Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Pokemon Series

• Please log in to reply
366 replies to this topic

#226 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 18:53

27.Χαμενοι στα Νησια των Δινων…
Περιμενοντας την ωρα να περασει προκειμενου να επιβιβαστουμε στο πλοιο που θα μας οδηγησει στο νησι Cianwood, εκει οπου βρισκεται το φαρμακειο από το οποιο θα προμηθευτουμε το φαρμακο για το αρρωστο ποκεμον της Jasmine, ενα τηλεφωνημα ηρθε να αλλαξει την βαρεμαρα μας!!
-Joy: Alf, στο τηλεφωνο είναι ο καθηγητης Oak και θα ηθελε να σου μιλησει!!
-Alf: Ο Καθηγητης Oak ?? Ερχομαι αμεσως!!
…………………………………………………………………………………………………………
-Alf: Καθηγητα Oak!!
-Oak: Alf, Dawn, Nick!! Χαιρομαι που ειστε ολοι καλα!!
-Dawn: Τι κανετε καθηγητα ??
-Oak: Ειμαι πολύ καλα παιδια μου…Χαιρομαι που σας προλαβα πριν ξεκινησετε για το νησι Cianwood γιατι θελω μια χαρη και η επικοινωνια μας στο νησι θα ηταν πιο δυσκολη!
-Nick: Τι συνεβει καθηγητα??
-Oak: Μην τρομαζετε παιδια μου… Εμαθα πως ο Alf επιασε ένα Sudowoodo και θα ηθελα πολύ να μου το στειλεις να το μελετησω προκειμενου να ολοκληρωσω μια ερευνα μου..
-Alf: Κανενα προβλημα καθηγητα, θα σας το στειλω αμεσως!! Να το προσεχετε!
-Oak: Φυσικα, όπως παντα Alf!!
-Joy: Παιδια…μολις ελαβα mail από το λιμανι…οι ετοιμασιες τελειωσαν και μπορειτε να επιβιβαστειτε τωρα για το νησι Cianwood!!
-Dawn: Σε ευχαριστουμε πολυ νοσοκομα Joy
-Νick: Ξεκιναμε αμεσως!!
-Alf: Καθηγητα το ακουσατε αυτό…πρεπει να φυγουμε γρηγορα!!
-Oak: Ενταξει παιδια μου, να προσεχετε!!
-Alf: Θα προσεχουμε καθηγητα, θα τα ξαναπουμε όταν επιστρεψουμε από το νησι!!
-Oak: Καλο ταξιδι!!

(Στο πλοιο)
-Μεγαφωνο: Καλως ηρθατε στο S.S.Johto με προορισμο το νησι Cianwood. Θα θελαμε να ενημερωσουμε τους επιβατες πως στη διαρκεια του ταξιδιου θα υπαρξουν καποιες αναταραξεις, καθως θα περασουμε από τα νησια των Δινων οπου υπαρχουν μεγαλες ρουφηχτρες. Δεν υπαρχει λογος να φοβηθειτε καθως το πλοιο είναι καταλληλα εξοπλισμενο για να τις αντιμετωπισει…Σας ευχομαστε καλο ταξιδι!
-Dawn: Τα νησια των Δινων ε?? Χαιρομαι που θα τα δουμε από κοντα…εχω ακουσει για αυτά αλλα δεν τα εχω δει ποτε!
-Nick: κι εγω..θα είναι ενδιαφερουσα εμπειρια!!
-Αlf: Dawn εχω μια ιδεα για να περασει ευχαριστα η ωρα…
-Dawn: Τι είναι Alf??
-Alf: Θελεις να δωσουμε μαχη με τα καινουργια μας ποκεμον ?? Είναι πολύ καλη ευκαιρια και δεν τα εχουμε τεσταρει από τοτε που εκκολαφθηκαν…
-Dawn: Πολύ καλη ιδεα!!
-Nick: συμφωνω!! Θα βαλω και το Teddiursa Να παρακολουθει!!
…………………………………………………………………………………………………………..
-Alf: Ωραια λοιπον! Larvitar διαλεγω εσενα!
-Dawn: Smoochum ξεκιναμε!!
-Nick: Teddiursa παρακολουθησε προσεκτικα για να δεις τι σημαινει μαχη ποκεμον!
-Alf: Larvitar αμμοθυελλα!
-Dawn: Smoochum παγωσε την με παγωμενο ανεμο!! Και τωρα σπαστην με παγωμενη γροθια!!
-Nick: Πολύ ομορφο!
-Alf: Dawn…μαχη ποκεμον δινουμε, δεν ειμαστε σε διαγωνισμο!
-Dawn: Το ξερω, αλλα με την ευκαιρια της μαχης θελω να δοκιμασω και καποιους συνδυασμους για τους διαγωνισμους με το Smoochum!
-Alf: Ενταξει! Τοτε θα σε βοηθησω!!
-Dawn: Smoochum γλυκο φιλι!
-Alf: Κοιταξε αυτό Dawn!! Larvitar αποφυγε το και χρησιμοποιησε κρυμμενη δυναμη!! Τωρα πανω στη κρυμμενη δυναμη ριξε κοψη πετρας!!
-Dawn: Πολύ κομψος συνδυασμος Alf…μπραβο!!
-Alf: Τωρα Larvitar στειλτο στο Smoochum!
-Dawn: Smoochum στειλτο πισω με συγχηση!
-Alf: Larvitar απεκρουσε το με αμμοθυελλα!!
-Nick: Alf πολύ εξυπνη αποκρουση…αν ημασταν σε διαγωνισμο νομιζω η Dawn Θα εχανε αρκετους ποντους!!
-Dawn: Smoochum γροθια του παγου!
-Alf: Larvitar αντεπιθεση με αρχαια δυναμη!
-Nick: Χτυπηθηκαν και οι δυο!!
-Alf: Πολύ καλα Dawn!
-Dawn: Συμφωνω Alf!! Smoochum ας συνεχισουμε…
-Alf: Larvitar ετοιμασου!
-Nick: Παιδια νομιζω πως σταματησε το πλοιο…
-Dawn: Αληθεια?? Ισως περναμε από τις δινες και ελαττωσε ταχυτητα…
-Nick: Όχι…σταματησε τελειως!
-Μεγαφωνο: Κυριοι επιβατες…επειτα από ένα τεχνικο προβλημα που προεκυψε θα σταματησουμε σε ένα από τα νησια των Δινων προκειμενου να το διορθωσουμε. Θα σας συνιστουσαμε να ειστε πολύ προσεκτικοι και να μην μπειτε σε καποια από τις σπηλιες του νησιου γιατι μπορει να χαθειτε!! Η επισκευη δεν θα παρει αρκετη ωρα για αυτό μην απομακρυνθειτε…Σας ζηταμε συγγνωμη για αυτή την καθυστερηση.
-Dawn: Nick ειχες δικιο…
-Alf: Φαινεται πως θα δουμε από πολύ κοντα τα Νησια των Δινων τελικα!
-Nick: Ας κατεβουμε!!

(Στα Νησια των Δινων)
-Dawn: Alf τι κανεις ??
-Alf: Καθαριζω τα εμβληματα μου!! Θελω να είναι το ιδιο αστραφτερα όπως ηταν την πρωτη φορα που τα κερδισα!!
-Dawn: Εισαι υποχονδριος!!
-Alf: Στο θεμα με τα εμβληματα το παραδεχομαι!! Ο Nick Που είναι ??
-Dawn: Παιζει με τα υπολοιπα ποκεμον μας κοντα στην ακτη!
-Alf: To Smoochum και το Chikorita φαινεται να τα πηγαινουν πολύ καλα!!
-Dawn: Πραγματικα δεν εχουν σταματησει να κανουν σκανταλιες!!
-Alf: Όπως αυτή που εκαναν μολις τωρα?? Chikorita, Smoochum φερτε πισω τα εμβληματα αμεσως!!
-Dawn: Chikorita , Smoochum δεν κανει να παιζετε με αυτά!!
-Alf: Dawn νομιζω πως δεν σε ακουνε και κατευθυνονται προς την σπηλια…
-Dawn: Smoochum, Chikorita γυριστε πισω…
-Alf: Ελα Dawn πρεπει να τα πιασουμε…

(Μεσα στα Νησια των Δινων)
-Dawn: Αlf αυτό δεν είναι καλο…. Τα νησια των Δινων συνδεονται μεταξυ τους και ο καπετανιος ειπε ότι είναι πολύ ευκολο να χαθεις και να μην δοκιμασουμε να μπουμε μεσα...
-Alf: Ας ελπιζουμε πως δεν θα χαθουμε και πως θα βρουμε τα ποκεμον σου πρωτου φυγει το καραβι…
-Dawn: Υποθετω πως ο Nick όταν συνειδητοποιησει τι περιπου εχει γινει θα σταματησει το πλοιο από το να ξεκινησει…
-Alf: Σωστα…Ας συνεχισουμε το ψαξιμο!! Smoochum
-Dawn: Smoochum! Chikoritaaaa!! Που ειστε??
-Alf: Dawn ακουσες κατι ??
-Dawn: Όχι…Συνεχισε να φωναζεις!! Chikoritaaa! Smoochum!!
-Alf: Dawn κατι υπαρχει κοντα μας
-Dawn: Μα τι λες??
-Alf: ΠΡΟΣΕΞΕ!
-Dawn: Από πού ηρθε αυτό το κανονι με τις βελονες??
-Alf: Από αυτό το Cloyster…Λογικο μου φαινεται…Μπηκαμε στο χωρο τους και τους ταραξαμε την ηρεμια με τις φωνες μας…
-Dawn: Πρεπει να φυγουμε γρηγορα…
-Αlf: Ωραια…Sceptile πα. ΩΧ.
-Dawn: Τι θα πει αυτό??
-Alf: Θα πει πως όλα μας τα ποκεμον είναι στην ακτη με τον Nick…
-Dawn: ΤΤΤΤΙΙΙΙ??
-Alf: Προσεξε!
-Dawn: Τι θα κανουμε τωρα….??
-Alf: Τι ηταν αυτό ?? Φυλλα ξυραφι ??
-Dawn: Chikorita!! Smoochum!!
-Alf: αντι να τα βρουμε εμεις, μας βρηκαν εκεινα!!
-Dawn: Chikorita, Smoochum!! Ειστε καλα!! Παμε να φυγουμε γρηγορα!!
-Alf: Dawn υπαρχουν κι αλλα Cloyster!!
-Dawn: Φαινεται πως δεν εχουμε αλλη επιλογη…Chikorita εισαι ετοιμη ?? Παμε!! Χρησιμοποιησε φυλλα ξυραφι!!
-Alf: Μπραβο Chikorita!
-Dawn: Chikorita ενεργειακη μπαλα!
-Alf: Πως?? Η Ακτινα παγου παγωσε την ενεργειακη μπαλα…
-Dawn: Chikorita προσεξς την ακτινα παγου..Chikorita οχι…
-Alf: Ωχ όχι, αυτό δεν είναι καλο..Ερχεται κι άλλη ακτινα παγου!
-Dawn: Chikorita γρηγορα αποφυγε την με μαστιγιο..
-Alf: Τα καταφερε…αλλα χτυπηθηξε από αυτό το κανονι με βελονες…
-Dawn: Chikorita…αυτο δεν ειναι δικαιο…είναι 3 εναντιον 1..Chikorita προσπαθησε να σηκωθεις, ξερω ότι μπορεις να τα καταφερεις…
-Alf: Chikorita προσεξε…
-Dawn: Τι ειναι αυτο το λαμπρο φως??
-Alf: Dawn, νομιζω πως εξελισσεται…
-Dawn: Bayleef ??? Τελειο!! Εξελιχθηκες!! Ας τους δωσουμε ένα γερο μαθημα Bayleef…Φυλλα ξυραφι τωρα!!
-Alf: ουαου! Τι δυναμη!! Τα ετρεψε σε φυγη με μια μονο επιθεση!! Φανταστικο!!
-Dawn: Παμε να φυγουμε τωρα!!
-Alf: ναι αλλα από πού…δεν θυμαμαι τον δρομο!
-?????: Θα σας βοηθησω εγω!
-Dawn: Ποιος εισαι εσυ?
-Spencer: Γεια σας…ειμαι ο Spencer και ειμαι ο ιδιοκτητης του Φαρμακειου του νησιου Cianwood…βρισκομαι εδω προκειμενου να βρω καποια απο τα συστατικα για τα φαρμακα μου και επειδη ακουσα την φασαρια, ειπα να ερθω να το τσεκαρω…
-Dawn: Σε ευχαριστουμε πολύ!! Θα το εκτιμουσαμε αν μας εβγαζες από εδώ και συντομα γιατι το καραβι μας θα φυγει οπου να ναι…
-Alf: Dawn ακουσες τι ειπε?? Είναι ο ιδιοκτητης του φαρμακειου…Πραγμα που σημαινει ότι είναι ο ανθρωπος που χρειαζομαστε.
-Dawn: ΣΩΣΤΑΑΑ!! Εσυ εισαι ο λογος που ερχομαστε στο νησι Cianwood!
-Alf: Ηρθαμε για να παραλαβουμε το φαρμακο για το Ampharos της Jasmine!
-Srencer: Μα φυσικα!! Μου ειπε ότι θα ερχοντουσαν 3 ατομα, αλλα εσεις ειστε 2..
-Alf: Ο άλλος είναι ο φιλος μας ο Nick Που περιμενει στην ακτη…και με την ευκαιρια ειμαι ο Alf, και από εδώ η Dawn!
-Dawn: Χαιρω πολυ!
-Spencer: Παρομοιως!! Τι θε λεγατε να ξεκιναγαμε??
-Alf: Παμε!!

(Στην ακτη)
-Nick: Μαπ ου ησασταν τοση ωρα?….μολις τελειωσε η επιδιορθωση και σε λιγο θα φυγει το πλοιο…Ε? Bayleef? Ποιος ειναι αυτος? Τι συνεβει ολη αυτή την ωρα???
-Dawn: Nick, θα στα εξηγησουμε όλα μεσα στο πλοιο!!
-Nick: Βεβαια, φευγετε πρωτα χωρις να πειτε κουβεντα και δεν μου απαντατε κιολας….ΓΓΓΚΚΡΡΡ!
-Spencer: Αυτος ειναι ο φιλος σας??
-Alf: Ναι!
-Spencer: Είναι λιγο ευεραισθητος??
-Alf: Οχι! Απλα σιχενεται να χανει την διασκεδαση!! Χαχαχαχα!!

Κι ετσι η περιπετεια στα Νησια των Δινων ειχε κατι παραπανω από αισιο τελος, καθως εκτος από το ότι βρηκαμε τον Spencer, η Chikorita της Dawn εξελιχθηκε σε ένα δυνατο και υγιες Bayleef!! Το επομενο βημα τωρα είναι το σταδιο του Cianwood!!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#227 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 18:54

coming up:
28.Ο παλαιστης Chuck !!
29.Ο Εusine και το Suicune… Nick VS Eusine!!

#228 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 18:03

28.Ο παλαιστης Chuck !!
Εχοντας βρει τον φιλο της Jasmine, τον Spencer και αφου τον ενημερωσαμε για την κατασταση του Ampharos, αμεσως ξεκινησε την παρασκευη του φαρμακου που θα βοηθησει το αρρωστο ποκεμον της αρχηγου σταδιου, να αναρρωσει τελειως. Οσο για την Dawn, τον Nick και εμενα…μεχρι το φαρμακο να ετοιμαστει αποφασισαμε να εξερευνησουμε το νησι Cianwood ξεκινωντας από το σταδιο και την μαχη μου για το 5ο μου εμβλημα!!
lf: νοσοκομα Joy μηπως μπορεις να μας πεις που βρισκεται το γυμναστηριο ποκεμον του νησιου ??
-Joy: Βεβαια, θα χαρω να σας κατατοπισω!! Το σταδιο του νησιου μας είναι διπλα στη παραλια…αν παρετε το δρομο δεξια του κεντρου ποκεμον που βρισκομαστε, συντομα θα βρεθειτε στο σταδιο του παλαιστη Chuck!
-Dawn: Παλαιστης ??
-Joy: Ναι, ο αρχηγος του σταδιου μας είναι πρωην πρωταθλητης της παλης!! Δεν θα είναι ευκολο να νικησετε εκεινον και τα ποκεμον τυπου πυγμαχου του…
-Alf: Ώστε χρησιμοποιει ποκεμον τυπου πυγμαχιας ε?? Ενδιαφερον!!
-Joy: Alf εσυ θα τον αντιμετωπισεις ??
-Alf: Ναι..σκοπευω να κερδισω το 5ο μου εμβλημα!
-Joy: Καλη επιτυχια τοτε..θα χαρω να φροντισω τα ποκεμον σου μετα την μαχη σου με τον Chuck!
-Nick: Πολυ ενθαρυντικο ακουστηκε αυτο….
-Dawn: Φαινεται πως οι ανθρωποι εδώ στο νησι αγαπουν πολύ τον Chuck και τον θεωρουν ανικητο!!
-Alf: Αυτό θα το δουμε…

(Στο γυμναστηριο ποκεμον)
-Alf: Καλησπερα ηρθα να προκαλεσω τον αρχηγο του σταδιου σε μαχη για το εμβλημα του γυμναστηριου του!!
-Chuck: Ενας διεκδικητης!!! Επιτελους…καιρος ηταν!!! Ειμαι ο Chuck, ο αρχηγος του σταδιου!! Alf με χαρα δεχομαι την προκληση σου, βλεπεις εδω και πολυ καιρο εχει να εμφανιστει ενας αντιπαλος…Θα με προκαλεσετε και εσεις??
-Dawn: εμεις ?? Όχι! Ειμαστε φιλοι του alf και ταξιδευουμε ολοι μαζι, ειμαι η Dawn και ειμαι συντονιστρια!
-Nick: Και εγω ειμαι ο Nick και ειμαι ερευνητης ποκεμον.
-Chuck: Χαιρω πολυ παιδια!!
-Alf: Ποτε μπορουμε να ξεκινησουμε ??
-Chuck: Μαρεσει που εισαι ανυπομονος!! Μπορουμε να ξεκινησουμε αμεσως τωρα…θα φωναξουμε τον διαιτητη και η μαχη θα ξεκινησει!!
-Alf: Τελεια!!
-Chuck: Ποσα εμβληματα εχεις Alf ??
-Alf: Εχω 4…και σκοπευω να κερδισω το 5ο μου σημερα…
-Chuck:Μαρεσει το μαχητικο σου πνευμα…προβλεπω πως θα είναι πολύ ενδιαφερον ο αγωνας μας!! Dawn εσυ ποσες κονκαρδες εχεις??
-Dawn: Εχω μολις 3 !
-Chuck: Άλλες δυο σου λειπουν και θα μπορεις να λαβεις μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ!
-Dawn: ακριβως…εισαι πολύ ενημερωμενος σχετικα με τους διαγωνισμους ποκεμον!!
-Chuck: Ναι!! Οι νεοι συντονιστες μου θυμιζουν εμενα όταν εδινα αγωνες πυγμαχιας και ο κοσμος παρακολουθουσε με αγωνια…όπως ακριβως κανει με τους συντονιστες και τα ποκεμον τους!!
-Dawn: Καταλαβαινω τι εννοεις!
-Chuck: Κι εσυ Nick υποθετω πως μαθαινεις πολλα από το να τους νταντευεις!
-Nick: Ακριβως Chuck!! Χαιρομαι που ταξιδευω μαζι τους…
-Διαιτητης: Κυριε…εφτασα!!
-Chuck: Πολύ ωραια!! Alf μπορουμε να ξεκινησουμε αν εισαιετοιμος!!
-Alf: Φυσικα!
-Dawn: Καλη επιτυχια Alf !
ick: Δωσε τον καλυτερο σου εαυτο!
-Alf: ευχαριστω παιδια!!

-Διαιτητης:Είναι η επισημη μαχη αναμεσα στον αρχηγο σταδιου Chuck και στον διεκδικητη Alf! Κάι οι δυο πλευρες θα χρησιμοποιησουν μεχρι δυο ποκεμον και μονο ο διεκδικητης εχει δικαιωμα για αντικαταστασεις…Ο αγωνας θα τελειωσει όταν καποιος από τους δυο χασει και τα δυο του ποκεμον…!! Ξεκινηστε!!
-Chuck: Machoke ξεκιναμε!!
-Alf: Machoke ε?? Skarmory διαλεγω εσενα!!
-Chuck: ενα ποκεμον τυπου πτησης ε? Αναμενωμενο!!
-Alf: Skarmory αεροπορικος ασσος!
-Chuck: Machoke σταματησε το με σταυρωτο χτυπημα…
-Dawn: Φοβερο.
-Nick: Σταματησε τον αεροπορικο ασσο με σταυρωτο χτυπημα
-Chuck: Machoke ακολουθησε με γροθια του κεραυνου!
-Alf: Skarmory όχι.
-Chuck: αληθεια Alf, πιστευες πως δεν θα ειχα καποια αμυνα εναντια στα ποκεμον τυπου πτησης ??
-Alf: Ένα επιτυχημενο χτυπημα δεν σου δινει το πανω χερι!! Skarmory ας του δειξουμε τι αξιζεις!! Χρησιμοποιησε ατσαλινα φτερα.
-Chuck: Machoke πιαστο απο τα φτερα και χρησιμοποιησε επιθεση υποταγης…
-Alf: Να παρει…Skarmory…
-Dawn: Τωρα καταλαβαινω γιατι οι ανθρωποι του νησιου εχουν τον chuck τοσο ψηλα…
-Nick: Πραγματικα, είναι πολύ δυνατος! Μολις που εχει ξεκινησει η μαχη και εχει καταφερει να στριμωξει πολύ το Skarmory και τον Alf..
-Alf: (Οι επιθεσεις απο κοντα δεν εχουν αποτελεσμα…οποια και να δοκιμασω την στρεφει εναντιον μου…)
-Chuck: Machoke τωρα που είναι ακομα κατω χρησιμοποιησε σεισμικο τιναγμα.
-Dawn: Πως? Αν πετυχει το Skarmory μπορει και να λυγισει…
-Nick: Αlf κανε κατι γρηγορα.
-Alf: (Τι μπορω να κανω…οσο το Machoke κραταει το Skarmory, θα εχω προβλημα…εκτος κι αν…το βρηκα!!) Skarmory χρησιμοποιησε αεροπορικο ασσο για να ξεφυγεις!!
-Chuck: Πως ???
-Alf: Και τωρα χτυπα με αστερακια…
-Chuck: Machoke!!
-Dawn: Παρα τριχα!!
-Chuck: Μπραβο Alf…χρησιμοποιησες την ταχυτητα και την δυναμη του αεροπορικου ασσου για να ξεφυγεις, πολυ καλα!!
-Alf: Εχει κι άλλο Chuck…μολις αρχισα να ζεσταινομαι! Skarmory αναπληρωσε ενεργεια με την επιθεση κουρνιασμα!!
-Chuck: Τωρα αρχιζει να αποκταει ενδιαφερον!
-Alf: Skarmory παμε!! Ριξε αστερακια!
-Chuck: Machoke αμυνα με σταυρωτο χτυπημα!
-Alf: Βασιζωμουν σε αυτή την επιθεση chuck!
-Chuck: Πως ?? Μα που πηγε??
-Alf: ακριβως από πισω σου…Skarmory αεροπορικος ασσος!
-Chuck: Machoke οχι!
-Nick: Εξυπνη κινηση!
-Dawn: Μπραβο Alf!
-Chuck: Machoke γροθια του κεραυνου εμπρος!
-Alf: Skarmory σιδερενια φτερα στο εδαφος!!
-Chuck: Μα πως?? Το Skarmory δεν επαθε ουτε γρατζουνια…
-Alf: To ατσαλινο φτερο στο εδαφος λειτουργησε ως αλεξικεραυνο και ο ηλεκτρισμος διοχετευτηκε στο εδαφος!! Τωρα ετοιμασου Chuck…Skarmory ας τελειωνουμε με αεροπορικο ασσο!!
-Chuck: Machoke…
-Διαιτητης: Το Μachoke ειναι εκτος μαχης…!
-Chuck: Πολύ καλα Alf! Machoke γυρισε!!
-Dawn: Πολύ ωραια…ακομα ένα ποκεμον και ο alf θα κερδισει το επομενο εμβλημα του!!
-Nick: Ναι! Alf συνεχισε ετσι!!

-Chuck:Συγγνωμη που σας χαλαω την μικρη γιορτη αλλα δεν θα είναι ευκολο το τελευταιο μου ποκεμον…Poliwrath διαλεγω εσενα!!
-Alf: Poliwrath ε? Skarmory γυρισε…Sceptile διαλεγω εσενα!
-Chuck: Poliwrath ακτινα με φουσκες!!
-Alf: Sceptile αποφυγε το και χτυπα με φυλλο λεπιδα!
-Chuck: ΧΑ! Εκπληκτικη ταχυτητα…αλλα δεν αρκει μονο αυτό! Poliwrath γυρνα και χτυπα με δυναμικη γροθια!!
-Alf: Sceptile όχι…
-Dawn: Απιστευτα τα αντανακλαστικα του Poliwrath…
-Nick: Φοβερα…Το κακο είναι ότι η δυναμικη γροθια δημιουργει ζαλισμα…
-Alf: Να παρει…Sceptile ξεπερασε το…
-Chuck: Poliwrath παλμος νερου…
-Alf: Sceptile σπαστο με φυλλο λεπιδα…Sceptile…
-Nick: δεν ειναι καλο…το Sceptile χτυπηθηκε και από το παλμο νερου αλλα και πληγωθηκε και μονο του προσπαθωντας να χρησιμοποιησει το φυλλο λεπιδα..
-Chuck: Poliwrath χρησιμοποιησε Γιγαντια Συγκρουση…
-Dawn: Ωχ όχι…Πως θα το αποφυγει αυτό ο Alf??
-Alf: Sceptile αντεπιθεση με Ψαλιδια-Χ..
-Nick: δεν ανταποκρινεται…
-Alf: Sceptile Νυχι του δρακου..
-Dawn: Ουτε αυτό πετυχε και πλησιαζει..
-Alf: Sceptile αποφυγε τοοοο.
-Chuck: τυχερε…
-Dawn: Φιου…παρα τριχα. Λιγο ακομα και το Sceptile θα χτυπιωταν.
-Nick: ευτυχως πηδηξε την τελευταια στιγμη..
-Alf: Sceptile γυρισε!!
-Nick: Σοφη κινηση..Ετσι θα φυγει και το μπερδεμα του Sceptile!
-Alf: Skarmory διαλεγω εσενα! Skarmory τωρα που ακομα δεν μπορει να αντιδρασει χτυπα με αεροπορικο ασσο!!
-Chuck: Poliwrath όχι..
-Nick: Μπραβο Alf!!
-Alf: Skarmory ακολουθησε με αστερακια!
-Chuck: Poliwrath απεκρουσε τα με ακτινα με φουσκες!
-Chuck: Poliwrath δυναμικη γροθια!
……………………………………………………………………………………………………..
-Διαιτητης: Το Skarmory είναι ανικανο για μαχη.
-Αlf: Skarmory μπραβο σου!! Γυρισε…
-Dawn: Οποτε εμεινε το Sceptile!
-Nick: Αυτο ειναι καλο!!
-Alf: Sceptile βασιζομαι πανω σου!! Φυλλο λεπιδα!!
-Chuck: Poliwrath αποφυγε το και χτυπα με δυναμικη γροθια..
-Alf: Δεν θα πετυχει δυο φορες το ιδιο κολπο! Sceptile γυρνα και χτυπα με νυχι του δρακου!!
-Chuck: Poliwrath όχι…
-Αlf: Sceptile τελειωσε με μανιασμενο φυτο!
-Chuck: Poliwrath…
-Διαιτητης: Το Poliwrath ειναι ανικανο για μαχη…Νικητης του αγωνα είναι ο alf!!
-Alf: Sceptile τα καταφεραμε!!
-Dawn: Μπραβο Alf!!
-Nick: Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο τον Alf και το Sceptile!!
-Chuck: Poliwrath επεστρεψε….Alf συγχαρητηρια, με χαρα σου απονεμω το εμβλημα της γροθιας!! Ησουν αξιος αντιπαλος και χαιρομαι που εχασα από καποιον σαν εσενα γιατι αυτό δειχνει ότι πρεπει να συνεχισω την εκπαιδευση μου!!
-Alf: Ευχαριστω πολύ Chuck!!
-Chuck: Πιστευω πως θα ηταν πολυ καλο αν επισκεπτοσασταν την Ζωνη του Safari που βρισκεται στο νησι..
­-Nick: Νομιζα πως στο Johto δεν υπηρχε τετοια ζωνη..
-Chuck: Προσφατα ανοιξε και δεν το γνωριζει πολυς κοσμος για αυτό σας προτεινω να πατε..
-Alf: Αφου το φαρμακο δεν είναι ακομα ετοιμο είναι πολύ καλη ιδεα!
-Dawn: Στη Ζωνη του Safari λοιπον!!!!
-Alf: Chuck ευχαριστω πολύ για την μαχη και το εμβλημα φυσικα!! Εις το επανυδειν!
-Chuck: Φροντιστε να διασκεδασετε!!!

Κι ετσι…με νικη εληξε η μαχη μου στο σταδιο του νησιου Cianwood!! Μια νικη που εφερε στα χερια μου το 5ο μου εμβλημα...ενω ένα μικρο διαλειμμα στο σαφαρι προηγειται πριν την μαχη μου με την Jasmine!!!

#229 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 18:04

29.Ο Εusine και το Suicune… Nick VS Eusine!!
Λιγο μετα την νικη μου στο σταδιο του Chuck, κραταω επιτελους στα χερια μου το 5ο μου εμβλημα…αλλα 3 εμειναν και τοτε θα μπορεσω να λαβω μερος στο πρωταθλημα Johto!! Προς το παρρον όμως, ένα μικρο διαλειμμα μας περιμενει, καθως μετα την προταση του γυμναστη της πολης, αποφασισαμε να δουμε με τα ιδια μας τα ματια την νεα Ζωνη του Σαφαρι στο Johto!! Οι τελευταιες ετοιμασιες εγιναν στο κεντρο ποκεμον και λιγο πριν ξεκινησουμε, μια τσιριδα ακουστηκε!!
-Dawn: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΚΕΜΟΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΝΚΑΡΔΑ ΜΟΥ!!
Αμεσως καταλαβαμε πως είναι η Dawn και πως ανακαλυψε πως ένα φεστιβαλ ποκεμον θα διεξαγωταν στο νησι…ιδανικη ευκαιρια δηλαδη για να κερδισει την 4η κονκαρδα της…Κανοντας λοιπον μια μικρη παρακαμψη πηγαμε στο Χολ του Διαγωνισμου οπου η Dawn δηλωσε συμμετοχη και επειτα ξεκινησαμε ξανα για την Ζωνη του Σαφαρι, οταν ξαφνικα…
-Αlf: Παιδια, το ειδατε αυτό ??
-Dawn: Φανηκε σαν…σαν…
ick: Σαν…
-Alf: ..Σαν το Suicune!!
-Νick: δεν το πιστευω, αυτό πρεπει να ηταν…
-Alf: Γρηγορα, ας το ακολουθησουμε!!!
……………………………………………………………………………………………………………
-Alf: Κοιταξτε το, είναι πανεμορφο!!
-Dawn: Πραγματικα!! Χαιρομαι μονο και μονο που το κοιταω!
-Nick: Κι εγω!!
-Eusine: Suicuneeee!! Επιτελους συναντιωμαστε!!!
-Dawn: Eusine?? Τι θελεις εδώ?
-Nick: Να παρει…Το suicune εφυγε!
-Alf: Προφανως και το τρομαξε ο Eusine.
usine: Δεν ειναι δικαιο…λενε πως το Suicune εμφανιζεται μπροστα μονο στους ταλαντουχους εκπαιδευτες..και εσεις το εχετε συναντησει ηδη δυο φορες…ενώ εγω που το αναζητω για χρονια μου ξεγλυστραει από τα χερια συνεχως.
-Nick: Εννοεις ότι δεν ειμαστε ταλαντουχοι εκπαιδευτες??
-Eusine: Δεν ξερω για τον Alf και την Dawn…αλλα για σενα ειμαι σχεδον σιγουρος…Το μονο που κανεις είναι να ταξιδευεις, χωρις στοχο και σκοπο.
-Nick: ειμαι ερευνητης ποκεμον, αυτος ειναι ο σκοπος και ο στοχος…η παρατηρηση μεσα από το ταξιδι.
-Eusine: Σιγα το ταλεντο!
-Dawn: Eusine τι λες??
-Alf: Ο Nick είναι πολύ ταλαντουχος εκπαιδευτης…καταφερε να φτασει στους 4 καλυτερους στο πρωταθλημα Κanto…επειτα αποφασισε πως ηθελε να γινει ερευνητης ποκεμον και σταματησε να αγωνιζεται στα γυμναστηρια…αυτό όμως δεν σημαινει ότι δεν είναι ταλαντουχος.
-Eusine: Ωραια λοιπον, ας μας το αποδειξει σε μια μαχη ποκεμον! 3 εναντιον 3!
-Nick: Εγινε!!
lf: Θα κανω τον διαιτητη!!
-Dawn: (Ελπιζω ο Nick να τον κερδισει για να του κλεισει το Μεγαλο Στομα)
………………………………………………………………………………………………………
lf: Εχουμε σε εξελιξη μια μαχη αναμεσα στον Eusine και τον Nick! Κάθε εκπαιδευτης θα χρησιμοποιησει 3 ποκεμον και νικητης θα ανακυρηχθει εκεινος του οποιου και τα 3 ποκεμον θα βρεθουν εκτος μαχης…Δεν επιτρεπονται οι αντικαταστασεις!! Ξεκινηστε!!
-Eusine: Misdreavous διαλεγω εσενα!
-Nick: Charizard ξεκιναμε!
-Dawn: O Nick το εχει παρει σοβαρα, χρησιμοποιει από τωρα το πρωτο του ποκεμον!
-Eusine: Misdreanous μπαλα σκιας!
-Nick: Charizard απόφυγε το και χρησιμοποιησε φλογοβολο!
-Eusine: Misdreavous όχι..
-Nick: ακολουθησε με νυχι του δρακου.
-Eusine: Misdreavous…
-Nick: Ποιος ειναι ο αταλαντος τωρα Eusine?? Σκοπευεις να χρησιμοποιησεις καποια κινηση ή θα καθεσαι ανυμπορος??
-Eusine: Οφειλω να ομολογησω πως το charizard είναι πολύ καλα εκπαιδευμενο τοσο στη ταχυτητα οσο και στην επιθεση.
-Nick: ευχαριστω, αλλα δεν θα με καταφερεις με κοπλιμεντα!! Charizard νυχι του δρακου ξανα!
-Eusine: Misdreavous κυμα κεραυνου.
-Nick: Να παρει, το Charizard παρελυσε…
-Eusine: Misdreavous μπαλα σκιας !
-Nick: Charizard αποφυγε το και χρησιμοποιησε Εκρηξη Φωτιας!
-Eusine: Misdreavous…δεσμος μοιρας!!
-Dawn: Ωχ όχι…αυτό δεν είναι καλο…
-Alf: Και τα δυο ποκεμον είναι ανικανα για μαχη..
-Nick: Εξυπνη κινηση eusine…με τον δεσμο της μοιρας πηρες μαζι σου και το Charizard…αλλα μη βιαζεσαι να χαρεις γιατι δεν κερδισες ακομα…
-Eusine: Για να δουμε τι αλλους ασσους κρυβεις!!
-Nick: ευχαριστως!! Charizard ησουν τελειος, γυρισε!! Teddiursa διαλεγω εσενα!
-Dawn: Χα!! Είναι η πρωτη του μαχη!! Καλη τυχη Teddiursa!!
-Eusine: Graveler παμε!
-Nick: Teddiursa κρυμμενη δυναμη!
-Eusine: Αντεπιθεση με κοψη πετρας…
-Dawn: Καλη αποκρουση!
-Eusine: Graveler κυλιωμενη επιθεση!
-Nick: Teddiursa αποφυγε το με σκαψιμο!
-Eusine: Να παρει γλιτωσε!!
-Nick: Teddiursa τωρα βγες και ολοκληρωσε την επιθεση σκαψιμο!
-Eusine: Graveler όχι
-Nick: Teddiursa μεταλικο νυχι.
-Eusine: Graveler…
-Dawn: Μπραβο Nick…τον εχεις στριμωξει για τα καλα.
-Eusine: Δεν θα χασω από σενα! Graveler εκρηξη.
-Nick: Ωχ όχι! Teddiursa αποφυγε το με σκαψιμο..

ΜΠΑΜ

-Dawn: Να παρει δεν προλαβε να το αποφυγει..
-Alf: Και τα δυο ποκεμον είναι ανικανα για μαχη.
-Nick: Teddiursa τα πηγες περιφημα, γυρισε!! Eusine ετσι είναι το στυλ μαχης σου?? Δεσμος της μοιρας, εκρηξη…
-Eusine: όχι…το χρησιμοποιω ως λυση τελευταιας αναγκης!
-Nick: Χαιρομαι που σε εχω στριμωξει τοσο ώστε να χρησιμοποιεις τις λυσεις αναγκης σου!!
-Eusine: Aς τελειωνουμε!! Electrode φυγαμε!
-Nick: Turtwig διαλεγω εσενα!
-Dawn: Νικησε Νick!
-Nick: turtwig ενεργειακη μπαλα!
-Eusine: Electrode sonicboom.
-Nick: αδυνατον!! Η ενεργειακη μπαλα κοπηκε στη μεση…
-Eusine: Electrode κυμα ηλεκτροσοκ!!
-Nick: Turtwig μεινε ακινητο! Λυπαμαι Eusine αλλα οι επιθεσεις τυπου ηλεκτρισμου δεν εχουν και μεγαλο αποτελεσμα!
-Eusine: Electrode μπαλα τζιρου!
-Nick: Turtwig…
-Eusine: Electrode μπαλα τζιρου ξανα!!
-Nick: Τurtwig…
-Dawn: Ελα Nick…
usine: Ποιος είναι στριμωγμενος τωρα ε? Μπαλα τζιρου ξανα!!
-Nick: Τurtwig αντεπιθεση με φυλλα ξυραφι.
-Eusine: Θα χρειαστεις κατι περισσοτερο από αυτό!!
-Nick: Turtwig όχι…
-Dawn: Αχ όχι…αν συνεχιστει αυτό, ο Nick θα χασει!!
-Nick: Ελα Turtwig…ξερω οτι μπορεις να το κανεις!! Ας κερδισουμε μαζι αυτό το Electrode!!
-Eusine: Electrode ριξε αστερα…ΤΙ ??
-Dawn: To Turtwig αρχισε να λαμπει!!
-Alf: χαχαχα!! Φαινεται πως εξελισσεται!!
-Nick: Grotle!! Τελεια!! Eusine ετοιμασου!! Grotle χρησιμοποιησε…Tι ηταν αυτό??
-Dawn: Φαινεται πως το Grotle εμαθε μια νεα επιθεση..
-Nick: Δυναμη της Γης λοιπον!! Εγινε!! Grotle ας τελειωσουμε αυτη την μαχη με την δυναμη της γης!!
-Eusine: Electrode αποφυγε το….οοχι!
-Alf: To Electrode είναι ανικανο για μαχη…νικητης του αγωνα είναι ο Nick!!
-Nick: Grotle τα καταφεραμε!! Μπραβοοοο!!
-Dawn: Μπραβο Nick!
-Eusine: Electrode επεστρεψε!! Nick..μπραβο σου…
-AlF: Μπραβο Nick!!
-Nick: Ευχαριστω παιδια!! Grotle είναι τελειο που εξελιχθηκες,χαχαχα!! Eusine?? Μα που πηγε??
-Dawn: Φαινεται πως εφυγε…
-Nick: Τι παραξενος τυπος..
-Alf: Θα συνεχιζει την αναζητηση για το Suicune!
ick: Ωραια τοτε, ας συνεχισουμε και εμεις στη Ζωνη του Σαφαρι!
-Alf: Νομιζα πως δεν θα το ελεγες ποτε…μας περιμενουν πολλα ποκεμον για να πιασουμε!! Φυγαμε…

Και καπως ετσι μετα την επεισοδιακη μαχη μεταξυ του Eusine και του Nick, από την οποια νικητης βγηκε ο δευτερος, το ταξιδι προς την ζωνη του σαφαρι συνεχιζεται…

#230 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 18:09

coming up:
30.…Τωρα και στο Johto !!
31.Pokemon Festa !!!
32.Battle the Festa…Hilary Vs Isabela !!!

#231 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 17:45

30.…Τωρα και στο Johto !!
Επειτα από την επεισοδιακη μαχη μεταξυ του Eusine και του Nick, ο Nick φαινεται να είναι πιο χαρουμενος από ποτε, όχι μονο γιατι κερδισε τον Eusine ή επειδη εξελιχθηκε το Turtwig του, αλλα επειδη συνειδητοποιησε ότι κρατιεται ακομα σε φορμα και πως οποια στιγμη ηθελε θα μπορουσε να επιστρεψει στο Πρωταθλημα και στα γυμναστηρια ποκεμον…
Ετσι λοιπον, με ανανεωμενη διαθεση συντομα βρεθηκαμε στην τοποθεσια της Ζωνης του Σαφαρι…που χρησιμοποιουσε το μοτιβο ‘ Τωρα και στο Johto ‘ .
Χωρις να χανουμε αλλον χρονο, καναμε check in στην ρεσεψιον και αφου μας εδωσαν καμποσες μπαλες του σαφαρι, το παιχνιδι ξεκινησε!! Συντομα η Dawn, o Nick και εγω χωριστηκαμε προκειμενου να ψαξουμε και να βρουμε ποκεμον…
-Dawn: Παιδια θα παω από εδώ!! Ας βρεθουμε ολοι εδώ σε μια ωρα περιπου!!
-Nick: Εγινε!
-Alf: Καλη τυχη παιδια, πιαστε οσα περισσοτερα μπορειτε!!

Το παιχνιδι στη Ζωνη του Σαφαρι συνεχιζοταν οσο χωνομασταν πιο βαθια στις σκοτεινες περιοχες αναζητωντας ποκεμον για να πιασουμε, αλλα κανενας από τους τρεις μας δεν ειχε επιτυχια καθως ηταν πολύ δυσκολο να πιασεις ένα ποκεμον χρησιμοπιωντας μονο τροφη και λασπη, ενώ εδώ και τοσα χρονια ειχαμε συνηθισει να τα κουραζουμε πρωτα με τα δικα μας ποκεμον και στη συνεχεια να τα πιανουμε…

(Φαση 1)
-Alf: Φαφ…κουραστηκα και εχει περασει και η ωρα…πρεπει να ξεκινησω για να επιστρεψω πισω συντομα, αλλα δεν εχω πιασει κανενα ποκεμον ακομα…Ειχα ακουσει πως σε αυτή την περιοχη υπαρχουν Scyther αλλα δεν ειδα κανενα ακομα…αλλα δεν πειραζει και να μην πιασω κανενα ποκεμον, ολο αυτό το τρεξιμο ηταν αναζωογωνητικο!! Θα φαω κατι και θα επιστρεψω επειτα……Μα που πηγαν τα μουρα ?? Πριν λιγο τα ακουμπησα διπλα μου…ΧΑΑ! Ένα Scyther!! Φαινεται πως δεν ειμαι ο μονος που πειναει!! Τωρα είναι η ευκαιρια…pokeball φυγε…..

-Nick: Μα που πηγε αυτό το Heracross?? Eιμαι σιγουρος πως το ειδα να τρεχει προς τα εδω…..χχμμμ! Ας σκεφτω λογικα..Τι αρεσει στα Heracross να τρωνε?? ΜΑ φυσικα τους χυμους από τα δεντρα…συνεπως, αν απλωσω μελι πανω στον καρπο του δεντρου και είναι στην γυρω περιοχη θα το μυρισει και θα ερθει να το φαει…Αξιζει την προσπαθεια!!

-Dawn: Να παρει…Εγω και οι ηλιθιες ιδεες μου με μπλεξανε σε αυτό το χαλι…Πως μου ηρθε και ειπα στους αλλους να ψαξουμε χωρια?? Καλα να παθω τωρα…ειμαι στη μεση του σκοτεινου πουθενα και δεν εχω και τα ποκεμον μου μαζι για να τα χρησιμοποιησω για να βγω εξω…καταραμενοι κανονες του Σαφαρι..Αχ τι θα κανω??....................Τι ηταν αυτό που ακουστηκε?? Αχ θεε μου, ας είναι η ιδεα μου, ας είναι η ιδεα μου, ας είναι η ιδεα μου….ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ, ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ….ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

(Φαση 2)
-Alf: Aυτο το Scyther ειναι πραγματικα οξυθυμο! Δεν του αρεσε το μουρο που εφαγε και τσαντιστηκε κιολας πιο πολύ όταν προσπαθησα να το πιασω χωρις να εχει τελειωσει το φαγητο του…Τι θα κανω τωρα, θα με πετσοκοψει με τις λεπιδες του, εκτος κι αν αντεπιτεθω!! ΑΑΑΑΑ ΠΕΤΡΕΕΕΕΣ!!!

-Nick: Πππφφφφ! Κουραστηκα….εχουν ερθει όλα τα ποκεμον του δασους και το Heracross ακομα να φανει… Aραγε σκοπευει να ερθει ποτε ή θα περιμενω εδώ μεχρι που θα σκοτεινιασει?? Θα με ψαχνουν και οι αλλοι….ΧΑ!! Ακουω ηχο από φτερα…ας είναι αυτό…

-Dawn: Misdreavous πολύ χαιρομαι που με βοηθας να βγω από αυτό το αχανες δασος, αν και στη ναρχη με κοψωχολιασες όταν βγηκες από τους θαμνους!! Τωρα θα ειμαι στην ωρα μου πισω για να συναντησω τους φιλους μου!! Σε ευχαριστω πολύ!!

(Τελευταια Φαση)
-Alf: Αρκετα!! Pokeball παμεεεε!! Mετα τις τοσες λασπες, τις πετρες και το κυνηγητο θα πρεπει να ειναι εξουθενωμενο………Σταματησε να κουνιεται η pokeball ή ειμαι τοσο κουρασμενος που δεν βλεπω ??? χαχαχαχα!! Σταματησε!! Επιτελους!! ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ Scyther!! Ανυπομωνω να πω τα νεα στα παιδια…

ick: Pokeball παμε!!...............................!! Τα καταφερα επιτελους…επιασα το Heracross!! Ωρα να γυρισω πισω γρηγορα γιατι οι αλλοι θα με περιμενουν!!

-Dawn: Μα τι κανουν τοση ωρα?? Misdreavous κουραστηκα…
-Alf: Daaaawn!! Που να στα λεω, επιασα ένα Scyther!!
-Nick: Εχω κι εγω να πωωωω!! Επιασα ένα Heracross!!
-Dawn: Μπραβο παιδια!! Χαιρομαι για σας…αλλα οσο εσεις πιανατε ποκεμον εγω ειχα χαθει σε ένα πυκνο δασος, ευτυχως που βρεθηκε αυτό το Misdreavous και με βοηθησε να βγω!!
-Alf: Παλι καλα!!
-Nick: Παντως φαινεται να σε συμπαθει πολύ!!
-Dawn: χαχα!! Ετσι φαινεται, αλλα τωρα πρεπει να πουμε αντιο…σε ευχαριστω πολύ για όλα!!
-Alf: Dawn, νομιζω πως δεν θελει να φυγει!
-Nick: Κι εγω την ιδια εντυπωση εχω…Γιατι δεν το πιανεις?
-Dawn: Σωστη παρατηρηση…Λοιπον Misdreavous τι λες??
-Alf: Τελεια…νομιζω πως συμφωνει!!!
-Nick: Βαλτο στη Pokeball και ας γυρισουμε στο κεντρο ποκεμον γιατι αρχισε να νυχτωνει…
-Dawn: Pokeball παμεεε!!!

Κι καπως ετσι πηραμε τον δρομο προς το κεντρο ποκεμον μιλωντας και αναπολωντας τα γεγονοτα της ημερας. Ωστοσο οι εκπληξεις δεν σταματησαν στο ότι πιασαμε από ένα ποκεμον ο καθενας μας, αλλα συνεχιστηκαν την στιγμη που μπηκαμε μεσα στο κεντρο ποκεμον!!!
-Isabela: Dawn, Alf, Nick!!! Επιτελους γυρισατε!!!
-Dawn: Isabela???
-Nick: ΧΑΧΑΧ!! Isabela!!
-Alf: Χαιρομαι που σε ξαναβλεπω, παει πολυς καιρος!!
-Isabela: Κι εγω χαιρομαι παιδια!! Μου λειψατε ολοι και για αυτό ειπα να κανω ένα διαλειμμα από τους διαγωνισμους ποκεμον της περιοχης Sinnoh και να ερθω να σας επισκεφτω στο Johto!
-Alf: Πως πανε οι διαγωνισμοι Isabela!!??!
-Isabela: Πολυ καλα!! Εχω κιολας 3 κονκαρδες!! Δειτε τις!!
-Dawn: Πολύ ομορφες!!
-Nick: Πως ηξερες πως ημασταν εδώ ομως??
-Isabela: Μιλησα με τον καθηγητη Oak τις προαλλες και μου ειπε πως ησασταν στην πολη Olivine και ότι θα πηγαινατε στο νησι Cianwood μετα και να μια!!
-Dawn: Πραγματικα…δεν θα μπορουσες να ερθεις καλυτερη στιγμη καθως αυριο θα λαβει χωρα ένα φεστιβαλ ποκεμον και θα λαβω μερος για να κερδισω την 4η κονκαρδα μου!!
-Isabela: Τελεια!! Τι θα ελεγες να λαβω και εγω μερος προκειμενου να σου δειξω ποσο καλυτερη εχω γινει!!
-Dawn: Βεβαια, πηγαινε γρηγορα να δηλωσεις συμμετοχη!
-Hilary: Φαινεται πως ο συναγωνισμος θα είναι μεγαλος για τον αυριανο διαγωνισμο…
-Ολοι: Hilary!!!
-Isabela: Παει καιρος Hilary!!
-Hilary: Πραγματικα!! Ακουω πως εισαι πολύ καλα στο Sinnoh, κιολας 3 κονκαρδες…αν γραφτεις ισως καταφερουμε να βρεθουμε αντιμετωπες επιτελους!!
-Alf: Αυτό σημαινει ότι θα λαβεις και εσυ μερος Hilary??
-Hilary: Βεβαια…Η 5η μου κονκαρδα βρισκεται στα σκαρια…
-Nick: Δεν θα είναι ευοκολο Dawn…
-Dawn: Το ξερω, αλλα θα βλαω τα δυνατα μου!!

Η επιστροφη της Isabela στην παρεα σιγουρα ηταν μια πολύ ευχαριστη εκπληξη αλλα το γεγονος ότι ο αυριανος διαγωνισμος θα φερει αντιμετωπες ξανα 3 φιλες, προσθετει περεταιρω αγχος και πιεση στην Dawn…αραγε θα καταφερει να κερδισει την 4η κονκαρδα της??

#232 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 17:46

31.Pokemon Festa !!!
Μετα την απροσμενη αφιξη της Isabela στο Johto το προηγουμενο απογευμα, η Dawn προπονειται σκληρα με το Smoochum στην αυλη του κεντρου ποκεμον, για τον σημερινο διαγωνισμο ποκεμον οπου ελπιζει να κερδισει την 4η κονκαρδα της!! Ωστοσο δεν θα είναι ευκολο, αφου η Isabela σκοπευει να λαβει μερος για να δειξει στην Dawn ποσο καλυτερη εχει γινει και η Hilary βρισκεται επισης στο νησι Cianwood προκειμενου να αποκτησει την 5η της κονκαρδα και να εξασφαλισει την συμμετοχη της στο Μεγαλο Φεστιβαλ!
lf: Dawn θα χρησιμοποιησεις και το Misdreavous σημερα ??
-Nick: Προσωπικα, εφοσον θα υπαρχει μεγαλος συναγωνισμος θα διαλεγα το Bayleef και το Blastoise!!
-Dawn: Θα χρησιμοποιησω το Smoochum και το Bayleef…το Misdreavous παρακολουθει προκειμενου να μαθει τα βασικα του διαγωνισμου ποκεμον ωστε να ειναι ετοιμο την επομενη φορα!!
-Αlf: Καλη επιλογη…το Smoochum δεν εχει λαβει μερος από τοτε που εκκολαφθηκε ενώ το Bayleef θα λαβει για πρωτη φορα μερος από τοτε που εξελιχθηκε!!
-Dawn: Ακριβως Alf !!
-Nick: Να ξερεις πως οτι και να γινει θα σε υποστηριζουμε Dawn !!
-Dawn: Ευχαριστω!! Η Isabela που ειναι ??
-Αlf: Ετοιμαζει τα πραγματα για τον διαγωνισμο μαζι με την Hilary και σε λιγο θα ερθoυν από εδώ για να ξεκινησουμε μαζι !!
-Dawn: Σωστα..περασε η ωρα! Πρεπει να ετοιμαστω κι εγω!
………………………………………………………………………………………………………….

(Στο σταδιο του διαγωνισμου)
lf: Λοιπον φτασαμε!!
-Nick: Φροντιστε να δωσετε τον καλυτερο σας εαυτο και οι 3 !!
-Dawn: Aυτο σκοπευουμε να κανουμε!
-Hilary: Ας κερδισει η καλυτερη!
-Isabela: Αισθανομαι πολύ χαρουμενη…σαν τις παλιες καλες μερες!!!
-Alf: Θα ερθουμε να σας βρουμε όταν τελειωσετε και οι 3 τις παρουσιασεις σας…
-Nick: Μεχρι τοτε θα σας εμψυχωνουμε από τις κερκιδες!!
-Dawn: Εγινε!
-Marian: Κυριες και κυριοι!!! Η αναμονη τελειωση και συντομα θα δειτε πως αξιζε τον κοπο!!! Σας καλωσοριζω στον ετησιο διαγωνισμο του νησιου Cianwood!! Παει λιγος καιρος από τοτε που εγινε ο τελευταιος διαγωνισμος ποκεμον για αυτό καθιστε αναπαυστικα και απολαυστε τους συντονιστες μας που θα προσπαθησουν να κερδισουν αυτην εδώ την κονκαρδα, προκειμενου να καταφερουν να λαβουν μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ! Τωρα ηρθε η ωρα να σας συστησω στους κριτες μας…ο κος. Sukizo, o κος.Contesta και φυσικα η Νοσοκομα Joy της πολης μας και οσο για μενα…ειμαι η παρουσιαστρια του διαγωνισμου Marian!! Tωρα λοιπον…ας ξεκινησουμε με τον πρωτο γυρο…τον γυρο παρουσιασεων!! Και ξεκιναμε με την Isabela!
-Alf: Η Isabela είναι πρωτη!!
-Νick: Δεν την εχω ξαναδει πιο ομορφη…
-Alf: Αποφασισε να ασχοληθει σοβαρα με τους διαγωνισμους και θελει όλα να είναι τελεια, όπως ακριβως και το φορεμα της!!
-Nick: Πραγματικα!! Μετα την Dawn Και την Hilary η Isabela θα βοηθησει στο να εξαπλωθει αυτό το στυλ του διαγωνισμου…με φορεματα και αυτοκολλητα…κοιτα ποσο ενθουσιασμενοι είναι ολοι!!
-Isabela: Roserade διαλεγω εσενα!!
-Alf: HIsabela εχει ενα καινουργιο ποκεμον!!
-Nick: Ένα Roserade…Σιγουρα η Dawn θα εχει ενθουσιαστει πισω στα παρασκηνια!
-Marian: Πολυχρωμα πεταλλα ελευθερωθηκαν μαζι με το Roserade!
-Isabela: Roserade ενεργειακη μπαλα στον αερα! Επειτα ριξε πανω της ηλιακη ακτινα!!
-Marian: Και η ενεργειακη μπαλα εδωσε τη θεση της σε πανεμορφα πυροτεχνηματα χαρη στην ενεργεια της ηλιακης ακτινας!
-Isabela: Roserade ενεργειακη μπαλα και αυτή τη φορα χτυπα την με δηλητηριωδες τσιμπημα!!
-Marian: ακομα δυο τρια πυροτεχνηματα που κανουν το Roserade να φαινεται πιο ομορφο από ποτε..
-Isabela: Τωρα Roserade τελειωσε με φωτοσυνθεση!!
-Marian: Ενα εντυπωσιακο φιναλε καθως τα φωτα απο τα πυροτεχνηματα αντικατοπτριζονται στο roserade!!
-Nick: υπεροχο!
-Alf: Εχει βελτιωθει πολύ!
-Nick: Φαινεται πως δεν κερδισε τυχαια 3 κονκαρδες!
-Alf: Ναι αλλα εμαθε από την καλυτερη!! Χαχα!!
-Marian: Συνεχιζουμε με την επομενη διαγωνιζομενη μας…την Hilary!!
-Hilary: Skitty διαλεγω εσενα!!
-Marian: Ροζ καρδουλες ελευθερωθηκαν από την pokeball της Skitty…χαριτωμενο!!
-Alf: Κοιταξε , και η Hilary εχει καινουργιο ποκεμον!
-Nick: Διορθωση…ένα χαριτωμενο καινουργιο ποκεμον
-Hilary: Skitty χρησιμοποιησε χιονοθυελλα!!
-Marian: Μια διαφορετικη χρηση χιονοθελλας από αυτή την μικρη Skitty καθως οι νιφαδες πηραν την πραγματικη τους μορφη!!
-Alf: Λενε πως κάθε μορφη νιφαδας είναι μοναδικη!!
-Nick: Ισχυει αυτό!!
-Hilary: Skitty τωρα χρησιμοποιησε ηλεκτροπληξια!!
-Marian: Και ένα πραγματικα πανεμορφο θεαμα καθως ο ηλεκτρισμος αντανακλαται πανω στα σχεδια του χιονιου!
-Hilary: Και τωρα Skitty διελυσε τα όλα με σιδερενια ουρα!!
-Marian: Και ένα καταπληκτικο τελος σε μια πανεμορφη παρουσιαση!!
-Alf: Ηταν η πιο ομορφη παρουσιαση που εχω δει…
-Nick: Πραγματικα τελεια…
-Μarian: Και προχωραμε στον επομενο διαγωνιζομενο τον Jeffrey!
………………………………………………………………………………………………..
Πολλες παρουσιασεις ακολουθησαν και ετσι γρηγορα φτασαμε στο τελος του πρωτου γυρου!! Την αυλαια κλεινει η Dawn…
-Marian: Και ο πρωτος γυρος κλεινει με την τελευταια μας διαγωνιζομενη…την Dawn!
-Alf: Επιτελους!
-Nick: Θα κλεισει πολύ ωραια η αυλαια σιγουρα!!
-Dawn: Smoochum τα φωτα είναι πανω σου!!
-Marian: Και η pokeball του Smoochum ελευθερωνει πολλα αστερακια που κανουν την μικρουλα ακομα πιο ομορφη!!
-Dawn: Smoochum χρησιμοποιησε γλυκα φιλια!!
-Μarian: Και ολο το σταδιο γεμιζει με υπεροχες καρδουλες!!
-Dawn: Smoochum χρησιμοποιησε παγωμενο ανεμο!!
-Μarian: Και ολες οι καρδιες εμειναν να αιωρουνται παγωμενες στον αερα!
-Dawn: Smoochum ας τελειωνουμε τωρα..Γροθια του παγου!
-Marian: Και οι καρδιες σπανε σε ακομα μικροτερες χαρη στη παγωμενη γροθια που κανουν το Smoochum να φαινεται πιο χαριτωμενο από ποτε!!
-Alf: Τα πηγε πολύ καλα για πρωτη φορα ετσι δεν είναι ??
-Nick: Ναι, μαγεψε ολο το κοινο!!
-Marian: Και ετσι φτασαμε στο τελος του πρωτου γυρου…Η επομενη δουλεια μας είναι να μαθουμε ποιοι 4 καλυτεροι συντονιστες περνανε στον 2ο γυρο!! Για αυτό καντε λιγη υπομονη καθως τα αποτελεσματα υπολογιζονται!!

(Σταπαρασκηνια)
-Alf: Dawn, Hilary, Isabela!!!
-Nick: ησασταν εξαιρετικες και οι 3!!
-Dawn: Ευχαριστουμε παιδια!!
-Hilary: ειχα αρκετο αγχος επειδη μαχομαι για την τελευταια μου κονκαρδα!!
-Alf: τελικα όμως εσκισες!!
-Hilary: ευχαριστω!
-Nick: Κι εσυ Isabela τα πηγες περιφημα…εχεις βελτιωθει πολύ!!
–Alf:Eιδικα το καινουργιο σου ποκεμον το Roserade ειναι φανταστικο…
-Dawn: Πραγματικα ηταν πολυ ευχαριστη εκπληξη!
-Isabela: Ευχαριστω πολύ…ανυπομωνω για τον δευτερο γυρο!! Ελπιζω να περασα…
-Alf: Οσο για σενα Dawn…το Smoochum τραβηξε ολα τα βλεμματα!!
-Dawn: χαιρομαι που τα πηγε τοσο καλα στο ντεπουτο του!!
-Hilary: Παιδια…ετοιμαζονται να πουν τα αποτελεσματα!!
-TV: Και η μεγαλη αναμονη τελειωσε…οι 4 συντονιστες που περνανε στον επομενο γυρο συμφωνα με τους κριτες μας είναι οι εκεινοι στην οθονη!!
-Αlf: Τα καταφερατε και οι 3 !!
-Dawn: Ναι!!
-Ιsabela: Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα…
-Hilary: Καλα τα λες Isabela…Ο πραγματικος διαγωνισμος τωρα ξεκιναει!! Και να προσεχετε γιατι η κονκαρδα θα γινει δικη μου!
-Νick: Συγχαρητηρια!!
-TV: Και τα ζευγαρια του δευτερου γυρου είναι η Dawn εναντιον της Hilary και η Isabela εναντιον του Kim..
-Dawn: Hilary ετοιμασου!!
-Hilary: Hrevenge ειναι δικη μου Dawn!! Αυτή η κονκαρδα θα γινει δικη μου παση θυσια!!
-Dawn: Θα το δουμε αυτό!!

(Στο σταδιο)
-Marian: Εχοντας αφησει για τα καλα πισω μας το 1ο γυρο, το πρωτο ζευγαρι που θα ανεβει στη σκηνη του 2ου γυρου είναι η Hilary και η Dawn!! Η συντονιστρια που θα κερδισει θα περασει στον τελικο του σημερινου διαγωνισμου!! Συντονιστριες εχετε 5 λεπτα!! Ξεκινηστε Τωρα!!
-Dawn: Bayleef τα φωτα είναι πανω σου!!
-Hilary: Venusaur διαλεγω εσενα!!

Κι ετσι το πρωτο μερος του διαγωνισμου τελειωνει εδώ…Με την Isabela και την Hilary να εχουν περασει στον δευτερο γυρο και να είναι πιο δυνατες από ποτε, θα καταφερει αραγε η Dawn να κερδισει την 4η κονκαρδα της ??

#233 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 22:07

32.Battle the Festa…Hilary Vs Isabela !!!
Λιγες ωρες μετα την εναρξη του διαγωνισμου ποκεμον του νησιου Cianwood, ο εντυπωσιακος από τις παρουσιασεις 1ος γυρος ολοκληρωθηκε και η Dawn, η Hilary αλλα και η Isabela καταφεραν να περασουν και οι τρεις στον 2ο γυρο…Η πρωτη μαχη του 2ου γυρου εχει κιολας ξεκινησει και εχει φερει αντιμετωπες την Hilary και την Dawn!!
-Dawn: Bayleef τα φωτα ειναι πανω σου!
-Αlf: Δεν θα είναι ευκολο! Το Venusaur είναι το πρωτο ποκεμον της hilary και εχει περισσοτερη δυναμη κι εμπειρια από το Bayleef…
-Nick: Εχεις δικιο και δυστυχως το Bayleef δεν ξερει καποια επιθεση που θα μπορεσει να προκαλεσει αρκετη ζημια στο Venusaur αφου ειναι και τα δυο ποκεμον τυπου χορτου.
-Alf: Οποτε θα βασιστει στους ποντους!
-Hilary: Venusaur χορος των πεταλλων!
-Dawn: Bayleef αντεπιθεση με φυλλα ξυραφι!
-Marian: ένα πολύ ομορφο θεαμα δημιουργηθηκε από τα πεταλλα και τα φυλλα που μπλεκονται μεταξυ τους…Και οι δυο συντονιστριες χανουν ποντους.
-Dawn: Bayleef ριξε ενεργειακη μπαλα και ενισχυσε την με φυλλα ξυραφι.
-Marian: Φαινεται πως μια δινη δημιουργηθηκε από τα φυλλα ξυραφι που σκεπαζουν την ενεργειακη μπαλα.
-Hilary: Venusaur όχι…
-Αlf: το πετυχε!!
-Hilary: Μπορω και εγω να το κανω αυτό Dawn!! Venusaur χρησιμοποιησε χορο πεταλλων γυρω απο εσενα και στη συνεχεια διπλη κοψη εναντια στο Bayleef
arian: Ενας πολυ κομψος συνδυασμος που αναδεικνυει της φυση χορτου του Venusaur…και κανει τους ποντους της Dawn Να μειωνονται.
-Dawn: Bayleef αποφυγε το χρησιμοποιωντας χτυπημα με ταο σωμα!
-Marian: Εξαιρετικη αποκρουση…
-Hilary: Venusaur γυρνα γρηγορα…
-Dawn: Bayleef…
-Marian: Παρα την γρηγορη αποκρουση της Dawn, το Venusaur με εκπληκτικη ταχυτητα γυρισε και χτυπησε το Bayleef…οι ποντοι της Dawn μειωθηκαν και αλλο…
-Nick: Να παρει…
-Alf: αν συνεχισει ετσι θα χασει
-Hilary: Venusaur μανιασμενο φυτο…
-Dawn: Bayleef…
-Marian: H Dawn φαινεται πως ειναι στριμωγμενη για τα καλα!!
-Alf: Dawn σκεψου…το Venusaur είναι ευαλωτο τωρα!
-Dawn: Το Bayleef αντεχει ακομα και το Venusaur χρειαζεται χρονο για να κινηθει μετα από το μανιασμενο φυτο….Bayleef φωτοσυνθεση!!
-Marian: Μια πανεμορφη φωτοσυνθεση που θα κοστισει πολλους ποντους στην Hilary!
-Dawn: Bayleef χτυπημα με το σωμα!!
-Hilary: Venusaur χορος των πεταλλων!
-Marian: To Bayleef καταφερνει να ξεπερασει τα πεταλλα με χαρη κατι που κοστιζει κι αλλους ποντους στη Hilary…
-Hilary: Venusaur ας τελειωνουμε…βομβα αποβλητων!
-Dawn: Bayleef αντεπιθεση με ενεργειακη μπαλα!!
-Marian: Πυροτεχνηματα δημιουργηθηκαν από την συγκρουση των δυο αυτόν επιθεσεων ενώ 15 δευτερολεπτα εχουν μεινει μονο στο ρολοι και οι δυο συντονιστριες εχουν ισους ποντους!
-Alf: πωπω!! Τι ενταση!
-Nick: Ισως είναι η τελευταια κινηση που θα μπορεσουν να κανουν..
-Hilary: Venusaur χορος των πεταλλων γυρω σου και στη συνεχεια διπλη κοψη με ολη σου τη δυναμη.
-Dawn: Bayleef ας χρησιμοποιησουμε τον συνδυασμο που μαθαμε από τον alf!! Τρεξε προς το Venusaur χρησιμοποιωντας φυλλα ξυραφι!!
-Marian: Και το Bayleef εγινε ενα καταπρασσινο κυμα που πηγαινει κατευθειαν πανω στο Venusaur!
-Alf: Δεν βλεπω τιποτα..
-Nick: Ουτε κι εγω!
-Marian: Φαινεται πως και τα δυο ποκεμον στεκονται ακομα ορθια, ενώ οι ποντοι των δυο συντονιστριων μας παραμενουν ισοι…συνεπως είναι στο χερι των κριτων να αποφασισουν ποια από τις δυο θα περασει στον τελικο……Κι αυτή είναι η…..Hilary!!! Συγχαρητηρια!! Ηταν εξαιρετικη μαχη!
-Nick: Η Dawn εχασε!!
-Alf: Τουλαχιστον ειδα επιτελους τον συνδυασμο που την ειχα εμπνευσει να δημιουργησει!!
-Dawn: Bayleef μη στεναχωριεσαι τα πηγες τελεια!! Θα επρεπε να χαιρεσαι για την Hilary…θα εχουμε ακομα πολλες ευκαιριες για την επομενη κονκαρδα μας!!
-Marian: Και τωρα ας προχωρησουμε στην επομενη μαχη του 2ου γυρου μας!! Isabela και Kim ελατε στη σκηνη!!
-Alf: Ειναι σειρα της Isabela τωρα!! Αν περασει στο τελικο θα ερθει αντιμετωπη με την Hilary..
-Nick: Να και κατι που δεν βλεπουμε καθε μερα!
-Alf: Παμε να βρουμε την Dawn…θα δουμε τον αγωνα απο τα παρασκηνια…
-Nick:Eγινε!!

(Στα παρασκηνια)
-Alf: Dawn ο τελευταιος συνδυασμος σου ηταν φανταστικος!!
-Dawn: Το λες αυτό επειδη τον εμπνευστηκα από σενα??
-Alf: Όχι…είναι η αληθεια!!
-Dawn: Χαιρομαι που σαρεσε!!
-Nick: Τωρα είναι η σειρα της Isabela…!! Hilary θα επρεπε να φοβασαι…αν κερδισει θα βρεθειτε αντιμετωπες!! Και εχει γινει πολύ καλη!!
-Dawn:τα παει παρα πολυ καλα εναντια του Kim!!
-Hilary: Πραγματικα χαιρομαι που την βοηθησες στο να ασχοληθει με τους διαγωνισμους!!
-Dawn: Μακαρι να κερδισει και να εχεις την ευκαιρια να την αντιμετωπισεις!! Alf, Nick ειμαι ετοιμη…παμε στις κερκιδες για να δουμε τον τελικο ??
-Alf: Φυγαμε!!
-Dawn: Hilary καλη επιτυχια στο τελικο!
-Nick: Αν κερδισεις θα μπορεις να λαβεις μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ ε?
-Hilary: ναι και για αυτό εχω μεγαλη αγωνια!!
-Dawn: θα τα πας περιφημα!!
-TV: Τελος Χρονου!! Και στον τελικο περναει η Isabela!!!
-Hilary: Φαινεται πως θα εχω την ευκαιρια να αντιμετωπισω την Isabela!!
-Dawn: αυτο κι αν θα ειναι ενδιαφερον!!! Θα σας υποστηριζουμε από το κοινο!!
-Hilary: ευχαριστω παιδια!!

(Στη σκηνη)
-Marian: Oλες οι μαχες του 2ου γυρου ολοκληρωθηκαν πριν απο λιγο και οι δυο συντονιστριες που περνανε στον τελικο ειναι η Hilary και η Isabela!! Kαι τωρα η στιγμη που ολοι περιμενατε…Ο τελικος του διαγωνισμου ποκεμον του νησιου Cianwood!! 5 λεπτα στο ρολοι και ξεκινηστε τωρα!!
-Isabela: Empoleon ξεκιναμε!!
-Dawn: Χρησιμοποιουν και οι δυο τα πρωτα τους ποκεμον!!
-Nick: Ηθελα να δω πολύ το Empoleon σε δραση για να δω ποσο βελτιωθηκε!!
-Alf: Πραγματικα…το θυμαμαι σαν Prinplup..δεν περιμενα να εχει εξελιχθει τοσο γρηγορα!
-Ηilary: Venusaur χορος των πεταλλων!!
-Isabela: Empoleon κανονι αστραπης !!
-Marian: Και το κανονι αστραπης εξουδετερωσε τα πεταλλα του Venusaur και κανοντας την Hilary να χανει από τοσο νωρις ποντους!!
-Isabela: empoleon χρησιμοποιησε το ραμφισμα τρυπανι!
-Hilary: Venusaur!
-Marian: ενας διαφορετικος τροπος χρησης του ραμφισματος τρυπανι μολις ελαβε χωρα μπροστα μας, που βρηκε στοχο και πληγωσε το Venusaur
-Nick: H Hilary χανει κι αλλους ποντους!
-Alf: Παρα το μειονεκτημα της η Isabela τα παει παρα πολύ καλα…και ειδικα εναντια στην Hilary που εχει τοση εμπειρια!!
-Dawn: Εχετε δικιο!!
-Hilary: Venusaur χρησιμοποιησε μανιασμενο φυτο.
-Isabela: Empoleon αποφυγε το χρησιμοποιωντας υδατινο τζετ.
-Marian: Kαι το empoleon αποφευγει με χαρη τα κλαδια από το μανιασμενο φυτο…αλλα…όχι…χτυπηθηκε.
-Isabela: Empoleon…
-Hilary: Venusaur συνελθε γρηγορα και χρησιμοποιησε βομβα αποβλητων!
-Alf: αυτή η επιθεση δεν εχει αποτελεσμα στο ατσαλενιου τυπου Empoleon..
-Dawn: Προφανως η Hilary ετοιμαζει κατι αλλο…
-Hilary: Τωρα Venusaur χτυπα την βομβα αποβλητων με χορο πεταλλων..
-Marian: Kαι ο χορος πεταλλων εκανε την βομβα αποβλητων να εκτοξευεται σαν φονικα πεταλλα που χτυπουν το empoleon…
-Isabela: Empoleon
-Alf: Χτυπησε εμμεσα το Empoleon ε…Εξυπνο!
-Isabela: Empoleon υδραντλια τωρα στο εδαφος!!
-Marian: Και μοιαζει σαν το Empoleon να πεταει!
-Isabela: Τωρα Empoleon ραμφισμα τρυπανι!!
-Marian: Και βρισκει στοχο διανα!!
-Hilary: Venusaur εισαι καλα!!?!
-Dawn: H Isabela μπορει και να κερδισει…
-Nick: Πραγματικα!!
-Alf: Ωχ όχι…Κοιταξτε…
-Marian: Φαινεται πως το Empoleon καταφερε να μειωσει τοσο την δυναμη του Venusaur που ενεργοποιηθηκε η ειδικη του ικανοτητα…η υπερανατπυξη.
-Isabela: αχ όχι…
-Hilary: Isabela δεν θα χασω!! Η τελευταια κονκαρδα θα γινει δικη μου!!
-Isabela: Ωραια λοιπον!! Δωστα όλα!!
-Alf: H Hilary θα τα δωσει ολα σε μια τελευταια επιθεση!!
-Nick: Πως θα αντεπιτεθει η Isabela??
-Ηilary: Venusaur μανιασμενο φυτο!!
-Isabela: Empoleon υδραντλια στο εδαφος για να αποφυγεις το μανιασμενο φυτο!
-Dawn: Ξεφυγε!!?!
-Hilary: Isabela κοιταξε ξανα!!
-Isabela: Empoleon όχι…
-Marian: Κι ενώ στην αρχη φανηκε να αποφευγει τελικα το Empoleon χτυπηθηκε…αλλα το ποσο σοβαρα θα το δουμε όταν καθαρισει η σκονη!!
-Alf: Δεν βλεπω τιποτα!
-Dawn: Ουτε κι εγω..
-Marian: Και το Empoleon στεκεται ακομα ορθιο.
-Isabela: Μπραβο Empoleon… empoleon ???
-Marian: αλλα δυστυχως όχι για πολύ καθως κατερρευσε…πραγμα που σημαινει ότι νικητρια του σημερινου διαγωνισμου είναι η Hilary!!
-Hilary: Venusaur κερδισαμε!!!
-Dawn: H Hilary κερδισε!!
-Isabela: Empoleon τα πηγες τελεια!!
-Marian: και τωρα ο κος.Contesta θα κανει την απονομη της κονκαρδας στην Hilary !!
-Contesta: Hilary αυτη ειναι η 5η σου κονκαρδα αν δεν κανω λαθος…που σημαινει ότι εξασφαλισες την συμμετοχη σου στο Μεγαλο Φεστιβαλ!!
-Hilary: Ακριβως κυριε!! Ανυπομωνω να λαβω μερος!! Σας ευχαριστω πολύ!!
-Marian: Κι ετσι κλεινει ο σημερινος διαγωνισμος ποκεμον στο νησι Cianwood…σας ευχαριστουμε που ηρθατε και να θυμαστε ότι θα τα ξαναπουμε την επομενη φορα!!!

(Εξω από το σταδιο)
-Alf: Hilary συγχαρητηρια!!
-Hilary: Σας ευχαριστω παιδια…θα ξεκινησω αμεσως τις ετοιμασιες για το Μεγαλο Φεστιβαλ!! Isabela ησουν σπουδαια αντιπαλος!! Συνεχισε ετσι και σε λιγο θα αποκτησεις και τις επομενες 2 κονκαρδες που σου μενουν για να αγωνιστεις στο ΜΕγαλο Φεστιβαλ στο Sinnoh!!
-Isabela: Σε ευχαριστω πολυ hilary!! Ευχομαι και σε σενα καλη επιτυχια στο Μεγαλο Φεστιβαλ!!
-Hilary: ευχαριστω!! Παιδια θα τα ξαναπουμε!!!
-Dawn: Αντιο Hilary!!
-Νick: Καλη εξασκηση!!

NTPIN

-Isabela: τι ηταν αυτο??
-Dawn: To pokegear του Nick!!
-Alf: Nick τι εγινε??
-Nick: Hταν ο Spencer και ειπε πως το φαρμακο για το Ampharos είναι ετοιμο!!
-Isabela: Υποθετω πως καπου εδώ χωριζουν και οι δικοι μας δρομοι!! Εγω παιρνω το καραβι πισω για το Sinnoh ενώ εσεις το καραβι πισω για την πολη Olivine!!
-Alf: Ακριβως!!
-Nick: Isabela Μπορει να μην ταξιδευουμε πια μαζι, αλλα να θυμασαι πως θα σε υποστηριζουμε απο εδω που ειμαστε!!
-Isabela: ευχαριστω παιδια!! Dawn ελπιζω να αποκτησεις τις επομενες δυο κονκαρδες σου συντομα και να κερδισεις και αυτό το Μεγαλο Φεστιβαλ!!
-Dawn: Ευχαριστω πολύ και εσυ το ιδιο!!
-Isabela: Alf καλη επιτυχια με την επομενη μαχη σου στο σταδιο!!
-Alf: σε ευχαριστω!!!
-Isabela: Αντιο παιδια!! Εις το επανυδειν!!
-ΟΛΟΙ: ΑΝΤΙΟ ISABELA!!

Και ετσι καθως ο διαγωνισμος ποκεμον εριξε την αυλαια του, αποχαιρεταμε μια παλια και καλη μας φιλη, ενω παραλληλα ειμαστε ετοιμοι για να αναχωρησουμε για την πολη Olivine και την μαχη μου με την Jasmine!!!

#234 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 22:08

coming up:
33.Ηρθε το φαρμακο!! Silver Vs Alf …
34.Ατσαλι και φωτια

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 17 Σεπτέμβριος 2010 - 17:41

#235 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 17:40

33.Ηρθε το φαρμακο!! Silver Vs Alf …
Λιγο μετα τον τελευταιο διαγωνισμο ποκεμον στο Νησι Cianwood, η Dawn, o Nick και εγω, επιστρεψαμε στην πολη Olivine με το καραβι, εχοντας στα χερια μας το φαρμακο που θα θεραπευε το Amparos την Jasmine. Χωρις να χασουμε χρονο λοιπον κατευθυνθηκαμε στον φαρο οπου βρισκονταν…
-Jasmine: Alf! Γυρισατε!! Φερατετοφαρμακο ???
-Alf: Φυσικα!!
-Dawn: συγγνωμη για την καθυστερηση!! Με το που ο Spencer παρασκευασε το φαρμακο ξεκινησαμε αμεσως..
-Jasmine: Μην ανησυχεις Dawn…γνωριζω πως αυτο το φαρμακο κανει μερες να παρασκευαστει!!
-Nick: Τελος καλο, όλα καλα λοιπον…
-Jasmine: Υποθετω πως ναι και το Ampharos ηδη μοιαζει να νιωθει καλυτερα!!
-Alf: Οποτε μπορουμε να δωσουμε επιτελους την μαχη μας??
-Jasmine: Φοβαμαι πως θα πρεπει να περιμενεις λιγο ακομα Alf…Σου υποσχομαι πως αυριο το πρωι θα δωσουμε μαχη για το εμβλημα του σταδιου μου!
-Alf: Τελεια!
-Silver: Αξιοθρηνητο…
-Alf: αυτή η φωνη…
-Dawn: Silver.
-Silver: Η παρεα των χαμενων μαζι με την αξιολυπητη αρχηγο σταδιου.Ποιος ο λογος να κρατας ένα αρρωστο ποκεμον…Το μονο που μετραει είναι η δυναμη.
-jasmine: Πως τολμας να μιλας ετσι…Το Ampharos ειναι φιλος μου. Alf, ποιος ειναι αυτος? Φαινεται να γνωριζεστε.
-Alf: H αληθεια είναι πως ειχαμε καποιες ατυχες συναντησεις κατω από πολύ παραξενες συνθηκες. Αληθεια τι κανει το Cyndaquil που εκλεψες από τον καθηγητη Oak??
-Silver:…..
-Dawn:Τον λενε silver και φιλοδοξει να γινει ο μεγαλυτερος εκπαιδευτης του κοσμου.
-Jasmine: Και απο οτι καταλαβα εκλεψε και ενα ποκεμον?? Ντροπη σου. Δεν είναι αυτος ο τροπος για να κατακτησεις την κορυφη, αλλα η φροντιδα και η αγαπη.
-Silver: Μπουρδες. Δεν περιμενα να ακουσω κατι περισσοτερο από μια αρχηγο σταδιου της κλασης σου, Δεν αξιζεις ουτε καν την προσκληση μου σε μαχη εφοσον εδώ και τοσες μερες καθεσαι και ντεντευεις το ampharos και εχεις παρατησει το γυμναστηριο σου.
-Jasmine: Τα ποκεμον μου ερχονται πρωτα από όλες τις μαχες σταδιου.Αλλα δεν περιμενω να καταλαβεις αφου το μονο που σε νοιαζει είναι η δυναμη.
-Silver: πολύ σωστα τα λες. Η δυναμη είναι το κλειδι. Κι αφου εσυ δεν προκειται να με αντιμετωπισεις…Alf, τι θα ελεγες για μια μαχη. Εχουμε ανοιχτους λογαριασμους.
-Αlf: Εγινε! Ξεκιναμε και τωρα αν θελεις.
-Jasmine: Alf, μην δωσετε μαχη εδώ μεσα…Παμε στη παραλια αν θελετε.
-Alf: Εγινε.

(Στηνπαραλια)
-Nick: Θαείναιενδιαφερον! Θα δουμε επιτελους πως μαχεται ο Silver…αφου ολες τις προηγουμενες φορες οι μαχες του ειχαν διακοπει.
-Dawn: ελπιζω ο alf να τον κερδισει για να βαλει λιγο μυαλο.
-Jasmine: Για να δουμε τι ψαρια πιανει αυτος ο Silver!
-Silver: Μαχη με 3 ποκεμον. Πως σου φαινεται? Δεν νομιζω πως χρειαζομαστε διαιτητη.
-Alf: Εγινε! Scyther διαλεγω εσενα!
-Dawn: Είναι η πρωτη μαχη του Scyther!!
-Silver: Sneasel διαλεγω εσενα!
-Alf: Scyther γρηγορη επιθεση.
-Silver: Sneasel κι εσυ το ιδιο!
-Dawn: Μοιαζουν ισοδυναμα!
-Alf: Scyther αεροπορικος ασσος, τωρα.
-Silver: Χα! Μονοαυτόεχεις Alf? Sneasel αεροπορικος ασσος.
-Dawn: Πως? Χρησιμοποιησαν παλι την ιδια επιθεση.
-Nick: είναι οντως ισοδυναμα.
-Silver: Sneasel γροθια του παγου τωρα.
-Alf: Scyther Ψαλιδια-Χ.
-Jasmine: χτυπηθηκαν ξανα και οι δυο. Αναρωτιεμαι για ποσο ακομα μπορουν να συνεχισουν ετσι..
-Nick: Όχι για πολύ…
-Silver: Sneasel αεροπορικος ασσος.
-Alf: Τωρα είναι η ευκαιρια Scyther, σταματα το με Ψαλιδια-Χ.
-Dawn: To Sneasel χτυπηθηκε
-Nick: Σιγουρα η δουλεια είναι μεγαλη αφου μια επιθεση εντομου υπερτερει εναντι ενός ποκεμον σκοταδιου.
-Jasmine: Κι όμως, το Sneasel στεκεται ακομα ορθιο.
-Silver: Θα χρειαστει κατι περισσοτερο από αυτό Αλφ.
-Αlf: Ειμαι προθυμος τοτε!
-Silver: Sneasel γροθια του παγου.
-Alf: Scyther αποτελειωσε το με ασημενιο ανεμο.
-Silver: Το Sneasel εχασε. Καιπολύαντεξεθαελεγα. Τουλαχιστον εξυπηρετησε το σκοπο του.
-Alf: Μπραβο σου Scyther!!!
-Jasmine: Μα πως μπορει να μιλαει ετσι…
-Alf: Ποιον σκοπο του ακριβως?? Τι εννοεις??
-silver: Θα καταλαβεις συντομα. Quilava παμε. Φλογοβολο.
-Alf: Scyther αποφυγε το με γρηγορη επιθεση….Πως?
-Nick: Το Scyther κινειται πιο αργα ξαφνικα.
-Dawn: Αυτό εννοουσε ο Silver. Η Γροθια του παγου παγωσε τα φτερα του Scyther και το αναγκαζει να μην κινειται τοσο γρηγορα.
-Silver: Quilava φλογοβολο.
-Alf: Scyther…
-Silver: Ισσοφαρησα!
-Αlf: Οχι για πολυ. Scyther γυρισε…σευχαριστω. Larvitar διαλεγωεσενα.
-Nick: Καλη τυχη Larvitar! Θυμησου την σκληρη εκπαιδευση μας!
-Silver: Quilava γυρισε. Magnemite διαλεγω εσενα.
-Dawn: αντικατασταση ε?? Τι ετοιμαζει αραγε?
-Jasmine: Θελει να κρατησει το Quilava για το τελος.
-Alf: Larvitar παμε! Κοψηπετραςτωρα!
-Silver: Magnemite αντεπιθεση με μπαλα τζιρου.
-Dawn: Να παρει…απεκρουσε την επιθεση.
-Nick: O Silver ξερει να μαχεται…Χρησιμοποιησε μια επιθεση ατσαλιου για να αμυνθει από μια επιθεςη τυπου πετρας…
-Alf: Για να δουμε πως θα αποφυγεις αυτό. Larvitar κρυμμενη δυναμη!
-Silver: Εκφορτιση τωρα!
-Alf: Ναπαρει.
-Silver: Φαινεσαιαγχωμενος!! Magnemite υπερηχοι…
-Alf: Larvitar όχι..
-Jasmine: Δεν είναι καλο αυτό…μολις ζαλισε το Larvitar.
-Alf: Larvitar μπορεις να τα καταφερεις το ξερω!
-Silver: Magnemite μπαλα τζιρου!
-Alf: Larvitar αποφυγετο! Larvitar…
-Silver: Κατι ελεγες για το οτι θα αλλαξεις τις ισσοροπιες??
-Alf: Larvitar τα πηγες πολύ καλα…γυρισε.
-Dawn: O Alf εμεινε με ένα μονο ποκεμον.
-Nick: δεν φανταζομουν πως ένα Magnemite θα ηταν τοσο δυσκολος αντιπαλος…
-Jasmine: δεν φανταζεσαι!!
-Silver: Λοιπον παραιτεισαι??
-Alf: Όχι βεβαια! Houndour φυγαμε!
-Nick: Το περιμενα!! Αν και ξερει πως το τελευταιο ποκεμον του Silver είναι το Quilava δεν μπορεσε να διαλεξει το Croconaw γιατι υστερει απεναντι στο Magnemite…
-Silver: Magnemite κυμα κεραυνου!
-Alf: Houndour ριξε καπνο.
-Silver: Εξυπνο.
-Alf: Houndour δοντι του κεραυνου, τωρα.
-Silver: Magnemite αντεπιθεση με κυμα κεραυνου.
-Alf: Houndour όχι…
-Jasmine: Παρελυσε και το Houndour.
-Dawn: Ναι αλλα εβγαλε εκτος μαχης το Magnemite.
-Silver: Magnemite καλη δουλεια. Ισως σε κρατησω λιγο ακομα. Γυρισε. Quilava παμε!
-Nick:Φωτια εναντιον φωτιας λοιπον..δεν θα ειναι ευκολο. Ειδικα με το Houndour παρελυμενο.
-Silver: Quilava ριξε αστερακια.
-Alf: Houndour αποφυγε το.
-Dawn: Το απεφυγε.
-Alf: αορατη επιθεση.
-Silver: Quilava…
-Nick: Mπραβο Alf!
-Silver: Με κουρασες! Quilava αεροπορικος ασσος.
-Alf: Houndour όχι.
-Silver: Ακολουθησε με αστερακια.
-Alf: Houndour……
-Jasmine: τελειωσε??
-Dawn: δεν νομιζω…το Houndour είναι πολύ πεισματαρικο για να τελειωσει εδώ η μαχη…προσπαθει ηδη να σηκωθει.
-Silver: ας προσπαθει οσο θελει…δεν θα τα καταφερει.
-Alf: Houndour παμε!!! Το ξερω ότι θα τα καταφερεις!!
-Ολοι: Πως??
-Silver: Να παρει…τωρα επρεπε να αρχισει να εξελισσεται??
-Alf: To Houndour εξελιχθηκε!! Houndoom φοβερο!!
-Dawn: χαχα!! Μπραβο Houndoom!
-Jasmine: αυτο και αν ειναι ανατροπη!
-Alf: Houndoom παμε! Τι είναι αυτό??
-Nick: Φαινεται πως εμαθε μια νεα επιθεση!
-Αlf: Πολύ ομορφα!! Houndoom μπαλα σκιας!!
-Silver: Quilava δεξου το.
-Dawn: Μα τι κανει?
-Αlf: Houndoom καπνος!
-silver: Δεξου το και αυτό.
-Jasmine: Τι προσπαθει να κανει αραγε?
-Nick: νομιζω πως καταλαβα. Προσπαθει να αφυπνισει την φλογα…Είναι ο μονος τροπος που μπορει να κερδισει αυτή τη μαχη.
-Silver: Και φαινεται πως τα καταφερα!! Quilava ας τελειωνουμε τωρα. Φλογοβολο.
-Alf: Houndoom παμε!! Φλογοβολο κι εσυ!!
……………………………………………………………………………………………………..
-Jasmine: Δεν βλεπω τιποτα…αραγε ποιος κερδισε.
-Nick: Μακαρι να ξερα.
-Dawn: Κανενας…εχουμε ισσοπαλια.
-Silver: …..Quilava γυρισε.
-Alf: Houndoom μπραβο σου. Γυρισε!!
-Silver: Ησουν τυχερος αυτή τη φορα…Φαινεται πως δεν τελειωσαμε ουτε και σημερα τη μαχη μας…Να εισαι σιγουρος όμως πως μια από αυτές τις μερες θα σε κερδισω Alf και με ένα ποκεμον που δεν θα περιμενεις…Αντιο χαμενοι.

-Jasmine: Παντα ετσι φευγει??
-Nick: Παντα όμως!
-Dawn: alf τα πηγες πολύ καλα!!
-Alf: Συμφωνω! Ο Silver είναι πολύ καλος εκπαιδευτης ακομα κι αν χρησιμοποιει τα ποκεμον του με λαθος τροπο…Αλλα μπορω να πω πως ηταν η καλυτερη προθερμανση για τον αυριανο μας αγωνα Jasmine!!
-Jasmine:Τοτε προτεινω να ξεκουραστεις και θα τα πουμε αυτιο! Θα σου χρειαστει!!
-Alf: εγινε Jasmine!!

Κι ετσι μια ακομα μαχη ελαβε τελος….αυτη τη φορα ηταν με τον silver και το αποτελεσμα ηταν ισσοπαλια, πραγμα που σημαινει ότι η σκληρη δουλεια δεν σταματαει...Προς το παρρον με περιμενει η αυριανη μαχη στο σταδιο της Jasmine!!

#236 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 17:43

34.Ατσαλι και φωτια…
-ΤV: Για λιγες μερες μονο στην πολη Olivine της περιοχης Johto, Το φημισμενο ‘Καστρο Της Μαχης’ περιμενει ολους τους επιδοξους εκπαιδευτες που επιθυμουν να βιωσουν την εμπειρια του Συνορου της Μαχης της περιοχης Sinnoh!! Μια μαχη 3 εναντιον 3 εναντια στην Λαιδη του Καστρου και τον πιστο της Μπατλερ θα είναι η προσφορα για ολους οσους θελουν να δοκιμασουν την τυχη τους!!
-Nick: Τρομερο!! Μια ακομα εγκατασταση του Συνορου της Μαχης του Sinnoh βρισκεται στο Johto!! Alf να υποθεσω πως θα την επισκεφτουμε αργοτερα??
-Dawn: Εννοειται!! Ο Alf ποτε δεν χανει ευκαιρια για μια μαχη!!
-Alf: χαχα!! Αλλα πρωτα προηγειται η μαχη μου με την Jasmine!
-Joy: Alf τα ποκεμον που μου αφησες είναι μια χαρα και μπορουν να λαβουν μερος εναντιον της μαχης σου με την Jasmine!
-Alf: Σε ευχαριστω νοσοκομα Joy!
-Joy: Χαρα μου!! Θυμησου οτι η Jasmine χρησιμοποιει ποκεμον τυπου ατσαλιου για αυτο να εισαι προετοιμασμενος!!
-Alf: Εγινε!! Παιδια ξεκιναμε για το γυμναστηριο??

Μια μερα μετα την μαχη μου με τον Silver που εληξε με μια ισσοπαλια και ένα νέο εξελιγμενο ποκεμον, σειρα τωρα εχει η μαχη μου με την Jasmine για το εμβλημα του ατσαλιου. Σιγουρα θα είναι ενδιαφερουσα μαχη αφου η Jasmine χρησιμοποιει πανισχυρα ποκεμον τυπου ατσαλιου!!

(Στο γυμναστηριο ποκεμον)
-Jasmine: Alf επιτελους η στιγμη που περιμενες εφτασε!!
-Alf: Ειμαι πολύ χαρουμενος!!
-Jasmine: Ας δουμε αν θα το λες αυτό όταν θα τελειωσουμε τη μαχη μας!! Μπορει να με βοηθησες με τo Ampharos και σε ευχαριστω πολύ, αλλα αυτό είναι διαφορετικο!! Η μαχη σταδιου είναι μαχη σταδιου και θα τα δωσω όλα!!
-Alf: Αυτό σκοπευω να κανω κι εγω Jasmine!!
-Διαιτητης: Εγινε λοιπον!! Είναι η επισημη μαχη μεταξυ της αρχηγου σταδιου Jasmine και του διεκδικητη Alf για το εμβλημα του ατσαλιου!
-Dawn: Καλη επιτυχια Alf !!
-Nick: Πανω της!!
-Διαιτητης: Καθε πλευρα θα χρησιμοποιησει 3 ποκεμον και νικητης θα είναι εκεινος του οποιου τα ποκεμον θα βγουν πρωτα εκτος μαχης!! Αντικαταστασεις επιτρεπονται μονο στον διεκδικητη!! Ξεκινηστε!!
-Jasmine: Magnemite διαλεγω εσενα!!
-Nick: Ώστε για αυτό χθες όταν λεγαμε για το Magnemite η Jasmine ηξερε αρκετα ώστε να γνωριζει το ποσο δυνατο μπορει να γινει…
-Dawn: Εχεις δικιο Nick….
-Alf: Magnemite ε?? Larvitar διαλεγω εσενα!!
-Jasmine: To Larvitar?? Θελεις αν επανορθωσει για χθες φαινεται!!
- Alf: Ακριβως!! Larvitar ξερω οτι μπορεις να τα καταφερεις.
-Jasmine: Ας ξεκινησουμε λοιπον…Magnemite μπαλα τζιρου.
-Alf: Larvitar αποφυγε το με επιθεση σκαψιμο. Mπραβο! Και τωρα χτυπα το Magnemite.
-Jasmine: Magnemite μαγνητικο ανεβασμα.
-Alf: Να παρει!
-Jasmine: Alf πιστευες πως δεν θα ειχα μια αμυνα εναντια σε επιθεσεις τυπου εδαφους??
-Dawn: Nick με αυτή την επιθεση η Jasmine αποφευγει ολες τις επιθεσεις τυπο εδαφους, σωστα???
-Nick: Πολύ σωστα…Θα είναι δυσκολο για τον Alf. Εκτος κι αν η επιδραση περασει…
-Jasmine: Magnemite sonicboom.
-Alf: Larvitar αποφυγε το και χτυπα με κοψη της πετρας.
-Jasmine: Μagnemite…
-Alf: Μπραβο Larvitar ας συνεχισουμε ετσι. Αρχαια δυναμη…
-Jasmine: Magnemite!
-Alf: Μπορει το Magnemite να αποφευγει τις επιθεσεις τυπου εδαφους πια, αλλα ειναι αργο για να αποφυγει τις υπολοιπες επιθεσεις του Larvitar. Αυτό το καταλαβα χθες από τη μαχη μου με τον Nick.
-Jasmine: Magnemite εισαι καλα?? Ας συνεχισουμε!! Χρησιμοποιησε μπαλα τζιρου.
-Alf: Αποφυγε το με σκαψιμο Larvitar.
-Jasmine: Πως??
-Nick: Φαινεται πως η επιδραση του μαγνητικου ανεβασματος περασε.
-Alf: Larvitar τωρα είναι η ευκαιρια!! Αποτελειωσε το με σκαψιμο.
-Jasmine: Magnemite…
-Διαιτητης: Το Magnemite ειναι ανικανο για μαχη.
-Alf: Μπραβο Larvitar!!

-Jasmine: Magnemite γυρισε τα πηγες πολυ καλα!! Μπραβο σου Alf, αλλα τωρα αρχιζουν τα δυσκολα! Steelix διαλεγω εσενα!
-Alf: Steelix?? ….. Larvitar επεστρεψε…. Houndoom διαλεγω εσενα!!
-Dawn: Πολύ καλη επιλογη!! Η φωτια υπερτερει του ατσαλιου!
-Nick: Πολύ σωστα…αλλα το Steelix εχει και στοιχεια τυπου εδαφους που κερδιζουν ένα ποκεμον τυπου φωτιας!!
-Αlf: Houndoom φλογοβολο!!
-Jasmine: Steelix σιδερενια ουρα!
-Nick: Φοβερο!! Χρησιμοποιωντας την σιδερενια ουρα στο εδαφος σηκωσε ένα φραγμα από πετρες που εμποδισε το φλογοβολο να περασει!!
-Dawn: Πραγματικα και εγω εχω εντυπωσιαστει.
-Alf: Πολύ εξυπνο…Houndoom ας συνεχισουμε!
-Jasmine: Steelix σεισμος!!
-Alf: Πηδα και αποφυγε το.
-Jasmine: Αυτό ηθελα να κανεις! Steelix πετυχε το Houndoom με κοψη πετρας!!
-Alf: Houndoom…οχι.
-Dawn: Αυτό το χτυπημα θα εκανε μεγαλη ζημια…
-Alf: Houndoom εισαι καλα?? Προσπαθησε να σηκωθεις..
-Jasmine: Steelix σεισμος ξανα.
-Alf: Houndoom πηδα και αποφυγε το.
-Jasmine: Steelix κοψη πετρας ξανα.
-Alf: Πιστευεις πως θα πιασει το ιδιο κολπο δυο φορες?? Houndoom ριξε καπνο.
-Jasmine: Δεν βλεπω τιποτα.
-Alf: Τωρα Houndoom φλογοβολο.
-Jasmine: Steelix…
-Alf: Houndoom στεκεται ακομα ορθιο…επιθεση με δοντι της φωτιας.
-Jasmine: Steelix αντεπιθεση με διπλη κοψη.
………………………………………………………………………………………………….
-Alf: Δεν βλεπω τιποτα..
-Dawn: Τι εγινε αραγε??
-Διαιτητης: Το Steelix είναι ανικανο για μαχη!
-Alf: Ναι!! Μπραβο Houndoom!! Houndoom…??
-Διαιτητης: Και το Houndoom ειναι ανικανο για μαχη.
-Nick: To Houndoom καταφερε να σταθει μεχρι να ακουσει το αποτελεσμα..
-Alf: Μπραβο Houndoom! Σε ευχαριστψω πολυ. Γυρισε!!
-Jasmine: Steelix γυρισε!!
-Dawn: Αραγε πιο να είναι το τελευταιο ποκεμον της Jasmine??
-Nick: Θα μαθουμε συντομα.

-Jasmine: Alf, τα πας παρα πολύ καλα…και για να ειμαι ειλικρινης το περιμενα και για αυτό το τελευταιο μου ποκεμον το διαλεξα ειδικα για την μαχη μας. Δεν το χρησιμοποιω ποτε σε μαχες σταδιου, αλλα ηθελα να εισαι η εξαιρεση! Ampharos διαλεγω εσενα!
-Dawn & Nick: To Ampharos??
-Alf: To Ampharos…προλαβε και αναρρωσε…
-Jasmine: Ναι, είναι καλυτερα από ποτε θα το διαπυστωσεις και μονος σου σε λιγο!
-Alf: Ωραια λοιπον! Larvitar διαλεγω εσενα!!
-Jasmine: Ampharos δυνατο σμαραγδι.
-Alf: Larvitar αποφυγε το!
-Jasmine: Μην περιμενεις να κερδισεις το Ampharos με αυτή την τακτικη. Ampharos σιδερενια ουρα στο εδαφος.
-Dawn: To Larvitar πεταχτηκε εξω από την τρυπα.
-Jasmine: Τωρα Ampharos σιδερενια ουρα ξανα.
-Alf: Larvitar οχι…
-Διαιτητης:Το Larvitar είναι ανικανο για μαχη..
-Alf: Larvitar σε ευχαριστω πολυ!!
-Jasmine: Κι ετσι φτασαμε στο τελευταιο ποκεμον!
-Dawn: O alf δεν εχει και πολλες επιλογες πια…
-Alf: Sceptile διαλεγω εσενα!
-Jasmine: Ampharos ας τελειωνουμε γρηγορα…ακτινα σινιαλου.
-Alf: Sceptile αποφυγε το και χτυπα με φυλλο λεπιδα.
-Jasmine: Πως?? Το απεφυγε?? Τι ταχυτητα…Γρηγορα Ampharos Μπες στις τρυπες που εσκαψε το Larvitar και αποφυγε το.
-Nick: Να παρει…Η Jasmine ξεφυγε ξανα.
-Alf: Sceptile πεταξε εξω από τις τρυπες το Ampharos με το Μανιασμενο Φυτο.
-Jasmine: Ampharos όχι..
-Dawn: Βρηκε στοχο…
-Nick: Ναι αλλα δεν το εβγαλε εκτος μαχης και τωρα το Sceptile είναι ευαλωτο αφου πρεπει να περασει λιγη ωρα μετα την χρηση αυτης της επιθεσης.
-Jasmine: Ampharos σηκω και χτυπα με ακτινα σινιαλου.
-Alf: Sceptile….οχι.
-Jasmine: Ampharos ακτινα σινιαλου ξανα.
-Alf: Sceptile αποφυγε το γρηγορα. Αντεπιθεση με φυλλο λεπιδα.
-Jasmine: Χρησιμοποιησε εκφορτιση για να μην το αφησεις να πλησιασει.
-Alf: Sceptile παμεε!
-Dawn: αυτές οι εκρηξεις σε κάθε μαχη σταδιου εχουν αρχισει να με κουραζουν!!
-Nick: Πως μπορεις να κανεις ένα τοσο αστοχο σχολιο μια τετοια ωρα που κρινονται όλα??
-Dawn: Δεν ξερω, μου βγηκε αφθορμητα…
-Διαιτητης: Το Ampharos είναι εκτος μαχης…νικητης του αγωνα είναι ο διεκδικητης Alf!!
-Alf: Sceptile τα καταφεραμε!! Κερδισαμε το 6ο μας εμβλημα!!
-Dawn: Συγχαρητηρια Alf-Sceptile!!
-Nick: Φιου…Για μια στιγμη τρομαξα!! Μοραβο Alf!!
-Jasmine: Ampharos εισαι καλα?? Χαχα!! Χαιρομαι!! Alf, συγχαρητηρια…με χαρα σου απονεμω το εμβλημα του ατσαλιου και ευχομαι να σε δω να βγαινεις νικητης από το Πρωταθλημα της περιοχης Johto!!
-Alf: Σε ευχαριστω πολυ Jasmine!!
-Jasmine: Dawn καλη επιτυχια στο Μεγαλο Φεστιβαλ και Nick μακαρι να γινεις ενας μεγαλος ερευνητης!!
-Nick: Ευχαριστουμε!!
-Dawn: Ευχαριστω Jasmine, αλλα μου μενουν ακομα 2 κονκαρδες πρωτο λαβω μερος!
-Jasmine: Δυο κονκαρδες ε?? Γιατι δεν ξεκινας με μια απο τις δυο??
-Dawn: Τι εννοεις?
-Jasmine: Ενας διαγωνισμος ποκεμον θα λαβει μερος εδω στην πολη Olivine συντομα, οποτε μπορεις να λαβεις μερος!!
-Dawn: Δεν ειχα ιδεα!! Σε ευχαριστω πολύ!!
-Jasmine: Δεν κανει τιποτα!! Απλα μαθε οτι ειναι λιγο διαφορετικος απο τους αλλους διαγωνισμους…
-Dawn: τι θα πει αυτό??
-Jasmine: Θα πει πως οι συντονιστες χρησιμοποιουν μονο ποκεμον τυπου πτησης!
-Nick: Πρωτοτυπο…γιατι ετσι??
-Jasmine: Γιατι αυτος ο διαγωνισμος είναι αφιερωμενος στα ποκεμον τυπου πτησης που πριν πολλα χρονια, πρωτου φτιαχτει ο φαρος μας, πετουσαν πανω από την πολη το βραδυ και την φωτιζαν κρατωντας πετρες χαραυγης!!
-Dawn: Φανταστικο!! Παμε γρηγορα να δηλωσω συμμετοχη!!
-Nick: Νομιζω πως θα λαβω κι εγω μερος στο διαγωνισμο ποκεμον.
-Alf: Για πoιο λογο?? Αφου δεν θες να κερδισεις την κονκαρδα…
-Nick: Εφοσον ο διαγωνισμος αυτος γινεται προς τιμην των ποκεμον της πτησης και αφου εχω πιασει καποια ποκεμον τυπου πτησης, θεωρω ότι είναι ο καλυτερος τροπος να τα τιμησω!
-Alf: εχεις δικιο!! Τοτε θα ακολουθησω το παραδειγμα σου και θα λαβω κι εγω μερος!!
-Dawn: Τελεια τοτε…παμε!!
-Alf: Φυγαμε!! Jasmine σε ευχαριστουμε για όλα!!
-Jasmine: Καλη τυχη..

Κι καπως ετσι η μαχη μου με την Jasmine ελαβε τελος και εγω κραταω επιτελους στα χερια μου το 6ο εμβλημα της περιοχης Johto… Σειρα τωρα εχει ο διαγωνισμος ποκεμον της Dawn…

#237 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 17:44

coming up:
35.Battle Castle Valet Darach…3 on 3 course !!!
36.Pokemon Contest !! Flying edition…

#238 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2010 - 11:10

35.Battle Castle Valet Darach…3 on 3 course !!!
Εχοντας καταφερει να κερδισω την Jasmine στην μαχη μας, το εμβλημα του ατσαλιου είναι πλεον στα χερια μου, ενώ παραλληλα η Dawn, o Nick κι εγω δηλωσαμε ολοι συμμετοχη στον διαγωνισμο που θα λαβει χωρα στην πολη Olivine. Ενας διαγωνισμος που διοργανωνεται προς τιμην των ποκεμον πτησης…
Ωστοσο ο διαγωνισμος είναι σε μια μερα, και οσο η Dawn προετοιμαζεται, ο Nick και εγω αποφασισαμε να επισκεφτουμε το Καστρο της Μαχης που βρισκεται στη πολη προκειμενου να δειξει στους εκπαιδευτες του Συνορου της Μαχης της περιοχης Sinnoh…Εχοντας ηδη αγωνιστει σε 3 απο τις 5 εγκαταστασεις, σκοπευω να λαβω μερος και σε αυτην για αυτο εχω ερθει καταλληλα προετοιμασμενος!!
ick: Alf εισαι ετοιμος ?? Φαινεται πως φτασαμε…
-Alf: Βεβαια!! Το Μυαλο Συνορου πρεπει να φοβαται!!
-Nick: H Dawn θα ερθει τελικα ??
-Alf: Φανταζομαι πως δεν θα το χασει, οση εξασκηση κι αν θελει να κανει!! Δεν εχει χασει καμια μαχη μου….
-Nick: Παμε μεσα…

(Στο Καστρο της Μαχης)
-Dawn: Alf…Nick. Επιτελους ηρθατε!!
-Nick & Alf: Dawn??
-Alf: Ποτε ηρθες εδώ??
-Dawn: Πριν ωρα...ενημερωσα τα Μυαλα Συνορου ότι θα ερθετε και σας περιμενουν…
-Nick: Τι εννοεις Μυαλα Συνορου?? Είναι πολλα??
-Dawn: Βασικα είναι δυο.
-Alf: Δυο?? Πως γινεται αυτό??
-Dawn: Θα σας εξηγησει ο Darach όπως εξηγησε και σε μενα!!
-Darach: Καλησπερα διεκδικητη Alf…Σε αυτή την εγκατασταση το Μυαλο του Συνορου είναι η Λαιδη Caitlin..ωστοσο εγω ειμαι εκεινος που δινει τις μαχες…Η κυρια απλα παρακολουθει.
-Nick: Λιγο περιεργο δεν είναι αυτό??
-Alf: Είναι η ιδιαιτεροτητα αυτης της εγκαταστασης…Θα την αντιμετωπισω…
-Darach: Υπαρχει ακομα μια ιδιαιτεροτητα…!!
-Alf: Τι ειδους ιδιαιτεροτητα??
-Darach: Θα το διαπυστωσεις στη μαχη!! Θελεις να ξεκινησουμε??
-Alf: Βεβαια!!
-Darach: Πολύ ωραια…από εδώ!
-Darach: Λαιδη μου, εχουμε ακομα έναν διεκδικητη…τον Alf!!
-Caitlin: Πολύ ωραια!! Alf αυτή η μαχη χωριζεται σε 3 γυρους. Σε κάθε ένα γυρο χρησιμοποιουμε ένα ποκεμον. Για να κερδισεις τον αγωνα πρεπει να κερδισεις και τους 3 γυρους.
-Nick: αυτή θα είναι μαλλον η άλλη ιδιαιτεροτητα!!
-Dawn: Προφανως…αλλα είναι εναντιον του Alf, γιατι ακομα και να κερδισει 2 στα 3 και παλι χανει…
-Alf: Ενταξει Λαιδη Caitlin.
-Caitlin: Ο Darach θα δωσει μαχη εκ μερους μου!
-Dawn: Καλη τυχη Alf!!
-Διαιτητης: Είναι η επισημη μαχη αναμεσα στον διεκδικητη alf και το Μυαλο Συνορου του Καστρου της Μαχης! Η μαχη θα λαβει χωρα σε 3 γυρους και νικητης αναδεικνυεται ο εκπαιδευτης που θα κερδισει και τους 3 γυρους. Οι αντικαταστασεις δεν επιτρεπονται. Πρωτο το Μυαλο του Συνορου διαλεγει ποκεμον!! Ξεκινηστε!!
-Darach: Staraptor διαλεγω εσενα!!
-Nick: Τουλαχιστον το γεγονος ότι ο Darach διαλεγει πρωτος ποκεμον είναι υπερ του Alf ώστε να καταφερει να κερδισει και τους 3 γυρους.
-Alf: Μαχη στον αερα ε?? Swellow διαλεγω εσενα!!
-Dawn: Swellow ε??
-Nick: Ηρθε προετοιμασμενος δεν το ηξερες??
-Darach: Staraptor Γεναιο Πουλι.
-Alf: Swellow αποφυγε το με διπλη ομαδα.
-Darach: Εντυπωσιακο!!
-Alf: Swellow ουρανια επιθεση.
-Caitlin: (χχμμμ)
-Dawn: H oυρανια επιθεση αργει…
-Nick: Ναι, αλλα με όλα αυτά τα Swellow που προβαλει η διπλη ομαδα ο Darach δεν ξερει ποιο ειναι το πραγματικο και μεχρι να το καταλαβει, το Swellow θα εχει ετοιμασει την επιθεση του.
-Darach: Staraptor Γεναιο Πουλι ξανα.
-Alf: Swellow εμπρος
-Nick: Φαινεται πως χτυπηθηκαν και οι δυο!
-Darach: Staraptor αεροπορικοςασσος!
-Alf: Swellow αεροπορικο ασσο κι εσυ.
-Nick: Χτυπηθηκαν ξανα και οι δυο.
-Alf: Swellow κοψιμο αερα!
-Darach: Staraptor απεκρουσε το με ατσαλινα φτερα.
-Alf: το απεφυγε…
-Darach: Staraptor κοντινη δραση.
-Alf: Swellow γρηγορα διπλη ομαδα.
-Dawn: Παρα τριχα.
-Alf: Swellow ουρανια επιθεση.
-Darach: Staraptor κοντινηδραση
-Alf: Swellow όχι
-Dawn: Να παρει με τη κοντινη δραση καταφερε να το αποφυγει και χτυπησε και το Swellow…
-Nick: Η κοντινη δραση είναι πολύ δυνατη επιθεση αλλα όταν χρησιμοποιειται συνεχεια ριχνει την αμυνα του ποκεμον που την χρησιμοποιει…που σημαινει ότι αν μια επιθεση του alf πετυχει, θα κανει μεγαλη ζημια..
lf: Swellow εισαι καλα?? Ωραια!! Ας συνεχισουμε!! Αεροπορικος ασσος…
-Darach: Staraptor ανεβα ψηλα και αποφυγε το.
-Alf: Απεφυγε τον αεροπορικο ασσο?? Αδυνατον.
-Darach: Staraptor Γεναιο Πουλι.
-Alf: (Η τακτικη με την Διπλη ομαδα δεν θα πιασει ξανα…Πρεπει να δοκιμασω κατι καινουργιο…) Swellow πετα προς το εδαφος και μετα ανεβα αποτομα…
-Caitlin: (Darach προσεχε…)
-Darach: Δεν βλεπω τιποτα…
-Alf: Swellow τωρα αποτελειωσε το Staraptor με ουρανια επιθεση…
-Darach: Staraptor ανοιξε τα ματια σου και χτυπα με αεροπορικο ασσο γρηγορα…
-Alf: Swellow παμεε!
-Darach: Staraptor οχι…
-Διαιτητης:Και ο πρωτος γυρος παει στον Alf.
-Dawn: Τελεια!!
-Νick: Μπραβο Alf!
-Darach: Staraptor επεστρεψε!!
-Alf: Swellow μπραβο!! Γυρισε!!

-Caitlin: Alf, εντυπωσιακη η ανατροπη του αγωνα…χρησιμοποιωντας την ταχυτητα του Swellow και την δυναμη της πτησης του, καταφερες να σηκωσεις σκονη και να τυφλωσεις το Staraptor. Κερδισες τον πρωτο γυρο, για να δουμε αν θα εχεις την ιδια τυχη στον 2ο.
-Darach: Πραγματικα…Λιγοι διεκδικητες μαχονται ετσι..
-Caitlin: Ακριβως Darach…για αυτο να προσεχεις διπλα!!
-Darach: Εγινε!!
-Διαιτητης: Περναμε τωρα στο 2ο γυρο. Παρακαλω ξεκινηστε!
-Darach: Houndoom διαλεγω εσενα.
-Alf: Σε αυτή τη περιπτωση διαλεγω το Gallade.
-Dawn: Καλη επιλογη,εχει το πλεονεκτημα!!
-Nick: Εχει μεγαλυτερο από οσο νομιζεις γιατι εχει αναθρεψει κι εκεινος ένα Houndoom και ξερει καλα τοσο τις δυναμεις οσο και τις αδυναμιες του!!
-Darach: Houndoom φλογοβολο!!
-Alf: Δεν θα καθυστερησουμε πολύ σε αυτό τον γυρο…Gallade τηλεμεταφορα!!
-Darach: Μα που πηγε??
-Alf: Από πισω σου!! Gallade κοντινη δραση…
-Darach: Houndoom όχι…
-Alf: Μπραβο Gallade…
-Darach: Houndoom προσπαθησε να σηκωθεις…
-Nick: άλλο ένα τετοιο χτυπημα και θα βγει εκτος μαχης.
-Alf: Gallade κοντινη δραση ξανα.
-Darach: αποφυγε το τωρα Houndoom και χτυπα με δοντι της φωτιας.
-Alf: Gallade όχι…
-Darach: Houndoom μπαλα σκιας..
-Alf: Gallade τηλεμεταφορα ξανα.
-Darach: Houndoom γυρνα και χτυπα με φλογοβολο….Ε? Μα που είναι??
-Cailtin: (Darach γινεσαι απροσεκτος)
-Alf: Λυπαμαι αλλα δεν εγγυαται κανεις πως θα εμφανιστει κάθε φορα πισω σου!! Gallade κοντινη δραση.
- Darach: Houndoom…οχι.
-Διαιτητης: Το Houndoom είναι ανικανο για μαχη, ο 2ος γυρος παει στον Alf!!
-Dawn: Αλλος ενας εμεινε Alf!!
-Darach: Houndoom γυρισε…
-Alf: Gallade σε ευχαριστω πολύ…γυρισε!!

-Caitlin: Μπραβο Alf!! Darach θα ηθελα μια χαρη…
-Darach: Πειτε μου Λαιδη μου..
-Caitlin: Θα ηθελα σε αυτό το γυρο να αγωνιστω εγω με τον Alf!
-Διαιτητης: Αυτο κι αν ειναι αλλαγη!!
-Dawn: Τι?? Δεν το κανει συχνα??
-Διαιτητης: Δεν το κανει ποτε!!
-Nick: Φαινεται πως ο Alf την ξυπνησε!!
-Darach: Βεβαιως κυρια Caitlin με μεγαλη μου χαρα!!
-Alf: Χαιρομαι που θα σε αντιμετωπισω!!
-Caitlin: Η χαρα είναι δικη μου Alf!
-Διαιτητης: Τοτε περναμε στον 3ο γυρο…Παρακαλω ξεκινηστε!
-Caitlin: Empoleon διαλεγω εσενα!!
-Alf: Μagmortar διαλεγω εσενα!!
-Dawn: Πως?? Magmortar?? Τρελλαθηκε??
-Nick: Δεν το νομιζω…κατι θα ετοιμαζει..Προφανως θα σκεφτηκε ότι το Empoleon εχει και στοιχεια ατσαλιου!!
-Caitlin: Ριψοκινδυνη επιλογη δεν βρισκεις??
-Alf: Τα ρισκα είναι για τους τολμηρους!!
-Caitlin: Ξεκιναμε λοιπον!! Empoleon ραμφισμα τρυπανι.
-Alf: Magmortar αντεπιθεση με φλογοβολο!!
-Caitlin: Empoleon…
-Alf: Magmortar φλογοβολοξανα.
-Caitlin: empoleon αποφυγε το και ριξε υπερακτινα.
-Alf: Magmortar προστασια…
-Dawn: για αυτό ο alf είναι τοσο σιγουρος για τον εαυτο του.το Magmortar μπορει να προστατευτει από επιθεσεις νερου πλεον!
-Caitlin: Empoleon υδραντλια…
-Alf: Magmortar προστασια ξανα.
-Nick: Ωχόχι
-Alf: Magmortar…
-Dawn: ειναι το τελος??
-Νick: Όχι…Στεκεται ακομα το Magmortar.
-Alf: Caitlin τωρα καταλαβα την στρατηγικη σου. Οι πρωτες σου κινησεις ηταν αναγνωριστικες…ηθελες να καταλαβεις για ποιο λογο διαλεξα με τοση σιγουρια ένα ποκεμον που υστερει απεναντι στο δικο σου.
-Caitlin: Ακριβως Alf…ημουν ενα βημα μπροστα.Ετσι οταν καταλαβα οτι στηριζεσαι στην Προστασια εξαπολυσα αμεσως μετα μια επιθεση νερου γιατι η προστασια δεν πετυχαινει οταν χρησιμοποιειται πολλες φορες.
-Dawn: HCaitlin μαχεται πολυ ωραια!!
-Alf: Δεν θα ξανασυμβει οσο στεκεται ακομα το Magmortar.
-Caitlin: empoleon υδραντλια…
-Nick: Φαινεται πως η Caitlin θελει να αναγκασει ξανα τον Alf να χρησιμοποιησει την προστασια.
-Alf: Magmortar φλογοβολο.
-Dawn: To καυτο φλογοβολο συγκρουστηκε με το παγωμενο νερο και αλληλοεξουδετερωθηκαν.
-Nick: Και χαρη στους υδρατμους δεν βλεπουν τιποτα.
-Caitlin: Empoleon κανονι υδραντλιας.
-Alf: Magmortar προστασια γρηγορα!!
-Caitlin: υπολογιζα στους υδρατμους πως δεν θα εβλεπες να αποκρουσεις…
-Alf: Ναι αλλα το εκανα και τωρα εισαι σε μειονεκτικη θεση χαρη στο κανονι υδραντλιας!!
-Caitlin: Οι επιθεσεις φωτιας σου δεν μπορουν να μας βλαψουν.
-Alf: Ποιος μιλησε για επιθεση φωτιας?? Magmortar τωρα αποτελειωσε το Empoleon με ηλεκτροπληξια.
-Ολοι: ΠΩΣ ???
-Caitlin: Empoleon όχι….
-Darach: Λαιδη Caitlin…
-Dawn: χαχαχα!! Φαινεται πως δεν βασιζοταν στην προστασια για να κερδισει, αλλα σε αυτή την επιθεση.
-Nick: Φοβερο…καταφερε να την κρατησει μεχρι το τελος και εβγαλε εκτος μαχης το Empoleon.
-Διαιτητης: Το Empoleon είναι εκτος μαχης…νικητης του 3ου γυρου και του αγωνα είναι ο διεκδικητης Alf!!
-Caitlin: Empoleon επεστρεψε σε ευχαριστω πολυ!!
-Alf: Magmortar το ηξερα ότι θα τα καταφερναμε!!! Μπραβοοοο!!
-Caitlin: Alf συγχαρητηρια!! Λιγοι εχουν καταφερει να κερδισουν στην εγκατασταση μου και ακομη λιγοτεροι όταν μαχομαι εγω η ιδια!! Tελικα εσυ ησουν ενα βημα μπροστα σε ολο τον αγωνα, αφου προεβλεψες σωστα οτι θα σε αναγκαζα να χρησιμοποιησεις την προστασια αρκετες φορες για να βρω ανοιγμα για μια επιθεση νερου.
-Alf: Ναι γιατι θεωρουσες ότι η προστασια ηταν η αμυνα μου απεναντι στο ποκεμον σου και δεν περιμενες μια επιθεση θα εκανε αρκετη ζημια!!
-Darach: Όπως και να εχει ηταν φοβερος αγωνας!!
-Nick: Πραγματικα!! Για άλλη μια φορα μας εντυπωσιασες!!
-Dawn: Ισχυει!! Ελπιζω τωρα που εληξε και η μαχη αυτή να με βοηθησεις στην εξασκηση μου για τον αυριανο διαγωνισμο!!
-Alf: Φυσικα Dawn!!
-Caitlin: Λοιπον Alf συνεχισε να αγωνιζεσαι ετσι και θα φτασεις ακομα ψηλοτερα!!
-Alf: Ευχαριστω πολύ Caitlin!!

Kι ετσι μια ακομα μαχη σε μια απο τις εγκαταστασεις του Συνορου της Μαχης τελειωσε!! Καταφερα να κερδισω την Λαιδη Caitlin αυτοπροσωπως και τωρα στρεφομαστε ολοι προς τον αυριανο διαγωνισμο ποκεμον και την 4η κονκαρδα της Dawn!!

#239 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2010 - 11:12

36.Pokemon Contest!! Flying edition
-Alf: Skarmory διαλεγω εσενα!!
-Marian: Κυριες και κυριοι…βρισκομαστε στην πολη Olivine και σε εξελιξη βρισκεται ο ετησιος διαγωνισμος ποκεμον προς τιμην των ποκεμον τυπου πτησης!! Ολοι οι συντονιστες χρησιμοποιουν ποκεμον ιπταμενου τυπου και στη σκηνη αυτη τη στιγμη βρισκεται ο Alf που ελπιζει σε μια εξαιρετικη παρουσιαση με το αστραφτερο skarmory του!!
-Alf: Skarmory χρησιμοποιησε σε ολη στη σκηνη αστερακια!!
-Marian: Μια πανισχυρη και πανεμορφη επιδειξη…
-Alf: Skarmory τελειωσε με ατσαλινα φτερα!!
-Marian: Και όλα τα αστερακια στη σκηνη διαλυονται αναμεσα σε χρυσους και ασημενιους κοκκους!! Εξαιρετικη παρουσιαση…Σειρα τωρα εχει ο Nick.
-Νick: Pidgeotto ξεκιναμε!! Χρησιμοποιησε χορο των φτερων!
-Marian: Να μια διαφορετικη κινηση καθως ολη η σκηνη γεμισε με πουπουλα!!
-Nick: συνεχισε με κυμα θερμοτητας!!
-Marian: Φανταστικο!! Μια επιθεση τυπου φωτιας που εκτελεστηκε επιτυχως από έναν ιπταμενο τυπο, δινοντας στα πουπουλα μια πορτοκαλοκοκκινη λαμψη!!
-Nick: Τελειωσε με ριπη ανεμου Pidgeotto.
-Marian: Και το τελος της παρουσιασης ηταν φανταστικο καθως η ριπη ανεμου συγκεντρωσε τα φλογισμενα πουπουλα σε εναν στροβιλο φωτιας ο οποιος αφησε πισω του μονο κοκκινους κοκκους! Ας συνεχισουμε με την επομενη διαγωνιζομενη μας…την Dawn!!
-Dawn: Butterfree τα φωτα ειναι πανω σου!!
-Marian: Και το Butterfree βγηκε με χαρη στη σκηνη!!
-Dawn: Butterfree μπαλα ενεργειας!!
-Marian: Μια πανισχυρη μπαλα ενεργειας !!
-Dawn: Butterfree ας τελειωνουμε με ασημενιο ανεμο!!
-Marian: Φανταστικη παρουσιαση καθως η μπαλα ενεργειας διαλυθηκε χαρη στον ασημενιο ανεμο σαν να ηταν πυροτεχνημα…Και τωρα ας συνεχισουμε με τον επομενο διαγωνιζομενο….

(Στα παρασκηνια)
-Alf: Dawn τα πηγες πολύ ωραια!!
-Dawn: ευχαριστω Alf!! Κι οι δικες σας παρουσιασεις ηταν εκπληκτικες!!
-Nick: τοσο καιρο μαζι σου εχουμε μαθει παρα πολλα Dawn!!
-Dawn: Ξερω καλα τι εννοεις!! Εχετε παρακολουθησει τοσους διαγωνισμους που είναι σαν να λαμβανετε και εσεις μερος!! Παρολα αυτά ας μη ξεχναμε γιατι ειμαστε σημερα εδώ!! Σκοπευω να κερδισω την κονκαρδα ακομα κι αν χρειαστει να σας αντιμετωπισω!!
-Alf: Το ξερουμε Dawn, ειμαστε προετοιμασμενοι για αυτή την περιπτωση!!
-Nick: Και θα τα δωσουμε όλα ακομα και αν δεν χρειαζομαστε την κονκαρδα οσο εσυ…
-Alf: Γιατι η μαχη είναι μαχη!!
-Dawn: Πολύ ωραια!! Αυτό είναι το πνευμα!!
-Nick: Φαινεται παντως πως για να εμφανιστουμε ο ενας μετα τον αλλον πρεπει να τηρουν την σειρα με την οποια ολοι οι συντινιστες γραφτηκαν στον διαγωνισμο.
-Dawn: Αρα οπου να ναι θα πρεπει να τελειωνει, αφου ημασταν από τους τελευταιους που γραφτηκαμε!!
-TV: Και με αυτή την παρουσιαση φτασαμε στο τελος του 1ου μας γυρου…Σε λιγα δευτερολεπτα θα ξερουμε ποιοι είναι οι καλυτεροι 4 συντονιστες οι οποιοι θα περασουν στον 2ο γυρο και τις μαχες του διαγωνισμου!!
-Alf: Φαινεται πως ειχατε δικιο παιδια!!
-Nick: Και τωρα περιμενουμε να δουμε αν περασαμε…
-Dawn: Θα τα εχουμε παει καλα παιδια μην ανησυχειτε…
-TV: Και οι καλυτεροι 4 συντονιστες του σημερινου διαγωνισμου είναι οι εξης!!
-Alf: Τα καταφεραμε…
-Dawn: Περασαμε και οι 3!!
-TV: Και τα ζευγαρια του 2ου γυρου είναι τα εξης…Alf VS Nick και Dawn Vs Jessica.
-Nick: Φαινεται πως καποιος απο τους δυο μας δεν θα παει στον τελικο…
-Alf: Ας κερδισει ο καλυτερος!!
-Dawn: Καλη τυχη και στους δυο παιδια…πηγαιντε γρηγορα στη σκηνη γιατι ειστε το πρωτο ζευγαρι!!

(Στη σκηνη του διαγωνισμου)
-Μarian: Ειμαστε ετοιμοι να ξεκινησουμε τον 2ο γυρο μας με το πρωτο ζευγαρι! Στα δεξια μου ο Nick και στα αριστερα μου ο Alf! 5 λεπτα στο ρολοι και….συντονιστες ξεκινηστε!!
-Alf: Skarmory διαλεγω εσενα!
-Nick: Pidgeotto ξεκιναμε!!
-Nick: Pidgeotto αεροπορικο ασσο και εσυ!
-Marian: Φαινεται πως αυτά τα δυο ποκεμον είναι ισοβαθμα καθως οι αεροπορικοι ασσοι συγκρουστηκαν με δυναμη!
-Nick: Pidgeotto χορος των φτερων!
-Alf: Skarmory αντεπιθεση με αστερακια!!
-Marian: Και ο Αlf απεκρουσε όλα τα πουπουλα του Pidgeotto με τα αστερακια!! Ο Nick χανει ποντους..
-Alf: Skarmory ατσαλινα φτερα…
-Nick: Pidgeotto κυμα θερμοτητας!
-Alf: Skarmory όχι…
-Marian: Εξαιρετικη αποκρουση από τον Nick.
-Alf: Skarmory κουρνιασμα!!
-Marian: Και το Skarmory αναπληρωνει ενεργεια με χαρη!
-Alf: Skarmory αστερακια εμπρος!
-Nick: Pidgeotto μαζεψε τα όλα με ριπη ανεμου!!
-Marian: Και ενας στροβιλος με αστερακια δημιουργηθηκε κανοντας τον alf να χανει ποντους!!
-Alf: Να παρει…
-Nick: Pidgeotto ας τελειωνουμε τωρα χρησιμοποιησε κυμα θερμοτητας στη ριπη ανεμου.
-Marian: Και φαινεται πως ο στροβιλος με τα αστερακια μετατραπηκε σε έναν στροβιλο φωτιας με αστερακια…Ο alf χανει κι αλλους ποντους!
-Alf: (Nα παρει…πως θα αποφυγω αυτή την επιθεση…ετσι και βρει στοχο θα εχω προβλημα. Το βρηκα!!) Skarmory περασε μεσα από τον στροβιλο με αεροπορικο ασσο!!
-Nick: Το απεφυγε…
-Marian: εξαιρετικη ανατροπη καθως το Skarmory χρησιμοποιει την ταχυτητα του αεροπορικου ασσου για να ξεπερασει την δινη!!
-Alf: Skarmory μπραβο!! Skarmory??
ick: Φαινεται πως το Skarmory δεν απεφυγε τη δινη τελειως, αλλα πληγωθηκε…
-Alf: Skarmory μπορεις να τα καταφερεις το ξερω!! Skarmory??
-Nick: τι συμβαινει??
-Marian: Μια περιεργη λαμψη καλυψε το Skarmory!!
-Alf: Καταλαβα!!! Μολις το Skarmory εμαθε μια νεα επιθεση!!
-Nick: Πως??
-Alf: Skarmory παμε!! Ουρανια επιθεση!!
-Nick: Pidgeotto αντεπιθεση με κυμα θερμοτητας!!
-Marian: ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!! Ωστοσο πυκνος καπνος καλυπτει ολη την σκηνη και πρεπει να περιμενουμε μεχρι να δουμε τον νικητη……Και στο τελικο περναει ο Nick!!
-Νick: Pidgeotto τα καταφεραμε!!
-Alf: Skarmory συγχαρητηρια!! Μπορει να μην κερδισαμε αλλα εμαθες μια νεα επιθεση!!! Μπραβο σου!!
-Nick: Alf τελεια μαχη όπως παντα!!
-Alf: Ευχαριστω Nick!! Βαλε τα δυνατα σου στο τελικο!

(Στα παρασκηνια)
-Dawn: Nick υπεροχος ο συνδυασμος με την ριπη ανεμου και το κυμα θερμοτητας!!
-Nick: ευχαριστω Dawn!!
-Dawn: Alf τα πηγες παρα πολυ καλα και το Skarmory εμαθε και μια πανισχυρη επιθεση!!
-Alf: Ευχαριστω Dawn!! Καλη τυχη στη μαχη σου!!
-Dawn: Ευχαριστω πολύ!!
……………………………………………………………………………………………..
-TV: Και στο τελικο περναει η Dawn!!
-Nick: Τα καταφερε!!
-Alf: Ξερεις τι σημαινει αυτο ετσι ?? Θα ειστε μαζι στο τελικο!!
-Nick: ανυπομωνω!! Παει πολυς καιρος από τοτε που αντιμετωπισα την Dawn σε μια μαχη!!
-Alf: Καλη τυχη!! Θα σας βλεπω από τις κερκιδες!!

(Στη σκηνη του διαγωνισμου)
-Marian: ακομα ενας διαγωνισμος φτανει στο τελος του, καθως φτασαμε στο τελευταιο μερος!! Οι δυο συντονιστες που αγωνιζονται πλεον για την κονκαρδα είναι η Dawn και ο Nick!! Σε 5 λεπτα θα ξερουμε ποιος θα κραταει ατα χερια του την κονκαρδα!! Συντονιστες ξεκινηστε!!
-Nick: Καλη τυχη Dawn!!
-Dawn: Eπισης Nick!!
ick: Pidgeotto διαλεγω εσενα!!
-Dawn: Togekiss φυγαμε!!
-Nick: Pidgeotto ?? Τι συμβαινει??
-Dawn: Είναι δυνατον?? Εξελισσεται!!
-Μarian: Φαινεται πως η ενταση από την προηγουμενη μαχη εκανε το Pidgeotto να εξελιχθει!!
-Alf: Αυτό κι αν είναι εκπληξη…η Dawn τελικα θα τα βρει σκουρα.
-Nick: Φοβερο!! Pidgeot ετοιμασου!!
-Dawn: Nick ξεκιναμε λοιπον!! Togekiss σφαιρα αυρας.
-Nick: Pidgeot κοψιμο αερα!!
-Marian: Και οι επιθεσεις αλληλοεξουδετερωθηκαν δημιουργωντας ένα πολυχρωμο θεαμα!!
-Νick: Pidgeot αεροπορικος ασσος.
-Dawn: Togekiss εξτριμ ταχυτητα.
-Nick: Pidgeot όχι..
-Μarian: H εξτριμ ταχυτητα ξεπερασε τον αεροπορικο ασσο και χτυπησε το Pidgeot με χαρη. Ο Nick χανει ποντους…
-Dawn: Togekiss ουρανια επιθεση!
-Nick: Pidgeot κινηση καθρεφτης!
-Marian: Και η κινηση καθρεφτης αντιγραφει την ουρανια επιθεση!
ick: Pidgeot οχι…
-Marian: Και το Togekiss αποφευγει με έναν πολύ κομψο ελιγμο την επιθεση του Pidgeot…παραλληλα όμως πετυχαινει και ένα πολύ δυνατο χτυπημα!!
-Nick: Pidgeot αεροπορικος ασσος!
-Dawn: Togekiss αποφυγε το.
-Nick: απεφυγε τον αεροπορικο ασσο?? Αδυνατον.
-Marian: Ακομα μια κομψη αποκρουση!! Ο Nick χανει γρηγορα ποντους και με λιγοτερα από 30 δευτερολεπτα στο ρολοι θα καταφερει να αλλαξει την ροη της μαχης??
-Nick: (Ισως είναι η τελευταια κινηση που θα κανω οποτε πρεπει να είναι καλη) Pidgeot χρησιμοποιησε κυμα θερμοτητας!! Επειτα χρησιμοποιησε αεροπορικο ασσο!!
-Marian: Φανταστικο!! Χρησιμοποιωντας με αυτό τον τροπο τον αεροπορικο ασσο απορροφησε την ενεργεια της φωτιας και τωρα το Pidgeot κατευθυνεται προς το Togekiss!!
-Dawn: Ωραια λοιπον!! Togekiss αντεπιθεση με ουρανια επιθεση!!
-Marian: ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!!! Και μετα από αυτό το εκρηκτικο φιναλε…φτασαμε στο τελος του διαγωνισμου της πολης Olivine!! Και ο συντονιστης που κερδιζει σημερα την κονκαρδα είναι…..H DAWN!!!!
-Dawn: NNNAAAAIII!! Togekiss τα καταφεραμε!!! Είναι η 4η κονκαρδα μας!!!!
-Nick: Συγχαρητηρια Dawn!! Pidgeot τα πηγες περιφημα!! Σε ευχαριστω πολύ!!
-Αlf: (Μπραβο Dawn)
-Marian: Συγχαρητηρια Dawn!! Ισως θελουν να πουν καποια λογια οι κριτες μας!!
-Sukizo: Αξιοθαυμαστο!! Μπραβο σου Dawn!!
-Contesta: Dawn εσυ και το Togekiss ησασταν σε εξαιρετικη αρμονια και σε συνδυασμο με τις κομψες κινησεις του Togekiss καταφερατε να κερδισετε αυτη την κονκαρδα!!
-Joy: Πραγματικα…πρωτη φορα εχω δει ένα pokemon να κινειται με τοση χαρη οση το Togekiss…ακομα και οι πιο απλες του επιθεσεις ηταν πανεμορφες!! Μπραβο!!
-Dawn: Σας ευχαριστω!! Ευχαριστω και εσενα Togekiss!!
-Marian: Και καπως ετσι φτασαμε στο τελος του σημερινου διαγωνισμου ποκεμον..

(Εξω από το Χολ του Διαγωνισμου)
-Alf: Dawn συγχαρητηρια!! Τωρα μενει μια ακομα κονκαρδα!!
-Dawn: Σε ευχαριστω πολύ Alf!! Θα βαλω τα δυνατα μου για να προλαβω τη Hilary!! Συγγνωμη που σε καναμε να περιμενεις!! Στελναμε πισω τα ποκεμον που ειχαμε καλεσει για τον σημερινο διαγωνισμο ποκεμον!!
-Alf: Nick το Pidgeot σου ειναι φανταστικο!! Ελπιζω να μην βιαστηκες να το στειλεις πισω στο καθηγητη Oak,όπως εκανε η Dawn με το Togekiss?? Θα ηθελα να δωσω μια μαχη μαζι του!!
-Nick: Όχι…σκεφτομαι να το κρατησω για λιγο μαζι μου!! Μου ειχε λειψει και ειδικα τωρα που εξελιχθηκε θελω να περασω χρονο μαζι του!!
-Alf: Τελεια τοτε!!
-Dawn: Και τωρα τι εχει συνεχεια??
-Alf: Μα φυσικα το επομενο εμβλημα μου!!
-Nick: Και που είναι αυτό??
-Alf: Είναι στη πολη Mahogany!! Είναι δυτικα της πολης Ecruteak!!
-Dawn: Τοτε ας ξεκινησουμε!!
-Νick: φυγαμε!!

Και καπως ετσι τελειωσε ο διαγωνισμος της πολης Olivine…με την Dawn να κραταει στα χερια της την 4η κονκαρδα της, τον Nick να εχει ενα νεο εξελιγμενο ποκεμον και το Skarmory μου να εχει μαθει μια καινουργια και πανισχυρη επιθεση, το ταξιδι στη περιοχη Johto συνεχιζεται….

#240 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2010 - 11:16

coming up:
37.To βουνο Mortar και οι ριζες του Larvitar
38.Η λιμνη της οργης…Richie, Jim, Lance to the rescue
39.Ελευθερωστε τον αφεντη της φεγγαροπετρας…Το κρυσφυγετο της Ομαδας Πυραυλος !!