Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Pokemon Series
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 13:52
Με την Ασημενια Συναντηση να εχει πλεον ληξει, ολοι επιστρεφουμε σιγα σιγα στο σπιτι μας, ωστοσο το καραβι του Nick εχει καθυστερηση και ετσι η Dawn και εγω αποφασισαμε να του κανουμε παρεα οσο θα περιμενε και ποιος είναι ο καλυτερος τροπος να περασεις την ωρα σου?? Φυσικα μια αποχαιρετιστηρια μαχη ποκεμον διπλα στην θαλασσα!!
-Αlf: Skarmory-Scizor διαλεγω εσας!
-Nick: Torterra-Teddiursa ωρα για μαχη!
-Dawn: ειμαι πολύ ενθουσιασμενη!! Παει πολυς καιρος από τοτε που ειδα τον Alf να δινει μαχη με τον Nick!!
-Alf: Scizor Ψαλιδια-Χ στο Torterra! Skarmory αεροπορικος ασσος στο Teddiursa!
-Nick: Torterra αντεπιθεση στο Scizor με κοψη της πετρας! Teddiursa αποφυγε τον αεροπορικο ασσο με σκαψιμο και μετα χτυπα με κρυμμενη δυναμη.
-Alf: Scizor, Skarmory!
-Nick: Μπραβο παιδια, ας συνεχισουμε ετσι!
-Alf: πολύ καλα Nick, αλλα μην βιαζεσαι να χαρεις…δεν τελειωσε ακομα!
-Nick: Torterra ξυλινο σφυρι στο Scizor, Teddiursa μεταλλικο νυχι στο Skarmory!
-Alf: Scizor χρησιμοποιησε σιδερενια αμυνα για να προστατευτεις απο την επιθεση του Torterra, Skarmory απεκρουσε το μεταλλικο νυχι με ατσαλινα φτερα!!
-Dawn: O Alf απεκρουσε και τις δυο επιθεσεις του Nick!
-Alf: Scizor διπλο χτυπημα στο Teddiursa! Skarmory ουρανια επιθεση στο Torterra!
-Nick: Teddiursa χρησιμοποιησε σκαψιμο για να το αποφυγεις!
-Alf: Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω Nick, αλλα το Scizor μου είναι πολύ γρηγορο για να πιασει ξανα αυτή η τακτικη σου.
-Nick: Ωχ όχι…Teddiursa.
-Dawn: Nick, η ουρανια επιθεση ερχεται, προσεχε!
-Nick: (H Dawn εχει δικιο, ο Alf καταφερε να με αποσπασει!) Torterra κοψη της πετρας εμπρος!!
-Alf: Skarmory!
-Nick: Torterra!
-Dawn: Χτυπηθηκαν και οι δυο!
-Alf: Skarmory ηταν δυνατο χτυπημα, το ξερω, για αυτό χρησιμοποιησε κουρνιασμα για να αναπληρωσεις ενεργεια!
-Nick: Δεν προκειται να σε αφησω!! Teddiursa μεταλλικο νυχι εμπρος! Torterra συνδυασε την καταιγιδα φυλλων με το μεταλλικο νυχι του Teddiursa!!
-Dawn: Φοβερο!! Ο Nick συνδυασε τις δυο αυτες επιθεσεις με επιτυχια!!
-Alf: Scizor σταματα το με ψαλιδια-Χ!
-Νick: Teddiursa γυρνα και αποφυγε το και μετα χτυπα το Skarmory!
-Alf: Skarmory οχι!!
-Nick: Μπραβο Teddiursa! Μπραβο Τorterra!!
-Alf: Skarmory επεστρεψε, σε ευχαριστω πολυ!!
-Νick: Και εμεινες με ένα ποκεμον!
-Alf: Eνα ποκεμον στο οποιο πιστευω πολύ και μπορει να κερδισει αυτή την διπλη μαχη!!
-Nick: αυτό είναι το πνευμα!
-Alf: Nick θυμασαι πως δημιουργηθηκε αυτος ο συνδυασμος??
-Nick: Φυσικα!! Όταν πολεμαγαμε τον Will και την Karen, δυο από τους 4 καλυτερους της περιοχης Johto, το Sceptile και το Charizard συνδυασαν το νυχι του δρακου και την καταιγιδα φυλλων!!
-Alf: Σωστα!! Ποιος φανταζοταν ότι θα την ξαναχρησιμοποιουσες τωρα!!
-Nick: Εγω το σκεφτηκα, αλλα τα ποκεμον μου το εκτελεσαν!! Μπραβο σας!!
-Dawn: Alf, Nick, το Teddiursa αρχισε να λαμπει!!
-Αlf: εξελισσεται??
-Nick: Ursaring!!! Τελειο!!! Φαινεται πως το Ursaring ξερει μερικες νεες επιθεσεις!! Η πραγματικη μαχη τωρα ξεκιναει!!
-Alf: Εχεις δικιο!! Βαλε τα δυνατα σου!!
-Nick: Ursaring χερι σφυρι!!
-Alf: Scizor αποφυγε το και χτυπα το Torterra με Ψαλιδια-Χ!
-Nick: Torterra κοψη της πετρας γρηγορα!! Torterra…
-Alf: Λυπαμαι που πρεπει να στο ξαναπω, αλλα δεν μπορεις να συναγωνιστεις την ταχυτητα του Scizor μου!!
-Nick: Torterra τα πηγες τελεια!! Eπεστρεψε!!
-Alf: Τωρα είναι πιο δικαιη μαχη! Ενας εναντιον ένα!
-Nick: Συμφωνω!!
-Alf: Scizor Σιδερενιο κεφαλι εμπρος!
-Nick: Ursaring απεκρουσε το με μεταλλικο νυχι!
-Alf: Φοβερο!! Η επιθετικη δυναμη του Ursaring εχει αυξηθει παρα πολύ, καταφερε να αποκρουσει ακομα και το Σιδερενιο Κεφαλι!
-Nick: Όχι μονο η δυναμη, αλλα και η ταχυτητα!! Δες αυτό!! Ursaring σκαψιμο!
-Αlf: Scizor μπορει να είναι οπουδηποτε προσεξε!
-Νick: Ursaring τωρα! Βγες από την τρυπα και χτυπα με χερι σφυρι!
-Alf: Scizor αποφυγε το! Scizor…
-Dawn: Το Ursaring ειναι πολυ δυνατο! Προλαβε το Scizor!!
-Alf: Scizor σηκω και χρησιμοποιησε Ψαλιδια-Χ.
-Nick: Ursaring σκαψιμο ακομα μια φορα!
-Alf: Δεν θα πιασει και 2η φορα το ιδιο κολπο!
-Nick: Θα το δουμε! Ursaring τωρα, χερι σφυρι!
-Alf: Scizor αντεπιθεση με χερι σφυρι!!
-Dawn: Πωπω!! Τι συγκρουση!
-Αlf: Scizor…
-Nick: Ursaring..
-Dawn: χαχαχα!! Ισσοπαλια!! Ποιος θα μπορουσε να το μαντεψει!!
-Alf: Τελεια μαχη Nick!! Scizor επεστρεψε!!
-Nick: Παρομοιως Alf!! Ursaring γυρισε!!
-Dawn: Μην χαλαρωνεις Nick!! Είναι η σειρα μου!!
-Nick: Οποτε εισαι ετοιμη!!
……………………………………………………………………………………………………………
-Alf: Αυτή η μαχη και αν θα εχει ενδιαφερον!! Η Dawn εναντιον του Nick!!
-Dawn: Ninetales-Jynx βγειτε στην σκηνη!
-Nick: Heracross-Pidgeot διαλεγω εσας!! Dawn οι κυριες προηγουνται! Εχεις την πρωτη κινηση!!
-Dawn: ευχαριστω Nick!! Ninetales ενεργειακη μπαλα! Jynx ψυχισμος στην ενεργειακη μπαλα!!
-Nick: Φαινεται πως εχεις σκοπο να με αντιμετωπισεις συνδυαζοντας τις επιθεσεις σου και όχι ενας προς έναν όπως ο Alf!
-Dawn: Μπορεις να το πεις και ετσι!!
-Nick: Heracross αποφυγε την επιθεση! Pidgeot χρησιμοποιησε κινηση καθρεφτη στο Ninetales!
-Alf: Η κινηση καθρεφτης αντιγραφει την επιθεση ενός ποκεμον και σε αυτή την περιπτωση την ενεργειακη μπαλα!!
-Nick: Heracross ενισχυσε την με μεγακερατο!
-Dawn: Πολύ καλος συνδυασμος Nick!! Jynx ακινητοποιησε την με χιονοθυελλα, Νinetales φλογοβολο!!
-Alf: H ενεργειακη μπαλα διαλυθηκε πολύ ομορφα!
-Dawn: Αν ημασταν σε διαγωνισμο θα ειχες χασει πολλους ποντους!
-Nick: Ναι, αλλα δεν ειμαστε Dawn, οποτε δεν εχει νοημα να χρησιμοποιεις τις επιθεσεις μου για να κανεις τα ποκεμον σου να φαινονται ομορφα!!
-Dawn: Εχεις δικιο…απλα τοσο τα ποκεμον μου, οσο και εγω ετσι εχουμε συνηθισει να αποφευγουμε τις επιθεσεις του αντιπαλου!!
-Nick: Εγινε τοτε!! Pidgeot-Heracross χρησιμοποιηστε αεροπορικο ασσο και οι δυο!
-Dawn: Jynx σταματα και τα δυο με ψυχισμο, Νinetales χτυπα τους με στροβιλο φωτιας!!
-Nick: Pidgeot..Heracross!!
-Alf: Καλη κινηση Dawn!
-Νick: Pidgeot, Heracross αεροπορικος ασσος ακομα μια φορα!!
-Dawn: Jynx χτυπα και τα δυο με χιονοθυελλα!! Ninetales στροβιλος φωτιας ακομα μια φορα!!
-Nick: Pidgeot, Heracross..
-Alf: Nick, μα τι κανεις?? Θελεις να χασεις??
-Dawn: Νομιζω πως προσπαθει να καταλαβει αν τα ποκεμον του μπορουν να ξεπερασουν τις επιθεσεις μου και να μου επιτεθουν!!
-Nick: Σωστα Dawn! Και μαντεψε τι…το ανακαλυψα!! Ετοιμασου!!
-Dawn: Ας τελειωνουμε Nick!! Jynx Γιγαντια Συγκρουση στο Pidgeot, Ninetales φλογοβολο στο Heracross!!
-Nick: Pidgeot χτυπα το Jynx με κυμα θερμοτητας!! Heracross αντεπιθεση με υπερακτινα..
-Alf: δεν μπορω να δω τιποτα!
-Nick: Pidgeot όχι..
-Dawn: Jynx..
-Alf: Φαινεται πως και οι δυο επιθεσεις βρηκαν στοχο και δεν αντεξαν.
-Dawn: Ωστοσο το Ninetales και το Heracross στεκονται ακομα. Τι?? Ninetales..οχι.
-Nick: Νικησα!! Heracross??
-Alf: Θα ελεγα οτι εχουμε και αλλη ισσοπαλια!
-Dawn: εγω πιστευω πως η νικη πηγαινει στον Nick μιας και το Heracross ηταν το τελευταιο ποκεμον που στεκοταν ορθιο!! Όπως και να εχει Jynx – Ninetales επιστρεψτε!! Τα πηγατε τελεια!
-Nick: Pidgeot – Heracross φοβερη μαχη, γυριστε!!
-ΜΕΓΑΦΩΝΟ: ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ S-SINNOH ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ TWINLEAF ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, ΑΦΟΥ Η ΒΛΑΒΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΝ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..
-Alf: Το καλο από ολες αυτές τις μαχες είναι ότι περασε γρηγορα η ωρα και τωρα μπορεις να φυγεις Nick!!
-Nick: Γενικα περασε γρηγορα ο καιρος!! Το ταξιδι μας ηταν φανταστικο…ουτε που καταλαβα ποτε περασαν τοσοι μηνες!
-Dawn: Ζησαμε τοσα πολλα!! Μαχες, διαγωνισμους! Το Μεγαλο Φεστιβαλ, το Πρωταθλημα ποκεμον, το Συνορο της Μαχης και πολλα ακομα!!
-Nick: Και τελικα τι εμεινε από όλα αυτά?? Μια γλυκεια αναμνηση!! Περασα τελεια παιδια!!
-Dawn: Και εμεις Nick!!
-Alf: Μπορει να επιστρεφουμε σπιτια μας, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναβρεθουμε για αυτό μην εχετε στεναχωρημενες φατσες!!
-Nick: Εχεις δικιο…θα ξαναταξιδεψουμε μαζι!!
-Dawn: Αυτό είναι σιγουρο!!
-Alf: Στο επομενο ταξιδι μας λοιπον!!
-Dawn & Nick: Στο επομενο ταξιδι μας!!
Δινοντας ως αποχαιρετιστηριο δωρο στον Nick δυο διπλες μαχες που μας εκαναν να αναπολησουμε τις εμπειριες μας από το ταξιδι στην περιοχη Johto, οι δρομοι μας χωριζουν! Ο Nick κατευθυνεται στο Sinnoh, ενώ εμεις στο Kanto…ωστοσο, ένα πραγμα είναι σιγουρο!! Αυτή δεν είναι η τελευταια φορα που βλεπουμε τον Nick και ταξιδευουμε μαζι του…αλλοστε πως θα ηταν δυνατον?? Μετα από όλα αυτά που εχουμε περασει μαζι του, είναι κολλητος μας φιλος…!!
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 12:35
MΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ
Εχοντας επιστρεψει πια στην πολη Pallet, με χαρα η Dawn και εγω ανακαλυψαμε πως μια μεγαλη γιορτη με πυροτεχνηματα, μουσικη και πολύ φαι ειχε στηθει προκειμενου να γιορτασουμε για την επιτυχια του ταξιδιου μας στην περιοχη Johto!! Ολοκληρη η πολη Pallet ηταν μαζεμενη και περιμενε να μας δωσει συγχαρητηρια!! Οι γονεις μας βρισκονταν εκει, αλλα και ο Fabias με την Rose!!-Dawn: Ποιος θα το περιμενε κατι τετοιο!!
-Alf: Είναι φοβερο!! Μου φαινεται πως είναι από τις μεγαλυτερες γιορτες που εχουν οργανωθει ποτε στην πολη μας!!
-Fabias: Αν όχι η μεγαλυτερη!!
-Rose: Βοηθησαν ολοι, αλλα πιο πολύ οι γονεις σας και τα ποκεμον σας!!
-Dawn: Τα ποκεμον μας…βγειτε ολοι εξω!!
-Alf: Σωστη σκεψη…τα ποκεμον που ταξιδεψαν στην περιοχη Johto μαζι μας τοσο καιρο, πρεπει να απολαυσουν και εκεινα την γιορτη!! Βγειτε ολοι εξω!!
-Μαμα Alf: Φαινονται όλα τοσο δυνατα!
-Mαμα Dawn: Πολύ δυνατα και ομορφα!!
-Mπαμπας Dawn: Ο καθηγητης Oak θα φερει και τα υπολοιπα ποκεμον των παιδιων!
-Dawn: Αληθεια??
-Μπαμπας Alf: φυσικα…δουλεψαν τοσο πολύ για αυτή την γιορτη!! Πρεπει να ερθουν για να δουν τα αποτελεσματα της δουλειας τους!!
-Alf: ανυπομωνω!!
-Oak: ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ!!
-Dawn: Ο καθηγητης Oak!!
-Alf: Και ολα μας τα ποκεμον!!
-Fabias: Τι ομορφο θεαμα!!
-Rose: Όλα τα ποκεμον τρεχουν για να ξαναδουν τον Alf και την Dawn!!
-Oak: χαχαχα!! Ηταν διασκεδαστικη βολτα!! Δεν μπορουσα να τα συγκρατησω άλλο!! Βγηκαν από το εργαστηριο και αρχισαν να τρεχουν προς τα εδώ όταν ακουσαν τα βεγγαλικα!!
-Dawn: Butterfree, Leafeon, Piplup!! Ειναι ολοι εδω!
-Alf: Floatzel, Swellow, Lapras, Bulbasaur!! Και τα δικα μου ποκεμον είναι όλα εδώ!!
-Rose: Fabias κοιταξε ποσα ποκεμον μαζευτηκαν ξαφνικα!!
-Fabias: Τα ποκεμον φαινονται πιο χαρουμενα από τα παιδια!!
-Mαμα Alf: Λογικο είναι, αν σκεφτειτε πως είναι ξανα με τους εκπαιδευτες τους αλλα και με τους φιλους τους!
-Mπαμπας Alf: Παλι καλα, γιατι φανταστειτε να μην τα πηγαιναν καλα τα ποκεμον των παιδιων μεταξυ τους!
-Alf: Αυτό θα ηταν ένα μεγαλο προβλημα η αληθεια είναι!!
-Dawn: Όλα όμως είναι ηρεμα χρονια τωρα!!
-Μαμα Dawn: Εχω μια ιδεα!! Γιατι δεν δινετε μια μαχη??
-Dawn: Μαχη??
-Mαμα Dawn: Ναι!! Μια διπλη μαχη εναντια στην Rose και τον Fabias!
-Μπαμπας Dawn: Καλη ιδεα!! Σκεφτειτε ποσο ενδιαφερον θα εχει με ολα σας τα ποκεμον να σας υποστηριζουν από πισω!!
-Alf: Εγω ειμαι μεσα!!
-Dawn: Κι εγω, αν φυσικα θελουν και τα παιδια!!
-Rose: Γιατι όχι??
-Fabias: Αλλοστε καπως ετσι ξεκινησαμε το ταξιδι στην περιοχη Johto, από μια μαχη στο εργαστηριο του καθηγητη Oak!
-Oak: Ακομα την θυμαμαι εκεινη την μερα!! Από τοτε βεβαια εχουν αλλαξει παρα πολλα, αφου πλεον ο ενας εχει καταφερει να κερδισει τον σεβασμο του αλλου και δεν τσακωνεστε!
-Dawn: χαχαχα!! Τελικα καταφεραμε και τα βρηκαμε!
-Rose: Δεν ηταν ευκολο..
-Alf: Αλλα παρολα αυτά, εμεις τα καταφεραμε!!
-Fabias: Ας δωσουμε λοιπον αυτή τη μαχη!!
-Alf: Bulbasaur!! Τι θα ελεγες για μια μαχη??
-Fabias: Το περιμενα πως θα διαλεγες το Bulbasaur όπως ειχες κανει και τοτε!! Scizor διαλεγω εσενα λοιπον!!
-Dawn: Piplup παει καιρος από τοτε που δωσαμε μαχη, τι θα ελεγες να βοηθησουμε το Bulbasaur??
-Rose: χαχα!! Τοτε λοιπον, Gardevoir διαλεγω εσενα!
-Αlf: Gardevoir ε?? Είναι από τα ποκεμον που πιασατε όταν ησασταν στο Hoenn??
-Rose: Ναι!
-Fabias: Αυτό το Gardevoir μαζι με το Venusaur της Rose, της εδωσαν τον τιτλο του Πρωταθλητη Συντονιστη στο Hoenn!
-Dawn: Τελεια!! Τοτε ανυπομωνω να το αντιμετωπισω!!
-Οak: Αφου ολοι διαλεξαν τα ποκεμον τους μπορειτε να ξεκινησετε!!
-Alf: Δυο λεπτα!!
-Dawn: Alf γιατι εβγαλες το pokedex?
-Alf: Για να ελεγξω το Bulbsaur!! πωπω!! Φαινεται πως εχει γινει πολύ πιο δυνατο από την τελευταια φορα!
-Oak: Η αληθεια είναι πως από τοτε που εφυγες εβαλε τα δυνατα του και προπονηθηκε με τα υπολοιπα ποκεμον σου για να γινει ακομα πιο δυνατα!!
-Alf: Bulbasaur εισαι φοβερος!!
-Dawn: Piplup ας βαλουμε και εμεις τα δυνατα μας!
-Fabias: Scizor ψαλιδια-Χ στο Bulbasaur!
-Alf: Bulbasaur πηδα ψηλα με το μαστιγιο σου και αποφυγε το!
-Fabias: επρεπε να το περιμενω!
-Mπαμπας Alf: Μπραβο Alf!
-Rose: Gardevoir μπαλα σκιας στο Piplup!
-Dawn: Piplup στειλτο πισω με υδραντλια!
-Rose: Gardevoir όχι!!
-Μαμα Dawn: Αυτή η επιθεση θα εκανε μεγαλη ζημια στο Gardevoir!
-Rose: Fabias, ασ ανεβασουμε την θερμοκρασια!
-Fabias: Εγινε! Scizor Γιγαντια Συγκρουση στο Bulbasaur!
-Rose: Gardevoir ηλεκτροπληξια στο Piplup!
-Αlf: Bulbasaur…
-Dawn: Piplup..
-Μαμα Alf: Αυτο δεν ειναι καλο..
-Μπαμπας Dawn: Δεχντηκαν πολύ δυνατα χτυπηματα!
-Alf: Bulbasaur σηκω και χρησιμοποιησε φωτοσυνθεση!!
-Dawn: Piplup σηκω και εσυ!!
-Fabias: Στεκονται ακομα…
-Rose: Σοβαρα τωρα!! Πιστευες πως θα ηταν τοσο ευκολο Fabias??
-Fabias: Σωστα!!
-Alf: O Bulbasaur είναι σαν καινουργιος!
-Dawn: Μακαρι να μπορουσα να πω το ιδιο και για το Piplup! Ακομα μια τετοια επιθεση και όλα θα τελειωσουν!
-Alf: Μην το λες Dawn…το Piplup εχει μια επιθεση που μπορει να ανατρεψει τα πραγματα!!
-Dawn: Σωστα!! Piplup bide!
-Rose: Ωχ οχι αυτη η επιθεση!! Gardevoir ηλεκτροπληξια ακομα μια φορα!!
-Dawn: Piplup μπορεις να το αντεξεις!!
-Alf: Bulbasaur χτυπα το Gardevoir με το μαστιγιο σου!!
-Fabias: Scizor προστατευσε το Gardevoir!
-Dawn: To Scizor δεχτηκε το χτυπημα αντι για για το Gardevoir!!
-Alf: Φοβερο!!
-Fabias: To Piplup Μπορει να είναι δυνατο, αλλα δεν νομιζω να καταφερει να αντεξει και άλλη επιθεση μεχρι να ολοκληρωθει το Bide!
-Dawn: Εχει δικιο!!
-Alf: Δεν θα χρειαστει Dawn! Η ενεργεια που μαζεψε από την ηλεκτροπληξια θα είναι υπερ αρκετη!!
-Rose: Gardevoir ας τελειωνουμε!! Ηλεκτροπληξια ακομα μια φορα!!
-Alf: δεν θα πιασει δυο φορες!! Bulbasaur μπες μπροστα και προστατεψε το Piplup!
-Rose: μπλοκαρε την επιθεση μου!! Fabias..
-Fabias: Scizor Γιγαντια Συγκρουση!!
-Alf: Bulbasaur σταματα το με Καταιγιδα Φυλλων!!
-Μαμα Alf: φοβερο!! Η καταιγιδα φυλλων συγκρατει το Scizor!!
-Μαμα Dawn: Ναι, αλλα για ποσο θα αντεξει το Bulbasaur??
-Alf: Bulbasaar οχι…
-Fabias: Φαινεται πως αυτό είναι το τελος για το Βulbasaur Alf!!
-Rose: Τωρα εμεινε το Piplup!
-Alf: O Bulbasaur δεν εχασε ακομα και αυτη η μαχη συνεχιζεται ΑΚΟΜΑ!!
-Μπαμπας Alf: Κοιταξτε!!
-Mπαμπας Dawn: To Bulbasaur λαμπει!
-Dawn & Alf: Εξελισσεται!!
-Fabias & Rose: Πως??
-Οak: Φαινεται πως η πιστη του Αlf στο Bulbasaur, το εκανε να εξελιχθει!!
-Alf: Ivysaur!! Δεν το πιστευω πως εξελιχθηκες!! Χαχαχα!! Dawn, ας τελειωσουμε αυτη την μαχη!!
-Dawn: Εγινε!! Piplup ελευθερωσε την ενεργεια από το bide!!
-Alf: Ivysaur χτυπα το Scizor με καταιγιδα φυλλων!!
-Rose: Gardevoir..
-Fabias: Scizor…
-Oak: Το Scizor και το Gardevoir ειναι ανικανα για μαχη…νικητες είναι ο Alf και η Dawn!!
-Alf: Ivysaur τα καταφεραμε!!
-Dawn: Μπραβο Piplup!!
-Rose: Τελειοι οπως παντα!! Gardevoir επεστρεψε!
-Fabias: Scizor τα πηγες τελεια! Επεστρεψε!!
-Oak: Ηταν αναζωογονητικη η μαχη για ολους μας εδω στην πολη Pallet, που ειδαμε 4 απο τα παιδια μας που εχουν διαπρεψει να δινουν μαχη!! Παμε τωρα να απολαυσουμε την γιορτη!!
-OΛΟΙ: ΝΑΑΑΑΙ!!
-Αlf: Rose..Fabias! Θελω να μου πειτε για τις περιπετειες σας στο Hoenn..
-Fabias: Με μεγαλη μας χαρα!!
-Dawn: Θελω πολύ να μαθω πως καταφερατε να κερδισετε το Πρωταθλημα Ποκεμον και το Μεγαλο Φεστιβαλ εκει!!
-Rose: Παμε!! Θα σας τα εξστορισουμε όλα τρωγοντας!!
Και ετσι η επιστροφη μας στην πολη Pallet μετα από πολύ καιρο, σφραγιστηκε με μια μεγαλη γιορτη και μια φοβερη μαχη, που εκανε ολη την πολη να φωναζει με ενθουσιασμο, αλλα και το Ivysaur μου να εξελιχθει!! Επιτελους θα ξεκουραστουμε ενώ θα μαθουμε και πολλα πραγματα για την περιοχη Hoenn…
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 22:51

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 22:15
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 20:37
-Oak: Ωστε αποφασισες κιολας να ξεκινησεις ενα νεο ταξιδι??
-Alf: Ναι καθηγητα! Μπορει να εχω καταφερει αρκετα πραγματα ως τωρα, αλλα εχω ακομα πολλα να μαθω για τα ποκεμον και ποιος είναι ο καλυτερος τροπος για αυτό, από το να συνεχισω να δινω μαχες στα πρωταθληματα!!
-Oak: Καταλαβαινω Alf!! Αλλοστε…δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο από εσενα!! Και που θα πας αυτή την φορα??
-Alf: Στο Hoenn!! Μετα την μαχη μας με τον Fabias και την Rose, καθισαμε και μιλησαμε και μαθαμε ένα σωρο πραγματα για το Hoenn από το ταξιδι τους! Ακουγεται φανταστικο μερος!!
-Oak: Το Hoenn οντως είναι ένα πολύ ομορφο μερος με πολλα μυστηρια στον κοσμο των ποκεμον!! Και όπως κάθε φορα, ετσι και τωρα που ξεκινας ένα νέο ταξιδι, θα σου δωσω το νέο pokedex, για αυτό φροντισε να περασεις από το εργαστηριο μου πριν φυγεις!!
-Alf: Εγινε καθηγητα!! Παω να βρω την Dawn να της πω τα νεα…
Μετα την ολοκληρωση του ταξιδιου μας στην περιοχη Johto, αρκετες ημερες χαλαρωσης ακολουθησαν στην πολη Pallet, δινοντας μου την ευκαιρια να σκεφτω πιο θα ηταν το επομενο βημα για μενα!! Αποφασιζοντας αυτή τη φορα να ταξιδεψω στο Hoenn με σκοπο να λαβω μερος στο Πρωταθλημα Ποκεμον εκει, πηγα να βρω την Dawn για να της πω τα νεα, ώστε να αρχισει να ετοιμαζεται και εκεινη, μιας και εμεις οι δυο ταξιδευουμε μαζι!!
-Dawn: Togekiss Σφαιρα Αυρας! Leafeon μπαλα σκιας!!
-Alf: τελειος συνδυασμος όπως παντα Dawn!!
-Dawn: Togekiss, Leafeon μπραβοσας!! Alf!! Πως και απο εδω τοσο νωρις??
-Alf: Ηρθα να σου πω τι αποφασισα να κανω τωρα που η Ασημενια Συναντηση τελειωσε!!
-Dawn: Ειμαι ολη αφτια!!
-Alf: Θα παω στο Hoenn!
-Dawn: Ηξερα οτι αργα η γρηγορα θα το ελεγες αυτο!!
-Alf: χαχα!! Ηταν λογικο αφου η Rose και ο Fabias μας ειπαν τοσο ωραια πραγματα για αυτό το μερος τις προαλλες!!
-Dawn: Εχεις δικιο!!
-Alf: Λοιπον?? Ποτε θα ξεκινησουμε??
-Dawn:…….
-Alf: Τι συμβαινει Dawn??
-Dawn: Alf…δεν ξερω αν θα ερθω στο Hoenn..
-Alf: TI? Dawn τι λες??
-Dawn: Το θεμα είναι ότι ειχα μια προσκληση από την Ομοσπονδια Διαγωνισμων Ποκεμον.
-Alf: Τι ειδους προσκληση??
-Dawn: Θελουν να εκμεταλλευτουν την εμπειρια μου στους διαγωνισμους και στα Μεγαλα Φεστιβαλ και να με κανουν κριτη!!
-Alf: Αυτό είναι τελειο Dawn…αλλα…εισαι σιγουρη ότι αυτό θελεις να κανεις??
-Dawn: Δεν ξερω Alf..ειμαι λιγο μπερδεμενη! Οι διαγωνισμοι ποκεμον είναι η ζωη μου αλλα το να τους ζω ως κριτης και όχι ως διαγωνιζομενη δεν ειχε περασει ποτε από το μυαλο μου..
-Alf: Τι σκοπευεις να κανεις λοιπον??
-Dawn: Λεω να παω στην πολη Viridian που βρισκονται τα γραφεια και να δω περι τινος προκειται πραγματικα!! Ετσι θα εχω χρονο να σκεφτω και να ειμαι σιγουρη για την αποφαση που θα παρω!!
-Alf: Καταλαβαινω Dawn!! Και να ξερεις πως ακομα και αν δεν ερθεις στο Hoenn μαζι μου, εγω θα υποστηριζω παντα τις επιλογες σου, αρκει να εισαι ευτυχισμενη με αυτές!!
-Dawn: Alf εισαι τοσο καλος!!!
-Αlf: Και ποτε φευγεις??
-Dawn: Αυριο το πρωι!
-Alf: Τοσο συντομα??
-Dawn:…
-Αlf: ελα Dawn!! Μην σε παιρνει από κατω!! Τι θα ελεγες να φτιαχναμε λιγο το κεφι σου με μια μαχη??
-Dawn: Μαχη??
-Alf: Ναι! Mια διπλη μαχη!!
-Dawn: Εγινε!!
(Μετα από λιγο)
-Dawn: Wigglytuff και Froslass ξεκιναμε!!
-Alf: Skarmory και Ivysaur διαλεγω εσας!!
-Dawn: Wigglytuff μπαλα σκιας! Froslass δυσοιωνος ανεμος!!
-Alf: (Η Dawn συνδυασε τις επιθεσεις της για να χτυπησει και τα δυο μου ποκεμον, αλλα ξεχναει κατι…) Skarmory μπες μπροστα στον Ivysaur και απεκρουσε την επιθεση!!
-Dawn: Μα φυσικα…το ατσαλενιο σωμα του Skarmory δεν επηρεαζεται από τις επιθεσεις τυπου φαντασμα!!
-Αlf: Dawn, οι διαγωνισμοι ποκεμον σε εχουν κανει ειδικο στις διπλες μαχες, αφου συνδυαζεις τις επιθεσεις σου για να προκαλεσεις μεγαλη ζημια στα ποκεμον του αντιπαλου!!
-Dawn: Οι διπλες μαχες είναι πιο περιπλοκες από τις μαχες ένας με έναν και αυτό το καταλαβαινει καλυτερα ενας συντονιστης ποκεμον!!
-Alf: Αυτο ωστοσο δεν σημαινει ότι κερδισες!! Οι αμεσες κινησεις είναι καλυτερες από τις συνδυασμενες!! Ivysaur ενεργειακη μπαλα στο Wigglytuff, Skarmory ουρανια επιθεση στο Froslass!!
-Dawn: Wigglytuff αντεπιθεση με εστιασμενη γροθια!! Froslass ακτινα παγου στο Skarmory!
-Alf: Να παρει…το Wigglytuff διελυσε εντελως την ενεργειακη μπαλα και το Skarmory παγωσε από την ακτινα παγου..
-Dawn: Σειρα μου! Wigglytuff κυλιωμενη επιθεση στο Skarmory τωρα που είναι στο εδαφος! Froslass ακτινα παγου στο Ivysaur!
-Alf: Ivysaur αντεπιθεση με καταιγιδα φυλλων! Skarmory χρησιμοποιησε ατσαλινα φτερα για να ελευθερωθεις απο τον παγο και για να χτυπησεις το Wigglytuff!!
-Dawn: Wigglytuff, Froslass οχι.
-Alf: Μπραβο Ivysaur!! Η καταιγιδα φυλλων ξεπερασε την παγωμενη ακτινα!! Εισαι πολύ δυνατος!!
-Dawn: Wigglytuff κυλιωμενη επιθεση στο Ivysaur! Froslass παγωμενος ανεμος!
-Alf: Δεν προκειται!! Ivysaur σταματα και τα δυο ποκεμον της Dawn με το μαστιγιο σου!!
-Dawn: Wigglytuff, Froslass…οχι παγιδευτηκαν!
-Alf: Skarmory χτυπα και τα δυο με ουρανια επιθεση!
-Dawn: Wigglytuff, Froslass…οχι.
-Alf: Στεκονται ακομα!! Φοβερο!
-Dawn: Wigglytuff εστιασμενη γροθια στο Skarmory, Froslass ακτινα παγου στο Ivysaur.
-Alf: Ivysaur…Skarmory…
-Dawn: Συνεχιστε ετσι παιδια! Wigglytuff μπαλα σκιας στο Ivysaur, Froslass ακτινα παγου στο Skarmory!
-Alf: Skarmory..Ivysaur!!
-Dawn: Μπραβοοο!!
-Alf: Αρκετα!! Ivysaur φωτοσυνθεση, εμπρος!! Skarmory ατσαλινα φτερα στα ποκεμον της Dawn!
-Dawn: Wigglytuff, Froslass αποφυγετε το!!
-Alf: Τελεια!! Επεσες στην παγιδα μου!!
-Dawn: Παγιδα??
-Alf: Ηθελα να παρεις την προσοχη σου από το Ivysaur μεχρι να ολοκληρωνοταν η φωτοσυνθεση και χρησιμοποιησα το Skarmory για να τα καταφερω!
-Dawn: Πολύ εξυπνο!!
-Αlf: Ας τελειωνουμε!! Ivysaur καταιγιδα φυλλων! Skarmory ουρανια επιθεση!
-Dawn: Wigglytuff εστιασμενη γροθια! Froslass ακτινα παγου!!
ΜΠΑΜ
-Αlf: χαχαχα!! Για δες!!
-Dawn: Ισσοπαλια!!
-Alf: Ivysaur-Skarmory ησασταν τελειοι!! Γυριστε!
-Dawn: Wigglytuff, Froslass περιφημα! Επιστρεψτε!!
-Αlf: Πολύ ωραια μαχη Dawn!!
-Dawn: Συμφωνω!!
-Alf: ελπιζω να εχουμε ξανα την ευκαιρια να δωσουμε μαχη στο μελλον!!
-Dawn: εννοειται αυτό Alf! Μενουμε στην ιδια πολη και γνωριζομαστε σε ολη μας την ζωη…το γεγονος ότι δεν θα ταξιδεψουμε αυτην την φορα μαζι δεν παει να πει πως θα χαθουμε!!
-Alf: Αληθεια το πιστευεις αυτό??
-Dawn: φυσικα και το πιστευω!! Εσυ δηλαδη πιστευεις πως είναι η τελευταια φορα που βρισκομαστε??
-Alf: Όχι…απλα τοσο καιρο που ταξιδευουμε μαζι σε εχω συνηθισει!! Εχουμε περασει τοσα πολλα μαζι στο Kanto, στο Sinnoh, στο Johto…και τωρα θα ταξιδευω μονος μου…
-Dawn: Αlf..σε καταλαβαινω…το ιδιο νιωθω και εγω, αλλα οι δρομοι μας θα ξανασυναντηθουν σιγουρα!!
-Alf: Εχεις δικιο!! Καθομαι και σκεφτομαι βλακειες!! Φυσικα και θα ξαναβρεθουμε και τοτε θα δωσουμε την πιο εντυπωσιακη μαχη ολων των εποχων!!
-Dawn: Aυτο είναι το πνευμα!! Αν και χωρια…θα συνεχισουμε να προσπαθουμε για να πραγματοποιησουμε τα ονειρα μας!!
-Alf: Για να γινω ο καλυτερος εκπαιδευτης ποκεμον σε ολον τον κοσμο!!
-Dawn: Για να γινω η καλυτερη συντονιστρια σε ολον τον κοσμο!!
(Λιγες μερες αργοτερα)
-Μαμα Alf: Aaaalf!! Εισαι ετοιμος??
-Alf: Πανετοιμος!!
-Mαμα Alf: Ωραια γιατι το καραβι φευγει σε 45 λεπτα!!
-Alf: Το ξερω!!
-Mπαμπας Alf: Τα vεα σου ρουχα σου πηγαινουν πολυ Alf!! (Όπως του πρωταγωνιστη στις FR/LG)
-Αlf: Ευχαριστω πολυ!!
-Μαμα Alf: Τελικα θα ταξιδεψεις μονος σου??
-Alf: Ναι..
-Mπαμπας Alf: Δεν ειχες καποιο νέο από την Dawn και τον Nick??
-Alf:HDawn ειναι ακομα στην πολη Viridian και ο Nick βρισκεται στην περιοχη Almia προκειμενου να βοηθησει σε καποια θεματα των πολεμιστων ποκεμον!!
-Mαμα Alf: Στην Almia δεν βρισκεται και ο Richie??
-Alf: Ναι..τους εστειλε και τους δυο ο πατερας του Nick για να ερευνησουν τις ενεργειες μια ομαδας που λεγεται ομαδα Dim Sun!
-Mαμα Alf: Καταλαβα!!
-Alf: Ηρθε η ωρα να ξεκινησω σιγα σιγα γιατι πρεπει να περασω και από το εργαστηριο του καθηγητη Oak!!
-Μαμα Alf: Καλο ταξιδι Alf!!
-Μπαμπας Alf: Μακαρι την επομενη φορα που θα επιστρεψεις σπιτι να κρατας ενα ακομα κυπελλο!!
-Αlf: Μακαρι!! Θα βαλω τα δυνατα μου!! Γεια σαααας!!
(Στο εργαστηριο του καθηγητη Oak)
-Oak: Αlf οριστε το νέο σου pokedex!! Είναι ειδικα διαμορφωμενο ώστε να περιεχει ολα τα στοιχεια τοσο για τα ποκεμον της περιοχης Hoenn που θα πας, αλλα και για τα ποκεμον από τις άλλες περιοχες που εχεις ηδη επισκεφτει!!
-Alf: Ευχαριστω πολύ καθηγητα Oak!! Θα προσεχετε και αυτήν την φορα τα ποκεμον μου για οσο θα λειπω??
-Oak: φυσικα Alf! Δεν χρειαζεται καν να το ρωτας!! Θα αφησεις και παλι όλα σου τα ποκεμον πισω!?
-Alf: Ναι!! Θα σας αφησω ολα τα ποκεμον που επιασα στην περιοχη Johto και θα παρω μονο τον Secptile και τον Ivysaur μαζι μου!!
-Oak: Πολυ καλα!! Νομιζω πως πρεπει να βιαστεις για να προλαβεις το καραβι!!
-Alf: Εχετε δικιο, πρεπει να πηγαινω!!
-Oak: Καλη επιτυχια στον νέο σου ταξιδι Alf και θυμισου όταν φτασεις στην πολη Littleroot μην ξεχασεις να επισκεφτεις τον καθηγητη Birch!! Είναι φιλος μου και θα χαρει πολύ να σε βοηθησει!!
-Alf: Εγινε καθηγητα! Eις το επανυδειν!!
Kαι καπως…το ταξιδι στην περιοχη Johto που ηταν γεματο αμετρητα ποκεμον, νεους φιλους και παλιους εχθρους εφτασε στο τελος του! Ενας ακομα κυκλος κλεινει με την Dawn, τον Nick και εμενα να κυνηγαμε τα ονειρα μας απλωμενοι σε διαφορετικα μερη του κοσμου των ποκεμον!! Σιγουρα θα ξανασυναντιωμασταν στο μελλον, οσο μακρινο ή κοντινο και αν ηταν αυτό!! Με αυτή την σκεψη ξεκιναω το ταξιδι μου στην περιοχη Hoenn στην οποια θα συναντησω ένα σωρο νεα ποκεμον και θα κανω νεους φιλους!!
-ΜΕΓΑΦΩΝΟ: ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Η-FERRY ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ…ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ…
-Αlf: TTTTIIII??? ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑΑΑΑΑ….
End of Johto series
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 20:46
Η ιστορια του Alf και των φιλων του θα συνεχιστει αυτην την φορα στην περιοχη Hoenn και θα αρχισω να ανεβαζω τα νεα επεισοδια απο τα μεσα Αυγουστου οπου και θα εχω επιστρεψει απο τις καλοκαιρινες διακοπες!!
Επειδη η ιστορια ειναι πλεον αρκετα μεγαλη και πολλα νεα μελη ισως βαριουνται να την διαβασουν απο την αρχη, πραγμα που ειναι πολυ λογικο, λιγο πριν τα νεα επεισοδια θα ανεβασω μια μικρη περιληψη με τα πιο κομβικα σημεια σε ολη την σειρα, ωστε να μπουν στο κλιμα και να αρχισουν να διαβαζουν τις περιπετειες στο Hoenn απο την αρχη!!
Ευχομαι σε ολους σας Καλο Καλοκαιρι!!!
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2011 - 19:43

RECAP
To Pokemon Series εχει σαν θεμα μια ιστορια ποκεμον στην οποια συμμετεχουν αρχικα ο Alf, η Dawn και ο Richie και στην συνεχεια προστιθενται και αλλοι χαρακτηρες, όπως ο Nick και η Isabela. Ξεκινοντας το ταξιδι τους απο την πολη Pallet της περιοχης Kanto, με αρχικα ποκεμον ένα πληγωμενο Treecko για τον Alf, ένα παιχνιδιαρικο Squirtle για την Dawn και ένα πολύ ηρεμο Cyndaquil, ακολουθουν πολλες μαχες σε γυμναστηρια και διαγωνισμους ποκεμον! Τελικα ο Αlf λαμβανει χωρα στο Πρωταθλημα Ποκεμον, ενώ η Dawn στο Μεγαλο Φεστιβαλ, καταφερνοντας να στεφθουν πρωταθλητες και ανατρεποντας παραλληλα τα σχεδια της Ομαδας Πυραυλος! Μετα την ληξη του Πρωταθληματος, ο Richie αποφασιζει να φυγει για την περιοχη Fiorre οπου θα εκπαιδευτει ως πολεμιστης ποκεμον, ενώ ο Nick, ενας από τους αντιπαλους του Alf στην περιοχη Kanto, αποφασιζει να ακολουθησει τον Alf και την Dawn στο νεο τους ταξιδι στην περιοχη Sinnoh! Σκληρες μαχες ακολουθουν στην νεα περιοχη, τοσο με αλλους εκπαιδευτες/συντονιστες, οσο και με την Ομαδα Galactic, που τελικα εχουν αισιο τελος, αναδεικνυοντας τον Alf και την Dawn ακομα μια φορα πρωταθλητες και παραλληλα κανοντας την Διοικητη Jupiter από την Ομαδα Galactic να συνειδητοποιησει το λαθος της και να αλλαξει στην δυνατη συντονιστρια Isabela! Μετα την επιστροφη τους στην πολη Pallet ένα μεγαλο παρτυ εχει στηθει και υστερα από μερικες μερες ξεκουραση, ο Alf και η Dawn αποφασιζουν να ταξιδεψουν αυτην την φορα στην περιοχη Johto, ενώ για ακομα μια φορα, ο Nick τους ακολουθει ακολουθει ώστε να γινει ενας μεγαλος ερευνητης. Παλιοι εχθροι, νεοι φιλοι και παιδικες αντιζηλιες περιμενουν τους ηρωες σε αυτή την περιοχη και αφου ο Alf, η Dawn και ο Nick καταφερνουν να διαλυσουν μια και καλη την ανερχομενη ομαδα πυραυλο, το Μεγαλο Φεστιβαλ και το Πρωταθλημα Ποκεμον εχουν σειρα. Χαρη στην εμπειρια που εχουν αποκτησει ολον αυτόν το καιρο, αλλα και στα πολλα ποκεμον που εχουν μαζεψει στα ταξιδια τους, ο Alf και η Dawn καταφερνουν να αναδειχθουν πρωταθλητες για ακομα μια φορα! Λιγο μετα την επιστροφη τους στην πολη Pallet, o Alf αποφασιζει να συνεχισει να αγωνιζεται στα πρωταθληματα ποκεμον και ετοιμαζεται για το ταξιδι του στην περιοχη Hoenn, αλλα αυτή την φορα η Dawn εχει κληθει στην επιτροπη για τους διαγωνισμους ποκεμον, ενώ ο Nick βρισκεται πισω στην περιοχη Fiorre προκειμενου να βοηθησει τον πατερα του, που είναι ενας από τους Αρχηγους των Πολεμιστων Ποκεμον, να αντιμετωπισει τα σατανικα σχεδια της ομαδας Dim Sun. Μονος του αυτή τη φορα ο Alf ξεκιναει για το ταξιδι του στην περιοχη Hoenn…
Tα pokemon που εχουν μαζεψει οι ηρωες στα ταξιδια τους ειναι:
Alf: Sceptile, Metagross, Swellow, Magmortar, Lapras, Kanghaskan, Infernape, Snorlax, Drapion, Floatzel, Garchomp, Gallade, Tangrowth, Feraligatr, Skarmory, Steelix, Houndoom, Sudowoodo, Tyrranintar, Scizor, Ivysaur.
Dawn:Blastoise, Butterfree, Medicham, Roserade, Wigglytuff, Wormadam, Leafeon, Togekiss, Froslass, Piplup, Meganium, Nidoqueen, Jynx, Mesmagius, Ninetales.
Nick: Charizard, Weavile, Mothim, Gastrodon, Abomasnow, Shiftry, Azumaril, Pidgeot, Torterra, Magnezone, Gyarados, Alakazam, Ursaring, Heracross.
Richie: Typhlosion, Azumaril, Vileplume, Manectric.
Isabela: Empoleon, Ambipom, Skuntank, Roserade, Munchlax
Aκολουθουν τα νεα επεισοδια...
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2011 - 12:34
Hoenn Series
1. Enter Team Aqua…
Εχοντας επιβιβαστει κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη στο καραβι με κατευθυνση την περιοχη Hoenn, μπορω πλεον να χαλαρωσω και να απολαυσω την θαλασσα και τον ηλιο από το καταστρωμα! Ποτε πριν δεν ειχα φανταστει πως θα ηταν να ταξιδευω χωρις την Dawn, τον Nick ή και τον Richie και οφειλω να ομολογησω πως ειχα αρχισει να βαριεμαι, αφου δεν ειχα κανεναν να μιλησω. Την πληξη μου αυτή όμως ηρθε να διωξει μια μαχη με τον καπετανιο του πλοιου, ο οποιος σε συγκριση με ολους τους αλλους καπετανιους που εχω συναντησει στα ταξιδια μου, ηταν ο πιο δραστηριος και λατρευε να δινει μαχες με τους επιβατες του πλοιου του.-Αlf: Ivysaur διαλεγω εσενα!
-Καπετανιος: Swampert ωραγιαμαχη!
-Alf: Swampert ε?? (Συμφωνα με το pokedex είναι η τελευταια μορφη ενός από τα τρια αρχικα ποκεμον που δινονται στην περιοχη Hoenn, του Mudkip. Φαινεται να εχει τοσο στοιχεια νερου, οσο και στοιχεια εδαφους, οποτε εχω το πλεονεκτημα)
-Καπετανιος: Swampert βομβα λασπης!
-Alf: Ivysaur αντεπιθεση με ενεργειακη μπαλα!
-Καπετανιος: ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Οι επιθεσεις μας αλληλοεξουδετερωθηκαν!!
- Alf: (Αυτο θα πει ενθουασιασμος..)
-Kαπετανιος: Swampert κοψη πετρας!
-Alf: Ivysaur απεκρουσε την επιθεση χρησιμοποιωντας το δυνατο σου μαστιγιο…
-Καπετανιος: Αυτό το Ivysaur είναι πολύ δυνατοτερο από ότι φαινεται!
-Alf: Ακριβως..και ακομα δεν εχετε δει τιποτα.
-Καπετανιος: Ας ανεβασουμε το επιπεδο λοιπον..Swampert Γιγαντια Συγκρουση.
-Alf: Ivysaur μεινε στην θεση σου και την τελευταια στιγμη χρησιμοποιησε το δυνατο μαστιγιο για να το αποφυγεις.
-Καπετανιος: Αδυνατον!
-Alf: Μπραβο Ivysaur!!
-Καπετανιος: Swampert ας τελειωνουμε με μια μονο κινηση..Υδραντλια εμπρος!
-Alf: Ας είναι…Ivysaur καταιγιδα φυλλων!
-Kαπετανιος: Swampert…οχι.
-Alf: Μπραβο Ivysaur! Υπερνικησες την υδραντλια και η καταιγιδα φυλλων εβγαλε εκτος μαχης το Swampert!
-Καπετανιος: Swampert επεστρεψε! Alf, ηταν μια απο τις καλυτερες μαχες που εχω δωσει πανω σε αυτο το πλοιο…και να ξερεις πως δεν συνηθιζω να χανω! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
-Alf: Ηταν η καλυτερη μαχη για να ξεκινησω το ταξιδι μου στην περιοχη Hoenn καπετανιε..σας ευχαριστω!!
Η μαχη αυτή ηταν μια πρωτη γευση του τι με περιμενει στην περιοχη Hoenn και αν πανε όλα τοσο καλα, οσο και αυτή η μαχη, θα κραταω στα χερια μου το κυπελλο του πρωταθλητη πολύ συντομα!! Η σκεψη των νεων ποκεμον και περιπετειων, ηταν τοσο εντονη στο μυαλο μου που ηθελα να φτασω στην πολη Littleroot οσο πιο γρηγορα γινεται…αλλα δυστυχως ένα αναπαντεχο γεγονος ηρθε να καθυστερησει κι άλλο την αφιξη μας…
-Αlf: Η ιδεα μου ειναι, ή σταματησαμε να κινουμαστε ξαφνικα??
-Καπετανιος: Δεν είναι η ιδεα σου Alf. Σταματησαμε.
-Alf: Τι συνεβει??
-Καπετανιος: Τα ρανταρ εντοπισαν ένα μεγαλο αντικειμενο κατω από πλοιο και θελουμε να το ερευνησουμε για την ασφαλεια των επιβατων.
-Alf: Καταλαβα! Θα καθυστερησουμε??
-Καπετανιος: Είναι απλα ενας ελεγχος ρουτινας. Στην περιοχη Hoenn υπαρχουν πολλα δυνατα θαλασσια ρευματα που μεταφερουν βραχους ή ακομα και παλια ναυαγια και κάθε φορα που τα ρανταρ εντοπιζουν κατι σταματαμε για να το ελεγξουμε ώστε να διασφαλισουμε την ασφαλεια των επιβατων! Δεν εχει συμβει ποτε κατι απροοπτο, ετσι ο ελεγχος τελειωνει μεσα σε 10-20 λεπτα και οι μηχανες ξαναξεκινανε!!
-Alf: Υπεροχα τοτε! Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες!
-Καπετανιος: Δεν κανει τιποτα! Χαλαρωσε και απολαυσε το δροσερο αερακι και σε πριν καν το καταλαβεις θα εχουμε ξαναξεκινησει!!
-Δυτης: ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ.
-Καπετανιος: Ένα υποβρυχιο?? Να και κατι καινουργιο! Υπαρχουν ανθρωποι μεσα, το ελεγξατε??
-Δυτης: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ CARVANHA ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΣΕ.
-Καπετανιος: (Ένα κοπαδι Carvanha και ένα υποβρυχιο…αποκλειεται όλα αυτά να είναι τυχαια.) Σε ευχαριστω Andrew..πες στην ομαδα σου να επιστρεψει στο πλοιο.
-Andrew: ΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ??
-Καπετανιος: Δεν θα κανουμε τιποτα..μπορει να ειναι καποια ασκηση του ναυτικου ή καποια επιχειρηση εξερευνησης!
-Andrew: ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ!
-Alf: Kαπετανιε, τι συνεβει?? Φαινεστε ταραγμενος.
-Καπετανιος: Alf εκτος από καλος εκπαιδευτης φαινεται πως εισαι και καλος ψυχολογος…
-Alf: Αυτό σημαινει ότι κατι σας απασχολει??
-Kαπετανιος: Στα ταξιδια μου σε ολο το Hoenn, εχω ακουσει ιστοριες για 2 οργανωσεις που δημιουργουν προβληματα κατα καιρους. Η μια είναι η Ομαδα Aqua και η αλλη ειναι η Ομαδα Magma. Το μοτιβο του υποβρυχιου και των Carvanha ταιριαζει στο προφιλ της Oμαδας Aqua και για αυτο ζητησα απο τον Andrew να φυγουμε οσο το δυνατον γρηγοροτερο. Δεν ξερουμε για το τι είναι ικανοι και για αυτό δεν θα ηταν φρονιμο να τους προκαλεσουμε.
-Alf: Καταλαβα! Φαινεται πως σε κάθε περιοχη υπαρχει μια ομαδα που προκαλει προβληματα, αλλα στο Hoenn υπαρχουν 2…αυτό είναι ακομα χειροτερο.
-Καπετανιος: Οι αρχες κανουν ότι μπορουν για να περιορισουν την δραστηριοτητα των 2 Ομαδων, αλλα δεν μπορουν να ξερουν κάθε ποτε και που εμφανιζονται..
-Alf: Καταλαβαινω..Οπως και να εχει πηρατε την σωστη αποφαση.
-Καπετανιος: Σε ευχαριστω Alf…Μα τι ειναι αυτη η ξαφνικη αναταραχη στην θαλασσα..
-Alf: Νομιζω πως το υποβρυχιο ερχεται στην επιφανεια..
-Καπετανιος: Αυτό δεν είναι καλο..ελπιζω να μην εχουν σκοπο να κανουν φασαρια!
-?????: Καλημερα Καπετανιε! Ειμαι ο Matt, ενας από τους 2 Διοικητες της Ομαδας Aqua και χρειαζομαι την βοηθεια σας!
-Καπετανιε: Τι βοηθεια χρειαζεσε Matt??
-Alf: (Καπετανιε μην μου πειτε πως θα τον βοηθησετε??)
-Καπετανιος: (Alf δεν εχω επιλογη..δεν γινεται να βαλω σε κινδυνο ολοκληρο το πλοιο και το πληρωμα του..)
-Alf: (Να παρει…)
-Matt: Μια προπελα από το υποβρυχιο μας χαλασε και θα θελαμε την προπελα από το πλοιο σας προκειμενου να διασχισουμε τα δυνατα ρευματα της περιοχης.
-Καπετανιος: Θα ηθελα πολύ να σε βοηθησω Matt, αλλα αυτό που ζητας είναι αδυνατον. Δεν γινεται να διακινδυνευσω την ασφαλεια του πληρωματος μου δινοντας σου την μια προπελα.
-Matt: Ηθελα να ειμαι ευγενικος και να ρωτησω Καπετανιε, αλλα δεν μου αφηνεις αλλα περιθωρια..Sharpedo διαλεγω εσενα!
-Alf: Καπετανιε αφηστε το σε μενα!! Sceptile διαλεγω εσενα!
-Matt: Ενας εκπαιδευτης ποκεμον ε??
-Alf: Matt ακου τι προτεινω…αν χασω περνεις την προπελα, διαφορετικα γυρνας μεσα στο υποβρυχιο σου και φευγεις!
-Matt: Εχεις κοτσια μικρε, μαρεσει αυτο!! Ας είναι λοιπον..δεχομαι την προκληση!
-Καπετανιε: Alf δεν χρειαζεται να ανακατευτεις…
-Alf: Δεν πειραζει Καπετανιε..θελω να δει η Ομαδα Aqua ότι δεν μπορει να κανει ότι θελει!
-Καπετανιος: Καταλαβαινω πως νιωθεις!! Σε αυτή την περιπτωση θα σου πω μονο να προσεχεις το δερμα του sharpedo…Ειναι τοσο τραχυ που αν το Sceptile το ακουμπισει θα πληγωθει…
-Αlf: Sceptile ακουσες τι ειπε ο καπετανιος!! Ας επιτεθουμε από μακρια! Παλμος του Δρακου.
-Matt: Sharpedo απεκρουσε το με παγωμενο δοντι.
-Alf: (O παλμος του δρακου ηταν η μονη επιθεση που μπορουσα να χρησιμοποιησω χωρις να φερω σε επαφη το Sceptile με το σωμα του Sharpedo…αφου μπορει να τον αποκρουσει ομως, δεν εχω αλλη επιλογη..) Sceptile ετοιμασου!
-Μatt: Sharpedo υδατινο τζετ..
-Alf: Sceptile πιασε το Sharpedo με Μανιασμενο Φυτο!
-Καπετανιος: Εξυπνη κινηση Alf..
-Alf: Sceptile Φυλλο Λεπιδας!!
-Matt: Sharpedo.. (Αυτό το Sceptile είναι απιστευτα γρηγορο..κι αυτος ο Alf ξερει καλα πώς να το χρησιμοποιει...σταματησε το Sharpedo και το χτυπησε το επομενο λεπτο…)
-Καπετανιε: Μπραβο Alf!
-Alf: Sceptile ας τελειωνουμε με Φυλλο Λεπιδα!
-Matt: Sharpedo επιθεση αλλαζονειας (Swagger) !
-Alf: To Sceptile μπερδευτηκε…
-Matt: Sharpedo επεστρεψε!!
-Alf: Υποχωρει??
-Matt: Ας πουμε πως ειμαστε ισσοπαλοι!! Μπορειτε να κρατησετε την προπελα σας!! Alf…θα ξανασυναντηθουμε…
-Alf: Sceptile σε ευχαριστω..επεστρεψε! Αυτό και αν ηταν παραξενο…
-Καπετανιος: Όπως και να εχει Alf καταφερες και εδιωξες τον Διοικητη της Ομαδας Aqua και αυτό μετραει…
-Alf: Υποθετω πως εχετε δικιο!!
-Καπετανιος: Και επιπλεον ολοι οι επιβατες είναι σωοι και αβλαβεις!! Μπορουμε τωρα να συνεχισουμε προς το λιμανι της πολης Littleroot!!
-Alf: ΝΑΑΑΙ!! Το καλυτερο πραγμα που ακουσα σημερα!!
Με επεισοδιακες μαχες και την Ομαδα Aqua ξεκιναει το νεο ταξιδι στην περιοχη Hoenn!! Το πλοιο ξεκιναει ξανα το ταξιδι του για την επομενη σταση…την πολη Littleroot!!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 14:34
2. Enter Team Magma…
Στον κοσμο των ποκεμον καθε παιδι που φτανει στην ηλικια των 16 ετων μπορει να ξεκινησει το ταξιδι του ώστε να κυνηγησει και να εκπληρωσει τα ονειρα του! Στην πολη Littleroot της περιοχης Hoenn βρισκεται ο καθηγητης Birch ο οποιος εχει την ευθυνη να δωσει σε κάθε νέο εκπαιδευτη το πρωτο ποκεμον του αλλα και το Pokedex του. Αναγνωρισμενος παγκοσμιως για την προσφορα του στην επιστημονικη κοινοτητα, αλλα και για τις επαναστατικες του ανακαλυψεις πανω στην συμπεριφορα των ποκεμον, ο καθηγητης Birch αποφευγει να μενει στο εργαστηριο του και προτιμα να παρατηρει την συμπεριφορα των αγριων ποκεμον! Στην ιδια πολη ζει και η οικογενεια του και συγκεκριμενα ο 16χρονος γιος του, Brendan, που ετοιμαζεται να ξεκινησει το ταξιδι του από στιγμη σε στιγμη!!-Μαμα Brendan: Όλα ετοιμα??
-Brendan: Φυσικα! Το μονο που μενει είναι να παω στον μπαμπα και να διαλεξω επιτελους το πρωτο μου ποκεμον!
-Μαμα Brendan: Εχεις αποφασισει πιο θα επιλεξεις??
-Brendan: Είναι παραξενο γιατι τοσα χρονια που βοηθουσα τον μπαμπα στις ερευνες του, ποτε δεν ειχα κατσει να σκεφτω πιο ποκεμον θα ηθελα να γινει το πρωτο μου ποκεμον!! Το Treecko, το Torchic ή το Mudkip?? Είναι πολύ δυσκολη επιλογη, αλλα νομιζω πως όταν θα ερθει εκεινη η ωρα θα επιλεξω σωστα…αλλοστε το εχουν κανει πολλοι εκπαιδευτες πριν από μενα!!
-Μαμα Brendan: Σε αυτην την περιπτωση δεν μενει τιποτε άλλο από το να σου ευχηθω καλη τυχη στο ταξιδι σου!! Ευχομαι να πιασεις πολλα ποκεμον και να γνωρισεις πολλους ενδιαφεροντες ανθρωπους!!
-Brendan: Σε ευχαριστω πολύ μαμα!! Θα επικοινωνουμε συχνα!!
-Μαμα Brendan: Θα περιμενω να μαθαινω τα νεα από τις περιπετειες σου!!
-Brendan: Μεινε ησυχη! Πηγαινω στο εργαστηριο που είναι ο μπαμπας!!
-Mαμα Brendan: Στο καλο!! (Πως περνανε τα χρονια…ξεκιναει κιολας το δικο του ταξιδι!!)
(Λιγο αργοτερα στο εργαστηριο)
-Brendan: ΤΙ??? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΚΕΜΟΝ??
-Randy: Brendan ηρεμησε!! Θα τον καλεσω στο pokenav να του πω να επιστρεψει!
…………………………………………………………………………………………………………………………..
-Randy: (Παραξενο που δεν το σηκωνει…) Brendan φαινεται πως ο καθηγητης δεν..εεε?? Brendan??? Μα που πηγε??
(Λιγο εξω από την πολη)
-Brendan: Πρεπει να τρεξω και να προλαβω τον μπαμπα πριν απομακρυνθει πολύ…Πρεπει σημερα να παρω το πρωτο μου ποκεμον και να ξεκινησω το ταξιδι μου…Περιμενα 16 χρονια για αυτήν την στιγμη!! Σκεψου Brendan που πηγαινει συνηθως για ερευνα??........Το βρηκα!! ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 101
-?????: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
-Brendan: Φωναξε καποιος ή παρακουσα αραγε??
-?????: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!
-Brendan: Καποιος φωναξε για βοηθεια..αποκλειεται να το παρακουσα και αυτό..Ακουγεται από εκει..
-?????: Αν μπορουσα να φτασω την τσαντα μου…
-Brendan: Μπαμπα?? Τι συμβαινει??
-Βirch: Brendan..πανω στην ωρα! Αυτό το Poochyena μου επιτεθηκε μαλλον επειδη εισεβαλα στην περιοχη του. Γρηγορα..μεσα στην τσαντα που είναι κοντα σου είναι 3 pokeballs..παρε μια και χρησιμοποιησε το ποκεμον που ειναι μεσα για να διωξεις το Poochyena.
-Brendan: Εγινε!! Pokeball φυγε!!
-Birch: Ένα Mudkip! Brendan γρηγορα..προσταξε μια επιθεση.
-Brendan: Ναι βεβαια!! Mudkip νεροπιστολο εμπρος!!
-Βirch: Το απεφυγε και αντεπιτιθεται με επιθεση κατά μετωπο..προσεχε Brendan!
-Brendan: Mudkip κατά μετωπο επιθεση και εσυ!!
-Birch: Φαινεται πως είναι ισοδυναμα!
-Brendan: Mudkip χαστουκι αμμου!
-Birch: Προσεξτε..χρησιμοποιει επιθεση με αμμο..
-Brendan: Mudkip…
-Birch: Δεν είναι καλο αυτό!! Brendan χρησιμοποιει επιθεση δαγκωμα..αν αυτή η επιθεση βρει στοχο ισως τελειωσουν όλα!!
-Brendan: (ToMudkip δεν βλεπει καλα γιατι εχει μπει αμμος στα ματια του, αρα αρχικα πρεπει να ξεφορτωθω την αμμο) Mudkip γρηγορα χρησιμοποιησε νεροπιστολο στον αερα!!
-Birch: Πως?? Μα τι στο καλο??
-Brendan: Μπραβο Mudkip!!
-Birch: Πολύ εξυπνη κινηση Brendan! Εριξες το νερο στον αερα και όταν επεσε τα ματια του Mudkip ξεπλυθηκαν από την αμμο και μπορεσε να αποφυγει το δαγκωμα!! Μπραβο σου!!
-Brendan: ευχαριστω πολύ!! Mudkip ας τελειωνουμε..νεροπιστολο!!
-Birch: Ναι!! Βρηκε στοχο..φαινεται πως το Poochyena φευγει!!
-Brendan: Mudkip Μπραβο σου!! Τα καταφεραμε!! Μπαμπα εισαι καλα??
-Birch: Ναι, ειμαι μια χαρα..ευτυχως που ηρθες πανω στην ωρα..διαφορετικα τα πραγματα μπορει να ειχαν άλλη καταληξη..
-Brendan: Χαιρομαι που βοηθησα!! Ελα να σε βοηθησω να σηκωθεις!! Πρεπει να γυρισουμε στο εργαστηριο για να επιλεξω το πρωτο μου ποκεμον και να ξεκινησω για την πολη Oldale…
-Birch: Εχεις δικιο!! Συγγνωμη που αναγκαστηκες να ερθεις μεχρι εδώ για να με βρεις, αλλα νομιζα πως ειχα λιγη ωρα για δουλεια!!
-Brendan: Δεν πειραζει…τελος καλο, όλα καλα!!
-Birch: Ας παρουμε την τσαντα μου και φυγαμε..Brendan?? Που πηγε η τσαντα??
-Brendan: Δεν το πιστευω…το Poochyena εχει την τσαντα και τρεχει να ξεφυγει..!! Μπαμπα μεινε εδώ, θα γυρισω με την τσαντα! Mudkip φυγαμε!!
-Birch: Brendan..Brendan..περιμενε, που πηγαινεις….??
(Λιγο αργοτερα στον δρομο 101)
-Dawn: Αναρωτιεμαι αν πηγαινω καλα για την πολη Littleroot…Και το poketch φαινεται πως δεν βοηθαει..φαινεται πως τελικα εχει σημα μονο στην περιοχη Johto. ΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ LITTLEROOT ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ!!
ΜΠΑΜ
-Dawn: Tι ηταν αυτό που επεσε πανω μου?? Βλεπω αστερακια νομιζω…
-?????: Σου ζητω συγγνωμη..φαινεται πως το Poochyena που κουβαλαγε τον χαρτοφυλακα μου επεσε πανω σου!! Ενθουσιαζεται πολύ ευκολα και χανει τον ελεγχο!!
-Dawn: Δεν πειραζει, αλλοστε ειμαι μια χαρα από ότι φαινεται!!!
-?????: Συγγνωμη και παλι για την αναστατωση…πρεπει να φυγω όμως τωρα γιατι θα αργησω στην δουλεια μου!!
-Dawn: Καταλαβαινω..μονο μια ερωτηση!! Ξερεις αν πηγαινω καλα για την πολη Littleroot??
-?????: Μια χαρα..αντιο!!
-Brendan: ΚΛΕΦΤΡΑΑΑΑΑ!! ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑ!!
-Dawn: Πως??
-Brendan: ΕΕΕ!! ΕΣΥΜΕΤΟΝΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ…ΣΤΑΜΑΤΑΑΑ!! ΓΥΡΙΣΕΤΟΝΠΙΣΩ..ΔΕΝΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!
-Dawn: Eσενα λεει??
-?????: Δεν καταλαβαινω…πρεπει να φυγω!
-Brendan: EΣΥ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΜΑΛΛΙΑ..ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ!!
-Dawn: Λυπαμαι, αλλα κατι δεν πηγαινει καλα εδώ!! Blastoise διαλεγω εσενα!! Σταματα την με κανονι υδραντλιας!!
-?????: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
-Dawn: Μπραβο Blastoise..ο χαρτοφυλακας!
-?????: Mightyena εμπρος!! Χρησιμοποιησε υπερακτινα για να αποκρουσεις το Blastoise και να πιασεις τον χαρτοφυλακα!!
-Dawn: Blastoise αντεπιθεση με υδραντλια!
-Brendan: Οι επιθεσεις συγκρουστηκαν και ο χαρτοφυλακας πεταχτηκε μακρια..
-Dawn: Ποια εισαι??
-Courtney: Ειμαι η Courtney…μια απο τους 2 διοικητες της Ομαδας Magma..
-Dawn: Ποιας Ομαδας???
-Brendan: Φαινεται πως ολες οι ιστοριες που εχουν ακουστει για 2 οργανωσεις που δημιουργουν προβληματα κατα καιρους στην περιοχη Hoenn είναι αληθεια.
-Dawn: 2 οργανωσεις??
-Brendan: Ακριβως! Η μια είναι η Ομαδα Magma και η άλλη η Ομαδα Aqua! Aν αυτα που λεει η Courtney ειναι αληθεια δεν πρεπει να τον αφησουμε να παρει τον χαρτοφυλακα σε καμια περιπτωση!!
-Courtney: Λυπαμαι, αλλα δεν θυμαμαι να σας ρωτησα! Δεν θελετε να μπλεξετε με την Ομαδα Magma, για αυτό θα παρω τον χαρτοφυλακα και θα ξεχασω πως προσπαθησατε να με σταματησετε.
-Dawn: Δεν ξερω τι το τοσο σημαντικο εχει μεσα ο χαρτοφυλακας, αλλα όπως και να εχει δεν θα τον αφησω να πεσει στα χερια μιας συμμοριας που δημιουργει προβληματα!!
-Courtney: Ο χαρτοφυλακας αυτος περιεχει 3 από τα πιο σπανια ποκεμον στην περιοχη Hoenn…ειναι τα ποκεμον τα οποια ο καθηγητης Birch δινει σε καθε νεο εκπαιδευτη.
-Brendan: Για την ακριβεια στον χαρτοφυλακα εχουν απομεινει μονο 2..το τριτο ποκεμον είναι μαζι μου!!
-Courtney: 2 στα 3 είναι μια πολύ καλη αναλογια όπως και να εχει!! Mightyena ετοιμασου!!
-Dawn: Blastoise αν ο χαρτοφυλακας χαθει καποιοι νεοι εκπαιδευτες που περιμεναν με ανυπομονησια αυτην την μερα που θα παραλαμβαναν το πρωτο τους ποκεμον θα στεναχωρηθουν πολύ…δεν θα το επιτρεψουμε αυτό!!
-Brendan: Τι ηταν αυτό??
-Courtney: Οι pokeballs του χαρτοφυλακα ανοιξαν και βγηκαν το Treecko και το Torchic.
-Dawn: Φαινεται πως ολη αυτη η φασαρια και το κουνημα απο τον χαρτοφυλακα αγχωσε τα ποκεμον…
-Courtney: Όπως και να εχει με βολευει αυτή η νεα τροπη που πηραν τα πραγματα γιατι αν κανετε την παραμικρη κινηση, θα πω στο Mightyena να επιτεθει στο Treecko και το Torchic.
-Βrendan: Αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την ζωνη!
-Courtney: Μπορειτε να κρατησετε τον χαζο σας χαρτοφυλακα..εγω θα παρω αυτό για το οποιο ηρθα και είναι και τα τρια αρχικα ποκεμον της περιοχης Hoenn.
-Brendan: (Τι θα κανουμε??)
-Courtney: Λοιπον αρκετα!! Δεν θα μας παρει η νυχτα εδώ περα! Κραταω ηδη το Τοrchic και το Treecko… Δωστε μου και το Mudkip για να τελειωνουμε…
-Brendan: Mudkip?? Που πηγαινεις??
-Courtney: Φαινεται πως το Mudkip πηρε την σωστη αποφαση..
-Brendan: Mudkip περιμενε…
-Dawn: (Κατι πρεπει να κανουμε..δεν γινεται να την αφησουμε να παρει όλα τα ποκεμον του καθηγητη Birch..)
Και καπως ετσι…η Dawn που οπως φανηκε βρισκεται και εκεινη στην περιοχη Hoenn, ηρθε αντιμετωπη με την Διοικητη Courtney της Ομαδας Magma που κυνηγαει τα ποκεμον με τα οποια οι εκπαιδευτες ξεκινουν το ταξιδι τους στην περιοχη…Με το Mudkip να παραδινεται οικειοθελως στην Courtney, θα μπορεσουν αραγε ο Brendan και η Dawn να ανατρεψουν τα σχεδια της Ομαδας Magma??
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2011 - 14:54
3. A kid from Pallet Town !!
Ταξιδευοντας και εκεινη στην περιοχη Hoenn για αγνωστο λογο εως τωρα, η Dawn συντομα βρεθηκε αντιμετωπη με μια από τους Διοικητες της Ομαδας Magma προσπαθωντας να βοηθησει τον Brendan, έναν εκπαιδευτη ποκεμον που ξεκιναει μολις το ταξιδι του, να παρει πισω τα ποκεμον που εκλεψαν από τον πατερα του, τον καθηγητη Birch. Η Courtney φαινεται να εχει το πανω χερι καθως κραταει ηδη το Torchic και το Treecko και απειλει να τα πληγωσει, εκτος και αν το Mudkip την ακολουθησει οικειοθελως..Με την Dawn και τον Brendan ανυμπορους να αντιδρασουν, αραγε θα καταφερει η Courtney να παρει και τα τρια ποκεμον της περιοχης Hoenn??-Brendan: Mudkip περιμενε…
-Dawn: (Κατι πρεπει να κανουμε..δεν γινεται να την αφησουμε να παρει όλα τα ποκεμον του καθηγητη Birch..)
-Courtney: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Παρα τις προσπαθειες σας, φαινεται πως κερδισα αυτό!! Φυσικα δεν ειχα αμφιβολιες για την εκβαση του αποτελεσματος, αλλοστε σας το ειπα ότι η Ομαδα Magma πετυχαινει παντα τους στοχους της!!
-Dawn: (To Μudkip αρχισε να λαμπει!!)
-Βrendan: (Ξερω τι συμβαινει!! Ετοιμασου να διωξουμε την Courtney!!) Mudkip χρησιμοποιησε την Δινη!!
-Courtney: ΠΩΣ??? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
-Brendan: Μudkip, Treecko επιστρεψτε γρηγορα στις pokeballs σας!! Torchic η σειρα σου!!
-Courntey: Mightyena μην αφησεις να βαλουν και το τελευταιο ποκεμον στην pokeball!! Υπερακτινα στο Torchic!!
-Dawn: Blastoise επιθεση υδραντλιας στο Mightyena!!
-Courtney: Mightyena!!
-Dawn: Torchic εισαι καλα?? Τελεια!!
-Brendan: Torchic επεστρεψε!!
-Courtney: Αδυνατον!! Μα πως ένα ποκεμον τοσου χαμηλου επιπεδου εμαθε αυτή την επιθεση ξαφνικα??
-Dawn: H πιεση που ασκησες εσπρωξε το Mudkip στα ακρα του και το εκανε να μαθει την πιο καταλληλη επιθεση ώστε να μην ερθει μαζι σου κανενα από τα τρια ποκεμον!!
-Brendan: Κατι ελεγες οτι η Ομαδα Magma πετυχαινει παντα τους στοχους της…
-Courtney: Τι αφθαδεια!! Mightyena υπερακτινα εμπρος!!
-Dawn: Blastoise απεκρουσε το με κανινι υδραντλιας!!
ΜΠΑΜ
-Brendan: Εφυγε…
-Dawn: Φαινεται πως η υπερακτινα ηταν αντιπερισπασμος για να φυγει απαρατηρητη αφου πλεον δεν μπορουσε να κανει τιποτα για να παρει ποκεμον!!
-Brendan: Σιγουρα θα εχει θυμωσει πολύ που της χαλασαμε τα σχεδια!! Το Blastoise σου είναι φοβερο, δεν θα ειχα καταφερει να προστατεψω τα ποκεμον χωρις την βοηθεια σου!! Σε ευχαριστω πολύ!!
-Dawn: Μην το συζητας, δεν κανει τιποτα!!! Ξερω από οργανωσεις που χρησιμοποιουν τα ποκεμον για τους δικους τους εγωιστικους σκοπους!!
-Brendan: Για να εχεις ένα Blastoise φανταζομαι πως δεν εισαι από το Hoenn! Τι κανεις εδώ??
-Dawn: Εχεις δικιο, ειμαι από το Kanto!! Προσπαθω να φτασω στην πολη Littleroot για να συναντησω τον καθηγητη Birch!!
-Brendan: Εισαι πολυ τυχερη τελικα!! Χαχαχα!!
-Dawn: Δεν θα το ελεγα!! Από τοτε που ηρθα στην περιοχη Hoenn, καταφερα να χασω τον δρομο για την πολη αφου το Poketch που ειχα από το Johto δεν εχει σημα τελικα και επεσα και πανω σε μια από τους Διοικητες της Ομαδας Magma!
-Brendan: Ναι, αλλα επεσες πανω και σε μενα!! Ειμαι ο Brendan και τυχαινει να ειμαι ο γιος του καθηγητη Birch!!
-Dawn: ΑΛΗΘΕΙΑ??? ΤΕΛΕΙΟ!! Ειμαι η Dawn, χαιρω πολυ!! Λοιπον Brendan θα με πας στο εργαστηριο του μπαμπα σου??
-Brendan: Και το ρωτας!! Αλλοστε είναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να σε ευχαριστησω!!
-Dawn: Σε ευχαριστω πολύ!!
(Μετα από λιγη ωρα στο εργαστηριο του καθηγητη Birch)
-Birch: Δεν το πιστευω ότι συνεβησαν όλα αυτά!! Χαιρομαι που ειστε και οι δυο ενταξει!! Αν αυτά συνεβησαν την πρωτη σου μερα ως εκπαιδευτης ποκεμον, φαντασου τι περιπετειες σε περιμενουν στο μελλον Brendan!!!
-Dawn: Την πρωτη σου μερα ως εκπαιδευτης??
-Brendan: Ναι!! Σημερα είναι η μερα που θα παραλαβω το πρωτο μου ποκεμον και θα ξεκινησω το ταξιδι μου στην περιοχη Hoenn!! Όταν η Courtney επιτεθηκε στον μπαμπα, πηγαινα να τον βρω για να κανω την επιλογη μου, γιατι ως συνηθως δεν βρισκοταν στο εργαστηριο του!!
-Dawn: χαχαχα!! Σημασια εχει οτι τελικα πηγαν όλα καλα και πιστεψε με, μην αφησεις τιποτα να σου χαλασει την σημερινη ημερα γιατι θα την θυμασαι για παντα!!
-Birch: H Dawn εχει δικιο!! Τελος καλο, όλα καλα και θα εχεις την ευκαιρια να κανεις την επιλογη σου μολις ο Randy τελειωσει με την εξεταση των ποκεμον!!
-Βrendan: Τελεια!!
-Birch: Στο μεταξυ ας δουμε αν μπορουμε να βοηθησουμε την Dawn!! Tι σε φερνει λοιπον εδω??
-Dawn: Οι διαγωνισμοι ποκεμον!! Ταξιδευω σε ολον τον κοσμο και λαμβανω μερος σε αυτους και στα Μεγαλα Φεστιβαλ!!
-Brendan: Ώστε εισαι συντονιστρια!! Φοβερο!!
-Birch: Για μια στιγμη! Εισαι η Dawn από την πολη Pallet??
-Dawn: Ακριβως, που το καταλαβατε??
-Birch: Ο καθηγητης Oak μου τηλεφωνησε και μου ειπε για την αφιξη σου στο εργαστηριο μου!! Brendan εισαι πολυ τυχερος που επεσες πανω στην Dawn..δεν ειναι συνηθισμενη συντονιστρια!! Εχει καταφερει να κερδισει το Μεγαλο Φεστιβαλ!!
-Brendan: Ετσι εξηγειται πως το Blastoise της ηταν τοσο δυνατο!!
-Birch: Αφου εισαι από την πολη Pallet μηπως τυχαινει να ξερεις τον…
-?????: Καθηγητα!! Ο Randy φροντισε τα ποκεμον μου!! Είναι όλα ετοιμα για να φυγω!!
-Dawn: ALF??
-Alf: DAWN?? Τι γυρευεις εδω??
-Brendan: Γνωριζεστε??
-Dawn: Φυσικα!! Ταξιδευουμε μαζι από τοτε που ξεκινησαμε το ταξιδι μας στο Kanto!
-Brendan: Και γιατι ηρθατε εδω χωρια??
-Dawn: Γιατι ηθελα να δω αν θα με ενδιεφερε να γινω κριτης στους διαγωνισμους ποκεμον, μετα από ένα γραμμα που δεχτηκα από την Ομοσπονδια Διαγωνισμων Ποκεμον!!
-Brendan: Και τελικα??
-Dawn: Βρισκομαι στο Hoenn για να λαβω μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ!!
-Alf: Dawn δεν το πιστευω!! Θα ταξιδεψουμε και παλι μαζι, είναι το καλυτερο νέο!! Αν και τρομαξα να σε γνωρισω με τα νεα σου ρουχα!! (Όπως της ηρωιδας από τις FR/LG)
-Dawn: χαχαχα!! Πραγματικα!! Για σενα ηρθα στην πολη Littleroot..ο καθηγητης Oak μου ειπε ότι σε εστειλε εδώ και σκεφτηκα ότι μπορει να σε προλαβω..διαφορετικα ο καθηγητης Birch θα μου ελεγε που θα μπορουσα να σε βρω.
-Βirch: Φαινεται πως ο καθηγητης Oak ηθελε να σας κανει εκπληξη γιατι όταν με ενημερωσε για την αφιξη σας, δεν μου ειχε πει ότι γνωριζεστε!! Χαχαχα!!
-Alf: Η αληθεια είναι πως ακουγεται σαν κατι που θα εκανε ο καθηγητης!!
-Dawn: Θα ειχα φτασει πολύ νωριτερα αν λειτουργουσε το Poketch μου και δεν επεφτα πανω στην Ομαδα Magma!
-Alf: Στην Oμαδα Magma?? Εγω συναντησα εναν απο τους Διοικητες της Ομαδας Aqua!! Θελαν να πειραξουν το καραβι με το οποιο ερχομουν στην πολη Littleroot, αλλα συντομα αλλαξαν γνωμη..για αυτό και θεραπευα τα ποκεμον μου εδώ!!
-Dawn: Η Ομαδα Magma ηθελε να κλεψει τα ποκεμον του καθηγητη Birch και με την βοηθεια του Brendan καταφεραμε να τους διωξουμε!!
-Alf: Ο Brendan ο γιος του καθηγητη?? Χαχαχα!! Ειμαι ο Alf!! O μπαμπας σου δεν σταματαει να μιλαει για σενα!!
-Brendan: Χαιρω πολύ Alf! Φαινεται πως και οι 2 Ομαδες εξακολουθουν να προκαλουν προβληματα για αυτο πρεπει να προσεχουμε!!
-Birch: Πολύ σωστα Brendan!!
-Brendan: Alf εισαι και εσυ συντονιστης σαν την Dawn!?
-Alf: Οχι! Εγω ειμαι εκπαιδευτης ποκεμον! Μαζευω εμβληματα και συμμετασχω σε Πρωταθληματα Ποκεμον!!
-Brendan: Φοβερο!!
-Birch: Oπως η Dawn ετσι και ο Alf, δεν είναι απλος εκπαιδευτης ποκεμον..εχει καταφερει να κερδισει και το Πρωταθλημα Ποκεμον!!
-Brendan: Τελειο!! Φαινεται πως η πολη Pallet βγαζει ταλεντα!!
-Randy: Καθηγητα Birch τα ποκεμον είναι ετοιμα..ο Brendan μπορει να κανει τωρα την επιλογη του!!
-Brendan: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
-Alf: Ποια επιλογη??
-Dawn: O Brendan σημερα θα επιλεξει το πρωτο του ποκεμον!!
-Alf: Τελεια!! Φανταζομαι ανυπομωνεις ε??
-Brendan: Ακριβως!!
-Birch: Ηρθε η ωρα λοιπον!! Οριστε τα τρια αρχικα ποκεμον της περιοχης Ηoenn!! Το ποκεμον του χορτου..Treecko!!
-Alf: Ενα Treecko!! Και το δικο μου πρωτο ποκεμον ηταν ενα Treecko!!
-Brendan: Μα εισαι απο την πολη Pallet και εσυ..σωστα??
-Dawn: Ναι, αλλα είναι μεγαλη ιστορια…θα στην πουμε άλλη φορα!!
-Birch: To ποκεμον της φωτιας..Torchic!!
-Alf: Γιατι αυτο το Torchic ειναι τοσο φιλικο προς την Dawn??
-Brendan: γιατι το εσωσε απο το Mightyena της Courtney που ειναι Διοικητης!!
-Birch: Και τελος! Το ποκεμον του νερου..Mudkip!! Λοιπον Brendan ποιο επιλεγεις??
-Dawn: Δυσκολη επιλογη!!
-Alf: Και εγω θα δυσκολευομουν!!
-Brendan: Εγω δεν δυσκολευομαι!! Διαλεγω το Mudkip!!
-Dawn: χαχα!! Το περιμενα!!
-Birch: Ωραια λοιπον!! Οριστε 5 Pokeballs και το Pokedex της περιοχης Hoenn!!
-Brendan: ΝΑΑΑΑΑΑΙ!! Μπορω τωρα να ξεκινησω το ταξιδι μου για να δω και να ερευνησω οσα πιο πολλα ποκεμον μπορω!!
-Dawn: Ώστε αυτό είναι το ονειρο σου!!
-Brendan: Ακριβως!! Να δω από κοντα πως αντιδρουν τα ποκεμον στο φυσικο τους περιβαλλον!!
-Dawn: Χαιρομαι για σενα Brendan!!
-Alf: ToTreecko φαινεται λιγο θλιμμενο που δεν το διαλεξες, αλλα το Torchic χοροπηδαει απο την χαρα του! Τι παραξενο!!
-Brendan: Νομιζω πως συμπαθει την Dawn περισσοτερο από μενα!!
-Dawn: χαχαχα!! Ηρθε στην αγκαλια μου!!
-Birch: Βλεποντας τoTorchic μπορω να πω πως πρωτη φορα βλεπω ενα ποκεμον να επιλεγει ετσι τον εκπαιδευτη του..
-Dawn: Τι σημαινει αυτό!!?
-Birch: Σημαινει ότι το torchic θελει εσυ να γινεις η εκπαιδευτρια του!!
-Dawn: Αληθεια?? Και μπορω να το παρω??
-Birch: φυσικα!! Θα ηταν απανθρωπο να σας χωριζα!!
-Dawn: ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!
-Birch: Επισης εχω ένα δωρο για σενα και τον Alf!!
-Alf: τι ειναι??
-Birch: Όπως διαπιστωσατε στην περιοχη μας δεν λειτουργουν τα Poketch του Hoenn!! Ωστοσο μπορειτε να χρησιμοποιησετε αυτά..
-Alf: Τι είναι??
-Βrendan: Είναι pokenav!! Εχουν πληθος εφαρμογων και μπορουν ακομα να κανουν και αλλες κλησεις σε αλλους κεπαιδευτες!!
-Dawn: φοβερο!!
-Αlf: ευχαριστουμε πολύ καθηγητα!!
-Birch: Μιας και σκοπευετε να λαβετε μερος στο Πρωταθλημα Ποκεμον και στο Μεγαλο Φεστιβαλ θα σας προτεινα να κατευθυνθειτε προς την πολη Oldale οπου θα εγγραφειτε στη βαση δεδομενων εκπαιδευτων και συντονιστων ποκεμον στην περιοχη Hoenn!!
-Alf: Εγινε!!
-Dawn: Φυγαμε για την πολη Oldale τοτε!
-Brendan: Παιδια..εχω να σας ζητησω μια χαρη! Πιστευω εχω να μαθω πολλα μεσα από εσας και τις εμπειριες σας και θα ηθελα να ερθω μαζι σας στο ταξιδι σας στην περιοχη Hoenn!! Σαν ανταλλαγμα θα ειμαι ο οδηγος σας!!
-Dawn: Brendan δεν χρειαζομαστε ανταλλαγματα για να ερθεις μαζι μας!!
-Alf: Η Dawn εχει δικιο…εισαι καλοδεχουμενος!!
-Birch: χαχαχα!! Ετσι θα μαι και εγω πιο ησυχος για την ασφαλεια του Brendan αφου θα ξερω πως θα ναι μαζι σας!! Σας ευχομαι λοιπον τα καλυτερα…και Brendan…να μας παιρνεις τηλεφωνο που και που…
-Brendan: Εννοειται μπαμπα!!
-Alf: Καθηγητα Birch ευχαριστουμε για όλα!!
-Dawn: Θα τα ξαναπουμε!!
-Birch: Να προσεχετε..
Κι ετσι η Dawn και εγω θα ταξιδεψουμε και παλι μαζι…αυτήν την φορα στην περιοχη Hoenn μαζι με έναν νέο φιλο, τον Brendan!! Εχοντας επιλεξει σαν πρωτο του ποκεμον το Mudkip, και με την Dawn να εχει επιλεγει από το Torchic, κατευθυνομαστε τωρα προς την πολη Oldale!!
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2011 - 10:09

Enjoy!!
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2011 - 10:10
4. Gotta Catch a pokemon…!!
Στον δρομο προς την πολη Oldale ,οπου κατευθυνομαστε προκειμενου η Dawn και εγω να γραφτουμε στις βασεις δεδομενων συντονιστων και εκπαιδευτων ποκεμον στην περιοχη Hoenn, μια μικρη μαχη ετοιμαζεται να ξεκινησει!! Θελοντας να ερθουν πιο κοντα με τα νεα τους ποκεμον, ο Brendan και η Dawn αποφασισαν να δωσουν μια μικρη φιλικη μαχη!!-Dawn: Οποτε εισαι ετοιμος Brendan!
-Brendan: Ειμαιηδηετοιμος!
-Dawn: Τελεια! Torchic θυμισου...οι επιθεσεις νερου του Mudkip θα κανουν μεγαλη ζημια αν βρουν στοχο, για αυτό πρεπει να προσεχουμε!!
-Brendan: Μπορει να εχω το πλεονεκτημα, αλλα φαινεσαι να εισαι ενταξει με αυτό!!
-Alf: Eχεις δικιο Brendan! Αυτό συμβαινει γιατι από τα ταξιδια μας εχουμε μαθει πως το πλεονεκτημα και το μειονεκτημα είναι το τελευταιο πραγμα που μετραει σε μια μαχη.
-Dawn: Ακριβως! H στρατηγικη και η εμπειρια ωστοσο είναι καταλυτικοι παραγοντες!!
-Brendan: Το ηξερα πως πηρα την σωστη αποφαση όταν επελεγα να ταξιδεψω μαζι σας…εχω να μαθω πολλα κοντα σας!! Mudkip ας αφησουμε την Dawn να κανει την πρωτη κινηση!
-Dawn: Σε ευχαριστω πολύ Brendan! Torchic εστιασε την ενεργεια σου!!
-Brendan: Mudkip κατά μετωπο επιθεση!!
-Dawn: Torchic..
-Brendan: Μπραβο Mudkip..συνεχισε με νεροπιστολο!
-Dawn: Torchic πηδα και αποφυγε το και χρησιμοποιησε σπιθες!
-Brendan: Mudkip όχι…
-Dawn: Μπραβο Torchic!
-Alf: Το Torchic της Dawn είναι πολύ γρηγορο!!
-Brendan: Μπορει να ειναι γρηγορο, αλλα αυτο δεν εξηγει το πως οι σπιθες εκαναν τοσο μεγαλη ζημια στο Mudkip!
-Alf: Brendan ξερεις ηδη την απαντηση, απλα επειδη ειναι η πρωτη σου μαχη δεν μπορεις να συντονιστεις…Θυμισου ποια ηταν η πρωτη κινηση που χρησιμοποιησε η Dawn!
-Brendan: Εχεις δικιο…η εστιασμενη ενεργεια εκανε το Torchic να βρει ανοιγμα ώστε να προκαλεσει σοβαρο χτυπημα στο Mudkip ακομα και με μια επιθεση που δεν ειχε πολύ αποτελεσμα..
-Dawn: Πολύ σωστα!!
-Brendan: Πολύ ωραια λοιπον..Mudkip ωρα για αντεπιθεση!! Οσο γρηγορο και να είναι το Torchic της Dawn δεν θα καταφερει να αποφυγει την επομενη επιθεση!! Δινη νερου!
-Αlf: O Brendan εχει δικιο..θα είναι αρκετα δυσκολο για την Dawn να αποφυγει αυτή την επιθεση…
-Dawn: Ισως να μην χρειαστει..Brendan τι συμβαινει??
-Brendan: Δεν εχω ιδεα..φαινεται πως το Mudkip δεν μπορει να ελεγξει την δινη!
-Dawn: Piplup διαλεγω εσενα!! Χρησιμοποιησε υδραντλια για να στειλεις την δινη μακρια!
-Alf: Dawn δεν ηξερα ότι ειχες μαζι σου και το Piplup!!
-Dawn: Ναι..ηθελε να ερθει μαζι μου οπως το Bulbsaur σου!!
-Brendan: Dawn, Piplup σας ευχαριστω! Συγγνωμη που δεν μπορεσαμε να ελεγξουμε την δινη και σας βαλαμε σε κινδυνο!
-Dawn: Brendan μην λες βλακειες! Ουτε γατα, ουτε ζημια! Απλα αναρωτιεμαι γιατι συνεβει αυτό!
-Alf: Η πρωτη φορα που το Mudkip χρησιμοποιησε την δινη ηταν με την Διοικητη Courtney απο την Ομαδα Aqua σωστα??
-Dawn: Ναι και τοτε δεν υπηρξε κανενα προβλημα στην εκτελεση!
-Alf: Ναι..γιατι τοτε ο Brendan ηταν αποφασισμενος να παρει πισω τα ποκεμον του μπαμπα του και ειχε μεταφερει την αποφασιστικοτητα αυτή στο Mudkip…ενω αντιθετα σημερα ηταν νευρικος μετα τις επιθεσεις της Dawn και το Mudkip το καταλαβε αυτο χανοντας ετσι την συγκεντρωση του, οπως ακριβωε και ο Brendan!
-Brendan: Φοβερη εξηγηγη!!!!
-Dawn: O Alf εχει δικιο…οι μαχες είναι πολύ βαθυτερες από το να λες απλα το ονομα της επιθεσης που θελεις να εκτελεσει το ποκεμον σου!!
-Brendan: Εχετε δικιο!! Θα προσπαθησω περισσοτερο την επομενη φορα!! Mudkip συγγνωμη για αυτό!
-Alf: To Mudkip φαινεται ηδη να το εχει ξεχασει!
Τai Tai low
-Brendan: Το ακουσατε αυτο??
-Dawn: Ποιο??
-Brendan: Ακουστηκε σαν κραυγη ποκεμον!
Tai Tai Low
-Brendan: Να το παλι!!
-Alf: Παμε να δουμε από πού ερχεται!
-Dawn: Παμε! Torchic – Piplup επιστρεψτε!
-Brendan: Mudkip παμε!
……………………………………………………………………………………………………………………….
-Alf: Κοιταξτε! Είναιένα Tailow!
-Dawn: Διορθωση! Είναιέναβρεγμενο Tailow!
-Brendan: Βρεγμενο?? Νομιζω πως εγω φταιω για αυτό…
-Dawn: Μα τι λες Brendan..πως είναι δυνατον?
-Brendan: Η δινη που εστειλες μακρια με την υδραντλια του Piplup πρεπει να χτυπησε αυτό το Tailow.
-Αlf: Αν τα πραγματα εγιναν ετσι οπως τα λες…τοτε φταιει η Dawn!
-Brendan: Οχι! Εγω φταιω γιατι αν δεν ειχα χασει την αυτοσυγκεντρωση μου το Mudkip δεν θα ειχε αγχωθει και θα ειχε εκτελεσει σωστα την δινη!
-Alf: Brendan δεν εχει νοημα να κατηγορεις τον εαυτο σου! Εισαι αρχαριος…θα κανεις αρκετα τετοια λαθη στην αρχη!
-Brendan: Ναι..αλλα τα Tailow που βρισκονται σε αυτή την περιοχη εχουν μολις εκκολαφθει και προσπαθουν να μαθουν να πετανε και αν οντως η δινη χτυπησε αυτό το Tailow, τοτε ισως να είναι πολύ φοβισμενο για να πεταξει ξανα, για αυτό και καθεται στο γρασσιδι φωναζοντας.
-Dawn: Αυτό εχει οντως μια λογικη..
-Alf: Dawn!!
-Dawn: ΤΙ?? Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η θεωρια του Brendan να είναι σωστη!
-Alf: Ναι, αλλα δεν τον βοηθας ετσι!! Τον κανεις να εχει πιο πολλες τυψεις!
-Dawn: Oχι βεβαια! Διοτι αν εκεινος φταιει που δεν μπορεσε να ελεγξει την δινη, εγω την εστειλα μακρια αντι να την καταστρεψω, που σημαινει ότι φταιω και εγω εξισου!!
-Brendan: Δεν εχει σημασια ποιος φταιει περισσοτερο και ποιος λιγοτερο!! Αποφασισα!! Θα πιασω αυτό το Tailow και θα το βοηθησω!!
-Alf: ΩΩ!! Μπραβο!! Αυτόείναιτοπνευμα!!
-Dawn: Το πρωτο σου ποκεμον Brendan..παμε!!
-Brendan: Pokeball φυγε!!
-Dawn & ALF: TTTTIIIIII???
-Dawn: Χωρις μαχη?
-Alf: Πρεπει να κουρασεις το ποκεμον πρωτου ριξεις την Pokeball!!
-Brendan: Το ξερω..αλλα δεν μπορω να πληγωσω κι άλλο το Tailow!!
-Alf: Τοτε ας ευχηθουμε το Tailow να είναι πολύ κουρασμενο και η pokeball να κανει το θαυμα της!!
……………………………………………………………………………………………………………………….
-Dawn: Νομιζω πως τα καταφερε!! Η pokeball σταματησε να κουνιεται!!
-Brendan: ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙ!! Mudkip πιασαμε το πρωτο μας ποκεμον!!
-Alf: Συγχαρητηρια Brendan!!
-Brendan: Ευχαριστω παιδια!! Τωρα πρεπει να παμε γρηγορα στην πολη Oldale και στο κεντρο ποκεμον…η νοσοκομα Joy πρεπει να δει το Tailow!
-Dawn: Εχεις δικιο!! Αλλοστε πρεπει να γραφτουμε γρηγορα και στις βασεις δεδομενων!!
-Alf: Ειμαστε πισω σου!!
Και καπως ετσι, μια δινη νερου που ξεφυγε από τον ελεγχο ηταν η αιτια που εκανε τον Brendan να πιασει το πρωτο του ποκεμον!! Επομενη σταση είναι η πολη Oldale και το κεντρο ποκεμον!!
Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2011 - 22:57
5. Enter Rivals Chris and Leo !!
Εχοντας φτασει στην πολη Oldale, το πρωτο πραγμα που καναμε ηταν να βεβαιωθουμε πως το Taillow δεν ηταν πληγωμενο, δινοντας το στην νοσοκομα Joy να το εξετασει!! Ξεροντας πως το νέο του ποκεμον δεν διατρεχει πια κανενα κινδυνο, ο Brendan ετρεξε στην αυλη του κεντρου ποκεμον ώστε να γνωριστουν οι δυο τους καλυτερα και να το βοηθησει να πεταξει σωστα!! Η Dawn και εγω μειναμε με την νοσοκομα Joy ώστε να ολοκληρωσουμε την εγγραφη μας στην βαση δεδομενων συντονιστων και εκπαιδευτων στην περιοχη Hoenn!!
-Dawn: O Brendan ενδιαφερεται πολύ για το Taillow!-Alf: Ειναι λογικο..αλλοστε ειναι το πρωτο ποκεμον που επιασε ποτε και εκτος αυτου νιωθει οτι εκεινος φταιει που δεν μπορει να πεταξει, οποτε προσπαθει ακομα πιο σκληρα!!
-Dawn: Μακαρι να μπορουσαμε να βοηθησουμε!!
-Alf: Μπορουμε νομιζω…
-Dawn: Τι εννοεις??
-Joy: Οριστε το pokedex σου Dawn…η εγγραφη σου ολοκληρωθηκε επιτυχως!! Μην ξεχασεις αυτή τη θηκη στην οποια θα τοποθετεις τις κονκαρδες που θα κερδισεις στους διαγωνισμους σε ολη την περιοχη!! Καλη επιτυχια στο ταξιδι σου!!
-Dawn: Ευχαριστω πολύ νοσοκομα Joy!!
-Joy: Alf κι η δικη σου εγγραφη ολοκληρωθηκε με επιτυχια!! Οριστε πισω το pokedex σου καθως και μια θηκη στην οποια μπορεις να τοποθετεις τα εμβληματα που θα μαζεψεις από τα γυμναστηρια της περιοχης Hoenn!! Καλη επιτυχια και σε σενα!! Το πιο κοντινο γυμναστηριο βρισκεται στην πολη Petalburg…ισως θες να δοκιμασεις την τυχη σου εκει..
-Alf: Ευχαριστω πολύ Νοσοκομα Joy, θα το εχω υποψιν μου!!
-Joy: Μην με ευχαριστειτε παιδια..η δουλεια μου ειναι να σας βοηθαω!!
-Alf: Μπορω να ζητησω ακομα μια χαρη??
-Joy: Φυσικα Alf!! Αρκει να μπορω να βοηθησω και θα το κανω!!
-Alf: Είναι πολύ ευκολο..
-Dawn: ?????
(Υστερα από λιγο στην αυλη του κεντρου ποκεμον)
-Dawn: BRENDAAAAAN!!
-Brendan: Dawn..Alf!! Ολοκληρωθηκαν οι εγγραφες σας??
-Dawn: Ναι, oλα πηγαν καλα!!
-Alf: Brendan σου εχω μια εκπληξη..
-Brendan: Τι εκπληξη!!
-Dawn: Παρατηρουσαμε απο μεσα ποσο πολύ προσπαθεις να μαθεις στο Taillow να πεταξει και ο Alf σκεφτηκε πως αν ένα άλλο ποκεμον πτησης εδειχνε στο Taillow να πεταει και με την δικη σου ενθαρυνση, θα μαθαινε να πεταει αμεσως!!
-Alf: Και ποιο θα ηταν καλυτερο ποκεμον για αυτή την δουλεια από ένα Swellow!! Διαλεγω εσενα!!
-Brendan:Ένα Swellow..φοβερο!!
-Dawn: To Swellow είναι ένα από τα πρωτα ποκεμον που επιασε ο Alf όταν ειχαμε πρωτοξεκινησει το ταξιδι μας!! Τοτε βεβαια ηταν ένα μικρο Taillow, αλλα μετα τις τοσες μαχες είναι ένα από τα πιο δυνατα ποκεμον που εχω δει ποτε!!
-Alf: Παρακαλεσα λοιπον τον καθηγητη Oak να μου το στειλει για λιγο ώστε να βοηθησει το Tailow!
-Brendan: Alf σε ευχαριστω, εισαι τελειος!! Taillow τι λες?? Θελεις να προσπαθησεις?? Τελεια!!
-Alf: Swellow βοηθησε το Taillow οσο μπορεις!! Πηγαινετε!!
…………………………………………………………………………………………………………………………
-Dawn: Το Taillow τα πηγαινει κιολας πολύ πολύ καλυτερα!! Μπορει να δυσκολευεται ακομα λιγο με τα ρευματα του αερα που αλλαζουν πορεια, αλλα με λιγη ακομα εξασκηση θα τα πηγαινει τελεια!!
-Brendan: Ναι!! Ειμαι πολύ χαρουμενος!
-Alf: To ηξερα ότι το Swellow θα τα καταφερνε..χεχε!!
-?????: Συγγνωμη που σας διακοπτω, αλλα μηπως τυχαινει αυτο το Swellow να ειναι καποιου απο εσας??
-Alf: Ναι, είναι δικο μου!
-Chris: Τελεια! Ειμαι ο Chris και ειμαι εκπαιδευτης ποκεμον! Ταξιδευω και προκαλω σε μαχη τους αρχηγους σταδιου ώστε να μαζεψω εμβληματα και να καταφερω να αγωνιστω στο Πρωταθλημα ποκεμον!
-Alf: Eιμαι ο Alf και σκοπευω να αγωνιστω και εγω στο Πρωταθλημα Ποκεμον!
-Chris: Τελεια! Και αυτοι ειναι οι φιλοι σου??
-Alf: Ναι! Ταξιδευουμε μαζι!
-Brendan: Γεια Chris, ειμαι ο Brendan και θελω να γινω ερευνητης ποκεμον!
-Chris: Χαιρω πολύ Brendan!
-Dawn: Ειμαι η Dawn και ειμαι συντονιστρια ποκεμον!
-Chris: Συντονιστρια! Σαν τον φιλο μου που ταξιδευουμε μαζι!
-Alf: Δεν ταξιδευεις μονος??
-Chris: Όχι! Ταξιδευω με τον καλυτερο μου φιλο..εκεινος συμμετεχει σε διαγωνισμους ποκεμον και μαζευει κονκαρδες για τα λαβει μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ!
-Dawn: Θελω πολύ να τον γνωρισω!!
-Chris: Θα εχεις την ευκαιρια να τον γνωρισεις μολις τελειωσει την εγγραφη του! Ειστε ολοι από το Hoenn?
-Alf: Οχι! Η Dawn και εγω ειμαστε από την πολη Pallet της περιοχης Kanto..μονο o Brendan είναι μονο από το Hoenn, από την πολη Littleroot!
-Brendan: Chris εσυ και ο φιλος σου ειστε απο το Hoenn?
-Chris: Όχι! Ειμαστε από το Sinnoh! Εγω από την πολη Twinleaf και εκεινος από την πολη Floaroma!
-Brendan: χαχα!! Το ηξερα οτι δεν ειστε απο εδω διοτι ολοι οι εκπαιδευτες της περιοχης Hoenn ερχονται στο εργαστηριο του μπαμπα μου για να παρουν το πρωτο τους ποκεμον και εσας δεν σας ειχα δει ποτε!!
-Chris: Εισαι ο γιος του καθηγητη Birch? O καθηγητης Rowan μας μιλησε για τον μπαμπα σου…Είναι από τους καλυτερους επιστημονες στον κοσμο των ποκεμον!!
-Brendan: χαχαχα!! Με κανεις και ντρεπομαι τωρα!!
-Dawn: Είναι πολύ καλος!!
-Alf: Τοσο καλος οσο και ο καθηγητης Rowan!
-Chris: Ξερετε τον καθηγητη Rowan??
-Dawn: Φυσικα!! Εχουμε ταξιδεψει σε ολο το Sinnoh!!
-Chris: Φοβερο!! Ηξερα πως δεν ειστε αρχαριοι την στιγμη που κοιταξα το Swellow!!
-Alf: Για αυτό ρωτησες αν ηταν δικο μας??
-Chris: Για αυτό και γιατι θελω να το αντιμετωπισω σε μαχη! Τωρα που ξερω ότι εισαι ενας εκπαιδευτης με αρκετη εμπειρια θελω ακομα πιο πολύ να δωσουμε μαχη! Ενας προς έναν! Τι λες??
-Alf: Φυσικα!!
-Chris: Ωραια λοιπον…ας δωσουμε μαχη στον αερα!! Staraptor διαλεγω εσενα!!
-Dawn: Μαχη μεταξυ 2 ποκεμον πτησης, ενδιαφερον!!
-Brendan: Οντως!! Tailow κοιταξε προσεκτικα πως θα δωσει μαχη το Swellow του Alf…θα σου κανει πολυ καλο να δεις πως ελισσεται πανω στα ρευματα του αερα!!
-Alf: Μπορεις να κανεις την πρωτη κινηση!!
-Chris: Ευχαριστω Alf!! Staraptor αεροπορικος ασσος, εμπρος!
-Alf: Swellow αντεπιθεση με αεροπορικο ασσο!!
-Dawn: Δεν εγινε τιποτα! Και οι δυο επιθεσεις αλληλοεξουδετερωθηκαν!
-Brendan: Μοιαζουν σαν να είναι ισσοδυναμα!
-Chris: Staraptor κοντινη δραση!
-Alf: Swellow χρησιμοποιησε διπλη ομαδα για να το αποφυγεις!!
-Dawn: Ωραια αποκρουση Alf!
-Chris: Staraptor ατσαλινα φτερα!!
-Alf: Swellow αεροπορικος ασσος ξανα!!
-Dawn: Για ακομα μια φορα οι επιθεσεις τους αλληλοεξουδετερωθηκαν!!
-Alf: Chris…το Staraptor σου ειναι τοσο δυνατο οσο και το Swellow μου!
-Chris: Το βρισκω απολυτα λογικο, αφου το Staraptor ηταν το πρωτο ποκεμον που επιασα όταν πρωτοξεκινουσα το ταξιδι μου..τοτε βεβαια ηταν ένα Starly, αλλα καταφερα να το αναθρεψω πολύ καλα!! Εχει πολλες νικες στα φτερα του, από το Sinnoh, το Johto και το Kanto!!
-Alf: ΤΙ??
-Dawn: Εχεις ταξιδεψει και εσυ σε ολες αυτες τις περιοχες??
-Chris: Φυσικα!! Τοσο εγω οσο και ο Leo εχουμε λαβει μερος σε Πρωταθληματα και Μεγαλα Φεστιβαλ σε ολον τον κοσμο! Πως νομιζετε καταφερα να διακρινω ότι το Swellow είναι πραγματικα δυνατο??
-Brendan: Φοβερο!!
-Alf: Ενας λογος παραπανω να ανεβασουμε την θερμοκρασια σε αυτή την μαχη!! Swellow ουρανια επιθεση!!
-Chris: αυτό είναι το πνευμα Alf!! Staraptor Γεναιο Πουλι!!
ΜΠΑΜ
-Brendan: Τρανταχτηκε ολη η αυλη μετα από αυτές τις επιθεσεις!!
-Dawn: Κοιτα Brendan!! Διπλο ΚΟ!
-Chris: χαχαχα!! Αυτό και αν είναι εκπληξη!! Βρηκα έναν εκπαιδευτη τοσο δυνατο οσο ειμαι κι εγω από την πρωτη μερα μου στην περιοχη Hoenn!! Staraptor τελεια, επεστρεψε!!
-Alf: Swellow τα πηγες περιφημα, γυρισε!! Chris ηταν πολύ καλη μαχη!!
-Brendan: Taillow?? Τι συμβαινει??
-Dawn: Alf Κοιτα!!
-Chris: χαχαχα!! Φαινεται πως βλεποντας πως μαχοταν το Swellow σου, το Tailow του Brendan εμαθε πώς να χρησιμοποιει τον αεροπορικο ασσο!!
-Brendan: Τελειαααα!! Μπραβο Taillow!!
-Alf: Χαιρομαι που βοηθησα τοσο!!
-Leo: Ηξερα πως καπου θα ειχες μπλεξει όταν ακουσα την φασαρια που γινοταν στην αυλη!! Χαχαχαχα!!
-Chris: Leo, επιτελους η εγγραφη σου ολοκληρωθηκε!! Ελα να σου γνωρισω τα παιδια!! Από εδώ είναι ο Alf και είναι εκπαιδευτης ποκεμον!
-Alf: Χαιρω πολύ!!
-Leo: Και εγω Alf!! Για να σου μιλησε ο Chris πρεπει να εισαι αρκετα ταλαντουχος εκπαιδευτης ποκεμον, διοτι δεν συνηθιζει να μιλαει ευκολα σε αγνωστους!!
-Chris: Ολοι τους είναι πολύ ταλαντουχοι…εχουν ταξιδεψει σε ολες τις περιοχες που εχουμε παει και εμεις!!
-Leo: Φοβερο!!
-Chris: Από εδώ είναι ο Brendan, είναι ερευνητης ποκεμον και ο γιος του καθηγητη Birch!
-Leo: Χαρηκα Brendan, να ξερεις εχω ακουσει πολλα καλα λογια για τον πατερα σου απο τον καθηγητη Rowan!!
-Brendan: Χαιρομαι που σε γνωριζω!! Εγω δεν εχω ταξιδεψει τοσο οσο οι αλλοι…τωρα ξεκιναω το ταξιδι μου!!
-Chris: Και απο εδω ειναι η Dawn..ειναι συντονιστρια ποκεμον!!
-Leo: Αντιζηλος σαν να λεμε!! Χαχαχα!! Αστειευομαι φυσικα!! Χαιρω πολύ!!
-Dawn: Παρομοιως Leo! Aυτο είναι το ποκεμον σου??
-Leo: Ναι είναι το Beldum!
-Alf: Το πρωτο ποκεμον που επιασα ποτε ηταν ενα Beldum, αλλα απο οσο θυμαμαι δεν ειχε το ιδιο χρωμα με το δικο σου!!
-Leo: Ναι..ειναι shiny ποκεμον!
-Dawn: Σαν το Feraligatr σου Alf!!
-Brendan: Και γιατι ειναι εξω απο την pokeball??
-Leo: Γιατι δεν μαρεσει να κραταω τα ποκεμον μου μεσα στις pokeballs…και εκεινα απολαμβανουν τον περιπατο μαζι μου!!
-Brendan: Λογικο μου ακουγεται!!
-Leo: Dawn, ανυπομωνω να σε αντιμετωπισω στον επομενο διαγωνισμο ποκεμον!!
-Dawn: Κι εγω! Θα βαλω τα δυνατα μου για να κερδισω!!
-Leo: Θα το δουμε αυτό!! Χαχαχα!!
-Chris: Προς τα πού θα πατε τωρα??
-Αlf: Θα παμε προς την πολη Petalburg..εκει βρισκεται το πιο κοντινο γυμναστηριο ποκεμον!
-Chris: Εχω ακουσει ότι ο γυμναστης εκει είναι λιγο παραξενος…
-Alf: Με ενδιαφερει μονο να κερδισω το πρωτο μου εμβλημα!! Εσεις που θα πατε?
-Chris: εμεις θα παμε προς την πολη Rustboro οπου υπαρχει και εκει ένα γυμναστηριο ποκεμον!!
-Alf: Τελεια!! Καλη επιτυχια!!
-Chris: Καλη επιτυχια και σε σενα Alf!!
-Alf: Χαρηκα πολύ που σας γνωρισα, Chris, Leo!! Θα παω το Swellow στην νοσοκομα Joy και μετα θα ξεκινησουμε!!
-Brendan: Και εγω θελω να εξετασει και το Tailow μου!! Χαρηκα και εγω πολύ!!
-Chris: Kαι εγω χαρηκα πολύ..θα τα ξαναπουμε συντομα!!
-Leo: Εις το επανυδειν παιδια..Dawn..θα σε περιμενω στον τελευταιο γυρο του διαγωνισμου ποκεμον!!
-Dawn: Εγινε!! Χαρηκα πολύ για την γνωριμια!! Αντιο!!
Και ετσι η εγγραφη μας στις βασεις δεδομενων των εκπαιδευτων και των συντονιστων ολοκληρωθηκε με επιτυχια, ενώ παραλληλα το Taillow του Brendan εμαθε όχι μονο να πεταει, αλλα και να χρησιμοποιει τον αεροπορικο ασσο!! Με δυο νεους αντιπαλους, τον Chris και τον Leo, το ταξιδι στην περιοχη Hoenn συνεχιζεται…
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2011 - 20:04
6. The wild Wurmple and the lost route !!
Διασχιζοντας τον δρομο 102 προκειμενου να φτασουμε στην πολη Petalburg στην οποια σκοπευω να δωσω μαχη για το πρωτο μου εμβλημα στην περιοχη Hoenn, το θεαμα ενός μικρου Wurmple που κοιμαται φαινεται πως ηταν περισσοτερο από αρκετο ώστε να ενθουσιασει την Dawn!!-Dawn: Alf, Brendan κοιταξτε!! Ενα Wurmple!!
-Brendan: Δεν ειναι ασυνηθιστο θεαμα για την περιοχη HoennDawn! Τα Wurmple υπαρχουν σχεδον παντου!!
-Dawn: Δεν ετυχε να συναντησω ποτε ένα Wurmple και ηθελα να πιασω ένα από τοτε που ηρθα στην περιοχη Hoenn…Θελω να το εκπαιδευσω και να γινει ενα ομορφο και δυνατο Beautifly!!
-Brendan: Τοτε σου προτεινω να πιασεις αυτο το Wurmple! To δερμα του ειναι τοσο λαμπερο και αστραφτερο που ειμαι σιγουρος πως θα γινει ενα πολυ ομορφο Beautifly!!
-Dawn: Αληθεια??
-Brendan: Φυσικα Dawn! Μπορω ευκολα να ξεχωριζω τετοια στοιχεια χαρη στην εμπειρια που εχω από τον μπαμπα μου!!
-Alf: Μην το σκεφτεσαι Dawn!! Πιαστο!!
-Dawn: Ενταξειλοιπον! Torchic διαλεγω εσενα!!
-Αlf: ΤοTorchic ε?? Εξυπνηεπιλογη!!
-Dawn: Torchic σπιθες εμπρος!
-Brendan: Βρηκαν στοχο!!
-Alf: Όχι μονο βρηκαν στοχο αλλα ηταν αρκετες για να ξυπνησουν και το Wurmple!!
-Dawn: Torchic ραμφισμα! Torchic όχι!!
-Brendan: Ωχ όχι! Το Wurmple παγιδευσε το Torchic με την βολη νηματος…
-Alf: Φαινεται πως είναι εκνευρισμενο που η Dawn του χαλασε τον υπνο!!
-Dawn: Torchic προσπαθησε να κοψεις το νημα!
-Brendan: Dawn προσεχε..το Wurmple επιτιθεται με δηλητηριωδες κεντρι.
-Dawn: Torchic κανεγρηγορα…Torchic…
-Alf: Dawn προσεξε! Το Wurmple επιτιθεται ξανα με κατα μετωπο επιθεση!!
-Dawn: Toooorchic…
-Brendan: αυτο δεν ειναι καλο..το Torchic βγηκε εκτος μαχης..
-Dawn: Torchic εισαι καλα?? Μηπως το δηλητηριο από τις επιθεσεις του Wurmple διεισδυσε στο σωμα σου?? …. Χαιρομαιπουεισαικαλα!!
-Αlf: Dawn βιασου!! Το Wurmple το σκαει!!
-Dawn: Όχιδενπροκειται!! Αςτοακολουθησουμε!!
-Brendan: Παιδια προσεξτε επιτιθεται με βολη νηματος…
-Ολοι: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
-Brendan: Να παρει…το νημα είναι πολύ σφιχτο!!
-Dawn: Μην φοβαστε παιδια!! Torchic καψε το νημα με σπιθες!!
-Brendan: Ευχαριστουμε Torchic!
-Dawn: ToWurmple ξεφυγε..
-Αlf: Μην στεναχωριεσαι Dawn..θα ψαξουμε να το βρουμε και αυτή τη φορα θα εισαι πιο καλα προετοιμασμενη!!
-Brendan: Συμφωνω με τον Alf! Επισης αυτό το Wurmple είναι αρκετα δυνατο και δεν φαινεται να φοβαται να ριξει τον εαυτο του στην μαχη!! Ένα Beautifly με τον χαρακτηρα αυτό θα είναι δυνατος ασσος στο μανικι σου…
-Dawn: Εχετεδικιοπαιδια!! Ας βρουμε αυτό το Wurmple!! Torchic σε ευχαριστω, επεστρεψε!!
(Υστερα από αρκετη ωρα)
-Dawn: Δεν σας φαινεται γνωστο αυτό το μερος??
-Alf: Ναι..γιατι μοιαζει με τα υπολοιπα 10 μερη που ψαξαμε!!
-Dawn: Εχουμεχαθεικαιακομακανεναιχνοςαπότο Wurmple!
-Brendan: Μην απελπιζεσαι Dawn! Θα κοιταξω το Pokenav να δω που ειμαστε……ΤΙ???? ΜΑΠΩΣΕΙΝΑΙΔΥΝΑΤΟΝ??
-Alf: Τιεγινε??
-Βrendan: Τοση ωρα περπαταγαμε στην ακριβως αντιθετη κατευθυνση από την κατευθυνση στην οποια βρισκεται η πολη Petalburg…
-Dawn: Τι σημαινει αυτο??
-Brendan: αυτό σημαινει ότι ειμαστε στον δρομο 103…
-Alf: Μα πως είναι δυνατον?? Για να πηγαιναμε στον δρομο 103 επρεπε να περασουμε μεσα από την πολη Oldale και δεν θυμαμαι να ειδα καμια πολη τις τελευταιες 3 ωρες…
-Brendan: Εχεις δικιο, αλλα πιθανον κοψαμε δρομο μεσα από το δασος και δεν το καταλαβαμε!!
-Dawn: ΑΑΑΑΑΑΑ!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ WURMPLE!!!!!!!
-Brendan: Dawn ηρεμησε!!
-Alf: Τωρα που φτασαμε ως εδώ θα ηρεμησει μονο αν βρουμε το Wurmple..
-Dawn: AAAAAAAAAAAAA!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?? ΒΓΕΣΕΞΩΩΩΩΩΩ!!!
-Brendan: (Είναι λιγο αστεια!!)
-Alf: (Φροντισε να μην σε ακουσει…)
-Brendan: (Εχει τρελλαθει…Ψαχνει τον κάθε θαμνο!)
-Alf: (Ναι! Φαινεται όμως πως η απαντηση δεν είναι στους θαμνους…) Dawn!! Κοιταξεπανωστοδεντρο!!
-Dawn: TO WURMPLE!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
-Brendan: Alf εχεις πολύ καλο ματι…μπραβο!!
-Alf: Ευχαριστω Brendan! Dawn αυτή είναι η ευκαιρια σου γιατι κοιμαται παλι…
-Dawn: αυτή τη φορα θα το κανουμε σωστα…Torc
-Brendan: Στασου Dawn! Σκοπευεις να χρησιμοποιησεις παλι το Torchic??
-Dawn: Ναι γιατι??
-Brendan: ένα ποκεμον με περισσοτερη εμπειρια όπως το Blastoise, ή το Piplup δεν θα ηταν καλυτερη επιλογη??
-Dawn: Ισως..αλλα θελω να τα καταφερω παρεα με το Torchic!
-Brendan: Καταλαβαινω! Βαλε τα δυνατα σου τοτε!!
-Dawn: Torchic διαλεγω εσενα!!! Torchic χρησιμοποιησε σπιθες!!
-Brendan: τελεια!! Οι σπιθες βρηκαν στοχο!!
-Alf: Και ακομα μια φορα, το Wurmple ξυπνησε θυμωμενο!!
-Dawn: Torchic ακολουθησε με ραμφισμα!
-Βrendan: Dawn το Wurmple χρησιμοποιει βολη νηματος όπως πριν…προσεχε!!
-Dawn: Μην ανησυχεις Brendan! Αυτή τη φορα θελω να παγιδευσει το Torchic!!
-Αlf: Ερχεται το δηλητηριωδες κεντρι Dawn!
-Dawn: Τελεια! Torchic χρησιμοποιησε σπιθες για να καψεις το νημα και για να αποκρουσεις το δηλητηριωδες κεντρι..
-Alf: Τελεια!!
-Brendan: To Wurmple φαινεται αιφνιδιασμενο!
-Alf: ακριβως!! Δεν περιμενε πως η Dawn θα αλλαζει στρατηγικη τοσο γρηγορα!!
-Dawn: Torchic τωρα ραμφισμα!!
-Brendan: Μπραβο Torchic!!
-Dawn: Torchic ας τελειωνουμε με σπιθες!!
-Alf: Πολύ ωραια!! Ριξε την pokeball τωρα!!
-Dawn: Pokeball φυγεεεεε………………………………………………………………………………………………………..
-Brendan: Σταματησενακουνιεται??
-Αlf: Νομιζωπωςναι!!
-Dawn: ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Επιασαένα Wurmple!!!
-Alf: Μπραβο Dawn!! Μπραβο και σε σενα Torchic!!
-Dawn: Torchic εισαι ο καλυτερος!! Σεευχαριστω!!
-Brendan: Τελεια!! Τωρα μπορεις να ξεκινησεις την εκπαιδευση του για να γινει ένα δυνατο και ομορφο Beautifly!!
-Dawn: Ακριβως Brendan!!
-Alf: ανυπομωνω να το δω στον πρωτο του διαγωνισμο ποκεμον!!
-Brendan: Και εγω!!
-Dawn: Θα βαλω τα δυνατα μου παιδια!!
-Alf: Και τωρα που επιασες το Wurmple..τι θα λεγατε να βρισκαμε τον σωστο δρομο προς την πολη Petalburg!!??
-Dawn: Φυγαμε…!!
-Brendan: H μαχη σου στο γυμναστηριο της Petalburg περιμενει!!!
Kι καπως ετσι η Dawn καταφερε να πιασει το Wurmple που τοσο πολυ ηθελε!! Κοιταζοντας το pokenav του Brendan επομενος προορισμος είναι η πολη Petalburg και το γυμναστηριο ποκεμον!!!
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2011 - 16:53
7. Training the Double Battle technique!!
Διασχιζοντας πια τον σωστο δρομο που οδηγει στην πολη Petalburg, μια διπλη μαχη κοντα στο τελος του δρομου 102 με πρωταγωνιστες τον Brendan και τον Robert, έναν νεαρο εκπαιδευτη από την πολη Rustoboro που μολις ξεκινησε το ταξιδι του, ηταν η ιδανικη ευκαιρια για ένα μικρο διαλειμμα!!-Alf: Dawn φοβαμαι λιγο για αυτή τη μαχη!
-Dawn: Μην ανησυχεις Alf, o Brendan εχει πολλες δυνατοτητες και θα τα παει καλα!
-Alf: Δεν διαφωνω, αλλα οι διπλες μαχες είναι πολύ πιο απαιτητικες από τις μαχες ένος εναντιον ενός και ο Robert φαινεται να εχει περισσοτερη εμπειρια πανω σε αυτες και αυτό φαινεται απο τα ποκεμον που επελεξε!
-Dawn: Έχεις δικιο…ένα Lotad καλυπτει πληρως τα μειονεκτηματα του Numel και ένα Numel καλυπτει τα μειονεκτηματα του Lotad! Ας μην απελπιζομαστε όμως…το Mukip και το Taillow δεν θα πεσουν τοσο ευκολα!!
-Alf: Εχεις δικιο!!
-Robert: Lotad κανονι νερου! Numel σπιθες!
-Brendan: Mudkip απεκρουσε και τις δυο επιθεσεις με δινη νερου! Taillow φτερωτη επιθεση στο Lotad!
-Robert: Lotad…
-Dawn: Εξυπνη αρχη! Απεκρουσε τις επιθεσεις με την δινη ενώ η φτερωτη επιθεση εκανε πολύ ζημια στο Lotad αφου οι επιθεσεις τυπου πτησης είναι το αδυνατο του σημειο!!
-Robert: Lotad χρησιμοποιησε ενεργειακη μπαλα στο Mudkip…Numel σπιθες στο Taillow!
-Αlf: Brendan προσεξε..η ενεργειακη μπαλα ειναι πολυ δυνατη επιθεση και θα κανει μεγαλη ζημια ετσι και βρει στοχο!!
-Brendan: Taillow χρησιμοποιησε γρηγορη επιθεση για να αποφυγεις τις σπιθες και σηκωσε το Mudkip στον αερα ώστε να αποκρουσει την ενεργειακη μπαλα!!
-Dawn: τελεια αποκρουση..μπραβο Brendan!!
-Brendan: Mudkip δινη!!
-Robert: Φαινεται πως εισαι καλυτερος από ότι νομιζα!!! Lotad απορροφησε την δινη με την ειδικη σου ικανοτητα!!
-Dawn: Να παρει! Ο Brendan ειχε το ιδανικο ανοιγμα για επιθεση και καλεσε την πιο σωστη επιθεση…αλλα ο Robert ηταν ένα βημα μπροστα και χρησιμοποιησε την ειδικη ικανοτητα του Lotad για να απορροφησει την δινη.
-Alf: Ισως αυτό ηταν το σχεδιο του από την αρχη..απο όταν ειδε πως το Mudkip μπορει να χρησιμοποιησει αυτή την κινηση…ισως εκεινος δημιουργησε αυτό το ανοιγμα!!
-Robert: Lotad χρησιμοποιησε ενεργειακη μπαλα για να χωρισεις το Taillow και το Mudkip!
-Brendan: Taillow αφησε το Mudkip…Taillow.
-Alf: To Taillow προλαβε να αφησει το Mudkip αλλα δεν προλαβε να αποκρουσει την επιθεση…
-Robert: Numel κουτουλιαστο Mudkip.
-Brendan: Mudkip…
-Dawn: Αυτο δεν ειναι καλο…και τα δυο ποκεμον του Brendan δεχτηκαν αρκετα δυνατα χτυπηματα!!
-Robert: Numel χρησιμοποιησε χαστουκι λασπης στον αερα..Lotad χτυπα την λασπη με ακτινα με φουσκες!
-Αlf: Brendan προσεξε…η λασπη ενωθηκε με την ακτινα με φουσκες!!
-Brendan: Taillow αποφυγε το χρησιμοποιωντας αεροπορικο ασσο στο Lotad! Mudkip αντεπιθεση με νεροπιστολο!!
-Robert: Lotad..Numel…
-Dawn: Μπραβο Brendan!
-Alf: Εξυπνο! Χρησιμοποιωντας αεροπορικο ασσο στο Lotad το εμποδισε από το να προστατεψει το Numel απορροφοντας το νεροπιστολο!! Μπραβο Brendan!
-Dawn: Το μονο κακο είναι ότι τοσο το Mudkip οσο και το Taillow φαινονται να εχουν κουραστει…
-Robert: Lotad ενεργειακη μπαλα στο Mudkip!
-Brendan: Taillow γρηγορα…πιασε το Mudkip και πεταξτε μαζι ώστε να αποφυγει την ενεργειακη μπαλα!
-Robert: Δεν θα πιασει δευτερη φορα το ιδιο κολπο..το Taillow γινεται πολύ αργο κουβαλωντας το Mudkip, Numel αυτή είναι η ευκαιρια…επιθεση με σπιθες!
-Brendan: Taillow..Mudkip..
-Robert: Lotad αποτελειωσε τα με σπορους σφαιρες..
-Brendan: Mudkip..Taillow…..
-Robert: Lotad-Numel τακαταφεραμε!!! Είναι η 50η νικη μας!!
-Brendan: Mudkip, Taillow ησασταν τελειοι, σας ευχαριστω..επιστρεψτε!!
-Alf: Brendan ηταν φοβερη μαχη…μην στεναχωριεσαι που εληξε με ηττα.
-Dawn: Σωστα! Σημασια εχει ότι εμαθες πολλα από αυτή!
-Brendan: Εχετε δικιο…Robert ας δωσουμε μαχη ξανα καποια φορα!!
-Robert: Οποτε θελεις Brendan…θα ειμαι στην πολη Rustboro, στο Σχολειο Ποκεμον αντιμετωπιζοντας διαφορους εκπαιδευτες εκει και οταν φτασω στις 100 συνεχωμενες νικες, θα ξεκινησω το ταξιδι μου ως εκπαιδευτης ποκεμον!!
-Brendan: Πες πως εγινε!! Καλη επιτυχια!!
-Robert: ευχαριστω! Alf, Dawn χαρηκα! Εις το επανυδειν!!
(Λιγες ωρες και ένα μεσημεριανο φαγητο αργοτερα…)
-Dawn: Brendan μην σε παιρνει από κατω…κανενας μας δεν τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια.
-Alf: H Dawn εχει δικιο..ολα διορθωνονται με εξασκηση!
-Brendan: Εχοντας δει αρκετους εκπαιδευτες ποκεμον να δινουν μαχη, μπορω να πω πως εσεις ειστε διαφορετικοι…είναι σαν να ειστε ειδικοι στις μαχες ποκεμον! Θελω να γινω σαν εσας…
-Dawn: Brendan δεν υπαρχουν ειδικοι στις μαχες ποκεμον…αυτό που βλεπεις είναι το αποτελεσμα τις εμπειριας που εχουμε αποκτησει όλα αυτά τα χρονια από τις μαχες!!
-Alf: Αυτό δεν σημαινει ότι τα ξερουμε όλα…αντιθετως μαλιστα! Παντα υπαρχουν καινουργια πραγματα να μαθεις και ακομα και δεν είναι λιγες οι φορες που εχουμε αιφνιδιαστει ή και που εχουμε χασει..
-Brendan: Το δεχομαι αυτό, αλλα και παλι ξερετε περισσοτερα από οσα ξερει ενας μεσος εκπαιδευτης…Αναρωτιεμαι αν ειστε το ιδιο ταλαντουχοι και στις διπλες μαχες??
-Alf: Γιατι αναρωτιεσαι ειδικα για τις διπλες μαχες??
-Brendan: To Hoenn είναι το μερος από το οποιο ξεκινησαν 2 πραγματα! Το ένα είναι οι διαγωνισμοι ποκεμον..
-Dawn: Αληθεια??? Δηλαδη θα εχω την ευκαιρια να αγωνιστω στο μερος που ξεκινησαν οι διαγωνισμοι ποκεμον?? Φοβερο!!
-Brendan: Ναι..απο εδώ ξεκινησαν! Στην αρχη τα πραγματα ηταν πολύ αυστηρα και οι διαγωνιζομενοι μπορουσαν να χρησιμοποιησουν μονο ένα ποκεμον και στους δυο γυρους, αλλα με το περασμα των χρονων οι κανονες τροποποιηθηκαν και τωρα πια οι συντονιστες μπορουν να χρησιμοποιουν 2 ποκεμον οι και περισσοτερα αν ο διαγωνισμος είναι διπλος, ενώ πολλοι επιμενουν ότι όχι μονο το ποκεμον, αλλα και ο ιδιος ο συντονιστης πρεπει να είναι κομψος!
-Dawn: Eτσι εξηγειται το γεγονος ότι στο Sinnoh οι συντονιστες είναι καλοντυμενοι!!
-Brendan: Ακριβως! Σιγα σιγα αρχισαν να επηρεαζονται και οι άλλες περιοχες από αυτήν την νεα ταση, όπως το Kanto, το Johto και τωρα το Hoenn, αφου ολο και περισσοτεροι συντονιστες εμφανιζονται στους διαγωνισμους ντυμενοι με φορεματα και κοστουμια!
-Dawn: Το διαπιστωσαμε αυτο στους διαγωνισμους του Johto!
-Alf: Παρολα αυτα Brendan ειπες πως απο την περιοχη Hoenn ξεκινησαν 2 πραγματα..το ενα ειναι οι διαγωνισμοι ποκεμον…ποιο είναι το δευτερο??
-Brendan: Σωστα!! Ξεχαστηκαμετηνκουβεντα!! Το δευτερο είναι οι διπλες μαχες για αυτό αναρωτιωμουν αν τα πηγαινετε το ιδιο καλα και με τις διπλες μαχες!! Χρειαζομαι καποιον να προπονηθω μαζι του ώστε να γινω καλυτερος και να αντιμετωπισω ξανα τον Robert και αυτή τη φορα να τον κερδισω..
-Dawn: Μπορω να σε βοηθησω εγω Brendan!!
-Brendan: Aληθεια??!! Τελεια…θα είναι η ιδανικη καταληξη στην μαχη μας που διακοπηκε τις προαλλες!
-Alf: Θα σε βοηθησω και εγω…θα σου λεω τι να προσεξεις και τι να βελτιωσεις!!
-Brendan: Τελεια!! Ξεκιναμε οποτε ειστε ετοιμοι!!
-Dawn: Torchic-Wurmple διαλεγωεσας!
-Brendan: Mudkip-Taillow φυγαμε!!
-Alf: Brendan πρεπει να θυμασαι ότι οι διπλες μαχες μοιαζουν πολύ με τις μαχες ενός διαγωνισμου ποκεμον και αυτό γιατι ο κάθε εκπαιδευτης μπορει να συνδυασει τις επιθεσεις των ποκεμον του για να κανει ακομα μεγαλυτερη ζημια στα ποκεμον του αντιπαλου!! Aυτο ακριβως εκανε ο Robert οταν χρησιμοποιησε το χαστουκι λασπης και την ακτινα με φουσκες!!Οι διαγωνισμοι ποκεμον εμπλουτισαν αυτήν την προοπτικη θελοντας να κανουν τα ποκεμον να φανουν πιο ομορφα και κομψα!!
-Brendan: Δηλαδη για να ειμαι καλος στις διπλες μαχες πρεπει να ειμαι καλος συντονιστης??
-Dawn: Και για να εισαι καλος συντονιστης πρεπει να εισαι καλος εκπαιδευτης!!
-Alf: Οι εννοιες του συντονιστη και του εκπαιδευτη εναι αλληλενδετες…τοσο αλληλενδετες που τις διαχωριζει μια λεπτη γραμμη!! Δεν μπορεις να πεις πως εισαι μονο εκπαιδευτης ή μονο συντονιστης γιατι και οι εκπαιδευτες αλλα και οι συντονιστες προσπαθουν να βγαλουν το 100% των δυνατοτητων των ποκεμον τους και αυτό δεν ισχυει μονο για τις διπλες μαχες αλλα για ολες τις μαχες!! Αλλοστε χρειαζεσαι συντονισμο με τα ποκεμον σου για να εκτελεσουν τις εντολες σου!! Όταν καταλαβεις και ενστερνιστεις αυτή την εννοια τοτε εισαι πραγματικα ετοιμος να αποφασισεις αν θες να ασχοληθεις με τους διαγωνισμους, με τις μαχες γυμναστηριου ή και με τα δυο!!
-Brendan: Καταλαβα!! Dawn μπορεις να ξεκινησεις!!
-Dawn: Torchic σπιθες! Wurmple δηλητηριωδες κεντρι!
-Alf: Μιασυνδυασμενηεπιθεση!!
-Brendan: Mudkip δινη! Taillow περασε μεσα απο την δινη με αεροπορικο ασσο!!
-Alf: Φοβερο…το Taillow περασε μεσα από την δινη και ο αεροπορικος ασσος απορροφησε ολο το νερο!!
-Dawn: Torchic..Wurmple!!
-Brendan: Hταν καλος συνδυασμος??
-Αlf: Hταν απιστευτος διοτι ο αεροπορικος ασσος είναι μια επιθεση που δεν αποτυγχανει σχεδον ποτε και ειδικα τωρα που ηταν ενισχυμενος ηταν ακομα πιο δυνατος κανοντας αρκετη ζημια στα ποκεμον της Dawn!!
-Dawn: Ποτε δεν ειχα σκεφτει έναν τετοιο συνδυασμο Brendan…φανταστικος!! Torchic, Wurmple ας δειξουμε στον Brendan τι αξιζουμε!! Torchic εστιασμενη δυναμη!!
-Brendan: Mudkip κανονινερουστο Torchic!
-Dawn: Wurmple προστατεψε το Torchic φτιαχνοντας ενα τειχος με την βολη νηματος!!
-Brendan: Ναπαρει!!
-Alf: Brendan θυμησου..εχεις δυο ποκεμον στην μαχη!! Το ένα ποκεμον βοηθαει το άλλο!!
-Brendan: Καταλαβα!! Taillow σπασε το τειχος με φτερωτη επιθεση!! Μπραβο!!
-Dawn: Τωρα Torchic επιθεση με σπιθες!!
-Brendan: Taillow όχι…
-Dawn: Wurmple δηλητηριωδες κεντρι στο Mudkip..
-Brendan: Mudkip!!
-Alf: Brendan επραξες πολύ σωστα σπαζοντας το τειχος, αλλα πισω από αυτό η Dawn ειχε προλαβει να ανασυνταχθει…
-Βrendan: Ναι, αλλα δεν ειχα άλλη επιλογη σωστα?? Δεν γινοταν να περμενω να κανει εκεινη καποια κινηση..
-Alf: Όχι..δεν γινοταν…απλα θα επρεπε να ειχες προετοιμασει μια καλη αντεπιθεση ειδικα αφου το Torchic ηταν ενισχυμενο χαρη στην εστιασμενη δυναμη!!
-Brendan: Καταλαβα!! Μudkip, Taillow θα συνεχισουμε την εξασκηση και θα γινουμε οι καλυτεροι…και την επομενη φορα που θα βρουμε τον Roberto θα τον νικησουμε!!
-Dawn: αυτό είναι το πνευμα Brendan!!
-Alf: Συνεχιστε την μαχη!!!
Και ετσι, μπορει ο Brendan να εχασε στην πρωτη διπλη μαχη που εδωσε, αλλα εμαθε πολλα από αυτή του την ηττα!! Με τις δυνατοτητες του και την καθοδηγηση μας, η επομενη φορα που θα δωσει μαχη με τον Roberto θα είναι αξιομνημονευτη…μεχρι τοτε όμως, το ταξιδι προς την πολη Petalburg συνεχιζεται!!!