ετοιμαζουν…) Πολύ καλα λοιπον, μπορω να κανω το διαιτητη αν θελετε!!
-Brendan: ευχαριστουμε Dawn! Λοιπον Alf, ξεκιναμε??
-Alf: Οποτε εισαι ετοιμος…
-Brendan: Tailow διαλεγω εσενα!
-Dawn: Δε φαινεται να εχει ορεξη για μαχη…
-Alf: Περιμενε λιγο…Swellow διαλεγω εσενα!
-Dawn/Brendan: Swellow??
-Dawn: Ποτε καλεσες το Swellow απο το καθηγητη Oak??
-Alf: Μολις τωρα!
-Brendan: Περιμενεις να δωσω μαχη απεναντι σε σενα και ένα από τα πρωτα ποκεμον που επιασες ενώ το Tailow δεν αισθανεται καλα??
-Alf: Δεν αισθανεται καλα?? Δε θα το λεγα!
-Brendan: (Ο Alf εχει δικιο…το Tailow δειχνει γεματο ενεργεια και ορεξη ξαφνικα…) Τι στο καλο…?
-Dawn: Αυτό αναρωτιεμαι κι εγω!! Τελος παντων..νομιζω πως η αποφαση παρθηκε! Ο αγωνας θα ληξει όταν ένα από τα δυο ποκεμον θα είναι ανικανα για μαχη..οι αντικατασταστεις δεν επιτρεπονται! Ξεκινηστε!
-Αlf: Swellow κοψιμο του αερα!
-Brendan: Tailow αποφυγε το με γρηγορη επιθεση!
-Alf: Swellow κοψιμο του αερα ξανα!
-Brendan: Tailow αποφυγε το με γρηγορη επιθεση ξανα!
-Dawn: (Καταφερνει και αποφευγει τις επιθεσεις του Swellow του Alf…και να φανταστεις πως λιγοι το εχουν καταφερει αυτο...φοβερο!)
-Alf: Swellow αεροπορικος ασσος..
-Brendan: Tailow ακολουθησε με αεροπορικο ασσο κι εσυ!
-Dawn: (Συγκρουστηκαν με φοβερη δυναμη αλλα κανενα δε δειχνει να υποχωρει! Το Tailow του Brendan είναι φοβερο! Αντιμετωπιζει στα ισα το Swellow του Alf)
-Alf: Τα πηγαινεις πολυ καλα Brendan…εχεις βελτιωθει πολυ!
-Brendan: Τοσο καιρο κοντα σε σενα και τη Dawn εχω μαθει παρα πολλα…
-Alf: Για να δουμε λοιπον! Swellow ετοιμασου για ουρανια επιθεση!
-Brendan: (To Swellow αρχισε να λαμπει…κι από οσο θυμαμαι η ουρανια επιθεση αργει οποτε εχω λιγο χρονο να σκεφτω πως θα αποκρουσω τον Alf…
-Alf: Swellow φυγαμε!
-Brendan: Μα πως εκτελεσε τοσο γρηγορα την ουρανια επιθεση?? Δεν εχει σημασια!! Tailow κατευθυνσου προς το εδαφος και χρησιμοποιησε φτερωτη επιθεση..
-Alf: Η επιθεση απετυχε…
-Dawn: Φοβερο! Η ταχυτητα με την οποια πεταγε το Tailow σε συνδυασμο με τη φτερωτη επιθεση δημιουργησαν ένα ανεμοστροβιλο από σκονη που τυφλωσε το Swellow του Alf…
-Alf: Ηταν πολύ καλη αποκρουση Brendan..πρωτον γιατι είναι μια πολύ καλη ιδεα αποκρουσης για μια εναερια μαχη και δευτερον γιατι μου εδειξες πως παρα το γεγονος ότι εχουμε εξασκηθει στο να μην αργει η ουρανια επιθεση, υπαρχει κενο στη στρατηγικη μου!!
-Brendan: Για μια στιγμη νομιζα πως δε θα πετυχαινε! Tailow τα πας τελεια…Tailow??
-Dawn: Εξελισσεται??
-Alf: Επιτελους!!
-Brendan: Swellow! Φοβερο…Τι εννοεις με το «επιτελους» Alf??
-Αlf: Brendan ο λογος που το Tailow φεροταν ετσι περιεργα τις τελευταιες μερες ηταν γιατι πλησιαζε στη στιγμη της εξελιξης του! Η νοσοκομα Joy το διαπιστωσε όταν το εξετασε και ειπε πως η ασφαλεστερη μεθοδος που θα οδηγουσε στην εξελιξη ηταν η μαχη…μου ζητησε λοιπον να δωσουμε μαχη μαζι και σκεφτηκα πως η καλυτερη επιλογη ηταν μια εναερια μαχη, για αυτό και καλεσα το Swellow!
-Brendan: που να το φανταζομουν…
-Dawn: Το ηξερα πως κατι ετοιμαζες!
-Αlf: Δε θελαμε να στο πουμε για να μην αγχωθεις…
-Brendan: Σωστη κινηση ομολογω! Τι θα ελεγες να συνεχιζαμε λιγο ακομα?? Εχω μερικα νεα κολπα που θελω να δοκιμασω, τι λες Alf?
-Alf: Φυσικα! Οποτε εισαι ετοιμος!
-Brendan: Swellow Γεναιο Πουλι!
-Alf: Τι ειπε?? Γενvαιο Πουλι?
-Dawn: (Φαινεται πως το Swellow εμαθε αυτη την επιθεση με το που εξελιχθηκε, ωστοσο ο Brendan πρεπει να είναι προσεκτικος όταν τη χρησιμοποιει..)
-Alf: Swellow διπλη ομαδα..
-Brendan: Να παρει..
-Alf: Brendan πρεπει να προσεχεις οταν χρησιμοποιεις αυτη την επιθεση γιατι μπορει να πληγωθει και το ποκεμον σου..
-Brendan: Το ξερω αλλα ειμαι προετοιμασμενος για αυτό…
-Alf: Θελω πολύ να δω τι εννοεις!! Swellow ουρανια επιθεση
-Brendan: Swellow Γενναιο Πουλι
ΜΠΑΜ
-Dawn: Δε μπορω να δω τιποτα!
-Brendan: To Swellow του Alf είναι φοβερο…το χτυπησα με τη πιο δυνατη μου επιθεση και παραμενει στον αερα επιβλητικα…αντιθετα το αποτελεσμα από τη συγκρουση στο δικο μου Swellow είναι εμφανη!
-Alf: Αυτό είναι λογικο Brendan..το Swellow μου εχει πολλη περισσοτερη εμπειρια από το δικο σου..
-Brendan: Εχεις δικιο σε αυτό, αλλα η μαχη δε τελειωσε ακομα! Swellow χρησιμοποιησε το κουρνιασμα!
-Alf: Για αυτό ειπες προηγουμενως ότι εισαι προετοιμασμενος, γιατι το κουρνιασμα αναπληρωνει τη χαμενη ενεργεια!
-Brendan: Ακριβως! Παμε λοιπον άλλη μια φορα…Swellow Γενναιο Πουλι!
-Alf: Swellow ουρανια επιθεση…
-Dawn: ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!
-Αlf/Brendan: ΕΕΕ??
-Dawn: Και τα δυο ποκεμον μας εδειξαν το καλυτερο τους εαυτο και το Tailow του Brendan μολις εξελιχθηκε…δε νομιζω ότι εχει νοημα να το παρακανουμε! Μπορειτε παντα να συνεχισετε τη μαχη σας μια άλλη φορα..
-Brendan: Εχει δικιο η Dawn…Swellow ησουν φοβερος!
-Alf: Το ιδιο κι εσυ Swellow! Χαρηκα που γυρισες και δωσαμε αυτή τη μαχη με τον Brendan..
-Dawn: τι θα λεγατε να πηγαιναμε για φαγητο?? Ολη αυτή η δουλεια του διαιτητη μου ανοιξε την ορεξη..
-Alf: Συμφωνω…αλλωστε πρεπει να ξεκουραστω! Αυριο είναι η μαχη μου με τον Norman..
-Brendan: Και σιγουρα το 5ο εμβλημα θα γινει δικο σου!
-Dawn: φυγαμε λοιποοοοοον!!
Και καπως ετσι το Tailow του Βrendan εξελιχθηκε σε Swellow μαθαινοντας νεες επιθεσεις με αποτελεσμα να είναι πλεον ένας από τους ασσους ποκεμον του Brendan…λιγες ωρες με χωριζουν πια απο τον Norman και τη μαχη για το εμβλημα του σταδιου του!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 25 Αύγουστος 2013 - 16:29
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 19:10
42. Fight your way through the normal types!!
-Διαιτητης: Eιναι η επισημη μαχη γυμναστηριου αναμεσα στον αρχηγο σταδιου Norman και τον διεκδικητη Alf απο την πολη Kanto για το εμβλημα της ισορροποιας!! Κάθε εκπαιδευτης μπορει να χρησιμοποιησει μεχρι 2 ποκεμον και ο αγωνας θα ληξει όταν και τα τρια ποκεμον του ενός εκπαιδευτη είναι ανικανα για μαχη! Μονο ο διεκδικητης είναι εκεινος που εχει δικαιωμα να αντικαταστησει τα ποκεμον του στην μεση της μαχης! Ξεκινηστε!
Η πολυαναμενωμενη μαχη στο σταδιο του Norman για το επομενο εμβλημα της περιοχης Hoenn επιτελους βρισκεται σε εξελιξη..ειμαι τοσο ενθουσιασμενος καθως πριν από μερικους μηνες που βρισκομουν για πρωτη φορα στη πολη Petalburg δε καταφερα να δωσω μαχη μαζι του, αυτή η φορα όμως είναι διαφορετικη! Αυτή τη φορα, το εμβλημα της ισορροπιας θα γινει δικο μου!
-Norman: Vigoroth ξεκιναμε!
-Alf: Hariyama διαλεγω εσενα!
-Brendan: O Norman χρησιμοποιει ποκεμον φυσιολογικου τυπου, οποτε το Hairyama ειναι πολυ καλη επιλογη..αναρωτιεμαι όμως μηπως θα επρεπε να το ειχε κρατησει για αργοτερα..
-Dawn: Μην ανησυχεις Brendan, o Alf ξερει τι κανει…τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον!
-Norman: Οποτε εισαι ετοιμος Alf!
-Alf: Ειμαι παντα ετοιμος! Hariyama κοντινη δραση!
-Norman: Vigoroth αποφυγε το και χρησιμοποιησε αεροπορικο ασσο!
-Dawn: ΠΩΣ?? ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΣΣΟ??
-Βrendan: ..αυτο ηταν το λιγοτερο! Το Vigoroth απεφυγε με απιστευτη ταχυτητα.
-Norman: Ειλικρινα Alf, πιστευες πως δε θα ειχα καποια αμυνα απεναντι σε ποκεμον τυπου πυγμαχου?
-Alf: Aντιθετως…πιστευα ακριβως πως θα ειχες τετοιου ειδους αμυνες και για αυτό ξεκινησα αμεσως επιθετικα, για να αξιολογησω τις δυναμεις σου! Αλλωστε θα χρειαστουν πολλα περισσοτερα από έναν αεροπορικο ασσο για να κερδισουν το Hariyama!
-Brendan: Φοβερο…το ειχε σχεδιασει!
-Norman: Το ηξερα πως εισαι εκπαιδευτης τετοιου επιπεδου από τη πρωτη στιγμη που σε ειδα…η εμπειρια φαινεται! Ας συνεχισουμε! Vigoroth αεροπορικος ασσος ακομη μια φορα..
-Alf: Hariyama σταματα το Vigoroth με τα χερια σου και επειτα χρησιμοποιησε ωθηση του βραχιονα..
-Norman: Vigoroth…
-Brendan: Σταματησε τον αεροπορικο ασσο που θεωρητικα κανεις δε μπορει να αποφυγει..
-Dawn: Το εχει ξανακανει αυτό, χαχαχαχα!
-Alf: Hariyama ακολουθησε με σταυρωτο χτυπημα…
-Νorman: Vigoroth όχι..
-Dawn: Μπραβο Alf, συνεχισε ετσι και συντομα θα περασει στο 2ο ποκεμον του!
-Alf: Hariyama σταυρωτο χτυπημα ακομη μια φορα…
-Norman: Vigoroth αποφυγε το και χρησιμοποιησε φλογοβολο!
-Brendan: Να παρει, το απεφυγε..
-Dawn: …και πετυχε διανα το στοχο..ωστοσο το Hariyama φαινεται να μην επηρεαστηκε!
-Norman: μα πως??
-Alf: χεχε!! Είναι η ειδικη ικανοτητα του Hariyama που κανει τις επιθεσεις τυπου φωτιας και παγου να χανουν το αποτελεσμα τους! Τωρα Ηariyama κοντινη δραση!
-Norman: Vigoroth αντεπιθεση!
-Alf: Hariyamaaa
ΜΠΑΜ
-Διαιτητης: Το Vigoroth είναι ανικανο για μαχη
-Norman: Vigoroth επεστρεψε..
-Alf: Hariyama εισαι καλα??
-Dawn: Τρομερο το πώς ο Norman καταφερε να γυρισει το παιχνιδι..χρησιμοποιωντας την αντεπιθεση γυρισε την επιθεση του Hariyama εναντιον του με διπλασια ισχυ με οση ενεργεια του ειχε απομεινει και επειτα λιποθυμισε..
-Brendan: Φαινεται πως ουτε ο Alf δε περιμενε κατι τετοιο.. τουλαχιστον το Hariyama αντεχει ακομα.
-Norman: Alf τα πηγαινεις πολύ καλα μεχρι τωρα, αλλα μη νομιζεις ότι επειδη κερδισες το Vigoroth μοιραζω τα εμβληματα σα να ηταν καραμελες..τωρα αρχιζει η πραγματικη μαχη! Slaking φυγαμε!
-Alf: Slaking ε?? Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω γιατι πρεπει κάθε διεκδικητης που αντιμετωπιζει τον Norman να εχει 4 εμβληματα τουλαχιστον…Hariyama επεστρεψε να ξεκουραστεις.
-Dawn: Σωστη κινηση!
-Alf: Sceptile διαλεγω εσενα!
-Brendan: To Slaking είναι πολύ δυνατο ποκεμον το κακο όμως είναι πως κινειται κάθε δυο γυρους..
-Norman: Αυτό ισχυει για τα συνηθισμενα Slaking Βrendan…οχι για το δικο μου..
-Brendan: τι??
-Dawn: αν σοβαρολογει..δε θα είναι ευκολο..
-Norman: Slaking χτυπημα με το σωμα..
-Alf: Sceptile αποφυγε το και χρησιμοποιησε φυλλο λεπιδα!
-Norman: τι ταχυτητα..
-Alf: Sceptile ακολουθησε με παλμο του δρακου!
-Νοrman: Slaking διελυσε το παλμο του δρακου με χερι σφυρι..
-Dawn: Το διελυσε σα να ηταν από χαρτι..
-Brendan: Aυτο το Slaking είναι πολύ καλα εκπαιδευμενο.
-Αlf: Sceptile αεροπορικος ασσος!
-Norman: Slaking αστο να πλησιασει και χτυπα με γροθια του παγου!
-Alf: Sceptile…οχι
-Brendan: Καταφερε κι εκεινος να αποφυγει τον αεροπορικο ασσο, φοβερο..
-Dawn: Πραγματι! Για να μην αναφερουμε ότι καταφερε ένα πολύ ισχυρο χτυπημα στο Sceptile..
-Norman: Γιγαντια Συγκρουση Slaking..
-Alf: Sceptile αποφυγε το και χρησιμοποιησε διπλο φυλλο λεπιδα..
-Norman: Slaking…
-Dawn: H επιθεση υπογραφη του Sceptile…παντα πετυχαινει!!
-Brendan: Alf τωρα ειναι η ευκαιρια, οσο και να εχει δουλεψει την αντοχη του ο Norman, το Slaking δε μπορει να κουνηθει αμεσως εχοντας χρησιμοποιησει την Γιγαντια Συγκρουση!
-Alf: (Ο Brendan εχει δικιο!) Sceptile χρησιμοποιησε φυλλο λεπιδα ξανα!
-Norman: Slaking!!
-Dawn: To Slaking εχει δεχτει τοσα χτυπηματα και στεκεται ακομη..
-Brendan: Οι αμυνες του είναι κι αυτές υψηλες!
-Alf: Sceptile ας τελειωσουμε με Μανιασμενο Φυτο!
-Norman: Slaking αποφυγε το χρησιμοποιωντας Γιγαντια Συγκρουση!
-Alf: Sceptileeee
MΠΑΜ
-Διαιτητης: Το Sceptile είναι ανικανο για μαχη..
-Dawn: Δε μπορω να το πιστεψω πως ο Norman καταφερε να κερδισει το Sceptile..
-Brendan: Ουτε εγω, αλλα δεν εκπλησσομαι..ειναι πολυ ταλαντουχος! Εχει καταφερει να εκπαιδευσει ένα Slaking με το καλυτερο δυνατο τροπο..η επιθεση του, οι αμυνες του, ακομα και η ταχυτητα του είναι φοβερες κι ας θεωρειται τεμπελικο ποκεμον! Μονο και μονο για αυτό του αξιζουν συγχαρητηρια!
-Alf: Sceptile επεστρεψε…μην ανησυχεις, θα πανε όλα καλα! Hariyama διαλεγω εσενα!
-Dawn: To Hariyama δειχνει ακομα εξαντλημενο από τη μαχη του με το Vigoroth..
-Brendan: Ναι, αλλα και το Slaking εχει καταβεβληθει πολυ απο τη μαχη του με το Sceptile, οποτε μπορω να πω πως παλευουν ως ισο προς ισο.
-Norman: Slaking παγωμενη γροθια..
-Alf: (Αποκλειεται να χρησιμοποιει μια επιθεση παγου ενώ του μιλησα για την ειδικη ικανοτητα του Hariyama προηγουμενως, κατι άλλο εχει στο μυαλο του…) Hariyama απαντησε κι εσυ με παγωμενη γροθια!!
-Dawn: Ειχες δικιο Brendan, είναι οντως ισοππαλοι!
-Norman: Slaking περνα τωρα σε Γιγαντια Συγκρουση..
-Alf: Το περιμενα πως κατι τετοιο σχεδιαζες αλλα δε θα πιασει…Hariyama σταματα το με Ωθηση του βραχιονα.
-Norman: Slaking…
-Dawn: Μπραβο Alf!
-Βrendan: Ηταν ενα βημα μπροστα, τελεια!!
-Norman: Slaking σηκω και χρησιμοποιησε χερι σφυρι…Slaking?? Μα τι συμβαινει??
-Alf: Φαινεται πως ωθηση του βραχιονα καταφερε να παραλυσει το Slaking…πραγμα που σημαινει..
-Brendan: ..πως δε μπορει να κουνηθει…και πως αυτή είναι η ευκαιρια που περιμενε ο Alf!!
-Alf: Hariyama αποτελειωσε το Slaking με κοντινη δραση!
-Norman: Slakingggg οοοοοοχι!!
…………………………………………………………………………………………………………………………
-Διαιτητης: Το Slaking είναι ανικανο για μαχη συνεπως νικητης του αγωνα είναι ο διεκδικητης Alf από τη πολη Pallet!
-Βrendan: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΕΕΕ!!
-Dawn: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ AAAALF!!
-Alf: ZHTΩΩΩΩΩ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ 5ο ΕΜΒΛΗΜΑ ΜΑΣ!! HARIYAMA-SCEPTILE ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
-Norman: Slaking επεστρεψε, τα πηγες περιφημα! Alf με χαρα σου απονεμω το εμβλημα της ισορροπιας…ακομα 3 εμβληματα και θα μπορεις πλεον να λαβεις μερος στο πρωταθλημα Hoenn!
-Αlf: Ευχαριστω πολυ Norman! Aλλα 3 εμβληματα οντως…αλλα αναρωτιεμαι σε ποιο γυμναστηριο να παμε τωρα..
-Brendan: Μπορουμε να δοκιμασουμε το γυμναστηριο στη πολη Fortree…από οσο ξερω φευγουν και αεροπλοια από τη πολη Petalburg για εκει..
-Norman: Καλη ιδεα Brendan..προς τα εκει κατευθυνεται και η κορη μου, η May, για να λαβει μερος σε έναν διαγωνισμο ποκεμον…
-Dawn: TIII? Διαγωνισμος ποκεμον?? Ποτε φευγει το επομενο αεροπλοιο για εκει??
-Norman: χαχαχα!! Τοσο ενθουσιωδης!! Δυστυχως το επομενο αεροπλοιο για εκει φευγει σε μια βδομαδα, ωστοσο μπορειτε να παρετε ένα από τα αεροπλοια που πηγαινουν λιγο πιο εξω από τα πολη Mauville…απο εκει μπορειτε να περπατησετε και συντομα θα ειστε στη πολη Fortree!!
-Dawn: Μια χαρα ακουγεται!! Τι λετε παιδια?? Φευγουμε για τη πολη Fortree??
-Brendan: Φυσικα!!
-Αlf: ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
Με νικη ολοκληρωθηκε λοιπον η μαχη μου για το 5ο εμβλημα της περιοχης Hoenn εναντια στο Norman…ενας ακομη στοχος επιτευχθηκε, το ταξιδι ομως συνεχιζεται, αυτη τη φορα με ενα αεροπλοιο με επομενη σταση τη πολη Fortree, ενα διαγωνισμο και ακομα ενα σταδιο…
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 14 Σεπτέμβριος 2013 - 19:12