Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Pokemon Series
Posted 16 October 2010 - 20:11
Εχοντας αφησει πισω μας την πολη Olivine, κατευθυνομαστε τωρα προς την πολη Mahogany και το 7ο εμβλημα της περιοχης Johto. Ωστοσο προκειμενου να φτασουμε εκει πρεπει να διασχισουμε ένα παραξενο βουνο που συνδεει την πολη Ecruteak με την πολη Mahogany, το οποιο ονομαζεται βουνο Mortar.
-Alf: Ώστε αυτό είναι το βουνο Mortar?? Δεν θα παρει πολύ να το διασχισουμε…θα ακολουθησουμε απλα το τουνελ.
-Dawn: Ναι! Και ετσι θα ειμαστε στη πολη Mahogany στη στιγμη!!
-Nick: Ας ξεκινησουμε λοιπον, αλλα ας ειμαστε προσεκτικοι…Σιγουρα στη σπηλια θα υπαρχουν αγρια ποκεμον που δεν θα συμπαθουν τους επισκεπτες!!
-Alf: Ωραια…φυγαμε….εε?
-Dawn: τι συμβαινει Alf??
-Alf: Η pokeball του Larvitar κουνιεται…
-Nick: Φαινεται πως το Larvitar θελει να βγει εξω για καποιο λογο.
-Alf: Larvitar διαλεγω εσενα. Τι συμβαινει??
-Dawn: Φαινεται αναστατωμενο…
-Νick: Γρηγορα παιδια αρχισε να κατευθυνεται προς το βουνο..
-Alf: Ας το ακολουθησουμε..Larvitar περιμενε..
(Μεσα στο βουνο Mortar)
-Nick: Εχουμε ξεφυγει πολυ απο το τουνελ.
-Dawn: Το ξερω αλλα φαινεται πως το Larvitar δεν εχει διαθεση να γυρισει πισω.
-Alf: Larvitar γιατι εισαι τοσο αναστατωμενο ??
-Dawn: Παιδια κοιταξτε…ένα κοπαδι από αγρια Larvitar.
-Nick: Ετσι εξηγειται γιατι το Larvitar ηταν τοσο αναστατωμενο. Ενιωσε πως υπαρχουν κι αλλα Larvitar Πολλα.
-?????: Ή αυτό, ή το Larvitar γεννηθηκε εδώ και αναγνωριζει το μερος.
-Alf: Ποιος εισαι εσυ??
-Antony: Ειμαι ο Antony και εξεταζω αυτό εδώ το βουνο αρκετα χρονια!!
-Dawn: Γεια Antony..ειμαι η Dawn και απο δω ειναι ο Alf και ο Nick.
-Νick: Χαιρω πολυ !!
-Antony: Κι εγω παιδια!!Αν κρινω από ολη αυτή την αναστατωση το Larvitar ξεφυγε από σας και ηρθε μεσα σε αυτό το βουνο??
-Alf: Ακριβως…αλλα δεν ξερουμε για πιο λογο.
-Antony: Φαινεται πως το Larvitar σου συνδεεται με αυτο εδω το βουνο. Πρεπει σαν αβγο να γεννηθηκε εδώ.
-Dawn: Ακομα και ετσι να ναι…πως θα μπορουσε να δει μεσα από το αβγο του???
-Alf: Larvitar εχει δικιο ο Antony?? Εδω γεννηθηκες??
-Dawn: ΝΑΙ?? Και ξαναρωταω…πως μπορουσε να δει μεσα από το αβγο του.
-Antony: Σε αυτό δεν μπορω να σου απαντησω γιατι πραγματικα δεν ξερω.
-Nick: Αρα το Larvitar ηθελε να γυρισει και να δει αν το μερος που γεννηθηκε ηταν ενταξει.
-Alf: Larvitar αντι να κοιτας τα υπολοιπα Larvitar γιατι δεν πας να παιξεις μαζι τους??
-Nick: Κοιταξτε τα πως παιζουν!!
-Antony: Είναι πραγματικα σπανιο να βλεπεις ένα τοσο μεγαλο κοπαδι Larvitar συγκεντρωμενο μεσα στο συγκεκριμενο βουνο και πιστευω πως κατι τα εχει αναγκασει.
-Alf: Σαν τι??
-Antony: Δεν γνωριζω, αυτό εξεταζω αυτή τη περιοδο.
-Dawn: Παιδια τι είναι αυτό?? Το νιωθετε??
-Nick: Είναι σαν σεισμος…
-Antony: Ναι, αλλα δεν είναι σεισμος…είναι ένα ποκεμον.
-Alf: Ένα Steelix…
-Dawn: Ta Larvitar φαινονται φοβισμενα.
-Antony: Ώστε αυτό το Steelix τα τρομοκρατει και τα αναγκασε να γινουν αγελη?? Larvitar εχω δικιο??
-Nick: Φαινεται να συμφωνουν, αλλα αν μεινουμε εδώ περα λιγο ακομα θα μας λιωσει…ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕ!!
-Alf: Larvitar φαινεται να γνωριζεις καλα αυτο το βουνο…οδηγησε τα σε ένα ασφαλες μερος και θα ερθουμε να σε βρουμε!!
-Antony: Παιδια ελατε από εδώ εσεις!!
……………………………………………………………………………………………………………
-Dawn: Ευτυχως γλυτωσαμε…
-Nick: Προς το παρρον..
-Alf: ανησυχω για το Larvitar…τι θα εχει συμβει αν το Steelix τα επιασε??
-Antony: Μην ανησυχεις Alf, υπαρχουν αρκετα στενα περασματα στα οποια το Steelix δεν μπορει να μπει οποτε φανταζομαι πως όλα τα Larvitar θα εχουν οδηγηθει εκει.
-Αlf: Το ελπιζω!! Ας ξεκινησουμε το ψαξιμο…Antony θα μας βοηθησεις??
-Antony: Βεβαια…ξερω αυτό το βουνο σαν το χερι μου δεν θα είναι προβλημα!
-Nick: Antony να σε ρωτησω…γιατι το Steelix επιτιθεται στα Larvitar??
-Antony: Βλεπεις, πολλα απο τα ποκεμον της σπηλιας ειναι πολυ κτητικα και δεν θελουν αλλα ποκεμον στη περιοχη οπου μενουν, οποτε τα κυνηγουν και προσπαθουν να τα διωξουν και δυστυχως τα Larvitar δεν εχουν την δυναμη να του αντισταθουν.
-Alf: Κατι πρεπει να κανουμε για αυτό όμως.
-Antony: Ας βρουμε αρχικα τα Larvitar..
………………………………………………………………………………………………………..
-Antony: Κρινοντας απο τα σημαδια πρεπει να πλησιαζουμε!!
-Alf: Larvitaaaar!! Ευτυχως εισαι καλα!! Ανησυχησα πολύ!! Μπραβο που οδηγησες τους φιλους σου σε αυτό το ασφαλες μερος!!
-Dawn: χαχαχα!! Μπραβο Larvitar!!
-Nick: τι να περιμενει κανεις απο καποιο ποκεμον του Alf!!
-Antony: Ωχ οχι…το Steelix ξαναρχεται.
-Alf: Ωραια λοιπον, τελος τα παιχνιδια!! Larvitar τι λες?? Να βαλουμε μυαλο σε αυτο το Steelix?? Ωραια!! Φυγαμε!!
-Dawn: Alf που πας??
-Αlf: θα νικησω αυτό το Steelix και ετσι θα αφησει τα Larvitar ησυχα!!
-Nick: Τρελλαθηκε?? Παμε γρηγορα.
-Alf: Steelix ας κανουμε μια συμφωνια!! Θα δωσουμε μαχη και αν νικησεις η περιοχη θα μεινει δικη σου, διαφορετικα φευγεις και αφηνεις τα Larvitar ησυχα.
-Antony: Φαινεται πως δεχτηκε τη προκληση.
-Alf: Larvitar ξεκιναμε!! Κοψη πετρας!!
-Nick: Το Steelix χρησιμοποιησε μπαλα τζιρου για να την αποφυγει…Εξυπνο.
-Alf: Larvitar κοψη πετρας αλλη μια φορα!
-Dawn: Μπαλα τζιρου ξανα.
-Antony: Alf-Larvitar προσεξτε επιτιθεται με σιδερενια ουρα.
-Alf: Larvitar να η ευκαιρια. Σκαψιμο…
-Nick: τελεια, η επιθεση σκαψιμο επιασε και βρηκε στοχο.
-Alf: Μπραβο Larvitar, ας συνεχισουμε ετσι.
-Dawn: Μπαλα τζιρου ξανα…alf προσεξε μια επιθεση ατσαλιου μπορει να πληγωσει πολύ το Larvitar.
-Alf: Larvitar σταματα το με κρυμμενη δυναμη!!
-Antony: Απιστευτο, το σταματησε. Μα πως??
-Nick: Ο τυπος της κρυμμενης δυναμης εξαρταται από το ποκεμον που το χρησιμοποιει…φαινεται πως οσον αφορα το Larvitar, εχει τυπο νερου…
-Alf: Τελεια Larvitar, ας τελειωνουμε. Σκαψιμο!! ΠΩΣ??
-Dawn: Το Steelix χτυπησε με σιδερενια ουρα το εδαφος και το Larvitar πεταχτηκε εξω…
-Alf: Larvitar χρησιμοποιησε κρυμμενη δυναμη απο τον αερα. LARVITAR??
-Nick: Μα πως??
-Antony: αυτό το Steelix είναι ολο εκπληξεις…Αρχικα πεταξε το Larvitar εξω απο το εδαφος με σιδερενια ουρα και τωρα οσο ηταν στον αερα το χτυπησε με υδατινη ουρα.
-Dawn: Δεν ηξερα πως ένα ποκεμον τυπου ατσαλιου μαθαινει αυτή την επιθεση…
-Nick: Ουτε εγω και ο Alf φαινεται μπερδεμενος.
-Αlf: Larvitar εισαι καλα?? Προσπαθησε να σηκωθεις!! Ολοι οι φιλοι σου βασιζονται πανω σου και εγω ειμαι σιγουρος πως θα τα καταφερεις γιατι δεν θες να απογοητευσεις τα αλλα Larvitar…
-Dawn: Τι συμβαινει??
-Antony: Αρχισε να εξελισσεται…
-Νick: Φοβερο!!
-Alf: Pupitar!! Τελεια!! Pupitar ας πιασουμε αυτό το Steelix…
-Dawn: Θα το πιασει??
-Alf: Ναι!! Αυτό το Steelix είναι φοβερο…ο τροπος που χρησιμοποιει τις επιθεσεις του είναι πολύ εξυπνος…είναι δυνατος συμμαχος. Pupitar παμε!!
-Nick: Κι άλλος σεισμος?? Ερχονται κι αλλα Steelix??
-Antony: δεν το νομιζω…Μαλλον το Pupitar του Alf εμαθε μια νεα επιθεση!!
-Alf: Υπεροχα!! Pupitar σεισμος!!
-Antony: Alf, αν θες να το πιασεις τωρα είναι η καταλληλη ευκαιρια!!
-Alf: Ηρθε η ωρα οι μπαλες του Kurt να μας βοηθησουν!! Heavy Ball παμε!!
-Dawn: Heavy Ball??
-Nick: Dawn ειναι μπαλα με την οποια πιανεις πολυ βαρια ποκεμον…Δεν θυμασαι?? Ο Alf ειχε χρησιμοποιησει μια ιδια για να πιασει το Snorlax πριν πολύ καιρο!!
-Dawn: Α,ναι!! Θυμηθηκα!!
-Alf: Τα καταφεραμε!!! Πιασαμε το Steelix!!!
-Antony: Μπραβο Alf, Μπραβο Pupitar!!
-Dawn: Συγχαρητηρια!!
-Nick: Larvitar φαινεται πως δεν θα σας ενοχλησει κανενας πια!!
-Alf: Pupitar σε ευχαριστω για όλα!! Και εγω και τα Larvitar!!
-Αntony: Τα πηγατε τελεια…Μπραβο!!
-Αlf: Antony μπορουμε να σου ζητησουμε μια τελευταια χαρη??
-Antony: Βεβαια παιδια ότι θελετε.
-Alf: Τωρα που τελειωσαν όλα, μπορεις να μας δειξεις τον δρομο προς την πολη Mahogany??
-Antony: ΧΑΧΑΧΑ!! Αυτο ειναι μονο?? Με μεγαλη μου χαρα!!
-Dawn: Ευτυχως…Νομιζα πως δεν θα ξαναβλεπαμε ποτε το φως της ημερας!!
-Nick: Πολύ δραμα Dawn!!
-Oλοι: Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
Κι ετσι…όχι μονο βοηθησαμε τα Larvitar της σπηλιας, αλλα το νεο εξελιγμενο Pupitar μου κι εγω καταφεραμε να πιασουμε ενα απο τα δυνατοτερα Steelix που συναντησαμε ποτε…Η μαχη στο σταδιο της Mahogany θα είναι παιχνιδακι!!
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Posted 16 October 2010 - 20:12
Eχοντας καταφερει να διασχισουμε το βουνο Mortar, βρισκομαστε πλεον στην πολη Mahogany και πιο συγκεκριμενα στο κεντρο ποκεμον της πολης, προκειμενου η νοσοκομα Joy να εξετασει το Pupitar μου μετα την σκληρη του μαχη με το Steelix. Πιανοντας ωστοσο αυτό το τοσο κτητικο ποκεμον τυπου ατσαλιου, μερικα προβληματα δημιουργηθηκαν στο εργαστηριο του καθηγητη Oak…
-Oak: Alf το Steelix που μου εστειλες ειναι πολυ υγιες και δυνατο, ωστοσο δεν αφηνει τα υπολοιπα ποκεμον σε ηρεμια…Κατι πρεπει να γινει. Ισως αν ταξιδευε για λιγο μαζι σου…
-Αlf: Μα καθηγητα εχω ηδη 6 ποκεμον μαζι μου και δεν μπορω να αλλαξω την ομαδα μου τωρα που είναι η ωρα για τη μαχη μου για το 7ο εμβλημα μου…
-Oak: Ωραια τοτε…μια γρηγορη κουβεντα μαζι του, ισως αλλαζε πολλα!! Το φερνω στην οθονη αμεσως!!
-Alf: Εγινε!!
-Nick: Φαινεται πως ο καθηγητης εχει προβλημα με το Steelix!!
-Dawn: Πλακα εχει…τον φανταζομαι να το κυνηγαει ολη μερα!! Χαχαχα!!
-TV: ¨Λιγος καιρος μενει ακομα μεχρι το Μεγαλο Φεστιβαλ της περιοχης Johto, αλλα αρκετοι διαγωνισμοι θα λαβουν χωρα σε αυτό το διαστημα ξεκινωντας από την πολη Mahogany, οπου σε δυο μερες θα λαβει χωρα ένα διπλος διαγωνισμος…¨
-Nick: Dawn το ακουσες αυτό?? Ενας διαγωνισμος ποκεμον!!
-Dawn: Λαθος Nick…Ενας διλπος διαγωνισμος ποκεμον!! Παει καιρος από τοτε που συμμετειχα σε έναν διπλο διαγωνισμο!! Είναι ο τελειος τροπος για να κερδισω την 5η και τελευταια μου κονκαρδα!!
-Alf: …..Δεν χρειαζεται πλεον να συμπεριφερεσαι ετσι Steelix. Μεινε ηρεμο και μην δημιουργεις προβληματα στο καθηγητη!! Εκπαιδευσου σκληρα με τα υπολοιπα ποκεμον ώστε να εισαι ετοιμο για το Πρωταθλημα ποκεμον…θα χρειαστω την βοηθεια σου για να κερδισω!!
-Oak: Ξαφνικα φαινεται πολύ πιο ηρεμο!!
-Alf: Προφανως αγχωθηκε από την αλλαγη του περιβαλλοντος…Από εκει που ηταν στις σπηλιες, βρεθηκε σε ένα φωτεινο κηπο με αλλα ποκεμον…λογικο ηταν! Ωστοσο πιστευω πως θα είναι όλα καλα από δω και περα!!
-Oak: Αν υπαρξει κατι νεοτερο θα σε καλεσω στο pokegear!!
-Alf: Eγινε καθηγητα!!
-Oak: Καλη τυχη στη μαχη σου!!
-Alf: Παει και αυτό!! Nick που πηγε η Dawn??
-Nick: Eτρεξε στο Χολ του διαγωνισμου προκειμενου να γραφτει στον μεθαυριανο διαγωνισμο ποκεμον.
-Alf: Διαγωνισμο ποκεμον??
-Nick: Το ακουσε στη τηλεοραση οση ωρα μιλαγες με το Steelix. Είναι διλπος διαγωνισμος και πηγε να λαβει μερος!!
-Alf: Καταλαβα!!
-?????: Γιατι όταν επιστρεφω στη παρεα η Dawn πρεπει παντα να λειπει ??
-Alf: Richie!!!
-Nick: Richie…καλως ηρθες!!
-Richie: Χαιρομαι πολύ που σας βλεπω!!
-Alf: Κι εμεις Richie!!
-Richie: αυτο θα πει τυχη…δεν περιμενα να σας βρω εδώ αν και ηξερα ότι η πολη εχει ένα γυμναστηριο!!
-Alf: χαχαχα!! Τι σε φερνει εδω Richie??
-Richie: Βλεπετε, υπηρξαν αναφορες για μια παραξενη κεραια που εκπεμπει ενα περιεργο σημα που κανει τα ποκεμον της Λιμνης της Οργης να τρελλαινονται…
-Alf: Παρομοια σαν εκεινη που εκανε καποιο ποκεμον να τρελλαθει και να μας δημιουργησει παραισθησεις, όταν ξεκιναγαμε το ταξιδι μας στο Johto.
-Richie: Ακριβως…καταληξαμε στο συμπερασμα ότι αυτό ηταν ένα πειραμα…
-Nick: Ωραια λοιπον, ας ερευνησουμε την λιμνη για να δουμε τι συμβαινει…
-Richie: Χαιρομαι που θα σας εχω και παλι μαζι μου!! Ετσι δεν είναι Typhlosion??!!
-Alf: Θα ειναι ωραιο…σαν να ταξιδευουμε και παλι μαζι!! Παμε να παρουμε την Dawn και φυγαμε για την Λιμνη της Οργης!!
(Στη Λιμνη της Οργης)
-Dawn: Richie πολύ χαιρομαι που σε ξαναβλεπουμε!! Και οσο για αυτή τη παραξενη κεραια βασισου πανω μας…θα σε βοηθησουμε!!
-Richie: Το ξερω Dawn…μαζι σας μεγαλωσα !! Aπλα θα πρεπει να ειστε προσεκτικοι, καθως αν αυτη η φημη αληθευει τα ποκεμον δεν θα διστασουν να σας επιτεθουν!
-Nick: Μην ανησυχεις!!
WROAAAAR
-Αlf: Τι ηταν αυτό??
-Dawn: Ακουστηκε σαν βρυχηθμος…
-Nick: Παμε να δουμε…ακουστηκε από την λιμνη.
-Richie: Παμε γρηγορα!
…………………………………………………………………………………………………………..
-Nick: Παιδια τι είναι αυτό….
-Dawn: Ένα κοκκινο Gyarados…
-Alf: Φανταστικο!!
-Richie: Φανταστικο ναι, αλλα δειχνει σαν να ποναει.
-?????: Ποναει γιατι η Ομαδα Πυραυλος το αναγκασε να εξελιχθει…
-Alf: Η Ομαδα Πυραυλος??
-Dawn: Ποιος είναι αυτος??
-Richie: Lance εισαι και εσυ εδω??
-Nick: Lance??
-Lance: Richie χαιρομαι που η ομοσπονδια εστειλε εναν πολεμιστη του δικου σου επιπεδου. Πρεπει να βοηθησουμε γρηγορα το Gyarados.
-Richie: Ναι, αλλα πως θα το βοηθησουμε αν δεν ξερουμε τι εχει συμβει…
-Lance: Ξερω εγω…Το σημα από αυτή την κεραια τρελαινει τα ποκεμον γιατι τα αναγκαζει να εξελιχθουν. Αυτό επαθε και αυτό το Gyarados.
-Alf: Αυτο ειναι τρελο.
-Dawn: Πραγματικα…και είναι εργο της Ομαδας Πυραυλος??
-Lance: Από οσο γνωριζω ναι...
-Nick: Ποιος θα το περιμενε ότι θα εφταναν μεχρι εκει…
-Richie: Δηλαδη το γνωριζετε ότι αναδιοργανωθηκαν??
-Alf: Ναι, τους αντιμετωπισαμε και παλαιοτερα…
-Lance: Το θεμα είναι ότι δεν ξερουμε που εχει στηθει η κεραια…το ερευναει αυτή τη στιγμη ενας φιλος μου, και δεν εχουμε το χρονο να την βρουμε και να την καταστρεψουμε, μπορει να είναι πολύ αργα για το Gyarados μεχρι τοτε…πρεπει να το βοηθησουμε αλλιως…
-Richie: Ωραια λοιπον. Lance ετοιμασου…Θα σε βοηθησω εγω..αλλα πρεπει να παμε κοντα στο Gyarados και το Typhlosion δεν αντεχει το νερο.
-Dawn: Και η προσεγγιση από το νερο θα είναι δυσκολη αφου εχει αφηνιασει.
-Alf: Αρα μενει ο αερας!! Ευκολο..Skarmory διαλεγω εσενα!!
-Nick: Charizard ας βοηθησουμε και εμεις!!
-Lance: Καταλαβα…Dragonite φυγαμε!!
-Αlf: Richie ανεβα στο Skarmory..
-Richie: Ωραια τωρα ειμαστε ετοιμοι!! ΠΟΜΠΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ!! ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΗ!!
-Dawn: Να παρει…το Gyarados είναι πολύ θυμωμενο για να πιασει αυτος ο τροπος…
-Nick: Τοτε ισως πρεπει να το αποδυναμωσουμε λιγο!! Αφηστε το πανω μου!! Grotle διαλεγω εσενα!!
-Jim: Nick, προσεχε να μην το πληγωσεις πολύ…
-Nick: Εγινε!! Εσεις φροντιστε να ειστε ετοιμοι και ότι και να γινει μην αποσυντονιστειτε…
-Lance: Ενταξει!
-Nick: Grotle ενεργειακη μπαλα!!
-Alf: Δεν το ενιωσε καθολου?? ΜΑ πως είναι δυνατον…
-Jim: Όταν εχεις ένα ξεσπασμα οργης όπως το Gyarados τωρα δεν καταλαβαινεις και πολλα πραγματα…
-Nick: Grotle ας προσπαθησουμε περισσοτερο τοτε!! Φυλλα ξυραφι..
-Lance: Σιγουρα ενιωσε αυτό!!
-Richie: Μπραβο Grotle…Μπραβο Nick!!
-Alf: Ωχ οχι…Φαινεται πως το Gyarados εστρεψε την οργη του προς το Grotle. Προσεξτε!!
-Nick: Grotle όχι…
-Dawn: Grotle…Nick.
-Nick: Μεινετε πισω! Grotle φωτοσυνθεση!!
-Jim: Εξυπνη κινηση!
-Nick: Grotle δεν θα νικηθουμε ενεργειακη μπαλα!!
-Lance:To απεφυγε…Nick προσεχε…η ανασα του δρακου μπορει να παραλυσει το Grotle.
-Nick: Grotle…..οχι!
-Jim: Προσεχε Nick επιτιθεται με οργη του δρακου.
-Alf: Skarmory σταματα τη με οργη του δρακου.
-Nick: Ευχαριστω Skarmory. Grotle?? Εισαι καλα??
-Dawn: Παιδια κοιταξτε, το Grotle λαμπει!!
-Αlf: Τωρα που η υπεραναπτυξη μπηκε στο παιχνιδι…φυλαξου Gyarados.
-Lance: Δεν νομιζω πως ειναι η υπεραναπτυξη…
-Alf: Τοτε τι είναι??
-Jim: εξελισσεται…
-Nick: Torterra!! Τελεια!! Τοrterra ξυλινο σφυρι εμπρος!!
-Alf: Πετυχε διανα!!
-Nick: Τωρα είναι η ευκαιρια!!
-Richie: Ωραια τωρα ειμαστε ετοιμοι!! ΠΟΜΠΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ!! ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΗ!!
-Dawn: Ευτυχως πετυχε…
-Nick: Ναι αλλα οσο το σημα από τη κεραια εκπεμπει δεν θα κρατησει για πολύ..
-Lance: Μια λυση εχουμε τοτε… Pokeball φυγε.
-Alf: Το επιασε??
-Dawn: Καλη ιδεα…ετσι δεν θα επηρεαζεται οσο θα είναι στη pokeball και η νοσοκομα Joy θα μπορεσει να το βοηθησει…
-Richie: Ας σταυρωσουμε τα χερια μας λοιπον………………………………………….
-Alf: Τα καταφερε!!
-Dawn: Μπραβο Lance!!
-Lance: Ευχαριστω πολυ παιδια…δεν θα τα καταφερνα χωρις τη βοηθεια σας!! Και δεν ξερω καν τα ονοματα σας…
-Richie: Τους ξερεις Lance..ειναι οι φιλοι μου που σου εχω μιλησει για αυτους…Είναι ο Alf, o Nick και η Dawn!!
-Lance: ωωω!! Οι πρωταθλητες!! Χαιρομαι που σας γνωριζω επιτελους!!
-Richie: Αυτος είναι ο Lance, πρωταθλητης της περιοχης Johto!!
-Alf: Φοβερο!!
-Lance: Εχω κι εγω έναν φιλο που είναι Πρωταθλητης ξερετε!! Αυτος ερευναει την κεραια αυτή την στιγμη.
ΝTPIN
-Lance: Μολις ελαβα ενα μηνυμα στο pokegear μου…Βρηκε τις συντεταγμενες της κεραιας…ας ξεκινησουμε αμεσως.
-?????: Pikachu χτυπημα Volt….Empoleon κανονι υδραντλιας….Haunter μπαλα σκιας…Luxray υπερακτινα…Staravia γεναιο πουλι……….Μπραβο σε ολους σας…μολις καταστρεψαμε την κεραια της Ομαδας Πυραυλος και η εκδικηση μολις ξεκινησε.
-Dawn: Ώστε η κεραια ηταν σε αυτό το σπιτι τοσο απροκαλυπτα??
-Richie: Εχεις δικιο ακομα και για την Ομαδα Πυραυλος αυτο ειναι ανοησια!
-Alf: Lance αυτος είναι ο φιλος σου που είναι πρωταθλητης??
-Nick: Εχουμε γνωριστει…
-Dawn: Jim!! Παει αρκετος καιρος…
-Jim: Dawn?? Alf, Nick?? Δεν το πιστευω οτι σας ξαναβλεπω!! Τι κανετε εδώ με τον Lance και τον Richie??
-Alf: Ταξιδευουμε στη περιοχη Johto αυτή τη περιοδο και πεσαμε πανω στον Richie..
-Nick: Κι όταν μας ειπε πως εχει η κατασταση σπευσαμε να τον βοηθησουμε…
-Dawn: Και ειδικα τωρα που μαθαμε ότι πισω από όλα κρυβεται η ομαδα πυραυλος εχουμε έναν λογο παραπανω!!
-Jim: Χαιρομαι που ειστε στο πλευρο μου ακομα μια φορα…επιτελους θα παρω την εκδικηση μου για τοτε που με χωρισαν από τα ποκεμον μου…Και μαντεψτε κατι…βρηκα το τελευταιο μου ποκεμον…
-Dawn: Τελεια Jim..οταν χωρισαμε τοτε στη λιμνη Acuity εφυγες με αυτό το σκοπο!!
-Alf: Και τελικα τον πραγματοποιησες…Μπραβο!!
-Richie: Οφειλω να ομολογησω πως δεν ηξερα αυτή τη λεπτομερια, αλλα ουτως η αλλως τα πικαντικα νεα τα μαθαινω τελευταιος, όπως εμαθα ότι παραιτηθηκες από πολεμιστης ποκεμον!!
-Ολοι: Παραιτηθηκες??
-Jim: Ναι!! Ως εκπαιδευτης ποκεμον ξεκινησα και ετσι συνεχιζω ακομα!!
-Lance: Προτιμαει να βοηθαει ανθρωπους και ποκεμον με τα δικα του ποκεμον με τα οποια περασε πολλα μαζι!!
-Dawn: αυτό είναι ακομα πιο τελειο!!
-Jim: Τι θα λεγατε λοιπον αν βαζαμε τελος στην ομαδα πυραυλο και μαλιστα μεσα στο ιδιο το κρυσφυγετο τους…Ας παμε μεσα στο σπιτι που ειχαν βαλει την κεραια!!
-Oλοι: ΦΥΓΑΜΕ!!!
Κι ετσι 6 παλιοι φιλοι, ξεκινησαμε ώστε να βαλουμε τελος στα σχεδια της ομαδας πυραυλος, και αυτή τη φορα, μια για παντα!!!
Posted 16 October 2010 - 20:15
Εχοντας βρεθει ξανα με τον Richie και το Jim στην ιδια ομαδα και εχοντας γνωρισει και βοηθησει τον πρωταθλητη της περιοχης Johto, Lance, να κατευνασει και να πιασει το κοκκινο Gyarados, που η Ομαδα Πυραυλος αναγκασε να εξελιχθει χρησιμοποιωντας το παραξενο σημα από μια κεραια,σκοπος μας τωρα είναι να βαλουμε τελος για ακομα μια φορα στα σχεδια τους και να κλεισουμε μια για παντα αυτή την εγκληματικη οργανωση.
-Alf: Παιδια ολο αυτό το κρυσφυγετο δεν σας θυμιζει το εσωτερικο ενός σπιτιου??
-Richie: Ο Αlf εχει δικιο…μονο για κρυσφυγετο στο οποιο θα μπορουσε να κρυβεται η Ομαδα Πυραυλος δεν μοιαζει…
-?????: Sniff Sniff
-Dawn: Το ακουσατε αυτο ???
-Nick: Ποιο??
-?????: Sniff Sniff
-Dawn: Αυτο! Ερχεται πισω απο αυτη τη κουρτινα…
-?????: Σας παρακαλω μη μου κανετε κακο…
-Lance: Ένα κοριτσακι..
-Dawn: Ηρεμησε…δεν βρισκομαστε εδώ για να σας βλαψουμε, ηρθαμε για να βοηθησουμε.
-?????: Αληθεια λετε??
-Jim: Μα και βεβαια…Πες μας το ονομα σου…
-Rebeca: Με λενα Rebeca και αυτό εδώ είναι το σπιτι μου…
-Alf: Μενεις μονη σου σε ολη αυτή την επαυλη??
-Rebeca: Όχι…μενω με τον μπαμπα μου…τον γνωστο και ως ‘Βασιλια της Φεγγαροπετρας’
-Lance: Αληθεια ο μπαμπας σου είναι ο Peter??
-Rebeca: Ναι!!
-Alf: Γιατι τον λενε Βασιλια της Φεγγαροπετρας??
-Lance: Γιατι είναι πολύ γνωστος για τα τεραστια αποθεματα φεγγαροπετρας που εχει ανακαλυψει και εχει στη κατοχη του.
-Richie: Ετσι εξηγειται γιατι η Ομαδα Πυραυλος εβαλε σε αυτό το σπιτι την κεραια της…
-Nick: Σωστα…σκεφτηκαν πως δεν θα υποψιαζοταν κανενας τον Βασιλια της Φεγγαροπετρας..
-Rebeca: Αυτο ακριβως ειπαν και οι τυποι με τα μαυρα που ηρθαν και κλειδωσαν τον μπαμπα μου πριν μερες στο υπογειο και τον αναγκασαν να δουλεψει για αυτους..
-Alf: Μη φοβασαι Rebeca θα σωσουμε το μπαμπα σου!!
-Lance: Eσυ θα ερθεις μαζι μας μεχρι να τελειωσουν όλα για να σε προστατεψουμε!!
-Rebeca: Σας ευχαριστω πολύ αλλα δεν υπαρχει κατι από το οποιο να θελω προστασια…
-Nick: Τι σημαινει αυτό??
-Rebeca: Ολη η επαυλη ηταν γεματη από τα μελη της ομαδας πυραυλος αλλα λιγο πριν ερθετε εφυγαν και δεν καταφερα να ακουσω που κατευθυνονταν…εδώ εμειναν μονο καποιοι διοικητες.
-Richie: Ωραια λοιπον…αυτό που μπορουμε να κανουμε προς το παρρον είναι να ελευθερωσουμε τον Peter και επειτα ο Lance, o Jim και εγω θα ερευνησουμε το που πηγαν τα υπολοιπα μελη…
-Nick: Καλη ιδεα!!
-Alf: Παμε!!
-Dawn: Rebeca θα μας δειξεις τον δρομο προς το υπογειο??
-Rebeca: Φυσικα!!
-Rebeca: Εδώ μεσα είναι!!
-Jim: Ωραια λοιπον!! Πρεπει να σπασουμε τη πορτα!! Pikachu ετοιμασου…χτυπημα Volt.
-Alf: Δεν εγινε τιποτα…
-Richie: Jim…ας δοκιμασουμε ξανα μαζι…Typhlosion Γιγαντια Συγκρουση.
-Jim: Pikachu χτυπημα Volt.
-Dawn: Τιποτα??
-Rebeca: Αυτή η πορτα είναι αρκετα ενισχυμενη…Θα χρειαστει κατι περισσοτερο από αυτό..
-Nick: Torterra διαλεγω εσενα!! Παμε ολοι μαζι τωρα!! Ξυλινο Σφυρι.
-Richie: Typhlosion Γιγαντια Συγκρουση.
-Jim: Pikachu χτυπημα Volt.
-Lance: Ανοιξε!!
-Proton: Μα τι στο καλο ηταν αυτο??
-Alf: Ελευθερωστε τον πατερα της Rebeca τωρα!!
-Rebeca: Μπαμπααα!
-Peter: Rebecaaa!
-Proton: ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Και αναρωτιωμουν ποτε θα εμφανιζοσασταν!!
-?????: Αυτοι είναι??
-Proton: Ναι Petrel, αυτοι είναι οι περιβοητοι που διελυσαν την Ομαδα μας πριν από 3 χρονια.
-Petrel: Αlf, Dawn, Nick και Richie!! Ειμαι ο Petrel ενας από τους διοικητες της Ομαδας Πυραυλος.
-?????: Οσο για τον περιβοητο ‘Βασιλια της Φεγγαροπετρας’ μπορειτε να τον παρετε. Δεν τον χρειαζομαστε άλλο..ηταν απλα η εγγυηση μας ώστε να μην μιλησει η κορη του.
-Dawn: Εσυ παλι ποια εισαι??
-Arianna: Ειμαι η Arianna, μια από τους διοικητες της Ομαδας Πυραυλος!
-Lance: Ειστε τοσο διεφθαρμενοι που δεν σας νοιαζει τι κακο προξενησατε στα ποκεμον της Λιμνης της Οργης….Αναγκασατε ένα από τα Magikarp να εξελιχθει και όλα αυτά γιατι??
-Petrel: Ω ναι!! Το κοκκινο Gyarados….!!
-Arianna: Ηταν ένα πειραμα αλλα ο σκοπος μας δεν ειχε να κανει με την εξελιξη αλλα με την μεταδοση του σηματος που στελναμε…
-Proton: Arianna…πολλα λες!!
-Nick: Τι σημαινει αυτο ??
-Petrel: Όταν ερθει η καταλληλη στιγμη θα μαθετε!! Προς το παρρον θα μεινετε με την απορια γιατι πρεπει να φυγουμε…
-Jim: Δεν εχετε να πατε πουθενα…εσεις και οι ηλιθιες ιδεες σας για την κατακτηση του κοσμου κοντεψαν να στοιχιζουν τη ζωη στα ποκεμον μου. Όταν καταφερα να ξαναβρεθω μαζι τους η οργανωση σας ειχε ηδη καταστραφει, αλλα τη στιγμη που εμαθα ότι ξαναοργανωνεστε ορκιστηκα να σας εκδικηθω!! Ηρθε η ωρα!! ARTICUNO ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΣΕΝΑ.
-Ολοι: ARTICUNO ???
-Alf: Ωστε αυτο ηταν το τελευταιο ποκεμον που πηγες να βρεις??
-Jim: Ακριβως Alf!
-Richie & Nick: Φοβερο…
-Dawn: Πανεμορφο…
-Arianna: Εντυπωσιακο το κρυφο σου οπλο αλλα δεν εχουμε χρονο για παιδιαρισματα…Koffing διαλεγω εσενα…Ριξε καπνο!!
-Ολοι: ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ
-Jim: Articuno διωξε το καπνο κουνωντας τα φτερα σου…
-Alf: Να παρει…εφυγαν.
-Nick: Επρεπε να το περιμεναμε…
-Dawn: Ισως καλυτερα…δεν μπορουσαμε να δωσουμε μαχη μεσα στη νεπαυλη…
-Richie: Δεν πειραζει…κατι μου λεει ότι ουτως η αλλως θα τους ξανασυναντησουμε.
-Jim: Pikachu, Articuno σας υποσχομαι θα καταστρεψουμε την Ομαδα Πυραυλος!!
-Lance: Δεν εχουμε χρονο για χασιμο…κατι ετοιμαζουν αυτό είναι σιγουρο για αυτό Richie και Jim ας ξεκινησουμε προκειμενου να ανακαλυψουμε τι είναι αυτό. Peter χαιρομαι που εισαι καλα, αλλα πρεπει να φυγουμε!!
-Peter: Πηγαιντε και μαθετε σε αυτους τους κρετινους τροπους Lance…Σας ευχαριστω που βοηθησατε στην διασωση μου…
-Jim: Δεν κανει τιποτα…
-Richie: Παιδια…λυπαμαι που δεν μπορω να κατσω κι άλλο μαζι σας και να δω εσενα Dawn στον μεθαυριανο διαγωνισμο ποκεμον και εσενα Alf στη μαχη για το επομενο εμβλημα σου, αλλα η Ομαδα Πυραυλος προηγειται…
-Jim: Κι εγω θα ηθελα να μεινω λιγο ακομα γιατι εχουμε πολλα να πουμε, αλλα..
-Alf: Μην ανησυχειτε παιδια!! Πηγαινετε και αν χρειαστειτε τη βοηθεια μας ειδοποιηστε μας!!
-Nick: Ο Alf εχει δικιο…καταλαβαινουμε πολύ καλα!!
-Dawn: Μας αρκει ότι νοερα θα ειστε μαζι μας!!
-Lance: Αυτο θα πει φιλια….Παιδια φυγαμε!! Παιδια χαρηκα για τη γνωριμια, ειμαι σιγουρος ότι θα ξαναβρεθουμε!!
-Alf: Αντιο Lance!!
-Lance: Rebeca να προσεχεις το μπαμπα σου!!
-Rebeca: Ευχαριστω πολύ για όλα!!
-Peter: Παιδια σας ευχαριστω πολύ που με ελευθερωσατε, χαρη σε εσας μπορω να δω ξανα τη κορουλα μου!! Δεν ξερω πώς να σας ευχαριστησω……ή μαλλον….ξερω!! Οριστε!!
-Nick: Τι είναι αυτό??
-Peter: Είναι φεγγαροπετρες!!
-Dawn: Σε ευχαριστουμε πολύ Peter…Δεν επρεπε…
-Peter: Είναι ταο λιγοτερο που μπορω να κανω εφοσον καταστρεψατε αυτή τη κεραια και με ελευθερωσατε!!
-Alf: Ο καθενας θα το εκανε αν ηταν στη θεση μας…
-Peter: Μαρεσει που σκεφτεσαι τοσο αισιοδοξα Alf!!
-Νick: ΚΑι τωρα τι θα κανουμε μεχρι να εχουμε νεοτερα απο τον Richie και τους αλλους??
-Dawn: Χρειαζεται να ρωτας??? Ο διαγωνισμος ποκεμον εχει συνεχεια…
Κι ετσι καταφεραμε να διορθωσουμε την κριση που δημιουργησε η Ομαδα Πυραυλος στη πολη Mahogany, ωστοσο αυτό δεν ηταν το τελος… Σιγουρα κατι ετοιμαζουν και σιγουρα, ο Richie, o Jim και ο Lance θα το ανακαλυψουν προκειμενου το θεμα της Ομαδας Πυραυλος να κλεισει μια για παντα.
Posted 16 October 2010 - 20:16
40.Get the final ribbon…An alternative Appeal !!!
41.Battle the ribbon finale…!!!
Posted 07 November 2010 - 19:43
Enjoy...
Posted 07 November 2010 - 19:44
Η ημερα που η Dawn σκοπευει να κερδισει την 5η κονκαρδα της, εξασφαλιζοντας ετσι την συμμετοχη της στο Μεγαλο Φεστιβαλ της περιοχης Johto, επιτελους εφτασε!! Ο σημερινος διαγωνισμος είναι διπλος διαγωνισμος που σημαινει ότι η Dawn θα χρησιμοποιησει δυο ποκεμον και στο γυρο των παρουσιασεων, αλλα και στο γυρο της μαχης. Δουλευοντας ασταματητα, η Dawn και τα ποκεμον της δειχνουν πιο ετοιμα από ποτε για αυτή την κοναρδα!!
-Alf: Dawn εισαι ετοιμη ?? Πρεπει να ξεκινησουμε σε λιγο!
-Dawn: Πανετοιμη Alf!! Εχω ετοιμασει μια παρουσιαση που ομοια της δεν υπαρχει…
-Alf: Ανυπομωνω να την δω!!
-Nick: Κι εγω!! Ας ξεκινησουμε για το Χολ του Διαγωνισμου…
(Στο Σταδιο του Διαγωνισμου)
-Nick: Οπου να ναι ο διαγωνισμος ξεκιναει σε λιγα λεπτα.
-Alf: Φανταζομαι πως η Dawn θα εχει ετοιμαστει μεχρι τωρα στα παρασκηνια..
-Nick: αν δεν εχει αγχωθει θα είναι πανετοιμη!
-Marian: Φιλες και φιλοι των ποκεμον! Σας καλοσοριζω στον διαγωνισμο ποκεμον της πολης Mahogany!!! Ο χρονος που μας απομενει μεχρι το Μεγαλο Φεστιβαλ είναι ελαχιστος και για αυτό ο σημερινος ανταγωνισμος θα είναι ιδιαιτερα σκληρος για οσους αγωνιζονται για την τελευταια τους κονκαρδα!! Για να κανουμε τα πραγματα πιο πικαντικα αποφασισαμε να ανεβασουμε λιγο την δυσκολια κανοντας τον σημερινο διαγωνισμο έναν διπλο διαγωνισμο!! Αραγε ποιος θα είναι εκεινος ο συντονιστης που θα καταφερει να κερδισει αυτή τη πανεμορφη κονκαρδα?? Αυτό θα το αποφασισουν οι 3 κριτες μας…ο κος. Sukizo, o κος Contesta και τελος η νοσοκομα Joy της πολης μας!! Χωρις καθυστερηση ας ξεκινησουμε με τον γυρο των παρουσιασεων!! Ξεκιναμε με τον Lucian ο οποιος είναι ενας από τους συντονιστες που εχει κερδισει στο παρελθον το Μεγαλο Φεστιβαλ…ετοιμαστειτε για μια φανταστικη παρουσιαση!!
-Alf: Εχει κερδισει το Μεγαλο Φεστιβαλ?? Eλπιζω να μην αγχωσει την Dawn αυτο και χασει την συγκεντρωση της…
-Nick: Οσον αφορα στο πρωτο γυρο δεν θα την αγχωσει, αλλα αν περασει στο 2ο γυρο μαζι με τον Lucian, φανταζομαι πως τοτε θα αρχισει να το σκεφτεται…
-Lucian: Quagsire-Flaaffy βγειτε στη σκηνη!!
-Marian: Το πανεμορφο τριχωμα του Flaaffy και το πολυ αστραφτερο δερμα του Quagsire σιγουρα θα δωσουν στον Lucian εξτρα ποντους!!
-Lucian: Quagsire ομιχλη! Flaaffy εκφορτιση στο Quagsire! Quagsire μεινε στη θεση σου!!
-Marian: To Quagsire ως τυπος εδαφου δεν επηρεαζεται από επιθεσεις ηλεκτρικου τυπου, αντιθετως η εκφορτιση σε συνδυασμο με την ομιχλη του δινει μια παρα πολύ ομορφη οψη!!
-Lucian: Tωρα Quagsire βομβα αποβλητων….Flaaffy σιδερενια ουρα!!
-Marian: Και η σιδερενια ουρα εσπασε ολες τις βομβες κανοντας το Flaaffy να λαμπηριζει…
-Lucian: Και για το τελος το καλυτερο…Quagsire υδατινη ουρα!! Flaaffy ενωσε την υδατινη ουρα του Quagsire με ηλεκτροπληξια!!
-Marian: Kι ενα εντυπωσιακο φιναλε!!
-Αlf: Tελικα αυτος ο Lucian ειναι πολυ καλυτερος συντονιστης απο οτι περιμενα…
-Nick: Πραγματικα…
Ο πρωτος γυρος του διαγωνισμου ποκεμον συνεχιστηκε για αρκετη ωρα ακομα με πολύ ωραιες παρουσιασεις μεχρι που εφτασε η στιγμη για την Dawn να βγει στην σκηνη!!
-Marian: Και ο πρωτος γυρος ολοκληρωνεται με την διαγωνιζομενη Dawn!!
-Alf: Επιτελους!! Νομιζα πως δεν θα εβγαινε ποτε!!
-Dawn: Jigglypuff-Nidorina βγειτε στη σκηνη!!
-Marian: Πολυχρωμες καρδουλες ελευθερωθηκαν από τις pokeballs της Dawn!
-Dawn: Jigglypuff κυλιωμενη επιθεση!! Nidorina χρησιμοποιησε κυμα κεραυνου στο Jigglypuff!!
-Marian: Φανταστικο!! Η κυλιωμενη επιθεση απορροφησε ολο το κυμα του κεραυνου χαριζοντας φανταστικη οψη στο Jigglypuff!!
-Alf: Μπραβο Dawn!! Συνεχισε ετσι!!
-Dawn: Jigglypuff μπαλα σκιας!! Nidorina βομβα αποβλητων!!
-Marian: Εξαιρετικο!! Η μπαλα σκιας ενωθηκε με την βομβα αποβλητων και στην συνεχεια αλληλοεξουδετερωθηκαν γεμιζοντας ολη την σκηνη με πολυχρωμους κοκκους!!
-Nick: Πανεμορφο!!
-Dawn: Καιτωρατοτελειωμα!! Jigglypuff-Nidorina πιαστε τις φεγγαροπετρες!!
-Alf: Τι εγινε??
-Nick: H Dawn τους πεταξε τις φεγγαροπτρες…
-Alf: Αυτό σημαινει ότι θα…
-Marian: Αυτό που μολις εγινε, δεν εχει ξανασυμβει. Το Jigglypuff και η Nidorina εξελιχθηκαν ταυτοχρονα μεσα σε ένα πολύ ομορφο περιβαλλον σε Wigglytuff και Nidoqueen ολοκληρωνοντας ετσι την παρουσιαση της Dawn, αλλα και τον πρωτο γυρο πολύ εντυπωσιακα!!
-Dawn: Nidoqueen, Wigglytuff σας ευχαριστω!!!
-Marian: Ένα μικρο διαλειμμα ακολουθει μεχρι να ανακοινωθουν τα αποτελεσματα!!
(Στα παρασκηνια)
-Alf: Dawn δεν πιστευα ότι όταν ελεγες ότι αυτό που θα παρουσιασεις δεν ειχε ξαναγινει, ότι θα ηταν κατι τετοιο…Ηταν πραγματικα υπεροχο!!
-Nick: Φανταστικο θα ελεγα!! Σιγουρα εχεις εξασφαλισει την συμεμτοχη σου στον 2ο γυρο!!
-Dawn: Σας ευχαριστω πολύ παιδια!! Αλλα πιο πολύ ευχαριστω το Wigglytuff και την Nidoqueen που συμφωνησαν στο να γινουν ετσι τα πραγματα!! Τωρα περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα για τον δευτερο γυρο!! Ειμαι σιγουρη πως αν περασω θα αντιμετωπισω τον Lucian για αυτό πρεπει να χαλαρωσω!!
-Αlf: Θα τα πας τελεια, μην ανησυχεις!!
-Lucian: Μια συντονιστρια που εκανε μια τοσο εξαιρετικη παρουσιαση οσο η Dawn είναι λογικο να εχει αγχος για την επομενη κινηση της, εφοσον θελει να υποστηριξει με τον καλυτερο δυνατο τροπο την φημη της!!
-Dawn: Lucian σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!
-Lucian: Λεω μονο τα γεγονοτα Dawn, μη με ευχαριστεις!! Αλλοστε αν καποιος πρεπει να εχει αγχος για τον 2ο γυρο αυτός ειμαι εγω, αφου εσυ εχεις ηδη κερδισει 2 Μεγαλα Φεστιβαλ…
-Dawn: Με κανεις και ντρεπομαι!! Θελω να σου γνωρισω τους φιλους μου!! Από εδώ ο Alf και από εδώ ο Nick!
-Alf: Χαιρω πολυ!!
-Lucian: Παρομοιως!!
-Nick: Καλη επιτυχια με τα αποτελεσματα!!
-Lucian: ευχαριστω πολύ Nick!
-?????: Εμενα δεν θα με συστησεις??
-Lucian: Με συγχωρεις…δεν καταλαβα πως ειχες ερθει!! Λοιπον παιδια, από εδώ είναι η Nayla!! Είναι μια θαυμαστρια μου που θελει πολύ να δωσει μαχη μαζι μου και της ειπα πως θα πρεπει να φτασει στο τελικο γυρο οπου θα ειμαι κι εγω…
-Nick: Αυτο θα πει σιγουρια!!
-Dawn: Ενας συντονιστης πρεπει να σκεφτεται παντα θετικα και με τις καλυτερες προοπτικες!!!
-Lucian: Ακριβως Dawn!! Nayla απο εδω ειναι η Dawn, oAlf και ο Nick!!
-Νayla: Χαιρω πολυ παιδια!!
-Alf: Κι εμεις!!
-Dawn: Γεια σου Nayla!!
-Nayla: Dawn χαιρομαι που σε γνωριζω απο κοντα!! Ο Lucian σε θαυμαζει αρκετα και εσυ εισαι ο λογος που αποφασισε σημερα να λαβει μερος στον διαγωνισμο…
-Lucian: NAYLA??? ΤΙΛΕΣ???
-Dawn:…..
-Alf: (χαχαχαχα)
-Nayla: Εγω θαυμαζω τον Lucian και εκεινος εσενα!! Προσεχε όμως γιατι αν περασουμε στον 2ο γυρο και βρεθουμε αντιμετωπες, θα τα δωσω όλα προκειμενου να αντιμετωπισω τον Lucian και δεν με νοιαζει ποση εμπειρια μπορει να εχεις στους διαγωνισμους, ή ποσα Μεγαλα Φεστιβαλ εχεις κερδισει!!
-Dawn: Θα ειμαι ετοιμη!!
-Alf: Φαινεται πως ετοιμαζονται να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα!!
-TV: Και οι 4 καλυτεροι συντονιστες που περνανε στον δευτερο γυρο είναι οι….
-Alf: Dawn τα καταφερες!! Συγχαρητηρια!!!
-Dawn: Ναι!!!!!
-Νick: Lucian εισαι και εσυ μεσα στους 4 καλυτερους!! Μπραβο σου!!
-Lucian: ευχαριστω πολύ Nick!!
-Alf: Nayla περασες κι εσυ!! Μπραβο σου!!
-Nayla: χαχαχα!! Ειμαι πολύ χαρουμενη!! Ειμαι ένα βημα πιο κοντα στον στοχο μου τωρα…Αρκει να κερδισω στην επομενη μαχη μου και επειτα θα αντιμετωπισω τον Lucian!!
-ΤV: Και τωρα τα ζευγαρια του 2ου γυρου ειναι τα εξης!!! LucianVSAndrew και DawnVSNayla!
-Nayla: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Dawn ετοιμασου…
Και το πρωτο μερος του διαγωνισμου της πολης Mahogany τελειωνει εδώ με την Dawn να ξερει πως εχει περασει μεν στον 2ο γυρο, αλλα αυτό δεν αρκει καθως εκει την περιμενουν μια πολύ αποφασισμενη συντονιστρια και ενας πολυ εμπειρος συντονιστης…Αραγε πιο θα είναι το τελικο αποτελεσμα??
Posted 07 November 2010 - 19:48
Σε εξελιξη βρισκεται ο διαγωνισμος της πολης Mahogany από τον οποιο θα κριθει η συμμετοχη της Dawn στο Μεγαλο Φεστιβαλ, καθως ο καιρος μεχρι την εναρξη του είναι πολύ λιγος και ισως να μην προλαβει καποιον άλλο διαγωνισμο!! Ο ανταγωνισμος είναι μεγαλος και η Dawn εδωσε μια εκπληκτικη παρουσιαση κανοντας την Nidorina και το Jigglypuff να εξελιχθουν ζωντανα σε ολο το σταδιο, που είναι ηταν αρκετη για να την κανει να βρεθει στο 2ο γυρο, αλλα τωρα θα πρεπει να βρεθει αντιμετωπη με έναν συντονιστη ο οποιος εχει καταφερει να κερδισει το Μεγαλο Φεστιβαλ στο παρελθον και την φανατικη του θαυμαστρια που θα κανει τα παντα για μια μαχη με το αγαπημενο της αστερα των διαγωνισμων…
-Μarian: Ο 2ος γυρος του σημερινου διαγωνισμου ζωντανα από την πολη Mahogany συνεχιζεται, καθως πριν από λιγο ολοκληρωθηκε η μαχη του Lucian εναντιον του Andrew που ανεδειξε νικητη τον Lucian…Τωρα περναμε στο δευτερο ζευγαρι που θα αναδειξει τον δευτερο φιναλιστ. Η Dawn και η Nayla εχουν ηδη ανεβει στη σκηνη, το ρολοι μετραει 5 λεπτα και η μαχη ξεκιναει τωρα!!
-Dawn: Βlastoise-Misdreavous διαλεγω εσας!!
-Alf: Φαινεται πως η Dawn ειναι πολυ αποφασισμενη!! Νομιζω πως είναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιει το Blastoise σε διαγωνισμο της περιοχης Johto!
-Nick: Εχεις δικιο, αλλα πραττει πολυ εξυπνα γιατι μαζι με το Blastoise που εχει εμπειρια χρονων στους διαγωνισμους, διαλεξε και το Misdreavous που δεν το εχει χρησιμοποιησει απο τοτε που το επιασε!!
-Alf: Εχεις δικιο!! Αραγε τι ποκεμον θα διαλεξει η Nayla??
-Nayla: Bellossom-Miltank διαλεγω εσας!!
-Nick: Ενδιαφερουσες επιλογες!!
-Dawn: Blastoise κανονι υδραντλιας! Misdreavous ενισχυσε το με ηλεκτροπληξια!!
-Marian: ενας εξαιρετικος συνδυασμος ώστε να ξεκινησεις την μαχη! Η Nayla χανει ποντους…
-Nayla: Μiltank μπαλα τζιρου! Bellossom καταιγιδα φυλλων!!
-Marian: Φοβερη αποκρουση…καθως το Miltank τυλιχθηκε από την καταιγιδα φυλλων και απεκρουσε το κανονι υδραντλιας!! Η Dawn χανει ποντους..
-Alf: Φαινεται πως η Nayla ξερει καλα τι κανει…
-Nick: Είναι αποφασισμενη να παει στον τελικο..θα δυσκολεψει αρκετα την Dawn!
-Dawn: Πολυ καλα Nayla!!
-Νayla: Σκοπευω να φτασω στον τελικο Dawn!! Μiltank σιδερενια ουρα!! Bellossom καταιγιδα φυλλων πανω στην ουρα του Miltank!!
-Marian: Και η ουρα του Miltank ελεγχει τωρα την καταιγιδα φυλλων!
-Dawn: Misdreavous σκοτεινος παλμος!! Blastoise κανονι αστραπης!!
-Marian: Και το κανονι αστραπης ενωθηκε με τον σκοτεινο παλμο δημιουργωντας μια μοβ ακτινα που χτυπαει το Miltank και το Bellossom ενώ παραλληλα αποκρουει και την καταιγιδα φυλλων. Η Nayla χανει κι αλλους ποντους…
-Nayla: Miltank…Bellossom.
-Alf: HDawn συνδυαζει πολυ καλα τις επιθεσεις του Misdreavous και του Blastoise!
-Νayla: Miltank κυλιωμενη επιθεση!! Bellossom ανεβα πανω στο Miltank και ετοιμασου να χτυπησεις με φυλλο λεπιδα!!
-Marian: Φανταστικος συνδυασμος καθως το Bellossom βρισκεται πανω στην κυλιωμενη επιθεση σαν ένα κλοουν στη μπαλα και σε συνδυασμο με το φυλλο λεπιδα αυτό οι ποντοι της Dawn μειωνονται δραματικα.
-Αlf: Φοβερο..αυτο το κοριτσι εχει φοβερες ιδεες για τους συνδυασμους…
-Nick: Μεχρι και η Dawn φαινεται εντυπωσιασμενη!!
-Dawn: Misdreavous χρησιμοποιησε ακτινα συγχησης για να ριξεις το Bellossom κατω και Blastoise ριξε παλμο νερου στο εδαφος για να κανεις το Miltank να γλυστρισει…
-Marian: Και η Dawn ανατρεπει αυτό τον συνδυασμο…
-Dawn: Ας τελειωνουμε τωρα! Blastoise παγωμενη ακτινα στο Bellossom…Misdreavous ηλεκτροπληξια τωρα στο Miltank οσο ειναι ακομα βρεγμενο.
-Marian: Και η Dawn εξαπελυσε την επιθεση της βγαζοντας εκτος μαχης τα ποκεμον της Nayla.
-Nayla: Bellossom…Miltank…οχι…
-Dawn: Blastoise-Misdreavous μπραβοσας!!
-Νayla: Bellossom-Miltank μην στεναχωριεστε…τα πηγατε τελεια!!
-Marian: Μεινετε μαζι μας…σε λιγο ακολουθει ο τελικος!!
(Στα παρασκηνια)
-Alf: Μπραβο Dawn!! Φοβερη μαχη!!
-Dawn: Ευχαριστω πολυ!! Οντως ηταν πολυ ωραια μαχη…η Nayla ηξερε καλα να χρησιμοποιει τα ποκεμον της και να δημιουργει συνδυασμους που δεν ειχα ξαναδει ποτε και ουτε φανταζομουν ότι θα μπορουσαν να γινουν…Χαιρομαι που εδωσα μαχη μαζι σου!!
-Nayla: Σε ευχαριστω πολύ Dawn…και εσυ ησουν εκπληκτικη…Τοσο εκπληκτικη που δεν στεναχωριεμαι που δεν θα δωσω μαχη με τον Lucian, γιατι χαιρομαι που καταφερα να δωσω μαχη με σενα τελικα!! Καλη τυχη!!
-Nick: Dawn εισαι αγχωμενη για τον τελικο??
-Dawn: Λιγο ναι, αλλα είναι αναμενομενο!!
-ΤV: Και τωρα εφτασε η ωρα που ολοι περιμεναμε από την εναρξη του σημερινου διαγωνισμου…
-Alf: Νομιζω πως πρεπει να βγεις…εμεις θα σε υποστηριζουμε από τις κερκιδες..
(Στη σκηνη του σταδιου)
-Marian: ….Ο τελικος γυρος που θα αναδειξει τον τελικο νικητη, εκεινον δηλαδη που θα κερδισει την σημερινη κονκαρδα. Θαείναι o Lucian, ήη Dawn?? H Dawn ήο Lucian?? Θα γνωριζουμε την απαντηση σε 5 λεπτα!! Συντονιστες ξεκινηστε!
-Dawn: Blastoise-Misdreavous διαλεγωεσας!!
-Lucian: Vaporeon-Flaaffy στη σκηνη!!
-Marian: Και οι δυο συντονιστες διαλεξαν τα ποκεμον τους!
-Lucian: Vaporeon υδραντλια!! Flaaffy εκφορτιση!!
-Dawn: Μπορω να το κανω και εγω αυτό! Blastoise κανονι υδραντλιας, Μisdreavous ηλεκτροπληξια!!
-Marian: Δυο συνδυασμοι επιθεσεων νερου και ηλεκτρισμου συγκρουστηκαν στη σκηνη του σταδιου μας…Φαινεται πως και οι δυο συντονιστες μας είναι ισοβαθμοι στους ποντους!!
-Dawn: Misdreavous σκοτεινος παλμος!! Blastoise κανονι υδραντλιας ξανα!!
-Marian: To κανονι υδραντλιας περιβαλλεται από τον σκοτεινο παλμο και μια πανισχυρη επιθεση δημιουργηθηκε.
-Lucian: Vaporeon δεξουτηνεπιθεση!
-Marian: Φανταστικο!! Το Vaporeon απορροφησε αυτή την συνδυασμενη επιθεση χαρη στην ειδικη του ικανοτητα που απορροφαει ολες τις επιθεσεις νερου!! Η Dawn χανει ποντους…
-Dawn: Αυτη κι αν ειναι πρωτοτυπη ικανοτητα!
-Alf: Φανταστικο..
-Nick: Η Dawn τα εχει βρει σκουρα…Hδη εχει λιγοτερους ποντους από τον Lucian.
-Lucian: Vaporeon ακτινα χαραυγης!! Flaaffy ακτινα σινιαλου!!
-Marian: Οι δυο αυτές ακτινες ενωθηκαν και δημιουργησαν μια πανισχυρη ιριδιζουσα ακτινα…πρωτη φορα βλεπουμε κατι τετοιο…Η Dawn χανει κι αλλους ποντους..
-Dawn: Misdreavous-Blastoise αν θελουμε να κερδισουμε αυτή την κονκαρδα πρεπει να βαλουμε τα δυνατα μας!! Μisdreavous ακτινα συγχυσης…Blastoise κανονι αστραπης!!
-Marian: Και οι δυο επιθεσεις αλληλοεξουδετερωθηκαν ακομα μια φορα!
-Dawn: Blastoise παλμος νερου…Misdreavous μπαλα σκιας.
-Marian: Και οι δυο αυτές μπαλες ενωθηκαν σε ένα μοβ χρωμα..
-Lucian: Vaporeon εχει στοιχειο το νερο, απορροφησε το.
-Dawn: Σε αυτό βασιζομουν! Misdreavous ηλεκτροπληξια!!
-Lucian: Vaporeon…
-Marian: Φαινεται πως η Dawn εστησε παγιδα στον Lucian, ενισχυοντας την τελευταια στιγμη τον συνδυασμο της με ηλεκτροπληξια. Καταφερε ένα σημαντικο πληγμα στους ποντους του Lucian!!
-Alf: Μπραβο Dawn!!
-Dawn: Misreavous Μπαλα σκιας ξανα! Blastoise παγωσε την με ακτινα παγου!!
-Lucian: Flaaffy απεκρουσε την με σιδερενια ουρα.
-Marian: Εξαιρετικη αποκρουση απο τον Lucian..
-Lucian: Vaporeon σηκω και χρησιμοποιησε υδραντλια!! Flaaffy ενισχυσε την με ηλεκτροπληξια!!
-Dawn: Blastoise…Misreavous…
-Marian: H υδραντλια παρουσιαζεται με εναν τροπο τελειως πρωτοτυπο. Στοχευοντας το ταβανι εγινε ένα συντριβανι από νερο που χτυπησε και ενισχυμενη με την ηλεκτροπληξια χτυπαεικαι το Blastoise και το Misdreavous… Η Dawn χανει ποντους.
-Dawn: Blastoise παλμος νερου στο εδαφος!!
-Μarian: Και ο παλμος νερου στο εδαφος μολις σηκωσε ένα κυμα από νερο.
-Dawn: Misreavous ακτινα συγχησης.
-Marian: Και το κυμα από νερο απεκτησε πολυχρωμη οψη..Η Dawn Μολις χτυπησε αρκετα τους ποντους του Lucian.
-Lucian: (Δεν μπορω να βαλω το Vaporeon να το απορροφησει γιατι μπορει να ζαλιστει, πρεπει απλα να το αποκρουσω) Vaporeon ακτινα χαραυγης..Flaaffy ακτιωα σινιαλου.
-Marian: Και αυτές οι συνδυασμενες επιθεσεις απεκρουσαν την επιθεση της Dawn χαριζοντας ομορφη οψη στα ποκεμον του Lucian!! Με λιγοτερο από ένα λεπτο στο ρολοι και τους ποντους των δυο συντονιστων ισοβαθμων δεν μπορουμε να προσδιορισουμε ποιος μπορει να είναι ο νικητης.
-Lucian: Vaporeon,Flaaffy ετοιμαστειτε. Πως??
-Marian: Φαινεται οτι η προηγουμενη επιθεση της Dawn ηταν αποπροσανατολιστικη, καθως ο Lucian εχασε τα ποκεμον της Dawn!
-Dawn: Κι ομως ειναι εδω!! Blastoise ας τελειωνουμε χρησιμοποιησε ακτινα παγου γυρνοντας γυρω γυρω…Misdreavous ενωσε την ηλεκτροπληξια σου με τον παγο που δημιουργει το Blastoise.
-Lucian: Vaporeon…Flaaffy…οχι.
-Marian: Και η επιθεση της Dawn βρηκε στοχο, αλλα τα ποκεμον του Lucian στεκονται ακομα.
-Dawn: Blastoise παμε…κανονι αστραπης. Misdreavous σκοτεινος παλμος.
-Lucian: Vaporeon υδραντλια…Flaaffy σιδερενια ουρα.
-Marian: ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!! Μετα από μια πραγματικα αμφιρροπη και υψηλου επιπεδου μαχη…ο τελικος γυρος του διαγωνισμου ανεδειξε νικητη….την DAWN!!!
-Dawn: Blastoise-Misdreavous τα καταφεραμε!!!!!!
-Alf: Μπραβο Dawn!!!
-Νick: Μολις κερδισε την 5η της κονκαρδα!!!
-Lucas: Dawn συγχαρητηρια!!
-Dawn: Ευχαριστω πολύ!! Σας ευχαριστω ολους!!
-Marian: Ο κος Contesta θα σου δωσει την κονκαρδα!!
-Contesta: Dawn αν δεν κανω λαθος αυτή είναι η 5η σου κονκαρδα.
-Dawn: Πολύ σωστα κυριε!!
-Contesta: Υποθετω τοτε πως θα τα ξαναπουμε στο Μεγαλο Φεστιβαλ που θα λαβει χωρα στο Φαραγγι του Den στην πολη Blackthorn!!
-Dawn: Θα ειμαι εκει!! Σας ευχαριστω πολυ!!
-Marian: Kαι ετσι ο σημερινος διαγωνισμος ποκεμον φτανει στο τελος του…Βρηκαμε ακομα έναν συντονιστη που θα λαβει μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ, την Dawn, ενώ για ολους εσας που δεν εχετε μαζεψει και τις 5 κονκαρδες που απαιτουνται, μην απελπιζεστε γιατι θα διεξαχθουν ακομα καποιοι διαγωνισμοι!! Μεχρι την επομενη φορα!!!!
(Εξω από το Χολ του διαγωνισμου)
-Alf: Dawn!! Συγχαρητηρια!!
-Nick: Επιτελους η 5η σου κονκαρδα!!
-Dawn: Σας ευχαριστω παιδια!! Τωρα αρχιζει η εκπαιδευση για το Μεγαλο Φεστιβαλ!!!
-Lucian: Ειμαι σιγουρος πως θα τα πας τελεια!!
-Dawn: Lucian!!
-Lucian: Χαιρομαι παρα πολυ που εδωσα μαχη μαζι σου Dawn!! HNayla ειχε δικιο…αποφασισα να λαβω μερος στο διαγωνισμο εξαιτιας σου.
-Dawn:Δεν καταλαβαινω…
-Lucian: Από όταν κερδισα το Μεγαλο Φεστιβαλ εχασα την διαθεση μου για τους διαγωνισμους…δεν ειχα πλεον κινητρο. Βλεποντας όμως εσενα, ξαναξυπνησα!!
-Dawn: Σε αυτη τη περιπτωση χαιρομαι παρα πολυ για σενα Lucian!!
-Lucian: Θα σε υποστηριζω στο Μεγαλο Φεστιβαλ Dawn!!
-Dawn: Θα βαλω τα δυνατα μου!!
-Lucian: Χαρηκα πολύ παιδια!! Θα τα ξαναπουμε!!
-Alf: Αντιο Lucian!!
-Nick: Τελειωσε κι αυτο…τι κανουμε τωρα??
-Dawn: Και το ρωτας?? Το 7ο εμβλημα του Alf περιμενει στο γυμναστηριο της πολης!!
-Alf: Εχεις δικιο Dawn!! ΦΥΓΑΜΕ!!
Κι ετσι η Dawn καταφερε να κερδισει την 5η της κονκαρδα και εξασφαλισε την συμμετοχη της στο Μεγαλο Φεστιβαλ!! Σειρα τωρα εχει η μαχη μου για το επομενο εμβλημα μου!!
Posted 07 November 2010 - 19:50
42.Pryce to the Ice…
43.Team’s Rocket act finale…
44.Gym Battle!! Dawn Vs Janine!!!
Posted 17 November 2010 - 17:57
[FONT="]Λιγο πριν ξεκινησουμε για την πολη [/FONT][FONT="]Blackthorn[/FONT][FONT="] και το Φαραγγι του Den στο οποιο θα λαβει χωρα το Μεγαλο Φεστιβαλ, η Dawn, o Nick κι εγω βρισκομαστε στο γυμναστηριο της πολης Mahogany προκειμενου να κερδισω το 7ο εμβλημα μου![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Ώστε εσυ εισαι ο Alf ε?? [/FONT]
[FONT="]-Alf: Ναι κυριε. Και από εδώ είναι οι φιλοι μου…η Dawn και ο Nick.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: Χαιρω πολυ παιδια! Ακουσα πολλα για εσας απο τον [/FONT][FONT="]Lance[/FONT][FONT="] ξερετε. Ειμαι πολύ υπερηφανος που γνωριζω εκεινους που επανεφεραν την πολη μου στους φυσιολογικους της ρυθμους.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: [/FONT][FONT="]χαρα[/FONT][FONT="]μας[/FONT][FONT="]![/FONT]
[FONT="]-Nick: Αλλοστε εχουμε αντιμετωπισει ξανα την ομαδα πυραυλος!![/FONT]
[FONT="]-Pryce: χαχαχα!! Μπορει να σας ειμαι υποχρεωμενος, αλλα μια μαχη σταδιου είναι τελειως διαφορετικη! Δεν σκοπευω να χαρισω το εμβλημα του παγου μου.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Δεν θα το δεχομουν υπο αυτές τις προυποθεσεις. Θελω να κερδιζω τα εμβληματα μου με την αξια μου![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Πολύ ωραια λοιπον…χωρις άλλη καθυστερηση τι θα ελεγες να ξεκινουσαμε??[/FONT]
[FONT="]-Alf: Μετα χαρας!![/FONT]
[FONT="](Λιγο αργοτερα)[/FONT]
[FONT="]-Διαιτητης: Είναι η επισημη μαχη μεταξυ του διεκδικητη Alf από την πολη Pallet και του γυμναστη της πολης Pryce! Και οι δυο πλευρες θα χρησιμοποιησουν μεχρι 2 ποκεμον και αντικαταστασεις επιτρεπονται μονο στον διεκδικητη. Ξεκινηστε!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Καλη τυχη Alf!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Dewgong[/FONT][FONT="] ξεκιναμε![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Scyther[/FONT][FONT="] διαλεγω εσενα![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Μα γιατι το Scyther?? Αν δεν κανω λαθος υστερει απεναντι στις επιθεσεις παγου του Dewgong σωστα??[/FONT]
[FONT="]-Nick: Σωστα! Αλλα ειχε υποσχεθει στο Scyther να το χρησιμοποιησει στην επομενη μαχη του σε σταδιο…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Dewgong[/FONT][FONT="] χρησιμοποιησε ακτινα παγου![/FONT]
[FONT="]-Alf: Scyther αποφυγε το με γρηγορη επιθεση και χτυπα με Ψαλιδια-Χ.[/FONT]
[FONT="]-Pryce: Dewgong όχι.[/FONT]
[FONT="]-Nick: Εξαιρετικος ελιγμος! Μπραβο Alf![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: Ωστε σκοπευεις να αντιμετωπισεις τις επιθεσεις παγου με την ταχυτητα και την δυναμη του [/FONT][FONT="]Scyther[/FONT][FONT="] παροτι υστερει ε?? Πολύ εξυπνο Alf!! εντυπωσιαστηκα!! [/FONT]
[FONT="]-Αlf: Eυχαριστω πολύ Pryce![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Dewgong[/FONT][FONT="] ακτινα παγου αλλη μια φορα![/FONT]
[FONT="]-Alf: Scyther αποφυγε το ξανα με γρηγορη επιθεση και χρησιμοποιησε Ψαλιδια-Χ[/FONT]
[FONT="]-Pryce: Dewgong υδατινο τζετ.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Χτυπηθηκαν και οι δυο αυτή τη φορα!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Ο Τροπος που το Dewgong αλλαξε από την ακτινα παγου στο υδατινο τζετ ηταν εξισου εντυπωσιακος με εκεινον του Alf.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: Οφειλω να ομολογησω πως δεν περιμενα μια τοσο γρηγορη αλλαγη.[/FONT]
[FONT="]-Pryce: Και δεν εχεις δει ακομα τιποτα ακομα! [/FONT][FONT="]Dewgong[/FONT][FONT="] ακολουθησε με υδατινη ουρα!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Scyther όχι…[/FONT]
[FONT="]-Nick: Πρωτη φορα καποιος χρησιμοποιει ετσι αυτή την επιθεση…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Πραγματικα…γεμισε ολο το σταδιο.[/FONT]
[FONT="]-Pryce: Dewgong υδατινη ουρα ξανα![/FONT]
[FONT="]-Alf: Scyther σηκω και αποφυγε το με γρηγορη επιθεση![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Δεν θα πετυχει.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Θα πετυχει όταν το συνδυασω με αυτή την επιθεση! [/FONT][FONT="]Scyther[/FONT][FONT="] αεροπορικος ασσος!![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Dewgong όχι…[/FONT]
[FONT="]-Nick: Μα φυσικα…ο Αlf ειχε καιρο να χρησιμοποιησει αυτη την τακτικη!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Εχεις δικιο Νick.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Scyther[/FONT][FONT="] ας τελειωνουμε με Ψαλιδια-Χ.[/FONT]
[FONT="]-Pryce: Dewgong αντεπιθεση με υδατινη ουρα.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Scyther…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Μετα απο ολα αυτα τα χτυπηματα και μπορεσε να αντεπιτεθει με αυτο τον τροπο. Αυτό το Dewgong είναι φοβερο.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Πραγματικα…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="] δεν θα κερδισεις τοσο ευκολα!![/FONT]
[FONT="]-Α[/FONT][FONT="]lf[/FONT][FONT="]: θα το δουμε αυτο. [/FONT][FONT="]Scyther[/FONT][FONT="] ασημενιος ανεμος!![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Dewgong τωρα είναι η ευκαιρια ακτινα παγου.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Scyther όχι…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Παγωσε.[/FONT]
[FONT="]-Pryce: Τελεια!! Τωρα Dewgong αναρρωση!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Ωχ όχι…ετσι και ολοκληρωθει η αναρρωση το Dewgong θα είναι τοσο ξεκουραστο οσο και στην αρχη της μαχης![/FONT]
[FONT="]-Nick: Ελα Alf!! Μην το αφησεις ετσι αυτό!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Τα παιδια εχουν δικιο Scyther!! Σπασε τον παγο με Ψαλιδια-Χ και χτυπα το Dewgong με Ψαλιδια-Χ.[/FONT]
[FONT="]-Pryce: Πως???[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Εσπασε τον παγο!! [/FONT]
[FONT="]-Nick: [/FONT][FONT="]Μπραβο[/FONT][FONT="] Scyther!![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Dewgong…οχι.[/FONT]
[FONT="]-Διαιτητης:Το Dewgong είναι ανικανο για μαχη…[/FONT]
[FONT="]-Alf: [/FONT][FONT="]Μπραβο[/FONT][FONT="]σου[/FONT][FONT="] Scyther!! [/FONT][FONT="]Τα[/FONT][FONT="]πηγες[/FONT][FONT="]τελεια[/FONT][FONT="]!! [/FONT][FONT="]Σε[/FONT][FONT="]ευχαριστω[/FONT][FONT="]πολύ[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Dewgong[/FONT][FONT="]γυρισε….Alf παρα πολύ καλα!! Μπραβο σου![/FONT]
[FONT="]-Alf: Ευχαριστω πολύ Pryce![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: Δεν νομιζω να με ευχαριστεις μετα απο αυτο!! [/FONT][FONT="]Piloswine[/FONT][FONT="] διαλεγω εσενα!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Piloswine ε?? [/FONT][FONT="]Scyther[/FONT][FONT="] σε ευχαριστω για την μαχη σου με το [/FONT][FONT="]Dewgong[/FONT][FONT="]…Ομως σε κουρασε πολυ και ειναι πολυ επικινδυνο να σε αφησω στη μαχη, για αυτό γυρισε!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: αυτό σημαινει πως αν ο Alf χασει το επομενο ποκεμον του θα χασει και τον αγωνα??[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Ναι…αλλα πραττει σωστα! Η ασφαλεια των ποκεμον του προεχει!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Εχεις δικιο…αλλα πιο ποκεμον θα διαλεξει εναντιον του Piloswine??[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Θα μαθουμε σε λιγο![/FONT]
[FONT="]-Alf: Croconaw διαλεγω εσενα!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Πολύ καλη επιλογη!! Οι επιθεσεις νερου εχουν μεγαλο αποτελεσμα στο Piloswine![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Σωστα! Ενω οι επιθεσεις παγου του [/FONT][FONT="]Piloswine[/FONT][FONT="] δεν επηρεαζουν τοσο το [/FONT][FONT="]Croconaw[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-Διαιτητης: Η τελικη μαχη λοιπον ειναι αναμεσα στο [/FONT][FONT="]Piloswine[/FONT][FONT="] και το [/FONT][FONT="]Croconaw[/FONT][FONT="]!! Ξεκινηστε!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Piloswine[/FONT][FONT="] σεισμος![/FONT]
[FONT="]-Alf: Croconaw χρησιμοποιησε υδραντλια στο εδαφος για να πεταξεις στον αερα και να την αποφυγεις!![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Πως?[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Τελεια![/FONT]
[FONT="]-Αlf: Τωρα Croconaw προσγειωσου πανω στο Piloswine!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: Να παρει…Piloswine προσπαθησε να ηρεμησεις!![/FONT]
[FONT="]-Νick: O Alf εχει το πανω χερι τωρα!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Croconaw αμεσο χτυπημα υδραντλια![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Piloswine όχι..[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Τελειωσε κιολας??[/FONT]
[FONT="]-Pryce: Piloswine [/FONT][FONT="]εισαι[/FONT][FONT="]καλα[/FONT][FONT="]?? [/FONT][FONT="]Ωραια[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="]Σηκω και χρησιμοποιησε αρχαια δυναμη!! P[/FONT][FONT="]iloswine[/FONT][FONT="]???[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Αυτο δεν ειναι καλο…[/FONT]
[FONT="]-Nick: Εξελισσεται!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Mamoswine[/FONT][FONT="]!! Φοβερο!! Alf, η μαχη μας εδωσε στο Piloswine Μου την καταλληλη ευκαιρια να εξελιχθει!! Φαινεται πως η πραγματικη μαχη αρχιζει τωρα.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Croconaw δεν θα είναι ευκολο…ετοιμασου![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Mamoswine ας συνεχισουμε από εκει που ειχαμε μεινει! [/FONT][FONT="]A[/FONT][FONT="]ρχαια δυναμη![/FONT]
[FONT="]-Alf: Croconaw αποφυγε το….Croconaw.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: δεν προλαβε να το αποφυγει.[/FONT]
[FONT="]-Pryce: Mamoswine χιονοθελλα!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Croconaw αντεπιθεση με υδραντλια!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: είναι ισσοπαλοι.[/FONT]
[FONT="]-Nick: Φοβερο![/FONT]
[FONT="]-Alf: Τωρα επιθεση με σουπερδυναμη.[/FONT]
[FONT="]-Pryce: Mamoswine όχι…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Καταλαβα!! Μπορει το Mamoswine να είναι παρα πολύ δυνατο, αλλα είναι πολύ μεγαλο και δυσκινητο για να αποφευγει τις επιθεσεις του Croconaw!! Αυτό είναι!![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Ετσι λες ε?? Για να δουμε!![/FONT]
[FONT="]-Αlf: Croconaw υδραντλια με ολη σου την δυναμη![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Γιγαντια Συγκρουση εναντια στην υδραντλια!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Φοβερο…Το Mamoswine αντιστεκεται στην υδραντλια χρησιμοποιωντας Γιγαντια Συγκρουση.[/FONT]
[FONT="]-Nick: Dawn…Δεν αντισκτεκεται μονο, αλλα κερδιζει και εδαφος ταυτοχρονα.[/FONT]
[FONT="]M[/FONT][FONT="]ΠΑΜ[/FONT]
[FONT="]-Alf: Croconaw..[/FONT][FONT="]-Pryce: Mamoswine..[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Τι συνεβει τωρα??[/FONT]
[FONT="]-Νick: Δεν ξερω, αλλα να ευχεσαι για το καλυτερο..[/FONT]
[FONT="]-Διαιτητης: Και το Mamoswine είναι ανικανο για μαχη. Ο διεκδικητης Alf είναι ο νικητης αυτου του αγωνα!![/FONT]
[FONT="]-Alf: NAAAAAAAAAAAAAAI!! Τα καταφεραμε!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: χαχαχα!! Μπραβο[/FONT][FONT="] Alf!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Συγχαρητηρια Alf!! [/FONT][FONT="]Συγχαρητηρια[/FONT][FONT="] Croconaw!![/FONT]
[FONT="]-Alf: ευχαριστω πολυ παιδια!! [/FONT][FONT="]Ευχαριστω πολύ και σενα Croconaw!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Pryce[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Mamoswine[/FONT][FONT="] ησουν εξαιρετικο! Γυρισε…Alf συγχαρητηρια!! Η αποφασιστικοτητα σου και η εμπιστοσυνη που εδειξες στα ποκεμον σου είναι εκεινα που σου εξασφαλισαν τον εμβλημα του παγου!! Με χαρα στο απονεμω!![/FONT]
[FONT="]-A[/FONT][FONT="]lf[/FONT][FONT="]: Επιτελους το εμβλημα του παγου είναι δικο μου!! Ακομα ένα και το πρωταθλημα Johto θα ακολουθησει!![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Σου ευχομαι καλη επιτυχια και στο 8ο εμβλημα και στο πρωταθλημα [/FONT][FONT="]Johto[/FONT][FONT="]γιατι ειμαι σιγουρος πως θα τα καταφερεις!! Θυμησου όμως πως η Claire της Blackthorn είναι η δυνατοτερη γυμναστρια ολης της περιοχης…πρεπει να ανεβασεις κι άλλο το επιπεδο σου προκειμενου να κερδισεις στο γυμναστηριο της!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Θα βαλω τα δυνατα μου Pryce!! Σε ευχαριστω πολύ!![/FONT]
[FONT="]-Pryce: Καλη επιτυχια σε ολους σας!! Εις το επανυδειν!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: αντιο Pryce!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: ευχαριστουμε για την φανταστικη μαχη!![/FONT]
[FONT="](Εξω από το σταδιο)[/FONT]
[FONT="]ΝΤΡΙΝ[/FONT]
[FONT="]-Alf: To pokegear [/FONT][FONT="]μου[/FONT][FONT="]…[/FONT][FONT="]-Dawn: Τι συμβαινει??[/FONT]
[FONT="]-Alf: Είναι ο Lance….[/FONT]
[FONT="]-Ν[/FONT][FONT="]ick[/FONT][FONT="]: αυτο σημαινει οτι κατι βρηκαν για την ομαδα πυραυλο?? Γρηγορα σηκωσε το…[/FONT]
[FONT="]Κι ετσι, λιγο μετα την νικη μου στο σταδιο του Pryce, ένα τηλεφωνημα από τον Lance ηρθε να μας υπενθυμισει ότι η ομαδα πυραυλος είναι ακομα εκει εξω και απειλει την περιοχη Johto…[/FONT][FONT="]A[/FONT][FONT="]ραγε τι συνεβει αυτη την φορα???[/FONT]
Posted 17 November 2010 - 17:58
[FONT="]-Alf: To pokegear [/FONT][FONT="]μου[/FONT][FONT="]…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: [/FONT][FONT="]Τι[/FONT][FONT="]συμβαινει[/FONT][FONT="]??[/FONT]
[FONT="]-Alf: [/FONT][FONT="]Είναι[/FONT][FONT="]ο[/FONT][FONT="] Lance….[/FONT]
[FONT="]-Ν[/FONT][FONT="]ick[/FONT][FONT="]: αυτο σημαινει οτι κατι βρηκαν για την ομαδα πυραυλο?? Γρηγορα σηκωσε το…[/FONT]
[FONT="]-Lance: Alf? [/FONT][FONT="]Π[/FONT][FONT="]αιδια?? Aκουτε??[/FONT]
[FONT="]-Alf: Ναι Αλφ, τι συνεβει??[/FONT]
[FONT="]-Lance: Βρηκαμε τι σκοπευει να κανει η ομαδα πυραυλος. Βαλτε καποιο από τα υπολοιπα pokegear σας στη λειτουργια ραδιοφωνου.[/FONT]
[FONT="]-Petrel: Δεν θα περασετε ποτε. [/FONT][FONT="]Golbat[/FONT][FONT="] πηγαινε![/FONT]
[FONT="]-Arianna: Weezing και εσυ!![/FONT]
[FONT="]-Jim: Pikachu ετοιμασου.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Απιστευτο…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Εχουν καταλαβει τον Ραδιοφωνο της πολης Goldenrod.[/FONT]
[FONT="]-Ν[/FONT][FONT="]ick[/FONT][FONT="]: Ναι, αλλα για ποιο λογο??[/FONT]
[FONT="]-Lance: Θελουν να στειλουν ένα μηνυμα στον αρχηγο τους Giovanni και να τον κανουν να γυρισει πισω στην ομαδα τους… Αυτή τη στιγμη ο Jim και εγω αντιμετωπιζουμε καποιους από αυτους.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Είναι αξιολυπητοι.[/FONT]
[FONT="]-Lance: Ακουστε! Ο Richie εφυγε με το Typhlosion προκειμενου να ψαξει για τον Giovanni. [/FONT][FONT="]O[/FONT][FONT="]Jim[/FONT][FONT="] και εγω δεν μπορουμε να τα βγαλουμε περα μονοι μας. Υπαρχουν πολλοι ομηροι και όλα τα μελη της ομαδας πυραυλος είναι μαζεμενα μεσα στο πυργο. Σας παρακαλω, ελατε οσο πιο γρηγορα μπορειτε.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Εγινε! Ερχομαστε αμεσως Lance![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Lance[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Dragonite[/FONT][FONT="] παμε! Υπερακτινα….[/FONT]
[FONT="]-Nick: Λοιπον ξεκιναμε για την πολη Goldenrod.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Μα μεχρι να φτασουμε εκει με τα ποδια μπορει να εχουν τελειωσει ολα.[/FONT]
[FONT="]-Nick: Μα ποιος ειπε ότι θα περπατησουμε?? [/FONT]
[FONT="]-Alf: Σωστα!! Τα ποκεμον μας θα μας βοηθησουν!! [/FONT][FONT="]Skarmory[/FONT][FONT="] διαλεγω εσενα![/FONT]
[FONT="]-Nick: Charizard διαλεγω εσενα!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Τελεια ιδεα παιδια…μπραβο σας!! Και τα pokegear θα μας δειχνουν τον δρομο![/FONT]
[FONT="]-Alf: Ακριβως..Φυγαμε!![/FONT]
[FONT="]Λιγο μετα την μαχη μου με τον Pryce στη πολη Mahogany, πεταμε πλεον προς την πολη Goldenrod προκειμενου να βαλουμε ένα τελος μια για παντα στην ομαδα πυραυλο. Πολλα διακυβεβονται καθως οι διοικητες της ομαδας πυραυλος κρατανε ομηρους τους εργαζομενους του σταθμου, αλλα όλα αυτά θα ανατραπουν όταν ενωσουμε τις δυναμεις μας με τον Jim και τον Lance.[/FONT]
[FONT="](Στο ραδιοφωνικο σταθμο της πολης [/FONT][FONT="]Goldenrod[/FONT][FONT="])[/FONT]
[FONT="]-Alf: Φτασαμε!! Skarmory[/FONT][FONT="] σε ευχαριστω…ξεκουρασουν τωρα!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Charizard θα πρεπει να κουραστηκες από το ταξιδι. Σου αξιζει μια καλη αναπαυση. Γυρισε…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Νομιζω πως βλεπω τον Lance και τον Jim.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Lance[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Dragonite[/FONT][FONT="] μετεωρο δρακου.[/FONT]
[FONT="]-Jim: Pikachu χτυπημα Volt.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Petrel[/FONT][FONT="]: Να παρει…μας εχουν στριμωξει.[/FONT]
[FONT="]-Arianna: ναι αλλα δεν γινεται να τους αφησουμε να περασουν μεσα…ειμαστε η πρωτη γραμμη αμυνας.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Κι όμως περασαμε οσο ησασταν απασχολημενοι με τον Lance και τον Jim![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Lance[/FONT][FONT="]: ΠΑιδια?? Ηρθατε πανω στην ωρα.[/FONT]
[FONT="]-Petrel: Arianna δεν γινεται να τους αφησουμε να μπουνε μεσα.[/FONT]
[FONT="]-Arianna: Eχεις δικιο.[/FONT]
[FONT="]-Jim: Λυπαμαι αλλα δεν εχετε και άλλη επιλογη. [/FONT][FONT="]Articuno[/FONT][FONT="] διαλεγω εσενα. Σταματησε τους..[/FONT]
[FONT="]-Petrel: Να παρει..[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Eυχαριστουμε πολύ Jim.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Lance[/FONT][FONT="]: Πηγαινετε γρηγορα μεσα και βρειτε τον αρχηγο τους…Τον Archer. Αυτος είναι ο επικεφαλης. Ξεφορτωθειτε τον και βαλτε τελος στην επιχειρηση τους.[/FONT]
[FONT="]-Nick: Εγινε![/FONT]
[FONT="]……………………………………………………………………………………………………..[/FONT]
[FONT="]-Α[/FONT][FONT="]lf[/FONT][FONT="]: Μα που πηγαν ολοι?? Δεν υποτιθεται πως ολος ο σταθμος επρεπε να είναι γεματος από μελη της ομαδας πυραυλος??[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Προφανως θα φυλανε τους ομηρους.[/FONT]
[FONT="]-Nick: Αυτό εξηγει γιατι ο Petrel και η Arianna φυλαγαν την πορτα τοσο επιμονα.[/FONT]
[FONT="]-Silver: Εγω τους νικησα ολους σε μαχη και εξαφανιστηκαν.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Silver??[/FONT]
[FONT="]-Alf: Εσυ?? [/FONT][FONT="]Περιμενεις[/FONT][FONT="]να[/FONT][FONT="]το[/FONT][FONT="]πιστεψουμε[/FONT][FONT="]??[/FONT]
[FONT="]-Nick: [/FONT][FONT="]Σωστα[/FONT][FONT="]. [/FONT][FONT="]Τοσο καιρο μας πολεμας και τωρα μας λες ότι εισαι με το μερος μας??[/FONT]
[FONT="]-Silver: Δεν ειμαι με το μερος σας, απλα εχω καποια προηγουμενα με την ομαδα πυραυλος. Δεν περιμενα ότι θα εμφανιζοσασταν και εσεις εδώ αφου εξω είναι ο Lance και ο [/FONT][FONT="]Jim[/FONT][FONT="]…αλλα υποθετω πως ουτε δυο πρωταθλητες δεν μπορουνε να τα βγαλουν περα με την ομαδα πυραυλος.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Βλακειες…Εμεις τα εχουμε βγαλει στο παρελθον και τοτε ημασταν πολύ μικροτεροι.[/FONT]
[FONT="]-Silver: ….[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Προς τι το χαμογελο??[/FONT]
[FONT="]-Silver: Υπο άλλες συνθηκες θα μπορουσαμε να ειμαστε και φιλοι. Τελος παντων. Οι ομηροι είναι ασφαλεις πλεον. Βρισκονται σε αυτό το δωματιο.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Παμε να τους βγαλουμε εξω πρωτου κανονισουμε τον Archer. [/FONT]
[FONT="]-Nick: Παμε.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Proton[/FONT][FONT="]: Μα που πηγαν ολοι?? Αχρηστοι! Ακουσαν τον θορυβο της μαχης και εξαφανιστηκαν από ολο το κτιριο.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Δεν εξαφανιστηκαν. [/FONT]
[FONT="]-Proton: Παλι εσεις μπροστα μου???[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Ναι, αλλα δεν ευθυνομαστε εμεις για τα υπολοιπα μελη της ομαδας σου.[/FONT]
[FONT="]-Nick: O Silver τα κανονισε.[/FONT]
[FONT="]-Proton: Silver??? [/FONT][FONT="]Εσυ[/FONT][FONT="]εδώ[/FONT][FONT="]??[/FONT]
[FONT="]-Alf: [/FONT][FONT="]Γνωριζεστε[/FONT][FONT="]?[/FONT][FONT="]?[/FONT]
[FONT="]-Proton: Λετε να μην γνωριζω τον γιο του αρχηγου μας…Giovanni??[/FONT]
[FONT="]-Ολοι: ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ?[/FONT][FONT="]?[/FONT]
[FONT="]-Silver: Ηλιθιε Proton.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Proton[/FONT][FONT="]: Φαινεται πως ακομη πασχιζεις να φτιαξεις τις σχεσεις σου με τον πατερα σου ε??[/FONT]
[FONT="]-Silver: Σκασε ηλιθιε.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Proton[/FONT][FONT="]: χαχαχαχα!! Βλεπετε ο μικρουλης Silver ποτε δεν αντεξε το γεγονος ότι ο πατερας του ασχολιωταν πιο πολύ με την ομαδα του παρα με τον ιδιο του τον γιο. [/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Λογικο ειναι. Καθε παιδι θελει και τους δυο γονεις του κοντα του.[/FONT]
[FONT="]-Silver:…[/FONT][FONT="]..[/FONT]
[FONT="]-Proton: O Giovanni το εβλεπε διαφορετικα. Ηθελε ο Silver να κληρονομησει την τεραστια αυτοκρατορια του πατερα του, αλλα φαινεται πως ο ιδιος δεν ειχε τα ιδια σχεδια με τον πατερα του.[/FONT]
[FONT="]-Silver: …..[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Silver[/FONT][FONT="] περιμενε μην φευγεις..[/FONT]
[FONT="]-Alf: [/FONT][FONT="]Στασου[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Proton[/FONT][FONT="]: Περιμενε…Πρεπει να μου πεις που εχει κρυφτει ο πατερας σου όλα αυτά τα χρονια..[/FONT][FONT="]SILVER[/FONT][FONT="]![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Αυτο κι αν ηταν εκπληξη…ο Silver γιος του Giovanni.[/FONT]
[FONT="]-Αlf: αυτο εξηγει πολλα.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Σωστα! Για αυτό το λογο ο Silver είναι τοσο μυστικοπαθης και σκοτεινος. Δεν εχει κανεναν φιλο και εχει μαθει να παιρνει αυτό που θελει κλεβοντας.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Και φερεται στα ποκεμον του τοσο σκληρα, οσο φεροταν ο πατερας του σε εκεινον…Φοβερο.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Οφειλω να πω πως λυπαμαι για καποια πραγματα που του εχω πει στο παρελθον..Μακαρι να εχουμε την ευκαρια να ξανασυναντηθουμε.[/FONT]
[FONT="]-Nick: Το ευχομαι και εγω. Προς το παρρον ας παμε στους ομηρους.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Η πορτα δεν ανοιγει!! [/FONT]
[FONT="]-Nick: αυτό διορθωνεται! Torterra διαλεγω εσενα!! Ξυλινο Σφυρι.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Σωστα!! Nidoqueen ας σπασουμε την πορτα!! Κοψη πετρας![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Sceptile[/FONT][FONT="] σε χρειαζομαι! Mανιασμενο Φυτο![/FONT]
[FONT="]-Νick: Tα καταφεραμε!![/FONT]
[FONT="]-Ολοι: Ελευθερωθηκαμε!!! [/FONT]
[FONT="]-Oak: Alf, Dawn, Nick??[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: Καθηγητα [/FONT][FONT="]Oak[/FONT][FONT="]?? [/FONT][FONT="]T[/FONT][FONT="]ι κανετε εδω??[/FONT]
[FONT="]-Oak: Ειχα ερθει για το καθιερωμενο ραδιοφωνικο προγραμμα μου με την Mary όταν τα μελη της ομαδας πυραυλος ηρθαν και μας επιασαν ολους ομηρους![/FONT]
[FONT="]-Alf: Καταλαβα! [/FONT]
[FONT="]-Dawn: Χαιρομαι που ειστε ολοι καλα!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Τωρα που σας ελευθερωσαμε πρεπει να σταματησουμε τον Archer…τον επικεφαλη τους![/FONT]
[FONT="]-Alf: Eσεις πρεπει να οδηγησετε τους ομηρους σε ένα ασφαλες μερος. Μην βγειτε από την μπροστινη εισοδο γιατι παλευουν ο Jim με τον Lance εναντιον των διοικητων της ομαδας πυραυλος![/FONT]
[FONT="]-Oak: Mην ανησυχειτε παιδια, θα τους βγαλω από την εξοδο κινδυνου. Εσεις παρτε και αυτό![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Τι είναι αυτό??[/FONT]
[FONT="]-Οak: είναι ένα κλειδι που ανοιγει ολες τις πορτες του σταθμου!! [/FONT]
[FONT="]-Αlf: ευχαριστουμε!![/FONT]
[FONT="]-Oak: Πηγαινετε και καλη τυχη!![/FONT]
[FONT="]……………………………………………………………………………………………………….[/FONT]
[FONT="]-Α[/FONT][FONT="]lf[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Archer[/FONT][FONT="]όλα τελειωσαν! Παραδωσου!![/FONT]
[FONT="]-Archer: Βλεπω ότι υποστηριζετε την φημη σας με τον καλυτερο δυνατο τροπο!! Καταφερατε να ξεπερασετε ολους τους φρουρους μου και να φτασετε εδώ για να με σταματησετε!! Φανταζομαι αυτή είναι η δυναμη της αποφασιστικοτητας. Θα γινοσασταν εξαιρετικα μελη της ομαδας μας και θα ανεβαινατε πολύ γρηγορα στην ιεραρχια ξερετε.[/FONT]
[FONT="]-Nick: Τα εχουμε ξανακουσει αυτά…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Μπορεις να παραδωθεις μονος σου ή μετα από μαχη.[/FONT]
[FONT="]-Archer: Όπως επιθυμειτε!! Crobat Μuk παμε![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Smoochum[/FONT][FONT="] διαλεγω εσενα!! Συγχηση στο [/FONT][FONT="]Muk[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Skarmory[/FONT][FONT="] διαλεγω εσενα!! [/FONT][FONT="]O[/FONT][FONT="]υρανια Επιθεση στο [/FONT][FONT="]Crobat[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-Archer: Crobat-Muk.[/FONT]
[FONT="]-Nick: Pidgeot παμε!! [/FONT][FONT="]Κυμα[/FONT][FONT="]θερμοτητας[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-Archer: Crobat…Muk οχι..Bρωμοπαιδα! Weezing[/FONT][FONT="] βγες και ριξε καπνο.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Δεν πρεπει να τον αφησουμε να ξεφυγει.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: Skarmory διωξε τον καπνο κουνωντας τα φτερα σου.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Pidgeot[/FONT][FONT="] κι εσυ το ιδιο!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Μα που είναι?? Δεν τον βλεπω…[/FONT]
[FONT="]-Jim: Εδώ είναι.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Jim, Lance!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Πανω στην ωρα!![/FONT]
[FONT="]-Lance: Καναμε φοβερη δουλεια παιδια ε??[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Φοβερη δε λες τιποτα!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Jim[/FONT][FONT="]: Παμε να τον παραδωσουμε στην αστυνομο [/FONT][FONT="]Jenny[/FONT][FONT="] για να τελειωνει αυτο το φιασκο πια.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Συμφωνω!![/FONT]
[FONT="](Εξω από τον ραδιοφωνικο σταθμο)[/FONT]
[FONT="]-Jenny: Σας ευχαριστω ολους που βαλατε τελος στο θεμα πριν παλι μεγαλες διαστασεις!! Σωσατε τους ομηρους και κερδισατε μια και καλη την ομαδα πυραυλο!! Συνεργαζεστε πολύ καλα παιδια, μπραβο σας!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Δεν ηταν και τιποτα δυσκολο!! Χαχαχα!![/FONT]
[FONT="]-Nick: ειχαμε και λιγο εξωτερικη βοηθεια εξαλλου!![/FONT]
[FONT="]-Lance: Τι σημαινει αυτό??[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Τιποτα (χαχαχα)[/FONT]
[FONT="]-Alf: Και τι εγινε με τον Proton τελικα? Τον βρηκατε?[/FONT]
[FONT="]-Lance: Το πιασαμε την ωρα που κυνηγαγε καποιον…[/FONT]
[FONT="]-Nick: Ωραια!! Τελος καλο, όλα καλα λοιπον!![/FONT]
[FONT="]-Jim: Και εγω τους εκδικηθηκα επιτελους για ότι ειχαν κανει πριν χρονια!! Τωρα μπορω να κοιταξω τι θα κανω στο μελλον!![/FONT]
[FONT="]-Alf: αυτό είναι τελειο Jim![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Jim[/FONT][FONT="]: Το ξερω!![/FONT]
[FONT="]-Νick: Εσυ τι θα κανεις Lance??[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Lance[/FONT][FONT="]: Θα γυρισω πισω στη καθημερινη μου ρουτινα!! Μαχες για τον τιτλο του πρωταθλητη των 4 καλυτερων!! Εσεις??[/FONT]
[FONT="]-Alf: Η πολη Blackthorn μας περιμενει!! Το 8ο και τελευταιο εμβλημα μου βρισκεται εκει…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Αλλα και το Μεγαλο Φεστιβαλ θα γινει εκει!![/FONT]
[FONT="]-Jim: Καλη επιτυχια και στους δυο σας!! [/FONT][FONT="]Pikachu[/FONT][FONT="] τι λες?? Ξεκιναμε?? [/FONT]
[FONT="]-Alf: Εις το επανυδειν!![/FONT]
[FONT="]-Lance: [/FONT][FONT="]Dragonite[/FONT][FONT="] ηρθε η ωρα να φυγουμε και εμεις!! Παιδια καλη επιτυχια στη συνεχεια!! Θα σας παρακολουθω από την τηλεοραση!![/FONT]
[FONT="]-Nick: αντιο Lance![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: ευχαριστουμε!![/FONT]
[FONT="]-Oak: Και τωρα που ηρεμησαν όλα θελω να σας ευχαριστησω για ακομη μια φορα παιδια που μας σωσατε από την ομαδα πυραυλο!! [/FONT]
[FONT="]-Alf: Δεν κανει τιποτα καθηγητα!! Κι εσεις θα ειχατε κανει το ιδιο αν κινδυνευαμε!![/FONT]
[FONT="]-Oak: Aυτο είναι αληθεια!! Θα ηθελα όμως να ζητησω ακομα μια χαρη από την Dawn![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Πειτε μου![/FONT]
[FONT="]-Oak: Στο διαγωνισμο της πολης Mahogany ειδα πως εξελιξες το Jigglypuff σου με μια φεγγαροπετρα και θελω να μου το δανεισεις για να εξετασω την σχεση του Wigglytuff με τις πετρες του φεγγαριου.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Φυσικα καθηγητα!! Θα το χρειαστω όμως για το Μεγαλο Φεστιβαλ, όπως και τα υπολοιπα ποκεμον μου για αυτό να τα ετοιμασετε!![/FONT]
[FONT="]-Oak: Φυσικα [/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: Τι θα λεγατε να επιστρεφαμε τωρα στη πολη [/FONT][FONT="]Mahogany[/FONT][FONT="]?? Πρεπει να ξεκινησουμε για την πολη Blackthorn συντομα!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Εγω ειμαι μεσα!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Κι εγω!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Φυγαμε τοτε!![/FONT]
[FONT="]Κι ετσι βαλαμε επιτελους τελους στην περιβοητη Ομαδα Πυραυλος μια και καλη!! Μαθαμε επισης για το παρελθον του Silver που όπως φανηκε δεν ηταν τοσο χαρουμενο οσο το φανταζομασταν και τον συγχωρεσαμε για ότι εχει κανει μεχρι τωρα…Πετοντας με το Skarmory και το Charizard ξανα, κατευθυνομαστε στη πολη Mahogany από οπου θα ξεκινησουμε για την πολη Blackthorn και τον επομενο προορισμο του ταξιδιου μας…[/FONT]
Posted 08 December 2010 - 12:17
Eχοντας αφησει πισω μας τα σατανικα σχεδια της Ομαδας Πυραυλος το ταξιδι μας στη περιοχη Johto μπαινει στην τελικη του φαση καθως κατευθυνομαστε στην πολη Blackthorn, το μερος οπου βρισκεται το γυμναστηριο στο οποιο σκοπευω να κερδισω το 8ο και τελευταιο εμβλημα μου εξασφαλιζοντας την συμμετοχη μου στο Πρωταθλημα Johtο. Επισης το Φαραγγι του Den είναι το μερος που θα διεξαχθει το Μεγαλο Φεστιβαλ για το οποιο η Dawn δεν σταματαει να προετοιμαζεται πυρετωδως…Ετσι ακομα και τωρα που εχουμε καθισει για φαγητο εκεινη δοκιμαζει νεους συνδυασμους!!
-Alf: Pupitar αρχαια δυναμη…Scyther Ψαλιδια-Χ.
-Dawn: Smoochum αποκρουση με παγωμενη γροθια…Misdreavous σταματα τα Ψαλιδια-Χ με ηλεκτροπληξια!
-Nick: Dawn φοβερος συνδυασμος…Η ηλεκτροπληξια αντικατοπτριζεται τελεια στην παγωμενη γροθια!!
-Dawn: ευχαριστω πολύ Nick!! Smoochum-Misdreavous τα πατε ολο και καλυτερα!! Αlf…παμε αλλη μια φορα??
-Alf: Βεβαια!!
-Dawn: Bayleef-Nidoqueen σειρα σας!
-Αlf: Pupitar κοψη της πετρας! Scyther Αεροπορικος ασσος!
-Dawn: Bayleef ενεργειακημπαλα!! Nidoqueen εστιασμενηεκρηξη!
-Alf: Scyther…Pupitar.
-Nick: Φοβερο Dawn!! Η ενεργειακη μπαλα συγκρουστηκε με την εστιασμενη εκρηξη δημιουργωντας πολυχρωμα θραυσματα που χτυπησαν τα ποκεμον του Alf!!
-Alf: Dawn...νομιζω αρκετη εξασκηση για τωρα. Τα ποκεμον μου χρειαζονται ξεκουραση.
-Dawn: Aχ γιατι Alf?? Μενουν λιγες μονο μερες μεχρι το Μεγαλο Φεστιβαλ…πρεπει να είμαι πανετοιμη…
ΜΠΑΜ
-Oλοι: Τι ηταν αυτό??
-Alf: Ακουστηκε σαν εκρηξη..
-Νick: Παμε να δουμε!!
………………………………………………………………………………………………………….
-Koga: Venomoth μπραβο σου!!
-Janine: Ariados……Δεν καταλαβαινω…πως γινεται να εχασα παλι??? Με αυτή τη στρατηγικη αξιοποιω πληρως τις ικανοτητες του Ariados…
-Koga: Janine πρεπει να μαθεις οτι…
-Alf: Koga???
-Koga: Alf?? Παιδια?? Παει καιρος!!
-Alf: Koga!! Χρονια και ζαμανια!! Τι κανεις εδω??
-Koga: Alf…Dawn…Nick, πολυ χαιρομαι που σας ξαναβλεπω!! Ταξιδευω για λιγο με την κορη μου την Janine!
-Janine: Γεια σας παιδια, εχω ακουσει για εσας απο τον πατερα μου!!
-Alf: Γεια Janine!!
-Dawn: Χαιρομαστε που σε γνωριζουμε!!
-Nick: Τι κανεις εδώ στο Johto?? Τι εγινε το γυμναστηριο στη Fuschia??
-Koga: Βλεπετε δεν ειμαι πλεον γυμναστης εκει γιατι ειμαι πια ενας απο τους 4 καλυτερους της περιοχης Johto!
-Alf: Μπραβο Koga!! Ενας γυμναστης με τα δικα σου προσοντα ηταν λογικο να ανεβει στην ιεραρχια αργα η γρηγορα!!
-Koga: Ευχαριστω πολυ!
-Dawn: Κι ετσι το γυμναστηριο περασε σε σενα Janine??
-Janine: Ακριβως Dawn! Ταξιδευουμε τωρα με τον μπαμπα προκειμενου να βελτιωσω τις ικανοτητες μου ως γυμναστρια!
-Dawn: Ένα δυνατο ΜΠΑΜ μας εκανε να ερθουμε προς τα εδώ και να δουμε τι συμβαινει!!
-Koga: Διναμε μαχη με την Janine προκειμενου να εμπεδωσει καποια πραγματα…
-Nick: Τι συμπτωση…και ο Alf με την Dawn εδιναν μαχη πριν λιγο προκειμενου να προετοιμαστει η Dawn για το Μεγαλο Φεστιβαλ!!
-Janine: Φοβερο! Dawn τι θα ελεγες για μια μαχη 3 εναντιον 3 ?? Θα επωφεληθουμε και οι δυο νομιζω..
-Νick: Εννοεις μαχη γυμναστηριου??
-Alf: H Dawn είναι συντονιστρια!!
-Dawn: Εγινε!!
-Alf: Μα Dawn…
-Dawn: Σταματηστε παιδια…είναι πολύ καλη εξασκηση…εμπιστευτειτε με!
-Koga: Αφου το αποφασισαν ηδη, εμεις μπορουμε απλα να παρακολουθησουμε αυτόν τον αγωνα!! Αν θελετε μπορω να ειμαι και ο διαιτητης σας!
-Dawn: Με μεγαλη μας χαρα!!
-Janine: Τελεια!
…………………………………………………………………………………………………….
-Koga: Eιναι η φιλικη μαχη αναμεσα στην Janine την αρχηγο του σταδιου της πολης Fuschia του Kanto και της Dawn!! Και οι δυο πλευρες θα χρησιμοποιησουν 3 ποκεμον και δικαιωμα για αντικαταστασεις θα εχει μονο η Dawn! Ξεκινηστε!!
-Alf: Καλη επιτυχια Dawn!!
-Nick: Βαλε τα δυνατα σου!!
-Dawn: Ευχαριστωπαιδια!!
-Janine: Ariados διαλεγω εσενα…
-Dawn: Nidoqueen τα φωτα είναι πανω σου!
-Νick: Ειναι η πρωτη φορα που η Dawn χρησιμοποιει το Nidoqueen απο τοτε που εξελιχθηκε!!
-Alf: Καλη επιλογη…το Nidoqueen ξερει και επιθεσεις εδαφους που μπορουν να βγαλουν εκτος μαχης το Ariados ευκολα.
-Janine: Ariados ακτινασινιαλου!!
-Dawn: Nidoqueen αποφυγε το…
-Alf: Ωραια αποκρουση Dawn!
-Dawn: Nidoqueen εστιασμενη εκρηξη.
-Janine: Αυτό είναι ολο?? Ariados διπλα ομαδα.
-Dawn: Να παρει…το απεφυγε και επιπλεον δεν εχω ιδεα για το πιο μπορει να είναι το αληθινο!!
-Janine: Ariados βομβααποβλητων!
-Dawn: Nidoqueen μεινε συγκεντρωμενη και προσπαθησε να βρεις το αληθινο για να το αποφυγεις…Nidoqueen όχι..
-Janine: Καληδουλεια Ariados!!
-Dawn: Nidoqueen χτυπα τα με κοψη πετρας.
-Janine: Τωρα Ariados χτυπαμεδηλητηριωδεςτσιμπημα.
-Dawn: Nidoqueen όχι…
-Alf: H Janine εχει στριμωξει για τα καλα την Dawn.
-Νick: Συνδυαζοντας την ταχυτητα με την δυναμη του Ariados εχει φτιαξει μια πολύ γερη αμυνα!
-Dawn: Nidoqueen εστιασμενηεκρηξη!
-Janine: Dawn δεν μαθαινεις ποτε?? Ariados διπλη ομαδα!!
- Dawn: Μαθαινω Janine!! Βασιζομουν στο ότι θα χρησιμοποιουσες αυτή την επιθεση!! Nidoqueen χτυπα με δυναμη της Γης.
-Janine: Ariados όχι…
-Κοga: To Ariados είναι ανικανο για μαχη…
-Janine: Ariados γυρισε…
-Nick: Dawn πολύ καλα!!
-Alf: Μπραβο Dawn!! Καταφερες να βρεις το αδυνατο σημειο στη στρατηγικη της Janine και χρησιμοποιωντας την δυναμη της γης που χτυπαει μεσω του εδαφους κερδισες!!
-Dawn: ευχαριστω παιδια!!
-Koga: Βλεπεις Janine αυτο προσπαθουσα να σου εξηγησω…δεν υπαρχει η τελεια και αλανθαστη στρατηγικη, αλλα η στρατηγικη της οποιας τις αδυναμιες γνωριζουμε και προσπαθουμε να καλυψουμε και να αντιμετωπισουμε.
-Janine: Εχεις δικιο μπαμπα…τωρα αρχιζω να καταλαβαινω!!
-Κοga: Πολύ ωραια!! Τωρα θα είναι μια πολύ καλη στιγμη για να διαλεξεις το επομενο ποκεμον σου!!
-Janine: Σωστα!! Venomoth διαλεγω εσενα!!
-Dawn: Nidoqueen μην επαναπαυεσαι!! Η μαχη συνεχιζεται!!
-Janine: Venomoth κουτουλια Zen!!
-Dawn: Nidoqueen αντεπιθεση με εστιασμενη εκρηξη!!
-Alf: Χτυπηθηκαν και οι δυο…
-Nick: Ναι αλλα το Nidoqueen θα επαθε μεγαλυτερη ζημια γιατι μια επιθεση τυπου ψυχισμου όπως αυτή που χρησιμοποιησε μολις το Venomoth είναι παρα πολύ αποτελεσματικη σε ποκεμον τυπου δηλητηριου…για να μην αναφερω το γεγονος ότι το Nidoqueen ηταν ηδη καταβρβλημενο από την μαχη με το Ariados…
-Koga: ToNidoqueen ειναι ανικανο για μαχη…
-Dawn: Nidoqueen…ησουν τελεια!! Σε ευχαριστω!! Γυρισε να ξεκουραστεις!!
-Alf: Με ένα μονο χτυπημα?? Nick εισαι γρουσουζης…
-Nick: Απλα παρατηρω πολύ καλα την ολη μαχη.
-Alf: Γιατι τοσο μεγαλη προσηλωση?? Αν δεν σε ηξερα καλυτερα θα ελεγα πως ενδιαφερεσαι για την Dawn!!
-Nick: Μη λες βλακειες…
-Dawn: Janine το Venomoth είναι το δυνατο σου οπλο ε?? Σε αυτή τη περιπτωση…Blastoise βγες στη σκηνη!!!
-Nick: Τωρα αρχιζει το καλο!!
-Janine: Venomoth σπορος που ζαλιζει..
-Dawn: Blastoise όχι…
-Alf: Σκουρα τα πραγματα…το Blastoise Μολις παραλυθηκε.
-Janine: Venomoth Γιγαντια απορροφηση!!
-Dawn: Blastoise…οχι.
-Nick: To Venomoth απορροφαει την ενεργεια του Blastoise.
-Dawn: Blastoise υδραντλια προς τον ουρανο!!
-Janine: Μα τι κανει??
-Νick: Πολύ εξυπνο!! Το νερο επεσε από τον ουρανο και ξεπλυνε τον σπορο που ζαλιζει!!
-Alf: Πολύ εξυπνο Dawn!!
-Janine: Φοβεροοοο!!
-Koga: Janine μην αφαιρεισαι από το πεδιο της μαχης!!
-Janine: Σωστα!! Venomoth ψυχισμος!!
-Dawn: Blastoise…
-Alf: HJanine ειναι εκπληκτικη…Δεν αφηνει την Dawn να παρει ανασα…βγαζει το ένα εμποδιο μετα το άλλο.
-Nick: Με το ψυχισμο ελεγχει το Blastoise και η Dawn δεν μπορει να επιτεθει.
-Dawn: Ετσι νομιζει!! Blastoise ακτινα παγου!!
-Janine: Venomoth όχι…
-Dawn: Blastoise κανονι υδραντλιας!!
-Janine: Venomoth!!
-Dawn: Blastoise ακτινα παγου άλλη μια φορα!!
-Janine: Venomoth αποφυγε την και χρησιμοποιησε κουτουλια Zen.
-Dawn: Blastoise…οχι.
-Κοga: To Blastoise είναι ανικανο για μαχη…
-Dawn: Blastoise τα πηγες περιφημα όπως παντα…γυρισε!!
-Αlf: Και τα πηγε αρκετα καλα στο δευτερο μισο…
-Nick: δεν εχουν τελειωσει ακομα όλα όμως!!
-Koga: Janine παλι ησουν απροσεκτη!! Η επιδραση του ψυχισμου δεν κραταει για παντα ξερεις!! Παρολα αυτά καταφερες να γυρισεις την μαχη υπερ σου…
-Janine: Το δουλευω μπαμπα!!
-Αlf: Αραγε πιο ποκεμον θα χρησιμοποιησει η Dawn??
-Dawn: Bayleef βγες στη σκηνη!!
-Janine: Venomoth σπορος που ζαλιζει…
-Dawn: Δεν θα πιασει ξανα αυτό το κολπο…Βayleef χτυπημα με το σωμα πριν προλαβει να εξαπολυσει τον σπορο..
-Janine: Venomoth…
-Koga: To Venomoth ειναι ανικανο για μαχη…
-Janine: Venomoth γυρισε!!
-Alf: Και η Dawn ισσοφαρισε!!
-Dawn: Μπραβο Bayleef!! Bayleef??
–Koga:Τι συμβαινει??
-Janine: Τι ειναι αυτο το δυνατο φως??
-Alf: Νομιζω πως το Bayleef εξελισσεται!!!
-Dawn: Meganium??? ΦΟΒΕΡΟΟΟΟ!!
-Nick: Dawn πριν ξεκινησει η τελευταια μαχη δες τις νεες επιθεσεις του Meganium!!
-Janine: Φανταστικο! Η ενταση της μαχης θα εκανε το Bayleef να εξελιχθει!!
-Nick: Για να δουμε και το τελευταιο ποκεμον της Janine!!
-Janine: Dawn χαιρομαι πολυ που σου προτεινα να κανουμε αυτη τη μαχη!! Αλλα όλα τα ωραια καποτε τελειωνουν!! Ninetales διαλεγω εσενα!!
-Alf-Nick: Ninetales??
-Dawn: (Αυτο δεν ειναι καλο…Υστερουμε) Meganium ετοιμασου για την νικη!!
-Janine: Ninetales ενεργειακη μπαλα στον αερα!! Χτυπα την με στροβιλο φωτιας!!
-Dawn: Meganium γρηγορα αποφυγε αυτό το κυμα θερμοτητας.
-Αlf: Παρα τριχα…
-Nick: Αυτος ο συνδυασμος εμοιασε σαν…
-Dawn: Σαν διαγωνισμου ποκεμον.
-Janine: Ακριβως Dawn!! Ηταν ακριβως τετοιου ειδος συνδυασμος…
-Dawn: Δεν καταλαβαινω..
-Janine: Θα σου εξηγησω στο τελος Dawn!!
-Dawn: Ωραια λοιπον!! Αςσυνεχισουμε!! Meganium ΜανιασμενοΦυτο!!
-Janine: Ninetales όχι..
-Alf: Φαινεται πως το Meganium εμαθε αυτή την επιθεση καθως εξελιχθηκε.
-Dawn: Κι όχι μονο αυτην!! Meganium ακολουθησε με χορο των πεταλλων!!
-Janine: Ninetales αποφυγε το με στροβιλο φωτιας!!
- Νick: Πανε τα πεταλα…
-Janine: φλογοβολο!
-Dawn: Meganium πηδα με το μαστιγιο σου και αποφυγε το και μετα χτυπημα με το σωμα!!
-Janine: Ninetales οχι…
-Αlf: Παρα το μειονεκτημα η Dawn παει παρα πολύ καλα!!
-Janine: Ninetales φλογοβολο ξανα!!
-Dawn: Meganium κλεισε το στομα του με μαστιγιο και μετα χτυπημα με το σωμα…
-Janine: Ninetales…
-Koga: ToNinetales ειναι ανικανο για μαχη…νικητρια του αγωνα είναι η Dawn!!
-Dawn: Meganium τα καταφεραμεεεε!!!
-Janine: Μπραβο σου Ninetales!! Εξαιρετικη μαχη!!
-Alf: Τρομερη η ιδεα με το φιμωτρο από το μαστιγιο Dawn!!
-Dawn: ευχαριστω!!
-Nick: Μπραβο και στις δυο σας!! Εξαιρετικη μαχη!!
-Koga: Και πανω από όλα εποικοδομιτικη!! Και οι δυο μαθατε μεσα από αυτή…
-Janine: Εχεις δικιο μπαμπα!! Αρχιζω να καταλαβαινω σιγα σιγα τι σημαινει να εισαι γυμναστρια!!
-Dawn: Κι εγω νιωθω ακομα πιο ετοιμη για το Μεγαλο Φεστιβαλ!!!
-Janine: Dawn μιας και το ανεφερες ηθελα να σου μιλησω για το Ninetales!! Δεν το χρησιμοποιησα επιτηδες στη μαχη μας…
-Dawn: Τι εννοεις??
-Janine: ToNinetales εχει κλιση στους διαγωνισμους ποκεμον και χαιρεται πραγματικα οταν λαμβανει μερος σε αυτους…Το θεμα είναι ότι ως γυμναστρια το χρησιμοποιω στις μαχες και πολλοι από τους διεκδικητες τα χανουν καθως δεν μπορουν να διαχειριστουν την μαχη με αποτελεσμα να κερδιζω…μονο μια συντονιστρια σαν εσενα καταφερε να ξεπερασει και αυτό το εμποδιο. Παρολα αυτά το Ninetales δεν είναι χαρουμενο αφου δεν βρισκεται σε αγωνες διαγωνισμου. Θελω να σου ζητησω μια χαρη λοιπον…Μπορεις να παρεις το Ninetales μαζι σου και να το χρησιμοποιησεις στους διαγωνισμους σου ή ακομα καλυτερα στο Μεγαλο Φεστιβαλ…
-Dawn: Με μεγαλη μου χαρα Janine, αρκει να το θελει και το Ninetales!!
-Koga: Μπραβο σου Janine!! Εκανες πολυ σωστη επιλογη!!
-Alf: αυτό σημαινει ότι εχουμε ένα νέο ποκεμον στην ομαδα μας??
-Nick: Και τι ποκεμον!!! Μπραβο Dawn!!
-Janine: Dawn σε ευχαριστω πολυ!! Ειμαι σιγουρη πως με ολους εσας και ειδικα με σενα Dawn το Ninetales θα είναι πραγματικα ευτυχισμενο!!
-Dawn: Θα βαλω τα δυνατα μου Janine!!
-Janine: Οταν επιστρεψετε στο Kanto να περασετε απο την Fuschia να τα ξαναπουμε και ισως να ξαναδωσουμε μαχη Dawn!! Ελπιζω να κρατας τοτε το κυπελο του Mεγαλου Φεστιβαλ τοτε!!
-Αlf: εννοειται Janine!!
-Koga: Θα σας υποστηριζω και εγω φυσικα!!
-Dawn: Ευχαριστουμε πολύ!! Προς το παρρον όμως πρεπει να διασχισουμε το παγωμενο μονοπατι!!
-Koga: Δυσκολος δρομος και πολλοι εκπαιδευτες γυρνανε πισω στη πολη Mahoganny εξουθενωμενοι και χωρις να εχουν καταφερει να βγουν στην πολη Blackthorn…
-Nick: αυτο δεν μου ακουγεται και πολυ ευχαριστο…
-Janine: Εχω μια ιδεα μπαμπα!! Γιατι δεν επικοινωνεις με την φιλη σου την Lorelai??
-Alf: Tην Lorelai?? Μια απο τους 4 καλυτερους της περιοχης Kanto??
-Janine: Ναι αυτην!!
-Koga: Πολύ καλη ιδεα Janine,θα επικοινωνησω αμεσως μαζι της για αυτό παιδια ξεκινηστε προς το παγωμενο μονοπατι!!
-Alf: Σε ευχαριστουμε πολύ Koga!!!
-Koga: Δεν κανει τιποτα!!
-Janine: Dawn…οριστε και η pokeball του Νinetales!!
-Dawn: Σε ευχαριστω πολυ!! Ninetales επεστρεψε…
-Nick: ειςτοεπανυδειν!!
-Koga: Αντιο παιδια και καλη επιτυχια!!
-Janine: Καληεπιτυχια!!
-Αlf-Dawn: Ευχαριστουμε!!
Κι ετσι με ένα νέο ποκεμον στην ζωνη της Dawn αλλα και το νέο εξελιγμενο Meganium της…το Μεγαλο Φεστιβαλ είναι πιο κοντα από ποτε και η Dawn πανετοιμη για την συμμετοχη της σε αυτό!! Πριν από αυτό όμως σειρα εχει το Παγωμενο Μονοπατι…
Posted 08 December 2010 - 12:27
45.The Ice Path which leads to Blackthorn city…
46.Θρυλικοι Δρακοι…
Posted 24 December 2010 - 20:35
[FONT="]Λιγο μετα την απροσμενη συναντηση μας με τον [/FONT][FONT="]Koga[/FONT][FONT="] και την κορη του [/FONT][FONT="]Janine[/FONT][FONT="] που εξασφαλισε στην [/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="] ενα νεο ποκεμον λιγο πριν το Μεγαλο Φεστιβαλ, βρισκομαστε εξω απο την σπηλια που ονομαζεται Παγωμενο Μονοπατι. Περιμενουμε την Lorelai η οποια θα μας οδηγησει στην άλλη μερια της σπηλιας με ασφαλεια οπου περιμενει η πολη Blackthorn…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Παρα το γεγονος οτι η [/FONT][FONT="]Lorelai[/FONT][FONT="] δεν εχει φανει ακομα, η [/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="] δεν πτοειται…συνεχιζει την εξασκηση της!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Πραγματικα…και βλεποντας την να εξασκειτε με το Ninetales κανεις θα ελεγε ότι το εκπαιδευει καιρο τωρα!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Ninetales μπραβο!! Ας συνεχισουμε ετσι!! Παιδια ερχεσαι λιγο??[/FONT]
[FONT="]-Alf: τι είναι Dawn??[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Λιγο μετα αφοτου παρελαβα την τελευταια μου κονκαρδα στον διαγωνισμο ποκεμον της πολης [/FONT][FONT="]Mahoganny[/FONT][FONT="], [/FONT][FONT="]o[/FONT][FONT="]κος [/FONT][FONT="]Contesta[/FONT][FONT="]μου ειπε πως σε καθε γυρω του Μεγαλου Φεστιβαλ φετος θα απαιτουνται 2 ποκεμον.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Το ξερω αυτό Dawn…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: αυτος ειναι και ο λογος που εξασκεισαι σε συνδυασμους τοσο καιρο…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Το θεμα όμως είναι ότι συνδυασμους είναι ευκολο να φτιαξεις…το θεμα είναι να επιτυχεις συνδυασμους που κανενας άλλος δεν εχει καταφερει να επιτυχει…[/FONT]
[FONT="]-Alf: εχεις απολυτο δικιο Dawn…αλλα εμεις που μπορουμε να σε βοηθησουμε σε αυτο το κομματι και μας φωναξες??[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Εχω σκεφτει αρκετους συνδυασμους και εχω δοκιμασει ακομα περισσοτερους τοσο με τα ποκεμον που επιασα εδώ στη περιοχη Johto, οσο και με τα ποκεμον που εχω πιασει όλα αυτά τα χρονια…Σκεφτηκα λοιπον πως ενας από τους συνδυασμους μου, ισως και ο συνδυασμος για τον τελικο γυρο να είναι το νερο με την φωτια…[/FONT]
[FONT="]-Nick: Το νερο με την φωτια???[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Ναι και για αυτό ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Αυτό κι αν είναι στρατηγικη…ειμαι σιγουρος πως αν τα καταφερεις θα παρεις αρκετους ποντους.[/FONT]
[FONT="]-Nick: Ο Alf εχει απολυτο δικιο…το να συνδυασεις 2 τοσο αντιθετα στοιχεια σε ένα διαγωνισμο μπορει να σε κανει ακομα και να κερδισεις το Μεγαλο Φεστιβαλ…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Πολύ ωραια!! Alf βασιζομαι σε σενα και το Croconaw για βοηθεια!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Βασισου πανω μου!![/FONT]
[FONT="]-Lorelai: [/FONT][FONT="]Παιδιαααα[/FONT][FONT="]!! [/FONT]
[FONT="]-Nick: H Lorelai!![/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Alf, Nick και Dawn…Σωστα??[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Πολύ σωστα!![/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Χαιρομαι που σας γνωριζω…πολλα από τα κατορθωματα σας εχουν φτασει στα αφτια μου. [/FONT]
[FONT="]-Alf: εμεις χαιρομαστε που γνωριζουμε μια από τους 4 καλυτερους της περιοχης μας!![/FONT]
[FONT="]-Lorelai: χαχα!! Συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα εμπλεξα σε μια μαχη…[/FONT]
[FONT="]-Nick: Μην το συζητας!! Ειχαμε ολο τον χρονο μπροστα μας για εξασκηση…[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Χαιρομαι τοτε!! Τι θα λεγατε να ξεκιναγαμε??[/FONT]
[FONT="]-Alf: Φυγαμε!![/FONT]
[FONT="](Μεσα στο Παγωμενο Μονοπατι)[/FONT]
[FONT="]-Lorelai:…….Ωστε [/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="] σου εμεινε μονο ενα εμβλημα για να λαβεις μερος στην Ασημενια Συναντηση…Εντυπωσιακο!![/FONT]
[FONT="]-Nick: ασημενια συναντηση??[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Ναι…Ετσι λεγεται το Πρωταθλημα Johto…Ασημενια Συναντηση διοτι λαμβανει χωρα στο Βουνο [/FONT][FONT="]Silver[/FONT][FONT="]. Και Alf…κρινοντας απο την μεχρι τωρα πορεια σου ειμαι βεβαιη πως θα τα πας και σε αυτο το Πρωταθλημα θαυμασια! Σκεψου ότι εχεις παραπανω από ένα μηνα για να προετοιμαστεις!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Σε ευχαριστω Lorelai…Μακαρι…[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Και οσο για σενα Dawn…ο [/FONT][FONT="]Koga[/FONT][FONT="] ειπε οτι θα λαβεις μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ??[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Ναι!! Εγω και τα ποκεμον μου εκπαιδευομαστε πολύ σκληρα…[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Εχοντας κερδισει ηδη 2 φορες θα εισαι πολύ αγχωμενη προσπαθωντας να υπερασπιστεις τον τιτλο σου…το ξερω γιατι κάθε μαχη που δινω είναι ετσι προσπαθωντας να υπερασπιστω την θεση μου στους 4 καλυτερους. [/FONT]
[FONT="]-Dawn: Ακριβως ετσι είναι Lorelai…Ετσι νιωθω.[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Μην το αφηνεις να σε επηρεαζει όμως γιατι τοτε θα αποτυχεις…απλα διασκεδασε το και τοτε το ταλεντο σου και τα ποκεμον σου θα σε οδηγησουν στην νικη…[/FONT]
[FONT="]-Nick: Ώστε αυτό είναι το μυστικο της επιτυχιας σου ε??[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Αυτό και το γεγονος ότι δεν χαλαρωνω ποτε…συνεχεια εξασκουμαι με τα ποκεμον μου για να ειμαι παντα σε φορμα!! Αυτή η σπηλια είναι το κρυσφυγετο μου..[/FONT]
[FONT="]-Alf: Ετσι εξηγειται το γεγονος ότι την γνωριζεις τοσο καλα..[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: ακριβως!! Ως ειδικη στα ποκεμον του παγου, αυτό το μερος είναι το ιδανικο για εξασκηση![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Για να μην αναφερουμε το ποσο ομορφο είναι…Τα παντα αντικατοπτριζονται στο παγο!! (Τα παντα αντικατοπτριζονται στο παγο??)[/FONT]
[FONT="]-Nick: Dawn τι συνεβει?? Γιατι σταματησες??[/FONT]
[FONT="]-Dawn: αυτό είναι!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Αυτό είναι ποιο??[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Ο παγος είναι ακομα ένα ομορφο στοιχειο που αν συνδυαστει δινει πολύ ομορφους συνδυασμους..[/FONT]
[FONT="]-Nick: εννοεις όπως εκεινον που πετυχες με το Smoochum και το Misdreavous??[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Ακριβως…αλλα ακομα πιο ομορφο!! [/FONT][FONT="]Lorelai[/FONT][FONT="] μπορουμε να κανουμε μια σταση?? Θελω να δοκιμασω κατι!![/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Φυσικα Dawn!! Παρε τον χρονο σου..[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Misdreavous-Ninetales [/FONT][FONT="]διαλεγω[/FONT][FONT="]εσας[/FONT][FONT="]!! Ninetales[/FONT][FONT="] κρυμμενη δυναμη…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Τωρα καταλαβαινω τι εννοει η Dawn όταν λεει ότι τα παντα αντικατοπτριζονται…κοιταξτε ποσο ομορφη φαινεται αυτή η κρυμμενη δυναμη!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Και δεν ειδατε τιποτα ακομα!! [/FONT][FONT="]Midreavous[/FONT][FONT="] ηλεκτροπληξια πανω στην κρυμμενη δυναμη!![/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Πανεμορφο!! Η κρυμμενη δυναμη εγινε μια αλυσιδα ηλεκτρισμου!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Που όμως το Misdreavous δεν εχει τον πληρη ελεγχο…Dawn προσεξε.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: [/FONT][FONT="]Ninetales[/FONT][FONT="] σταματα την με στροβιλο..[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Δεν είναι καλη ιδεα Dawn…μια επιθεση φωτιας εδω μεσα θα ηταν επικινδυνη.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Lorelai[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Lapras[/FONT][FONT="] διαλεγω εσενα! Χρησιμοποιησε ακτινα παγου!![/FONT]
[FONT="]-Alf: ΠΑρα τριχα… [/FONT]
[FONT="]-Dawn: Σε ευχαριστω πολύ Lorelai!! [/FONT][FONT="]Misdreavous[/FONT][FONT="] χρειαζομαστε δουλεια, αλλα θα ειναι υπεροχος συνδυασμος…δεν συμφωνεις?? [/FONT][FONT="]Ninetales[/FONT][FONT="] σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου…γυρισε!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Τι είναι αυτος ο ηχος??[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Φαινεται πως τα κυματα των επιθεσεων της Dawn και του Lapras δημιουργησαν καποια ασταθεια στα τοιχωματα.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Dawn προσεξε…ο τοιχος πισω σου καταρρεει…[/FONT]
[FONT="]-Ολοι: [/FONT][FONT="]Daaaaawn[/FONT][FONT="]…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]AAAAAAAAAAAAAAA[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Lorelai[/FONT][FONT="]: Μα τι συμβαινει?? Δεν βλεπω τιποτα..[/FONT]
[FONT="]-Alf: Εχει σηκωθει ένα στρωμα παγου από την καταρρευση που μας εμποδιζει να δουμε.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Misdreavous??[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: τι ειναι αυτο το δυαντο φως??[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Misdreavous σε ευχαριστω!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Dawn εισαι καλα??[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Μια χαρα…χαρη στο Misdreavous από…εεε?? Τι συνεβει??[/FONT]
[FONT="]-Nick: Φαινεται πως το Misdreavous εξελιχθηκε στην προσπαθεια του να σε βοηθησει Dawn!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Mismagius[/FONT][FONT="]!! Σε ευχαριστω παρα πολυ!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Για μια στιγμη…πως είναι δυνατον να εγινε αυτό?? Το Misdreavous εξελισσεται μονο αν ερθει σε επαφη με μια πετρα σκοταδιου.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: O Alf εχει δικιο…[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Αυτό ακριβως εγινε παιδια!! [/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Τι θελεις να πεις??[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Αυτή η σπηλια είναι γεματη από πετρες σκοταδιου…απλα δεν φαινονται γιατι πολύ απλα είναι παγιδευμενες στα παγωμενα τοιχωμα…Προφανως όταν ο τοιχος κατερρευσε καποια θραυσματα από τις πετρες ελευθερωθηκαν και οταν το Misdreavous εσπευσε να βοηθησει την Dawn, εξελιχθηκε!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Φοβεροοο!! Mismagius ειμαι πολύ χαρουμενη!! Τωρα εχουμε ακομη ένα νέο ασσο στο μανικι μας για το Μεγαλο Φεστιβαλ!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Μπραβο Dawn!![/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Όπως καταλαβατε λοιπον τα τοιχωματα είναι πολύ ασταθη για αυτό φυλαξτε την εξασκηση για όταν θα βγουμε εξω από την σπηλια!! Ουτως η αλλως δεν νομιζω να θελετε να στησετε κι άλλο την αρχηγο του σταδιου της Blackthorn…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: τι εννοεις [/FONT][FONT="]Lorelai[/FONT][FONT="]??[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Lorelai[/FONT][FONT="]: Την ειδοποιησα οτι θα οδηγησω στην πολη Blackthorn καποιον διεκδικητη και όπως συνηθιζεται βρισκεται ηδη στην εξοδο του Παγωμενου Μονοπατιου για να σας καλοσορισει στην πολη Blackthorn!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Φοβερο![/FONT][FONT="]![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: Τοτε εχεις δικιο…ας μην καθυστερησουμε άλλο!! Το 8ο εμβλημα μου περιμενει!![/FONT]
[FONT="]-Lorelai: [/FONT][FONT="]Φυγαμε[/FONT][FONT="]![/FONT][FONT="]![/FONT]
[FONT="](Στην εξοδο του Παγωμενου Μονοπατιου)[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Lorelai[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Clair[/FONT][FONT="]e!! [/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Lorelai[/FONT][FONT="] επιτελους…αρχισα να πιστευω πως χαθηκες!![/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Αυτό δεν θα γινοταν ποτε!! Απλα ειχαμε καποιες ευχαριστες εκπληξεις με τα παιδια!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Καταλαβα!! Γεια σας παιδια!! Ειμαι η Claire η αρχηγος σταδιου και σας καλοσοριζω στην πολη Blackthorn!![/FONT]
[FONT="]-Αlf: [/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="] χαιρομαστε που γνωριζουμε την πιο δυνατη γυμναστρια του [/FONT][FONT="]Johto[/FONT][FONT="]!! Ειμαι ο Alf και βρισκομαι εδώ για να σε προκαλεσω σε μαχη για το εμβλημα του γυμναστηριου σου!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Alf ασε τις συστασεις!! Ξερω πολύ καλα ποιος εισαι…ο Lance δεν σταματαει να μιλαει για σενα και την παρεα σου…για να μην αναφερω την τηλεοραση που σας θεωρει από τους πιο ταλαντουχους εκπαιδευτες της εποχης μας…[/FONT]
[FONT="]-Alf: χαχαα!! Τωρα ντρεπομαι…[/FONT]
[FONT="]-Claire: Dawn Nick χαιρομαι που σας γνωριζω επιτελους αυτοπροσωπος!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Παρομοιως Claire…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Χαιρω πολυ!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Ειμαι υπερηφανη που η πολη μου είναι το μερος που θα διεξαχθει το Φετινο Μεγαλο Φεστιβαλ και που γνωριζω μια από τις κορυφαιες διαγωνιζομενες!! [/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Είναι τιμη μου να βρισκομαι εδώ…στο σπιτι των θρυλικων ποκεμον δρακων!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]:Οσο για σενα Nick…θελω να συζητησουμε τις αποψεις σου σχετικα με τα ποκεμον τυπου δρακου που ειδικευομαι. Θα εχει πολύ ενδιαφερον να ανταλαξουμε εμπειριες!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Μετα χαρας Claire!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Αλλα όλα αυτά μετα την μαχη μου με τον Alf!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Lorelai[/FONT][FONT="]: Δειχνεις αγχωμενος [/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]! Ολα καλα??[/FONT]
[FONT="]-Alf: Ναι, απλα δεν περιμενα να δωσουμε μαχη τοσο γρηγορα!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Καταλαβαινω ότι θα ειστε κουρασμενοι!! Δεν εννοω ότι θα δωσουμε μαχη τωρα, αλλα αυριο το πρωι θα χαιρομουν πολύ αν ησουν ο πρωτος διεκδικητης μου!! Επειδη η Ασημενια Συναντηση πλησιαζει εχουμε πολλους εκπαιδευτες αυτές τις μερες…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Καταλαβα!! Τοτε θα ειμαι εκει αυριο το πρωι!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Τελεια!! Lorelai μπορεις να ερθεις και εσυ φυσικα να παρακολουθησεις τον αγωνα…[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Θα το ηθελα πολύ αλλα με τις μαχες για την διαδοχη των 4 καλυτερων ο χρονος μου είναι περιορισμενος…[/FONT]
[FONT="]-Claire: Καταλαβα…Σε αυτή τη περιπτωση ευχομαι να τα ξαναπουμε συντομα…[/FONT]
[FONT="]-Lorelai: Εγινε!! Αlf καλη επιτυχια στη μαχη σου αυριο…Dawn σκισε στο Μεγαλο Φεστιβαλ και Nick φροντισε αυτους τους δυο!! Χαρηκα που σας γνωρισα…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Σε ευχαριστω πολύ Lorelai..[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Κι εγωωω!![/FONT]
[FONT="]-Nick: ευχαριστουμε για τη βοηθεια στη σπηλια…θα τα ξαναπουμε!![/FONT]
[FONT="]-Lorelai: αντιο![/FONT]
[FONT="]-Claire: Τι θα λεγατε λοιπον να σας δειξω που βρισκεται το κεντρο ποκεμον ώστε να ξεκουραστειτε??[/FONT]
[FONT="]-Nick: Θα λεγαμε ναι!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: αν και προσωπικα εχω να τελειοποιησω καποιους συνδυασμους!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Θα χαρω να σε βοηθησω τοτε Dawn!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Αληθεια?? Η εμπειρια σου θα μου φανει εξαιρετικα χρησιμη!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Τοτε κανονιστηκε λοιπον!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: Φυγαμε τοτε!![/FONT]
[FONT="]Και καπως ετσι φτασαμε στην πολη Blackthorn και μια πολύ θερμη υποδοχη από την ιδια αρχηγο σταδιου της πολης μας περιμενε!! Επομενη σταση μας είναι το κεντρο ποκεμον οπου η Dawn θα εξασκηθει με το νέο της Mismagius ενώ εγω θα προετοιμαστω για την αυριανη μαχη μου με την Claire….[/FONT]
Posted 24 December 2010 - 20:37
[FONT="]-Διαιτητης: Είναι η επισημη μαχη μεταξυ της αρχηγου του σταδιου Blackthorn, Claire και του διεκδικητη Alf από την πολη Pallet για το εμβλημα της καταιγιδας…Οι κανονες απαιτουν 3 ποκεμον και νικητης του αγωνα θα είναι εκεινος ο οποιος θα χασει και τα 3 ποκεμον του πρωτος.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Με την Ασημενια Συναντηση να λαμβανει χωρα σε έναν μηνα από σημερα πολλοι εκπαιδευτες εχουν μαζευτει στην πολη Blackthorn προκειμενου να κερδισουν το τελευταιο τους εμβλημα. Σημερα όμως είναι η δικη μου σειρα να δωσω μαχη με την Claire προκειμενου να καταφερω να κερδισω το 8ο και τελευταιο εμβλημα που θα εξασφαλισει την συμμετοχη μου στο Πρωταθλημα Johto!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Καλη τυχη Alf!! Βαλε τα δυνατα σου για το τελευταιο εμβλημα!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Δωστα όλα!![/FONT]
[FONT="]-Διαιτητης: Η πρωτη κινηση είναι για την Claire!![/FONT]
[FONT="]-Claire: [/FONT][FONT="]Dragonair[/FONT][FONT="] ξεκιναμε!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Croconaw διαλεγω εσενα!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Ξεροντας πως η Claire χρησιμοποιει ποκεμον τυπου δρακου, ο alf διαλεξε τα ποκεμον του με πολύ προσοχη…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Το Croconaw θα βοηθησει πολύ με την επιθεση παγου που γνωριζει!![/FONT]
[FONT="]-Nick: Το ελπιζω, γιατι η Claire σιγουρα δεν είναι ευκολη αντιπαλος…[/FONT]
[FONT="]-Claire: Dragonair υδατινη ουρα![/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Croconaw[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]και εσυ το ιδιο![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Φαινεται πως οι δυο επιθεσεις είναι ισοπαλες..[/FONT]
[FONT="]-Nick: [/FONT][FONT="]Εχεις[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]δικιο[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: ([/FONT][FONT="]H[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]με δοκιμαζει από το πρωτο κιολας λεπτο…Ξερει πως μια επιθεση τυπου νερου δεν θα εχει μεγαλο αποτελεσμα στο Croconaw κι όμως τη χρησιμοποιησε για να δει πως θα αντιδρασω…) [/FONT][FONT="]Croconaw [/FONT][FONT="]σουπερδυναμη[/FONT][FONT="]![/FONT]
[FONT="]-Claire: Dragonair [/FONT][FONT="]αντεπιθεση[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]με[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]υπερακτινα[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Συγκρουστηκαν ξανα…αλλα τωρα η [/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]αφησε το [/FONT][FONT="]Dragonair[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]ανοιχτο σε επιθεση..[/FONT]
[FONT="]-Nick: Υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ειχες δικιο Dawn, αλλα το κρυβει το συννεφο καπνο και μεχρι να διαλυθει θα εχει ανακτησει τον ελεγχο για να αποφυγει οποιαδηποτε επιθεση του Alf![/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Dragonair[/FONT][FONT="] ας δειξουμε στον [/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="] τι πραγματικα μπορεις να κανεις…Μετεωρο Δρακου.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Croconaw [/FONT][FONT="]αποφυγε[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]το[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]τωρα[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]-Claire: [/FONT][FONT="]Μα[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]πως[/FONT][FONT="]?[/FONT][FONT="]?[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Α[/FONT][FONT="]lf: Croconaw [/FONT][FONT="]παγωμενο[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]δοντι[/FONT][FONT="]![/FONT][FONT="]![/FONT]
[FONT="]-Claire: Dragonair…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Ακριβως στον στοχο!! [/FONT][FONT="]Μπραβο[/FONT][FONT="] Croconaw!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: Μα πως καταφερες να το αποφυγεις??[/FONT]
[FONT="]-Alf: Βλεπεις Claire, εχω και εγω μερικα ποκεμον τυπου δρακου που ξερουν αυτή την επιθεση και μετα από εξασκηση το Croconaw εγινε ασσος στο να την αποφευγει!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: [/FONT][FONT="]Σωστα[/FONT][FONT="]…[/FONT][FONT="]το[/FONT][FONT="] Garchomp.[/FONT]
[FONT="]-Nick: Ακριβως!! [/FONT][FONT="]Οσο εσυ εκανες προπονηση με την [/FONT][FONT="]Cynthia[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]ο [/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]καλεσε το [/FONT][FONT="]Garchomp[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]και εκανε εξασκηση με όλα τα ποκεμον που θα χρησιμοποιησει σημερα…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: [/FONT][FONT="]Φοβερο[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: Πολύ καλα [/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]…ομως θα χρειαστουν περισσοτερα απο αυτο για να κερδισεις!! [/FONT][FONT="]Dragonair σηκω!![/FONT]
[FONT="]-Α[/FONT][FONT="]lf[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Croconaw[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]μην το αφησεις…δοντι του παγου άλλη μια φορα…[/FONT]
[FONT="]-Claire: Σε ευχαριστω για το ανοιγμα που μου δινεις…Dragonair ηλεκτροπληξια.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Croconaw…οχι.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]-Dawn: [/FONT][FONT="]Σιγουρα[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]κανενας[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]μας[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]δεν[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]το[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]περιμενε[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]αυτό[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]-Nick: Μια επιθεση ηλεκτρισμου θα εκανε μεγαλη ζημια στο Croconaw και ειδικα από τοσο κοντα…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Διαιτητης[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Το[/FONT][FONT="] Croconaw…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: Περιμενε…δεν τελειωσε ακομα!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: Συνεχιζω να εντυπωσιαζομαι…[/FONT]
[FONT="]-Nick: Είναι η ειδικη ικανοτητα του Croconaw…[/FONT][FONT="]O[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]x[/FONT][FONT="]ειμαρρος!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: ναι, αλλα δεν φαινεται σαν να ετοιμαζεται να την χρησιμοποιησει…μαλλον την απορροφαει..[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: Τι είναι αυτή η λαμψη??[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Α[/FONT][FONT="]lf: To Croconaw [/FONT][FONT="]εξελισσεται[/FONT][FONT="]!!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: αυτό και αν είναι πρωτογνωρο…Ο χειμμαρος ηταν η ενεργεια που χρειαζοταν το Croconaw για να εξελιχθει…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Και απορροφωντας την..τα καταφερε!! Φοβερο[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-Alf: [/FONT][FONT="]Τελεια[/FONT][FONT="]!! [/FONT][FONT="]Όχι μονο εξελιχθηκε, αλλα εμαθε και νεες επιθεσεις συμφωνα με το pokedex!! [/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Dragonair[/FONT][FONT="] ηλεκτροπληξια…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Feraligatr αποφυγε το και χρησιμοποιησε την γροθια του παγου.[/FONT]
[FONT="]-Claire: Dragonair…[/FONT]
[FONT="]-Διαιτητης: Το [/FONT][FONT="]Dragonair[/FONT][FONT="] ειναι ανικανο για μαχη…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: [/FONT][FONT="]Ναι[/FONT][FONT="]!! [/FONT][FONT="]Πηρε[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]το[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]προβαδισμα[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Μπραβο [/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]…συνεχισε ετσι!! [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]-Claire: Dragonair επεστρεψε τα πηγες περιφημα!! A[/FONT][FONT="]lf[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]οφειλω να ομολογησω πως εχω καιρο να αντιμετωπισω καποιον με το δικο σου παθος…και εχω σκοπο να τιμησω την μαχη μας!! [/FONT][FONT="]Gyarados [/FONT][FONT="]σειρα[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]σου[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-Α[/FONT][FONT="]lf[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Feraligatr[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]μην χαλαρωνεις…η μαχη συνεχιζεται τωρα!! [/FONT][FONT="]X[/FONT][FONT="]ρησιμοποιησε παγωμενη γροθια.[/FONT]
[FONT="]-Claire: Αντεπιθεση με δοντι του παγου…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Δεν συνεβει τιποτα..[/FONT]
[FONT="]-Nick: Εχεις δικιο Dawn..και δυστυχως για τον Alf το Gyarados δεν εχει στοιχεια δρακου για να το επηρεασει πολύ η παγωμενη γροθια…[/FONT]
[FONT="]-Claire: Gyarados υδραντλια [/FONT]
[FONT="]-Alf: Feraligatr κανονι υδραντλιας![/FONT]
[FONT="]-Claire: Gyarados όχι…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Φαινεται πως το Feraligatr εμαθε και αυτή την επιθεση όταν εξελιχθηκε..[/FONT]
[FONT="]-Nick: Και για να καταφερε να διαπερασει την υδραντλια και να χτυπησει το Gyarados θα είναι πολύ δυνατη…[/FONT]
[FONT="]-Claire: Ναι, αλλα και παλι δεν είναι αρκετο για να ριξεις το Gyarados…[/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]εραυνος!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Feraligatr [/FONT][FONT="]αποφυγε[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]το[/FONT][FONT="]…[/FONT]
[FONT="]-Claire: [/FONT][FONT="]Πως[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]θα[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]το[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]αποφυγεις[/FONT][FONT="]?? [/FONT][FONT="]Ολη η αρενα είναι γεματη νερα…θα τραβηξουν το κεραυνο σαν μαγνητης…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Feraligatr όχι.[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Στεκεται ακομα…[/FONT]
[FONT="]-Nick: Φοβερο!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Μπραβο Feraligatr ας αντεπιτεθουμε με γροθια του παγου.[/FONT]
[FONT="]-Claire: Αυτό το Feraligatr εχει εξαιρετικο μαχητικο πνευμα αλλα αυτή η μαχη πρεπει να τελειωσει…Gyarados Γιγαντια Συγκρουση.[/FONT]
[FONT="]-Alf: FERALIGATR…[/FONT]
[FONT="]-Διαιτητης: Το [/FONT][FONT="]Feraligatr[/FONT][FONT="] ειναι ανικανο για μαχη…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Μετα από τοσα που αντεξε…επεσε τελικα. Είναι[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]κριμα[/FONT][FONT="]…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Feraligatr [/FONT][FONT="]σε[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]ευχαριστω[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]πολύ[/FONT][FONT="]…[/FONT][FONT="]εδωσες[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]σπουδαια[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]μαχη[/FONT][FONT="]. [/FONT][FONT="]Γυρισε[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]To[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Feraligatr[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]σου [/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]μπορω να πω πως με τρομαξε για μια στιγμη όταν ειδα πως καταφερε να αντεξει και τον κεραυνο. Το[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]εχεις[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]αναθρεψει[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]πολύ[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]καλα[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-Alf: [/FONT][FONT="]Ευχαριστω[/FONT][FONT="] Claire!! [/FONT][FONT="]Ωρα για το επομενο ποκεμον μου…Snorlax διαλεγω εσενα!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Snorlax??[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Ο [/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="] αποφασισε να το χρησιμοποιησει στη σημερινη του μαχη χθες το βραδυ και ο καθηγητης [/FONT][FONT="]Oak[/FONT][FONT="] του το εστειλε φυσικα!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Snorlax οσο ακομη το Gyarados χρειαζεται χρονο για να συνελθει από την προηγουμενη επιθεση του χρησιμοποιησε χτυπημα με το σωμα σου…[/FONT]
[FONT="]-Claire: Gyarados όχι..[/FONT]
[FONT="]-Nick: Εξυπνη κινηση Alf…Μπραβο!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Gyarados υδραντλια…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Snorlax χρησιμοποιησε κυλιωμενη επιθεση και αποφυγε το…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Ωραιος ελιγμος Snorlax!! [/FONT]
[FONT="]-Claire: Μα πως μπορει να κινειται τοσο γρηγορα παρα το τεραστιο σωμα του?? [/FONT][FONT="]Gyarados[/FONT][FONT="] παγωμενο δοντι!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Snorlax συνεχισε να κυλας και αποφυγε το…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Μα γιατι δεν επιτιθεται??[/FONT]
[FONT="]-Nick: O Alf ξερει πως οσο πιο πολύ κυλαει ο Snorlax τοσο πιο δυνατη γινεται η κυλιωμενη επιθεση του και για αυτό προσπαθει να κερδισει χρονο..[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Ετσι εξηγειται γιατι η Claire φαινεται αγχωμενη…Μια επιθεση τυπου πετρας όπως η κυλιωμενη επιθεση εχει μεγαλο αποτελεσμα στο Gyarados!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Ακριβως!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Gyarados Γιγαντια Συγκρουση εμπρος!!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Snorlax αντεπιθεση με την κυλιωμενη επιθεση σου!!![/FONT]
[FONT="]-Διαιτητης: Και το Gyarados είναι ανικανο για μαχη..[/FONT]
[FONT="]-Dawn: [/FONT][FONT="]Ναι[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-Nick: [/FONT][FONT="]Μπραβο[/FONT][FONT="] Alf!! [/FONT][FONT="]Μπραβο[/FONT][FONT="] Snorlax!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Snorlax τα καταφερες!! [/FONT][FONT="]Μπραβο!![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]-Claire: Gyarados επεστρεψε…τα πηγες τελεια!! A[/FONT][FONT="]lf[/FONT][FONT="] πολυ λιγοι εκπαιδευτες εχουν καταφερει να με δυσκολεψει τοσο πολυ οσο εσυ…δεν θα σου δωσω το εμβλημα μου τοσο ευκολα!! Το τελευταιο μου ποκεμον θα σου κοψει την φορα…Kingdra διαλεγω εσενα!![/FONT]
[FONT="]-Alf: (To Snorlax φαινεται να εχει κουραστει, αλλα αντεχει ακομα…Αν τα πραγματα δυσκολεψουν κι άλλο, θα χρησιμοποιησω την αναπαυση…) Snorlax κυλιωμενη επιθεση εμπρος!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Δεν θα τα καταφερεις ξανα με αυτή την τακτικη…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Θα το δουμε αυτό!![/FONT]
[FONT="]-Claire: [/FONT][FONT="]Kingdra[/FONT][FONT="] Μετεωρο Δρακου![/FONT]
[FONT="]-Alf: Snorlax αποφυγε το συνεχιζοντας να κυλας…[/FONT]
[FONT="]-Claire: Kαι το Snorlax μπορει να το αποφευγει??[/FONT]
[FONT="]-Alf: Snorlax τωρα σταματα την κυλιωμενη επιθεση και χρησιμοποιησε γροθια του παγου…[/FONT]
[FONT="]-Claire: Kingdra…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Ακριβως στον στοχο για αλλη μια φορα!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Μπραβο Snorlax!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Snorlax[/FONT][FONT="] κυλιωμενη επιθεση ξανα!![/FONT]
[FONT="]-Nick: O Alf χρησιμοποιει την κυλιωμενη επιθεση σαν αμυνα αυτή τη φορα και πιανει…η Claire φαινεται μπερδεμενη!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Bαρεθηκα με αυτό το παιχνιδακι…Kingdra υδραντλια μπροστα από το Snorlax!![/FONT]
[FONT="]-Α[/FONT][FONT="]lf[/FONT][FONT="]: Ωχ οχι..Ανετρεψε το [/FONT][FONT="]Snorlax[/FONT][FONT="]..[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Kingdra[/FONT][FONT="] χασμουρητο![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Ωχ όχι…το Snorlax θα κοιμηθει τωρα.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Claire το Snorlax δεν θα κοιμηθει από την επιθεση του Kingdra αλλα από αυτό!! [/FONT][FONT="]Snorlax αναπαυση!![/FONT]
[FONT="]-Claire: [/FONT][FONT="]Ώστε[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]σκοπευεις[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]να[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]αναπληρωσεις[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]ενεργεια[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]ε[/FONT][FONT="]?? [/FONT][FONT="]Δεν θα πιασει Alf…Σου ξεφυγε ενα σημαντικο σημειο…πως θα αποφυγει τις επιθεσεις μου οσο θα κοιμαται??[/FONT]
[FONT="]-Νick: Εχει δικιο σε αυτό…[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]-Dawn: Δεν ακουγεται καλο…[/FONT]
[FONT="]-Claire: Kingdra…Μετεωρο Δρακου.[/FONT]
[FONT="]-Alf: Snorlax…[/FONT]
[FONT="]-Διαιτητης: Το [/FONT][FONT="]Snorlax[/FONT][FONT="] ειναι ανικανο για μαχη..[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]αι τα πηγαινε τοσο καλα…Τωρα εμεινε μονο ένα ποκεμον στον alf.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Και οι δυο ξερουμε ποιο θα ναι αυτό όμως!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Snorlax σε ευχαριστω για την σκληρη μαχη…γυρισε!! [/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="] υποθετω οτι αυτο ηταν…φτασαμε και στο δικο μου τελευταιο ποκεμον…[/FONT]
[FONT="]-Claire: Περιμενω με αγωνια Alf…αν και πιστευω πως θα ειναι το πρωτο σου ποκεμον.[/FONT]
[FONT="]-Alf: [/FONT][FONT="]Σωστα[/FONT][FONT="] Claire! Sceptile [/FONT][FONT="]διαλεγω[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]εσενα[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Ας τελειωσουμε γρηγορα Kingdra! Χασμουρητο![/FONT]
[FONT="]-Alf: Σπασε τωρα τις ροζ φουσκαλες του χασμουρητου Sceptile με το φυλλο λεπιδα σου.[/FONT]
[FONT="]-Claire: Φοβερη ταχυτητα…Καταφερε να τα σπασει όλα…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Sceptile φυλλο λεπιδα άλλη μια φορα, αλλα τωρα στο Kingdra.[/FONT]
[FONT="]-Claire: Kingdra…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Μπραβο Sceptile! [/FONT][FONT="]Με την ταχυτητα σου και την δυναμη σου θα κερδισουμε το τελευταιο εμβλημα![/FONT]
[FONT="]-Claire: Για να δουμε τι θα συμβει σε αυτή την ταχυτητα όταν ολη η αρενα παγωσει..αραγε θα μπορει ακομα να αποφευγει επιθεσεις?? Kingdra…ακτινα παγου!![/FONT]
[FONT="]-Dawn: Απιστευτο…η Claire παγωσε ολη την αρενα![/FONT]
[FONT="]-Nick: σκουρα τα πραγματα..[/FONT]
[FONT="]-Alf: Sceptile θα τα καταφερουμε![/FONT]
[FONT="]-Claire: Αισιοδοξος μεχρι το τελος ε?? [/FONT][FONT="]Kingdra[/FONT][FONT="] ακτινα παγου…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Sceptile [/FONT][FONT="]αποφυγε[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]το[/FONT][FONT="]…Sceptile…[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]O[/FONT][FONT="] Παγος δεν του επιτρεπει να κινειται τοσο γρηγορα αφου γλυστραει.. σε αντιθεση με το Kingdra.[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Kingdra[/FONT][FONT="] ακτινα παγου ξανα.[/FONT]
[FONT="]-alf: Sceptile αφου δεν μπορουμε να αποφυγουμε ας αντεπιτεθουμε!! Μανιασμενο[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Φυτο[/FONT][FONT="]!![/FONT]
[FONT="]-Nick: [/FONT][FONT="]Απιστευτο[/FONT][FONT="]!! [/FONT][FONT="]Το Μανιασμενο Φυτο βγηκε από το εδαφος της αρενας σπαζοντας το παγο και δημιουργωντας κατι σαν παγωμενη ζουγκλα…[/FONT]
[FONT="]-Dawn: αυτή κι αν είναι μαχη…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Πραγματικα φοβερο!! Μπραβο Sceptile…τωρα μπορουμε και παλι να κινηθουμε γρηγορα!! Φυλλο λεπιδα!![/FONT]
[FONT="]-Claire: Kingdra όχι…[/FONT]
[FONT="]-Alf: Sceptile άλλη μια φορα..φυλλο λεπιδα![/FONT]
[FONT="]-Claire: Kingdra φυγε πανω από το φυτο κατεβα στο παγο και αποφυγε το…[/FONT]
[FONT="]-Nick: Φαινεται πως και η Claire ξερει να χρησιμοποιει την αρενα προς οφελος της.[/FONT]
[FONT="]-Claire: Kingdra ας τα δωσουμε όλα σε αυτή την επιθεση…Mετεωρο Δρακου.[/FONT]
[FONT="]-Alf: (Πως θα καταφερει να αποφυγει τωρα το Μετεωρο του Δρακου?? Το φυτο και ο παγος δεν βοηθανε…) [/FONT]
[FONT="]-Claire: Αραγε θα καταφερεις να αποφυγεις τωρα το Μετεωρο Δρακου [/FONT]
[FONT="]-Alf: Αυτό προβληματιζει και εμενα Claire υποθετω όμως πως θα περιμενουμε για να το δουμε!! [/FONT][FONT="]Sceptile[/FONT][FONT="] αποφυγε το και αποτελειωσε το [/FONT][FONT="]Kingdra[/FONT][FONT="] με Παλμο Δρακου![/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="]: Παλμο Δρακου?? Μα πως??[/FONT]
[FONT="]-Nick: Εχασες πολλα χθες βραδυ Dawn!![/FONT]
[FONT="]M[/FONT][FONT="]ΠΑΜ[/FONT]
[FONT="]-Dawn: Δεν μπορω να δω τιποτα…[/FONT][FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Χτυπηθηκαν και τα δυο ποκεμον…το Sce[/FONT][FONT="]ptile[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]από το Μετεωρο του Δρακου όταν απελευθερωνε το Παλμο του Δρακου και το [/FONT][FONT="]Kingdra[/FONT][FONT="] λιγο αργοτερα από το Παλμο του S[/FONT][FONT="]ceptile[/FONT][FONT="]…[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: Γκουχου…Γκουχου..[/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]:……..[/FONT]
[FONT="]-Διαιτητης: Το Ki[/FONT][FONT="]ngdra[/FONT][FONT="] είναι ανικανο για μαχη…η αρχηγος Cla[/FONT][FONT="]ire[/FONT][FONT="] δεν εχει αλλα ποκεμον για να συνεχισει, πραγμα που σημαινει ότι νικητης του αγωνα είναι ο διεκδικητης [/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]από την [/FONT][FONT="]Pallet[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]-D[/FONT][FONT="]awn[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]NNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAIIIIIIII[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="]: Τα καταφερε!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]SCEPTILE[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕΕΕΕ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! [/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Kingdra[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]τα πηγες τελεια…μην στεναχωριεσαι…ο A[/FONT][FONT="]lf[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]ηταν αξιος αντιπαλος και κερδισε με το σπαθι του!! Γυρισε!![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Dawn: Alf μ[/FONT][FONT="]πραβο!! [/FONT]
[FONT="]-Nick: Και τωρα εισαι ετοιμος για την Ασημενια Συναντηση!![/FONT]
[FONT="]-Alf: Σας ευχαριστω παιδια!![/FONT]
[FONT="]-Cla[/FONT][FONT="]ire[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="] με χαρα σου απονεμω το εμβλημα της καταιγιδας και ευχομαι καλη τυχη στην Ασημενια Συναντηση!! Δειξε σε ολους αυτό που εδειξες σημερα σε μενα και το πρωταθλημα [/FONT][FONT="]Johto[/FONT][FONT="] θα είναι στο χερι σου!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Alf[/FONT][FONT="]: Σε ευχαριστω παρα πολύ [/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]…θα θυμαμαι την μαχη μας για πολύ καιρο!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: Κι εγω…μπορω να πω πως δεν εχω ξαναδωσει τετοια μαχη!! Την ευχαριστηθηκα οσο τιποτε άλλο!! Μπραβο[/FONT][FONT="] Alf!![/FONT]
[FONT="]-Alf: [/FONT][FONT="]Τελεια[/FONT][FONT="]!! [/FONT][FONT="]Το εμβλημα της καταιγιδας είναι επιτελους δικο μου!!![/FONT]
[FONT="]-N[/FONT][FONT="]ick[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]Dawn[/FONT][FONT="] και τωρα είναι η σειρα σου!![/FONT]
[FONT="]-[/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]O[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Nick[/FONT][FONT="] εχει δικιο…Καλη επιτυχια στο Μεγαλο Φεστιβαλ!! Θα ηθελα παρα πολύ να ειμαι στις κερκιδες και να παρακολουθω, αλλα δυστυχως πρεπει να βρισκομαι στο γυμναστηριο…υπαρχουν πολλοι διεκδικητες ακομα!! Θα παρακολουθω από την τηλεοραση όμως για αυτό καλη αρχη!![/FONT]
[FONT="]-Da[/FONT][FONT="]wn[/FONT][FONT="]: Σε ευχαριστω πολύ [/FONT][FONT="]Claire[/FONT][FONT="]!! Θα βαλω τα δυνατα μου!![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]K[/FONT][FONT="]αι καπως ετσι ο αγωνας για τα 8 εμβληματα της περιοχης [/FONT][FONT="]Johto[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]λαμβανει τελος…Σειρα τωρα εχει η Ασημενια Συναντηση, αλλα πριν από αυτην το Μεγαλο Φεστιβαλ και η συμμετοχη της Dawn σε αυτό είναι στο προσκηνιο!![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
Posted 24 December 2010 - 20:45
Θελω να ευχηθω σε ολους Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες!! Να περασετε τελεια και να ξεκουραστειτε!!!
coming up (με το νεο ετος) το τελευταιο μερος της σειρας Johto!!
[FONT="]47.Count…Festival No.3 !!![/FONT]
[FONT="]48.** Opening !!! Grand Festival… **[/FONT]
[FONT="]49.** Ethan round…all around **
[/FONT] [FONT="]50.** Rose Vs Hilary…The semi-finals ** [/FONT]
[FONT="]51.** Grand Final Battle… **[/FONT]